Продається 2-кімнатна квартира, в районі Русановки, по вул. Ентузіастів. Квартира з площею 51 м2, в гарному стані, дві роздільні кімнати, ламінат та плитка на підлозі, склопакети, вбудована кухня, бойлер, шафа-купе, кондиціонер. Чудовий район для комфортного та затишного проживання - із супермаркетами, ярмарками та вечірніми прогулянками по набережній. Метро «Лівобережна» - 20 хв. пішим ходом.

ексклюзив
Ентузіастів вул., 7/2

Продається 2-кімнатна квартира, в районі Русановки, по вул. Ентузіастів 29/2. з площею 51 м2, 7/9 поверх, квартира в гарному стані, дві роздільні кімнати, ламінат та плитка на підлозі, склопакети, вбудована кухня, бойлер, шафа-купе Чистий підʼїзд у теплий будинок фасад. Чудовий район для комфортного та затишного проживання - із супермаркетами, ярмарками та вечірніми прогулянками по набережній. Метро «Лівобережна» - 15 хв. пішим ходом.

ексклюзив
Ентузіастів вул., 29/2

Найкраща квартира в найкращому місці! Хочете прямо з під’їзду виходити в парк?Пропозиція в одному з найкращих ЖК на Лівому березі, Паркові Озера! Воскресенська 12В Наші переваги : Самий великий метраж-52м Величезна кухня-майже 17м Всі меблі та техніка залишаються Ідеальний 13 поверх /25 Всі вікна з чудовим краєвидом на парк Найсмачніша кава та тістечка в кафе на першому поверсі Вихід з під’їзду реально прямо в парк Метро Дарниця 20 хвилин пішки Все, що треба для комфорту, Ви знайдете в Паркових Озерах. Від суші-бару до ремонту шкіряних виробів. Дуже відповідальне ОСББ постійно покращує умови життя в комплексі. Загалом, краще один раз побачити, та особисто відчути атмосферу Паркових Озер. Запрошуємо на перегляд

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Воскресенська вул., 12В

Продаж повноцінної однокімнатної квартири в ЖК комфорт-класу Нова Англія. Квартира з якісним ремонтом. Функціональне плануваня кухня вітальня 18 метрів і окремо спальня 14 метрів. Квартира знаходиться на комфортному другому поверсі, вікна виходять у двір. Будинок Лондон, ліфт спускається в підземний паркінг розвинена інфраструктура на тереторії ЖК ресторани, кафе, супермаркет, тенісний корт, велодоріжки, підземний паркінг, закрита територія, до метро Васильківська 10хв пішим ходом.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28е

Без% продаж видової 1-кімнатної квартири ЖК "Галактика" Генератор (ліфт працює постійно) Вул. Є. Сверстюка, 6Е. Будинок "Фенікс" секція Б монолітно-каркасний Квартира 50 кв.м. 11/25 поверх Планіровка квартири 1К5. Квартира знаходиться у центрі будинку. Встановлені лічильники. Русанівський канал та Дніпро пішки. м.Лівобережна - 7хв пішки Ціна: 75000$ без%

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6Е

Продаж 2 х кімн. квартири, комплекс зданий, можна починати ремонт. 10 поверх-16 поверхового будинку з панорамними вікнами. У квартирі вже зроблена штукатурка, стяжка підлоги від будівельників, також встановлені радіатори. Загальна площа квартири 66.5 м2, житлова 35, кухня 13, роздільний санвузол. Зручна транспортна розвязка 10 хв метро Нивки, Сирець. Школа, садок, спорт клуб, безліч магазинів, кафе, закрита територія. Квартира продається за переуступкою, також підходить під програму Е-оселя, ексклюзивний договір з власником, для вас покупка без комісії 0%, ключі на руках, перегляд у будь-який зручний для вас час. Також в цьому комплексі продається 3х кімнатна квартира, телефонуйте за подробицями, проконсультую, допоможу прорахувати витрати.

ексклюзив
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 10

Якщо ви знаходитесь в пошуку однокімнатної квартири в Києві в екологічно безпечному районі, рекомендуємо звернути увагу на квартиру в ЖК «Відпочинок». Обєкт розташований поблизу метро "Святошин". Територія вдало поєднує у собі природний ландшафт, чисте соснове повітря, дитячі та спортивні майданчики, велодоріжки, місця для відпочинку. Закрита територія із цілодобовою охороною забезпечує власникам повну безпеку. Площі 52м² вмістилося все необхідне: передпокій – 7,5 м²; санвузол – 3,8 м², кухня – 9,4 м², спальня-вітальня – 25 м², лоджія - 6,2 м ². Наявність просторої лоджії з панорамними вікнами дасть змогу майбутнім власникам облаштувати собі релакс-зону, де можна почитати чи відпочити після трудового дня. Що вже є у нашій квартирі у районі парку Перемоги? При будівництві житлового комплексу використовувалися безпечні та довговічні матеріали, тому ваше нове житло довго вас радуватиме. У квартирі повністю проведено систему комунікацій, тому можна сміливо приступати до фішиних робіт з ремонту: Встановлено електричні розводки. Проведено розведення холодної та гарячої води. Встановлено електричні лічильники. Здійснюється вивіз відходів. Після того, як майбутні власники зроблять ремонт, вони одразу зможуть вїхати до нової квартири. Інфраструктура однокімнатної квартири в ЖК «Відпочинок» ЖК «Відпочинок» знаходиться у кроковій доступності від метро «Святошин». Поблизу комплексу супермаркети, квітковий магазин, кафе, салон краси. За бажання можна поїхати до центру Києва – дорога займе не більше півгодини. Повний огляд однокімнатної квартири читайте на сторінці www.plf-house.com.ua/listings/vidpochinok_52m/.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Петрицького Анатолія вул., 21 а

Продаж 3-кімнатної квартири, Військове Містечко 161. Київ/Бровари Квартира розташована на 1 поверсі, площа 60.2 Кв.м. Перший поверх цегляний, утеплена зовні. Роздільне планування, засклені лоджії з вітальні та спальні, наявнісь власного бетонного погребу (спуск з лоджії), яке можна використовувати, як укриття. Встановлені лічильники на електрику, газ, воду. Бойлер. Бонусом є дозвіл на розташування 2 паркомісць біля будинкут та підвальне приміщення під квартирою. Затишне місце, гарні сусіди, власна інфраструктура містечка. Без комісії для покупця!

ексклюзив
Військове містечко 161, 25

Продам 1-кімнатну квартиру, вул.Ю. Здановської (Ломоносова), 36В, Голосіївський район. Метраж 43/18/10, поверховість 14/25. ЖК Амурський. Простора, світла квартира з сучасним ремонтом у спокійних тонах, без переобтяження чи нагромадження. Квартира повністю готова для проживання, залишається всі меблі та побутова техніка. Є містка гардеробна кімната, встановлений кондиціонер. У ванній - душова кабіна, є бойлер. Великий заскляний балкон. Розвинена інфраструктура - метро Васильківська 10-15 хвилин, Голосіївський парк, ВДНГ, SportLife з басейном, студмістечко, зупинка транспорту, супермаркети. В будинку консєрж, поштомат Нової пошти, салони краси, стоматологія, кавярня. Квартира чудово підійде як для власного проживання, так і для орендного бізнесу. Послуги агенції сплачує продавець.

ексклюзив
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 36в

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Terracotta (Теракота) від PERFECT GROUP. Загальна площа 59,2 м2, житлова - 34,8 м2. Будинок 1. Розміщена на 13 поверсі 26 поверхового будинку. ЖК Terracotta – це житловий комплекс комфорт-класу на вулиці Чернігівська, 8 у Дарницькому районі міста Києва. Комплекс представлений 4 житловими будинками та 1-рівневим паркінгом. На першому та другому поверхах будинків передбачені нежитлові приміщення громадського призначення. На експлуатованій покрівлі паркінгу облаштують дворовий простір. Новобуду зводять за монолітно-каркасною технологією. Для заповнення зовнішніх стінок використовується газобетон. У ЖК передбачено свою котельню. Переваги комплексу: піша доступність метро; перспективний район, що розвивається; 15 хвилин на авто до аеропорту "Бориспіль"; поряд Парк Партизанської слави з озерами та атракціонами; свій дитячий садок; внутрішній двір закритий для авто; паркінг та зелені зони на території комплексу; насичена внутрішня інфраструктура. Будинок зданий 2024 році. Право власності на руках. Можливий продаж під єОселю 3% та 7%.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8-а

Продам чудову нову квартиру в новому комплексі ЖК Family and Friends, вул. Новопольова 2, Соломянський район, Караваєві дачі. Квартира розташована на 9 поверсі. Площа 41/14/14 кв..м. В квартирі виконаний сучасний ремонт з якісний матеріалів, є всі необхідні меблі та техніка. Вікна виходять на схід. Будинок монолітно-каркасний, має свою закриту територію, магазини, фітнес-студію, кавярні. Поруч гімназія Ерудит, НАУ, КПІ, садки, школи, ТРЦ Космополіт, ТРЦ Аркадія. Зручна транспортна розвязка, швидкісний трамвай до метро Шулявська 10 хвилин. Перегляди за домовленістю Розглядаємо продаж за безготівковим розрахунком у грн, а також є-оселя, є-відновлення та інші програми.

ексклюзив
Новопольова вул., 2

Продаж квартири в Шевченківському районі, вул. Жамбила Жабаєва 7д, ЖК Посольський. Будинок 2014 року. Розташована на 3-му поверсі 8-ми поверхового будинку. Складається з 1 кімнати. Загальна площа - 38 м2. Висота приміщення - 3 м. В пішій доступності три станції метро (Дорогожичі, Сирець, Берестейська). Житловий комплекс у одному з найзеленіших куточків столиці, між парками Сирецький, Дубки та Нивки. Поряд Американське посольство. 75000$, без %

ексклюзив
Жабаєва Жамбила вул. (Кузьминська), 7д

Продам 2 комн.квартиру БЕЗ КОМИССИИ по ул.Александра Олеся 5, Полольский р-н, ЖК Варшавский-2, ЖК комфорт-класcу, имеет закрытую территорию с детскими и спортивными площадками. Дом введён в эксплуатацию в 2023г. До ТЦ RETROVILLE-1мин, Евразия-1мин, Фокстрот-1мин, Comfy-1мин, NOVUS-1мин, Оксфорд Медикал-1мин, Эпицентр-7мин, скоро откроется метро проспект Правды-500м, 1/25 эт., с большой терассой-18,92 м.кв., комнаты раздельные, с/у раздельный, после строителей, 72,8-общая/29/22. Высокие потолки H=3.80м. Евроокна. Дверь бронированная. Охрана. Рядом все необходимое для комфортного проживания: школа, садик, паркинг, ТРЦ. Хороший вариант для бизнеса-под салон красоты, парикхмахерскую, стоматологию, масажный кабинет, кафе, частный садик и т.д., 75000 у.е.-нал. (77000 у.е.-программы), ДОКУМЕНТЫ ГОТОВЫ, один собственник, чистая продажа!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 5

вул. Почайнинська 53/55 (перетин з вул.Турівською), площа 50/32/7кв.м. (h=2.6m), на 4/5-поверхового будинку із цегли. Без комісії. Чудова затишна квартира з двома окремими кімнатами - зала з виходом на балкон, спальня, гарний ремонт, склопакети, на підлозі ламінат та кахель, сучасна кухня з вбудованими меблями та побутовою технікою, в кімнатах кондиціонери, санвузол сумісний, газова колонка/ завжди є гаряча вода/ Будинок стоїть у тихому місці, зелений закритий двір, поряд прекрасна школа, садок – у сусідньому дворі дворі, магазини, до станції метро "Т.Шевченка" – 5 хв. пішки. Ціна без торгу.

ексклюзив
Почайнинська вул., 53/55

Будинок 2006 року.Цегляний, утеплений, вени. фасад. Урлівська 16/37. Пішки 1 квартал до Рівер молу. Метро Позняки чи Осокорки - 10-15 хв пішки. Кухня: керамограніт, тепла підлога, стіл з регулюванням висоти, нова кухня з фурнітурою блюм і фарбованими мдф фасадами, стильний диван (пух, перо наповнення), натяжна матова стеля. Фільтр з зворотнім осмосом для питної води з-під крану. духова шафа, індукційна поверхня, холодильник великий куплені протягом 1-3 років Ванна: тропічний душ з термостатом, трохи освіжили ремонт роки 3 тому. Бойлер оновили декілька місяців тому. фільтр води. Коридор: ремонт давненько не робили. З нового встановлено набірну гардеробну систему з висувними поличками під взуття і вішаками під штани Кімната: ремонт давно не робили. Туалетний столик, дзеркало з підсвіткою, матрац великий без пружинний були куплені нещодавно. стінка старіша але в нормальному стані. кондиціонер. З плюсів це висока стеля (3 метри), дуже теплий будинок ( червона цегла, мін вата утеплення і вент фасад). 4 поверх, що зараз дуже актуально під час відключень світла. Лічильник на тепло на квартиру. У власності більше 3 років. Немає прописаних військовозобовʼязаних

власник
Урлівська вул., 16/37

АСКАНІЯ Осокорки вул. Бориса Гмирі Продаж нової 1-кім. квартири, з видом на озеро та Бориспіль. Вигляд із вікон забудований не буде. «ЖК Патріотика», новобудова, 22 поверх, 37 м2, панорамна засклена лоджія. Квартира з якісним ремонтом та всією необхідною побутовою технікою. Меблі у подарунок. Встановлені нові лічильники на воду, електроенергію та опалення. Санвузол суміжний. Встановлений бойлер. Підʼїзд доглянутий та чистий, консьєрж сервіс 24/7, відеоспостереження, поштомат. Дуже відповідальне ОСББ. Будинок новий, утеплений за новою технологією, введений в експлуатацію. Оформлення продажу по ПЕРЕУСТУПЦІ)) Тобто нема податків зборів та новий власник буде перший та єдиним. Всі документи готові для реєстрації. В будинку встановлені генератори на ліфти. Будинок утеплений. Є шлагбаум, двір з дитячим майданчиком та паркувальні місця загального користування. Новий молодіжний район із чудовою інфраструктурою. Поруч парк, озера, школи, супермаркети BILLA, Novus, ТЦ Аладін, Епіцентр, Метро Позняки в 700 метрах, у пішій доступності метро Осокорки. БЕЗ КОМІСІЇ !!! Ціна 75 000 у.о. (Дзвонити та писати тільки на Viber) Тел.+38 (095) 745 37 47

власник
Бориса Гмирі вул., 20

Від власника, продам 3-кімнатну квартиру, Печерський район, вул. Велика Васильківська, буд. 131, (Червоноармійська), 66,5/-/6 кв м, 2/9 поверх, двостороння, рекомендовано під комерцію, Олександр 0637465456

власник
Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 131

ТЕРМІНОВИЙ продаж!!!ЖК Варшавський 2 Буд.15.1 суперцiHA! Продаж 3 кімнатної квартири в новому ЖК Варшавський 2. Має три окремі кімнати, кухня вітальня, два сан вузла, великий балкон та лоджія. Розвинена інфраструктура району, садки, школи, дитячі та спортивні майданчики, закрита територія, що охороняється. Поруч ліс, озеро, магазини, ТРЦ Ретровіль, поряд із будинком будується метро. Стан квартири після будівельників! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Олександра Олеся вул., 2б

Без комісії! Продажа 3х кім.квартири Вул. Велика Васильківська 114 7/7 пов. 52/36/6. Каартира розташованна в центральній частині міста, до м. Палац Україна 1 хвилина. Теплий цегляний будинок, світла, затишна квартира з функціональним плануванням, чистий під’їзд, зелений двір, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, парк, чудова транспортна розвязка. Ідеально підходить для життя, в оренду, офіс. Відмінна інфраструктура, чудове транспортне сполучення. До ТРЦ Оушен Плаза та ст.М "Палац Україна" - 3 хв. Ціна 75000 у е .Без коміс. Без доручень.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 114

Без комісії для покупця ЖК Паркове Місто Вулиця Вишгородська 45 Пропонується до продажу чудова квартира у ЖК "Паркове Місто", яка повністю укомплектована всім необхідним для комфортного життя. Загальна площа квартири складає 45 м², що забезпечує зручний та функціональний простір. У квартирі є велика кухня-вітальня з робочою зоною, гардеробна кімната, простора спальня та сучасний санвузол. Всі приміщення продумані до дрібниць, щоб створити максимально комфортні умови для мешканців. Квартира розташована на 15 поверсі, завдяки чому вона достатньо світла та дуже тепла. Великі вікна забезпечують чудове природне освітлення та відкривають прекрасні види на місто. ЖК "Паркове Місто" – це сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою та високим рівнем комфорту для мешканців. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте та приходьте на перегляд! За детальною інформацію звертайтесь по телефону 0637715881 або телеграм Nataliya_Zolotoverkha

Вишгородська вул., 45

Пропонується гарна 1к квартира з зручним плануванням кухню-студію плюс спальня збільшена, санвузол, додана гардеробна кімната. Три контури теплої підлоги (ванна, кухня, коридор). Квартира укомплектована меблями та технікою провідних виробників для комфортного проживання. В наявності холодильник, плита бойлер, духовка витяжка, пральна машина, телевізор. Меблі: диван, ліжко, шафа-купе, гардероб, кухня. Перепоступка.

Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 28

Проспект Петра Григоренко 36-а, 9/16 поверх. 2к квартира, 82 кв, метро Позняки 7 хв, Велика (82,2 кв.м.) 2-кімнатна квартира у Дарницькому районі поруч з метро Позняки (7 хвилин пішки). Площа – 82,2 кв.м., житлова – 42,6 Площа кухні – 12,2 кв.м. Кімнати 25,2 та 17,4 кв.м. Хол 13,2 кв.м. 2 лоджії по 5 кв.м. Гардеробна 4,3 кв.м. Квартира з правильним, функціональним плануванням, окремі кімнати, металопластикові вікна, засклені лоджії, роздільні санвузол та ванна, гардеробна кімната. Лічильники на воду, ее, без боргів по комунальних платежах, без перепланування, квартира в оренду не здавалася. Квартира облаштована всіма необхідними для життя меблями та технікою, що робить її готовою до заселення. Є кондиціонер. Загальний коридор на 3 квартири відокремлен від ліфту та зачиняється. Поруч розвинена інфраструктура: у дворі Скандинавська гімназія, поруч ТЦ Аладін (500 метрів), Ашан (600 метрів), Новус, Епіцентр (800 метрів), ТЦ «Піраміда» (800 метрів). До метро Позняки 7 хвилин пішки Будинок та двір доглянуті, чисте парадне, домофон, ліфти в ідеальному стані, створено ОСББ будинку.

Григоренка Петра просп., 36-а

Без комісії. Єоселя! У продажу 1 кімн. квартира-студія в ЖК Кришталеві джерела за адресою вулиця Метрологiчна, 9Д Загальна площа квартири 41кв.м., кухня – 13 кв.м. Поверх 8/9 пов. Вікна на Схід. Формат квартири: простора студія, санвуз.сумісний, балкон. Ремонт робився для себе з використанням кращих сучасних матеріалів. Всі меблі виготовлялись під замовлення з матеріалів европейских брендів встановлена вся техніка: пральна машина, бойлер, холодильник, посудомийка, телевізор. Лоджия утеплена. Квартира розташована на 8 пов. в 9-ти повирховому будинку з ліфтом. На території комплексу є охорона, здійснюється відеоспостереження та патрулювання, в’їзд тільки для мешканців ЖК, паркування авто на території. Розвинена інфраструктура району: магазини (NOVUS, Фора), школа, кав‘ярні, приватні клініки та ін. Недалеко по окружній ТРЦ “Республіка”, Епіцентр, Метро. Найближче метро – «Теремки»(10 хвилин), до центру міста на авто – 20 хвилин. Ціна 75 000 у е. Без комис. Більше 3х.років.

можливий продаж по єОселя
Метрологічна вул., 9д

Можливий БЕЗГОТІВКОВИЙ розрахунок. Затишна двокімнатна квартира площею 52, 9 кв. м, побудована і весь час залишалась у власності однієї родини. Шостий поверх дев"ятиповерхового будинку по вулиці Героїв Азов (Колишня Малиновського). Не кутова. Від метро Оболонь 5 хвилин пішки. Поруч магазини, школа-ліцей та інша необхідна інфраструктура. До сучасного парку "Наталка", що на набережній Дніпра, пішки 15 хвилин. Будинок цегляний, дуже теплий- взимку теплоенергія 800-1000грн на місяць. Має дві роздільні кімнати, з меншої є вихід на балкон. Вана та туалетна кімнати також роздільні. В кухні газова плита з новим лічильником. Вода та електроенергія також сплачуються за показами власних квартирних лічильниківі. Встановлено новий еко-бойлер. Квартира пропонується разом з меблями та технікою: холодільник, нова плита, бойлер, пральна машинка, нові крани у ваній, телевізор, кондиціонер. Вхідні двері до квартири подвійні; зовнішня - нова, підвищеного класу надійності. У парадному є домофон. Всі документи в повному порядку. Запрошуємо до перегляду.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25
1 - 24 з 4 471 результатів