Продається неймовірно затишна однокімнатна квартира. С.Чубинське. 4й поверх 5-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 52, 5м2. Висота стель - 3м. Матеріал зовнішніх стін - бетон моноліт, піноблок. Опалення - централізоване. Є бойлер та гаряча вода. Тепла підлога по всій квартирі. Взимку квартира дуже тепла

можливий продаж по єОселя
Яблунева, 8

Дуже затишна, світла квартира з видом в парк. Грати на вікнах, ремонт, всі меблі лишаються і побутова техніка. "Чистий "продаж, До зупинки транспорта 5 хв. Поруч аптека, супермаркет "Фора".

Погребняка, 14

Продається квартира з роздільними кімнатами. Гарна, світла, в затишному місті з видом на дубовий парк. Поруч зупинка транспорту, школа, де садок,супермаркет"ФОРА*Один власник, ніхто не прописаний," Чистий "продаж. Торг доречний.

Погребняка, 14
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира в ЖК НОВОСЕЛЬЦЕВО! В квартирі ж все необхідне для проживання . Все що в квартирі залишається покупцям .

можливий продаж по єОселя
Виставкова, 10

Бориспільський район 13 км від ст. метро Бориспільська смт. Чубинське вул. Погребняка, буд. 14, секція 7 Двокімнатна квартира загальною площею 78 кв.м. на 1 поверсі 5 поверхового, якісного, цегляного будинку 2012 року побудови. Дві окремі кімнати 25 кв.м. і 19 кв.м., одна з утепленою і заскленою лоджією 4,3 кв.м., окремим санвузлом, кухнею-їдальнею 14 кв.м. і зручним передпокоєм. Висота стелі - 2,71 м і широкі цегляні стіни з внутрішнім утепленням і шумоізоляцією по всіх внутрішніх стінах та стелі під гіпсокартоном. В квартирі виконанні всі основні ремонтні роботи, в санвузлах встановлена ванна з литого мармуру Rock Design і підключений бойлер на 150 л. Підвісна стеля з гіпсокартону, чистова стяжка під фарбування або шпалери на стінах, рівна підлога і іспанський кахель на підлозі кухні, коридору і передпокою. Вікна Rehay, мідна електропроводка, двохрежимний лічильник, тепла водяна підлога в кухні та коридорах з терморегуляторами Danfoss. Все якісно, для себе. Залишились тільки оздоблювальні роботи. Можливість встановлення індивідуального опалення. Розвідний інтернет по всій квартирі. Респектабельний будинок з автономним опаленням, власним підземним паркінгом, яке по сумісництву і бомбосховище. Облаштована клумбами, дорослими дубами і дитячими майданчиком територія будинку. По сусідству - велика Фора і в 3 хвилинах пішки зупинка громадського транспорту до Києва. Поруч - чудовий заміський комплекс Едем серед дорослих дерев з альтанками, двома басейнами, рестораном, дитячими майданчиками, спортивними майданчиками. Ідеальна локація для комфортного життя поруч з столицею. Підходить під єОселю і єВідновлення.

Погребняка, 14

Продається простора 1 кімнатна квартира, Київська обл. с. Чубинське, по вулиці Яблунева,12. Квартира з площею 52м2, зроблений ремонт. Всі меблі з натурального дерева, тепла підлога. Поряд з будинком великий магазин «Фора», чудовий садок, багато дитячих майданчиків, амбулаторія(є лікарі), Нова пошта, Укрпошта, аптеки, магазини, салони краси, фітнес центр, Паркова зона(7хв). Інфраструктура: до зупинки 10хв(маршрутне таксі кожні 7хв, до м.Харківська(20хв). Також йде кожну 1-1.5 годину електричка(до зупинки 10хв пішки). До Києва 12 кілометрів.

можливий продаж по єОселя
Яблунева, 12

Без комісії для покупців с. Чубинське, метро Харьківська, Бориспільська 15 хв Площа квартири 72 м Поверх 4/5 Ціна 54000дол (1м- 750$) Продаж з меблями та технікою ( вбудована кухня, холодильник, пральна машинка, бойлер) Шафа-2шт, диван Квартира в гарному стані, дві великі лоджії На перших поверхах розташовані магахини, кав"ярня, Нова пота, в 5хв від будинку супертаркет Форма Зручна траспорта розв"язка, метро Бориспільська, Харьківська, Лівобережна

Погребняка, 14

Без комісії для покупців с.Чубинське, метро Бориспільська 15 хвилин Площа квартири 70,4кв.м. Поверх 5/5 Ціна 53000дол (1 кв. м 750дол) Продаж з меблями та технікою Квартира в гарному стані, цегляний будинок, є паркінг На першому поверсі кав"ярні, магазини, Нова Пошта, поруч супермаркет Фора маршрутні таксі метро Бориспільська, Познякит, метро Лівобережна

Погребняка, 14

Без комісії для покупців с. Чубинське, метро Бориспільська 15 хв Площа Поверх 2/5 Ціна 39000дол (1м -750$) Продаж з меблями та технікою ( Вбудована кухня, холодильник, пральна машинка, кондиціонер, диван, гардеробна кімната) Розвинута інфраструктура, кав"ярня, магазини, Нова Пошта, в 5хв від будинку великий супермаркет Фора) Маршрутні таксі до Києва 15 хвилин

Погребняка, 14

Ви її знайшли! (Роздивимось ЄОСЕЛЮ) -У квартирі велика кухня, де можна готувати з розмахом, збиратися великою компанією і навіть залишити на ночівлю родичів та друзів) -Просторий хол дозволяє організувати місткі зони зберігання, що дозволить не нагромаджувати спальню масивними шафами. - Велика спальня спокійно розмістить величезне зручне ліжко та робоче місце. - Глибока засклена лоджія благає облаштувати зону релаксу. Це бінго - для любителів кальяну) Бонусом до квартири власний передбанник додається тільки на Вашу квартиру (плюс додатковий простір для зберігання) Будинок збудований у 2009 році з цегли (ОСББ). Прибудинкова територія, впевнена, викликає захоплення! Тут завжди знайдеться місце для паркування. У пяти хвилинах пішки велика нова Фора, Нова Пошта та інші необхідні організації. У квартирі є все необхідне, щоби заїхати і жити вже завтра. А головна краса в тому, що до метро Бориспільська лише 12 хвилин на транспорті. Якщо не вірите, запрошую Вас на перегляд за адресою селище Чубинське, вул. Погребняка 14 біля м. Бориспільська.

Погребняка, 14

Житлові комплекси у Чубинське

Продаж двокімнатної квартири в ЖК "Новосельцево" - Чубинське, бориспільський район. Дві окремі кімнати та кухня 15м2. Повна комплектація меблями та технікою. Вбудована кухня. Газова плита. Холодильник. Пральна машинка. Спальня з широким ліжком. Кондиціонер. Дитяча кімната - два розкладні дивани, шафа для речей. В передпокої шафа. Додатково є тамбур перед квартирою. Санвузол з ванною. Перегляди за домовленістю.

Виставкова, 10

ЄВРО-2к. квартира з ремонтом площею 80,5/63,3/17,2 м2. до КИЇВА та МЕТРО Бориспільська (16 км.)16 хв. на авто, ЖК Новосельцево с. Чубинське вул. Виставкова, 14, (с. Гора, с. Щасливе, с. Вклика Олександрівка). Відмінна, простора, світла, тепла квартира з сучасним ремонтом, яий був зроблений 2 роки тому, для себе, в ремонті використовувались якісні матеріали. В квартирі є всі небхідні меблі та техніка. Індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел. ВЕЛИКА кухня-студія+окрема спальня. ШИКАРНО розвинута інфраструктура: Чудова ТРАНСПОРТНА роз’язка , КИЇВ і МЕТРО 10 хв., поруч ЖД станція , 22 хвилини і ти на ЖД Дарниця, Аєропорт Бориспіль 8 хвилин, до Борисполя 10 хв., поруч дитячий садочок, школа, супермаркети, Нова пошта, Укр. Почта, перукарня, кафетерій, аптека, поруч ліс, природа , неподалік є озеро , кінний клуб Магнат та страусина ферма , через дорогу КЛУБ Едем з БАСЕЙНОМ, комплекс Кідев, виставковий центр і все що необхідно для комфортного проживання. Екологічно чиста місцевість, чисте повітря, тиша, природа та затишок , доброзичливі сусіди, близкість до Київа. Телефонуйте прямо зараз, організую швидкий перегляд та безпечну угоду.

Виставкова, 14

Продам однокімнатну квартиру (42 м2) в с Чубинське, вул Яблунева, 12 ( траса Бориспіль-Київ) Квартира в будинку, який збудований 2012 року 7 й поверх 7 ми поверхового будинку (без ліфту) У квартирі: кондиціонер, пральна машина, бойлер, плита, витяжка, холодильник. Всі необхідні меблі: кухонний гарнітур, диван, окремо виділена дитяча (є стіл, шафа, дитяче ліжко) Вартість 21 000 (оформлення пополам) Квартира вільна до перегляду

власник
Продам однокімнатну квартиру с. Чубинське

Квартира, Чубинське, Київська область, Бориспільський район, зліва по трасі Київ-Бориспіль, вулиця Яблунева, 10 Загальна площа 43 кв.м., будинок із червоної цегли, є також 54.5м кв. 1 поверх, після будівельників. Можливо оформлення під кредит, чи Е-оселя Комунікації: Асфальтована дорога, Центральна каналізація, Електрика, Вивіз відходів, Газ, Центральний водопровід Інфраструктура: поруч банк, банкомат, Аптека, Дитячий садок, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Пошта, Ресторан, кафе, Школа, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Зупинка транспорту. Ціна 29500 грн\метр квадратний, Співпрацюємо з Е-Оселя В наявності дві квартири на першому поверсі. В будинку є гараж, з ролетами. Є декілька паркомісць у нижньому рівні, для невеликих авто за окремі кошти (недорого, обговорюється окремо, у вартість квартири не входить)

Квартира 1к, Чубинське, 29500грн\м2, Є-оселя

Продам квартиру в с. Чубинське вулиця Ювілейна, 5. На 4 му поверсі 5ти поверхового будинку. Загальна площа квартири - 37,5 м2. В квартирі 2 роздільних кімнати + кухня-вітальня. Опалення автономне на весь будинок, в квартирі додатково теплий пол, бойлер, будинок теплий. Поряд вся необхідна інфраструктура (супермаркети, аптеки, служби доставки та ін). 15 хв. транспортом до метро Бориспільська. Продаж від власника, деталі за телефоном 09******72

власник
1 кімнатна квартира

Продається сучасна, красива та зручна квартира розташована у зеленому та тихому передмісті Києва. Всього за 15 хвилин від метро на маршрутці. Будинок теплий, вартість комунальних послуг невисока. Квартира продається через відїзд господаря за кордон. Ремонт та влаштування квартири проводилися "для себе", всі меблі та техніка якісні, нові. Не вимагає додаткового ремонту, можна вселятися одразу після оформлення договору купівлі-продажу. Селище Чубинське, в якому розташована квартира добре впорядковане, відмінна інфраструктура, прекрасні дороги, багато зелених насаджень, є магазини, побутові послуги, школа, дитячий садок. Розташування поблизу Бориспільського автобану та наявність міського транспорту головна та безперечна перевага цієї квартири. Ви проживатимете в зеленій зоні з чистим повітрям, при цьому незалежно від погоди матимете швидкий доступ до столичної інфраструктури. Планування квартири виконане в ультрамодному стилі, простора вітальня (33,6 м.кв.) обєднана з кухне-студією з додатковим входом у дуже простору (21 м.кв.) спальню. У передпокої велика шафа-купе, окрема вбиральня, комора - вирішать проблеми зі зберіганням одягу та інших потрібних речей. Простора світла ванна кімната. Засклена, красиво оброблена лоджія та зелене море за вікнами. Все це зробить ваше проживання у цій квартирі комфортним та безтурботним. Усі документи готові до продажу. Без комісії.

2К, 15хв. метро,  Чубинське, Яблунева вулиця, 4

Продається 1-о кімнатна квартира в селі Чубинське Бориспільского района, вулиця Яблунева 8, з ремонтом, кухня студіо 16 кв.м, спальня 16 кв.м з відокремленим кабінетом, с/у, коридор, розкладні сходи з коридору на дах де є кладова 12 кв.м. Ціна в доларах 37000.Телефонуйте, всі подробиці по телефону

ТЕРМІНОВО!!! Продам 1-о кімнатна Чубинське

Оригінальна Цікава Яскрава Квартира, в затишному передмісті Києва. село Чубинське, вулиця Яблунева 10, відстань від Києва або Бориспіль 12 км або 15 хвилин. Квартира дуже простора, виконаний авторський сучасний ремонт та комплектація сучасною технікою і комунікаційним обладнанням! Родзинкою є її незвичайне планування, 125 метрів та висота стелі 3 метри і більше. Перший поверх :2 спальні, санвузол, та велика кухня вітальня з пейзажним краєвидом. Другий поверх: санвузол, та окрема кімната (може бути як: дитяча, ігрова кімната, кабінет, кінотеатр, зона відпочинку або кімната підлітка). Квартира естетична та наповнена гарними меблями та технікою, буде дарувати приємні відчуття новим власникам. Вбудована техніка і меблі прекрасної якості. Опалювання від індивідуального газового 2-контурного котла, також є бойлер. Будинок знаходиться в управлінні ОСББ, низькі комунальні платежі, і прекрасне обслуговування комплексу. Всі документи нотаріально перевірені, та готові до оформлення.

Продаж Неперевершеної Квартири 125м2 село Чубинське Яблунева 10

Продаж 2-кімнатна квартира 52м2 Яблунева 6 Чубинське поверх 5/5 35500$

Продаж 2-кімнатна квартира 52м2 Яблунева6 Чубинське поверх 5/5, 35500$

До Вашої уваги пропоную квартиру 81.4 м2, двох кімнатну . Київська область , Бориспільський район , село Чубинське .

Юбилейная улица, 5, Чубинское, Киевская 78500.0 USD

Продам 3-кімнатну квартиру з меблями та технікою. п. Чубинське. У квартирі автономне опалення (газовий котел), підігрів підлоги. Централізована вода (свердловина 75 м) та каналізація. Кухня 20 кв.м на утепленій терасі з панорамним видом на внутрішній дворик. Вітальня суміжна з кухнею, спальня та дитяча кімната - окремі. Санвузол роздільний, у ванній кімнаті душова кабіна з ванною кімнатою. З техніки: холодильник, телевізори, пральна та посудомийна машина. На прибудинковій території встановлено загальний мангал, посаджено плодові дерева.Підземний паркінг - входить у вартість! Ідеальне тихе місце для заміського життя. Квартира для тих, хто хоче жити у приватному будинку, але боїться труднощів, повязаних із його утриманням! У пішій доступності (5 хв.) розташовані: супермаркет «Фора», поштове відділення, аптека, кафе та ресторан, салон краси, басейн. до ст.м. Бориспільська – 7 хвилин їзди, до аеропорту 4 км. Квартира у відмінному стані - заїдь і живи!

Продам Квартиру з ремонтом та паркингом Чубинське Бориспільський район

Продам ШИКАРНУЮ ДВУХУРОВНЕВУЮ квартиру с ремонтом 85.4м2 , ЖК Новосельцево Село Чубинское , Бориспольский район, Киевская область Квартира загальною площею 85,4 м2. Розташована на 9 поверсі. На поверсі додатково є невелика власна комора та комора у сухому теплому підвалі будинку. Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Індивідуальне опалення – двоконтурний газовий котел. Тепла підлога на коридорі та кухні. На першому поверсі кухня-студія та ванна кімната, на другому – дві спальні та ванна кімната. Максимально розвинута інфраструктура : Чудова роз’язка , поруч ЖД станція , 23 хвилини і ти на ЖД Дарниця , поруч садочок , школа , супермаркети , Нова пошта , Укр. Почта , перукарня , кафетерій , аптека . В селі Гора : СТО, шиномонтаж , автомийка. Аєропорт Бориспіль 8 хвилин До Бориспіля 10 хвилин Поруч Ліс , Природа , неподалік є озеро , кінний клуб Магнат та страусина ферма , клуб Едем з басейном та Кідев . В самому садовому товаристві можна замовити домашній сир та випити козинного молока свіжого . Надзвичайна природа та затишок , мелодійний спів пташок та дружелюбні сусіди . Чекає свого власника . Телефонуйте в зручний доя Вас час , до зучтрічі з

Продам 2комн. Квартиру 85.4м2, РЕМОНТ 2022, ЖК Новосельцево, 15кмКиев

Продам свою! квартиру поблизу Києва (селище Чубинське, Бориспільський район). Торг доречний. 3 кімнатна квартира на 2-му поверсі в цегляному будинку, 80 кв. метро. Повністю укомплектована меблями. Доглянуте подвіря. 2 спальні, гардеробна та велика студія. Лоджії приєднані, утеплені, є частиною житлової площі. Квартира світла. Німецька кухня з побутовою технікою, Спальня з натурального дерева, Якісні двері з дерева, Очисник води (США) на таблетованій солі. Перепланування узаконене. Можна зайти та жити. Село Чубинське за 13 км від Києва Бориспільською трасою. Гарне транспортне сполучення. Без автомобіля до центру 40-50 хвилин (до траси з маршрутками 5 хвилин ходьби) На автомобілі до Києва в середньому 15 хвилин по трасі. Поруч супермаркет "Фора", дитячий садок, амбулаторія, аптека, басейн, спортклуб, аеропорт у 4-х км. Також у Чубинському є кінноспортивний клуб Магнат та страусина ферма, де проводяться екскурсії для дітей. Також можна купити там мясо та свіжі молочні продукти. У Чубинському красивому Ландшафтному заповіднику, де міститься 200 річних дуби та березовий гай. Прекрасне місце з чистим повітрям для спокійних з дітьми, вихованцями, пробіжками, заняттями йогою, а також для людей похилого віку. Тихо, красиво та спокійно. Половину територій опоясує ліс, де місцеві жителі люблять барбе кю. Влітку відкритий басейн із повним сервісом, ресторани. З упевненістю (прожила там 10 років) можу сказати, що якість життя поряд з більшим містом набагато вища, повітря чистих продуктів, екологічніше. Без комісії для Покупця, +34722169844 WhatsApp. Viber. Продам свою квартиру вблизи Киева ( посёлок Чубинское, Бориспольский район). Стоимость 68000 у.е. Торг уместен. 3 комнатная квартира на 2-м этаже в кирпичном доме, 80 кв. метров. Полностью укомплектована мебелью. Ухоженный двор. 2 спальни, гардеробная и большая студия. Лоджии присоеденены, утеплены, являются частью жилой площади. Квартира светлая. Немецкая кухня с бытовой техникой, Спальня из натурального дерева, Качественные шпонированные двери из дерева, Очиститель воды (США) на таблетированной соли. Перепланировка утверждена. Можно зайти и жить. Поселок Чубинское в 13 км от Киева по Бориспольской трассе. Хорошее транспортное сообщение. Без автомобиля до центра 40-50 минут ( до трассы с маршрутками 5 минут ходьбы) На автомобиле до Киева в среднем 15 минут по трассе. Рядом супермаркет «Фора», детский сад, амбулатория, аптека, бассейн, спортклуб, аэропорт в 4-х км. Также в Чубинском есть конноспортивный клуб Магнат, и страусиная ферма, куда водят на экскурсии детей. Также можно купить там мясо и свежие молочные продукты. В Чубинском красивый Ландшафтный заповедник, где растут 200 летние дубы и березовая роща. Прекрасное место с чистым воздухом для прогулок с детьми, питомцами, пробежками, занятиями йогой а также для людей преклонного возраста. Тихо, красиво и спокойно. Половину территории опоясывает лес, где местные жители любят устраивать барбекю. Летом работает открытый бассейн с полным сервисом, рестораны. С уверенностью (прожила там 10 лет) могу сказать, что качество жизни рядом с большим городом гораздо выше, звоздух чище, продукты экологичнее .Без комиссии для Покупателя, WhatsApp +34722169844

ЦІну знижено. ПРОДАМ  свою квартиру в селищі Чубинське

Продам 1-кімнатну с.Чубинске, Погребняка 13, 5/5 поверх, 35/17/10 кВ.м, Повноцінний поверх, НЕ мансарда, без оздоблення, стіни штукатурка і гіпсокартон, підлога стяжка, вікна металопластикові , електропроводка, В будинку газопостачання. Центральне опалення. Ліфта не має. Балкон з кухні. Будинок 2005р побудови. НЕ гостинка!!!! нова квартира, чистий продаж. Вікна на дитячий садок. 200 м до зупинки маршрутки. 12 км по трасі без світлофорів до метро Бориспільська Господар. СВОЯ

власник
Продам 1-кімнатну с.Чубинске, 5/5пов, 35кв.м СВОЯ
1 - 24 з 48 результатів

Квартири Чубинського – це житло в Бориспільському районі Київської області, віддалене від столиці приблизно на 12 км. Формально цей населений пункт є селом, але по факту в ньому є вся необхідна міська інфраструктура, а нерухомість представлена як у вигляді приватного сектору, так і різноманітними за віком і якістю багатоквартирними будинками.

Продаж житла в Чубинському

Не дивлячись на той факт, що розміри села можна назвати відносно невеликими, ринок нерухомості тут досить різноманітний. Є ще незакінчені житлові комплекси з квартирами економ-класу й дорогими елітними варіантами. Крім того, житло можна купити в зданій новобудові від забудовника (в кредит, з розтермінуванням, тобто в розстрочку, чи зі 100% передоплатою). Також існують різні за якістю будинки, що відносяться до категорії вторинної нерухомості.

Збираючись недорого купити квартиру в Чубинському, вторинний ринок більшість покупців розглядає як найвигідніший. Він представлений як типовими п’ятиповерховими будинками, зведеними 30-40 років тому, так і досить молодою забудовою. Придбати 1-кімнатні, 2-кімнатні, трикімнатні й чотирьохкімнатні квартири в центрі села можна різні за ціною й характеристиками, як з ремонтом високої якості, так і з дешевим оздобленням, котрому вже багато років. При цьому вік будинку далеко не завжди вказує на якість квартир у ньому, навіть у найзвичайнісінькій будівлі можна купити житло в Чубинському на вторинному ринку дійсно шикарне й навіть ексклюзивне.

Багато хто, збираючись купити квартиру по доступній ціні, Чубинське обирають завдяки сприятливій транспортній доступності. Поруч проходить дорога, що дозволяє швидко й без заторів добратися до столиці. Продаж квартир у Чубинському на вторинному ринку, ціни на які цілком демократичні, затребуваний ще й тому, що поруч з селом розташована велика рекреаційна зона, а екологію місцевості можна вважати більш ніж сприятливою. Ще одна причина того, що дешево купити житло в Чубинському в хазяїна хоче стільки людей, особливо молоді сім’ї з дітьми, - це достатньо розвинена для такого невеликого населеного пункту інфраструктура. Крім традиційних магазинів, аптек і перукарень, тут є навіть басейн, боулінг-центр і кінний клуб.

Знайти всі пропозиції з продажу житла в Чубинському тепер можна в одному місці, а саме на сторінках Flatfy від ЛУН. До каталогу щоденно додаються з інших тематичних сайтів нові оголошення з фото та описом (планування квартири, площа кухні й вітальні, поверх, вартість, адреса та ін.). Можливість сортувати дані за датою їхнього додавання дозволить відразу побачити свіжі оголошення й не пропустити ті з них, в яких запропонований терміновий продаж житла в Чубинському на вторинному ринку від господаря. Саме такі пропозиції від власника, який реалізує свою нерухомість без посередників, можна вважати найвигіднішими. Знайшовши таке житло, варто приступати до укладання договору купівлі-продажу.