Супер видова квартира (298м2) з терасою (150м2) чудовий вид на Дніпро та місто. У квартирі виконаний ремонт за проектом з дизайнерськими меблями. Квартира 2-х рівнева. на 1 пов велика студія-кухня з лаунж-зоною, санвузол, кабінет. гардеробна і кілька виходів на терасу. На 2 поверсі розташовані 3 спальні та саузол. Кожна кімната має вихід на балкон

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2д

Продаж 4х кімнатной квартири в ЖК Оазис, пр. Володимира Івасюка 6, корп. 2 Загальна площа 162,5 м2. Поверх 2/9 Помешкання має вдале планування: ˙три окремі кімнати ˙кабінет ˙кухня ˙два санвузла ˙великий коридор Чистий під’їзд з відеоспостереженням і конс’єржем. . Тихе і затишне місце з видом на парк “Наталка” і річкою Дніпро. В безпосередній близькості до будинку знаходиться велика кількість ресторанів і кафе, фітнес-центри, супермаркети, гольф-клуб, парк “Наталка”, декілька ТРЦ (Sky Mall, Blockbuster, Blockbuster Mall, Dream Town 1-2). Чудова набережна для ранкових пробіжок або прогулянок в кроковій доступності. Зручна транспортна розвязка: метро Оболонь - 15 хвилин пішки, зупинки громадського транспорту поруч з будинком.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Проспект Володимира Івасюка, 6

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Івісюка 17а. Оболонський район. м. Оболонь-15 хвилин пішки. Розташована на 10-му із 16-ти поверхового будинку. У квартирі виповнен косметичний ремонт. Охайна та комфортна. Встановлені вікна нового зразка. Балкон засклений, не утеплений. Санвузол раздільний (е можливість перепланування). Також важливо, що встановлена газова плита. Дивлячись з вікна, відкривається чудовий панорамний вид на Дніпро. Охайне парадне, 2 ліфти-пассажирський та вантажний, чисто, ввічливі сусіди. Поруч з домом дитячий майданчик, школа , дитячий садок, магазини, тощо. У дворі багато зелених дерев. Зупинка міського транспорту в 3 хвиланах пішки пройти. Прогулянковим кроком,за 5 хвилин, ви опинитесь біля казкового парку на березі річки. На Оболонській Набережній, є різноманіття ресторанів, кафе, та зон для відпочинку. Перегляди у любий час,за попередньою домовленністю.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 17а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную Вашій увазі двокімнатну квартиру в одному з найпопулярніших та обжитому житловому оболоні з виходом безпосередньо на Оболонську набережну та в найкращий парк району «Наталка». Будинок розташований на проспекті Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда) 4, яка розташована на 6 поверху 7 поверхового будинку. Будинок цегляний, загальна площа 80 кв.м., житлова 38 кв.м., можливий безготівковий розрахунок. У квартирі зроблений сучасний ремонт. Замінено всі вікна та вхідні двері, утеплені стіни. Кухня, укомплектована всією необхідною побутовою технікою, 2 затишні спальні у світлих тонах. Підігрів підлоги на кухні та санвузлі. ЖК має всю потрібну інфраструктуру безпосередньо на своїй території або в пішій доступності: супермаркет, різні магазини, приватні клініки, дитячий садок, школа та навіть гольф клуб. Дім має свою котельню, гостинну парковку та охорону, невеликі комунальні послуги, зручне транспортне розвязування. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя (єОселя) 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші

ексклюзив
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 4

Як поєднати природу, водоймища та можливість мати пляж під будинком? Для цього не обовʼязково купувати приватний будинок, якщо ви до цього не готові! Ви можете придбати дану квартиру і отримати все це! Видова, простора двокімнатна квартира в одному з найкращих будинків на Оболоні на проспекті В.Івасюка б.12ж. Розташована на 19 поверсі 28-ми поверхого цегляного будинку. Площа - 100.9 м.кв., кухня - 28 м.кв. Квартира має фунціональне та зручне планування, а саме: дві спальні кімнати, простору кухню з гостьовою зоною, два санвузли та великий балкон з неймовірним краєвидом на Дніпро. Ремонт зроблений у класичному стилі, використані лише якісні матеріали. Облаштована всією неохідною технікою та меблями для комфортного проживання. Будинок 2004 року побудови, класу "Комфорт", має три ліфти, є консьєрж, відеонагляд та паркінг. Поруч знаходиться велика кількість ресторанів і кафе, фітнес-центри, супермаркети, гольф-клуб, парк “Наталка”, садочки, школи, лікарні та декілька ТРЦ. Чекаємо на перегляді!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 12ж

У продажу 2 кімнатна квартира за адресою проспект Володимира Івасюка, 44. Квартира розташована на 4 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа – 45 кв.м., житлова 27,3 кв.м. Формат: дві окремі кімнати, кухня, суміжний санвузол, є балкон. У квартирі зроблено капітальний ремонт у січні 2022 року. Ремонт згідно дизайн-проекту, за потреби передається новим власникам. У квартирі виконані такі роботи: повністю замінена елекрика та сантехніка, шумоізоляція стелі, встановлені якісні вхідні двері із захистом від злому, електрична тепла підлога на кухні, в коридорі, санвузлі, балконі. Є розведення проводів під сигналізацію, відеодомофон, аудіосистему. Балкон утеплений-планувався під домашній офіс. Кухня – мебльована: вбудований холодильник, посудомийка, система очищення води, варильна поверхня, духовка з грилем та мікрохвильовою піччю, витяжка. Санвузол – мебльований, родзинка – умивальник з натурального каменю, замовляли на Балі, становлений бойлер. У спальні ліжко Венето з покриттям антикіготь, матрац Венето. Одна кімната вільна під реалізацію вашої ідеї. Інфраструктура поряд: у дворі будинку є супермаркет Сільпо та міні-ринок, школа та садок в сусідньому дворі. Поруч Дніпро та пляж, набережна в пішій доступності. До метро пішки хвилин 10-15 хв.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 44

Простора двокімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК "Оазис", розташований в чудовому місці біля набережної Дніпра! Двостороннє планування, спальня з лоджією у двір, велика вітальня та кухня теж із виходами на лоджію. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Будинок із закритою територією під шлагбаумом, є підземний паркінг, дітячий майданчик, поруч супермаркет.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 8

#9792 До вашої уваги пропонується простора 2к квартира в ЖК Оазис, пр-кт Героїв Сталінграду 6. Планування: - простора вітальня - кухня - спальня - 2 санвузли - 2 балкони Закрита територія ЖК. Дитячий майданчик. Підземний паркінг та гостьова парковка. Зручна транспортна розвязка. Поруч магазини, ресторани, аптека, салони краси. Документам більше 3 років. Ключі на руках. Перегляди в зручний для вас час.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6

ПРОДАЖ: Двокімнатна квартира на Оболоні з величезною видовою терасою та дровʼяним каміном Загальна площа: 112 м2 Жила площа: 50 м2 Площа кухні: 14 м2 Квартира розташована на останньому 24 поверсі в новому будинку на Оболоні що знаходиться за адресою проспект Володимира Івасюка, 47-А (колишній проспект Героїв Сталінграда) 3 тераси та вікон квартири, та з такої висоти, відкривається приголомшливий вид на річку Дніпро та вражаючий огляд майже на весь лівий берег міста. Доречно зауважити, що така оригінальна квартира на весь будинок одна і навіть поруч ніде нема подібних локацій з таким унікальним оглядом місцевості! Квартира преміум класу, з якісним ремонтом, мебльована та гарно технічно облаштована. Вдало продуманий дизайн помешкання та готове наповнення дає можливість новому власнику швидко заїхати та комфортно оселитись відразу з першого дня. ТЕХНІЧНИЙ ФУНКЦІОНАЛ: 2 санвузли, бойлер, біде, дві електричні сушарки, джакузі, пральна машина, холодильник, посудомийна машина, камін, духовка, індукційна плита, два кондиціонери, телевізор, кабельне телебачення, три шафи купе. Підлога з підігрівом: зал, кухня та санвузол. ТЕРИТОРІЯ Закрита територія, вільна парковка, один підїзд. Поряд універсальний магазин, ринок, фітнес-центр, школа, за 100 метрів дитячий садок. Три ліфти з вантажним. Чистий підїзд. Все повністю готове для вашого комфортного проживання.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 47а

Продажа 2к квартиры с видом на Оболнскую набережную Квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой для комфортного проживания! Низкий этаж! Планировка: - гостинная с прекрасням видом на набережную - спальня - кухня - просторный балкон - гостевой сан узел с душем - сан узел ванна В квартире сделан свежий ремонт. Готова к продаже! Есть видеообзор

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6Б

Житлові комплекси у Київ

ЖК ОАЗИС! ВИДОВА!!! Івасюка Володимира просп. (Г.Сталінграду), 8А, Оболонська набережна, Оболонський р-н 3кім=118 м2. Продаж 3 кімнатної квартири з новим, дизайнерським ремонтом від дизайн студії Alterhaus. Велика кухня вітальня, дві окремі кімнати - дитяча і Master bedroom з власною гардеробною та санвузлом, два санвузла. В ремонті використані сучасні іноваційні технології та матеріали, укомплектовано дизайнерськими меблями, освітленням та найкращою побутовою технікою. Вигляд з усіх вікон на Дніпро, новий міст «Міст-хвиля», який сполучає Парк «Наталка» та рекреаційну зону на острові . Квартира має АВТОНОМНУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ, при відключені світла працює холодильник, ТВ, розетки, інтернет!!! Висота стелі Н=3.1м. Продається з меблями та вбудованою технікою. За окрему плату є паркомісце в підземному паркінгу 22м2. Цілодобова охорона, підїзди охайні, ліфти "Отіс", консьєрж, парковка безкоштовна, підземний паркінг. Поруч уся необхідна інфраструктура, набережна Дніпра, зона відпочинку, парк Наталка та розважальні заклади, садочки, школи. В будинку супермаркет Сільпо. Перегляди у зручний для вас час.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 8А

Без комісії !!!!!! Пропонується на продаж видова та простора трикімнатна квартира в Оболонському районі м. Києва проспект Івасюка 4 корпус 8. . Загальна площа квартири — 93 кв. м Поверх — 2/9 Квартира підготовлена до ремонту. Повністю зроблена електропроводка та стелі. Додатковою перевагою є чистий під’їзд з відеоспостереженням і консьєржем. Помешкання має вдале планування: • дві окремі кімнати • з великої кухні вихід на відкритий балкон з чудовим краєвидом на парк. Зручності та блага: - власна інфраструктура - закрита територія - цілодобова охорона - прогулянкові та дитячі зони -індивідуальне опалення. Розкішний краєвид на парк Наталку. Будинок 2006 року, ОСББ, респектабельні сусіди, охайний підїзд , ліфти, консьєрж, біля будинку місця для паркування. Оболонь! Навчальні заклади, дитячі садочки, фітнес клуби, салони краси, клініки Медиком, Добробут, кавярні, ресторани, відділення банків, супермаркети. Поруч парк Наталка набережна Дніпра з зонами для прогулянок, занять спортом. Чудова локація, метро Оболонь, Почайна в пішій доступності. 155000 дол. Чекаємо на перегляд в зручний для Вас час!

ексклюзив
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 4

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК ОАЗИС! РЕМОНТ! 4кімн=153м2! В.Івасюка, 10а! ✔ Продаж квартири в елітному ЖК Оазис на Оболоні, поряд з парком Наталка, та Оболонською Набережною. ✔ Простора кухня, велика вітальня, три спальні, два сан.вузла. ✔ Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ Презентабельна вхідна група, консьєрж. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, садочки, супермаркети, ресторани, кавярні, салон краси, зони вигулу собак, парк "Наталка" та Дніпро.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 10а

2-кімнатна квартира в ЖК Оазис на Оболоні. Квартира дуже світла і сонячна, вікна виходять у двір. Квартира у чудовому стані і готова до життя. 85,6м2, 6й поверх Планування: - дві окремі кімнати - кухня - 2 с/в ЖК Оазис - чудовий вибір для сімї - у дворі є місця для парковки, а також багато дитячих майданчиків та зелених зон. Супермаркет Сільпо у двох хвилинах пішки. Знаходиться ЖК поруч з Оболонською набережною, з парковою зоною і великою кількістю закладів з видовими терасами. Поруч інфраструктура: парк Наталка, ресторани та кавярні, магазини, торговий центр. Хороша транспортна розвязка. Відео по запиту. Запрошуємо на перегляд з експертом THE Capital A.3.9.1.6

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 8

Реальному покупателю ХОРОШИЙ ТОРГ Продаж квартири з ремонтом в ЖК Оазис, простора кухня вітальня, окрема спальня з гардеробом, два сан.вузла; квартира мебльована та укомплектована технікою (варочна поверхня, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна та сушильна машини, холодильник, морозильна камера), встановлено кондиціонери, бойлер, підігрів підлоги, сигналізація, поряд все необхідне для комфортного проживання.; Реальному покупателю ХОРОШИЙ ТОРГ

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2г

Ексклюзивний продаж! Велика квартири з терасою ,вул. Володимира Івасюка 24 А. ( просп. Героїв Сталінграда) Оболонський р-н. ЖК Оболонські Липки Метро Мінська 2 поверх 168 м.кв + 40 м.кв тераса ( не входить в план) Квартира зоново розділена на господарську частину та гостьову. Вікна виходять в двір та на алею. Немає шуму автомобілів. В гостьовій частині велика вітальня з еркером 52.1 м.кв, с/в, кухня 25 м.кв, з виходом на терасу. 40 м.кв В підвісних потолках декілька рівнів освітлення. В господарській частині, дві спальні (21.6 та 26.2 м.кв.) , велика ванна кімната 16.5 м.кв., з душовою та джакузі. В ванній є вікно. Також в господарській частині є гардеробна 5.2 м.кв. На вікнах захисні ролети. Встановлена сигналізація. Підлога в вітальні, кухні та ванних кімнатах з підігрівом. На поверсі дві квартири. Вʼїзд на територію контролюється охороною. Вхід в підїзд з пропускною системою, є консєрж. Поряд парк Наталка, набережна. Близько біля будинку супермаркет, ресторан, аптека, а також метро Мінська. Торг можливий Є Відновлення Торг можливий

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 24А

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК ОАЗИС! РЕМОНТ! 3кімн=105м2! В.Івасюка, 4! ✔ Продаж квартири з ремонтом на Оболоні поряд з парком Наталка та Оболонською набережною. ✔ Простора кухня, три окремі кімнати, два сан.вузли (душ, ванна), засклена лоджія. ✔ Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ Будинок з закритою територією, цілодобовою охороною, підземним паркінгом. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання сім’ї: доглянутий парк «Наталка», садочки і школи поруч з будинком, кафе і ресторани, Новус і Сільпо, Егерзунд. Волейбольні, футбольні, баскетбольні площадки. Зони вигулу собак.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 4

Чудова квартира для великої родини! Ідеальне розташування! Продається 3-кімнатна квартира на проспекті Володимира Івасюка, 22. Дуже простора та гарна оселя для вас та вашої сімї. Тепла підлога у двох санвузлах і на балконі. Система очищення та помякшення води. Дуже тепла квартира, навіть коли немає опалення — тримає тепло.Товщина стін 73 см. Усі меблі та техніка залишаються у помешканні: велика барна стійка, холодильник на 2 камери, джакузі, дивани, шафи, ліжка, кухня, кондиціонери. Квартира вільного планування. Вона настільки простора, що ви зможете зробити її планування за вашим бажанням. Є власна кладова, що доповнює місце біля ваших дверей, можна зробити перегородку, таким чином вийде вхідна група. Престижний цегляний будинок, зручне розташування. Тихий та затишний двір, на території паркінг для вашого авто. Тут ви знайдете всі переваги комфортного життя. 5 хвилин пішки до найгарнішого парка на березі Дніпра «Наталка». Ідеальне місце для вас та вашої сімї. У пішій доступності: дитячі садки, школи, кав’ярні, ресторани, банки, клініки, супермаркети, «Дрім Таун». До станції метро «Мінська» — 9 хвилин пішки. Наземний транспорт у різних напрямках. Ціна 165 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 22

Квартира для реалізації ваших ідей! Чудовий район, вся інфраструктура поруч! Документи готові до продажу! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Володимира Івасюка, 15а. Стан помешкання — під ремонт. Це чудова можливість реалізувати власні дизайнерські ідеї та облаштувати оселю під свої потреби. Відсутність меблів та техніки — ще одна перевага, яка звільняє від необхідності вивозити старі речі. 9-поверховий будинок із залізобетонним перекриттям. Квартира розташована на першому поверсі. Вхід у під’їзд з двору. Непроїзне подвір’я, велике, прибране та затишне. На території: дерева, кущі, клумби, лавки, бесідки, дитячий майданчик та місця для паркування. Є все для комфортного відпочинку. Розвинена інфраструктура — все у пішому доступі. Поруч є ТЦ «Смарт Плаза» та «Дрім Таун», де можна придбати будь-які товари та посидіти в затишному ресторанчику або кав’ярні після шопінгу. Неподалік знаходиться новий міст «Хвиля», парк «Наталка» та Оболонська набережна, де можна організувати дозвілля із сім’єю або друзями. У пішому доступі розташовано декілька шкіл та дитячих садків, спортивні школи та розвиваючі заняття. До станції метро «Оболонь» — 20 хвилин пішки, 14 хвилин транспортом. Ціна 42 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 15а

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК ОАЗИС! РЕМОНТ! 3кімн=105м2! Івасюка, 2гк2! ✔ Продаж квартири з ремонтом в стилі модерн-праванс в ЖК Оазис поряд з парком Наталка, Оболонською Набережною. ✔ Простора кухня вітальня, дві окремі спальні, два сан.вузла. ✔ Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, доглянутий парк «Наталка», кафе і ресторани, Новус і Сільпо, Егерзунд. Волейбольні, футбольні, баскетбольні площадки. Зони вигулу собак.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2гк2

До вашої уваги пропонується 3-кімнатна квартира на продаж за адресою: ЖК Оазіс, Просп. Володимира Івасюка 6, корпус 5, розташована на 8 поверсі 16-поверхового будинку. До Парка Наталка 1 хв До М Оболонь 15 хв Квартира з ремонтом, обладнана всією необхідною технікою. Кімнати роздільні. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Будинок 2004 р Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, кафе, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, медичні заклади. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, метро. Агентство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! КОМІСІЯ АН Квартали 4% за фактом підписання договору купівлі-продажу.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6

В квартирі зроблений ремонт, кімнати і санвузол окремі, велика простора лоджія. Квартира продається з меблями і технікою. Поряд з будинком є все необхідне: школа, дитсадки, супермаркети, ТРЦ. Неподалік є озеро, Оболонська набережна, парк Наталка. Хороша траспортна розвязка, поруч метро Оболонь в пішій доступності. Будинок в гарному стані, підїзди охайні, ліфт "OTIS", парковка безкоштовна, магазини, неподалік Оболонська набережна. Транспорт: ст.М"Оболонь" - 10-15хв. пішки.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 9

ПРОДАЖ ВИДОВОЇ 2-х.РІВНЕВОЇ КВАРТИРИНА!!! Івасюка Володимира просп. (Г.Сталінграду,) 18А Спецпроект, цегляний будинок 2000року.Квартира розташована на7/16-й поверх, площа: 186/114/26м, Квартира 2-х рівнева на 1 пов велика студія-кухня, вітальня з каміном, санвузол з душевою кабіною, гардеробна і балкон. На 2 поверсі розташовані 2 спальні,кабінет та саузол з джакузі. Світла та простора квартира з якісним євроремонтом на Оболоні. Якісні меблі, шафи-купе. Вся побутова техніка, кондиціонери, холодильник, пральна та посудомийна машини. Поруч Парк Наталка. Цілодобова охорона звідеоспостереженням.Ціна 280000у.е.Торг.Без комісії.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 18а

Продається затишна двухкімнатна квартира з меблями та битовою технікою на 15 поверсі за адресою Володимира Івасюка 20 Б. Дім 2003 року, спецпроект. Функціональне планування 86м - Господарська спальня - Дитяча - Кухня вітальня 26 м - Хол - Санвузол , особиста комора біля квартири, у дворі охороняема парковка зі своїм місцем. Дім розташован в престижному районі города , поруч Оболонська набережна та парк Наталка.У дворі Дитячий Монтессорі Центр. Розвинена інфраструктура, поруч метро, мережа магазинів та супермаркетів. Чистий продаж.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 20Б
123...9
1 - 24 з 201 результатів