Продається квартира в ЖК "Модуль" Квартира готова до заселення ("заїжджай та живи"). Загальна інформація: - Адреса: бул. Леоніда Бірюкова, 7 - ЖК "Модуль" - Площа: 38м2 - Кількість кімнат: 1 Інфраструктура: - ТРЦ Авенір Плаза – 500 метрів від будинку - Будується найбільший Епіцентр в Україні - Парк, школа, дитячий садок - Закрита зелена територія з дитячим майданчиком - Власна парковка для мешканців Комунікації: - Централізоване водопостачання та водовідведення - Електропостачання з двозонним лічильником ("день-ніч") - Газове опалення з газовим котлом Італтерм - Тепла підлога та два радіатора Техніка: - Кондиціонер - Духовка - Газова плита - Котел - Пральна машина - Мікрохвильова піч - Холодильник - Рушникосушильник - Витяжка - Телевізор - Роутер (інтернет - оптоволокно, працює навіть під час відключень) Бренди:Electrolux, Samsung, Gorenje Меблі: - Три шафи для одягу - Пенал - Два розкладних дивана (у кімнаті та лоджії) - Дитяче ліжко - Кухня, стіл, стільці Особливості: - Панорамні вікна з видом на зелену частину міста - Будинок цегляний, утеплений, товщина стін - дві цеглини - Взимку дуже тепло - Ламінат у кімнаті, плитка в інших частинах квартири - Натяжна стеля - Автономне опалення з термостатом Додатково: - Нульовий податок ПДФО під час оформлення, оскільки праву власності більше трьох років, перший продаж у році. - Кладовка на поверсі (2,2 кв.м.) за додаткові 1500 доларів Для додаткової інформації та перегляду, будь ласка, звертайтеся за вказаним номером телефону.

власник
Терміново.Продаж квартири ЖК.Модуль.

Доброго дня, продається 1-но кімнатна квартира в ЖК Нова Буча на 5му поверсі 9ти поверхівки . Стан - свіжий ремонт, все є щоб заїхати і жити. Вікна виходять у двір. Встановлений інверторний кондиціонер (обігрів та охолодження), бойлер та газовий котел. Ліфт працює. У дворі дитячий садок, інший через дорогу від комплексу. Шкільний автобус забирає діток біля ЖК. У дворі встановлені шлагбауми, на сьогодні паркомісць вистачає. Зупинка маршруток на Оболонь біля ЖК, на Академмістечко 10 хв пішки. Недалеко зупинка електрички (10-15хв ходу), при відкритих вікнах не чутно. Більшість сусідів молоді сімї з дітьми. Гарна транспортна розвязка для авто, є три дороги на Київ. До метро 40 хв. Розумний торг, меблі за домовленістю. Телеграм, вайбер або дзвінки до 22:00. Гарного дня!

власник
1-но кімнатна квартира ЖК Нова Буча з ремонтом

Продаж ЖК Буча Квартал / вул. Бориса Гмирі 10А / Квартира № 54 1 кімнатна Площа: Загальна 44.2 м2 /Кухня 15 м2 / Житлова 18.6 м2 Поверх : фактичний 7 / 8 загальна поверховість Ціна : 50 000 $ Оформлення : 2 % Державні програми -Так Опис Продаж євро 2к квартири в ЖК Буча Квартал. Будинок розташований за адресою : м. Буча , вул. Бориса Гмирі Комплекс комфорт класу включає в себе : якісні матеріали будівництва, закриту територію, відеоспостереження, дитячі та спортивні майданчики. Поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура: державний садочок, ринок, магазини, пошта, торговий центр, зупинка міського транспорту. Квартира розташована на 7-му поверсі 8-ми поверхового будинку Зручно перепланована. Загальна площа її складає 44.2 м2. Кімната з лоджією і балконом та простора кухня-вітальня зі спальним місцем. Якісний ремонт та повна комплектація меблів та техніки для комфортного проживання в квартирі . Опалення індивідуальне газове. Оформлення мінімальне 2%. Квартира дійсно хороша і варта вашої уваги. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону.

ПРОДАЖ 1К квартира з ремонтом ! ЖК Буча Квартал Мінімальне оформлення

Продам 3 кімнатну квартиру з євро ремонтом у місті Буча. Розташована на 2 поверсі 9 поверхового будинку, не бокова. У квартирі зроблений якісний ремонт у світлих тонах. Хороший мікрорайон з розвиненою інфраструктурою: школа, дитячий сад, магазини, кафе, аптека, зупинка громадського транспорту...

Тарасовская улица, 18, Буча, Буча, Киевская 50000.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири в Бучі, ЖК Гранд Бурже. Квартира з максимальним наповненням. Вдале планування : коридор, с/у, кімната, та велика кухня , яку можна розділити та зробити ще одну кімнату, балкон. Можливий продаж під сертифікат, постанову, іпотеку. Наповнення квартири: розведене опалення з установкою радіаторів, у санвузлі та на кухні «підігрів підлоги» стіни поштукатурені під поклейку шпалер, на підлогах лазерна стяжка розведена електрика та сантехніка панорамні вікна з енергозберігаючими склопакетами сталеві вхідні двері з шумо- та теплоізоляцією підключення до кабельного телебачення, інтернету та домофонної системи встановлені прилади обліку тепла, води та електроенергії. ЖК Бізнес класу, закрита територія облаштована власними дитячими та спортивними майданчиками, зоною для відпочинку. Поруч вся необхідна інфраструктура : торговий центр, супермаркети, відділення Нової пошти, аптека, салон краси.

ул. Леси Украинки, 3, Буча, Киевская 50000.0 USD

Шикарна квартира в комплексі бізнес класу з максимальною комплектацією. Розтермінування на два роки БЕЗ здорожчання з мінімальним першим внеском. В квартирі: - тепла підлога на кухні - встановлено радіатори під всіма вікнами - лазерна стяжка підлоги - якісні броньовані вхідні двері з обезшумкою - встановлено лічильник на воду та електролічильник - енергоємне панорамне скління тощо. Територія закритого типу під охороною, відеонаглядом Є підземний паркінг. Територія облаштована тротуарною плиткою, зеленою зоною, декоративними деревами, є фонтан, дитячі ігрові майданчики, зони відпочинку тощо.

Леонида Бирюкова бульвар, 3/34, Буча, Киевская 50000.0 USD

Ивана Кожедуба улица, 8Б, Буча, Киевская 50000.0 USD

Преміальний Житловий комплекс. Видова квартира з неймовірно гарним видом із вікна. Розвинена інфраструктура! Все, що необхідно для комфортного життя на території! А головне - швидкий виїзд на Киів! Дзвоніть - відповім на всі питання!

Пушкинская улица, 3, Буча, Киевская 50000.0 USD

Простора двокімнатна квартира з кухнею-вітальною та терасою. Новий житловий комплекс в самому центрі Бучі. Прямо з комплекса ви потрапите на красиву прогулочну алею «Променада» і на центральну вулицю міста, де є абсолютно вся необхідна інфраструктура. Будинок бізнес-класу, збудований по монолітно-каркасній технології, утеплений мінеральною ватою з власною котельнею. Наповнення: в квартирі буде виконано штукатурку стін та лазерну стяжку підлоги. Ввод всіх комунікацій в квартиру. Комплекс має закриту територію без доступу машин в двір та гостьову парковку. Здача будинку - третій квартал 2024 року. Ціна вказана з оформленням!

Велика двокімнатна квартира в центрі Бучі

Велика двокімнатна квартира на Прорізній Квартира видова, з видом на ліс. Супер ціна!!! Наповнення: - лазерна стяжка - гіпсова штукатурка - тепла підлога по всій квартирі - розведене опалення під радіатори Індивідуальне газове опалення!!! Найкраща розв’язка на Київ, яка дозволить вам дуже швидко доїхати на машині, або маршрутним транспортом. Закрита територія, яка охороняється. Навкруги ліс, зелена зона, свіже повітря, Магазини, супермаркети, школа, садочок, заклади для повсягденого використання. Без комісії. Телефонуйте або пишіть в будь-який день, працюю без вихідних, чекаю вас на перегляд. Працюю 24/7.

Найкраща ціна на Прорізній!!! Продаж Двокімнатної квартири 63м2

Житлові комплекси у Буча

Повноціна двокімнатна квартира в центрі міста. Гардероб. Величезна кухня вітальня. Квартира з максимальним наповненням. - Розведена електрика; - Чистова штукатурка стін; - Стяжка підлоги; - Розведене опалення; В пішій доступності є все неодхідне для комфортного проживання в даному будинку. До центру міста 5 хв пішки Супермаркети та Макдональдс. Зупинка громадського транспорту. Перегляд в Будь який зручний для Вас час.

Повноцінна двокімнатна квартира. В центрі міста Буча.

Продаж євро 2к квартири в ЖК Буча Квартал. Будинок розташований за адресою : м. Буча , вул. Бориса Гмирі Комплекс комфорт класу включає в себе : якісні матеріали будівництва, закриту територію, відеоспостереження, дитячі та спортивні майданчики. Поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура: державний садочок, ринок, магазини, пошта, торговий центр, зупинка міського транспорту. Квартира розташована на 7-му поверсі 8-ми поверхового будинку Загальна площа її складає 44.2 м2. Кімната з лоджією та простора кухня-вітальня зі спальним місцем Якісний ремонт та повна комплектація меблів та техніки для комфортного проживання в квартирі . Опалення індивідуальне газове. Оформлення мінімальне. Квартира дійсно хороша і варта вашої уваги. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону .

Видова євро 2к квартира в ЖК Буча Квартал

Продається 2-х кім квартира на 3 пов.в 5 пов цегляному будинку, утеплена 10 см пінопластом. Розташування: вул. Яблунська, недалеко від вул Вокзальна, Фори. В квартирі зроблений ремонт: нова проводка, ламінат, ремонт лоджії. Дитяча після дітей (треба переклеїти шпалери), на полу паркет, вікна виходять на захід, дуже тепла кімната. Поряд дит. садок “Яблунька” (200м), Бучанський ліцей 3, супермаркет Новус, Фора у дворі. Зупинка 423 біля Фори, 422 на Вокзальній. В парадному зроблений капремонт. З меблів залишаються шаф-купе, диван, полки та ін. (як на фото) Комунальні: зима опалення від 1000- до 1800 грн, ЖЕК-300 грн, домофон -25 грн. Проведений оптоволок інтернет. Є підвал та невеликий город для вирощування петрушки/ кропу. Є місце для машини під вікнами лоджії. Сусіди дуже привітні. Причина продажу-переїзд на нову квартиру. Перегляд за домовленыстю пысля 19:00. Ціна 54000 долл. Посередникам не турбувати.

2 к квартира Буча, з ремонтом та меблями. Без комісії!

Преміальний Житловий комплекс. Видова квартира з неймовірно гарним видом із вікна. Розвинена інфраструктура! Все, що необхідно для комфортного життя на території! А головне - швидкий виїзд на Киів! Дзвоніть - відповім на всі питання!

Квартира в елітному ЖК! Вид на сосни!

Без % для покупців! Продам квартиру з ремонтом на 90% все зроблено! Є міжкімнатні двері, паркетна доска (яку залишилося покласти у другій спальні), вагонка та інші матеріали входять у вартість квартири Індивідуально газове опалення! У комплексі охорона 24/7. Є дитячі майданчики , магазин , кафе , дитячий центр. Затишне та комфортне місце для проживання! Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Двокімнатна квартира з ремонтом по супер ціні! Топ локація!

Продається 3-кімнатна квартира в Бучі. Індивідуальне опалення!!! Характеристики квартири: Поверх: 3 поверх з 9. Загальна площа: 70 м² Житлова площа: 35,9 м² Кухня: 8 м² Санвузол роздільний. Опис: Простора 3-кімнатна квартира розташована на 3 поверсі 9-поверхового панельного будинку. Вітальня з зоною для відпочинку, укомплектована меблями та технікою, виходить на засклений балкон. Встановлено велику диван і телевізор. Кухня з меблями та технікою. Квартира двостороння, з трьома окремими спальнями, одна з яких має вихід на другий балкон. Центральне опалення, встановлені лічильники та бойлер. Проведений інтернет. Розташування у центрі міста забезпечує зручний доступ до розвиненої інфраструктури: магазини, супермаркети, лікарня, поліклініка, зупинки громадського транспорту, школи та дитячі садочки - все в пішій доступності.

м. Буча, Тарасівська, 70м2, Ремонт, три окремі кімнати.

Шикарна квартира в комплексі бізнес класу з максимальною комплектацією. Розтермінування на два роки БЕЗ здорожчання з мінімальним першим внеском. В квартирі: - тепла підлога на кухні - встановлено радіатори під всіма вікнами - лазерна стяжка підлоги - якісні броньовані вхідні двері з обезшумкою - встановлено лічильник на воду та електролічильник - енергоємне панорамне скління тощо. Територія закритого типу під охороною, відеонаглядом Є підземний паркінг. Територія облаштована тротуарною плиткою, зеленою зоною, декоративними деревами, є фонтан, дитячі ігрові майданчики, зони відпочинку тощо.

Леонида Бирюкова бульвар, 2А, Буча, Киевская 49990.0 USD

Акційна пропозиція в Гранд Бурже! Найкращий комплекс регіону, бізнес клас! Закрита територія під охороною, максимальне наповнення від забудовника! За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону.

Леонида Бирюкова бульвар, 2А, Буча, Киевская 49990.0 USD

Продам двушку в ЖК бізнес класу Гранд Бурже. Найелітніший комплекс всього регіону. Комплекс не потребує особливої реклами, висока якість будівництва та перевірений забудовник говорять самі за себе. В комплектацію від забудовника входять всі чорнові роботи та розводка опалення по квартирі разом з теплою підлогою. Комплекс повністю закритого типу під охороною. Максимально розвинута прибудинкова територія з власним фонтоном. Власний вхід до торгового центру. Можливе розтермінування без здорожчання. За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону.

Продам двушку в ЖК бізнес класу Гранд Бурже

ЖК Гранд Бурже – сучасний комплекс з усіма зручностями: торговий центр, в якому є магазини на будь-який смак, фітнес-клуб, басейн, кінотеатр. * закрита територія, що охороняється * підземна парковка * комора для зберігання велосипеда * дитяча сучасна тераса 2 кім квартира від забудовника за найкращими умовами: перший внесок - 30% та розстрочка до 3 років - 0% БЕЗ переплати. квартира з чистим оздобленням на стінах, стяжка на підлозі, тепла підлога (водяна). електророзведення по квартирі. радіатори встановлені сантехника розведина

Квартира 2 кім.  ВІД ЗАБУДОВНИКА .Рассрочка 3 роки  0%

Пропоную вам 2-кімнатну квартиру в Бучі ЖК Модуль площею 53, 93 м², житлова 29, 67 м², кухня 9, 22м², яка вже має базове наповнення від забудовника - штукатурку, стяжку, разводку сантехніки та опалення, котел. Зручний виїзд на Київ та зручна транспортна розвязка міста. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте прямо зараз , квартира варта вашої уваги.

Леонида Бирюкова бульвар, 7, Буча, Буча, Киевская 49620.0 USD

Без комісії! Продається 2.х кімнатна квартира в Бучі в житловому комплексі закритого типу «Гранд Бурже», Квартира розташована на 4-му поверсі 16-ти поверхового будинку. В квартирі максимальне чистове оздоблення від забудовник, тепла підлога, розводка електрики, сантехніки, радіатори, м/пластикові вікна. Є лічильники на світло, воду, тепловий лічильник, домна котельня. З кімнати є балкон з панорамними вікнами, з шикарним видом на озеро з фонтаном. В будинку дуже гарний під’їзд, два ліфта. На території дитячий і футбольний майданчики, зони відпочинку, магазини, поряд великий торговий центр «Авенір плаза», в якому є безліч необхідний магазинів, а також спортивний комплекс з великими басейнами. Телефонуйте та записсуйтесь на перегляд

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 3

До вашої уваги пропонується 1-кімнатна квартира в 4-му будинку, 5-й секції на 4 поверсі з видом з вікон у двір, в житловому комплексі «Гранд Бурже» Новий житловий комплекс бізнес-класу «Гранд Бурже» розташований у Київській області, місто Буча за адресою бул. Леоніда Бірюкова, 2а. Головною особливістю даного житлового комплексу є те, що він утворює місто у місті. Як у цьому місті, в житловому комплексі буде все, що потрібно для комфортного життя. Квартира з ремонтом, що виконаний у сучасному стилі. Обладнані дизайнерські меблі та укомплектовані технікою. Чудовий вид з вікон, сонячна сторона радуватиме вас протягом усього проживання в ній. Пішою доступністю є торговий центр, продуктові магазини, місцеві ринки. Також, школа та дитсадок, поліклініка та залізничний вокзал. При необхідності дістатися до Києва від комплексу не складно - до станції громадського транспорту 5 хвилин, вирушають до метро “Академмістечко” та “Мінська”. Житловий комплекс "Гранд Бурже" оточений зеленню: з одного боку - лісова місцевість, а з іншого - парк. Розташування дозволяє мешканцям поєднувати переваги екологічного передмістя та зручного трафіку до столиці.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 3

Продається квартира від власника!!! Пропонується 1-кімнатна квартира загальною площею 38,5 м2 на 11-му поверсі в 1-й секції житлового комплексу "Гранд Бурже". Всі витрати бере на себе покупець. Проблем з документами немає. За можливості писати, телефонувати Viber, Telegram.

Леоніда Бірюкова бульв., 2а
1 - 24 з 689 результатів