Продаж 2к квартири з ремонтом по вул. Північна 48А Квартир знаходиться на 3-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 50,4 м2, житлова 30 м2, кухня 7 м2. Готові до безготівкого розрахунку. Планування роздільне , санвузол роздільний ( з ванною). Великий світлий балкон зєднаний з кімнатою. Кварти повністю укомплектована меблями ( шафа, ліжко, комод, спальний гарнітур.) Також присутня вся необхідна побутова техніка ( посудомийна і пральна машина, газова плита і духова шафа, кондиціонер.) В будинку є домофон. Доглянута придомова територія і охайний парадний. Поруч з будинком є школи, дитячий садок, спортивні і дитячі майданчики. Зручна транспортна розвязка, поруч зупинки громадського транспорту. В пішій доступності метро Героїв дніпра. Розвинута інфраструктура району, поруч є все необхідне ТРЦ Дрим таун, ТЦ Смарт плаза, ТРЦ Оазіс і велике різноманіття магазинів і базарів. В 7хв транспортом Оболонська набережна і Парк Наталка. Ціна 79000 у.о. Черниш Віктор +380935705384 Комісія агенства 2% Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше)

Північна вул., 48а

Продається світла і затишна двокімнатна квартира з продуманим плануванням. Вона включає дві окремі кімнати, простору кухню, роздільний санвузол, зручний коридор та лоджію. Простір для проживання включає місткі шафи, сучасну кухню, посудомийну машину, кондиціонер та бойлер, додаткові меблі за домовленістю. У квартирі достатньо місця для зберігання речей, а кожна деталь створена для вашого комфорту. Розташування квартири має ряд переваг для сімейного життя. У пішій доступності знаходяться дитячі садки, школи, ринок, торгівельні центри, станції метро Мінська та Оболонь, зупинки інших видів громадського транспорту. Розвинена інфраструктура і зручна транспортна розвязка, близькість до зон відпочинку та набережної Дніпра. Навколо вас будуть усі необхідні соціальні обєкти: ТРЦ "Дрім Таун", ТРЦ "Караван", ТЦ "Lake Plaza", супермаркети, продуктовий та речовий ринок, поштові відділення, спортивні майданчики, парк "Наталка" та Оболонська набережна.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 2а

10 хвилин пішки до станції метро Мінська! Продаж двокімнатної квартири за адресою : вул. Зої Гайдай ,7б. Розташована на комфортному 4 поверсі. Плита Газ. Тепла, затишна квартира, в жилому стані, орблаштована необхідними меблями та технікою, все залишається новому власнику. Дві окремі кімнати - 12 м2 та 18м2, засклена лоджія 4,5м2, санвузол роздільний, тамбур на чотири квартири, 2 ліфта. Тихий двір. У пішому доступі станція метро, магазини та супермаркети, ТРЦ Дрім Таун, школи та дитячі садочки, ринок, кавярні, поліклініка.

Гайдай Зої вул., 7б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двокімнатну квартиру за адресою: Оболонський проспект, 2-А, Оболонськиий район. Площа - 50,7 кв.м. 1/9 поверхів. Окна виходять на палісадник. Засклений балкон з погребом. Лічильники на холодну й гарячу воду. Зроблено зовніщнє утеплення. Охайне парадне. До ст.м. Оболонь - 3 хв пішки. Поруч супермаркет "Welmart", ТЦ Dream Yellow, школа, дитячий садочок, поліклініка, озеро. Зручна транспортна розвязка. Буду рада показати Вам квартиру! 58000$. Продам 2к. квартиру по адресу: Оболонский проспект, 2-А, Оболонский район. Площадь - 50,7 кв.м. 1/9 эт. Окна выходят в палисадник. Остекленный балкон с погребом. Счетчики на холодную и горячую воду. Выполнено внешнее утепление. Аккуратное парадное. До ст.м. Оболонь - 3 мин пешком. Рядом супермаркет "Welmart", ТЦ Dream Yellow, школа, детский сад, поликлиника, озеро. Отличная транспортная развязка. Буду рада показать Вам квартиру! 58000$.

ексклюзив
Оболонський просп., 2А

Квартира з дорогим і якісним ремонтом, наповнена технікою і добротними деревяними меблями, що підкреслює статус господаря. Зручне і функціональне планування. Дві окремі кімнати, простора вітальня з еркером, готова приймати дорогих гостей і спальня з власним балконом, де можна відновити фізичний і психологічний ресурс і набратися сил на завтрашній день. Особлива деталь квартири - кухня з вікном, мрія будь-якої жінки, робить простір світлим і теплим. Вид з вікна панорамний на Мінську площу.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 13А

Вул. Героїв полку "Азов" (Малиновського), буд. 1. Продається 2-к квартира на Оболоні, між двома станціями метро. Тихий, затишний двір, є місця для паркування. 4/9. 54.1( 47.7+ великий балкон 6.4 кв.м) /29.6/кухня -7.7. Чешка з великою кухнею. Подвійний тамбур на 2 квартири. В квартирі повністю замінена проводка, труби і каналізація ПВХ, вікна ПВХ, ремонт в 2 кімнатах ( вирівнені стіни, стеля) та відремонтований балкон. Якісні вхідні металеві двері. Меблі, техніка залишаються: бойлер, пральна машина, 2 кондиціонери, холодильник та ін. Є сигналізація. Метро Мінська – 7 хвилин, метро Оболонь – 7 хвилин, ТРЦ Dream Yellow – 5 хв, набережна – 20 хв, Макдональдс, KFС - 5 хв. Вся інфраструктура у пішій доступності (АТБ, Сільпо, Розетка- 1хв.), школи, садочки, пошта, салони краси, кафе , кавʼярні - біля будинку. Запрошую на перегляди, телефонуйте, відповім на всі запитання. Комісія.

ексклюзив
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 1

Пропоную Вашій увазі двокімнатну квартиру в одному з найпопулярніших та обжитому житловому оболоні з виходом безпосередньо на Оболонську набережну та в найкращий парк району «Наталка». Будинок розташований на проспекті Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда) 4, яка розташована на 6 поверху 7 поверхового будинку. Будинок цегляний, загальна площа 80 кв.м., житлова 38 кв.м., можливий безготівковий розрахунок. У квартирі зроблений сучасний ремонт. Замінено всі вікна та вхідні двері, утеплені стіни. Кухня, укомплектована всією необхідною побутовою технікою, 2 затишні спальні у світлих тонах. Підігрів підлоги на кухні та санвузлі. ЖК має всю потрібну інфраструктуру безпосередньо на своїй території або в пішій доступності: супермаркет, різні магазини, приватні клініки, дитячий садок, школа та навіть гольф клуб. Дім має свою котельню, гостинну парковку та охорону, невеликі комунальні послуги, зручне транспортне розвязування. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя (єОселя) 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші

ексклюзив
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 4

Як поєднати природу, водоймища та можливість мати пляж під будинком? Для цього не обовʼязково купувати приватний будинок, якщо ви до цього не готові! Ви можете придбати дану квартиру і отримати все це! Видова, простора двокімнатна квартира в одному з найкращих будинків на Оболоні на проспекті В.Івасюка б.12ж. Розташована на 19 поверсі 28-ми поверхого цегляного будинку. Площа - 100.9 м.кв., кухня - 28 м.кв. Квартира має фунціональне та зручне планування, а саме: дві спальні кімнати, простору кухню з гостьовою зоною, два санвузли та великий балкон з неймовірним краєвидом на Дніпро. Ремонт зроблений у класичному стилі, використані лише якісні матеріали. Облаштована всією неохідною технікою та меблями для комфортного проживання. Будинок 2004 року побудови, класу "Комфорт", має три ліфти, є консьєрж, відеонагляд та паркінг. Поруч знаходиться велика кількість ресторанів і кафе, фітнес-центри, супермаркети, гольф-клуб, парк “Наталка”, садочки, школи, лікарні та декілька ТРЦ. Чекаємо на перегляді!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 12ж

У продажу 2 кімнатна квартира за адресою проспект Володимира Івасюка, 44. Квартира розташована на 4 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа – 45 кв.м., житлова 27,3 кв.м. Формат: дві окремі кімнати, кухня, суміжний санвузол, є балкон. У квартирі зроблено капітальний ремонт у січні 2022 року. Ремонт згідно дизайн-проекту, за потреби передається новим власникам. У квартирі виконані такі роботи: повністю замінена елекрика та сантехніка, шумоізоляція стелі, встановлені якісні вхідні двері із захистом від злому, електрична тепла підлога на кухні, в коридорі, санвузлі, балконі. Є розведення проводів під сигналізацію, відеодомофон, аудіосистему. Балкон утеплений-планувався під домашній офіс. Кухня – мебльована: вбудований холодильник, посудомийка, система очищення води, варильна поверхня, духовка з грилем та мікрохвильовою піччю, витяжка. Санвузол – мебльований, родзинка – умивальник з натурального каменю, замовляли на Балі, становлений бойлер. У спальні ліжко Венето з покриттям антикіготь, матрац Венето. Одна кімната вільна під реалізацію вашої ідеї. Інфраструктура поряд: у дворі будинку є супермаркет Сільпо та міні-ринок, школа та садок в сусідньому дворі. Поруч Дніпро та пляж, набережна в пішій доступності. До метро пішки хвилин 10-15 хв.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 44

Пропонується затишна і світла квартира в гарному будинку біля метро Мінська! Відео по запиту. Планування: -Велика кухня-студія -Окрема кімната -Балкон -Суміжний с/в Висота стелі 2.80м. Обладнана абсолютно всіма необхідними меблями і побутовою технікою, вбудована кухня (посудомийка), сумісний санвузол, бойлер, кондиціонери, великі шафи-купе для речей, лічильники на тепло, холодильник, кондиціонер, та інше. На підлозі плитка та паркет. Підвісна стеля. Будинок цегляний, спецпроект 2001 року. Доглянуті парадні. Консєрж. Лічильники світла у парадному. Ліфт. Поруч є підземний паркінг (у дворі). Дуже зручна інфраструктура. Багато магазинів, АТБ, M`cDonalds, Dream Town, кафе, ресторани, Оболонська набережна та парк Наталка в пішій доступності. 3 хв. до метро Мінська. Зручна транспортна розвязка по Оболонському району, до Подолу, до Подільського району. Копіювання фото забороняється.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 29

Житлові комплекси у Київ

Простора двокімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК "Оазис", розташований в чудовому місці біля набережної Дніпра! Двостороннє планування, спальня з лоджією у двір, велика вітальня та кухня теж із виходами на лоджію. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Будинок із закритою територією під шлагбаумом, є підземний паркінг, дітячий майданчик, поруч супермаркет.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 8

Без комісії. Якщо ви шукаєте двокімнатну квартиру біля метро з газом за справедливою ціною, то ви її знайшли! Продається квартира, площею 52,4 м.кв. на найбажаніший вулиці Оболоні - Оболонський проспект, в будинку - 28А. Зручний 7- й поверх з 9-ти, доглянуте парадне та територія довкола будинку. Квартира у стані «під ремонт», що не обмежує вас у власному баченні затишного житла. Серія будинку відрізняється раціональними плануваннями. Поруч є все: дві станції метро в пішій доступності (Мінська (2 хвилини) та Героїв Дніпра (7 хвилин)), два великих ТРЦ, ринок, зупинки громадського транспорту, школи та садочки. Перегляди за попередньою домовленістю. Не впустіть цю привабливу пропозицію!

ексклюзив
Оболонський просп., 28а

#9792 До вашої уваги пропонується простора 2к квартира в ЖК Оазис, пр-кт Героїв Сталінграду 6. Планування: - простора вітальня - кухня - спальня - 2 санвузли - 2 балкони Закрита територія ЖК. Дитячий майданчик. Підземний паркінг та гостьова парковка. Зручна транспортна розвязка. Поруч магазини, ресторани, аптека, салони краси. Документам більше 3 років. Ключі на руках. Перегляди в зручний для вас час.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Пропоную до уваги чудову 2-кімнатну квартиру на Оболонській набережній, за адресою вул. Прирічна 27. Чудовий варіант як для одного/пари, так і для сімї. 4/9 поверх Планування - 2 роздільні кімнати - роздільний санвузол - комора - засклений балкон Загальна площа - 45 м.кв. Житлова площа - 23.2 м.кв. Площа кухні - 6.1 м.кв. Панорамний вид на Дніпро та заходи сонця. БОНУС - інтернет працює навіть при вимкненні світла. Розвинена інфраструктура, в пішій доступності Поруч з будинком є дитячі садки та школи, дитячі майданчики, мінімаркети. В 10 хв пішки по набережній парк “Наталка”, Varus. В 15 хв пішки ТРЦ Dream Town Berry, Dream Town Yellow, Oasis. Не впустіть можливість стати власником квартири своєї мрії! Звяжіться з нами прямо зараз та приходьте на перегляд вже сьогодні! Ціна 72 000$ Телефонуйте за номером або пишіть на Viber\WhatApp\Telegram З повагою агентство нерухомості NEXT DOOR Ольга

ексклюзив
Прирічна вул., 27

Продаж 2х кімнатної квартири біля метро Мінська з меблями та побутовою технікою. Кімнати окремі, з кожної кімнати є вихід на великий засклений балкон з гарним видом, металопластикові вікна, Ремонту 5 років, на підлозі ламінат, на кухі та санвузлі кахель, поміняні труби, якісні кухонні меблі бойлер, двохкамерний холодильник, кондиціонер пральна машина, варильня поверхня , духова шафа, мікохвильова піч встановлено залізні вхідні двері з поглинанням шуму, тамбур на дві квартири,доброзичливі сусіди. У дворі є парковка та дитячий майданчик, продуктовий магазин.Гарні документи, швидка угода. Квартира знаходиться на 8му поверсі, 9ти поверхового будинку 96 й серії Добре розвинена інфраструктура, поруч метро, ринок, ТРЦ Дрім, Макдональс, Сільпо, зупина громадського транспорту, 10 хвилин пішки до Оболонської набережної. 2хвилини до метро Мінська. 72000$ Деталі Будинок - Типова панель, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована, або бойлер.Опалення центральне. В квартирі є Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Інтернет бездротовий. Комісія за послуги 3 %

Оболонський просп., 21

Продається дивовижна 2к квартира з ремонтом . Ремонт якісний . Квартира дуже світла , простора. Вікна виходять у двір. Кухня вся укомплектована повністю .До метро пішки 2 хв . поруч Дрім Таун .

Оболонський просп., 11

ПРОДАЖ: Двокімнатна квартира на Оболоні з величезною видовою терасою та дровʼяним каміном Загальна площа: 112 м2 Жила площа: 50 м2 Площа кухні: 14 м2 Квартира розташована на останньому 24 поверсі в новому будинку на Оболоні що знаходиться за адресою проспект Володимира Івасюка, 47-А (колишній проспект Героїв Сталінграда) 3 тераси та вікон квартири, та з такої висоти, відкривається приголомшливий вид на річку Дніпро та вражаючий огляд майже на весь лівий берег міста. Доречно зауважити, що така оригінальна квартира на весь будинок одна і навіть поруч ніде нема подібних локацій з таким унікальним оглядом місцевості! Квартира преміум класу, з якісним ремонтом, мебльована та гарно технічно облаштована. Вдало продуманий дизайн помешкання та готове наповнення дає можливість новому власнику швидко заїхати та комфортно оселитись відразу з першого дня. ТЕХНІЧНИЙ ФУНКЦІОНАЛ: 2 санвузли, бойлер, біде, дві електричні сушарки, джакузі, пральна машина, холодильник, посудомийна машина, камін, духовка, індукційна плита, два кондиціонери, телевізор, кабельне телебачення, три шафи купе. Підлога з підігрівом: зал, кухня та санвузол. ТЕРИТОРІЯ Закрита територія, вільна парковка, один підїзд. Поряд універсальний магазин, ринок, фітнес-центр, школа, за 100 метрів дитячий садок. Три ліфти з вантажним. Чистий підїзд. Все повністю готове для вашого комфортного проживання.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 47а

Продажа 2к квартиры с видом на Оболнскую набережную Квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой для комфортного проживания! Низкий этаж! Планировка: - гостинная с прекрасням видом на набережную - спальня - кухня - просторный балкон - гостевой сан узел с душем - сан узел ванна В квартире сделан свежий ремонт. Готова к продаже! Есть видеообзор

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 6Б

Продаж 2 кімнатної квартири, дуже теплої, світлої, одностороння, кімнати роздільні, частково встановлені склопакети, кахель, хороші міжкімнатні двері, лінолеум, лоджія засклена, домофон, чудовий вид з вікна на залив, чистий підїзд після ремонту. Хороша інфраструктура, поряд дитячий садок, школа. По документам спадщина.

Прирічна вул., 17

2-кімнатна квартира в ЖК Оазис на Оболоні. Квартира дуже світла і сонячна, вікна виходять у двір. Квартира у чудовому стані і готова до життя. 85,6м2, 6й поверх Планування: - дві окремі кімнати - кухня - 2 с/в ЖК Оазис - чудовий вибір для сімї - у дворі є місця для парковки, а також багато дитячих майданчиків та зелених зон. Супермаркет Сільпо у двох хвилинах пішки. Знаходиться ЖК поруч з Оболонською набережною, з парковою зоною і великою кількістю закладів з видовими терасами. Поруч інфраструктура: парк Наталка, ресторани та кавярні, магазини, торговий центр. Хороша транспортна розвязка. Відео по запиту. Запрошуємо на перегляд з експертом THE Capital A.3.9.1.6

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 8

Можливий БЕЗГОТІВКОВИЙ розрахунок. Затишна двокімнатна квартира площею 52, 9 кв. м, побудована і весь час залишалась у власності однієї родини. Шостий поверх дев"ятиповерхового будинку по вулиці Героїв Азов (Колишня Малиновського). Не кутова. Від метро Оболонь 5 хвилин пішки. Поруч магазини, школа-ліцей та інша необхідна інфраструктура. До сучасного парку "Наталка", що на набережній Дніпра, пішки 15 хвилин. Будинок цегляний, дуже теплий- взимку теплоенергія 800-1000грн на місяць. Має дві роздільні кімнати, з меншої є вихід на балкон. Вана та туалетна кімнати також роздільні. В кухні газова плита з новим лічильником. Вода та електроенергія також сплачуються за показами власних квартирних лічильниківі. Встановлено новий еко-бойлер. Квартира пропонується разом з меблями та технікою: холодільник, нова плита, бойлер, пральна машинка, нові крани у ваній, телевізор, кондиціонер. Вхідні двері до квартири подвійні; зовнішня - нова, підвищеного класу надійності. У парадному є домофон. Всі документи в повному порядку. Запрошуємо до перегляду.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25

Є відео квартири. Продаж двокімнатної квартири по вулиці Йорданська 9Г, локація з розвиненою інфраструктурою, поруч дві школи, зупинка громадського транспорту, метро Оболонь (950 м2), магазини, супермаркет, нова пошта, Озеро. Квартира з якісним ремонтом, повністю замінена електрика, захисні ролети на вікнах, вирівняні стіни, підлога ламінат, нові комунікації, заманені радіатори, якісний балкон "під ключ". Квартира повністю обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою. У кухні санвузлі та коридорі підлога з підігрівом.; також для додаткової безпеки квартира обладна сигналізацією. Будинок ОСББ, чистий підїзд. Ціна: 85 000 USD

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 9Г

Реальному покупателю ХОРОШИЙ ТОРГ Продаж квартири з ремонтом в ЖК Оазис, простора кухня вітальня, окрема спальня з гардеробом, два сан.вузла; квартира мебльована та укомплектована технікою (варочна поверхня, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна та сушильна машини, холодильник, морозильна камера), встановлено кондиціонери, бойлер, підігрів підлоги, сигналізація, поряд все необхідне для комфортного проживання.; Реальному покупателю ХОРОШИЙ ТОРГ

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2г

Світла, тепла квартира з косметичним ремонтом. Охайна вхідна група з консьєржем. Замінені пасажирський та вантажний ліфти. Санвузол роздільний. На підлозі паркет. Засклені лоджіі. Розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення. Ст.М Героїв Дніпра - 5 хв.

Героїв Дніпра вул., 9
123...9
1 - 24 з 216 результатів