Продам 1к квартиру в ЖК Greenville Park Шевченківський район, вул. Пимоненка, 19, правий берег. Ідеальний вибір для активних молодих людей, які цінують комфорт та стиль життя у центрі міста. • Житловий комплекс: бізнес-клас від надійного забудовника, зданий у 2021 році, заселено більш ніж на половину. Цегляні стіни, вентфасади. • Квартира: 51,2 м² на зручному 4 поверсі з 25. Простора кухня та спальня з гардеробною. Без ремонту, дизайн-проект у подарунок. Панорамне скління забезпечує чудове природне освітлення. Вікна на південний схід. Високі стелі - 3м. • Інфраструктура: закрита територія, двір без машин, підземний паркінг. Безшумні швидкісні ліфти. Манікюрний салон, лобі-бар та бізнес-зона прямо в комплексі. Спеціальні приміщення для ділових зустрічей, тренінгів та занять. • У будинку встановлено генератор. • Лаунж-тераса: на даху – камін, мякі дивани, джакузі та зона барбекю для ваших вечірок та відпочинку. • Поруч: поліклініка, медичний центр, банки, салони краси, кафе, магазини, супермаркети, бізнес-центри, кінотеатр, Мала опера, школи, дитсадки та ринок. Усього 600 метрів до станції метро. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує зручність та сучасний стиль життя. Продається у звязку із переїздом. Дзвоніть вам обовязково сподобається і квартира, і сам комплекс!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 19

Пропонується до продажу двокімнатна квартира (євро-двушка) з ремонтом у ЖК Concordia. Золоті Ворота, вул. Кудрявська, буд. 45. Поверх 11 із 18. Загальна площа 50 кв. м. Планування: - кухня-вітальня - спальня - суміжний санвузол - гардеробна. Новий дизайнерський ремонт. Вид панорамний. У квартирі встановлена система "розумний дім". Квартира укомплектована повним комплектом побутової техніки: пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, варильна поверхня та інші. Також, в продажі парко місце в підземному паркінгу.

Кудрявська вул., 45

Продається затишна однокімнатна квартира в новому житловому комплексі бізнес класу «Greenville Park», що знаходиться в центральній частині Києва. 📍 Розташування: Київ, Шевченківський район, вул. М. Пимоненка, 19 📏 Площа: 52.8 кв. м. 🛏️ Кількість кімнат: 1 🚪 Поверх: 10 📅 Рік введення в експлуатацію: 2021 Сучасний та функціональний будинок: бізнес-клас, презентабельна вхідна група, закрита територія комплексу, охорона, послуги адміністратора, дитячий майданчик, дитяча кімната, кімната для велосипедів та візочків, підземний паркінг, 5 пасажирських ліфтів + 1 вантажний ліфт преміум - класу, великий хол-ресепшен на першому поверсі. Будинок також облаштований потужним генератором, який забезпечує безперебійну роботу котельні, ліфтів, системи контролю доступу. Будинок розташований в центральній частині Києва: в пішій доступності Золоті Ворота, Пейзажна Алея, Софіївська площа, Майдан Незалежності, Хрещатик та Поділ. Поруч є декілька нових супермаркетів, тренажерних залів, лікарня, ринок, кав’ярні, ресторани та метро. Завдяки переплануванню створено максимально функціональний простір, акцентом якого є велика зона кухні-вітальні. Також в квартирі є окрема спальня, гардеробна кімната, санвузол. Відсутність високоповерхової забудови поруч та панорамні вікна заповнюють квартиру природним світлом, що візуально збільшує простір квартири. Вікна квартири виходять на внутрішній двір, сквер Гейдара Алієва та посольство, що гарантує відсутність нових забудов перед вікнами у майбутньому. Квартира оснащена всім необхідним для комфортного проживання та не потребує жодних додаткових витрат. В ремонті використали: натуральний паркет від виробника Boen; двері прихованого монтажу Astori; електричний підігрів підлоги Devi; сантехніку від Grohe та Ravak; бойлер місткістю 100 літрів від Ariston; раковину та витяжку Franke; пральна, сушильна машина, холодильник, духова шафа, мікрохвильова піч, індукційна плита та посудомийна машина від Samsung; систему зворотного осмосу з 7-ступеневою очисткою води Оrganic; телевізор LG OLED C1; мякі меблі від Frankof; обідній та журнальний столи з масиву Ясеня від бренду Zari; матрац американського бренду Serta; плитні матеріали бренду Egger; фурнітуру Blum;

власник
можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 19
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Гоголівська, 36-40. Поруч метро «Золоті ворота», «Лук’янівка», Однокімнатна простора квартира 46,7 м.кв. (бонус + 9 м.кв. балкон, можливість окремого входу з двору).1/9 пов. цегляного будинку, спецпроект ,висота стелі 2,7 метра. Житловий стан. Ціна: 69000 у.е.

Гоголівська вул., 36-40

-ЖК «Ярославів град» історичний центр, Золоті ворота. -Бульварно-Кудрявська (Воровського), 17, -Посольський Квартал, поряд з Пейзажною аллеєю, скверами Чкалова, Гончара. -Територія комплексу закрита для руху автомобілів. -На поверсі 5 квартир, ліфти ідуть у паркінг Простора світла квартира, великі вікна, висота стелі- 3 метри 2/19 поверх, найкраще планування, площа: 51 м2. Є внутрішній двір з зонами відпочинку і зеленими насадженнями. Великий 2-рівневий підземний паркінг на 750 місць. До Золотих Воріт- 10 хвилин пішки.

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 17

Видова, великогабаритна однокімнатна квартира загальною площею 48,3 м. кв. у клубному будинку бізнес класу CONCORDIA CLUB APARTMENT. Монолітно-каркасний будинок, заповнення керамоблоків, утеплений базальтовими мінераловатними плитами, із системою вентиляційного керамогранітного фасаду, закритою територією, дворівнева охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, поряд Львівська площа. Квартира розташована на 11 поверсі, висота стелі 3 метри, виконана чистова штукатурка, тепла підлога, гідроізоляція, звукоізоляція всього периметра. Плити перекриття залізобетонні. Автономна англійська котельня Wessex ModuMax. Електрика три фази потужністю 12 кВт. Документи готові до продажу, перегляди за домовленістю, ключі на руках. ID: 77368

Кудрявська вул., 45

Якщо ви мріяли жити у центрі, а в квартирі зробити ремонт своєї мрії - Вам саме сюди. Стан після будівельників дозволяє дати волю фантазії. Вашій увазі пропонується видова велика простора 1-кімнатна квартира по вул.Січових Стрільців 52а. ЦЕНТР. 12 поверх. Загальна площа 60,6кв.м - легко переробляється в 2-ох кімнатну. Будинок вже заселений, 2009-ого року. Ліфт спускається на підземний паркінг! Є можливість зняття в довгострокову оренду паркомісця (обговорюється додатково). Інфраструктура поруч: Фітнес-клуб на першому поверсі будинку, кілька шкіл в радіусі 300м і дитячі садки. А також безліч додаткових занять: футбол, балет, карате, живопис і т.п. для дітей. Супермаркети, аптеки і т п. 25хв пішки до Софіївської площі. 15хв до Пейзажного алеї. 10хв до метро Лукянівська 15хв. до ЦИРКУ та ЖД вокзалу.

Січових Стрільців вул. (Артема), 52А

Продаж квартири в ЖК бізнес класу Greenville Park. З квартири з панорамними вікнами відкривається чудовий краєвид на місто та сквер Гейдара Алієва. Квартира в якій, одне з найкращих планувань з затишним балконом. Комплекс закритого типу з власною інфраструктурою. Двохрівневий паркінг. Дизайнерський фасад, хол, на першому поверсі розташована лаунж-зона, бізнес-зона, дитяча ігрова кімната, лобі-бар. Телефонуйте, відповім на всі запитання.

Пимоненка Миколи вул., 21

Клубний будинок Concordia - це затишне життя і відчуття повного балансу в самому центрі Столиці. У будинку всього 69 квартир – що гарантує відсутності перенавантаження людей і тому тут панує атмосфера добросусідства і комфортного життя. Будинок монолітно-каркасний із застосуванням цегли, утеплювача, фасад вентильований. Висота стелі - 3м. Консьєрж-сервіс і охорона 24/7, закрита територія, відеоспостереження, надійний підземний паркінг, а на поверх можна потрапити тільки маючі ключ – це все про безпеку і конфіденційність на вищому рівні. У вартість квартир для зберігання речей на мінус 1 поверсі додається містка кладовка. Ремонт в квартирі робився з однією метою – комфортне проживання двох людей. Фактично ремонт закінчувався у 2023 році і в ньому втілені всі сучасні тенденції і збережені нейтральні нотки для того, щоб він завжди був актуальним. Панорамні великі вікна наповнюють квартиру денним світлом на максимум, а різноманітні зони освітлення дозволяють комфортно проводити вечори в обраній Вами атмосфері. В ремонті виключно надійні, не дешеві і не класичні матеріали які буде не важко оцінити вже при перегляді квартири. Зони теплої підлоги там де плитка – це додатковий комфорт, який не варто забувати і не можливо переоцінити. До речі в цьому будинку ще жодного разу не виключали світло! Будинок розташований на тихій вулиці, на пагорбі і окремо від інших будівель, а із панорамних вікон відкриваються неймовірні краєвиди на мальовничий Поділ та Центр Києва. Будинок розташований в двох хвилинах від Львівської площі і на відстані витягнутої руки від всієї необхідної інфраструктури. Це діловий та історичний центр Києва в 15 хвилинах пішки від метро «Золоті ворота». Адреса будинку – вул. Кудрявська б. № 45 Пропозиція без комісії для покупця.

Кудрявська вул., 45

Сечевых стрельцов, 7 (Артема, 7), 3/5, 40/18/10, с.у.с., высота потолков 4 метра, дореволюционный дом, окна выходят во тихий уютный двор, в доме есть лифт, на площадке три квартиры, в квартире сделан евроремонт, стеклопакеты, кафель, встроенная кухня, шкаф-купе, балкон застеклен. Примыкает к Дому художников и Львовской площади. Один владелец, никто не прописан, чистая продажа.

Січових Стрільців вул. (Артема), 7

Житлові комплекси у Київ

Шевченківський район, вулиця Миколи Пимоненка 21 (будівельний №1). 1-кімнатна квартира, вдало розташована на 3-ому поверсі, це перший житловий рівень в житловому комплексі бізнес-класу Greenville Park (Грінвіль Парк). Високий рівень якості будівництва: монолітно-каркасний будинок, стіни з червоної цегли, вентильований фасад, інженерія та мережі провідних виробників. Квартира з функціональним плануванням, має вікна на схід. Загальна площа 50 кв.м., кімната 15,6 кв.м., кухня-вітальня 23,6 кв.м. Чудова локація комплексу з власною інфраструктурою: поруч метро та ринок (7 хвилин пішки), хороші школи та садки, 2 супермаркети та все інше на для комфортного життя - на відстані пішої прогулянки. Територія ЖК Грінвіль дотримана в концепції «без машин», комплекс має просторий підземний паркінг, власну котельню (автономне, незалежне від міста опалення) встановлено система доступу по індивідуальних картках, на даху - тераса з барбекю. Ціна: 90000$. Без комісії, представник власника.

Пимоненка Миколи вул., 21

🌆 Сучасна естетика - це про нас! Забудьте про зайві деталі, колони та кондіціонери на фасадах. В нашому будинку - краса у мінімалізмі. 🏡✨ 🏢 Усе необхідне поруч: супермаркет, ресторани, кавярні, тренажерний зал. Але основне - при вході в хол: простір, світло та дизайнерський ремонт. 🏗️ Наша будівля вже у стані будівництва, і ми пропонуємо вам унікальну можливість стати власником 1-кімнатної квартири на 23 поверсі. Площа - 51 м2, а вид на місто Київ - просто захоплюючий. 🌇🌆 🌟 Чи це для вас домівка чи інвестиція під здачу в оренду - вирішуйте ви! Продумане планування та зручне розташування зроблять ваш вибір легким. 💼🏡 📈 Слідкуйте за будівництвом та станом робіт, адже це ваш шанс забезпечити собі майбутнє в сучасному Житловому Комплексі Greenville Park. 🏗️💫

можливий продаж по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 21

Шевченківський район, вулиця Миколи Пимоненка 21 (будівельний Nº1). 1- кімнатна квартира, вдало розташована на 3-ому поверсі, це перший житловий рівень в житловому комплексі бізнес-класу Greenville Park (Грінвіль Парк). Високий рівень якості будівництва: монолітно-каркасний будинок, стіни з червоної цегли, вентильований фасад, інженерія та мережі провідних виробників. Квартира з функціональним плануванням, має вікна на схід. Загальна площа 56 кв.м., кімната 18.6 кв.м., кухня-вітальня 26,6 кв.м. Чудова локація комплексу з власною інфраструктурою: поруч метро та ринок (7 хвилин пішки), хороші школи та садки, 2 супермаркети та все інше на для комфортного життя - на відстані пішої прогулянки. Територія ЖК Грінвіль дотримана в концепції «без машин», комплекс має просторий підземний паркінг, власну котельню (автономне, незалежне від міста опалення) встановлено система доступу по індивідуальних картках, на даху - тераса з барбекю. Ціна: 85000$. Без комісії, представник власника.

Пимоненка Миколи вул., 21

Продається затишна однокімнатна квартира в історичному центрі міста Києва. Будинок побудований за царських часів, що надає особливого шарму цій нерухомості. Місце розташування: Вознесенський узвіз, буд. 14, Київ Характеристики квартири: Загальна площа: 41,9 кв.м. Житлова площа: 18,1 кв.м. Кухня: 9 кв.м. Кількість кімнат: 1 Поверх: 2 з 4 Балкон Висота стелі: 3,2 метри Санвузол роздільний Квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне житло в самому серці міста або розглядає варіант інвестиції у нерухомість для подальшої здачі в оренду.

Вознесенський узвiз (Смирнова-Ласточкіна вул.), 14

Продам гараж срочно без комиссии. Адрес - пров. Бехтерєвський 15 Для просмотра обращайтесь по номеру телефона или в телеграм. Телеграм: viacheslavpershin +380664701037

Бехтерівський пров., 15

Пропонується до розгляду квартира у Шевченківському районі. Для перегляду звертайтеся за номером телефона в оголошенні, або в телеграм.

Пимоненка Миколи вул., 21

Продаж 1к квартири (сталінка) 36,5 кв.м вул. Гоголівська 42А, Шевченківський район.Висота стелі 3м. Розташована на 3 поверсі 6 поверхового будинку. Квартира дуже затишна, світла та тепла, укомплектована усіма меблями та технікою необхідною для комфортного проживання. Зроблено якісний євроремонт, м/п вікна, засклений балкон. У напівпідвальному приміщенні є комора. До зупинки 2хв, до метро Університет 20хв пішки. Поруч багато магазинів для будь яких потреб також кілька шкіл, дитячий садок, поліклініка та надзвичайної краси Павлівський сад. Код об`єкту на сайті компанії: 20453

Продаж квартири 1к Гоголівська, 42А Київ

Шевченковский , Сечевых Стрельцов 28 А 2/9 кирпич , 41 /22/9 , балкон на комнату и кухню , выход из комнаты сураздельный , 2 кладовки , просторный коридор тихий центр , консьерж квартира в жилом состоянии хорошая квартира , теплая , тихо остановка транспорта , магазины , Покровский собор , до Лукьяновки 3 остановки, до Львовской площади 2 остановки

Продажа  Однокомнатная кв-ра , Сечевых стрельцов 28 А

Сдача дома 4 кв. 2024 года 1к=58,7м2 Видовая - Предлагается к продаже квартира в ЖК Greenville Park" с функциональной планировкой, отдельная комната и просторная кухня-гостиная, санузел, панорамные окна, счетчики на отопление, вид на парк Алиева. - Закрытая территория, охрана, консьерж, своя зона отдыха, спортивные и игровые площадки, подземный паркинг, 5 пассажирских лифтов KONE + 1 грузовой лифт премиум-класса, большой холл-ресепшн на первом этаже с зонами отдыха и бизнес встреч; Перепоступка!

1-к,(60 м2) ЖК Greenville Park Пимоненка  Вид на парк

Историческая часть Столицы , ЖК Ярославоград , Бульварно - Кудрявская 17 , однокомнатная квартира , большая , просторная , не высокий этаж . Квартир площадью более 50м2 , в этом комплексе не много . Если рассматриваете покупку , 52м2 , это большая редкость . , 5 квартир на этаже , лифт ездит в паркинг , Квартира под ремонт . Рендеры показывают каким может быть интерьер . Просмотры быстро .

Золотые Ворота , ЖК Ярославоград

Термінова переуступка! Планова здача будинку 2025 р. Вартість 93000$. Простора 1к. квартира з великою кухнею студією в ЖК "Greenville Park", Грінвіль парк, по вул. Пимоненка Миколи, 5-й поверх, загальна площа: 51 кв.м. Стіни: цегла. Перекриття: залізобетон. У пішій доступності ст. метро "Лукянівська", "Поштова площа". Закрита територія, презентабельна вхідна група, цілодобовий консьєрж-сервіс, охорона та відеоспотсередення. Вид на Покровський монастир. Поруч ЖК Покровський пасад, Подол Плаза, Львівський квартал, Воздвиженка, Подол Град, вулиця Глибочицька, Верхній Вал, Нижній Вал, Шевченківський район.

власник
ЖК "Greenville Park", 1к, 51м, Лукянівка, ПЕРЕУСТУПКА

Простора 1к квартира з великою кухнею студією в ЖК "Greenville Park", Пимоненка Миколи, 19, 6-й поверх, площа: 52,0\16,6\24,0; право власності зареєстровано, податки сплачує власник Спецпроект 2021-2025 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 26; транспорт: ст. метро "Лукянівська", метро "Поштова площа"; ЖК"Greenville Park". Бізнес клас, презентабельна вхідна група, закрита територія, передбачено паркінг. Гарна локація. У пішій доступності станція метро Лукянівська та станція метро Контрактова площа. Будинок вже збудований, отримано право власності, можна заходити на ремонт. Бізнес клас, презентабельна вхідна група, закрита територія, передбачено паркінг. Гарна локація. У пішій доступності станція метро "Лукянівська" та станція метро "Контрактова площа". Вид на Покровський монастир. Поруч ЖК Подол Плаза, Львівський квартал, Возвиженка, Подол Град, вулиця Глибочицька, Верхній Вал, Нижній Вал, Шевченківський район

1к, 52м, ЖК "Greenville Park",  Пимоненко, Лукянівка

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Greenville на Печерську.Квартира в будівельному стані, підійде для вашого планування.Територія ЖК закрита та знаходиться під охороною.Поруч з ЖК є супермаркети, кафе, багато салонів і ще багато чого.В пішій доступності дві станції метро "Палац Спорту" та "Печерськ.

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК  Greenville на Печерську

Просторная, видовая 2к квартира в ЖК Greenville Park. Дом сдан, документы на руках. 7/26 этаж, 61/23/22. Вид на парк Гейдара Алиева и Посольство Азербайджанской Республики. ЖК Greenville Park - наилучшее место для красивой и счастливой жизни посреди уютного центра Киева. Фундамент с шестиэтажным паркингом в котором есть электрозаправка и автомойкой. Дизайнерский фасад, холл, лаунж-зона, лифты Kone, коридоры – все от террасы до кнопки лифта сделано так, чтобы жить здесь было красиво. Настоящий бизнес-класс с высокими потолками и массой приемуществ. На первом этаже расположена лаунж зона, бизнес-зона, детская игровая комната, лобби-бар. На крыше BBQ-зона, кинотеатр под открытым небом, кафе-бар и вид на любимый город. Закрытая территория с карточной пропускной системой, видеонаблюдение и охрана для безопасности 24/7. 8000 м2 прекрасного собственного парка, на территории есть специальная зона для выгула собак,а на первом этаже – лапомойка для ваших четвероногих друзей для Ваших четвероногих друзей. Право собственности, налоги за себя платим.

Продаж 2к квартири ЖК Greenville Park Пимоненко 19 Глибочицька
1 - 24 з 44 результатів