Продаж будинку 220 кв.м. у с. Кременище, в оточенні лісу з великим озером за 500 м. Адміністративно - Ходосівка, поруч Круглик! Будинок будували для себе, є геологія, геодезія, робочий проєкт, зафіксовані всі етапи будівництва. Ділянка правильний чотирикутник, суха, площа ділянки 14 соток, до будинку чудовий асфальтований підїзд. У будинку 5 спалень, велика вітальня з каміном, містка кухня. Будинок утеплено, зовні виконані усі роботи по утепленню та декору. Е великий гараж, зручна побутова і технічна кімната. До Києва 8 км! Дійсно! Відмінна розвязка магістралей - Столичне шосе або Одеська траса. Ідеально проїхати через Хотів і Метрологічну! Власники в Україні, покази в зручний час. Без комісії, 220000 у.е.

можливий продаж по єОселя
50-річчя Перемоги

Продаж капітального цегляного будинку під Київом, Новообухівська траса. Район Нова Конча Заспа (Лісники, Ходосівка). Від будинку до міста 10 км. Будинок цегляний, залізобетонне перекриття, загальна площа : 270 м2, 2 поверхи, земельна ділянка 12 соток, газ, свердловина, електроенергія 3 фази 23 кВт, асфальтованих підїзд, вуличне освітлення, закрита територія. Розвинута інфраструктура, тихе місце Ціна 140 000 $ Будинок знаходиться безпосередньо біля лісу, неподалік озера та річка.

власник
Грушевського

Продаж 2-поверхового будинку, с. Кремінище, Києво-Святошинський р-н. Продажа 2-этажного дома, с. Кременище, Киево-Святошинский р-н. Невелике селище біля Лісників із дуже зручною транспортною розвязкою. Будинок розташований біля лісу, загальна площа 400 кв. H = 4.5m. 2010, червона цегла, натуральна керамічна черепиця, проект будинку в американському стилі. Дуже зручне планування із просторими кімнатами. 1-й поверх: вітальня, камін на дровах, сан. вузол, кухня, окрема їдальня з виходом у двір, гостьова спальна кімната, гараж на два авто, комора, котельня. 2-й поверх: три спальні кімнати, кабінет, окрема вбиральня, два сан. вузол + душ, одна зі спалень зі своїм сан. вузлом. Земельна ділянка 18 соток прямо біля соснового лісу, газон, авто полив, басейн з підігрівом з автоматичним дозатором та ультрафіолетовою очисткою. Окремий автономний будинок з лазнею на дровах, госп.блок де встановлений котел та дизель генератор. Велика тераса.

Солнечная улица, Кременище, Киевская 530000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пподам двухэтажний дом с. Кременище, Киево-Cвятошинский район, общей площадью 220 кв. м участок 15 соток. Дом построен из красного кирпича, находится в окружении лесов и озёр. Очень тихое и спокойное уютное место. Самая лутшая локация рядом с Киевом. Вся инфраструктура. Мегамаркет, Мануфактура 5мин, 2 детских сада, гимназия. Две образцовых трассы Новообуховская и Одесская. 06******55 Валерий

власник
Продам дом 220 кв Кременище

Продается недостроенный дом с. Кременище (Киево-Святошинский р-н). Очень красивое место: в 10 метрах от дома большой пруд с рыбой, лес. Участок 17,03 соток. Площадь дома 148 (1 эт) + 104 (2эт) = 252 м2. Фундамент - шведская плита. Стены - керамоблок 440. Крыша - смерека, покрытие битумная черепица Катепал. Отдельно стоящий 2х этажный гараж на 2 машины, второй этаж гаража - планировался как гостевой домик. Фундамент - шведская плита. Стены- газоблок. Второй этаж - смерека, катепал. Все строения на этапе стены и крыша Рядом лес, большие озера Стоимость 80 000 USD Расположение дома: 50°1724.9"N 30°2846.4"E Кременище, Киевская обл, 08162 https://goo.gl/maps/KGZjSCJT9g7V1sAr9 Адрес дома см на фото

власник
Дом недостроенный у озера

Дом в Кременище, 10 км от Киева Теремки, удобная транспортная развязка, дом 170 м2, участок 24 сотки, строили для себя,есть все фото этапа строительства, в гостиной камин с качественной топкой, тёплый пол, отопление от двух источников дрова и электро, канализация, скважина, все необходимое для автономной жизни, на первом этаже кухня, гостиная, кабинет, санузел, отдельная котельная с двумя выходами, с гостиной есть выход на террасу, второй этаж три раздельных комнаты, санузел, чердак, в подарок новый генератор на случай отсутствия электроэнергии, тел. 09*********01. Наталья, хозяйка.

власник
Продам дом, Кременище, Лесники

Ексклюзив!!! Продаж шикарного, сучасного будинку побудованого з високоякісних матеріалів, дорогим ремонтом та меблями.в с. Кременище Київської області. Розташований в дуже мальовничому місці, максимальна близкість до лісу 3 метра та до озера 20 метрів додає будинку затишку та привабливості. Поруч розвинена інфраструктура : школа, дитячий садок, супермаркети: АТБ, Сільпо, Фора, Мегамаркет. Додатковий нереальний бонус це наявність земельної ділянки з газоном, квітами та плодовими деревами. Будинок загальною площею 156кв.м. 1й поверх: кухня, велика вітальня з каміном та виходом у двір, санвузол. 2й поверх: 2 спальні (master bedroom з гардеробом та ванною кімнатою. Є вихід на балкон), бібліотека. Основні характеристики та комунікації: - електроенергія - електричне, твердопаливне, газове опалення, 2 каміна (дров"яний і електричний) , система стабілізації напруги, 2 бойлера, тепла підлога - свердловина - септик - 5 точок поливу газону; - інвекторна система кондиціювання; - сучасні та дорогі меблі та техніка (два холодильника, плита газова і електрична, три альтернативних вида опалення - все це дуже актуально в наш час). - наявність окремостоячого приміщення, яке включає в себе додаткову кухню та котельню з максимальною комплектацією необхідної техніки та обладнання. Дуже важливим критерієм, чому Ви повинні обрати даний будинок, це єкономічність. Вартість за опалення будинку складає вартості за опалення однокімнатноі квартири. Вигідна ціна та найкращій варіант як для власного проживання, так і під інвестицію. Вартість ремонту, якість будинку в змозі конкурувати з топовими локаціями передмістя правого берега таких як Лісники, Ходосівка, Конча-Заспа, Козин та інші. Будинок підійде для поціновувачів ексклюзивних матеріалів та меблів.

Продається ексклюзивний будинок с. Кременище Київської області

Двоповерховий будинок з мансардою знаходиться у мальовничому с. Кременище. Сучасний проект, комфортне планування, загальна площа 201м. Перший поверх: гостьова-кухня-столова (55,8м), кімната (15,8м), гостьовий санвузол (5,9м), хол та драбина (16,8м), окрема бойлерна (9м) та крита тераса (24,6м). Другий поверх: дві кімнати з гардеробними (23,7м та 21,4м), одна кімната (18,5м), санвузол (6,4м) та ванна (6,5м). Будинок побудований з керамічної цегли, фундамент бетонний, покриття даху керамічна черепиця. Зроблена розводка електроенергії, чорнова штукатурка та залита підлога. На ділянці є своя скважина та насос. Планова система опалення – тепловий насос. Септик 3-секційний на 12м. На ділянці є плодово-ягідні дерева. Демянчук Наталя.

Продаж будинку в Кременищі

Продається одноповерховий будинок в селі Кременище на ділянці 14.44 сотки. Будувався для себе в 2022р з якісних матеріалів. Будинок має 3 кімнати, велику кухню-вітальню з другим світлом, котельню, 2 великих тераси, горище, просторий коридор, 2 санвузли. Батьківська кімната має гардероб і свій санвузол. Великі вікна, тому багато світла. З вітальні вихід на терасу, з якої відкривається гарний вид. Під терасою знаходиться невеликий підвал. Гарний фундамент, утеплений та гідроізольований, стіни з газоблоку товщиною 400мм. Дах з якісної бітумної черепиці Owens Corning. Є фото всіх етапів будівництва. Електрика підключена, 3 фази 15кв, газ по вулиці. Асфальтована вулиця та гарні сусіди. До Києва є 3 варіанти доїзду: по Одеській трасі, через Хотів і Феофанію, по новообухівській трасі. Поруч ліс та озера. Недалеко Ходосівка з Мегамаркетом та Мануфактурою і Лісники з Сільпо та McDonald’s З документами повний порядок. Також покупцю лишається вагончик для будівельників. Коли телефонуєте, то може бути сповіщення від оператора, що номер перенесено, треба просто почекати і піде виклик.

власник
Одноповерховий будинок в Кременище

https://youtube.com/watch?v=ICoHDcEZPWY&feature=shared Новий будинок 2024 року побудови! Готовий до заселення! Комфортний, теплий, з чудовим подвірʼям у невеличкому затишному котеджному містечку «Зелений Маєток». Територія охороняється цілодобово. Облаштовані власні дитячий та спортивний майданчики. Поле з газоном для футболу. Поряд ліс для прогулянок та декілька зариблених озер. Навкруги тиша та свіже повітря. Виконаний дизайнерський ремонт з використанням екологічно чистих матеріалів. Сучасні технічні рішення та продуманий функціонал. Оздоблений меблями та побутовою технікою BOSH. Три великі спальні, два санвузли, простора вітальня з каміном, кухня з вікном в робочій зоні. Зручна гардеробна, шафи, багато місця для Ваших рішень по додатковому облаштуванню. Підвісна стеля, різноманітне зональне підсвічування. Міжкімнатні двері скритого монтажу. Повноцінний посилений підвал висотою 4 метри, з можливістю облаштування сауни, спортзалу або додаткового житлового простору. Своя скважина. Три входи, тераса, озеленення двору з підсвіткою та автополивом. Високий навіс для двох авто. 9,5 соток ділянка. Всі фото натуральні. https://youtube.com/watch?v=ICoHDcEZPWY&feature=shared Чекаємо на Вас!

Новий будинок! Круглик, Віта Поштова, Хотів, Кременище, Іванковичі

Будинок в с. Кременище по вул. Сіверська, 13, (Обухівський район, Київська область). Будинок двохповерховий 200 м.кв. з підвалом 100 м по периметру зроблено із піноблоку та цегли, з наружним утепленням стін (100 мм ), дах з цементно-піщаної черепиці "Брас-2S", утеплення даху мінвата 200, електрика 20 кВт, колодязь, поруч газова труба, вікна двохкамерні Salamander. На першому поверсі: кухня 10 м з виходом до залу - столової 50 м, ванна кімната 10 м, кабінет 12м, підвал з гаражем (вихід з надвору та з будинку). Висота стелі 3 метри, розведено електрика по будинку, чистова штукатурка стін, 12 соток землі під забудову, сад фруктовий, забор зі сторони сусідів, які проживають постійно. Поруч ліс, річка Сіверка, до громадського транспорту 700 метрів. 2- й поверх Дві спальні розміром по 5,9×4,3м , третя спальня 3,6×4,3, ванна 4,3×3,0 м та гардеробна кімната (вхід з коридору) 2,6×3,0м. Будинок не введено в експлуатацію.

Продаж будинку в с. Кременище Обухівський р-н

Невелике селище з дуже зручною транспортною розвязкою. Будинок знаходиться біля лісу, загальна площа 400 кв. H=4.5m. 2010 рік, червона цегла, натуральна керамічна черепиця, проект будинку в американському стилі. Дуже зручне планування з просторими кімнатами. 1-й поверх: вітальня, камін на дровах, сан. вузол, кухня, окрема їдальня з виходом у двір, гостьова спальна кімната, гараж на два авто, комора, котельня. 2-й поверх: три спальні кімнати, кабінет, окрема гардеробна кімната, два сан. вузли + душ, одна зі спалень зі своїм сан. вузлом. Земельна ділянка 18 соток прямо біля соснового лісу, газон, авто полив, басейн із підігрівом з автоматичним дозатором і ультрафіолетовим очищенням. Окремий автономний будинок із лазнею на дровах, госпблок, де встановлений котел і дизель-геніратор. Велика тераса. #3159.17341603

Продаж 2-поверхового будинку, с. Кременище, Києво-Святошинський р-н

Кременище.Новый обжитый массив. Продажа своего комфортного дома с хорошей аурой! Дом 230кв.м.расположен на 17.2сотки ухоженного участка с садом ,фасад участка 30м. Шикарный вид на лес, экологически чистое место и много много зелени. Кирпичный уютный Дом от 2015года строился для себя. Все качественно, правильно и добротно. Охранная сигнализация,Видеонаблюдение! Построен дом из красного кирпича под кароедом +подсобный домик с подвалом+бокс с ролетом для вело. Находится в шикарном месте с.Кременище(одни виды стоят дорого). Дом общей площадью 230 кв.м. с очень рациональной планировкой(большие спальни и гостиная со столовой), ничего лишнего, всё только для комфортного проживания .Дом отапливается газом (котёл Buderus), может и котлом косвенного обогрева (Tatramat).Электричество -20кВт.Тёплые водяные полы + радиаторы с французкими термодатчиками. Отопительный сезон обходится дешевле, чем 3-х квартира в Киеве. Участок 17,2 сот.огорожен двойным забором с шикарным садом(яблони, груши, абрикос, черешня, вишня, слива, орех). Крытая парковка на 3 авто +гараж для велосипедов. Хозяйственные постройки, пригодны для проживания сезонного работника. 1этаж: гостиная со столовой,1 спальня, холл, котельная, постирочная, гардеробная, с/у. 2этаж: 3спальни, игровая(кабинет), с/у. Дом находится в окружении лесов и озёр. Самая лучшая локация рядом с Киевом.Гимназия (Хотов)-7мин.Поликлиники рядом. Вся инфраструктура.Дорогу по Кременище и Ходосовке построили новую. Супермаркеты, детские сады, 2 школы. Две образцовых трассы Новообуховская и Одесская. Парк Феофания - отличное места для жизни и отдыха в зимний и летний периоды.

власник
Власник.Без %.  Дом 230 кв.м. на 17.2сотки.

Географія Кременище