ВЛАСНА двостороння однокімнатна квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2 В. 4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8 , з новим дизайнерським ремонтом лише з натуральних якісних матеріалів відомих світових виробників, укомплектована новою швейцарською побутовою технікою і необхідними меблями. Простора кухня-вітальня та окрема спальня, дуже вдале планування квартири з гарним видом на зелену зону відпочинку та на парк. Квартира нова, ніхто не проживав, ремонт здійснювався для себе. Правоустановчий документ: Договір купівлі-продажу, укладений більше 3 років тому. Єдиний власник. Ніхто не зареєстрований за адресою (не прописаний). Однокімнатна двостороння квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2. 4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8. Мармурові поверхні і підвіконня, італійська паркетна дошка, італійський керамограніт на покриття стін, класичні двері із натурального масиву, укомплектована швейцарською та німецькою високотехнологічною побутовою технікою і необхідними сучасними меблями. Підлоги оздоблені італійською паркетною дошкою та керамогранітом, є підігрів підлоги з найсучаснішими терморегуляторами Devi з програмуванням. Стіни декоровані фарбою Sanmarco Cadorro з ефектом шовку. Підвіконня, стільниця у ванній та ступінь на лоджію виконані з іспанського мармуру Bianco Ibiza. Елегантні міжкімнатні двері з натурального дерева доповнені витонченими патиновими ручками. У квартирі є шафи, ліжко з підйомним механізмом і нішами для зберігання, прально-сушильна машина, кондиціонери, лічильники. Кухня оснащена швейцарською технікою Franke, холодильником Liebherr із зонами Biofresh, посудомийною машиною, витяжною шафою, індукційною поверхнею з гнучкими полями нагріву Flexi, духовою шафою, фільтрами води, сенсорним змішувачем з виносним виливом і ламінарним потоком (без розбризкування). Встановлений водонагрівач обємом 120 літрів. Кухонна поверхня виконана з кварциту Caesarstone, є диспоузер (подрібнювач) та аквастоп. Всі меблі в квартирі виконані компанією СТЄРХ і мають гарантію 5 років, вся техніка також на гарантії. Ціна квартири 150 000 у.о., без комісії. Власниця. За запитом доступний відеотур.

владелец
Салютна вул., 2 В

Стильна, світла та затишна 1-кімнатна квартира в центрі міста. Шевченківський район, вул. Старокиївська 1/5. Я власник квартири. - 8 хв. до метро Політехнічний інститут, 4 хв до ТРЦ SmartPlaza - 2/5 поверх - не кутова - цегляний будинок Квартира газифікована, опалення та ГВП центральне. Квартира не кутова, зимою тепло. Також є опалення підʼїзду, паркувальні місця як у дворі так і на вулиці навпроти квартири. В квартирі є: - нові меблі ІКЕА + два якісних робочих столи - оновлена сантехніка - нові опалювальні батареї - нові пластикові вікна - нові пральна машина та холодильник + багато техніки для кухні(сокодавка, соковижималка, микрохвильовка) - залізні вхідні двері - просторий функціональний світлий балкон з видом на бузок навесні та спокійну тиху вулицю. Всі меблі та побутова техніка йдуть у подарунок. Поряд знаходяться Київський Політехнічний Інститут, метро та станція швидкісного трамваю Політехнічний інститут, ТРЦ Smart Plaza, SportLife, Rozetka, Нова пошта, клініка Mediland, зоопарк, Парк КПІ та парк ім. І. Багряного Будь ласка, пишіть у Viber +380983386975

владелец
Старокиївська вул., 1/5

3-кімнатна квартира с дизайнерским ремонтом в ЖК Татарський Поверх: 5(є ліфт), площа: 180, 0 м2 Кімнат :3 Квартира з шикарною видовою терасою В квартирі виконаний якісний ремонт за дизайнерським проектом: Дизайнерські меблі C.O.D.E. Система кондиціонування Mitsubishi Electric Мякі меблі фабрики Blanсhe Техніка Bosch Теплі підлоги Devi з термо регуляторами з wi Сантехніка Villeroy&Boch телевізор Qled Samsung -машиномісце у підземному паркінгу

владелец
Шмідта Отто вул., 10ж
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам двокімнатну квартиру у зручному комплексі закритого типу "Зелений Острів - 2" Сікорського 4-Б, розташований біля посольства США, парку "Нивки" та метро "Берестейська". Квартира розташована на другому поверсі, з гарним ремонтом. Квартира продається з меблями (Стерх, KOLSS), побутовою технікою (Сушильна та пральна машини, посудомийка, холодильник, телевізори), та кондиціонерами, є бойлер, а також фільтр питної води. У квартирі встановленні лічильники опалення і води. Встановлена сигналізація. Планування кімнат роздільне. Цілодобова охорона комплексу, на території є продовольчі магазини, салон краси, дитячий майданчик, садок, кафе. Звертайтеся на WhatsApp: +380506612435, Олена.

владелец
Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 4Б

владелец
Берестейський просп. (Перемоги), 5В

Продаж без комісії, від власника, 6-кімнатної 2-рівневої квартири, центр Києва, вулиця Гоголівська, 27. 150,4 м2. 13/14 поверхи. Цегляний будинок. Газ, Без відключень світла. Авторський дизайн, якісні матеріали, меблі, електрокамін з натурального каменю. Велика гардеробна в спальні, шафи-купе, кондиціонери, тепла підлога в 2-х санвузлах, душова, біде, велика ванна .Дубовий паркет, двері, сходи. Вбудована кухня з побутовою технікою. 2-й рівень-за рахунок технічного поверху, зміни узаконені. Продаж з меблями та побутовою технікою. Лічильники води/електро. Два ліфти, в т.ч., новий вантажний. Чистий підїзд, консьєрж, кодовий замок. Зелений двір, парковка, дитячий майданчик. Поруч: Павлівський сквер, школи, ліцеї, дитячі садки, кафе і ресторани, лікарні, аптеки, супермаркети, фітнес. Пішки - до М Університет –20 хв, до М Лук’янівська-22 хв. . Гарна ціна, швидкий перегляд. Ціна 185 000 $ без комісії, Торг. Вільна. Контакти- через Viber/Telegram /WhatsApp. Запрошую посередників.

владелец
Гоголівська вул., 27

Я власник, ключі на руках, документи також, можна домовлятися на перегляд (раз на тиждень). Будинок здано та мною вже отримано право власності. ЖК Старт, вул. Шолуденко 30 – комплекс комфорт класу (квартира тип 3-3В, Point 1.3). - 3 кімнати (або 2, якщо одну обєднати з кухнею) - дуже гарне планування - 5 поверх (з 16), вікна панорамні, сторона сонячна - Вікна на вул. Шолуденка - 2 санвузли - одразу передбачається обєднання однієї з кімнат та лоджії з кухнею, відповідно площа кухні буде 27,8 метрів! Шевченківський район. Поруч стадіон Старт у стадії реконструкції. Також поруч будується новий крутий ТЦ. Дуже зручна транспортна розвязка. До метро Лукянівська-8 хв пішки.

владелец
Шолуденка вул., 30

Я собственник, 3мин до м. КПИ, рядом 3 парка( Политехнический, Пушкина и Зоопарк). Общая площадь 42,6 кв.м, жилая 14*2=28 кв. м, кухня 6,5 кв. м, потолки 2,54м. Балкон застеклен. Возможно в кредит через банк, возможно по программе е-відновлення, возможно по б/н.

владелец
Богдана Гаврилишина вул. (Василевської Ванди), 10

Продаю власну квартиру з 3 спальнями та чудовим плануванням в зданому будинку в ЖК Файна Таун. Здача будинку - 2023 рік. 7 черга, будинок 2902. Велика кухня-вітальня та затишна тераса з видом на променад, 3 спальні, два санвузли та 2 гардероба. Загальна площа - 111,5 м2 Житлова площа - 40,1 м2 Кухня-вітальня - 44 м2 Спальні - 14 м2, 12,5 м2, 13,6 м2 (можливо збільшити площу за рахунок лоджії) Поверх - 7/7 Вид - з однієї сторони на променадну алею, з іншої - на внутрішній двір (будинок напроти знаходиться через променад на комфортній відстані). Вартість: 245 000$

владелец
возможна продажа по єОселя
Салютна вул., 2б

Продается двухуровневая трехкомнатная квартира с террасой в клубном доме первой очереди ЖК «Кирилловский Гай». Свет в ЖК не выключают, так как рядом больница. Дом полностью введен в эксплуатацию. На безопасном расстоянии от военных объектов. Огражденная, охраняемая территория. Есть подземный паркинг, зона отдыха и детская площадка. В пешей доступности - несколько парков, супермаркеты АТБ, Сильпо и NOVUS, ТРЦ Променада, детские сады, школы, КИМО. В доме и на территории - видеонаблюдение, контроль доступа. Доступ на этаж есть только у жильцов этажа. Расположена на верхнем 11м этаже дома. Достойные соседи. Дом полностью заселен, ремонты закончились. Квартира с дизайнерским ремонтом, дорогой мебелью и бытовой техникой. (посудомоечная машина, микроволновка, духовка, варочная поверхность, вытяжка, смарт-телевизор в гостиной, кондиционеры с обогревом, система фильтрации воды на вводе в квартиру). Общая площадь - 120,7 м2 + терраса- 50 м2. Высота потолков на обоих этажах - 3 метра. На первом этаже - прихожая с большим встроенным шкафом, студия зонированная на кухню и гостинную, гостевой санузел с душем, кладовка под лестницей, терраса. На втором этаже - коридор, 2 спальни с большими гардеробными и санузлами. Санузел в мастер-спальне - с полноценной ванной, во второй спальне - с душем. Квартира видовая - из панорамных окон спален и с террасы открываются красивые виды на город и парки. Без комиссии для покупателя. Это не просто квартира – это образ жизни, о котором вы всегда мечтали. Не упустите шанс стать владельцем этого уникального пространства в самом сердце города! Стоимость - 299 000 у.е.

владелец
возможна продажа по єОселя
Загорівська вул. (Багговутівська), 1г

Продажа квартир в ЖК, Киев

Чудо пропозиція, придбати 2 х кімнатну квартиру в парковій зоні, в тихому районі з розвинутою інфраструктурою, з ремонтом та меблями. Метро Нивки, Сирець. 15 хв пішки до метро, бульвар Павла Вірського, 53. Поруч дитячий садок, магазини, базар, торговий центр, супер-маркет Фора, АТБ, Нова Почта. Квартира загальною площею 46 кв. метрів з гарним оздобленням та ремонтом. Поверх 4/5, с/у роздільний, чешка, панель, напівкутова ( в спальні чудові великі два вікна), газ, ремонт в підʼїзді, домофонна система. Квартира готова прийняти нових господарів для проживання, бо додаткових інвестицій вона не потребую. Ремонт в квартирі виконаний в світлих тонах. Є в наявності лоджія простора та застеклена. В квартирі - кондиціонер, бойлер, душкабіна, кухня, холодильник, стіл склянний круглий стіл, пральна машина. На підлозі ламінат та плитка. Заміна водопроводки та каналізації виконано в квартирі. В квартирі ніхто не прописаний, документи готові. Рада буду відповісти на ваші запитання та надати вичерпну інформацію. Запрошую на перегляд. Комісія 2, 5% ріелтора. Наталія

владелец
Павла Вірського бульв. (Саратовська), 55

Однокімнатна квартира 35/18/7кв.м. 8/9пов. вул. Копернина 12. Будинок готельного типу-цегла. ( м. Лукянівське 750м. 10хв.) Ремонт, , засклений ( з виносом ) балкон.. Зареестровані -0 осіб. Право власності більше трьох років. Інтернет автономний . Ціна - 45990$. На виплат.

владелец
Коперника вул., 12

Однокімн. Квартира 24/12/4кв.м.9/9пов. Задовільний стан. Метро Лукянівське- 700м.

владелец
Шолуденка вул., 31а

Продаємо власну квартиру !!! 3-й поверх 2 окремі Санвузла ВЛАСНА ТЕРАСА 50м2 (за тех. паспортом 14,3м2) 2 Засклених балкона (4,7; 4,0м2) Великий холл (17,9м2) В будинку є підземний паркінг. Є ліфт у паркінг. Квартира продаєтся з меблями В кімнатах і на кухні є кондиціонери, є очисник повітря, плазмений телевізор, побутова техніка. Кухня: Холодильник, пральна машина, посудомийка, мікрохвильва піч, індукційна плита з витяжкою, електрична духовка. Просторо та затишно) Новобудова, 10-15 хвилин пішки до метро Дорогожичі і Лукянівська; В підїзді є поштомат Нової Пошти, в будинку 2 продуктових магазина, у дворі велика дитячий майданчик, кавʼярня, салон краси та багато іншого. Домофон в квартирі, консьєрж, цілодобова охорона території, біля КІМО та UNITCity Поруч парк ДЛЯ РІЄЛТОРІВ: Прохання дзвонити тільки, якщо у Вас є конкретний клієнт.

владелец
возможна продажа по єОселя
Герцена вул., 35А

Від власника. Продається 1-кімнатна квартира площею 30 м2 в розкішному ЖК Файна Таун. Квартира з правом власності та ключами, за адресою вулиця Салютна 2. Можна заходити на ремонт. 3й поверх, приємний вид на закриту територію комплексу. Окрема спальня та кухня-вітальня 13.7 м2. Квартира складається з: - Передпокою - 2.7 м2 - Кухня-вітальня - 13.7 м2 - Спальня - 7.8 м2 - Санвузол - 2.9 м2 - Лоджія (100%) – 2.6 м2 Будинок здано в 2020 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. На першому поверсі будинку є приміщення для зберігання колясок/велосипедів. Немаю газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Є готовий сучасний дизайн-проект зі всіма кресленнями та візуалізацією кожної кімнати (у подарунок). Можливий продаж по програмі єОселя.

владелец
возможна продажа по єОселя
Салютна вул., 2

ПРЕДСТАВНИК ВЛАСНИКА! Без комісії для покупця! Право власності на руках, готові до угоди! Чи мріяли ви коли-небудь про життя в центрі столиці? Впевнений, що так, або хоча б приміряли на себе образ людини, якій не потрібно добиратись через затори в центр годинами! Та ну ні, життя в центрі це шумно, багато людей, багато автівок - відповісте ви. А от і ні, не дивлячись на локацію - у вас завжди буде тихо, вікна квартири виходять у двір, трамвайні лінії знаходяться далеченько і трамвай не чути. З цим житлом ви не переплатите за чужий ремонт, адже будете мати можливість зробити все під себе. Тут дійсно є де розгулятись фантазії, адже можна лишити все таким як воно є - двокімнатною квартирою, або ж знести стіну з кухні, в результаті вийде велика кухня-вітальня та спальня. Прошу звернути увагу, що дане житло буде чудово здаватись в оренду завдяки гарному місцеположенню. Квартири в цій локації в місяць коштують від 20 тисяч гривень! Будинок - одна з перших цегляних хрущівок, витривалих, перевірених часом! Окрема перевага - двір до будинку закритий шлагбаумом, тому місць для паркування вистачає на всіх!

владелец
Полтавська вул., 3

Продаж 1-к видової квартири по вул. Шолуденко 30, Шевченківський район, ЖК «Старт». Панорамний вид на стадіон Старт і внутрішній двір. Секція (дім) Point 2.3. 19 поверх 26-поверхового дому. Загальна площа – 46.56 м2, житлова – 13.95, кухня-студія 20.16, лоджія – 3.81. Будинок добудований Чудове розташування, розвинена інфраструктура — 5 хв до метро Лукʼянівська пішки. Оголошення від власника

владелец
возможна продажа по єОселя
Шолуденка вул., 30

Продаж від власника 4-кімнатної квартири. Загальна площа 93 кв.м., житлова 65,2 кв.м., 6 поверх, квартира не торцева, всередині будинку, всі кімнати окремі, кухня та кімната обєднані у велику вітальню, великий обєднаний санвузол, дві лоджії, два засклені балкони, квартира двостороння, зроблено повний якісний капітальний ремонт, замінені всі вікна (REHAU) та комунікації, нова сантехника, нова мідна проводка, підвісні стелі, вбудована кухня, посудомийна машина, газ, вбудована гардеробна, ламінат, броньовані вхідні двері. Гарна транспортна розвязка, до м. Сирець або м. Дорогожичі - 10 хвилин пішки, поручь школи, дитячі садки, лікарні, магазини, чотири парки.

владелец
Вавілових вул., 13А

От Собственника! Без Комиссии! Первая Сдача! Клубный кирпичный дом ЖК Garden City Residence.Охраняемая территория. ул. Златоустовская 30, 3/13 этажного, 72/37/14 кв.м. VIP апартаменты в центре Киева. Авторский дизайн, квартира идеально распланирована. Меблирована дорогой меьелью, бытовая техника. Дорогая стильная кухня, посудомоечная машина, фильтрация воды. Много вместительных шкафов с подсветками. Два санузла, душевая кабина,теплые полы, паркет. На крыше дома лаундж зона для жильцов дома, во дворе закрытая детская площадка. Охрана. Развитая инфраструктура. В доме есть подземный паркинг.

владелец
Золотоустівська вул., 30

ЖК "UNO City House", вул. Теліги Олени, 25 Продам простору 2 кім квартиру 68.6 м2 з балконом на 14-му поверсі. Захоплюючий вид на місто, презентабельна вхідна група, великий парк поруч, через дорогу вхід у метро. Власник. Без комісії!

владелец
возможна продажа по єОселя
Теліги Олени вул., 25

Пропонується для купівлі квартира в ЖК Перлина Нивок, вул. Щербаківського, 52, Шевченківський р-н, площею 62 кв.м., житлова площа 32 кв.м., знаходиться на 19 поверсі з 20. В квартирі є 1 окрема кімната, світла вітальня поєднана із кухнею, дуже простора прихожа, балкон, санвузол. Є 2 паражирські та 1 вантажний ліфт. Будинок введений в експлуатацію (2011 рік), стіни з цегли, стеля - 2, 7 м. Затишний район з усією необхідною інфраструктуро. Є аптеки, магазини, ринок, дитячий садок і школа, а також парк та метро Нивки в пішій доступності (10-15 хв). Документам більше 3х років. Один власник. Договір купівля продажу. Без прописок. Ціна: 44 000 у.о без комісії, пропозиція від власника. Розглядаємо державні програми для продажу квартири (280 постанова, єВідновлення)

владелец
Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 52

3-кімнатна квартира 92,1 м.кв. у ЖК преміум-класу «Дипломат», Гоголівська 44. Без комісії та додаткових витрат для покупця. Від власника. Простора квартира, розташована на 12-му поверсі 16-ти поверхового будинку. Висота стелі - 3м. Житловий комплекс преміум-класу «Дипломат», вул. Гоголівська 44. Монолітно-каркасний будинок, стіни з керамічної цегли, утеплення - мінеральна вата. Опалення - автономна котельня. Будинок введено в експлуатацію у жовтні 2021 року. Підземний паркінг, на даху якого розміщуються дитячі та спортивні майданчики.

владелец
Гоголівська вул., 44

ЖК Greenville Park, вул. Миколи Пимоненка, 19. Трьох кімнатна квартира площею 95,1 кв. на 13/25 пов. будинку. Вікна виходять з видом на центр міста. Будівництво триває за планом, і фотографії з будмайданчика регулярно оновлюються, що дозволяє стежити за його станом. Перший будинок уже введено в експлуатацію у другому кварталі 2021 року. Комплекс знаходиться у Шевченківському районі, на перетині вулиць Глибочицької, Студентської та Пимоненка. Це проект бізнес-класу виконаний з преміум матеріалів, підземним паркінгом та рядом обєктів інфраструктури, включаючи зони відпочинку, дитячі майданчики, фітнес-центр та інші зручності для мешканців. Також в продажу паркінг-гараж який знаходиться в підземному паркінгу Greenville park.

владелец
Пимоненка Миколи вул., 19

Увага рієлторам: прохання уважно читати оголошення перед тим, як телефонувати. В оголошенні є відповіді на більшість питань. Співпрацю з рієлторами та агенствами не розглядаємо!!! Продається простора двокімнатна квартира від ВЛАСНИКА (за переуступкою) в сучасному ЖК "Поетіка", який належить до бізнес-класу. Площа – 76,4 кв.м, 11 поверх із 28, секція 1. Ідеальний варіант для тих, хто шукає затишне житло в екологічно чистому районі з усіма перевагами сучасного життя. Особливості: Кухня-вітальня – 18,7 кв.м: окрема кухня з панорамним вікном та неймовірним видом на парк імені Івана Багряного (кол. Парк Пушкіна). Житлова кімната – 16,1 кв.м: затишна спальня з великим вікном. Житлова кімната – 17,1 кв.м: ідеальна як вітальня або друга спальня. Лоджія – 5,2 кв.м: великий балкон із чудовим видом на історичний центр міста. Санвузол та гостьовий санвузол – 4,7 і 1,6 кв.м. Коридор – 9,8 кв.м, що забезпечує зручний розподіл приміщень. Якість будівництва: ЖК "Poetica" – це ЖК бізнес-класу закритого типу зі стилобатом, всього 5 будинків в ЖК. Ліфти KONE для вашого комфорту та безпеки. Вікна REHAU з енергоефективними характеристиками для затишку та тиші в квартирі. Опалення від Vogel&Noot забезпечить тепло навіть у найлютіші зими. Якісні труби від RAM-GLOBAL гарантують довговічність та надійність комунікацій. Будівництво за монолітно-каркасною технологією з використанням цегли. Концепція "двір без авто" для максимальної безпеки та затишку мешканців. Підземний паркінг з ліфтом і гостьова парковка. Локація та інфраструктура: Панорамні вікна з видом на паркову зону (парк імені Івана Багряного (кол. Парк Пушкіна) та парк КПІ, зоопарк) та історичний центр міста - все це в пішій доступності. Власна інфраструктура: магазини, кавярні, зони відпочинку та дитячі майданчики. Метро "Шулявська" – лише 5 хвилин пішки, що забезпечує легкий доступ до будь-якої точки міста, також поряд метро Дорогожичі, Лукʼянівська, КПІ. Зручна транспортна розвязка: поруч основні магістралі міста – проспект Перемоги та вулиця Дегтярівська, що дозволяє швидко дістатися до центру та інших районів Києва. До центральної частини міста на авто можна доїхати за 10-15 хвилин, навіть в годину пік завдяки близькості до основних транспортних артерій. Поруч зупинки громадського транспорту (автобуси, тролейбуси), які звязують район із різними частинами Києва. Додаткові переваги: Швидкий доступ до великих торгових центрів, таких як Cosmopolite та Аркадія, Smart Plaza, що знаходяться всього за кілька зупинок від ЖК. Квартира буде готова до заселення вже в 4 кварталі 2025 року, коли будинок здається в експлуатацію. Ця квартира – це поєднання комфорту, якості та перспективи. Не втратьте можливість стати її власником! Телефонуйте для отримання додаткової інформації.

владелец
Дегтярівська вул., 25 а
123...8
1 - 24 из 174 результатов