Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

владелец
Магістральна вул., 33

Продається світла та затишна 1-кімнатна квартира в центрі міста. Шевченківський район, вул. Старокиївська 1/5. Я власник квартири. - 8 хв. до метро Політехнічний інститут, 4 хв до ТРЦ SmartPlaza - 2/5 поверх - не кутова - цегляний будинок Квартира газифікована, опалення та ГВП центральне. Зимою тепло. Також є опалення підʼїзду, паркувальні місця як у дворі так і на вулиці навпроти квартири. В квартирі є: - нові меблі ІКЕА + два якісних робочих столи - оновлена сантехніка - нові опалювальні батареї - нові пластикові вікна - нові пральна машина та холодильник + багато техніки для кухні(сокодавка, соковижималка, микрохвильовка) - залізні вхідні двері - просторий функціональний світлий балкон з видом на бузок навесні та спокійну тиху вулицю. Всі меблі та побутова техніка йдуть у подарунок. Поряд знаходяться Київський Політехнічний Інститут, метро та станція швидкісного трамваю Політехнічний інститут, ТРЦ Smart Plaza, SportLife, Rozetka, Нова пошта, клініка Mediland, зоопарк, Парк КПІ та парк ім. І. Багряного Будь ласка, пишіть у Viber +380983386975

владелец
Старокиївська вул., 1/5

Двостороння квартира з новим дизайнерським ремонтом з використанням якісних натуральних матеріалів відомих світових виробників, укомплектована новою швейцарською побутовою технікою і необхідними меблями. Вікна кухні-вітальні виходять у затишний зелений двір , а спальні та лоджії на парк. Квартира нова, ніхто не проживав, ремонт здійснювався для себе. Правоустановчий документ: Договір купівлі-продажу, укладений більше 3 років тому. Єдиний власник. Ніхто не зареєстрований за адресою (не прописаний). Однокімнатна двостороння квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2. 4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8. Вікна виходять у двір та на парк. Новий ремонт з використанням високоякісних натуральних матеріалів відомих світових і українських виробників . Мармурові поверхні та підвіконня, італійська паркетна дошка, італійський керамограніт та покриття стін, класичні двері з натурального масиву, укомплектована новою швейцарською та німецькою високотехнологічною побутовою технікою і необхідними сучасними меблями. Підлоги оздоблені італійською паркетною дошкою та керамогранітом, є підігрів підлоги з найсучаснішими терморегуляторами Devi з програмуванням. Стіни декоровані фарбою Sanmarco Cadorro з ефектом шовку. Підвіконня, стільниця у ванній та ступінь на лоджію виконані з іспанського мармуру Bianco Ibiza. Елегантні міжкімнатні двері з натурального дерева доповнені витонченими патиновими ручками. У квартирі є шафи, ліжко з підйомним механізмом і нішами для зберігання, прально-сушильна машина, кондиціонери, лічильники. Кухня оснащена швейцарською технікою Franke, холодильником Liebherr із зонами Biofresh, посудомийною машиною, витяжною шафою, індукційною поверхнею з гнучкими полями нагріву Flexi, духовою шафою, фільтрами води, сенсорним змішувачем з виносним виливом і ламінарним потоком (без розбризкування). Встановлений водонагрівач обємом 120 літрів. Кухонна поверхня виконана з кварциту Caesarstone, є диспоузер (подрібнювач) та аквастоп. Всі меблі в квартирі виконані компанією СТЄРХ і мають гарантію 5 років, вся техніка також на гарантії. Ціна квартири 155 000 у.о., без комісії. Власниця. За запитом доступний відеотур.

владелец
Салютна вул., 2 В
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Авторський дизайн, стиль, сучасність, комфорт, затишок - все поєднано в одній квартирі. раціонально сплановано простір: велика кухня-гостьова, дві спальні, гардеробна кімната; 2 санвузли, квартира повністю укомплектована цінними меблями та побутовою технікою : Electrolux; Gorenje; встановлено систему кондиціонування; біокамін у спальні; 2 бойлери на 120л та 30 л; пральна та сушильна машина; за окрему плату є паркомісце в підземному паркінгу; додатково є генератор на будинок + наземна гостьова парковка; цілодобова охорона; консьєрж сервіс, ОСББ. - фото реальне - квартира вільна - прописаних не має - заборгованостей не має - один власник. Картира ПУСТА і готова до швидкого продажу. ЖК «Elyseum» - абсолютно унікальний проект. Головною перевагою будинку є його розміщення. Він знаходиться в тихому центрі столиці. Крім того, комплекс вирізняється цікавою і стильною архітектурою, сучасними дизайнерськими рішеннями. Під час будівництва була використана монолітно-каркасна технологія. Основу стін становить цегла, надійний, перевірений часом, екологічно чистий матеріал. Стіни утеплені мінеральною ватою. Будинок підключений до центральної системи опалення. Високі стелі та панорамні вікна надають відчуття простору та світла.

владелец
возможна продажа по єОселя
Ростиславська  вул. (Рибалка маршала), 5б

Продається затишна двокімнатна квартира. (Без ріелторів та посередників) (Вул.Щусєва 40) Квартира продається зі всіма меблями та частиною побутових приладів (повністю обладнана всім необхідним для комфортного проживання). Знаходиться в 250 метрах від ст.м. Сирець. Дуже зручна транспортна розвʼязка, в 20 хвилинах їзди до центру. Поруч розташовані усі необхідні комунікації, магазини, відділення пошти, дитячий садочок, школа, автомобільна стоянка та два парки. Квартиру газифіковано.

владелец
Щусєва академіка вул., 40

Я власник, ключі на руках, документи також, можна домовлятися на перегляд (раз на тиждень). Будинок здано та мною вже отримано право власності (тобто вже не переуступка). ЖК Старт, вул. Шолуденко 30 – комплекс комфорт класу (квартира тип 3-3В, Point 1.3). - 3 кімнати (або 2, якщо одну обєднати з кухнею) - дуже гарне планування - 5 поверх (з 16), вікна панорамні, сторона сонячна - Вікна на вул. Шолуденка - 2 санвузли - одразу передбачається обєднання однієї з кімнат та лоджії з кухнею, відповідно площа кухні буде 27,8 метрів! Шевченківський район. Поруч стадіон Старт у стадії реконструкції. Також поруч будується новий крутий ТЦ. Дуже зручна транспортна розвязка. До метро Лукянівська-8 хв пішки.

владелец
Шолуденка вул., 30

Продам двокімнатну квартиру у зручному комплексі закритого типу "Зелений Острів - 2" Сікорського 4-Б, розташований біля посольства США, парку "Нивки" та метро "Берестейська". Квартира розташована на другому поверсі, з гарним ремонтом. Квартира продається з меблями (Стерх, KOLSS), побутовою технікою (Сушильна та пральна машини, посудомийка, холодильник, телевізори), та кондиціонерами, є бойлер, а також фільтр питної води. У квартирі встановленні лічильники опалення і води. Встановлена сигналізація. Планування кімнат роздільне. Цілодобова охорона комплексу, на території є продовольчі магазини, салон краси, дитячий майданчик, садок, кафе. Звертайтеся на WhatsApp: +380506612435, Олена.

владелец
Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 4Б

Пропоную квартиру в центральному районі Києва. 3-5 хвилин йти до станції метро « Політехнічний інститут «. Квартира повністю відремонтована якісними матеріалами 6 років тому Замінена електрика, сантехніка. Балкон з виносом та підігрівом підлоги . Новий кондиціонер Все функціонально і затишно. Можливий продаж з меблями і всією побутовою технікою Вулиця Богдана Гаврилишина ( бувша Ванди Василевськоі ) 8

владелец
Богдана Гаврилишина вул. (Василевської Ванди), 8

Шановне панство! Вашій увазі пропонується чудова двокімнатна квартира в центральній частині міста. Квартира 5 років після капітального ремонту, із повною заміною електропроводки, сантехніки з використанням кращих будівельних матеріалів. Комфортна тепла квартира для життя в задоволення. Поряд є дитячий садок, школа, супермаркети,парк, ресторани, спортклуб, басейн. Завжди є місце для паркування автомобіля Станція метро « Політехнічний інститут « в 5- ти хвилинах ходьби. По домовленості можна залишити всю техніку та меблі 5/5 ( дах мав капітальний ремонт 8 років назад) Вулиця Кирило- Мефодієвська 7

владелец
Кирило-Мефодіївська вул., 7

Продається затишна однокімнатна квартира в новому житловому комплексі бізнес класу «Greenville Park», що знаходиться в центральній частині Києва. 📍 Розташування: Київ, Шевченківський район, вул. М. Пимоненка, 19 📏 Площа: 52.8 кв. м. 🛏️ Кількість кімнат: 1 🚪 Поверх: 10 📅 Рік введення в експлуатацію: 2021 Сучасний та функціональний будинок: бізнес-клас, презентабельна вхідна група, закрита територія комплексу, охорона, послуги адміністратора, дитячий майданчик, дитяча кімната, кімната для велосипедів та візочків, підземний паркінг, 5 пасажирських ліфтів + 1 вантажний ліфт преміум - класу, великий хол-ресепшен на першому поверсі. Будинок також облаштований потужним генератором, який забезпечує безперебійну роботу котельні, ліфтів, системи контролю доступу. Будинок розташований в центральній частині Києва: в пішій доступності Золоті Ворота, Пейзажна Алея, Софіївська площа, Майдан Незалежності, Хрещатик та Поділ. Поруч є декілька нових супермаркетів, тренажерних залів, лікарня, ринок, кав’ярні, ресторани та метро. Завдяки переплануванню створено максимально функціональний простір, акцентом якого є велика зона кухні-вітальні. Також в квартирі є окрема спальня, гардеробна кімната, санвузол. Відсутність високоповерхової забудови поруч та панорамні вікна заповнюють квартиру природним світлом, що візуально збільшує простір квартири. Вікна квартири виходять на внутрішній двір, сквер Гейдара Алієва та посольство, що гарантує відсутність нових забудов перед вікнами у майбутньому. Квартира оснащена всім необхідним для комфортного проживання та не потребує жодних додаткових витрат. В ремонті використали: натуральний паркет від виробника Boen; двері прихованого монтажу Astori; електричний підігрів підлоги Devi; сантехніку від Grohe та Ravak; бойлер місткістю 100 літрів від Ariston; раковину та витяжку Franke; пральна, сушильна машина, холодильник, духова шафа, мікрохвильова піч, індукційна плита та посудомийна машина від Samsung; систему зворотного осмосу з 7-ступеневою очисткою води Оrganic; телевізор LG OLED C1; мякі меблі від Frankof; обідній та журнальний столи з масиву Ясеня від бренду Zari; матрац американського бренду Serta; плитні матеріали бренду Egger; фурнітуру Blum;

владелец
возможна продажа по єОселя
Пимоненка Миколи вул., 19

Пропонується для купівлі квартира в ЖК Перлина Нивок, вул. Щербаківського, 52, Шевченківський р-н, площею 62 кв.м., житлова площа 32 кв.м., знаходиться на 19 поверсі з 20. В квартирі є 1 окрема кімната, світла вітальня поєднана із кухнею, дуже простора прихожа, балкон, санвузол. Є 2 паражирські та 1 вантажний ліфт. Будинок введений в експлуатацію (2011 рік), стіни з цегли, стеля - 2, 7 м. Затишний район з усією необхідною інфраструктуро. Є аптеки, магазини, ринок, дитячий садок і школа, а також парк та метро Нивки в пішій доступності (10-15 хв). Документам більше 3х років. Один власник. Договір купівля продажу. Без прописок. Ціна: 44 000 у.о без комісії, пропозиція від власника. Розглядаємо державні програми для продажу квартири (280 постанова, єВідновлення)

владелец
Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 52

Я собственник, 3мин до м. КПИ, рядом 3 парка( Политехнический, Пушкина и Зоопарк). Общая площадь 42,6 кв.м, жилая 14*2=28 кв. м, кухня 6,5 кв. м, потолки 2,54м. Балкон застеклен. Возможно в кредит через банк, возможно по программе е-відновлення, возможно по б/н.

владелец
Богдана Гаврилишина вул. (Василевської Ванди), 10

Продаєм свою квартиру. Ремонту 5 років. Зроблене незначне перепланування, збільшена кухня і обладнанне сховище. Всі комунікації перероблені: електрика, опалення, сантехника. Стіни, стелі, підлога, підвіконні і одвірки/віконниці рівні. Будинок цегляний і теплий. Два ліфти, один новий - замінили пару років як. Нещодавно оновили сходи при вході в будинок. У дворі завжди багато місця для парковки. Поряд стадіон, магазин, зупинки громадського транспорту, школа і садочки. До метро 15 хвилин. В цілому, квартира гарна і видова. Продаж у звʼязку з розширенням родини.

владелец
Берестейський просп. (Перемоги), 62/1

$550 000 Без комісії! ✅ будинок з керамічної цегли (4х поверховий) з власним закритим двориком, розташований в центрі столиці по вул. Б. Хмельницького, неподалік від Оперного театру, Володимирського собору, Ботанічного саду ім. Фоміна, Золотоворітського скверу, парку імені Тараса Шевченка. ✅ станції метро: Золоті ворота, Університет, Театральна. ✅ 2й поверх, 97 м2 загальна площа квартири, 3.70 м висота стелі, 2 спальні, гардероб, вітальня, суміжний санвузол, кухня, відкритий балкон. ✅ капітальний, авторський, сучасний ремонт (завершений у 2024 році) із повною заміною труб та проводки в квартирі. ✅ встановлено пультову охорону (через застосунок в телефоні); домофон; швидкісний інтернет. ✅ електрична тепла підлога (санвузол / кухня/ коридор). ✅ система кондиціонування + німецький стельовий вентилятор Fenne з пультом дистанційного керування. ✅ сантехніка Villeroy&Boch; санвузол виконано в керамограніті mainzu. ✅ техніка: холодильник- liebherr; повнорозмірна посудомийка 60 см - Siemens; витяжка - Electrolux; індукційна варильна поверхня - Electrolux (витяжка з варильною поверхнею обладненні функцією hob2hood); духова шафа з інтегрованою мікрохвильовою піччю- Electrolux; кавомашина - Delonghi; бойлер thermo на 50 літрів; електрична рушникосушарка. ✅ кухня merx, стільниця - кварц, підлога/ фартух : італійський керамограніт ; змішувач та раковина - Franke із нержавіючої сталі, стійкої до подряпин. ✅ гардероб обладнаний шведською системою Еlfa. ✅ деревʼяні жалюзі на вікнах. 550 000 $ Без комісії! ☎️ 097 700 30 32

владелец
Хмельницького Богдана вул., 29

Продаю однокімнатну квартиру у Києві від власника. У квартирі новий холодильник і стіралка, також є бойлер. Санвузол суміжний. На вікні у кухні кована решітка. Вікна у двір. Квартира підходить під здачу (понад два роки живе квартирант). Будинок знаходиться на проти стадіону Старт. Охайний підїзд і гарні сусіди. У сусідньому домі супермаркет Фора. 12 хв пішки до метро Лукянівська і трохи більше до КПІ. Продаю через бажання купити квартиру на Оболоні.

владелец
Ростиславська  вул. (Рибалка маршала), 7/18

Ваш зелений острівець в Києві. Здача до кінця вересня цього року, готовий на 99%. Будинок на Вавілових від Ковальска. Прекрасний варіант для сімʼї, або під оренду. 76,2 м2 комфорту: * Простора кухня-вітальня 18,4 м2 з лоджією – для затишних вечорів * Головна спальня 23 м2 * Друга кімната 13,3 м2 * Два санвузли Ви поблизу всіх подій міста, але далеко від його шуму. 18 хвилин - і ви на Хрещатику (в години-пік трохи довше, звичайно). 7 хвилин пішки - і ви в метро Сирець, 11 хв до Дорогожичі. Школи, садочки, супермаркети - все поруч.
 Безпека понад усе: * Закрита територія з охороною та відеонаглядом * Спокійний зелений район без військових обєктів
 Ціна нижча ніж в забудовника. ЖК від Ковальска: * Власна котельня – тепло та незалежність * Підземний паркінг. * Дитячі та спортивні майданчики – для активного життя Пишіть тут або в Telegram. Продаж по переуступці від власника. Світла та оптимізму вам і вашим близьким.

владелец
Вавілових вул., 9-11

Продаємо власну квартиру Посилання на відеотур нижче !!! 3-й поверх (ПЕРШИЙ житловий) ВЛАСНА ТЕРАСА 50м2 (за тех. паспортом 14,3м2) 2 Лоджії (4,7; 4,0м2) Великий холл (17,9м2) 2 окремі Санузла: туалет/душ і туалет/ванна Квартира продаєтся з меблями В кімнатах і на кухні є кондиціонери, є очисник повітря, плазмений телевізор, побутова техніка. Кухня: Холодильник, пральна машина, посудомийка, мікрохвильва піч, індукційна плита з витяжкою, електрична духовка. Просторо та затишно) Новобудова, 10-15 хвилин пішки до метро Дорогожичі і Лукянівська; В підїзді є поштомат Нової Пошти, в будинку 2 продуктових магазина, у дворі велика дитячий майданчик, кавʼярня, салон краси та багато іншого. Домофон в квартирі, консьєрж, цілодобова охорона території, біля КІМО та UNITCity Поруч парк ДЛЯ РІЄЛТОРІВ: Прохання дзвонити тільки, якщо у Вас є конкретний клієнт.

владелец
возможна продажа по єОселя
Герцена вул., 35а

Від власника. Продається 1-кімнатна квартира площею 30 м2 в розкішному ЖК Файна Таун. Квартира з правом власності та ключами, за адресою вулиця Салютна 2. Можна заходити на ремонт. 3й поверх, приємний вид на закриту територію комплексу. Окрема спальня та кухня-вітальня 13.7 м2. Квартира складається з: - Передпокою - 2.7 м2 - Кухня-вітальня - 13.7 м2 - Спальня - 7.8 м2 - Санвузол - 2.9 м2 - Лоджія (100%) – 2.6 м2 Будинок здано в 2020 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. На першому поверсі будинку є приміщення для зберігання колясок/велосипедів. Немаю газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Є готовий сучасний дизайн-проект зі всіма кресленнями та візуалізацією кожної кімнати (у подарунок). Можливий продаж по програмі єОселя.

владелец
возможна продажа по єОселя
Салютна вул., 2

владелец
Берестейський просп. (Перемоги), 5В

Однокімнатна квартира 35/18/7кв.м. 8/9пов. вул. Копернина 12. Будинок готельного типу. ( м. Лукянівське 750м. 10хв.) Ремонт, , засклений ( з виносом ) балкон.. Зареестровані -0 осіб. Право власності більше трьох років. Інтернет автономний . Ціна - 48550$. На виплат.

владелец
Коперника вул., 12

Продам чудову трикімнатну квартиру в ЖК Креатор-Сіті!

владелец
возможна продажа по єОселя
Дегтярівська вул., 17

Шевченківський р-н, вул. Нагірна 16/18. ЖК Henesi House. СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ! Нова 3-к квартира загальною площею 83,5 м2 з якісним сучасним авторським ремонтом. Право власності. Без комісії, я власник. Поверх 3/24 (по факту 5-й). Висота стель фактична - 3 м. Планування: • Кухня-вітальня – 39,8 м • Спальня – 12,5 м • Спальня – 13,9 м • Балкон – 4,9 м • Санвузол – 6,5 м • Комора – 5,9 м Дизайнерський ремонт закінчений в травні 2024 року. В ремонті використані тільки якісні європейські матеріали і комплектуючі. Вбудовані меблі виконані на індивідуальне замовлення, ДСП австрійських марок Egger та Kronospan, довідники Bloom. Двері з алюмінієвими рамками. Розетки/вимикачі Schneider. Санвузол з підігрівом підлоги та стіни. Сантехніка Grohe, Devit, Damixa. У квартирі є вся необхідна техніка останніх модельних рядів: • Смарт ТВ Samsung QLED 55 діагональ • 3 кондиціонери Cooper Hunter (до -15) • Холодильник Samsung об’ємом 385 л • Духовка Whirlpool • Варильна поверхня індукційна Electrolux • Посудомийка Indesit • Витяжка Electrolux • Пральна машина Candy на 9 кг • Бойлер Electrolux на 100 л • Відеодомофон Вся техніка та меблі на гарантії, чеки та гарантійні талони в наявності. Поряд з квартирою знаходиться комора площею 5,9 м2, з якої за бажанням можна зробити сезонну гардеробну. ЖК Henesi House класу комфорт+. Будинок зданий в експлуатацію в грудні 2021 року. Монолітно-каркасна технологія, стіни газоблок, А-клас енергоефективності будинку. Дворівневий підземний паркінг (використовується також як бомбосховище), дитячий майданчик, консьєрж сервіс 24/7, охорона, відеоспостереження. На даху тераса з штучним газоном для засмагання або заняттям спортом. Тераси можна орендувати для проведення свят. В будинку є власний потужний генератор. Будинок знаходиться в дуже тихому місці на вулиці Нагірній. 200 м від будинку Смородинський ландшафний парк, трохи далі Кирилівський Гай. Поряд вся необхідна інфраструктура для життя (Променада центр, Новус, Сільпо, школи, дитячі садки, клініки, дитячі майданчики і т д). До метро Лук’янівська 1,2 км.

владелец
Нагірна вул., 16/18

Дегтярівська 25A, ЖК “Poetica”Кращий варіант для інвесторів! Житловий комплекс бизнес классу, підземний паркінг з ліфтом, власна інфраструктура у стілобатній частині комплексу, зовнішня зручна інфраструктура включає в себе: супермаркети, навчальні заклади, дитсадок, кафе, ресторан Белкін у парку. Квартира на 10поверсі, Вид на парк. S-45м2, кімната 15м2, кухня вітальня 15м2. Переуступка у забудовника «ENSO” Без додаткових витрат. Особливості ЖК “Poetica” — зручне розташування. В окрузі знаходяться три парки ім.Івана Багряного, парк Київського Політехнічного Інституту..

владелец
Дегтярівська вул., 25а

Продаж від власника 4-кімнатної квартири. Загальна площа 93 кв.м., житлова 65,2 кв.м., 6 поверх, квартира не торцева, всередині будинку, всі кімнати окремі, кухня та кімната обєднані у велику вітальню, великий обєднаний санвузол, дві лоджії, два засклені балкони, квартира двостороння, зроблено повний якісний капітальний ремонт, замінені всі вікна (REHAU) та комунікації, нова сантехника, нова мідна проводка, підвісні стелі, вбудована кухня, вбудована гардеробна, ламінат, броньовані вхідні двері. Гарна транспортна розвязка, до м. Сирець або м. Дорогожичі - 10 хвилин пішки, поручь школи, дитячі садки, лікарні, магазини, чотири парки.

владелец
Вавілових вул., 13А
1 - 24 из 239 результатов