Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. З панорамними вікнами та автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорт класу на 4 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 61 м кв., житлова – 29 м кв., кухня – 13 м кв. Дві окремі спальні, простора кухня, гардеробна кімната. Ремонт виконаний виключно із високоякісних матеріалів. Меблі на кухні з доводчиками, якісна побутова техніка. Розсувна система, алюміній. Ламіновані міжкімнатні двері. Бойлер Atlantic з Wi-Fi. Два кондиціонери Cooper & Hunter. Тепла підлога - кухня, ванна кімната, передпокій, гардеробна. Електронні Конвектори Electrolux, інверторний блок з таймером, дисплеєм, термостатом, 5 режимів, економія енергії до 3-х разів.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127а

Продаж фасадного офісу. Історичний центр міста. Вул Гоголівська 6а, біля Посольства. Високий перший поверх. Зроблено під Beauty сферу. Діючий. Підлога у кахелі. Світлі, приємні приміщення. Заміна єлектрики, нова сантехніка. Дві кімнати для роботи, санвузол та окрема кухня. Додатково використовується приміщення 15м2. Два входи: через підїзд та окремий з двору. Центральне опалення та водопостачання. Тихий, затишний двір. Цілодобова охорона, паркінг. Додатково у вартості + 15 кв.м. Без %. З повагою до кожного, Дмитро Олександрович.

ексклюзив
Гоголівська вул., 6а

До вашої уваги пропонується 2к кв в ЖК Нова Англія. Сучасний житловий комплекс в оригінальному стилі змушує своїх мешканців та гостей перенестись в атмосферу життя традиційної Англії. Закрита територія, відеоспостереження, охорона, підземний паркінг, школа, дитячий садок, кафе та ресторани, дитячі та спортивні майданчики. Яскравий приклад комплексу "місто у місті". Квартира знаходиться у будинку "Віндзор", 4 поверх. Стан квартири після будівельників, тому у Вас є чудова нагода реалізувати свої ідеї в дизайні інтерєру. Функціональне планування із двома спальнями, двома санвузлами, великою, 16-метровою, вітальнею-кухнею з виходом на лоджію дозволяє комфортно облаштувати своє проживання. Кожен будинок, у тому числі і "Віндзор", облаштований своєю котельнею, тому є індивідуальне опалення. Комплекс знаходиться у Голосіївському районі столиці, одному із найзеленіших районів Києва. У пішій доступності від ЖК – парк імені Максима Рильського, метро Васильківська, супермаркет "Варус", багато магазинів, аптек, дитячих садочків та шкіл. Телефонуйте, з радістю відповімо на Ваші запитання! ID: 79334

ексклюзив
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 24

Без % простора дизайнерська квартира з окремою спальнею, кладовою у новому будинку. Ремонт зробили у 2020 для себе. Адреса: вул. Юрія Поправки (Миколи Лєбєдєва) 4/39 А, Дніпровський район, Київ Площа: 68 кв. м. Основні характеристики: Кількість спален: 1, велика кухня-вітальня, дві шафи, кладова, місто для робочої зони біля вікна. Санвузол: великий, душова кабіна, бойлер, пральна машина з функцією сушки, тепла підлога. Кухня з вбудованою технікою, посудомийна машина Великий диван, ТВ 60", електричний камін. Два кондиціонери. Розташування: Близькість до метро: 7 хвилин пішки до метро Чернігівська Розвинена інфраструктура: поруч магазини, аптеки, школи, дитячі садки. ТРЦ Проспект з великим магазином Ашан в 5 хвилинах пішки. Зручна транспортна розвязка для швидких переміщень по місту Додаткові переваги: Житловий комплекс 2016, є консьерж, видіонагляд. Паркувальні місця для власників автомобілів поруч з будинком. Зелені зони навколо для прогулянок і відпочинку. Документам більш як 3 років, податок тільки 1%. Ключі на руках, перегляди за домовленістю. Пишіть на телеграм @maxander1, надійшлю відео квартири та будинку.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юрія Поправки вул. (Миколи Лебедєва), 4/39А

Пропонуємо вашій увазі чудову однокімнатну квартиру в сучасному житловому комплексі Солом’янська 20В. Загальна площа квартири становить 43,5 м², розташована на 12 поверсі з 26. Квартира має сучасне планування: простора кухня-вітальня та окрема спальня. Виконаний якісний ремонт, що задовольнить найвибагливіші смаки. Всі меблі та техніка залишаються, що дозволить вам відразу заселитися та насолоджуватися комфортом. ЖК Солом’янська 20В пропонує безліч переваг: - Є генератори, 4 ліфти працюють навіть під час відключення світла. - Закрита територія під охороною, є консьєрж. - Підземний паркінг для вашого автомобіля. - Продуктові магазини, ресторан, дитячий центр, стоматологія та дитячий майданчик прямо на території. - Двір без авто, що забезпечує безпеку для дітей та спокій для дорослих. Зручне розташування в районі з розвиненою інфраструктурою – поряд знаходяться два парки, продуктовий ринок, поліклініки, дитячі садки та інші необхідні обєкти. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне та сучасне житло в одному з найкращих районів Києва!

ексклюзив
Соломянська вул., 20В

Продаж великої 2-кім квартири в ЖК Dibrova Park/ Діброва парк, за адресою вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 3, Будинок 3, Поверх 2/26, Спецпроект 2021-2025 рр Площа: 81,0\24,7\22,6 кв. м., дві окремі кімнати, велика кухня-вітальня. Велика засклена лоджія 5.7м2. 2 санвузли, панорамні вікна виходять на двір. Можно зробити 3 кімнатну квартиру Будинок зданий в експлуатацію, право власності зареєстроване 1-4 будинки введено в експлуатацію, власники роблять ремонти, оформлюють право власності та вже живуть мешканці. 5-6 будинки побудовано та очікують на здачу в експлуатацію. ЖК Діброва Парк - це ЖК комфорт класу, знаходиться в Подільському районі міста Києва, Забудовник IB Alliance (здані будинки також в ЖК Great, ЖК Зарічний). ЖК Діброва Парк із власною інфраструктурою, великим ландшафтним парком, наземними багаторівневими паркінгами та торговими центрами на території. Велика лісопаркова зона навпроти нашого будинку Сирецький Гай, парк/ліс, дендропарк. Біля будинку будується станція метро "Мостицька" до центру 4 зупинки. Також зупинки маршрутного транспорту та тролейбуса #5 (метро «Нивки», «Сирець», центр) Інфраструктура поруч: ТРЦ «Retroville», фітнес-клуб «Sportlife, Novus, школи, дитячий садок, лікарня. ЖК Диброва Парк. Поруч ЖК Варшавський мікрорайон, Ліпінка, Сирецькі сади, Новомостицький, Крістер Град, Яскравий Зараз до найближчих станцій метро «Нивки», «Сирець», «Дорогожичі» можна дістатися на авто за 10 хвилин. Престижний мікрорайон з зручним транспортним сполученням, зручним плануванням квартир і грамотним використанням прибудинкової території. Тут продумано і передбачено все, що дозволить зробити життя простіше і комфортніше. Можливий продаж за програмами Еоселя (3% та 7%), Евідновлення (житлові сертифікати) Працюємо напряму з власником, без посередників.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 3

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Great ( Грейт) загальною площею 73,06 м2, житлова -28,26 м2. Розташована на 2 поверсі. Будинок 11. Житловий комплекс Great знаходиться у Дарницькому районі м. Києва. Всі будинки ЖК утеплені мінеральною ватою та побудовані за монолітно-каркасною технологією. Зовнішні стіни виконані з керамічної цегли, внутрішні – керамоблок із шумоізоляцією. На території комплексу дитячі та спортивні майданчики, прогулянкові алеї, магазини, кафе, ресторани, аптеки, салони краси, наземний та підземний паркінг, дитячий садок. Поруч із ЖК знаходяться ТРЦ River Mall, супермаркети "Novus", "Сільпо"; дитячі садки та школи. До найближчої станції метро "Осокорки" лише 4 хвилини їзди на автомобілі. Поруч із ЖК є зупинки маршруток та автобусів. Продаж по переуступці. 90000$, без комісії

ексклюзив
Причальна вул., 2

Квартира знаходиться на другому поверсі, вікна виходять у двір. Незважаючи на розвинену інфраструктуру навколо, тихе, спокійне місце біля будинку. У 10 хвилинах ходьби знаходиться станція м.Дружби Народів, ботанічний сад, поряд школи, садки, басейн, магазини, поліклініка Печерського району (3 хв), Клінічна лікарня №12 (10 хв). Квартира продається з меблями, балкон засклений, газова колонка, холодильник, пральна машина. Чистий підїзд, двері до підїзду на код замку. Готова до заселення.

власник
Білокур Катерини вул., 4

Продається квартира - студія від ВЛАСНИКА в ЖК РИВЬЕРА. Загальна площа 45кв. м., 10 поверх. Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги. Розсташований в 100 метрах від метро Славутич. Документам більше 3 років. За детальною інформацію звертайтесь за телефоном 0637403178 (якщо Рієлтор, писати виключно на VIber).

власник
Малоземельна вул., 75 А

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! ПРЕДСТАВНИК ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЇ! Продається прекрасна трикімнатна квартира для великої сімї в цегляному будинку індивідуального проекту 2010-го року. Квартира тепла, прекрасні види з вікна, великий балкон. Квартира повністю мебльована та обладнана побутовою технікою, лишається все по домовленості. Будинок розташований у зеленій зоні, оточений двома лісопарками та ставками. Метро "Житомирська" в пішій доступності близько 15хв. Поруч з будинком є парковка та підземний гараж.

власник
Верховинна вул., 91

Корпус 18/5. Продається квартира в ЖК «Файна Таун». Планування та площа квартири дозволяють легко зробити функціональну двохкімнатну студію.На поверсі 4 квартири. Дуже затишний комплекс закритого типу, реально «місто мрії в місті». Вхід в комплекс за перепустками, охороняється цілодобово. Вікна квартири та балкон виходять в тихий, красивий двір - двір без машин, без галасу і метушні. Розвинена інфраструктура Гімназія А+, басейн, зони відпочинку, дитячі майданчики, футбольні, тенісні, спортивні майданчики.

Салютна вул., 2

кОРПУС 18/8. Продається квартира в ЖК «Файна Таун». За рахунок кухні та лоджії легко робиться ще одна спальня. На поверсі 4 квартири. Дуже затишний комплекс закритого типу, реально «місто мрії в місті». Вхід в комплекс за перепустками, охороняється цілодобово. Вікна квартири та виходять в тихий, красивий двір. Розвинена інфраструктура Гімназія А+, басейн, зони відпочинку, дитячі майданчики, футбольні, тенісні, спортивні майданчики.

Салютна вул., 2

Продається простора трикімнатна квартира, розташована за адресою Дарницький бульвар, 10. Ця затишна квартира розташована на затишному житловому районі, який має великий потенціал для комфортного проживання. Загальна площа становить 77 квадратних метрів. Квартира має оптимальне планування, що дозволяє ефективно використовувати всі простори. Вона складається з трьох окремих кімнат, просторної кухні, санвузла та ванної кімнати. Розташування квартири є вкрай зручним: поруч знаходяться школи, дитячі садки, магазини, аптеки та кафе. Легкий доступ до громадського транспорту дозволить швидко дістатися до будь-якої точки міста. Ця квартира ідеально підходить для сімейного проживання або як інвестиційний обєкт. Не втратьте можливість стати власником цієї чудової квартири!

Дарницький бульв., 10

Пр. Соборносьті 30А ЖК Київська Венеція . Пропонується видова однокімнатна квартира 47м2 на 31 поверсі 35 поверхового будинку . В будинку 3 швидкісних ліфта , закрита територія , магазини , кафе , бутіки на території . 24/7 охорона . В квартирі виконаний якісний ремонт , в санвузлі душ , ванна , є невеличка кладовка . Духовка , посудомийка , кондиціонери в кожній кімнаті , в квартирі залишається все що на фото . Ціна 90 000 дол , документам більше 3 років Розглянемо є-оселю , є-відновлення

можливий продаж по єОселя
Соборності просп. (Воззєднання), 30а

Розглянемо гривню на рахунок!Ключі на руках,перегляди в любий часЖитловий комплекс Unit Home – це комплекс бізнес-класу з унікальним дизайном, побудований за концепцією «місто в місті».Територія, що охороняється 24/7 з відеоспостереженням.На подвірї немає машин. Дитячий садок, школа, медичний, фітнес-центр. Швидкісні ліфти, що спускаються до паркінгу. Стан після будівельників: підлога – лазерна стяжка, стіни – червоний керамоблок, панорамні вікна, радіатори з терморегулятором. Висота стель 3м.Квартира буде обладнана системою управління розумним будинком, з розумними лічильниками (тепло, вода, електроенергія),а також системою безпеки Ajax (пожежна сигналізація, датчики відкриття дверей, руху та затоплення). Транспортна розвязка, поруч станції метро «Дорогожичі» та «Лукянівська».

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 8

Чудова квартира з ідеальним палнуванням в ЖК комфорт класу "Варшавський " 3 окремі спальні, простора кухня, 2 санвузли, просторий передпокій, відкритий балкон з гарним видом у двір, територія комплексу закрита , є охорона, камери спостереження біля входу, в будинку є генератор для роботи ліфтів , в ЖК розвинена внутрішня інфраструктура, поруч ТРЦ "Ретровіль", Новус ,Спорт Лайф , Олді , також в пішій доступності ліс і два озера, на території ЖК багато дитячих та спортивних майданчиків , чудовий тихий район, для комфортного проживання родиною, можливий продаж під євідновлення,ціна 117 000$ рієлтор Леся .

можливий продаж по єОселя
Проспект  Правди, 45б

Продам 1к квартиру вул. Гарета Джонса (Сім"ї Хохлових)12 ЖК Unit Home. Будинок монолітно-каркасний. Новобудова 2023 року. Поверх 7 з 8. Загальна площа 40.3 м2 Окрема спальня 14,3 м2, кухня 12,5 м2. Стан після будівельників. Підлога – лазерна стяжка, стіни – червоний керамоблок, панорамні вікна, радіатори з терморегулятором. Висота стель 3,00 м. Санвузол суміжний. Заскляна лоджія, з можливістю облаштування кабінету в цьому просторі. Квартира буде обладнана системою управління розумним будинком, з розумними лічильниками (тепло, вода, електроенергія), а також системою безпеки Ajax (пожежна сигналізація, датчики відкриття дверей, руху та затоплення). Данний комплекс бізнес-класу з унікальним дизайном, побудований за концепцією «місто в місті». Варіант такої нерухомості підійде для працівників Іt сфери, людей які працюють віддалено, мають на меті жити в центрі в закритому комплексі з усіма сучасними інноваційними системами. Територія під охороню 24/7. Конс"єрж сервіс. Відеоспостереження. Двір без авто. Дитячий садок, школа, медичний, фітнес-центр. Швидкісні ліфти Kone, що спускаються до паркінгу. Інноваційний ЖК будується провідною будівельною компанією KAN Development, розташований в Шевченківському районі. Об"єднує в собі сучасний дизайн, функціональність та комфорт, створюючи ідеальні умови для життя. Транспортна розвязка, поруч станції метро «Дорогожичі» та «Лук"янівська». Перевагою покупки стане комерційне приміщення з документами загальною площею 3,5 м2. Його ціна входить не входить у вартість. Ключі на руках. Перегляд в зручний для Вас час! Право власності отримано. Розглянемо безготівковий розрахунок по программі Єоселя (Є-оселя), постанови 280, сертифікат Є-відновлення. Продаж без комісії для покупця!

можливий продаж по єОселя
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12

Порика 7а, будинок 2006 року,серія КТ; 5/14 поверхового; 90/47/14,2; два санвузла, один з вікном; класова;кімнати окремі;стан гарний,; хол+коридор; двухстороння; лоджія застеклена;два ліфта, консьерж; гарна інфраструктура; метро Нівки 20 хвилин маршруткою; Сільпо; на відстані 1км знаходиться ЖК Варшавський, Ретровіль, завжди є паркування у дворі; в 5 хв сквер їм. Кузьми Скрябина з дитячим майданчиком , поліклініка , ринок. БЕЗ КОМИССИИ

Порика Василя просп., 7а

Пропонується видова, дуже затишна і світла квартира з ремонтом, з видом на озеро. По всій квартирі новий ,якісний ремонт, який нещодавно закінчили. Робили для своєї сім’ї.В кухні робився трішки раніше. Одна лоджія приєднана до кухні. Окремі 3 кімнати. Санвузол суміжний.Є гардеробна. Квартира дуже тепла і світла! В кімнатах меблів майже немає.Облаштована всією технікою . Приголомшений вид .Кухня і 1 кімната виходять на озеро. Над квартирою сухий, високий, повноціний технічний поверх!!! Запрошуємо Вас на перегляд.

Тичини Павла просп., 20А

Продається 2-кімнатна квартира , 71 м ЖК "GREAT", документи на руках. Будинок 2 , 11 поверх, двокамерні склопакети, радіатори KERMI, висота стелі 2, 85 м, тепла лоджія, велика кухня/ вітальня, стан після будівельників.

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 15К

АКТУАЛЬНО! Продажа 3-х комнатной квартиры в живописном м/р Русановка площадью 72 м2. Выполнен капитальный ремонт с использованием дизайнерских решений. Отделочные и стройматериалы зарубежных производителей. Медный кабель. Пол: паркетная доска в комнатах, керамогранит в коридоре. Квартира оснащена: охранной сигнализацией, 3 кондиционерами, бойлером 100л, системой очистки воды, установлены счетчики. Кухня укомплектована мебелью и бытовой техникой. Функция теплый пол зона санузла. Балкон застеклен, отделка деревянная вагонка. При продаже остается бытовая техника и частично мебель.

Ентузіастів вул., 21/1

Затишна квартира по вул. Олени Пчілки 3а. Будинок 2007 року, монолітно-каркасний. Квартира облаштована меблями та технікою. Чистий та охайний підїзд, є консьєрж. Поруч дитячі садочки, школи та ліцеї , поряд багато різних продуктових магазинів Novus, АТБ, Фора. тренажерна зала, відділення банків та пошти, кафе та ресторани. До метро Позняки - 10 хвилин транспортом. Ключі на руках, перегляди в зручний для Вас час.

Пчілки Олени вул., 3а

Продается видовая квартира - студия по ул. Днепровская Набережная, 26- А, ЖК Южные Врата (Південна Брама). Квартира общей площадью 57 кв.м., распложена на 17 этаже 25 эт. дома. Вид из окон на Днепр и острова Осокорков (Золоче и Вишенки). Квартира солнечная и теплая. Окна выходят на юго-запад. Большая лоджия и уютная видовая зона. Квартира оборудована встроенной "авторской" мебелью. Вся необходимая техника (холодильник, кондиционер, телевизор, стиральная машина, бойлер). Квартира продается с мебелью и техникой. Большая гардеробная В доме круглосуточная охрана и видеонаблюдение. 3 мин от метро Осокорки. SPORT LIFE (во дворе). Супермаркет NOVUS и вся остальная инфраструктура (рестораны, кафе) внутри комплекса. Много специализированных клиник и салонов. Прекрасная локация для комфортного проживания.

Дніпровська наб., 26 А

Унікальна можливість стати власником видової квартири у мальовничому ЖК «Світлопарк»! Насолоджуйтесь комфортом та безпекою в новому комплексі поблизу метро Видубичі із зеленими зонами для відпочинку та активного проведення часу. Ця двокімнатна перлина площею 46 метрів ,розташована на 24-му поверсі 25-поверхового будинку, включає простору спальню, вбиральню, сучасний санвузол і обладнану кухню-вітальню. Панорамні вікна дарують чудовий краєвид на Дніпро та лівий берег. Не проґавте можливість! Телефонуйте для домовленості про перегляд та зустріч з Вашим майбутнім житлом!

Столичне шосе, 3
1 - 24 з 3 553 результатів