Без комісії! 2-х кім. квартира. 57,8 кв. м. Харківське шосе 19-а. 28/28. Продам квартиру, яка схожа на будинок. З літньою терасою та зоною барбекю. Про таке тільки можна мріяти! Двостороння, гарний краєвид на правий берег Києва. Кондиціонер, пральна машина, бойлер, TV, холодильник. Підігрів підлоги. Бери валізи, заїзжай та живи! Така квартира-це сучасний шедевр дизайну з мансардними вікнами, літньою терасою, зоною барбекю та цікавим плануванням, яка пропонує просторий та світлий інтерєр з сучасними зручностями. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує сучасний стиль та комфорт. В будинку є: - Спортивний клуб; - Кишеня; - Аптека; - Бутіки; - Кофейні; - Салон красоти; - Ветеринарна клініка; - Стоматологія; - Дитячі розважальні заклади; - Нова пошта; - Укрпошта; - Салон квітів; - Лікарня; - Офісний бізнес центр; - Шкільний заклад та садочок. Розвинута транспортна інфраструктура. Квартира чекає свого нового власника. БЕЗ КОМІСІЇ! Ціна 32000 $ або найкраща пропозиція. 098 372 03 01 Юлія

ексклюзив
Харківське шосе, 19а

Продам 2-кімнатну квартиру Оболонський район. Полярная 11. Площа 45,5/25,5/7. Поверх 8/9 Простора, світла, тепла квартира з великим балконом. С/у - окремий. Зручне планування. Продаж з меблями. Гарна інфраструктура та транспортна розвʼязка. Поруч з будинком знаходиться: - супермаркет; - ринок; - дитячий садок; - школа; - аптека; - лікарня; - бювет. Квартира чекає на свого покупця і готова дарувати моменти радості та щастя! БЕЗ КОМІСІЇ Ціна 27000 $ Умови продажу уточнюйте за телефоном 097 736 5733 Андрій

ексклюзив
Полярна вул., 11

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаєтсья повноцінна 1-на квартира на Русанівці. Будинок цегляний , 1963 року. Площа 32/18/5, 2 м. кв. Квартира під капітальний ремонт. Вікна металопласт 2-ох камерний склопакет. Вікна виходять на дитячий майданчик. Документам більше 3-ох років , один власник . Прописаних немає. . Площа 32/18/5, 2 м. кв. Квартира суха, тепла. Парадне чисте, на кодовому замку, порядні суссіди, зелене подвіря, у дворі вдосталь паркувальних місць. Поруч найкрашчі ресторани століці, школи, дитсадки, магазини, набережна, пляж у кроковій досяжності. До метро Лівобережна 12 хвилин пішки, 2 хвилини міським транспортом, маршрутки. Без коміссії для покупця.

Русанівський бульв., 6

Продам в м/р Березняки уютную 1 комнатную квартиру площадью 29 м2, ул. Березняковская, 34б. Хорошее жилое состояние. Продажа с мебелью и бытовой техникой. Балкон застеклен. Центральное отопление, счетчики на свет, воду. Цена 31000 у.е.

Березняківська вул., 34б

БЕЗ % Продам 2-к кв-ру під ремонт Дніпровський ( Днепровский ) р-н Воскресенка Райдужний ( Радужный ) просп Воскресенський ( Перова ) 18а 2 поверх 5 поверхового будинку Загальна площа - 45.3 м2 Житлова площа - 29.8 м2 Площа кухні - 7.9 м2 Квартира під ремонт, але в жилому стані. Всі комунікації працюють. Роздільний санвузол. Встановлено лічильники на гарячу та холодну воду. Меблі на кухні в нормальному стані. Все, що є на фото- залишається за домовленістю. Балкон не засклений. Квартира двостороння, знаходиться в середині будинку, тому дуже тепла. Підїзд в нормальному стані. Також в підїзді встановлено металопластикові вікна. Будинок знаходиться на другій лінії від проспекту, тому в квартирі досить тихо. Гарне та зелене подвіря. Дитячі та спортивні майданчики. Є гостьовий паркінг. Чудово розвинена інфраструктура. Поруч школи, дитячі садочки, кіоски, магазини, ТРЦ Квадрат, авто-ринок, аптеки, лікарня, відділення банку, Нова пошта, кавярні та ресторан, тощо... Поруч озеро Радунка, з прогулянковими зонами та місцями для відпочинку. До парку Перемога - 20 хвилин пішки. Гарна транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинки громадського транспорту. До метро Дарниця та Лівобережна - 10 хвилин на маршрутці. Зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна віїхати в любому напрямку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте. Перегляди за домовленістю.

Воскресенський бульв. (Перова), 18а

Продам 1-кімнатну квартиру на Борщагівці, вул. Махова (Желудева) 8а. Квартира розташована на 4 поверсі 9поверхового цегляного будинку. Площа 28/14/ 5, 5 кв.м., Житловий стан, вікна металопластикові, нові радіатори на кухні, лічильники на воду та електроенергію. Балкон засклений, гарний вид з вікна. Тамбур на дві квартири, чистий під"їзд. Гарне розташування, до зупинки швідкісного трамваю 10 хвилин пішки. Поряд ринок Дніпро, Ашан, поліклініка, 3 роддом, магазини, кафе. Є вибір дошкільних закладів, шкіл.

ексклюзив
Махова вул. (Жолудева), 8а

Адреса: Соломянський район, пр. Відрадний, д. №38-б. 1-кімнатна квартира на 9 поверсі 9-поверхового панельного будинку 1976 будівлі з висотою стель 2.5 м; загальною площею 33.42 кв. житловою площею 18.32 кв. кухні площею 5,1; заскленою та обшитою пластиковою вагонкою лоджією площею 2.86 кв.м, з суміщеним з ванною санвузлом площею 2.35 кв.м. Вбудована шафа-гардеробна в коридорі, обладнана кухня з газовою плитою, пральною машиною, 50-літровий бойлер у ванній, металопластикові вікна з ролетами та антимоскітними сітками, бронедвері, відмінні деревяні двері, якісний ламінат, поміняно всі труби. Квартира мебльована та готова до заселення або до використання під орендний бізнес. Вартість квартири 38 000 дол. ( на комісію не претендую)

Відрадний просп. (Чубаря), 38б

Продажа 2-к квартиры, Воскресенка, ул.Серова, 36. Расположена на 5 этаже, в серединке кирпичного дома. Метраж: 46/30/8, двухсторонняя, балкон застеклен, санузел раздельный. Хорошо развита инфраструктура : остановка транспорта в 3х минутах ходьбы от дома, хорошая развязка к метро Петровка, метро Дарница, метро Левобережная. Рядом озеро с парковой зоной. Звоните в любое время!

Сєрова Валентина вул., 36

Пропозиція без комісії для покупця. Продаж 1-кімнатної квартири в житловому стані, вул. Симиренка 18а, Борщагівка, Святошинський район,Правий берег. Будинок побудований із цегли в 1987 році та має один парадний вхід з чистим підїздом. Квартира розташована на 5-му поверсі з 9-ти. Загальна площа: 26.6м2 Житлова площа: 12.8м2 Площа кухні: 5.3м2 Висота стелі: 2.5м Опалення централізоване, встановлені лічильники на воду. На кухні проведений газ, лічильника немає. Квартира в житловому стані, але потребує незначного косметичного ремонту. Повністю була замінена електрична проводка. В кімнаті та на кухні встановленні металопластикові вікна. Суміжний санвузол та засклений балкон. Техніка та меблі залишаються в квартирі, при потребі можемо вивезти. Інфраструктура: В пішому доступі від будинку знаходяться всі необхідні магазини, супермаркети, аптеки, тощо. Також є дитячі навчальні заклади, парки с зоною відпочинку та спортивні майданчики. Транспортна розв’язка: - 3 хвилини пішки до зупинки громадського транспорту - 2 хвилини пішки до зупинки швидкісного трамваю - 25 хвилин на авто до центру міста Перегляди за попередньою домовленістю.

ексклюзив
Симиренка вул., 18а

Продається 1к квартира під ремонт , для втілення Ваших дизайнерських ідей . Розташована на б.Перова 25. 3 поверх/9 поверхового будинку. Чеський проект. Площа - 28/14,8/ 6,6. С/в сумісний. Балкон із кімнати. Развита інфраструктура. Поруч з домом зупинка транспорту, парк Аврора, озеро, пляж, лікарня, школа, Фуршет. Метро Петрівка, Лівобережна 15 хвилин. Ціна 27500 у.е . Комісія 3%

Воскресенський бульв. (Перова), 25а

Продається 2к квартира під ремонт в Дніпровському районі, бульвар Перова, 25б Вся необхідна інфраструктура поруч, садочки, школи, магазини, ТЦ. До метро Дарниці громадським транспортом 17 хв. Ціна 1 300 000 грн. Комісія 5% Телефонуйте, щоб переглянути!

Воскресенський бульв. (Перова), 25б

Дніпровський район бульвар П. Тичини , буд.12в Продаж однокімнатної квартири 32 кв.м. кв.м. в панельному на Березняках Затишна однокімнатна квартира на 7 поверсі 9 поверхового будинку 1972 року будівництва. Параметри 32/15,5/7. Висота стелі 2,55 м. Окрема кімната, суміжний санвузол і кухня 7 кв.м. з виходом на незасклений балкон. Паркет на підлозі, деревʼяні міжкімнатні двері і вікна. Квартира в жилому стані, кахель в санвузлі і на кухні, шпалери на стінах, пофарбована стеля. Квартира чиста і охайна, з вікнами у зелений двір, з душовою кабіною і пральною машиною у ванній. На кухні холодильник, газова плита і бойлер. Все залишається. Підʼїзд в нормальному стані, на кодовому замку. Доглянута територія подвірʼя будинку з спортивним і дитячим майданчиком. Чистий продаж. Зручна інфраструктура: в 5 хвилинах зупинка громадського транспорту у до станції м. Лівобережна, супермаркети, ринок, безліч кафе і ресторанів, школи і садочки. В 10 хвилинах озеро Тельбін і річка Дніпро з дитячими майданчиками і зонами відпочинку. Можливість паркування авто у дворі. Чистий продаж. Згодні на безготівковий розрахунок і на программу єВідновлення.

Тичини Павла просп., 12в

Без комиссии! Возможна продажа по программе єВідновлення! Продам 2-комнатную квартиру на Борщаговке на ул. Литвиненко-Вольгемут-5, 5/5, 44,3/29,7/6,4. Кирпичный дом. Комнаты раздельные, сан.узел раздельный, балкон не застекленный. Квартира подготовлена к ремонту. В одной из комнат выполнены стяжка на полу, стены подготовлены под покраску, сделан потолок; в ванной стены выровнены, подготовлены к укладке плиткой. Замена окон и балконного блока на энергосберегающие металлопластиковые окна с качественной фурнитурой. Замена труб и стояков, сантехники. Замена всей электрики. Цена - 39000у.е.

ексклюзив
Литвиненко-Вольгемут вул., 5

Продається затишна та світла 1-к квартира, вул. Корольова, 10В, у цегляному будинку-гостинці. 2/5 поверх. Загальна площа 25 квадратних метрів, житлова 16,7 квадратних метри. У квартирі виконано свіжий ремонт. Квартира укомплектована меблями (ліжко з ламелями та новим ортопедичним матрацом, тумба, шафа, комод, стіл та стільці, кухонна стінка) та технікою (холодильник, газова плита, мікрохвильова піч, пральна машина, бойлер). У ванній кімнаті встановлена душова кабіна. У квартирі встановлені металопластикові вікна та подвійні вхідні двері (деревяна та металева). У будинку чисте парадне, біля будинку доглянута та акуратна прибудинкова територія. Поруч із будинком зручна транспортна розвязка, швидкісний трамвай (7 хв. до зупинки), маршрутки у будь-який кінець міста (5 хв. до зупинки), до метро на громадському транспорті 10-15 хвилин, НАУ та КПІ 7-10 хвилин. Чудово розвинена інфраструктура поруч із будинком: ринок "Колібріс", ТРЦ "Квадрат", "АТБ", супермаркети, магазини, спорткомплекс, парки, ресторани, кафе. У квартирі ніхто не проживає та не прописаний. Перегляди за домовленістю Без комісії!

ексклюзив
Корольова академіка вул., 10В

Без комісії для покупця. Продаж однокімнатної квартири по вулиці Алішера Навої 65. Квартира розташована на 1 поверсі 5 - ти поверхового будинку. Загальна площа 28 кв. м. Зроблений сучасний ремонт (змінена вся електрика, встановлені метелопластикові вікна, вхідні двері, по всій квартирі ламінат, зроблений ремонт у ванній кімнаті). На кухні велика шафа купе. Встановлені лічильники на електроенергію та воду. Мінімальні комунальні послуги. При відсутності світла будинок отоплюється, водопостачання функціонує. Поруч парк Перемога, ринок Юність, супермаркети, відділи пошти, банків, зупинка громадського транспорту. Метро Дарниця в пішому доступі. Ціна 39000 у.о. без комісії. Телефонуйте, записуйтесь на перегляди.

ексклюзив
Навої Алішера просп., 65

Затишна 1-кімнатна квартира на Соломянці - охайна та чиста, тиха та безпечна. Ця частина Соломянського району дуже,тиха та зелена, розполагає до відпочинку та зняття напруги після столичного ритму. В квартирі є все небхідне для життя та комфортного побуту: кімната окрема, ванна в санвузлі. Є вся необхідна побутова техніка: кондиціонер, духова піч, газова плита, холодильник, пральна машина. На увагу заслуговує інфраструктура навколо будинку. За кілька хвилин пішки від комплексу - школа, дитячий садок, продуктові та побутові магазини, перукарні та все, що необхідно сучасній людині для комфортого життя. Не пропустіть цю пропозицію, телефонуйте, чекаю на перегляд! "NewReal" З нами легко!

Ніщинського Петра вул., 12/2

42681 - Продаж 1к квартири - Лівобережна - Вулиця Перова - Поверх 5/5 - Ремонт (Косметичний.) Пропоную однокімнатну квартиру 35 квадратних метрів в Дніпровському районі ( Воскресенка ) , вулиця Перова25А. Потребує косметичного ремонту. Хрущівка. С/в сумісний. Велика лоджія 5м2 із кімнати. Парадне в гарному стані, домофон. Біля будинку 2 супермаркети, озеро, гарний парк. Зручна транспортна розвязка: 10 хвилин маршруткою до Метро Дарниця, Лівобережна. Якщо пройти на зупинку Райдужний до Метро Почайна, Оболонь, Мінська, Героїв Дніпра, Шулявська, Дорогожичі, Майдан Незалежності, Універсистет, Вокзальна. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати, купити і продати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод.

ексклюзив
Воскресенський бульв. (Перова), 25А

Без % Продам 1-кім. кв Заїзжай та живи! Все залишаться ; меблі , техніка. , Подільський р-н, масив Куренівка, вул. Копилівська, 10 Б, площа 30 м2 роздільна.. ремонт, меблі, техніка, Поверх 2:/9 балкон. Цегляний будинок , добра інфраструктура , поряд , Кирилівська ( Фрунзе ) Копиловская,,Телигі,Сирецька, , Куренівський парк, Бабин Яр, Кирилівський гай, Парк ім. Хвойки, Березовий гай, м. Почайна , Сирецька, Дорогожичі , Луеьянівка, Поділ .

Копилівська вул., 10 б

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Жолудєва, 8-А. Святошинський район, 3-й поверх з 9-ти. Загальна площа - 31 м2 (з урахуванням балкона), житлова - 13 м2, кухня-студія - 5.3 м2. Приміщення квартири житлове, санвузол суміщений у кахлі, балкон засклений на кухню та на кімнату, квартира не кутова. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Будинок розташований у гарному, тихому, спокійному мікрорайоні, недалеко від ринку. Поблизу також розташовані дитячі садочки та школи, магазини та супермаркети. Завдяки зручній транспортній розвʼязці можна проїхати як у бік центральної частини міста, так і до інших його районів. Також недалеко знаходяться зупинки громадського транспорту звідки на маршрутних таксі, а також автобусах, можна дістатися різних районів міста Києва. Крім цього, неподалік будинку знаходиться зупинка швидкісного трамвая, на якому дуже зручно доїхати до центру міста.

Махова вул. (Жолудева), 8-А

Простора квартира в міцному, теплому цегляному будинку. 4/12 пов, 41/21/8,5, задовільний житловий стан. Вдале планування квартири, величезна засклена лоджія на кухню і кімнату, вхід на неї з кімнати. Можна робити перепланування. Міцний дубовий паркет. На стелі колись були шпалери, зараз зняті. Вже новий власник буде оздоблювали її на свій смак. Віконні рами деревяні. Кахелю в с/в немає, що зручно для майбутніх господарів (не треба демонтувати старий). Квартира дуже тепла, опалення не дороге. Два ліфти: пасажирський і великий вантажний. Хороші сусіди. Чудове, спокійне місце! Тихо, зелено і дуже затишно. Чисте повітря! Вигляд з квартири на красивый, великий, впорядкований парк Партизанської слави з мальовничими озерами, пляжами і риболовлею. Відмінна інфраструктура і транспортне сполучення, все поруч. Квартира без проблем і без боргів, ніхто не зареєстрований. 37500 доларів США.

Бориспільська вул., 12

Продається 1 кімнатна квартира на проспекті Відрадному 10 Цегляний будинок. 4/5 поверх Загальна площа 32кв.м Квартира під капітальний ремонт. Є балкон незасклений. Зручна транспортна розвʼязка Поруч АТБ, кавʼярні, школи, дитсадки, парк Відрадний, Мамаєва Слобода ID: 77636

Відрадний просп. (Чубаря), 10

⭐⭐⭐⭐⭐Пропонується у продаж 2-х кімнатна квартира в ЖК комфорт класу "Park Hills" Розташована на 14 му поверсі 30 поверхової новобудови. Продаж по переуступці. Переуступку сплачує продавець. На ремонт можна вже заходити Фасадні роботи завершено. Стан від забудовника. Стяжка підлоги, розведені комунікації, якісні склопакети, броньовані вхідні двері (фірмові), радіатори. Системи підключення міські – централізовані. Замовником будівництва виступає ТОВ «Парк Хіллс», який отримав право власності на землю та декларацію на будівельні роботи . «Park Hills» - багатофункціональний житловий комплекс, що складається з 4 секцій різної поверховості. Комплекс розташований у Шевченківському районі Києва. Його унікальністю є його розташування. З одного боку, комплекс оточує паркова зона з великою кількістю місць для відпочинку та релаксу. З більшості квартир відкриваються захоплюючі краєвиди на парк! А з іншого боку – зручна транспортна розвязка дозволяє швидко дістатися ділового центру міста. Поруч з будинком: 3 прекрасні парки, річка Сирець, озера, "Дитяча залізниця". Хороша соціальна інфраструктура району: магазини, лікарні, дитячий садок, школа, салони краси та багато іншого, що потрібно для комфортного життя – також поряд. До метро Сирець та Берестейська – 12/15 хв. пішки.

Руданського вул., 9а

1к квартира на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку, загальна площа 23,5 м2., житлова 12.45 м2., кухня 5.53 м2, за адресою : вул. І.Виговського ( М. Гречко ), 24. Квартира під ремонт, підведено світло, газ, гаряча, холодна вода, опалення централізоване, санвузол суміжний. Встановлені лічильники на електро та водопостачання. Протиударні металеві двері з двома якісними замками, металопластикові вікна. Іде монтаж нового ліфту. Чисте повітря, поруч ліс, озера. Розвинена інфраструктура, поруч Нова пошта, АТБ, ТРЦ RETROVILLE, супермарект NOVUS, школи, садки, поліклініки, стоматологія, салони краси, сучасні дитячі та спортивні майданчики, закрита територія, зупинка транспорту на всі напрями. До метро Нивки, 15 хв. на транспорті. Можливий безготівковий розрахунок. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат ; 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) .

ексклюзив
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 24

Продається 1-кімнатна квартира на проспекті Червоної Калини 55А, Київ! 7 поверх 9-поверхового будинку з пасажирським ліфтом. Загальна площа: 34.5 м². Ідеально для тих, хто хоче створити ідеальний простір для життя за власним смаком! Відмінне розташування: неподалік від декількох шкіл та дитячих садочків, ринок «Фестивальний», багато магазинів. Ціна: $15,000 або найкраща пропозиція. Продаж без комісії! Звертайтесь: Михайло, телефон: 0932179684 Не пропустіть шанс придбати квартиру у затишному районі Києва за доступною ціною!

власник
Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 55А
1 - 24 з 1 508 результатів