Продаємо однокімнатну квартиру ВІД ВЛАСНИКА (ЖК Варшавський Плюс). Право власності вже отримано. Комплекс комфорт класу ( приватний дитячий майданчик, охорона, гарна територія). В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з якісних матеріалів. Вся техніка преміум сегменту (Bosch, Whirlpool). Вже встановлена вся техніка та меблі для Вашого комфортного життя. В квартирі присутній підігрів підлоги та підігрів балкону. Поруч з комплексом знаходиться ТРЦ Retroville. Неподалік є дитячі садки, школи, ліс та два озера. Запрошуємо на перегляд ! Розглядаємо торг з реальним покупцем.

владелец
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 44

2х кімнатна квартира в ЖК Варшавський Плюс, за адресою І.Виговського 44 , 16 поверх, площею 63 м кв 2 окремі кімнати + кухня вітальня + санвузол+пральна кімната. Вікна: на Схід (у внутрішній двір) -Повністю укомплектована корпусними і мякими меблями і технікою. -На підлозі паркетна дошка в усіх кімнатах, стеля- гіпсокартон, стіни- декоративна штукатурка -Підігрів підлоги в передпокої і санвузлі. -Кондиціонери в кімнатах. - Двері прихованого монтажу, - Окремо пральна кімната з бойлером на 80 літрів, пральна+сушильна машина. -На кухні вбудована вся побутова техніка, посудомийна машина,холодильник, варильна поверхня, духова шафа. Новий ЖК Варшавський ПЛЮС. Поруч великий, новий ТРЦ RETROVILLE. Будується метро В квартирі ніхто не жив

владелец
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 44

Продам квартиру в Подільському районі по вул. Світлицького 30/20. Квартира в жилому стані після ремонту. Прокладена нова електропроводка, розведені мідні труби, пластикові вікна, квартира утеплена, є газ. Поруч садочки, школи, супермаркети, автобусна зупинка, ліс, найдешевший ринок міста. В дворі парк, сучасний дитячий майданчик, піцерія Домінос.

владелец
Світлицького вул., 30/20
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Варшавський - 2 Евро 2-к квартира находится в Подольском районе по ул.Генерала Грекова , 4 в ЖК Варшавский . Квартира состоит из 2-х отдельных комнат 10 м2 и 12 м2 и кухни-студии 19м2 , общая площадь 45 м2 . Квартира меблирована , из техники есть : холодильник, духовка, варочная поверхность , посудомоечная машина , бойлер. На территории есть детские площадки , магазины, в 5 минутах ТЦ Ретровиль . К метро Нивки 9 минут на маршрутном транспорте , метро Минская , Оболонь 15 минут. В 15 минутах пешком сосновый лес , беседки . Комфортный 2-й этаж , окна во двор . Парко мест у дома предостаточно. У подъезда кофейня с вкусным кофе и обедами . Подходит под ипотеку єОселя . Звоните , просмотр в любое удобное время . Оксана .

владелец
возможна продажа по єОселя
Генерала Грекова вул., 4

До Вашої уваги красива квартира в красивому та комфортному ЖК Варшавський 2 в будинку 16.1. Поряд розвинена інфраструктура, зручне планування - велика кухня вітальня , гардероб , балкон , просторі кімнати та санвузол. Вся техніка Bosch, сантехніка Grohe та Geberit

владелец
возможна продажа по єОселя
Олександра Олеся вул., 5

ЖК Варшавський + плюс, будинок 13.6 (вул. О.Олеся 10), секція Б. Будинок введений в експлуатацію. 21 поверх, правильне функціональне планування без зайвих кв метрів - 2 спальні та кухня-вітальня. Після будівельників. Встановлений лічильник на опалення. Генератор на будинок в процессі. Загальна площа 61,9 м. Поруч ТРЦ Retrovile, Novus, будується метро. Вікна виходять у двір. Власник, продаю свою квартиру. Право власності та ключі є. єОселю розглядаю. Зв’язок через Вайбер/Телеграм, перед організацією перегляду надам відео квартири.

владелец
возможна продажа по єОселя
Олександра Олеся вул., 10

Продається квартира в мальовничому районі Києва ! Простора площа 90 м² на 25-му поверсі з мальовничим видом. Особливістю пропозиції є можливістю створення зимового саду або тераси на даху, що стане вашим особистим простором для відпочинку та насолоди панорамними краєвидами. Один власник, допомога в оформленні документів. Чудовий варіант для комфортного життя та інвестицій! Додаткові фото надсилаємо .

владелец
Ужвій Наталії вул., 12

Від власника! Київ, Виноградар. 1к., просп. Василя Порика 9в, 48.4 м2, 12/16 пов. Серія КТУ побудований із керамзітоблоку. Кімната 17.3 Кухня 14.2 Хол 7.6 Санвузол суміжний 4.5 Велика лоджія засклена, тамбур зачинений з сусідами ( на 4 квартири) Квартира дуже тепла. Консьєрж, відеонагляд.

владелец
Порика Василя просп., 9в

Від Власника! Продам 2-кімн. видову квартиру. Поділ вул. Щекавицька 30/39 Продам 2-кімнатну видову квартиру. Поділ вул. Щекавицька 30/39. Площа квартири 77.8 кв. Велика спальня – 23.5 кв.м. Власник. Будинок бізнес-класу в центрі Подолу. 7 поверх - квартира видова, з видом на андріївську церкву, поділ та центр. Перший власник, ремонт робився для себе. У будинку є паркінг, охорона, відеоспостереження. Закрита дворова територія. Окрема спальня (з великим двоспальним ліжком 220*200, шафою і робочою зоною) та кухня - студія (у вітальні розкладний диван, кавовий та обідні столи, Smart-TV). Квартира укомплектована всією необхідною побутовою технікою: пральна і сушильна машина, бойлер, система очищення водопровідної води, духова шафа, індукційна сучасна плита, посудомийна машина, холодильник, чайник, кондиціонери, високошвидкісний інтернет, паркет дошка, підігрів підлоги. Будинок оточений всією необхідною інфраструктурою та знаходиться між двома станціями метро: Контрактова площа (3 хв) та Тараса Шевченка (5 хв). Висота стель – 3 метри. Є утеплений засклений балкон.

владелец
Щекавицька вул., 30/39

Продаж з меблями і технікою. Без %, від власника. Світла, затишна квартира з гарним краєвидом, коштовні матеріалы і оздоблення. Техніка Samsung: 4 телевізора, пралка-сушарка, холодильник, духова піч. Посудомийка, фільтр воды, 4 кондиціонера СН (9), на підлозі дубова дошка(масло-віск), стіни декоративна штукатурка, мармурові підвіконня, столешня з каміння. Меблі дуб масив : ліжко вітальні, робочий стіл, кухонний стіл, крісла і меблі на кухні. Охоронна система, домофон, інтернет, телебачення. Зробленно зі с маком і якісно. В квартирі майже не жили. Документам менше 3х років, видатки частково спачую. Допомога в продажі не цікавить!

владелец
возможна продажа по єОселя
Правди просп., 41 А

Продам чудову квартиру з виходом на власну терасу із земельною ділянкою та підвальним приміщенням. Територія закрита та охороняється, достатня кількість паркувальних місць для мешканців. Є підземний паркінг який є бомбосховищем з декількома виходами. Будинок зданий в експлуатацію, бізнес класу, документам більше 3-х років, право власності. Квартира з ремонтом, якісною побутовою технікою та меблями, в гарному стані. Тепла підлога по всій площі квартири, лічильники на воду, електроенергію. З житлової кімнати та з кухні є вихід на власну терасу з невеличкою ділянкою, за якою розташований зелений затишний двір з дитячим майданчиком. Додаткові фото та відеотур відправлю на прохання, пишіть у Telegram, Viber. Власники розrлядають тільки прямий продаж, тому комунікація та огляд тільки з кінцевим покупцем.

владелец
Замковецька вул., 106-А

Продається однокімнатна квартира в комфортному Житловому Комплексі "Новомостицько-Замковецький" з Євро-ремонтом. За адресою: Сергія Данченка 28. Квартира простора , світла , роздільна. Загальна площа 37 / 18/ 11 . Знаходиться на 5-му поверсі із 10 . Квартира внутрішня, тепла, світла. Встановленні лічильники на опалення , воду, світло . Сусіди порядні, не шумні, не конфліктні. В будинку є продуктові магазини, аптеки, салони краси і банк , тощо. Зупинка транспорту , який їде до найближчого метро Оболонь, Мінська, Почайна , Сирець, Дорогожичі. Планується відкриття станції метро "Мостицька", продовження Сирецько-Печерської лінії (зеленої гілки), зараз знаходиться в стадії активного будівництва. Квартира вільна. Праву власності більше 3 років, перший і єдиний власник, ніхто не прописаний.

владелец
Сергія Данченка вул., 28

Продам однокімнатну квартиру в Подільському районі, вул. Межова, 23 Б, Виноградарь. Будинок введений в експлуатацію в 2016 році. Загальна площа квартири-36.4 м, кв., кухня 7 м. кв. кімната 17.3 м. кв. Поверх-5/26. Будинок побудований за панельною технологією з утепленням мінеральною ватою та оштукатурений. Опалення-автономне (власна котельня). Безшумні три ліфти Otiиs ( два пасажирські і один грузопасажирський). Вихід на лоджію з кухні. На всі комунікації є окремі лічильники. Добре розвинена інфраструктура поруч школи, садочки, магазини, супермаркети, аптеки, нова пошта. Зручна транспортна розв"язка, поруч зупинки транспорту, до станцій метро Сирець та Мінська 15 хв транспортом.

владелец
Межова вул., 23-б

ЖК Rybalsky, популярний комплекс з власною територією, гарний бульвар, в перспективі водяний канал, поєднаний з Дніпром. Розвинена інфраструктура, школа, кавʼярні, нова пошта, аптека, супермаркети, спортклуб 5-й елемент. Функціональне планування, 2 спальні, кухня вітальня, кладова, все це при площі 56 м кв. В наявності зручне паркомісце за додаткову ціну.

владелец
возможна продажа по єОселя
Набережно-Рибальська дорога вул., 5

Продається 3к кв 100м2, проспект Правди 31-А, Подільський р-н, масив Виноградар. Квартира розташована на 13/24 поверсі , загальна площа 100 кв.м . Стан звичайний ремонт. Вікна виходять в двір та на проспект. Парковка біля будинку , також є підземний паркінг. Можливий обмін на ділянку в Пущі-Водиці, розгляну варіанти

владелец
Правди просп., 31А

Дворівнева квартира із зимовим садом у серці Подолу, 150 м.кв., Новобудова, розташована прямо поруч з метро Контрактова площа, вид з балкону - на Андріївську церкву. 2 майстер-спальні з санвузлами та гардеробом, кабінет, кухня із їдальнею, спортивна зона, вітальня та унікальний зимовий сад із скляним дахом + частина квартири виділена як окрема однокімнатна квартира студія, яку можливо використовувати як гостьову або здавати в оренду. Загалом чотири санвузли, підігрів підлоги по всій площі, утеплення стін та стелі, автономне опалення, очистка води. Система витяжної вентиляції, кондиціонування. Зона паркування, ліфти, в т.ч грузовий, консьєрж, відеоспостереження. Я власник. Більше 3 років у власності. Терміново.

владелец
Нижній Вал, 27-29

Двохкімната квартира площею 64м2. Поділ , вул. Верхній Вал 62. Царський будинок після повної реконструкції. Залізобетонне перекриття, нові комунікації, проводка, сантехніка. Поруч метро Контрактова площа та Тараса Шевченка. Закритий двір. Пропозиція без комісії. Торг!

владелец
Верхній Вал вул., 62

Продам квартиру у Варшавський Мікрорайон. Будинок 10.1. На фінальній стадії будівництва. Сдача у цьому (2024) році. 21 поверх, простора 1к з великою вітальнею (18м2). Є можливість перепланувати в "євродвушку". Переуступка в офісі забудовника.

владелец
Правди просп., 10

Тираспільська 52а. з документами, квартира в Реєстрі. Продається 3-кімнатна 84/47/11,16/16. видова квартира в ЖК «Місто Квітів» Можливий продаж за програмою "єОселя" Дуже тиха квартира, 95% відсутність суміжних стін з сусідами. м.Сирець 15 хвилин пішки. 129900у.е Податки сплачюемо у разі продажу за готівку. Винагорода ріелтору. М. Сырец 15мин пішки. Забудовник - МЖК "Оболонь" Технологія будівництваства: монолітно-каркасна, газоблок, утеплення мін.вата 150мм. Ремонт від будівельників: стяжка , штукатурка стін, заскленні лоджії, встановлені радіатори опаленя с терморєгуляторами. Лічильники холодна і гаряча вода, тепло. Двокамерні склопакети, встановлені кошики для кондиціонерів, 2 ліфти. На території ЖК є гостьовий наземний паркінг і платна парковка додатково, кілька дитячих майданчиків, футбольно-баскетбольне поле, спортивний майданчик. Відкрито 2-поверховий торговий центр, пізніше буде побудований свій великий дитячий сад багаторівневий паркінг на 300 парко місць. На перших поверхах будинків в зданих трьох чергах розмістилися офіси, магазини, салони краси, аптеки, кафе і фітнес клуби. Комплекс «Місто Квітів» огороджений, повністю закрита територія, в"їзд за перепустками через охорону. У пішої доступності: продуктові супермаркети "АТБ" і "Фора", безліч інших магазинів. Оточений зеленою зоною (Дендропарк, Сирецький парк) відео огляд за посиланням нижче! https://youtu.be/LyBZCrROzlA?si=le-nJM-C2xywsLzw

владелец
Тираспольська вул., 54

Власник. Без комісій. Права власності. Продам 3-кімнатну квартиру в ЖК Варшавський 2, вул. Олександра Олеся 1. будинок 14.3. Додатково встановлений та оформлений тепловий лічильник . Тип планування 3С1, 5 поверх, загальна площа 95,07м кухня-вітальня 20,86м, 3 окремі спальні, 2 санвузли, стан після будівельників, охорона під’їзду. Поруч ТРЦ Ретровіль, Novus, будується станція метро.

владелец
Олександра Олеся вул., 1

Будинок 10.1 - адреса вул. Родини Крістерів, 16, отримав сертифікат про введення в експлуатацію, у вересті отримання ключів Площа 47.51 м2. Розташована на 11-му поверсі. Окрема гардеробна кімната. Вікна на Retroville, що означає перед очима не буде вікон сусіднього будинку. Вид на захід сонця, тобто тепла та сонячна квартира. В будинку власна котельня. Три ліфти. Цілодобова охорона. Внутрішній двір тільки для мешканців будинку. Переуступка в офісі забудовника. БЕЗ КОМІСІЇ, від власника.

владелец
Родини Крістерів вул., 22

ЖК Діброва Парк, Віктора Некрасова 8, 6 поверх, вид у двір, 43,1 кв.м. В квартирі виконаний ремонт високої якості з теплою підлогою кухня + коридор- ванна. Встановлена кухня tm MERX, фурнітура Blum, кварцова стільниця та кухонний фартух. Техніка Whirlpool ( духова шафа, плита та посудомийна машина ), Італійська скляна витяжна Elica , змішувач і кухонна мийка з штучного каменю Elleci (Італія). Облаштована Ванна кімната - сантехніка Grohe, Раковина з крилом на пральну машинку також зі штучного каменю. Функціональна гардеробна. Мебльована спальня.

владелец
возможна продажа по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 8

Продам простору 1к квартиру в будинку по вул. Братська 5. 4/5 поверх, площа 45м2, стеля 3+ метри. Цікаве нестандартне планування, окрема спальня, суміжний санвузол. До метро Поштова Площа 5 хвилин пішки. Запрошую на перегляд! Особливості планування: кухня-студія. Стан будинку і підʼїзду нормальний. Перекриття: змішане. Висота стелі: 3,6 метри Стан квартири: хороший. Підога: керамічна плитка, ламінат. В спальні дерево. Внутрішнє оздоблення: фарбування + декоративна штукатурка. Зовнішня обробка: декоративна штукатурка. Комунікації: центральний водопровід. Від газу квартира відключена, але труба в квартирі є. Заварена. Двері броньовані. Вікна металопластик. 2 камери склопакета.

владелец
Братська вул., 5

ДОМ ЗДАН! СЕРТИФИКАТ ПОЛУЧЕН на введение в эксплуатацию. ВЛАДЕЛЕЦ! Продам по переуступке 1-комнатную квартиру на Виноградаре, в ЖК Варшавский-2. Дом 11.3 Квартира на 14-м этаже 25-этажного дома. Окна выходят во двор, рядом строится детский сад, школа, паркоместа. Квартира параметрами 44\14\16. Закрытый двор с детской площадкой. Рядом вся инфраструктура: хорошая транспортная развязка, школа, садик, рынок, ТРЦ "Retroville". Квартира выплачена 100% , переуступка в офисе у застройщика. Метро Сырец 10 мин. транспортом. Последний двор на стороне метро.

владелец
Родини Крістерів вул., 11.3
1 - 24 из 235 результатов