Продаж нового будинку 100 м загальної площі на 6 сотках під забудову в Щасливому , 8 км від Києва. пряме транспортне сполучення. Житловий масив приватної забудови. Поряд зупинка та магазин. Будинок одноповерховий, складається з 3х спальних кімнат , кухні-студії з виходом на терасу, великого санвузлу та топкової ( план є в фотоматеріалах). Будинок підготований до чистової обробки( шпалера, покраска, ламінат , кахель) В будинку є всі комунікації: -свердловина на воду 30м -електроенергія- 15 кВт -каналізація- бетонні кільця -ТЕПЛА ВОДЯНА ПІДЛОГА та радіатори в спальних кімнатах -котел електричний на тепло -бойлер на воду -насосна станція Добротний утеплений будинок , хороше місцерозташуваня, є майданчик для паркування автомобіля, ворота відкатні , хвіртка, паркан. Дивіться всі об*яви автора. Звернення до ріелтора -це заощадження вашого часу, коштів та збереження вашого гарного настрою З повагою, спеціаліст з нерухомості, Ірина.

Будинок 100 м на 6 сотках в Щасливому

Продам в селі Щасливе дуплекс зі свіжим ремонтом і меблями, на первому поверсі знаходиться спальня, котельня, с/у з душем і кухня-студіо з вихідом на терасу. На другому поверсі 3 окремі кімнати де хозяйка з вихідом на балкон і с/у з ванною, на третьому поверсі теж буде ще одна кімната або ігрова для дітей.

Продам дуплекс з новим ремонтом і меблями Щасливе

Краса, надійність, довговічність - всі ці елементи гармонійно поєднуються в новому житловому комплексі. Застосування при будівництві сучасних високоміцних будматеріалів, особлива увага на якість попередніх роботи і фундаментів, застосування фальцевої покрівлі і обробка фасаду облицювальним каменем забезпечують довге життя вашого нового житла. Ми використовуємо енергозберігаючі вікна REHAU, утеплення фасаду базальтовою ватою і цеглу «Керамкомфорт», що забезпечує високий рівень теплоізоляції і значно знижує витрати на опалення.

владелец
Сучасний Дуплекс 140м2 Преміум Якості !!!
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Можливий продаж по є-відновленню. Продаю будинок с.Щасливе До м.Бориспільська - 8 км Площа будинку -232 м2. Будинок знаходиться на ділянці правильноі форми 40*30 м (12 соток) Є можливість прибудувати гараж або господарські споруди. Поряд є школа, садок, АТБ і Фора. До центру села - 5 хв пішки Найголовніша перевага розташування будинку - центральна каналізація, центральне водопостачання, чого майже немає у всіх інших будинках, що пропонуються до продажу. У будинок заведений газ, наявна охоронна сигналізація. Будинок дуже теплий. В будинку розпочаті ремонтні роботи, повністю змінена електрика(проводка) Вартість - 113000$

Будинок с.Щасливе

Популярные запросы

География, Счастливое (Ленино)