Уникальная квартира на оболонской набережной. Кухня на 60 м2. откроет большое пространство с панорамными окнами, терассой и видом на Днепр. Высота потолков 4 метра даёт ощущение большого пространства. В квартире также расположены две гардеробные которые функционально разместят большое количество одежды и обуви. Три сан. узла Двух уравнивая детская комната. Ну и конечно лучшая локация с красивыми закатами на Оболонской набережной.

власник
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2д

Оболонська Набережна 15. Липки. Видова. Авторський ремонт. 3 кімнати. Видова 3-кімнатна квартира по вулиці Оболонська Набережна, 15. в яскравому та статусному цегляному будинку на березі Дніпра. Розташований на Оболонських Липках, поряд оновлений парк "Наталка" з унікальною флорою, Оболонська Набережна із спеціальними вело та пішохідними доріжками, спортивними майданчиками. Квартира розташована на 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку, загальною площею – 130 кв.м, житловий – 74 кв.м., кухні – 28 кв.м., висотою стель 3 м. Функціональне планування, розраховане до дрібниць, складається з вітальні, спальні, просторої кухні, кабінетом, двома ванними кімнатами, холом. Ремонт виконаний із високоякісних дорогих матеріалів: паркет, кахель, склопакети. Підігрів підлог у санвузлах та коридорі, якісне освітлення. Укомплектована побутовою технікою відомих брендів. Меблі виготовлені на замовлення: вбудована кухня зі стільницею з мармуру, холодильником/морозильною камерою/варильною поверхнею/духовим шафою/витяжкою/посудомийною машиною; вбудовані шафи, система кондиціонера, бойлер. Все робилося собі! Заходь і живи. Прекрасна інфраструктура: дитячі та спортивні майданчики, футбольне та баскетбольне поле, тенісні корти, фітнес-центр, зони відпочинку, ресторани, салони краси, кавярні, супермаркети: Сільпо/Novus.

Оболонська наб., 15

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продажа 3 комнатной квартиры, ул. П.Калнышевского 7, Оболонский район, возможен безналичный расчет. Квартира расположена на 13 этаже 25 этажного дома. Общая площадь 75,4 м2., жилая 33,7 м2., кухня 8 м2. Дом сдан в эксплуатацию. Квартира в жилом состоянии. Планировка комнат раздельная. Кухня-гостиная, две спальни, балкон. В одной из спален оборудован кабинет. Раздельный санузел. Квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Окна металлопластиковые. Балкон застеклен. Коммуникации: отопление централизованное, электричество. Газа нет. В доме есть охрана. Функционирует три лифта, грузовой и два пассажирских. В комплексе развита собственная инфраструктура: детские сад на 100 мест, спортивные и детские площадки, футбольное поле, зоны отдыха, магазины, салоны красоты, парковка. Рядом с ЖК расположены магазины: «Амстор», «Сильпо», «Леруа Мерлен». Городская больница, школа, остановка общественного транспорта. До метро Минская 10 минут на общественном транспорте.

ексклюзив
Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 7
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається тепла 3-кімнатна квартира поруч зі станцією метро Оболонь. Дуже зручний та комфортний район. Зелений двір з дітячим майданчиком де завжди є місце де припаркуватись. Зручний третій поверх. В порадному встановлений домофон, замінена вся проводка, всі вікна. Стан квартири житловий. Металопластикові вікна Rehau. Нові чавуні батареї у всій квартирі, зимою дуже тепло. Нові вхідні двері у квартиру і тамбур. Гаряча та холодна вода без перебоїв. Електролічильник день\ніч. Лічильники на гарячу та холодну воду повірені у цьому році. Квартира світла, вікна виходять на три сторони. Лоджія засклена новим склопакетом. чудовий вариант як для життя так і під аренду. Поруч, під вікнами, школи, дитячи садки, дитяча та доросла поліклініка. Сільпо, Велмарт, ТЦ «ДрімТаун». Парк «Наталка» набережна Дніпра 10 хв. Дуже зручна транспортна розвязка.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 28А

Продається 3-и кімнатна квартира на просп. В.Івасюка. Квартира в житловому стані , але без свіжого ремонту, в процесі звільнення ! Не кутова , двухстороння , з холом. По всій квартирі паркет , якісні двері , склопакети. Кухня та сан.вузли в кахелі , встановлено лічильники , бойлер , кондиціонер. Шуму від дороги не чутно , у дворі. Є можливість парковки авто , спорт площадка . Школи , садочки в пішій досяжності . До М - Мінська, Церкви та пляжу - 8хв. Чистий продаж , з документами і Власниками все Ок . Перегляди за попередньою домовленістю .

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 37

Продаж квартири Пропонується на продаж видова та простора трикімнатна квартира в Оболонському районі м. Києва. Загальна площа квартири — 131 м2 Поверх — 7/9 Квартира в нормальному стані — є обої на стінах та лінолеум на підлозі. Наразі здається в оренду під офіс. Додатковою перевагою є чистий під’їзд з відеоспостереженням і конс’єржем. Помешкання має вдале планування: • три окремі кімнати • два санвузли • великий коридор Локація квартири відкриває чудовий вид на парк "Наталка" та річку Дніпро, а також забезпечує затишок та тишу. В безпосередній близькості розташована велика кількість ресторанів, кафе, фітнес-центрів, супермаркетів, а також гольф-клуб та кілька ТРЦ. Чудова набережна неподалік від будинку створює ідеальні умови для ранкових пробіжок або прогулянок. Транспортна розвязка також є дуже зручною: метро "Оболонь" знаходиться в 15-ти хвилинах пішки, а зупинки громадського транспорту розташовані поруч з будинком. На додаток, поруч знаходяться дитячі садочки, школи, медичні заклади та клініки, що робить цю локацію ідеальним вибором для комфортного та повноцінного життя. Запрошуємо вас на перегляд цієї квартири у будь-який зручний для вас час. A548

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6

Продаж чудової квартири в ЖК преміум класу Obolon Residences. Оболонський проспект, 26. Площа: 92 м2 Поверх/поверховість: 14/26 Квартира з якісним стійким до зносу ремонтом, функціональне планування квартири створює затишок, водночас додаючи багато простору та світла. Дві спальні, простора кухня-вітальня, гардеробна при вході інша в господарській спальні санвузол обєднаний, є комора, великі панорамні вікна! Квартира робилася для себе. Комплекс преміум класу з великою кількістю опцій: консьєрж-сервіс, переговорна кімната, кінотеатр, дитячі кімнати, спортивний зал, зона відпочинку на даху, пральня! Підземний паркінг! Відмінна інфраструктура, в пішій доступності абсолютно все необхідне для комфортного життя: великий ТРЦ, ресторани, кафе, магазини, школи та дитячі садки! Ціна: 316 тис. Перегляд за домовленістю З повагою, Андрій

Оболонський просп., 26

Вашій увазі пропонується простора, світла квартира у відмінному стані біля метро "Мінська". Квартира з капітальним , сучасним ремонтом в класичному стилі. Повністю обладнана меблями і технікою і готова для проживання. З кухні і з вітальні вихід на обладнану веранду (зону відпочинку) із стелями 4 метри. Із спальні велика лоджія. На підлозі кахель і німецький ламінат високої якості. Внутрішні двері з дерева під замовлення. Кухня - вільха. У ванній кімнаті і сан.вузлі імпортний кахель. Є бойлер, кондиціонери Mitsubishi, пральна машина і посудомийна машина Bosch, холодильник Liebherr . Все продумано і якісне. З вікон чудовий краєвид на місто. На поверсі ремонт. Квартира повністю готова до проживання. До метро "Мінська" дві хвилини пішки. Прекрасна інфраструктура - поруч торгові центри, супермаркети, магазини, ресторани, кафе, банки, школи і садки, в пішій доступності Оболонська набережна. Ідеальна квартира для життя з комфортом! Без комісійних.

ексклюзив
Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 21кор.5

Велика функціональна 3-кімнатна квартира в Оболонському районі по вул. Північна, 48а. + Квартира має функціональне планування: просторий хол і три розділіьні кімнати, роздільний санвузол; + велика кухня; + Площа квартири 70,3 кв. м. Кухня 12,8 кв. м. + Встановлені металопластикові вікна; + Ремонт у ванній і туалеті; + Бойлер; + Газ; + Закритий тамбур на дві квартири; + Тихий зелений двір; будинок віддалений від дороги; + У дворі продуктовий маркет BOX. КВАРТИРА ПРОДАЄТЬСЯ НА УМОВАХ НАЙКРАЩОЇ ПРОПОЗИЦІЇ !!!!

Північна вул., 48А

Продам квартиру на Оболони в новом доме в ЖК Оазис Без комісії !!!!!! Пропонується на продаж видова та простора трикімнатна квартира в Оболонському районі м. Києва проспект Івасюка 4 корпус 8. . Загальна площа квартири — 93 кв. м Поверх — 2/9 Квартира підготовлена до ремонту. Повністю зроблена електропроводка та стелі. Додатковою перевагою є чистий під’їзд з відеоспостереженням і консьєржем. Помешкання має вдале планування: • дві окремі кімнати • з великої кухні вихід на відкритий балкон з чудовим краєвидом на парк. Зручності та блага: - власна інфраструктура - закрита територія - цілодобова охорона - прогулянкові та дитячі зони -індивідуальне опалення. Розкішний краєвид на парк Наталку. Будинок 2006 року, ОСББ, респектабельні сусіди, охайний підїзд , ліфти, консьєрж, біля будинку місця для паркування. Оболонь! Навчальні заклади, дитячі садочки, фітнес клуби, салони краси, клініки Медиком, Добробут, кавярні, ресторани, відділення банків, супермаркети. Поруч парк Наталка набережна Дніпра з зонами для прогулянок, занять спортом. Чудова локація, метро Оболонь, Почайна в пішій доступності. 155000 дол. Чекаємо на перегляд в зручний для Вас час!

ексклюзив
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 4

Пропонується до продажу простора 3кімнатна квартира по вулиці Йорданська 14. Знаходиться на 3 поверсі 9поверхового будинку. Кімнати роздільні, санвузол роздільний. Продається з меблями та всією побутовою технікою. Плита, Духова шафа, Холодильник, Пральна машина, кондиціонер, телевізор. Броньовані двері. Поряд парк Наталка. Станція метро Оболонь у 15 хвилин пішки.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 14

Оболонський просп., 28б

Продаж 3к квартири Оболонський район, ЖК преміум класа Obolon Residences. 14 поверх/25. Загальна площа 122 кв.м. Поруч метро Мінська. 10 хвилин ходьби до Оболонської набережної. Дорогий НОВИЙ ремонт та меблі. 3 тб плазми. 2 санвузли. Є ванна та душова кабіна. У спальні велике двоспальне ліжко. Панорамні вікна. Ремонт виконаний у теплих, світлих тонах. #3159173182

Оболонський просп., 26

#94093 МОЖЛИВА КУПІВЛЯ ПО СОЦВИПЛАТІ АБО СЕРТІФІКАТУ! До вашої уваги пропонується 3-кімнатна квартира на продаж за адресою: пр-т Героїв Сталінграда (Володимира Івасюка) 17А, розташована на 8 поверсі 16-поверхового будинку. 2 роздільні кімнати та простора вітальня с кухнею. Квартира потребує ремонту. Тепла підлога у санвузлі. 3 кондіціонери. Є просторий гардероб. Квартира має 2 засклені лоджії. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. Дуже гарне розташування! У пішій доступності супермаркети, торгові центри, кафе, школи, дитячі садки, медичні заклади. Поруч 2 футбольних поля та спортивні і дітячи площадки. Тихий та затишний двір, зони для відпочинку та паркування. До набережної Дніпра 5 хвилин пішки. Зручна транспортна розвязка, до метро Оболонь 10 хвилин пішки. Квартира підійде, як для себе, так і під здачу в аренду (є великий попит у цьому районі)! Агентство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! *УВАГА! Якщо вам ця квартира не підходить, ЗВЯЖІТЬСЯ ЗІ МНОЮ (через ЧАТ) і я ПІДБЕРУ вам варіант за вашим запитом. Так як не всі обєкти є в рекламі.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 17А

Без комісії для покупця! Ексклюзив Пропонується сонячна, тепла, двостороння трикімнатна квартира в Оболонському районі, всього у 800 метрах (10 хвилин пішки) до станції метро “Героїв Дніпра”, вулиця Північна, будинок 6. Квартира знаходиться на 12 поверсі 16-поверхового нового будинку 2002 року. Виконаний сучасний ремонт у скандинавському стилі. Загальна площа 80 м2, житлова 46 м2, кухня 13 м2. Усі кімнати і санвузол роздільні, що дуже зручно для великої родини. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою провідних виробників, включаючи 2 кондиціонери, посудомийну машину, фільтр води зі зворотнім осмосом. На кухні можна вільно розміститись з гостями для домашніх святкувань. Кімнати достатньо просторі для організації робочих місць, щоб працювати або навчатись з дому. Дві великі засклені лоджії, одна з глибокою вбудованою шафою для зберігання всіляких господарських дрібниць. Вікна виходять у двір, у квартирі тихо, гарний краєвид на захiд сонця і район Оболонь. У підїзді працюють 2 ліфти: вантажний та пасажирський, завжди зустрічають привітні консьєржі, охайна прибудинкова територія. Сам будинок утеплений скловатою, тому взимку дуже тепло. Навколо дому достатньо місць для паркування авто, є дитячий майданчик. Зручне розташування: 17 хвилин на метро - і Ви в центрі Києва. Поруч поліклініка з басейном та дитячою школою плавання, загальноосвітня школа зі спеціалізованим футбольним класом, гімназія з музичним напрямом. Навколо дому у пішому доступі 5 дитячих садочків: №644, №662, №663, №144, садок “Мамині янголята”. Приватна школа “Екологія і культура”, ліцей “Оксфорд”, гімназія “Пріоритет” - 750 метрів, школа №245, музична школа №36 - 450 метрів, школа №170 - 240 метрів. У пішому доступі Сільпо, Фора, АТБ, Оболонський ринок, ТРЦ “Оазис” і “Dream Berry” зі Sport Life. Подати рукою до початку набережної Дніпра, де влітку можна насолоджуватись приємною прохолодою і ходити на прогулянки протягом всього року. Біля будинку відсутня критична інфраструктура, є відремонтоване бомбосховище. Якщо Ви шукаєте справжнє сімейне гніздечко для своєї родини - Вам до нас! У квартири один власник, без опікунського, передаємо ключі на угоді. Запрошуємо на перегляд! Буду рада відповісти на всі Ваші запитання. Вартість $129 900 З повагою, Юлія

ексклюзив
Північна вул., 6

Пропоную до продажу світлу і затишну 3-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом, що розташована за адресою: Оболонский район, вул. Героїв полку "Азов" (Маршала Маліновського), 4В В 5-7 хвилинах від метро Оболонь В квартирі виконувався якісний ремонт для власного проживання сімї з дітьми, тому використовувались тільки екологічні матеріали Зручне планування: при вході гардеробна та передпокій, дитяча кімната, доросла спальня, вітальня та кухня-столова обєднані в єдиний простір, 2 санвузли та засклений балкон Загальна площа - 96м2 8 поверх Висота стелі - 2,75м На кухні є вся необхідна техніка: - двокамерний холодильник Samsung - духова шафа Bosch - варильня на 4 комфорки Bosch - витяжка - посудомийна машина Bosch Вбудовані меблі з Blum системою Дитяча кімната облаштована меблями з розрахунку на 2-х дітей: ліжка, шафи для зберігання речей, іграшок, книг, робочий стіл та шведська стінка Спальня з двоспальним ліжком (якісний італійський матрац) та шафою В кожній кімнаті встановлено кондиціонер Gree По всій підлозі постелено деревяне покриття (тепле та стійке від пошкоджень), в дитячій коркове покриття (тепле і приємне на дотик), в санвузлах іспанська плитка та встановлено теплу підлогу Меблі всі зроблені на індивіуальне замовлення, деревяні Встановлено лічильники: - тепло (централізоване) - електроенергія (день/ніч) - водопостачання (гаряче, холодне) Будинок доглянутий, чисте парадне з консєржем, 3 ліфта Підземний і наземний паркінг У дворі дитячий майданчик В пішій доступності школи, садочки, розважальні заклади, супермаркет Сільпо через дорогу, озеро для ваших прогулянок, спортивні клуби, ресторани, ТРЦ Dream Town та багато іншого Квартира вільна до перегляду. Ключі на руках

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 4В

Продаж видова 3-кімнатна квартира вул. Героїв полку Азов, 4в (Малиновского ) Оболонь. Новий будинок з утепленням та вентильованим фасадом 2016року. Про квартиру: -Загальна площа 96м2. -Висота стелі 2,75м. -Поверх 22 з 25. -Три окремі кімнати. -Кухня-вітальня з виходом на балкон. -Гардероб. -Два санвузли. -Вбудована кухня із побутовою технікою. -Кінопроектор з акустичною системою. -Кондиціонер у кожній кімнаті Daikir. -Сантехніка Hansgrohe. -Поли з підігрівом. Квартира продається з меблями та технікою, не потребує додаткових вкладень. Цілодобово відеоспостереження на поверсі та будинку, також є консьєрж. Підземний та наземний паркінг. Поруч знаходиться школа, садок, розважальні заклади, ТРЦ Dream Town, спортивні клуби, стадіон, озеро, та багато іншого. До метро Оболонь 10 хвилин пішки, до центру-20 хвилин на авто. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Перегляди за домовленістю. Без комісії для покупця!

можливий продаж по єОселя
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 4в

БЕЗГОТІВКА-ТАК! Е-ВІДНОВЛЕННЯ! ПОСТАНОВА! Київ, Героїв Дніпра, 6, ; Серія БПС; стіни: панель; перекриття: залізобетон; поверховість: 16; кількість виходів: 1; транспорт: ст.М"Мінська", А№99; Н=2.65м, гарний стан, у дворі, підїзди середні, консьєрж, 2 ліфти, парковка безкоштовна, магазини • 3р, 14-й поверх, площа: 68,3\43,6\8,1; Квартира має вдале раціональне планування: двостороння ( вікна виходять на схід та захід), кімнати правильної форми, санвузол- окремий, кладова = 2.2 кв.м, 2 балкони, перепланувань немає. H = 2.53 м. Квартира в охайному житловому стані: склопакети, паркет, замінена каналізаційна труба. Тепла ( подача опалення в будинку зверху), світла та затишна! Доглянуте парадне на кодовому замку. Поруч з будинком дитячий майданчик та сквер. Супермакрети, школи, дитячий садок, метро- все поруч

Героїв Дніпра вул., 6

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК ОАЗИС! РЕМОНТ! 3кімн=105м2! В.Івасюка, 4! ✔ Продаж квартири з ремонтом на Оболоні поряд з парком Наталка та Оболонською набережною. ✔ Простора кухня, три окремі кімнати, два сан.вузли (душ, ванна), засклена лоджія. ✔ Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ Будинок з закритою територією, цілодобовою охороною, підземним паркінгом. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання сім’ї: доглянутий парк «Наталка», садочки і школи поруч з будинком, кафе і ресторани, Новус і Сільпо, Егерзунд. Волейбольні, футбольні, баскетбольні площадки. Зони вигулу собак.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 4

Продається чудова 3-кімнатна квартира на Оболоні, Богатирська вул., 6/1. Квартира розташована в будинку 2003-го року. Двостороння. Загальна площа - 99.6 м2, має зручне функціональне планування: - велика вітальня - 21.7 м2; - спальня - 18.3 м2 з виходом на балкон; - спальня - 13.3 м2; - кухня - 10.3 м2; - просторий хол - 13.9 м2 з шафою-купе; - роздільний санвузол. Продається з усім, що зараз знаходиться в квартирі. Відмінна панорама міста! Кондиціонери в кімнатах. Лічильники. Якісний паркет. Металопластикові вікна. Квартира потребує часткового косметичного ремонту та меблювання. Будинок має три ліфти. Консьєрж. Чудове місце розташування. До метро "Героїв Дніпра", "Мінська" - 10 хв. пішки, до центру на авто - 20 хв., поруч виїзд на Окружну. Район з розвиненою інфраструктурою: ТРЦ, супермаркети та ресторани, дитячі садочки, школи, поліклініка - все необхідне для комфортного проживання.

Богатирська вул., 6/1

Пропонується Квартира в мабуть найкращому житловому комплексі Києва Obolon Residences. Високий поверх з панорамними вікнами на південний схід. Тож найчарівніші світанки кожного ранку в подарунок. Світла, тепла, тиха. Алюмінієві вікна Reynaers збережуть тепло і затишок Вашоі оселі. Є приємні ексклюзивні фішки тільки в саме цій квартирі. Комплекс довгої презентації не потребує, цей комплекс один з найкращих в Києві. В своєму класі в якості оздоблення, технічного облаштування, інфраструктурі, зручності локації важко знайти рівного. Консʼєрж-сервіс, цілодобова охорона, дітячи кімнати, пральні, масажні, кінозал, величезні тераси с джакузі, відділення банків і багато інших необхідних необхідностей ;-) поруч декілька супермаркетів, ТРЦ, парки, озера, Дніпро. Незрівнянна транспорта доступність - центр без автівки 15 хвилин - це реальність :-) Тож не зволікайте стати власником високоякісного активу нерухомості. Подарую дизайн-концепт.

Оболонський просп., 26

Квартира з ремонтом у ЖК Navigator-2 – вул. Коноплянська, 22 (Оболонський район) . Без комісії та додаткових витрат! ЖК «NAVIGATOR 2» включає 4 житлові будинки: Будинок 1 –введений в експлуатацію; Будинок 2 –вересень 2024; Будинок 3 – грудень 2024 рік. Сучасний, новий панельний термобудинок серії АППС-люкс. Зовнішнє утеплення: вентильований фасад HOSTROCK з мінеральної вати+ керамічна плитка. Площа: 93.46/47.68/17.58. Квартира з внутрішнім оздобленням і всім необхідним для життя: -металеві вхідні двері, металопластикові вікна Rehau; -міжкімнатні двері з сучасною фурнітурою -Повний комплект сантехнічного обладнання; -радіатори, розетки та вимикачі; -Шпалери з урахуванням характеристики приміщення та багети на стелі; -лінолеум та пластикові плінтуси; -лічильники води та електроенергії. Обслуговуванням будинку займається компанія "Комфорт-майстер" (ЖЕК від ДБК). У парадному є консьєрж. Відеоспостереження. Охорона, закрита територiя. Житловий комплекс NAVIGATOR 2 розташований в безпосередній близькості від метро: до станцій Мінська та Оболонь можна швидко дістатися за допомогою транспорту за 7 хвилин. Поблизу нових будинків жителі знайдуть необхідну інфраструктуру. До обєктів внутрішньої інфраструктури увійдуть також майданчики для занять спортом та ігор дітей, зони відпочинку. Згодом на перших поверхах новобудов відкриються магазини, кафе, салони краси, офіси. Є інші вигідні для Вас варіанти. Площу, поверхи та ціну уточнюйте за телефоном. БЕЗ КОМІСІЇ. З повагою, Артем

можливий продаж по єОселя
Коноплянська вул., 22

Продажа отличной 3-комнатной Жк Оазис шикарная трёх комнатная квартира с выходом на Оболонскую Набережную Проспект Героев Сталинграда,10А Предлагается 3-комнатная квартира в ЖК Оазис Оболонские Липки, пр-т Героев Сталинграда 10А. Общая площадь 119 кв. м. С выходом на Оболонскую набережную и парк Наталка. Квартира с высококачественным ремонтом, полностью меблированная, оборудована всей необходимой бытовой техникой, 3 кондиционера, стиральная машина, посудомоечная машинка, микроволновка, ТВ/интернет. 2 санузла, счетчики воды и тепла. Своя домовая парковка . В доме есть консьерж и видео наблюдение!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 10А

Архипенка 1/12, 3к, 60м2, 69.000$, без%. Продаж 3-кімнатної квартири на вул. вулиця Олександра Архипенка, 1/12 (колишня назва вулиця Мате Залки), Оболонський р-н, до метро Оболонь 1, 1 км, Почайна 1, 8 км, Мінська 2, 2 км. Площа 60/40/7 м2. 2-й пов (9). Ціна 69.000$. Комісія 0%. СПП. Стан - добрий житловий. Продається хороша квартира в 9-ти поверховому залізо-бетонному панельному будинку чешці 1975 будівлі. Висота стін 2,5м. У квартирі прохідна зала + 2 окремі спальні. 2 засклені лоджії. роздільний санвузол. Меблі та техніка залишається в подарунок покупцю. Входи до підїздів підтримуються у задовільному стані. Сталеві вхідні двері оснащені домофонами. 1-й поверх будинку оснащений комерційними приміщеннями сфери торгівлі та послуг, аптека. На подвірї є дитячий майданчик. Біля будинку відведено місця під паркування. Неподалік знаходяться 2 школи та кілька дитячих садків, поліклініка та супермаркет. Будинок у задовільному стані. Найближчі орієнтири: Парк "Братислава", озеро Вербне, озеро Йорданське, Парк "Наталка", озеро Кирилівське. Орендна ставка на аналоги від 12000 грн/міс

Олександра Архипенка вул. (Залки Мате), 1/12
1 - 24 з 381 результатів