‼️Актуальна пропозиція‼️ ЖК Комфорт Таун Вул. Регенераторна 4 Ст. метро Дарниця/Лівобережна Загальна площа - 120 м2 Житлова площа - 60 м2 Площа кухні - 30 м2 Поверх - 9/10 Квартира з якісним дизайнерським ремонтом, продумана до дрібничок. Чудове зонування, велика кухня вітальня і дві окремі кімнати. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. Зі зручностей: закрита теріторія, багаторівневний паркінг, цілодобова охорона та відеоспостереження. На теріторії ЖК Комфорт Таун є супермаркти (Сільпо), спортивний комплекс (Sport Life), кафе/кав`ярні, дитячі та спортивні майданчики, школа та дитячий садок. Квартира вільна, готові до швидкої угоди. Ціна 209 000$ 🔥🔥🔥 Ціна 1 740 $ за м2 🔥🔥🔥

ексклюзив
Регенераторна вул., 4

Вашій увазі пропонується 2х кімнатна квартира з ремонтом в самому центрі Русанівки, Русанівський бульвар 9, що є рідкістю в подібних будинках. Доглянутий 9ти поверховий будинок з новими ліфтами. Загальна площа 47,0м2, висота поверху 2,56м, 8/9 поверх, велика лоджія, спальня із гардеробною кімнатою, велика простора кухня-вітальня із зоною кухні та відпочинку, ванна кімната. В квартирі виконано якісний ремонт, облаштована меблями та побутовою технікою, встановлено лічильники на воду, кондиціонер DAEWOO, пральна машина ZANUSSI, бойлер, духова шафа, газова поверхня та витяжка ROSIERES, холодильник SAMSUNG, система фільтраціі води ОСМОС, посудомийка. Вбудована кухня з натурального дерева. Центральне опалення, Газ! В будинку діє ОСББ. У дворі дитячий майданчик та сквер. Поряд з будинком продуктовий магазин, хімчистка, школа, барбершоп. В 15 хв. від будинку ст. метро Лівобережна. В 5 хв. Русанівська набережна, супермаркет АТБ, Фора і Новус, Русанівський ліцей, безліч Ресторанів, кавʼярні, спортзал, аптеки, лабораторії, салони краси, дитячі садочки. Чистий продаж, без комісійних. 67000$

Русанівський бульв., 9

Чудова інвестиція, дохідність 8% річних. Продаж смарт-квартири, Дніпровська набережна 5-А, 24м2, 5 поверх, дизайнерський ремонт, меблі, техніка. Панорама з видом на Лавру, Батьківщина-Мати, міст Патона, р. Дніпро. Зручна транспортна розвязка, виїзд на Дарниццький та міст Патона. Розвинена інфраструктура. Документи готові! 41800$, без додаткової комісії!

Дніпровська наб., 5-А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується 3 кімнатна квартира 84 м2 в Житловому комплексі "Русанівська Гавань". Микільсько-Слобідська, 8. ДИЗАЙН ПРОЕКТ В ПОДАРУНОК. Квартира простора, світла та з видом на залив. Стан після будівельників. ЖК Русанівська Гавань - це великий комплекс з закритою територією, зданими і заселеними будинками. На території відкриті магазини, кавярні, салони краси. Велика кількість різноманітних дитячих майданчиків, футбольне поле, обладнані місця для занять спортом, набережна і пляж поруч. Поруч завершується будівництво супермаркету Сільпо.

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8

Ваш дім, - ваша фортеця. Це не просто крилатий вислів, це слова, які характеризують даний обєкт нерухомості. Памятайте, ви купуєте не лише квартиру, а квартиру в будинку. А те, наскільки будинок якісно збудовано та доглянути має велике значення. Тому, розкажу вам про будинок, бо квартира звичайна, як усі, просто має гарну площу, два санвузли, неймовірний вигляд з будинку, броньовані двері, велику лоджію, просторий коридор та дві кімнати, висока стеля, якісна стяжка підлоги. І топчик, низький поверх, такий бажаний під час вимкнення електрики, але й електрику тут не так часто вимикають, оскільки будинок проходить на одній лінії з критичною інфраструктурою. А от будинку такого ви не знайдете, навіть у ВІП сегменті. Побудований будинок за монолітно-каркасною технологією, обкладений добротною червоною цеглою та утеплений камяною ватою. Розведено по квартирах опалення та водопостачання трубами Рехау, безшумні каналізаційні труби, між квартирами зроблена шумоізоляція. Встановлені сучасні лічильники обліку. Почну з підземного паркінгу, під час війни його використовують як бомбосховище навіть сусідні будинки поруч, бо в ньому навіть чистіше, ніж в деяких квартирах. А ще якісні безшумні каналізаційні труби, вентиляція і все інше, варто подивитися. Є паркоміся як на продаж, так і для оренди для власників, які проживають у будинку. На поверсі лише 4 квартири і аж два тихохідні ліфти. Інфраструктура є вся і вона не перенавантажена, як в деяких районах, оскільки поруч немає високих будинків з величезною кількістю людей. поруч метро, що гарантує доступ до будь якої точки міста з мінімальними затратами по часу. Закрита територія будинку із гостьовим паркінгом при вїзді, а далі вас порадують зоновані ділянки для відпочинку як дорослих так і дітей. Це два дитячих майданчики для дітей різного віку, спортивний куточок, лавочки для ваших посиденьок в оточені красивої доглянутої зелені. Вся територія оснащена камерами відеонагляду, є власна охорона, вхід лише по індивідуальних ключах. Готові розглядати продаж під державні програми та іпотеку. Підходить під 7%, 3%. По квартирі мінімальні податки, лише 2%, решту оплачує продавець нерухомості. Згодні розглядати систему розтермінування по платежам в індивідуальному порядку. Перегляд в зручний для вас час, практично постійно знаходжусь на території. Але краще час планувати завчасно.

Краківська, 4

Квартира від власника! В вересні встановлюється в будинку генератор( ліфт, вода, опалення) Продається видова 1 кімнатна квартира в сучасному ЖК Перовський, спецпроект 2012 р . Квартира з сучасним ремонтом , з продається з меблями та технікою( бойлер, пральна машина, витяжка , духова шафа, варильна поверхня, холодильник, кондиціонер, 2 ТВ ) Інтернет, лічильники на теплу, холодну воду та опалення( повірка 2023) . В будинку консьєрж та система контролю доступу, 3 ліфти . Гарна зелена прилегла територія ,дитячий майданчик , школа та садочок , продуктові магазини, банки, кафе, аптека Нова пошта, розетка, пральня, поряд парк Перемоги , та м. Дарниця . Зручна транспортна розв’язка. Квартира тепла . Вікна виходять на проспект, дуже гарний вид.

власник
Проспект Алішера Навоі, 69

Продаж 2-кімнатної дизайнерської квартири з новим дизайнерським ремонтом в ЖК Севен ,Дніпровська наб. 18а. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, для комфортного життя підготовано все. Встановлено підлогу з підігрівом та кондиціонери, а Головне!, Встановлено генератор на ліфти, воду та тепло. Зручне, функціональне планування: - дві окремі спальні (дитяча та батьківська) - кухня-вітальня 19,5м.кв - два санвузли (ванна,душ) Орієнтація вікон виходять на Аркадію. Будинок бізнес-класу, поруч ст.М"Осокорки" - 2 хвилини. Чудова інфраструктура Поруч розташовані Ресторація К2, кафе, магазини, середня загальна школа 62, Київська інженерна гімназія. Клініка Оксворд Медікал, ТРЦ "Аркадія", набережна Дніпра з прогулянковими алеями, ст.м. Осокорки та Славутич в пішому доступі. В будинку школа "INVENTOR", поруч Novus, Silpo, River Mall ТРЦ "Аркадія".

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 18а

Русанівська Набережна 24/51 Гарний стан Лівобережка Дніпровський район Без комісії. Продам 2-кімнатну квартиру на Русанівська Набережна 24/51, в цегляному будинку. 6/9, S = 45/32/7 кв. Гарний стан: кахель/ламінат, склопакети/міжкімнатні двері - дерево; вбудована кухня/техніка, санвузол роздільний, пральна машина, кондиціонер, холодильник. Чисте доглянуте парадне. Розвинута інфраструктура: школи, дитячі садки, ТРЦ, фітнес-клуб, супермаркети, ринок, басейн, поліклініка, зона відпочинку. Ст. м. "Лівобережна" – 15 хвилин пішки. Усі питання по телефону...

Русанівська набережна вул., 24/51

Хочу Вам запропонувати пропозицію,яка варта Вашої уваги. Чудова, світла квартира з неймовірною атмосферою. Вул. Будівельників, 28/15, метро Дарниця, добре розвинута інфраструктура поруч є все для комфортного проживання. Будинок сталінка. Розташована на 3 поверсі з 5 . Ремонт виконаний в світлих і теплих тонах, що робить її дуже затишною.Ремонт робили для своєї сімї. Має 3 окремі кімнати з меблями і необхідною технікою.Кухня та міжкімнатні двері із дерева. На підлозі якісний ламінат.Є газова колонка для підігріву води, що актуально в цей час. Є один балкон з гарним виглядом на фонтан. Квартира нікого не залишить байдужим, а головне вона з дуже гарною атмосферою.В ній дйсно хочеться залишитись. Запрошуємо Вас на пергляд. де Ви все побачите на власні очі. Документам більше 3х років, готові до угоди. Також є відео огляд квартири.

ексклюзив
Будівельників вул., 28/15

Без комісії для покупця. Продам 1к. квартиру за адресою: м. Київ, Дніпровський район, Дарницький бульвар, буд.1. 7/16 пов. Загальна площа - 43,5 кв.м, житлова - 17,8 кв.м. Квартира в чудовому стані, укомплектована меблями й технікою. Охайне парадне, доглянута територія, в будинку є консєрж. Зручна локація - ст.м. Дарниця в 5 хв пішки. Поруч супермаркет "VARUS", АШАН, "Фора", Сільпо,ТЦ Дитячий світ, ринок. Показ у зручний для Вас час. 69000$. Дарницкий бульвар, 1, Днепровский район, с.м. Дарница.

ексклюзив
Дарницький бульв., 1

🏡 Пропонуємо затишну квартиру в Дніпровському районі, Русанівка, з чудовим видом на канал! ✨ Опис: Площа: 45 квадратних метрів. Після ремонту, з сучасною технікою. Прекрасний вид з вікна. Розташування поруч з магазинами АТБ та Фора. Це ідеальний варіант для людей, які цінують комфорт та спокійне місце проживання з чудовим краєвидом. Зателефонуйте за номером, щоб домовитися про перегляд квартири!

власник
Ентузіастів вул., 17

До продажу пропонується видова двокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом у ЖК «Сонячна Рівєра» Вестибюль, зона очікування, охорона з картковим доступом до будинку та на поверх. Двері прихованого монтажу Avantis із фурнітурою Tupai (Португалія). Система антипотопу "Нептун" на опаленні, у ванній та кухні. Система очищення води (зворотний осмос – Akvantis). Кухня із натурального шпону з використанням фурнітури Blum (Австрія). Мийка з відділенням для аксесуарів та змішувач Franke (Швейцарія). Стільниця та фартух із цільного слябу Neolith (Іспанія). Стіл та стільці "Midj" (Італія). Кухня укомплектована технікою BOSСH: посудомийна машина, варильна поверхня, кавоварка, чайник, духовка з режимом мікрохвильової печі; острівна витяжка "Nortberg" холодильник "Liebherr". ТБ тумба з натурального шпону із вбудованим автоматичним каміном "Gloss Fire" на біопаливі з голосовим супроводженням. ТБ Samsung QLED Q80. Кондиціонери – мультиспліт система "Mitsubishi". Журнальний стіл Natuzzi (Італія). Тумба, туалетний стіл і ліжко, шафи прихованого монтажу з підсвічуванням фірми "Zegen". Паркетна дошка "Woodheart". Керамограніт на підлозі Fondovalle (Італія). Керамограніт на стіні у ванній кімнаті Gigacer (Італія). Керамограніт на стіні за ТБ тумбою Ariostea (Італія). Тепла підлога у ванній кімнаті, на кухні та балконі. Змішувачі у ванній - Tres та JBR (Іспанія). Інсталяція – Geberit Sigma (Німеччина). Сантехніка "ArtCeram" (Італія). Техніка у ванній: бойлер "Ariston" та стильна машинка з режимом сушінням LG. В квартирі, майже, не жили. Добре розвинена інфраструктура: 5 хв пішки до м. Лівобережна, ТЦ Комод, Виставковий центр, поруч набережна, дитячі та спортивні майданчики, яхт-клуб, магазин NOVUS, МВЦ, Спортленд, ресторани.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 3Б

Продаж 3к квартири, ЖК Silver Breeze, Дніпровська наб., Дніпровський. Продажа 3к квартиры, ЖК Silver Breeze, Днепровская наб., Днепровский. Представляємо вашій увазі розкішну трикімнатну квартиру в престижному житловому комплексі Silver Breeze, який є втіленням сучасного комфорту та вишуканого стилю. Ця чудова квартира, розташована на 26-му поверсі, пропонує розкішне житло із захоплюючим видом на величний Дніпро. З площею 80 квадратних метрів, ця квартира надає ідеальний простір для життя та відпочинку. Планування квартири: - 2 окремі спальні кімнати - кухня-вітальння - санвузол з ванною, пральна машина - велика шафа в прихожій для зберігання речей Ця квартира являє собою ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, розкіш і унікальний спосіб життя. Звяжіться з нами сьогодні, щоб дізнатися більше про можливість стати щасливим володарем цього розкішного житла в житловому комплексі Silver Breeze. #A3332

Дніпровська наб., 1а

Продається ексклюзивна 4-кімнатна квартира за адресою: вул. Космічна 6, Дніпровський район, Київ. Загальна площа: 116 кв.м. Поверх: 6/12 Планування: спальня №1 (8,1 кв.м.), спальня №2 (21,8 кв.м.), спальня №3 (12,5 кв.м.), кухня-студія (52 кв.м.). Два санвузли. Два кондиціонера. Паркетна підлога та дубові двері. Сигналізація. Нова сантехніка та замінена електрика, по всій квартирі встановленні нові склопакети Продається квартира з індивідуальним ексклюзивним дизайнерським ремонтом. Можливе перепланування на дві двокімнатні або одну однокімнатну і одну двокімнатну квартири. будинок виходить на сонячну сторону, квартира тепла, затишна, багато простору. Також окремо продається, металовий гараж з погребом, який знаходиться у дворі будинка. Зручне розташування: Метро Дарниця, Чернігівська, у пішій доступності. Парк Перемоги лише за 10 хвилин пішки. Поруч знаходяться дві школи, два дитячих садочки, ринок, Супермаркет "Фора" спортивний зал, кафе, аптека, нова пошта, Паркувальний майданчик. З повагою рієлтор Захар, телефонуйте-пишіть

ексклюзив
Космічна вул., 6

Продається простора трикімнатна квартира, розташована за адресою Дарницький бульвар, 10. Ця затишна квартира розташована на затишному житловому районі, який має великий потенціал для комфортного проживання. Загальна площа становить 77 квадратних метрів. Квартира має оптимальне планування, що дозволяє ефективно використовувати всі простори. Вона складається з трьох окремих кімнат, просторної кухні, санвузла та ванної кімнати. Розташування квартири є вкрай зручним: поруч знаходяться школи, дитячі садки, магазини, аптеки та кафе. Легкий доступ до громадського транспорту дозволить швидко дістатися до будь-якої точки міста. Ця квартира ідеально підходить для сімейного проживання або як інвестиційний обєкт. Не втратьте можливість стати власником цієї чудової квартири!

Дарницький бульв., 10

БЕЗ % для покупця Продам видову 2-кімнатну квартиру Дніпровський ( Днепровский ) р-н Воскресенка Райдужний ( Радужный ) бульв Воскресенський ( Перова ) 54 13 поверх 14 поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 52.4 м2. Житлова площа - 26.6 м2. Площа кухні - 8.6 м2. Висота стелі - 2.75 м. Квартира в житловому стані. Всі комунікації працюють. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Встановлено електричний бойлер, є пральна машина, холодильник, електрична плита. Все залишається новим власникам. Кімнати роздільні. Санвузол також роздільний. По всій квартирі встановлено металопластикові склопакети. Балкон не засклений. Меблі на кухні в гарному стані, замінювати не треба. Кімнати в житловому стані, але можна зробити косметичний ремонт. В санвузлі та ванній кімнаті потрібен ремонт. Також потрібна косметика в прихожій. В будинку встановлено два ліфта, пасажирський та вантажний ( тимчасово не працює ). Охайне та зелене подвіря. Дитячі та спортивні майданчики. Багато місця для паркування авто. Гарно розвинена інфраструктура. Поруч з будинком є : декілька шкіл, дитячі садочки, магазини, супермаркет НОВУС, ринок Троєщина, будівельний гіпермаркет Єпіцентр, аптеки, поліклініка, відділення банку, фітнес кулуб, парк, озеро, тощо... Чудова транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинки громадського транспорту. До метро Дарниця, Лівобережна та Почайна 15 - 20 хвилин на маршрутці. Також дуже зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна віїхати в любому напрямку. Квартира вільна, готова до продажу. Телефонуйте. Перегляди за домовленістю.

Воскресенський бульв. (Перова), 54

Продається 2-кімнатна квартира, в районі Русановки, по вул. Ентузіастів. Квартира з площею 51 м2, в гарному стані, дві роздільні кімнати, ламінат та плитка на підлозі, склопакети, вбудована кухня, бойлер, шафа-купе, кондиціонер. Чудовий район для комфортного та затишного проживання - із супермаркетами, ярмарками та вечірніми прогулянками по набережній. Метро «Лівобережна» - 20 хв. пішим ходом.

ексклюзив
Ентузіастів вул., 7/2

Продається 2-кімнатна квартира, в районі Русановки, по вул. Ентузіастів 29/2. з площею 51 м2, 7/9 поверх, квартира в гарному стані, дві роздільні кімнати, ламінат та плитка на підлозі, склопакети, вбудована кухня, бойлер, шафа-купе Чистий підʼїзд у теплий будинок фасад. Чудовий район для комфортного та затишного проживання - із супермаркетами, ярмарками та вечірніми прогулянками по набережній. Метро «Лівобережна» - 15 хв. пішим ходом.

ексклюзив
Ентузіастів вул., 29/2

Продається двокімнатна квартира, в Дніпровському районі, по вулиці Малишка 3. Квартира з площею 47м2 , 2 роздільні кімнати, стан квартирі житловий, знаходиться на 2 поверсі 12 поверхового будинку. Тихий спокійний двір, поряд з будинком магазини, кофейні, ТРЦ , метро Дарниця - 2 хвилини та один із найкращих парків Києва - Перемога.

ексклюзив
Малишка Андрія вул., 3

ТЕРМІНОВО!!! Ексклюзив! Вигідна пропозиція! Розглядаємо клієнтів по Державним програмам єВідновлення та постановам! Затишна двокімнатна квартира в Дніпровському районі м. Києва, за адресою: Сулеймана Стальського вул., 6-А. Девятиповерховий будинок з хорошими сусідами та охайною прибудинковою територією. Гарна двокімнатна квартира з роздільним плануванням. Простора та суха. Встановлено бойлер та кондиціонер. Опалення та водопостачання централізоване. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Поруч школа, дитячий садок, магазини, аптеки, дитяча та доросла поліклініки, лікарня, ТЦ "Квадрат", парк "Аврора", ліс, парк "Перемога", ресторани, кавʼярні, салони краси та перукарні, аптеки, відділення банків та банкомати, "Укрпошта" та "Нова пошта", зупинки громадського транспорту, трамваї, автобуси та тролейбуси в різні куточки міста, до метро "Дарниця", "Лівобережна" та "Чернігівська" їхати хвилин 15. Документам більше 3-х років, один власник, на угоді буде обовязково. Перегляди за попередньою домовленістю в зручний для всіх час.

ексклюзив
Стальського Сулеймана вул., 6-А

‼️Актуальна пропозиція‼️ ЖК Комфорт Таун Забудовник KAN Вул. Березнева ⭐️ Площа загальна - 75.2 м2 ⭐️ Площа кухні-вітальні - 26.62 м2 ⭐️ Площа житлова - 32.39 м2 ✅ Поверх - 2 ✅ Поверховість -9 Стильна квартира в яскравому ЖК Комфорт Таун Сучасний, якісний ремонт. Квартира укомплектована усією необхідною технікою кращих виробників ( Samsung, Bosch). Зручне планування - дві окремі кімнати, 2 санвузли та велика кухня вітальня. Стан квартири - відмінний! Комплекс має закриту територію з пропускною системою для вашої безпеки. Розвинена інфраструктура: магазини, аптеки, школи, спортзал, тенісний корт, баскетбольний майданчик, кафе, ресторани, хімчистки, пральні, супермаркет "Новус". (2 хв.) Вартість 145 000 USD (1 928 USD m2)🔥🔥🔥

Березнева вул., 16

Без % Продаж світлої 2- кімнатної квартири, яка ідеально підійде для сім’ї Квартира тепла та двостороння, з обох боків виходить на тихий внутрішній двір Є дві окремі спальні кімнати, одна з яких з заскленим балконом, тому у кожного у вашій сім’ї буде особистий простір Кухня укомлектована необхідною технікою та меблями, тому вона стане вашим улюбленим місцем для спільної сімейної вечері В квартирі є невелика кладова для зберігання побутових речей В санвузлі- ванна Будинок знаходиться в тихому місті де немає шуму, при цьому в пішій доступності максимум 3 хвилини у вас буде: великий парк для прогулянок з дітьми або домашніми тваринами, безліч кавʼярень для зустрічей з друзями, ТРЦ Квадрат з різними магазинами та декілька супермаркетів Біля будинку є автобусні та трамвайні зупинки звідки ви можете дістатися до різних куточків міста ст.м. Дарниця або Лівобережна- 10 хвилин Телефонуйте та нарешті придбайте місце для комфортного життя

Стальського Сулеймана вул., 8

Продаж квартири Пропонуємо до вашої уваги 3-кімнатну квартиру за адресою: вул. Хорольська, 1А. Помешкання знаходиться на 14 поверсі 24-поверхового будинку, що забезпечує чудовий вид на місцевість. Квартира має новий євроремонт та обладнана всією необхідною технікою, наприклад: холодильник, посудомийна машина, плита, пральна машина, варильна панель, мікрохвильова піч, духова шафа. Планування квартири передбачає окремі кімнати, кожна з яких має площу 17.7 кв.м, великий хол (14 кв.м) та кухню (11.5 кв.м). Також є дві кладовки для зберігання велосипедів чи інших габаритних речей. У пішій доступності розташовані супермаркети, торгові центри, ресторани, магазини, школи, дитячі садки, поліклініка та інші заклади. Двір будинку тихий та затишний, сусіди дружелюбні. Поруч є місця для відпочинку та паркування. Також порадує зручна транспортна розвязка — всього 20 хвилин до центру міста та метро. За 7-10 хвилин пішки можна дістатись до зупинок громадського транспорту. Запрошуємо на перегляд! A3.648

Хорольська вул., 1А

Вигідна ціна, 63000$, без комісії для покупця. Продаж 1-к квартири біля метро Чернігівська на вулиці Поправки (Лебедева), 14, в Дніпровському районі, . Квартира розташована на 5-му поверсі 25 поверхового сучасного будинку , загальною площею 38 кв.м, житлова 15 кв.м, кухня 8 кв.м. В квартирі виконаний капітальний, якісний ремонт, залишаються всі меблі та побутова техніка. Поруч магазини, супермаркети, торгівельні центри, зручна транспортна розвязка, метро Чернігівська 7 хвилин пішки. Розглянемо безготівковий розрахунок, Е-оселя, Е-відновлення, Постанова 280 та інші державні програми. Зацікавила квартира, чекатиму вас на переглядах. 0679221204, 0634850270 Ольга.

ексклюзив
Юрія Поправки вул. (Миколи Лебедєва), 14
1 - 24 з 2 123 результатів

Ціни на столичне житло останнім часом не радують своєю доступністю. Однак якщо продумано підійти до питання розташування майбутньої квартири, можна знайти цілком бюджетні варіанти помешкань. Саме завдяки цьому продаж квартир у Києві в Дніпровському районі користується чималим попитом. Перевірити, скільки коштує житло в цій частині столиці, можна за допомогою пошуковика Flatfy від ЛУН, де є більше 10 тисяч оголошень з продажу квартир в масивах Воскресенка, ДВРЗ, Микільська Слобідка, Березняки, Комсомольский та ін.

Чому варто купити нерухомість у Дніпровському р-ні

Округ не має проблем з транспортним сполученням: тут можуть вільно пересуватися й власники авто, й ті, хто користується громадським транспортом. В інші частини міста можна доїхати на автобусі, маршрутці чи на метро. Якщо треба постійно їздити на правий берег, краще підшукати вторинне житло поблизу станції метрополітену – дешево такі квартири не продають, але ретельно переглянути всі пропозиції все-таки не завадить.

Район вирізняється непоганою інфраструктурою: тут є навчальні заклади, медичні установи, магазини, супермаркети, ринки, аптеки, банки, кафе, ресторани тощо. Ще одна важлива перевага – гарна екологічна обстановка. Чистим повітрям і численними місцями відпочинку забезпечують місцевих мешканців Труханів острів, Русанівська набережна, озеро Тельбин, парк Перемоги, Гідропарк. Однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні, 4-кімнатні чи 5-кімнатні апартаменти, які продаються в будинках біля водойм чи зелених зон, можна знайти без проблем, проте коштувати вони будуть недешево.

Чи реально купити квартиру в Києві в Дніпровському районі від власника?

Пропозицій з продажу житла на вторинному ринку в новобудові чи будинках, що зведені 20-40 років тому, у цій частині міста багато, однак не всі знають, що подивитися будь-яку квартиру можна, якщо зв’язатися напряму з її господарем. Пошукова система Flatfy від ЛУН дозволяє переглядати оголошення без посередників, тобто ті, що були подані особисто власниками. Об’яви регулярно оновлюються й не містять дублів – тільки актуальна та перевірена інформація про купівлю нерухомості.

На сторінці розміщена карта Києва, на яку нанесені всі пропозиції з продажу нерухомості саме в Дніпровському районі. Можна перевірити, чи продаються квартири на тій вулиці, на якій вам хотілося б оселитися, або відразу оцінити зручність розташування вподобаного житла. Усе це ви можете робити не тільки на стаціонарному комп’ютері, а й на своєму смартфоні, адже система має адаптивний дизайн.

Кожне оголошення, що потрапляє до бази агрегатора, містить фото, ціну й опис житла: планування квартири, розташування, поверх, площу вітальні, спальні й кухні та інші особливості. Якщо поки що ви не знайшли потрібного варіанту нерухомості, підпишіться на розсилку. Як тільки в системі з’являться оголошення за вашими запитами, вам надійде повідомлення про це на електронну пошту. Користуйтесь усіма перевагами Flatfy від ЛУН, щоб недорого купити квартиру в цьому районі Києва!