Без комісії для покупця! Пропонується до вашої уваги дуже простора 2к квартира з дизайнерським ремонтом Микільсько-Слобідська 10 Комфортний 7\26 пов 88 кв.м Зроблений якісний дизайнерський ремонт та шумоізоляція. Окремо спальня з власним кабінетом , дитяча та кухня - вітальня. В квартирі прокладені аквастопи, проти затоплення Теплі поли у ванній та на балконі Є пральна та сушильна машина Вся електрика та сантехніка мінялась при ремонті Плитка Іспанія, ламінат Бельгія, Меблі з Європи, техніка від провідних виробників В кожній кімнаті є кондиціонери, витримують до -20 При продажі залишається вся техніка та меблі! Також бонусом є 2 сейфа Є право влпсності, податки за себе сплачуємо Готові розглянути державні програми Територія закрита, охороняється Власна котельня для кожного будинку, підземний паркінг Розвинена інфраструктура: Супермаркет, кав’ярні, дитячі майданчики, школа, дитячий садочок, обладнана набережна для відпочинку та прогулянок, облаштований пляж. метро Лівобережна - 10 -15 хв. пішки!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 10

Актуальна к продаже 1к квартира 55 м2 Жк Новопечерские Липки Планировка : - кухня/гостиная - спальня - застекленный балкон - С/У Просмотры в удобное для Вас время! Парадне з цілодобовою охороною та відеонаглядом. Ліфт в паркінг. ЖК Новопечерські Липки - сучасний квартал з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Кожен будинок зі своїм підземним 2-х рівневим паркінгом. Багата інфраструктура – на території Британська та Новопечерська школи, дитячі садки, кафе, ресторани, аптеки, клініки краси, банки, салони, барбершопи, хімчистки, фітнес-клуб GymMaxx, нова пошта, зелені паркові зони, та багато іншого.

ексклюзив
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 19Б

Продаж елегантної квартири в центрі міста Палац Спорту, тц Гулівер в гарному стані Київ, Шота Руставелі, 21, ; Сталінка; стіни: поверховість: 6; кількість виходів: 1; гараж; ліфт; будинок 1958 року, міцний та теплий, Н=3.2м, біля дороги, ліфт, у середньому стані підїзди, кодовий замок, консьєрж, парковка безкоштовна у дворі • 2р, 4-й поверх, площа: 56,0\30,0\10,0; Квартира із раціональним плануванням в задовільному житловому стані. Але потребує ремонту. Висота стелі 3,1м. Одностороння з балконом. Презентабельне парадне, новий ліфт. Закритий двір, паркомісце у дворі. Розвинута інфраструктура , зручна транспортна розвязка. Поруч метро Льва Толстого, Палац Спорту

ексклюзив
Шота Руставелі вул., 21

Продається квартира в історичній частині Києва на Подолі, розташована на 2 поверсі 9 поверхового цегляного будинку 2005 року побудови за адресою: вулиця Введенська 29/58. Площа квартири 103м2, висота стелі 3 метри. На даний час у квартирі зроблений дорогий офісний ремонт, меблі провідних виробників, загальне кондиціювання, лічильники на воду та тепло. Планування: 3 кабінети, переговорна кімната, кухня, ресепшн, 2 санвузли. У парадному зроблено новий ремонт, привітний консьєрж, сучасний ліфт, підземний паркінг та закритий двір із паркуванням лише для мешканців. Розвинена інфраструктура є все потрібне для життя та відпочинку (магазини, безліч закладів та багато іншого). Відразу у дворі Спортлайф та Гімназія 107. Будинок розташований в Історичному районі Києва в самому серці Подолу, до найближчого метро Тараса Шевченка та Контрактова площа до 10 хвилин пішки. Без комісії для покупця!

ексклюзив
Введенська вул., 29/58

Я ВЛАСНИК! Без комісії. Продаю свою затишну трикімнатну квартиру в самому серці столиці. Василя Тютюнника 5-Б. Квартира розташована на 3 поверсі. Будинок цегляний і навколо нього зелена зона. Дуже зручне планування: 3 окремих кімнати, кухня, роздільний санвузол, з кожної кімнати є вихід на застеклені балкони, і на кожному з них є вмісткі шафи для зберігання речей. Також є велика комора в квартирі. Взимку тепло, влітку прохолодно, квартира двостороння, але не кутова. Підлога-паркет, в кухні-плитка. Є лічильники на газ, воду та двозонний лічильник на електроенергію. Чистий та охайний підʼїзд, домофон. Двір дуже тихий. Завжди є місце для паркування. Якісна сантехніка. Квартира без меблів. Залишається прихожа, кухня, газова плита та бойлер. До метро Олімпійська 10 хвилин пішки. Поруч садок, гімназія, Лінгвістичний університет, магазини, аптеки. 1 хвилина ходьби і Олімпійський стадіон з зоною для прогулянок. "Чистий" продаж. У квартири 1 власник, немає прописаних, вільна, боргів немає, документи готові, готова до продажу. Реальному покупцю торг. Відео-огляд вишлю по запиту

власник
Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 5Б

Продаж квартири в ЖК Delmar/Дельмар. Вул. Андрія Верхогляда 14а. Площа 101 м.кв, 11/30 поверх. Право власності на руках, будинок 2019 року. Без % для покупця. Квартира знаходиться в середині будинку, тому дуже тепла навіть при відключеному опаленні. Всі вікна виходять на ЖК Новопечерські липки (Південна сонячна сторона). Класний варіант для втілення власних побажань в закінченні ремонту. Добре розвинена інфраструктура, поруч супермаркет Сільпо, 12 лікарня, дитяча лікарня, дитячі садки, школи, багато приватних лікарень, магазинів, салонів, кафе, ресторанів, спортзал Gymmaxx та Arena. Дім межує з великим і одним з найкращим у місті ЖК Новопечерські липки. Наявність прекрасної зони для прогулянок, дитячих та спортивних майданчиків. Закрита територія, шлагбаум, підземний паркінг. Метро Звіринецька (Дружби Народів ) до 10 хв пішки.

власник
Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14а

- Вашій увазі пропонується розкішна трикімнатна квартира з новим ремонтом 2022року! - Вулиця Григоренка Петра 23, житловий комплекс "Абрикос". Будинок із закритею територією, підземним паркінгом, охороною. Один з кращих будинків на Лівому березі! - Видова, простора квартира загальною площею 125м2. Має дві окремі спальні кімнати, одна з яких являється хазяйською майстер спальнею з власною ванною кімнатою, інша обладнена під дитячу кімнату. Велика кухня студію, яка поделіна на робочу зону і зону відпочинку, санузол гостьовий, прихожа і гардероб. - Квартира повністю облаштована меблями та технікою, вся техніка нова на гарантії. Холодильник Samsung Духова шафа Samsung Варильна поверхня Samsung Мікрохвильова піч Samsung Посудомийна машина Bosch Кондиціонери Mitsubishi Пральна машина Bosch Сушильна машина Bosch Два бойлера по 100л. (централізована гарчяча вода від міста також є) Система очистки та фільтрацію води Ecosoft по всій квартирі. Окремо на кухні встановлений фільтр зворотного осмосу. - Диван з електричними реклайнерими( на пульті з різними положеннями). - На полу плитка і ламінат, всюди де плитка теплий пол! - Ремонт виконаний якісно, всі матеріали відомих світових виробників високого класу. На ремонті не економили, робили для себе, при перегляді квартири переконаєтесь в цьому самі! - Квартира така як на фото, фоторо реальні, все залишається. - Перегляди в любий зручний час

Григоренка Петра просп., 23

Дніпровська наб., 14

ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ КОЛЛЕГ: «Фото данного объекта не разрешаются для использования в рекламе» Продажа 3-х комн квартиры улица Лисичанская 29, ЖК «Арт Хаус» (Соломенский р-н). Хороший евроремонт, делали себе. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Функциональная планировка: большая гостиная-кухня, две спальни, один просторный санузел (есть ванная и душевая кабина), гардеробная, балкон. Хорошее и тихое месторасположение, частный сектор. В доме 14 квартир, есть подземный паркинг. Панорамный вид. Площадь: 125 кв.м., этаж: 3-й, цена: 170.000$ Без комиссии

Лисичанська вул., 29

БЕЗ % ЖК "Шевченківський", бізнес-клас. Ідеальне планування. Кімнати окремі та виходять на 3 сторони, є простора та затишна кухня 17.4 кв м, 2 санвузли, за бажанням кожен можна зробити з душем/ванною та туалетом. Є простора гардеробна. Зроблено чистову штукатурку від забудовника. На подвірї є свій дитячий майданчик. У комплексі є 2 рівні підземного паркінгу та досить велика пропозиція оренди паркомісць. Відмінна інфраструктура та розвязка. До цирку 10 хвилин пішки. 2/19 поверх, площа: 98,0\52,0\17,4 м2 ПОКАЖУ ВСІ ВАРІАНТИ В ЦЬОМУ ЖК Золотоустівська, 25, ЖК "Шевченківський", відрізняється від других новобудов в столиці сучасним плануванням квартир, якістю будівництва та архітектурою, что повністю відповідає стандартам житла підвіщеної комфортності. Поруч площа Перемоги, Павловський сквер, магазин "Дари Моря", дві станції метро.

можливий продаж по єОселя
Золотоустівська вул., 25

ЖК "Пори року". Продаж трикімнатної квартири з сучасним ремонтом в комплексі закритого типу . Кімнати роздільні. Квартира повністю мебльована та укомплектовані побутовою технікою, вікна виходять у двір , 2 санвузли, два балкона. На полу паркетна дошка , в зоні плиткі підігрів підлоги ст.М"Вокзальна"; будинок 2009р., Н=3м, у дворі, гарний стан, підїзди охайні, протипож. система, 4ліфти "Schindler", код.замок, консьєрж, парковка/бескошт, паркінг, магазини, поруч супермаркет "Велика кишеня", ТРЦ "Ультрамарин", Соломянський лісопарк.

Мокра вул. (Кудряшова), 18

Продаж 1-к квартири в самому центрі Києва – вул. Драгомирова (Верхогляда Андрія), 5, ЖК «Новопечерські липки», 14 поверх , 53,4 м2+лоджія 7м2 У квартирі виконано якісний ремонт. Дизайн продуманий до дрібниць. Квартира повністю обладнана всіма необхідними меблями та технікою, у спальні велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, просторе вбиральня. Кухня з вбудованою технікою, духова шафа, СВЧ та варильна поверхня, холодильник, чайник, витяжка. wi-fi роутер, 4 К телевізор, індивідуальні лічильники, санвузол з підігрівом підлоги, простора ванна кімната, пральна машина, унітаз, інсталяція, бойлер. Відмінна інфраструктура, цілодобова охорона на території комплексу парк для прогулянок з дітьми, фітнес-клуб, ресторани. Квартира знаходиться у центральній частині столиці, зручна транспортна розвязка. У пішій доступності метро. 170000 $ без комісії. На даний момент у квартирі проживає орендар, перегляди можливі за попередньою домовленістю.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 5

ЖК "Rybalsky" - сучасний житловий комплекс з власною унікальною концепцією. Квартира на 3-му поверсі, площа: 69,0\19,9\27,2; Простора кухня-вітальня = 32.5 кв.м, суміжний санвузол, світла та затишна спальня =18 кв.м, гардеробна кімна та відкрита терраса-балкон. В квартирі виконаний яксний, сучасний ремонт: підлога (покриття) паркет, керамічна плитка - є підігрів, стіни: декоративна штукатурка, фарбування. Квартира укомплектова необхіднми меблями та технікою, для комфортного життя; Ціна: 170 000 USD

Набережно-Рибальська дорога вул., 9

Без % для покупця! ЖК Корона ,вулиця Княжий Затон 21.Спец.проект 2007 року. Продається 4-к квартира, площею 137 кв.м., розташована на 7/36 поверхового будинку, висота стін 2.7 м., кімнати роздільні, с/в роздільний, лоджія засклена, косметичний ремонт, меблі на кухні. Є підземний паркінг на 2 машини , ціна паркінгу договірна. Перегляди за домовленістю.

Княжий Затон вул., 21

ЖК Автограф, вул. Жмаченка (Князя Романа Мстиславича) 28. Найкраща пропозиція біля парку та озер, метро Дарниця поряд. 18 поверх 25 поверхового будинку. Простора та затишна квартира с захопливим краєвидом на парк та місто. Зручне розташування, закрита територія, консерж сервіс, охорона, поряд з будинком парк Перемоги, супермаркети, кавярні. Двокімнатна квартира з авторським дизайном, 3 роки після ремонту. Загальна площа 58.7 кв.м. Кухня-вітальня, та окрема спальня. І, додатково, чудовий балкон-тераса для відпочинку. Є також 2 просторих гардеробних кімнати. Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та технікою для комфортного проживання: вбудована кухня, артезіанська вода, багато різного освітлення, а також: духова шафа і поверхня Bosch, Кухонна витяжка Посудомийна машина Ariston Вбудований холодильник Candy Мікрохвильовка Samsung Кондиционери в 2 кімнатах Electrolux Смарт тв Samsung Пральна машина Samsung Бойлер Roda Встановлено сигналізацію, є сейф. Тепла підлога в ванній і кухні Вартість квартири 170000у.о. Документам більше 3х років. Перегляди в зручний для Вас час

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28

Продаж стильної квартири в чудовому та затишному комплексі Сонячна Брама, Голосіївського району. вул. Здановської Юлії(Ломоносова 73а). Комплекс з розвиненою інфраструктурою. В будинку великий супермаркет Новус, парк, розвивальні школи, чудові дитячі майданчики, кафешки, різноманітні клініки. Квартира розташована на 7 /15 поверсі. В будинку є підземний паркінг. Площа 83/44/39. В квартирі зроблений якісний ремонт з цікавим дизайнерським рішенням. Зона кухні відокремлена від зони вітальні, окрема спальня, велика ванна кімната з душевою та ванною. Тепла підлога у ванній. Велика шафа у спальні, ліжко та туалетний столик оздоблені шкірою, ліжко з підсвіткою. Шкіряний диван у вітальні. Кухня під замовлення. Уся техніка залишається: посудомийна машинка, варочна поверхня, витяжка, холодильник, пральна машинка, два кондиціонери. Є окремо технічна кімната з пральною машинкою. Квартира вільна і чекає на нових власників код A 2 9 6 2

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 73а

Квартира вашої мрії вже в продажу! Пропоную до уваги чудову 2-кімнатну квартиру в ЖК бізнес класу Unit.Home, за адресою вул. Сімї Хохлових 12. Загальна площа - 83 кв.м. Житлова площа - 34.4 кв.м. Площа кухні - 26.4 кв.м. Функціональне планування - простора кухня-вітальня - 2 окремі спальні - 2 санвузли - засклена лоджія Будинок А07, введений в експлуатацію. Добре розвинута інфраструктура - на території ЖК є все та навіть більше, в пішій доступності (20хв пішки) метро Лукянівська. Не впустіть можливість стати власником квартири своєї мрії! Звяжіться з нами прямо зараз та приходьте на перегляд вже сьогодні! Ціна 170 000$ Телефонуйте за номером або пишіть на Viber\WhatApp\Telegram З повагою агентство нерухомості NEXT DOOR Ольга

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12

До вашої уваги пропонується квартира в центрі міста. Ідеально підійде, як власне житло, бізнес чи під інвестицію. Устатковано під нотаріальну контору. Останнім часом використовувалась як офіс. Площа: S = 95m2. У царському будинку Києва чистим парадним! Висота стелі 3.0м2. Квартира розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку. Вікна виходять на вул. Саксаганського та вул. Володимирська. Квартира простора та світла. Хороший стан, акуратний підїзд, кодовий замок, магазин, поряд розважальних закладів, ТРЦ "Gulliver", НСК "Олімпійський У пішій доступності три станції метро Університет, Олімпійська, Палац Спорту. ID: 79322

Саксаганського вул., 42

Авторський ремонт, 2к, 78м, Кирило-Мефодіївська 2 ЖК Старокиївський. Квартира із функціональним плануванням та якісним ремонтом, розташована на 2 поверсі., Дві роздільні кімнати, простора кухня-вітальня, два повноцінних санвузла. У квартирі виконано якісний ремонт. Квартира повністю мебльвана та оснащена всією необхідною побутовою технікою та меблями. Вид із вікон на дитячий майданчик. ЖК Старокиївський - комплекс бізнес класу. Закрита територія, підземний паркінг (доступ із ліфту), висота стелі 3м. Поруч розташована вся інфраструктура необхідна для комфортного проживання.

можливий продаж по єОселя
Кирило-Мефодіївська вул., 2

Пропонується нова 4кімн. квартира в ЖК Комфорт Таун, вул. Березнева 12. Кухня-вітальня, спальня, дитяча, кабінет, два с/в, лоджія. 77м2, 2 поверх Комплекс цілодобово охороняється, система відео перепусток, яка зчитує номери машин і автоматично відкриває шлагбаум. Велика площа озеленення – спеціально обладнані паркові, прогулянкові та рекреаційні зони; стадіон і фітнес-клуб SportLife; Гімназія та дитячий садочок; торговельний центр Novus із супермаркетом і об’єктами соціально-побутового обслуговування; паркінг. Ціна 170 000$, без% Звязок через месенджер(Telegram, Viber, WhatsApp)

Березнева вул., 12

Пропоную в продаж 2к квартира 71м2 Проспект Берестейський ( Перемоги) 71-А ЖК Наш Будинок. Будинок 2017року заселений повністтю.Квартира на 2 пов\16пов. Сучасна вбудована кухня з індукційною варочною поверхнею , духовкою, холодильником.У спальні велике деревяне ліжко. В квартирі є бойлер, пральна машина, шафи. Квартира обладнана сумісним санвузлом . Ванна кімната облицьована керамогранітною плиткою. Теплі підлоги, кондиціонер Будинок знаходиться на другій лінії від проспекту, тому тут безпечно, спокійно.Метро Нивки 5хв пішки .

Берестейський просп. (Перемоги), 71а

Без комісії. Продам квартиру з дизайнерським ремонтом. Двокімнатну. ЖК Святобор. Квартира із ідеальним, дорогим ремонтом, меблями, технікою, в новому будинку, із документами. Встановлені дорогі броньовані вхідні двері. В самій квартирі всі двері висотою 2,7м. Всі стіни під фарбування, багаторівневе освітлення по всій квартирі, трекові світильники на магнітах. В дитячій кімнаті зроблено місце для підвісної гойдалки-крісла у вигляді кокону. Підігрів підлоги, встановлена система осмосу. Меблі та техніка залишаються у квартирі. Окрема гардеробна кімната. Загальна площа 58 кв.м. 18й поверх 26 поверхового будинку. Три ліфти. Цегляний будинок. Закритий двір, дитячий садочок, магазини, кав’ярні, цілодобова охорона, безкоштовна парковка. Вихід в паркінг з будинку, яке служить укриттям, сам паркінг на 1100 машин. Можна докупити окремо). Хороша транспортна розв’язка. До станції метро Житомирська або Святошино 15хв.пішки.

можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 15

Продается 2-к квартира по ул. Крещатик 29. Квартира находится на 4-м этаже, двусторонняя, окна на Крещатик и во двор. Высота потолков больше 3м, Квартира меблирована, бытовая техника, два балкона, один застеклен. Аккуратное, чистое парадное. Закрытая, охраняемая территория. Центр города, инфраструктура лучше не придумаешь. 160000 евро.

Хрещатик вул., 29

Продаж квартири ЖК Республіка м.Київ, бульвар Рильського Тадея, 3. 7 будинок Загальна площа 98 м2 Поверх 4 Планування Кухня-вітальня 3 окремі кімнати 2 санвузли прачечна лоджія Є тепла підлога, виведена електрика Про ЖК -ЖК Комфорт класу -монолітно-каркасна технологія будівництва -Закрита територія -медичний комплекс -гімназія та дитячий садок -спортивні і дитячі майданчики, а також зони відпочинку і BBQ; зона TRX, тенісні корти, поле для гри в футбол, баскетбол, волейбол; мультиполе для дітей -місце для вигулу домашніх тварин. 31.59.17.35.50.24

можливий продаж по єОселя
Тадея Рильського бульв., 3
1 - 24 з 2 918 результатів