Сертифікат, іпотека - так! Без комісії. Можливий торг! Продаж просторої двокімнатної квартири в м.Буча по вул. Качинського. - Загальна площа 76 кв.м. - Поверх 3/10 - Індивідуальне газове опалення - Велика кухня студія з диваном - Дві спальні 22кв.м та 13кв.м - Два санвузла - Засклений балкон - Фільтри для води - Продається разом з меблями та технікою (пральна машина, холодильник, посудомийка, кондиціонер) Поряд з будинком є магазини, зупинка маршрутки (381) по Бучі та в Київ, 15хв. до школи, дит.садочку.

Чкалова вул., 4В

Продаж квартири з можливістю відстрочення платежу з можливістю безкоштовного проживання в квартирі!!! (Оплата до моменту розрахунку за квартиру здійснюється виключно за комунальні послуги). Без комиссии продается 3 комн квартира Буча, буль. Богдана Хмельницкого.4. кв. 89 С ремонтом, мебелью и техникой. Метраж: 100 м2 , кухня 19м2. 2 застекленные лоджии Квартира продается с мебелью и техникой. Парковочные места у дома.. Школа, садик напротив дома.. Инфраструктура возле дома: аптеки, тренажерки, супермаркеты, больница, ресторан, парк ,ТРЦ. Маршрутки в Киев и по городу.

РОЗСТРОЧКА!!ОБМЕН!3 комн, Буча, Богдана Хмельницкого, 4

вул. Центральна 33в, м.Буча (район ТЦ Жираф) 2к квартира 74м2 поверх 4/10 З жилим ремонтом (але потрібна косметика), частково мебльована. Опалення : централізоване (теплолічильник на будинок, в зимку приблизно 2500грн на квартиру) Плита газова. Поруч з будинком дитячий садок, в пішій доступності все необхідне:школа, ж/д вокзал, продуктові магазини, супермаркет Новус, зручний виїзд в Київ і Ірпінь. Вартість: 70 000у.о. Оформлення 2% Є торг. Готові продати під держ програми (сертифікати, іпотеки і тд.) Телефонуйте і приїжджайте на перегляд. З повагою Володимир.

2к квартира 74м2 біля ж/д вокзалу (м.Буча) Газова плита! Іпотеки - ТАК

Повноцінна двокімнатна квартира з балконом у самому центрі Бучі. Будинок цегляний, утеплений мінеральною ватою! Квартира надзвичайно енергоефективна, витрати на комунальні послуги мінімальні. Усі комунікації по лічильниках, тарифи на житлові! Встановлена нова кухня, усі меблі і техніка в чудовому стані. Планування на дві сторони і роздільний санвузол! Квартира максимально видова! З кожної кімнати та кухні відкривається шикарний вид на місто. Стосовно локації центр міста. Поруч абсолютно усе що потрібно для комфортного життя. Супермаркети, ресторани, басейн, клініка, школи та дитячі садочки, McDonalds і багато іншого. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту. Переоформлення мінімальне 2% Без будь яких комісій для покупця! Телефонуйте!

Богдана Хмельницкого бульвар, 10, Буча, Киевская 70000.0 USD

Продам чудову, простору двокімнатну квартиру в розвиненому районі Бучі. Площа квартири 68 м2. Дві повноцінні кімнати, в кожній з яких є в власний балкон. Чудова, велика, простора кухня вітальня. Квартира на завершальній стадії ремонту. Зроблена якісна, дорога штукатурка стін, з дотриманням усих технологій. Розведена електрика, встановлений лічильник день/ніч, також встановлений двоконтурний газовий котел. Розведена тепла підлога в кухні, коридорі та ванній кімнаті. Підлога оздобленя якісною плиткою, в кімнатах ламінат. Також в квартиру заведене зовнішнє відеоспостереження, тому Ви завжди будете бачити що відбувається у дворі будинку і на парковці. Всі тарифи житлові. В пішій доступності вся повністю інфраструктура, яка потрібна для комфортного життя. Великий ТРЦ Avenir Plaza, школа, дитячий садок, автобусна зупинка, зручний виїзд до Києва, ресторани, кавярні, лікарня, салони краси, McDonalds, також будується гіпермаркет Епіцентр. Квартира заслуговує Вашої уваги. Запрошую на перегляд. З повагою Анна.

Продам простору докімнатну квартиру. Буча. Avenir Plaza.

Продається світла, простора і дуже затишна двокімнатна квартира в ЖК Покровський. Загальна площа 60м2. Новий і стильний ремонт, меблі та нова техніка. Зроблено дві траси під кондиціонери, тепла підлога. Опалення індивідуальне газове. Зручна локація: поруч школа, дитячий садочок, супермаркети, зупинка міського транспорту. Оформлення мінімальне. За більш детальною інформацією- телефонуйте. Продаж без комісії для покупця.

Нова і світла 2к 60м2 квартира з ремонтом, меблями і технікою. Буча

Продам 2-х комнатную квартиру в г. Буча! ЖК Буча Квартал ул. Бориса Гмыри. Рядом ТК Варшавский, ТЦ Retail Park Bucha (Adonis,Comfy, Foxtrot) ЖК Гранд Бурже, Сильпо, жилой массив Новая Буча! Возможна продажа под государственные программы, ипотеки, постановы та сертификаты! Право собственности более 3-х лет, налоги - 2% Комплекс и дом абсолютно не пострадал после оккупации. Коммуникации всё есть, тарифы жилые. Дом сдан более 5-ти лет назад. Соседи все живут. В квартире сделан дорогой ремонт, мебель и техника покупалась качественная для себя! Существенная разница между дешёвыми квартирами под перепродажу без ничего. Квартира укомплектована всем необходимым. Есть посудомойка Bosch, холодильник, дорогая стиралка LG, варочная поверхность, духовой шкаф, электрочайник, пылесос, сушка для белья, гладилка, Wi-Fi роутер, 2 ЖК телевизора, письменный стол, огромный шкаф, комод и многое другое. Также в квартире есть большой закрытий балкон для хранения вещей либо сушки белья. Санузел - раздельный. Большая ванная. Есть теплый пол ванная и санузел. Отопление индивидуальное газовое. Небольшые коммунальные платежи. Под окнами своя стоянка для авто под видеонаблюдением. Во дворе детская и спортывные площадки. Посмотреть и купить квартиру звоните по номеру в объявлении.

Продам 2к Буча Квартал! Іпотеки, Сертифікати - Так! Оформлення 2%

Продам 2 х кімнатну квартиру 44, 1 м2, в ЖК Гранд Бурже. Документи 2021 рік. Зроблений ремонт.

власник
Леси Украинки улица, 2А, Буча, Буча, Киевская 69000.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири з ремонтом. Квартира двостороння, внутрішня, має раціональне планування. Просторі кімнати правильної форми, вмонтована гардеробна де комфортно розмістяться ваші речі. Роздільні санвузли. Кухня з заскленим балконом 15 м2 укомплектована всім необхідним. Будинок знаходиться в 10 хв від Бучанського міського парку. У пішій доступності аптека, банкомати, дитячий садок, дитячий майданчик, школа, магазини та супермаркети, ТРЦ, нова пошта, Макдональдс. Чудова транспортна розвязка, 5 хв. зупинка громадського транспорту. Можливий продаж по програмі єОселя та єВідновлення (сертифікат). Мінімальне оформлення. Чекаємо на перегляд!

Двокімнатна з ремонтом, Буча, ЖК Почаївський!

Продажа таунхаусов! Никакая квартира не сравниться с тауном. Есть свой зелёный дворик , парковка, соседи только по бокам. По факту это двухуровневая четырёх комнатная квартира с двумя санузлами, гардеробной, и огромной то студией с выходом на террасу. Можно заходить на ремонт. Звоните 06******79 Можно оформить рассрочку от застройщика без удорожания. Можно поменять на вашу недвижимость или авто с доплатой. Рассматриваем разные варианты. Рассрочка от застройщика !без процентов, без комиссии. Идеальная транспортная развязка. Варшавская трасса. Рядом торговые центры. Подробности по телефону или на просмотре.

Ціну знижено !!! Самі великі тауни для Вас

Житлові комплекси у Буча

Залишилось завести тільки власні речі . Продаж євродвокімнатної квартири з дизайнерським ремонтом . Виконаний якісний ремонт. Всі меблі виконали на замовлення . Тепла підлога . ЖК бізнес клас , охорона , відео нагляд, підземний паркінг , дитячі майданчики , фонтан . З виходом в торгівельний центр . Всі документи готові до угоди . Можливий продаж під єОселю 7% 3% , сертифікат

Квартира всім укомплектованна

Вашему вниманию предлагается двух комнатная квартира, общей площадью 71м2, в новом развитом районе г.Буча! Возможно перепланировать в 3 комнатную! Жить в Буче - это круто! Все для комфортной жизни в пешей доступности: детские садики, рынок, магазины, супермаркеты, озеро, лес, транспортная развязка как по городу так и в столицу. Квартира общей площадью 71м2 Котел уже установлен. Можно заходить на ремонт Важно что в доме есть лифт Стоимость - 68 600долл БЕЗ КОМИССИИ Помогаем с ремонтом, быстро, качественно. Воплощаем Ваши мечты в реальность. Приезжайте скорее на просмотр сами во всем убедитесь! С радостью покажем Вам этот и много других вариантов С уважением отдел продаж недвижимости

Заходи на ремонт! Большая 2к.кв в новом районе г.Буча!

Дивовижна квартира з видом на сосни . В квартирі зроблений косметичний та світлий ремонт. Зроблена тепла підлога в кухні, коридорі та с/у. Будинок на газу, житлові тарифи. Просторі кімнати з балконом дають можливість насолоджуватись сосновим повітрям, тож не втрачайте свій шанс на придбання затишної квартири. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду зателефонуйте нам за номером, вказаним у оголошенні.

Квартира з балконом  з видом на сосни

Чудова, затишна, простора квартирка в Бучі. По документам Гостомель, але дорога на Бучу. Квартира євро 2К. Площа: 59,5 м2 Свіжий, хороший, затишний ремонт. Майже не проживали Є кухня-вітальня із виходом на атмосферний балкончик! Велика шафа в коридорі. Простора спальня та санвузол. Всі вікна з видом на ліс. ЖК ParkTown - один із бажаніших та стильних житлових комплексів в Бучанському регіоні, оточений лісом. Швидкий виїзд на Київ. На території є 2 супермаркети, смачна кавʼярня, салони краси тощо… Дуже класна пропозиція!

Євро 2 кімнатна квартира в Бучі. 60 м2, 2 поверх

Коротко про квартиру... Найкрасивіша в Ірпені. Найбільш цілющі повітря і вода... Найприголомшливіший вид із вікна – небо... хмари... зірки... ліс... білки... і приголомшлива тиша, ідилію якої зрідка доповнюють спів цвіркунів і шелест вітру... Жити в Гармонії можна навіть у цей неспокійний час) Найбільш цілющі повітря та вода... Ви знайомі з Грузією? Тривалість життя мешканців гірських сіл понад 100 років... На цю тему написано безліч наукових праць, в яких вивчено цей феномен і проведено паралель між довголіттям та негативно зарядженими іонами розрядженого повітря... Ідентичний ефект негативно заряджених частинок кисню нам дарує безпосередня близькість до гігантського лісового масиву... Якщо у вас чи у ваших близьких є захворювання астматичного чи алергічного характеру, то ваше здоровя повернеться за кілька місяців... ВОДА – джерело довголіття та наповнення енергією людини... Невеликий екскурс областю – більшість церков нашого округу славиться своїми цілющими джерелами, які допомагають страждаючим позбавитися різних очних і шкірних захворювань... У вільному доступі є інформація, що всі ці джерела багаті на залізо й розташовані на глиняних пластах ґрунту... Цілюще джерело за 300 метрів від будинку – хіба це не диво? Гармонія можлива. Війна дуже багато змінила в нашому житті й насамперед це позначилося на нашій психіці. Ми стали погано спати, дратівливість щільно вїлася в нас і пустила коріння. Почали розпадатися сімї та зникати кохання. Це страшно, і допомогти ми зможемо собі лише повним злиттям із першоджерелом гармонії та любові – природою. Ви не повірите, але через місяць життя в цій квартирі ви здивуєтеся, що прокинувшись так рано, ваше тіло буде переповнене бадьорістю та енергією. Пятигодинний сон повністю відновить ваші душевні та фізичні сили... Але не це вріжеться в память на довгі роки. Перед очима на тлі лісу, що йде за горизонт, пливуть пухнасті хмари... і щебечуть сотні птахів і ТИША – тиша від міського дихання, від шуму трамваїв і машин, і гару, і всього того, чим задихається місто. Можна ще багато чарівного розповісти про це місце, але ОЛХ обмежує рекламодавців у кількості викладеної інформації та мою розповідь доводиться значно скоротити. Квартира площею 160 метрів має два поверхи (повністю готовий чорновий ремонт) - величезна кухня - камінний зал і кінотеатр - дві ванні кімнати - три шикарні спальні - дві вбиральні - ліс - джерело. Заробити: Є можливість розділити квартиру на дві – 90 та 70 квадратних метрів. Мінімальна ціна квартир невеликої площі в новобудовах – 800 доларів. Продавши одну з квартир, ви отримаєте другу майже задарма. Відразу постараюся відповісти на запитання: Чому самі так не зробили? Відповім максимально чесно: Немає часу та бажання. Відїжджаємо.

Найкраща квартира. Ліс. Терміново. Торг. Діляється на дві - 90 та 70 м

Пропонується на продаж 2к квартира в будинку БІЗНЕС-класу з ТЕРАСОЮ 58,8 м2, дві окремі кімнати 3 поверх з 16. Квартира с дизайнерским ремонтом! Ремонт виконаний з дорогих і якісних матеріалів!! По всей квартирі водяна тепла підлога, додатково встановлені радіатори опалення! Встановлена якісна кухня під замовлення! Є також інверторний кондиціонер! В квартирі залишаються всі мебелі диван, стіл, стільці і великий шкаф! З квартири вихід на ТЕРАСУ, яку Ви зможете облаштувати на свій смак, чудово проводити час з сімєю та друзями! Також в комплексі є підземний паркінг! Приїжджайте на перегляд Вам обовязково сподобається! З повагою Сергій!

2к з ремонтом ТЕРАСА ЖК Гранд Бурже! Буча!

Продам власну двокімнатну квартиру в Буча квартал з ремонтом, меблями та технікою(Майже все залишається).Великий клубний ЖК з дитячим садком,дитячими майданчиками та спорт.майданчиками. Велика автопарковка тільки для мешканців ЖК з шлагбаумом. Поруч аптеки,магазини,салони краси. Навпроти будинку великий Варшавський ринок. ОСББ. Завжди чиста і охайна територія, автополив газонів. Будинок побудований із цегли,утеплений,стіни товсті, квартира кутова, але тепла, автономне газове опалення-двухконтурний котел. На балконі тепла підлога та опалення від котла. Прильотів по будинку не було. Ліфт завжди працює. Поруч транспортні зупинки. Якщо відсутній або поганий звʼязок,телефонуйте на вайбер,телеграм. Тел +38**************82 Петро Петрович

власник
Двокімнатна квартира Буча квартал.Власник!

Куартира зі своєю душею,все зроблене настільки якісно і продумано,що заворожує як тільки ви туди заходите,повністю з меблями та технікою,телевізори посудомийка і тд,сам комплекс розташований в ідеальному місці і має свою інфраструктуру звоніть обовязкгдомовимось,Власник!

власник
Парктаун 2-кімнатна квартира,Власник

Терміново продам квартиру з якісним ремонтом! Залишається все! По квартирі розведена тепла підлога! Можлива купівля під державні програми! -Дитячий садок та школа в 5 хвилинах їзди. -Комерційний центр у комплексі з супермаркетом та іншими магазинами. -Кафе в межах комплексу, а також широкий вибір ресторанів та барів в пішій доступності. -Аптеки, амбулаторія та різноманітні приватні клініки. -Біля будинку ліс і свіжий повітря, а дещо далі розташований парк з дитячими майданчиками та зоною для барбекю. Для перегляду телефонуйте!

Бориса Гмыри улица, 11/5, Буча, Буча, Киевская 67000.0 USD

Продається двохрівнева квартира в ЖК Континент в Бучі В квартирі зроблена чистова штуватурка, стяжка, тепла підлога по всій квартирі. Встановлено 2 інсталяції в двох санвузлах та двохконтурний котел. Розведено саннтехніку. Будинок зданий та заселений! Гарна прибудинкова територія. В пішій доступності багато магазинів, школи, дитячі садки. КЛЮЧІ НА РУКАХ!!! ТЕЛЕФОНУЙТЕ І МИ ПРОВЕДЕМО ПЕРЕГЛЯД!!!

Тихого переулок, 4, Буча, Киевская 67000.0 USD

Продаж двокімнатної квартири в Житловому Комплексі бізнес класу. Комплекс комфорт класу включає в себе: закриту територію з домофоном та відеонаглядом, охорона, на території є наземний гостьовий паркінг, всі перші поверхи комерційного призначення для власного бізнесу. Переваги даного комплексу: Якісні матеріали будівництва, розташування поруч з Лісопарковою зоною, виїзд одразу на трасу до м. Києва , поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура Фора , АТБ, фітнес центри , спортзали , салони краси , барбершопи , кав’ярні , ресторани , аптеки , медичні центри . Квартира розташована на 8му поверсі 9ти поверхового будинку, загальна площа її складає 56 м2 з балкону якої відкривається захоплююча панорама Лісопаркової зони. В комплектацію квартири входить : Якісний ремонт та повна комплектація меблів та техніки для комфортного проживання в квартирі. Прихожа 6,8м2 - Велика шафа купе з двома секціями для верхнього одягу, корзинками для взуття де можна розмістити всі ваші речі . Кухня 10,1 м2 - Вмонтована кухня, варильна поверхня (газ та електро), духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийна машина, стіл, два крісла. Спальня кімната 13,4 м2 - Шафа купе, двоспальне ліжко з підйомним механізмом, вихід на балкон, телевізор. 2 кімната 18,4 м2 - Велика шафа, комод, великий диван, телевізор, кондиціонер. Роздільний санвузол - ванна кімната 3,7 м2 та туалет 1,9 м2. Квартиру можна придбати по сертифікату, іпотеку та інші держ програми. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону .

Двокімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК бізнес класу. ТЕРМІНОВО

Квартира з новим ремонтом, Загальна площа - 71м2 , кухня 15,5м2. Має 2 ГАРДЕРОБНІ та 2 кімнати 19м2 та 19,2м2. Передпокій 11,7м2 та роздільний санвузол. Квартира у зданому 8-миповерховому житловому комплексі Green Life з комунікаціями, Велика гостьова парковка, зручне місце розташування з видом на зелену зону. Хороший заїзд, світла, тепла. Є дитячий майданьчик та розвинута інфраструктура. Поруч зупинка громадського транспорту, школа, садочок, зоня для відпочинку парк, зручна транспортна розв"язка звиїздом. До м.Київ 15 хв. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час. Чекаємо Вас у офіційному відділі продажу , телефонуйте (06*******56. Ще більше інформації на нашому сайті green-life.co.ua

Ціну знижено Квартира 71м2 в зданому будинку від власника з ремонтом!

Продаємо свою квартиру в новому будинку з документами (дата здачі жовтень 2021), 51,7 кв.м. З якісним, сучасним ремонтом (в доповнення є проєкт візуалізації щодо розташування меблів), робили під себе. Здійснено перепланування під євродвушку. Квартира готова до заселення і комфортного проживання. Всі меблі робились за індивідуальним проєктом під замовлення у одного з найкращих майстрів на ВіярБазар. Є відеоогляд квартири. Встановлено: - чудова, функціональна кухня з підсвіткою (газовий котел jaguar proterm, посудомийка whirlpool, духова шафа bosh, індукційна в.п. beko, витяжка amica, холодильник samsung, фільтри для очистки води); - інвентарний стабілізатор напруги Quant-7, тихий та безшумний; вбудована дзеркальна шафа-купе (глибина 70см); - багато різноманітних точок освітлення (повсякденне, робоче, зоноване, для відпочинку); - інсталяція Geberit; - вмонтована душова система; - німецькі радіатори з підключенням Danfoss; - магнітне, трекове освітлення Litehub з магнітним трансформатором; - виведене розведення під два кондиціонери у кожній кімнаті; Закрита територія ЖК + охорона та відеоспостереження по території комплексу, на кожному поверсі. У дворі: зона для відпочинку з фонтаном, повноцінний спортивний майданчик, якісний і цікавий дитячий майданчик, зона для гри в шахи, столи для настольного тенісу і тд. На першому поверсі будинку комерція: продуктові магазини, кав’ярня, салони краси, господарські товари, інтернет магазин розетка, поштомати нової пошти, приватний дитячий садок та інше. У радіусі 1-2 км школа багато різного сервісу та кафе у сусідніх ЖК. У пішій доступності 4 супермаркети: АТБ і Бджілка ~ 500м, 2 Новуса ~ 1-1,5км, відділення Нової Пошти. Також 2 станції електрички у пішій доступності. На всі питання відповім по телефону. Є відеоогляд по запиту.

Продаж від власника Євро 2 кімнатна ЖК Мілленіум Стейт

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 2-кімнатна квартира в ЖК Central Bucha. Сучасне планування площею - 70.31 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 16-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Буча, рн Буча, Островського, 34 б. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2025 року. Забудовник - Comfort Life.

Островского улица, 34Б, Буча, Буча, Киевская 66795.0 USD
1 - 24 з 256 результатів