Є-ОСЕЛЯ, Є-ВІДНОВЛЕННЯ, Розглянемо любі державні програми. Простора 1-кімнатна квартира в добротному комплексі "Тріумф" у с. Щасливе, який знаходиться усього в 7 км від столиці. якісний цегляний будинок, який по праву рахується найкращим будинком у Щасливому. Найкраще планування: простора кухня, велика кімната, санвузол, гардеробна, 2 лоджії. До міста - 10 хвилин

возможна продажа по єОселя
Героїв Майдану, 15а

Продаж шикарної видової 2кімнатної квартири в самому центрі Щасливого, ЖК «Тріумф» Бориспільського району. Стильні меблі та сучасна побутова техніка – все залишається для вас. Новий якісний ремонт, де все продумано до дрібниць! При вході розміщений коридор, який переходить у розкішну вітальню, гардеробна, дві окремі кімнати, суміщений санвузол та затишна кухня з виходом на балкон. Опалення індивідуальне - 2 контурний газовий котел (радіатори та підлога з підігрівом). Відеодомофон. Відеонагляд на парковку. Поруч: дитячий садок, школа, футбольний стадіон, супермаркет Фора, Сільпо, АТБ, аптеки, ресторани, кафе, лісопаркова зона та ін. Чудово розвинена інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. До метро Бориспільська 10 хв. їзди по швидкісній магістралі без заторів. Ціна 87000 дол США за 70 м2 з готовим ремонтом та меблями! Без комісії! Право власності більше 3-х років! Деталі – по телефону. Краще один раз побачити!

Героїв Майдану, 15

Продаж 1к.квартири в селі Щасливе Зручне місце розташування Квартира з косметичним ремонтом,частково меблі залишаються при продажу,м/п вікна. Опалення електро,вмонтований кондиціонер Вся більш детальна інформація по телефону

Героїв Майдану, 51
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 3-х квартира в ЖК "7Я", пров. Ювілейний 2А, в селі Щасливе, Бориспільського району. 4 поверх з 8. Загальна площа 96,8 кв. метрів, житлова 58,8. Є готовий план дизайну інтер’єру. Прокладена тепла підлога, стяжка, батареї, розкидка електрики по стелі, інсталяція, автономне опалення-газовий котел. Панорамні вікна, чудовий краєвид. Будинок зданий, квартира з документами, право власності, підходить під іпотеку єОселя. Поруч: 2 дитячі садки, школа, футбольний стадіон, супермаркет Фора, Сільпо, АТБ, аптеки, ресторани, кафе, лісопаркова зона. Транспортна розвязка ідеальна , до метро Бориспільська 10 хвилин. Ціна 75000 дол. США

Ювілейний, 2а

Продаж просторої 2к квартири від власника з готовим ремонтом. Двостороння, 2 поверх. Центр села Щасливе.

владелец
Продаж квартири,  2к,  90,4 кв.м,  с.Щасливе,  вул. Героїв Майдану 11.

Квартира знаходиться в комфортному ЖК за адресою с. Щасливе, провулок Надії 3А, ЖК 7’я Про квартиру: • Загальна площа 56.6 м.кв • Має 2 окремих кімнати • Кухня 18.3 кв.м • Знаходиться на 6-му поверсі Інфраструктура: • 7 км до метро Бориспільська • В будинку гарно облаштовані бомбосховища, багато паркомісць • Казкове «Сільпо» та простора «Фора» • Шкільний ліцей, садок, багато професійних гуртків • Дуже розвинена соціальна інфраструктура. • Є чудові парки, спортивні майданчики та ліс за 5 хвилин від ЖК Будинок введений в експлуатацію, документи готові. Готова показати Вам цю квартиру у зручний для Вас час. Надаю послуги з підготовки та продажу Вашої нерухомості в Щасливому, Пролісках, Чубинському, Горі, та Києві

Продаж компактной 2-х кімнатной квартири ЖК 7Я.

Щасливе ЖК Сімʼя Провулок Ювілейний 2-а Квартира загальна площа 96,70 кв.м. на 4 поверсі Краєвид з вікон на внутрішній дворик та на населений пункт Квартира без оздоблення Є частково розводка опалення Індивідуальний газовий 2-контурний котел Квартира може використовуватися як дві окремі однокімнатні квартири - все для цього розплановано. Або залишити як одну велику квартиру з прекрасним плануванням. Ціна 70000

Щасливе ЖК Сімʼя 4й поверх квартира 97м2

Квартира в комплексі сіті стейт Лесі українки 14 3/6 Двостороння. Гарний вишуканий ремонт,італійська кухня, скандинавська сантехніка, інвенторне кондиціонування. Тихо та затишно. Все впорядковано Продаж без комісії.

владелец
Продаж 2К квартири Сіті стейт

Центр селища Щасливе! Вулиця Лесі Ураїнки 18 3 кімнатна квартира загальною площею 65м2 . 2 власника. Поверх 1 в чотириповерхівці. Квартира двостороння, дуже вдале планування, великі кімнати, кухня 9м2. Опалення - двоконтурний котел. Поруч Щасливський Ліцей, Мерія, база ФК Шатар . Навпроти будинку зелена зона для прогулянок, Парк з дитячими майданчиками , велика зона зі спортивним приладдям. Зручні кав"ярні, ресторани, транспортні розвязки. До метро Бориспільська - 10хв маршруткою.

владелец
Квартира-3кім.-3/4частка (50 кв.м) С. Щасливе, Природа+школа+ліцей

Продаж 1к квартири. Загальна площа 22 м2, розташована на 4 поверсі 5 поверхового цегляного будинку в с.Щасливе. Дуже зручне місцеположення, від метро Бориспільська 10 звилин на авто, 20 км від Києва. В квартирі стан під ремонт, стеля постраждала у прошлому році від пошкодження даху. Наразі дах відремонтували. В квартирі все так і залишили вже для нового власника, тому така і ціна. В Щасливому в 1983 році збудовано школу на 1100 місць, працює дошкільно навчальний заклад «Ромашка», який відвідують понад 200 дітей. Через близькість села до Києва, у селі працює чимала кількість підприємств. Відмінна пропозиція для тих, хто шукає зручне житло поблизу Києва. Телефонуйте! Комісійні АН сплачує Покупець. Юридична консультація з купівлі та оренди нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів безкоштовно. З повагою Ideal Homе. Номер оголошення на сайті компанії: SF-3-017-193-DR.

Фестивальная улица, 5, Счастливое, Киевская 19500.0 USD

Продажа квартир в ЖК, Счастливое

Продам 2к.квартиру в с. Щасливе по вул. Лесі Українки 22, 50м.кв., 2/4поверх. В квартирі був зроблений ремонт, вбудована кухня, дві кімнати окремо, санвузол роздільний.Хороша транспортна розв`язка, до найближчого метро 10 км, на громадському транспорті до 30 хвилин. Ціна 45000у.о. Комісія 5%

ул. Леси Украинки, 22, Счастливое, Киевская 45000.0 USD

#113178 До вашої уваги пропонується 3 кімнатна багаторівнева квартира на продаж за адресою: с. Щасливе, пров. Ювілейний, 2, розташована на 8 поверсі 8 поверхового будинку. Ремонт виконаний у стилі лофт, своя система обігріву, свій компютер і система на освітлення. Газифікований будинок Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. У пішій доступності кафе, ресторани, велика кількість магазинів, школа, дитячий садок, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, багато маршруток до метро Бориспільська, Харківська, Лівобережна. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! КОМІСІЯ АН Квартали 2% за фактом підписання договору купівлі-продажу.

Юбилейный переулок, 2, Счастливое, Киевская 138000.0 USD

Продам новострой. Квартиру 109кв.м, Двух рівнева квартира + терасса, 3 кімнати, 2 сан.вузли, спальня зі своїм сан.вузлом. кухня зі столовою з панорамними вікнами! 8 поверх. + велика терраса свій двір. Чудова квартира та гарне планування. 88000у.е. в цю суму входять всі податки. Парковка, садочок, гарна школа, лікарня,поряд ліс, ОСББ, магазини, пошта, все знаходиться поряд. Рекомендую сімям з дітками. Дитячі ігрові майданчики. Гарні сусіди, що дуже приємно. Київская обл. Бориспільский р-н с. Щасливе ,новий р-н ЖК 7Я. 05*******87 Віра.

Продаю 3х. кімнатну 2-х рівневу квартиру + терасса ЖК 7Я с. Щасливе

Продаж 2-двухкімнатної квартири в самому центрі Щасливого, ЖК «Тріумф»

Продаж 2-х кімнатної квартири в ЖК «Тріумф»

Продаж 3-х кімнатної квартири в ЖК 7‘Я. 1,2,5 черга. 2-х рівнева,1-поверхова.

Продаж 3-х кімнатної квартири в ЖК «7’Я»

Продаж просторої 2-х рівневої квартири в ЖК 7ʼЯ. 1 черга,5 поверх. По ціні 2-х кімнатної квартири. 2-й поверх йде бонусний.

Продаж 2-х рівневої квартири в ЖК 7ʼЯ 1 черга

Продаж власної однокімнатної квартири у ЖК «7я», в с. Щасливе, Бориспільського району. 5 черга затишного житлового комплексу «7я» в мальовничому та екологічному передмісті Києва з продуманими плануваннями квартир. Ключі на руках. Гарне планування (євродвушка) - 13м.кв. - спальня, 18,3 - кухня, 4,3 - санвузол. Вже встановлений двоконтурний котел, є рекуператор, панорамне вікно у спальні. Гарний вид з вікна (не вікна у вікна). Тепла квартира, сонячна сторона. 7 поверх з 8. Відмінна інфраструктура: Ви зможете дістатись з Києва до Щасливого від найближчої станції метро (Бориспільська) лише за 10 хвилин по Бориспільській трасі; дитячий садок розташований поруч з комплексом, до школи – 5 хвилин пішки; поруч є супермаркети АТБ та Фора, а також гіпермаркет Fozzy; на відстані 500 м є медична амбулаторія; поруч розташована лісопаркова зона для піших, велосипедних прогулянок та відпочинку; дитяча спортивна школа, дитяча художня та музична школа. Сам будинок цегляний. Опалення індивідуальне, в кожній квартирі газовий котел. Рекуператор виводить з приміщення відпрацьоване повітря і наповнює його свіжим. При цьому істотно знижує витрати на опалення та охолодження квартири. Сусіди вже роблять ремонти. Працює ОСББ. Прекрасний благоустрій, красиві нові дитячі майданчики, тренажери, спортивний майданчик, велика стоянка, але двір без машин. Житловий комплекс для тих, хто цінує свіже повітря, розмірений темп життя, але не бажає далеко від’їздити від Києва. Запрошуємо на перегляд. Рієлторів прошу не дублювати оголошення.

владелец
Однокімнатна квартира в ЖК «7я», с. Щасливе, 10хв до Києва

Продам гарну 2-х кімнатку квартиру,повністю укомплектовану. Зручне планування. Якісний ремонт і гарні меблі. ЖК Райдужний.

Продам 2-х кімнатну квартиру в ЖК Райдужний

Продається 1к квартира в ЖК Тріумф, Щасливе, Бориспільський р-н. Загальна площа 40 кв. м. Новий якісний ремонт. Власник, без комісії.

владелец
1 кімнатна , с. Щасливе, Бориспільський район, ЖК ТРІУМФ ВІД ВЛАСНИКА

Продаж 1 кімнатної квартири загальною площею 50,3 м на першому поверсі двохповерхового будинку. Вулиця Л. Українки , с. Щасливе, 5,5 км від Києва та Борисполя. Квартира має окремий вихід на вулицю та вихід на задній двір. Центр села, вся необхідна інфраструктура поруч. Квартира складається з кімнати 25, 4 м , кухні 16 м, суміщеного санвузлу 4.4 м , коридор 4м. Квартира велика , світла, металопластикові вікна, двері, заведені всі комунікації- вода, каналізація -центральні , світло, опалення електричне, встановлено електричний котел на опалення, Тепла підлога у санвузлі, виводи на бойлер, пралку. В санвузлі встановлена раковина для умивання, зроблено виводи на унітаз, ванну або душеву. Щиток на електропостачання зроблено на кожниий вивід окремо, підписано що де є. Вся квартира підготована під ЧИСТОВУ ОБРОБКУ ( клей чи крась стіни), клади ламінат чи кахель. Всі стіни та стеля додатково утеплені мінеральною ватою 100 мм та обшиті гіпсокартоном Велика, світла та зручна. Планування в фотоматеріалах об*яви є. Зручне розташування , є де поставити автомобіль. Також можна використати як офіс при потребі, бо в квартирі є окремий вхід на вулицю Маю велику базу даних, дивіться всі об*яви автора З повагою, спеціаліст з нерухомості ,Ірина

1 кімнатна 50,3 м  у центрі с. Щасливе 8 км від Києва

Продается Шикарная - УКОМПЛЕКТОВАННАЯ 2-х комнатная квартира 5 км от КИЕВА в тихом красивом районе с.Счастливое Бориспольский район. - Квартира ЖК SITY STATE - 2-х комнатная 69 кв.м - 4\6 этаж - 2 санузла - раздельные комнаты - отдельная кухня - большая спальня - просторные коридоры В Квартире хороший ремонт, укомплектован мебелью и оснащен современной техникой. Квартал элитный инфраструктура развитое. В доме имеется лифт. с. Счастлиое 5 км от м.Бориспольская. Цена 95000у.е АН Валион 09******72

Шикарная УКОМПЛЕКТОВАННАЯ 2-х ком. Квартира с.Счастливое -5 км Киева

+38********46, Вайбер !!! Продається !!! Лучшая цена - 1200y.e/m2 Можно приступать к ремонту. 1 кімн.квартира(36.6м.кв). Жк7я в с.Щасливе, Бориспільського р-ну (8км.до метро). Новий житловий комплекс. Хороша дорога та розвинена інфраструктура. Поряд дитячий садок. Будинок монолітно-каркасного типу з підземним поверхом. Огороджувальні конструкції цегляні, утеплені мінеральною ватою. Опалення газове індивідуальне.. Продаж від власника. +38********46, Вайбер +38********76, открыт к сотрудничеству с агенством.

владелец
Квартира 37м2 ЖК 7-Я готова к ремонту.

Незвичайна квартира з терасою в новобудові ЖК 7я в с. Щасливе (Київської області). Альтернатива приватному будинку. Вільне планування, міжкімнатні стіни відсутні. Розумний дизайнер зможе придумати варіанти і з 2-ма кімнатами і з 3-ма. Житлової площі 95 кв.м. Площа тераси - 69 кв.м. Разом 164 кв.м. Є газовий котел. Ліфт працює, будинок заселений. Пишіть або дзвоніть ТІЛЬКИ у Вотсап або Сигнал. Я (власник) захищаю країну на Сході, тому на мобільному звязку буваю рідко. Квартира доступна для перегляду. Показувати її може мій сусід. Ріелтори, сміливо пропонуйте квартиру своїм клієнтам.

владелец
Велика 2-поверхова квартира з терасою в ЖК 7Я (164 кв.м.)

Продається Шикарна - УКОМПЛЕКТОВАНА 2-кімнатна квартира 70 кв.м 5 км від КИЄВА в тихому красивому районі с.Щасливе Бориспільський район. - Квартира ЖК SITY STATE - 2-кімнатна 70 кв.м - 3\6 поверх - 2 санвузла - роздільні кімнати - окрема кухня - велика спальня - просторі коридори У Квартирі гарний ремонт, укомплектований меблями та оснащений сучасною технікою. Квартал елітний інфраструктура розвинене. У будинку є ліфт. с. Щасливе 5 км. від метро Бориспільська м.КИЇВ В квартирі є всі лічильники та лічильник на ТЕПЛО. Квартира тепла, чиста та охайна. Право власності більше 3-х років. Ціна 95000 у.о. АН Валіон

ШИКАРНА 2-х кім.КВАРТИРА 70 кв.м в Щасливому по вул. Л.Українки
1 - 24 из 41 результатов

Как показывает практика, все меньше людей стремится жить в Киеве, особенно, в его центре, стараясь перебраться в пригород столицы. Преимущества загородной жизни очевидны: неудивительно, что купить квартиры в Счастливом планирует все больше людей. Что хорошего ждет вас в этом поселке?

Продажа жилья в Счастливом: переезд в пригород

Поселок городского типа входит в Бориспольский район Киевской области. На начало 2015 года здесь проживало 5611 человек. Причем число местных жителей постоянно растет, так как купить жилье в Счастливом на вторичном рынке желают многие.

Расстояние между поселком и столицей – еще один фактор в пользу того, чтобы задуматься над таким вопросом, как продажа квартир в Счастливом (цены тоже не помешает изучить, ведь стоимость жилья здесь вполне приемлемая). До центра Киева – около 25 км. Преодолеть это расстояние не проблема, так как населенный пункт расположен вблизи бориспольской трассы, по которой постоянно курсируют маршрутки. В частности, доехать до столицы можно на маршрутном такси № 807 (из Киева оно отправляется от станции метро «Харьковская»).

Тех, кто решит здесь купить квартиру, Счастливое порадует наличием важных объектов инфраструктуры.

В поселке функционируют:

  • медицинская амбулатория общей практики семейной медицины;
  • 1 общеобразовательная школа;
  • 1 детский сад;
  • аптеки;
  • магазины;
  • дом культуры.

Благодаря близкому расположению поселка к столице, можно пользоваться и киевской инфраструктурой. Если примете решение купить квартиру в Счастливом, вторичный рынок предложит вам комфортные и недорогие 1-комнатные, 2-комнатные, 3-комнатные и 4-комнатные квартиры. В Счастливом продажа жилья представлена хорошо, так что всегда можно найти подходящий вариант.

Проверяем состояние квартиры перед покупкой

Так как многих интересует срочная продажа квартир в Счастливом, вторичка в данном случае часто имеет несколько заниженную стоимость. Понятно, что каждый покупатель хочет недорого приобрести недвижимость. И все же не помешает ее осмотреть.

Прежде чем срочно купить жилье в Счастливом, обратите внимание на следующие моменты:

  • планировка и метраж. Оцените, подходит ли вам жилье по площади, есть ли в квартире лоджия, балкон, гардеробная или вместительные кладовки;
  • потолок и стены. Если в доме тонкие стены, зимой в такой квартире будет холодно, а вот летом – наоборот, жарко. Толщину стены легко определить, если измерить ширину подоконника. Также присмотритесь, если прямо перед продажей квартиры в Счастливом в ней сделан ремонт, это должно насторожить, так как под новыми обоями может быть спрятан грибок.
  • пол. Если скрипит паркет, трещит плитка или линолеум постелен неровно, значит, в квартире было плохо выполнена стяжка;
  • сантехника. Проверьте исправность раковины, унитаза, ванны, обратите внимание на напор и температуру воды. Уточните у человека, осуществляющего продажу жилья в Счастливом, отключают ли в поселке воду и на какой период;
  • вид из окна. Одних устроит вид на шумную дорогу, другим же хочется, чтобы окна выходили в тихий двор. Также проверьте, достаточно ли света в помещениях.

Прежде чем купить жилье в Счастливом без посредников, убедитесь, что квартира вас полностью устраивает, и вы будете жить в ней комфортно и счастливо!