ЖК "Французський квартал 2". Вул. Предславинська 42. Продається квартира з бездоганим вишуканим ремонтом. На 21 поверсі. 50 м2. - Новий дорогий високоякісній ремонт. - Авторський проект дизайну. - Продумане планування та дороге оздоблення. - Велика лоджія з чудовим краєвидом. - Використання сучасних технологій. - Розкіш у деталях. - Елегантний інтер"єр, виконаний з кращих матеріалів з використанням іноваційних рішень. - Квартира просторна та світла, продумано все до дрібниць, що створює атмосферу уюту та комфорту, - Розташована в престижному районі, квартира ідеально підходить для тих хто цінує розкіш та високі стандарти. - ЖК Бізнесс класу. - "Французький квартал 2" виділяється єдиною концепцією, яскравими елементами фасадів, панорамними вікнами на всю висоту поверху. Зручністю та безпекою. - Своя інфраструктура. Закрита територія. Цілодобова охорона. Підземний паркінг. Ексклюзив.

Предславинська вул., 42

Пропонується на продаж квартира в житловому комплексі Французький квартал 2, що розташована за адресою: вулиця Предславинська. Загальна площа квартири становить 41, 2 квадратних метри, а розташована вона на 16 поверсі 24-поверхового будинку, звідки відкривається чудовий вид на квартал. Функціональне планування: - кухня-вітальня; - спальня; - санвузол з ванною; - балкон. Квартира має високоякісний ремонт із увагою до кожної деталі. Також тут є вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання. Розташування в Печерському районі Києва дозволить забути про проблеми з навколишньою інфраструктурою, адже тільки територія ЖК наповнена різноманітними закладами харчування, продуктовими магазинами та салонами краси. Також на території є аптека, дитячий садок, школа, зони для відпочинку для дорослих та їх дітей. #A6527

Предславинська вул., 42

Продам чудову 1 кімнатну квартиру біля Метро Палац Україна, Вул.Антоновича, 112. 5 поверх 14 поверхового цегляного будинку. Сучасний ремонт. Квартира зручна і комфортна для щасливого проживання. Є вся необхідна техніка і обладнання. Холодильник, пральна машина, бойлер, дуже зручний розкладний диван. Інтернет. Квартира світла і тепла. Будинок цегляний, утеплений. Затишний, прибраний, зелений двір в центрі міста. Розвинена сучасна інфраструктура. Поруч знаходяться: дитячий садок, гімназії, школи, аптеки, поліклініка, відділення УкрПошти та Нової пошти, магазини, кінотеатри, ресторани та кафе, відділення банків, парки та сквери. Володимирський ринок , Костел св. Миколая, Палац «Україна», Океан Плаза, КНЛУ (Київський національний лінгвістичний університет). Розгалужена мережа громадського транспорту: До метро пішки 11 хвилин. Палац Україна - 700 м Олімпійська - 1 км Зупинка автобуса - 1 хвилини пішки Квартира продається повністю з меблями, технікою, обладнанням! Квартира в чудовому стані! Заїзжай і живи! Також це може бути чудовий варіант для бізнесу-сдача в оренду. Запрошую на перегляд.

Антоновича вул. (Горького), 112
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири в центрі міста ЖК Елегант, вул. Жилянська 118. Метро Вокзальна, метро Університет у пішій доступності. Видова квартира – студія комфорту класу розташована на 17 поверсі 32 поверхового будинку Загальна площа 53 кв. зручно спланований простір. Квартира дуже світла з панорамними вікнами. Видова квартира – студія з якісним та сучасним ремонтом, розташована в районі з добре розвиненою інфраструктурою. Неподалік знаходиться чудова паркова зона – Ботанічний сад Київського університету. Сам комплекс знаходиться між станціями метро "Університет" та "Вокзальна". Обидві станції розташовані у зоні пішої доступності. Крім близькості метро та зручної транспортної розвязки район має розвинену інфраструктуру. Тут знаходяться школи, дитячі садки, медичні заклади, магазини, вищі навчальні заклади, різні курси, офісні центри, салони краси, кафе та ресторани. Також у пішій доступності знаходиться центральна вулиця столиці – Хрещатик Готовий орендний бізнес, квартири в цьому будинку завжди мають попит. Документи на продаж готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Жилянська вул., 118

ВЛАСНИК. БЕЗ КОМІСІЇ. вул. К. Малевича 119. м.Либідська 400 метрів, 2 хв пішки. Дуже гарне місцерозташування, поруч ТЦ "Океан Плаза", багато закладів, супермаркетів, школа, дитсадок, недалеко парк Марії Заньковецької, ринок. Квартира 33 кв.м, всі меблі та техніка входять у вартість. Є пральна машина, мікрохвильовка, чайник, кондиціонер, бойлер, газова плита, холодильник. Квартира дуже тепла взимку. Є невеликий торг.

владелец
Казимира Малевича вул. (Боженка), 119

У самому центрі столиці ЖК Володимирський (бізнес клас) вул. Антоновича, 109 метро Палац України - 3хв Володимирський ринок - 3хв Продам простору квартиру 53 м2 з ремонтом , виконаним під керівництвом дизайн студії . Функціональне планування, велика кухня-вітальня, стильна спальня, місткий санвузол, гардеробна при вході, гардеробна в спальні та багато місць для зберігання речей. Квартира обладнана кухонною технікою Bosh (холодильник, посудомийна машина , індукційна плита , духова шафа), пральна машина Bosh, сушильний автомат Bosh, Бойлер Electrolux з двома тенами сухого типу, Смарт ТБ Samsung 50 дюймів нового покоління, Мультиспліт система кондиціювання Cooper&Hunter. В ремонті використані якісні натуральні матеріали, двері прихованого монтажу, у спальні паркетна дошка Німеччина, плитка Іспанія, в зонах плитки програмована тепла підлога, меблева фупнітура блюм, трекове освітлення, іспанська сантехніка , змішувачі з термостатом та багато іншого. ЖК Володимирський один з найкращих житлових комплексів Києва за якістю будівництва в діловому центрі столиці Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, стіни - цегла, утеплення - мінвата. Закрита територія з охороною, підземний паркінг, вантажний ліфт. Поруч безліч магазинів, парк Розвинена інфраструктура , якість будівництва та близкість до ділового центру Києва надає перевагу даній пропозиції. Прохання до колег - не використовувати фото і опис для реклами та не рекламувати !

эксклюзив
Антоновича вул. (Горького), 109

✨ Чудова однокімнатна квартира в самому серці Києва! ✨ 🏡 Ідеальне місцерозташування: вулиця Володимирська, будинок 63, всього кілька кроків від парку імені Шевченка та ботанічного саду. 🌳 Вікна виходять у тихий зелений двір, що створює затишну атмосферу. Тут також є можливість залишити автомобіль. 🏢 Квартира розташована в сталінському будинку, побудованому з міцної цегли з залізобетонними перекриттями. Висота стелі 3 метри додає простору та затишку. 🛠 У квартирі зроблений якісний ремонт, завдяки чому вона виглядає свіжо і доглянуто. 🚇 Ідеальна транспортна доступність: всього 3 хвилини пішки до станції метро Українських Героїв. 🌳 Поруч з будинком знаходиться знаменитий парк імені Тараса Шевченка. Також в пішій доступності знахоться "Золоті Ворота" 🍽 У непосредній близькості знаходяться різноманітні ресторани та кавярні, де можна насолодитися атмосферою Києва. 🎓 Поряд розташовані університет імені Тараса Шевченка та інститут харчової промисловості, що робить це місце ідеальним для студентів і молодих спеціалістів. 🌿 Зелений і атмосферний мікрорайон, ідеальне місце для комфортного проживання в центрі столиці. Не втрачайте шанс стати власником цієї унікальної квартири! Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитись про перегляд!

Володимирська вул., 63

✨ Пропонуємо Вашій увазі елітну квартиру в ЦАРСЬКОМУ будинку з високими стелями в самому серці Києва! ✨ Ключики на руках, перегляди в будь який час! 🏡 Розташування мрії: вулиця Володимирська, неподалік від Олімпійської та парку імені Тараса Шевченка. 🌳 Затишна і тепла квартира з чудовим ремонтом. Висота стелі 4 метри надає простору та комфорту. 🛋 Повністю мебльована і готова до проживання: двоспальне ліжко, шафа-купе, кондиціонер. 🍽 Окрема кухня з усією необхідною технікою: холодильник, газова плита, духова шафа, витяжка, кухонний куток. 🛁 Санвузол обладнаний ванною та бойлером. 🌞 Фасадний балкон з дуже атмосферним видом на центр міста, що створює особливу атмосферу. 🏢 Встановлена абсолютно нова техніка: бойлер, холодильник, морозильна камера, телевізор. 🚗 Закритий двір, де можна безпечно залишити авто. Не втрачайте шанс стати власником цієї унікальної квартири! Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитись про перегляд!

Володимирська вул., 96

Продаж квартири з новим дизайнерським ремонтом у клубному будинку в центрі. У ремонті використано якісні матеріали, мякі та теплі тони. Повністю мебльована та укомплектована преміальною побутовою технікою. В інтерєрі продумано все до дрібниць,лічильники на все,багато шаф для зберігання речей. У пішій доступності від метро Палац Україна, ТРЦ "Оушен Плаза" та Володимирського ринку. Закрита територія, внутрішньодворовий + підземний паркінг.

Казимира Малевича вул. (Боженка), 48

Продаж квартири з новим дизайнерським ремонтом у стилі лофт у клубному будинку в центрі. У ремонті використано якісні матеріали. Повністю мебльована та укомплектована преміальною побутовою технікою. В інтерєрі все продумано до дрібниць,лічильники на все,багато шаф для зберігання речей. У пішій доступності від метро Палац Україна, ТРЦ "Оушен Плаза" та Володимирського ринку. Закрита територія, внутрішньодворовий + підземний паркінг.

Казимира Малевича вул. (Боженка), 48

Продажа квартири студія+ спальна+ міні гардеробна , дім - сталінка, цегла, дуже теплий. квартира дуже світла, вікна виходять у двір, хороша електропроводка не потребує заміни, хороший жилий ремонт, продаж з мебелями і технікою. Розвинута інфраструктура, прямо біля квартири Ботанічний парк. Зручна транспортна розв"язка. Метро Університет або Площа Українських Героїв Уніченко Леся

Паньківська вул., 3

Продається ексклюзивна квартира з якісним дизайнерським ремонтом із завершеністю 90% Малевича Казимира (Боженка), 119 метро Либідська 5 хв пішки В квартирі змінено абсолютно все!!! Прокладена мідна проводка, встановлені найкращі радіатори, повністю замінені труби та встановлені фільтри. Зроблене перепланування з розширенням балкону. На балконі та ванній кімнаті тепла підлога та теплі стіни. Встановлена система розумний будинок. Більш детально про переваги та бонуси які Ви отримаєте будучи власником цієї знахідки: - Дверний дзвінок, з камерою. - Датчик закритої вхідної двері. - Охоронна система (датчик руху в коридорі + датчик на двері). - Мастер виключатель. - Google home . - Штори/ролети у зоні ліжка. - Штори/ролети у зоні балкону. - Управління розетками. Керування побутовою технікою. Віддалене правління, запуск по будильнику, індекація закінчення процесу, влючення/виключення: - пралка-сушарка; - пусудомийка; - духовка; - телевізор; - саундбар; - робот-пилосос. Ванна: - Розумна витяжка. Реагує на вологість. - Дзеркало з підігрівом. Реагує на вологість. - Антипотоп. Світло: - Денне/нічне у ванній кімнаті. - Денне/нічне у коридорі. - Денне/нічне у кімнаті в зоні балкону. - Денне/нічне у кімнаті в зоні ліжка. - Денне/нічне у кімнаті в головній зоні. - Світло для читання - над ліжком. Нічне світло повинно бути діміруємим. Клімат: - Кондиціонер. - Перекриття основного радіатора центрального опалення. - Перекриття додаткового радіатору біля ліжка. На даний момент, не планується встановлення додаткового радіатору. Буде встановлений, якщо буде холодно. - Датчик нагріву труби центрального опалення. - Датчик вологості у кімнату. - Датчик вологості у ванну кімнату. - Тепла підлога в зоні балкону. - Тепла підлога у ванній кімнаті. - Тепла стіна у ванній кімнаті. - Підігрів дзеркала у ванній кімнаті. - Управління керамічним обігрівачем. Телефонуйте, показуємо в любий зручний для Вас час! Ключі

Казимира Малевича вул. (Боженка), 119

ПРЕДСТАВИТЕЛЬ СОБСТВЕННИКА, БЕЗ КОМИССИИ. Супер! Продается Печерский район. метро Палац Украина 10 мин.ходу ЖК.Cardinal ( Кардинал ). Современный жилой комплекс на Печерске. Дом бизнес класса , с современной архитектурой и высокими стандартами строительства. ДОМ СДАН И ЗАСЕЛЕН. Классная, просторная 1-ая квартира. Монолитно-каркасная технология. Материал внешних стен, красный кирпич. Площадь 49.7 / 17.7/ 15.3 м2. Высота 3м. Этаж 3/23. Прихожая 7.7 м2. Санузел 4.5 м2. Гардеробная 2.3 м2. Из кухни выход на лоджию. Состояние после строителей. В квартире стяжка пола , батареи, на все имеются счетчики учета. Тихий двор, огороженная территория. В доме 2-х уровневый подземный паркинг. Шлагмауб на въезд , на территорию комплекса. Фото реальные. Документам более 3 лет. чистая продажа. Супер цена 110000 у.е. Представитель собственника, без комиссии агентства. Дмитрий.

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 28А

Существует в Киеве дом в стиле рационализма, который отличается от остальных зданий на улице Саксаганского. Это 12-этажное здание считалось первым, возведенным по технологии шумоизоляции. Окна квартир выходят на солнечную сторону и во внутренний двор, где невозможна парковка машин. А вот окна лестничных клеток подъезда, а также кухонь и ванн торцевых квартир обращены на сторону дороги. Именно поэтому сложно определить, какую часть возведения считать фасадной. Подобное конструкторское решение защищает жильцов от звуков городской суеты. Вашему вниманию предлагается в продажу 1ком квартира на 8 этаже, общей площадью 40м2, по ул. Саксаганского 45, 12 этажный кирпичный дом, высота этажа 2,75м. В квартире сделан косметический ремонт. Просторный санузел, ванна, СМА, бойлер. Укомплектована необходимой мебелью и бытовой техникой. Удобная локация, Рядом школа, садик, магазины, ТЦ, ЖД вокзал, центр города, парк, остановки общественного транспорта, ст. метро Олимпийская и Университет в пешей доступности. 75000$, без комиссии! Новая цена - 69000$.

Саксаганського вул., 45

Продаж однокімнатної квартири в престижному ЖК бізнес класу "Central Park". Знаходиться в Печерському районі, в самому центрі Києва. Загальна площа 52 метри квадратні. Висота стель 3 метри. Видовий 15 поверх. Вікна виходять в сторону "Ocean Plaza". В квартирі ремонт, є окрема спальня з виходом на балкон, кухня-вітальня з панорамним вікном, ванна кімната. Також передбачені місця для зберігання речей - шафа в спальні та велика вбудована шафа на всю стіну у передпокої. Квартира повністю обладнана меблями та побутовою технікою. Будинок має свою закриту територію. На першому поверсі презентабельна вхідна група та зона лоббі. Швидкісні ліфти. Гостьовий та підземний паркінги. Цілодобова охорона та консьерж сервіс. Вартість 165,000 доларів США.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7

Продам 1к квартиру в центре Ивана Федорова 6, Угол с Б.Васильковской 39.7m2 3 этаж Царский дом, старый Печерск Ухоженный двор, свежий ремонт в подъезде. Метро Олимпийкая 3 мин Центр, рядом Бохо, напротив лингивистический универ. Всегда будут арендаторы. Цена 🔥65000$ без комиссии

Федорова Івана вул., 6

• Продаж 1к квартири 43м2 Печерськ • вул. Предславинська 38. • Поверх 4/9 , рік будівництва 1976 • 43/20/12 • Цегляний будинок. • висота стелі 2.7 метрів, квартира з ремонтом та меблями • парком з фонтаном та зонами відпочинку (музей Заньковецької), дитячою та спортивною площадками • 5 хвилин до станції метро "Палац Україна", зручна транспортна розвязка. Поряд школи, дитячий садочок, торгові центри, Володимирський ринок. В підїзді новий ліфт • Ціна 96000 у.о

Предславинська вул., 38

ЖК CHICAGO Central House. , вул. Антоновича 44. Будинок преміум класу, з охороною, відеонаглядом. Видова, світла однокімнатна квартира 46 м.кв. , розміщена на 14 поверсі. Максимально продуманий простір, повністю облаштована для комфортного проживання. Продумано все до дрібниць, багато місця для зберігання речей. Кухня вітальня, спальня кімната, суміжний великий санвузол, гардеробна кімната, балкон. Якісний ремонт, тепла підлога по всій квартирі, рекуператор, тепловий насос, кондиціонер. Квартира повністю меблювана та є вся необхідна техніка від світових виробників. Чудовий варіант для особистого проживання чи здачі в оренду. Чудова локація в центі міста. Максимально зручна інфраструктура. Без комісії для покупця. Цііна: 250 000 у.е.

Антоновича вул. (Горького), 44

пропонуємо на продаж квартиру простору 1 кімн. в самому центрі Києва у ЖК Дипломат Хол Адреса: вул. Жилянська буд. 59 Цегляний будинок 2005 р. Площа: 72,8/30,6/11,1 Ціна: 124 000 дол. сша Продаж за довіреністю. квартира у гарному жилому стані, є деякі меблі і побутова техніка, шафи; планування: у квартирі кухня з балконом, велика кімната, ванна кімната (ванна, душова, туалет), гостьовий туалет, просторий хол з балконом; висота стелі Н=3м з вікон приємний краєвид на місто; у будинку презентабельний вестибюль, сучасні ліфти, охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, закритий внутрішній двір з дитячим майданчиком, фонтаном; поруч маркет, на вихідних виїздний ярмарок, школа, ботанічний сад ім.Фоміна, ст.местро Університет, та Олімпійська, Вокзальна

Жилянська вул., 59

‼️ БЕЗ КОМІСІЇ ✅ ЖК Cardinal ✅ Вул. Василя Тютюнника 28а ✅ Ст. Метро "Палац Україна" 10 хв пішки ✔️ Загальна площа - 62 м2 ✔️ Житлова площа - 28 м2 ✔️ Площа кухні - 23 м2 ✔️ Поверх 4/10 Чудова квартира, з якісним ремонтом! Сучасний дизайн, надійні матеріали. Техніка Bosch, сантехніка Grohe, Villleroy&Boch, кондеціонери Mitsubishi. Ремонт в квартирі буде завершений за 3 місяці! Також є можливість придбати квартиру на етапі завершених чорнових робіт (На стінах - машинна штукатурка. На підлозі лазерне стягування. Вартість квартири на даному етапі уточнюйте за номером). ЖК Cardinal будинок бізнес-класу має сучасну архітектура та високі стандарти будівництва. Побудований у 2019 році за монолітно-каркасною технологією та утепленням мінеральною ватою. Є дворівневий підземний паркінг, дитячий майданчик, територія під охороною. ЦІНА 175 300 ₴

возможна продажа по єОселя
Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 28а

Чудова 1-кімнатна квартира з євроремонтом в центрі міста. Метро Олімпійська та Палац Україна 7 хвилин пішки. Квартира чиста та охайна, в дуже гарному стані. Повна комплектація меблів та техніки. Вбудована кухня, газова поверхня, електродуховка, витяжка кухонна, посудомийна машина, холодильник, кондиціонер, домофон. Вбудована велика шафа купе у кімнаті. Вбудована вітальня. У ванній кімнаті є бойлер, пральна машина. Балкон засклений, шикарний вид на центр. Світло не вимикають, будинок на лінії лікарні. Ексклюзивна пропозиція. Актуальна та готова до продажу.

Предславинська вул., 12

ЖК Montreal House . Вул. Антоновича, 83. Палац України. Montreal House – проект бізнес-класу у центрі Києва в оточенні найкращої культурної, ділової, спортивної інфраструктури. Перспективна інвестиція в сучасний проект. Комплекс зі своєю системою безпеки, консьєрж-сервіс, для комфорту мешканців. Відкрита тераса на даху будинку , місця для відпочинку, релаксу, зустрічі друзів з панорамою на місто. Простора однокімнатна квартира 54, м.кв., розміщена на 3 поверсі, секція — 1, вид на вул. Антоновича. Планування дозволяє зробити будь яке перепланування, та втілити свої мрії. Сучасна будівля має змінну поверхню - від 11 до 20 поверхів. У комплексі розташовано 328 квартир.Терасна забудова, експлуатовані дахи, внутрішній двір із концепцією приватного саду дарують можливість бути ближчими до природи, залишаючись біля центру міста. Запланована здача будинку 4 квартал 2024 року. Перепоступка. Без комісії для покупця. Ціна: 150 000 у.е.

Антоновича вул. (Горького), 83

Елітне житло в Житловому Комплексі "Дипломат Холл" – символу вишуканості та перевіреної якості від часу. Цей оазис затишку вражає своєю неперевершеною атмосферою та надзвичайним комфортом. Ваша нова квартира – це не лише простір, це справжнє тепло, яке оточує вас найкращою звукоізоляцією та деревяними вікнами зі склопакетом. Зручне планування робить цю квартиру особливою та функціональною. Ви насолоджуєтеся сонячною стороною будинку, а система охорони комплексу працює для вас 24/7, гарантуючи вам повну безпеку та спокій. За додатковим зручностями авторський дизайн квартири, який робить її унікальною та стильною. Усе необхідне для вашого комфорту – вже в квартирі, включаючи всю необхідну побутову техніку. Це пропозиція, яку важко відхилити – ваш ідеальний дім чекає на вас!

Жилянська вул., 59

Є відеоогляд Продажа файної видової квартири в перспективному комплексі від одного з кращих забудовників міста - DIM Переуступка Гарне ексклюзивне планування Все є на фото Здача в експлуатацію 4/2023 року (можливо 1/2024) Якість. Аудиторія. Локація. Інфраструктура Все на вищому рівні Готовий до швидкої угоди Поруч Ocean Plaza, метро Палац Україна, такі ЖК Як Французький квартал 2. Наявність транспортної розвʼязки та інфраструктури. Переуступка З повагою Вʼячеслав (Печерск Антоновича 136 рядом : Большая Васильковская ТРЦ Ocean Plaza Тринити Стенфорд А136 Владимирский центр)

Антоновича вул. (Горького), 136
123...6
1 - 24 из 123 результатов