просп. Соборности (Воссоединения), 7

ЦІНУ ЗНИЖЕНО!!!ТОРГ! ВІД ВЛАСНИКА! Продаж 3к квартири, Соборності 7. Без комісії, від власника. Світла, простора квартира під ремонт. Площа 59.80 . Поверх 5/5. Висота стелі 2.7м Теплий цегляний будинок, підлога паркет в доброму стані, роздільний санвузол, 2 окремі кімнати, одна прохідна, балкон, комора(гардеробна), дві антресолі. Є можливість переробки у квартиру студію. Газ, гаряча вода. Вікна у двір. Поруч вся інфраструктура Комфорт Тауну: Novus, Winetime, Rozetka, басейн, кавярні, бари, ярмарок та ін. В районі є престижна гімназія, кілька хороших шкіл і дитячих садочків. Немає проблем з парковкою. В пішій доступності Mcdonalds, Сільпо, Русанівський канал, озеро Тельбін. Локація між метро Дарниця і м.Лівобережна. Документи готові до продажу. Власники в Україні. Інтернет в будинку обслуговують "Воля", "Інформаційні Технології". Цікава пропозиція для покупців, які бажають зробити ремонт в квартирі "під себе". Заїжджайте сімєю в затишний район з розвинутою інфраструктурою.

владелец
3к квартира, проспект Соборності 7. Є ТОРГ!

м. Київ вул. Соборності, 7 5 поверх з 5 поверхового будинку 42,8 м2 Вікна - дерево. Висота до стелі - 2,7 м. Лічильники на воду та електрику замінені. Фото відповідають дійсності.

2 к.кв.(43 м2) по вул. Соборності, 7, Київ

Продається однокімнатна квартира у місті Київ, проспект Соборності, 7. Квартира знаходиться на першому поверсі. Зроблений свіжий ремонт під офіс (але без проблем можна переробити знову під житлову квартиру). Район з відмінною транспортною розвязкою, поруч зупинки громадського транспорту, метро, магазини, школи, садочки, парки. Відмінна пропозиція для тих, хто шукає зручне житло у Києві. Телефонуйте! Комісійні Агентства нерухомості оплачує Покупець. Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю. Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла, для наших клієнтів безкоштовно! З повагою, АН «IDEAL HOME» Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-782-821-LX. Алена Борісовна, +38**************75, +38**************65.

Продаж 1 к квартири пр.Соборності Русанівка