Шукали простору квартиру для сімї ? Цінуєте простір, свіже повітря та можливість зробити щось під себе? Пропонуємо трикімнатну квартиру, за адресою: м.Буча, вул. Пушкінська 59Б. Будинок 2008 року, побудований з цегли, має доглянуту прибудинкову територію та чисті підїзди. Квартира складається з трьох роздільних кімнат, просторої кухні, роздільного санвузла, двох лоджій. Має житловий стан, та обладнана необхідними меблями та технікою для проживання. В пішій досяжності від будинку знаходятся : Novus, парки, зупинки громадського транспорту, школи, стадіони тощо. БЕЗ комісії для покупця!

Пушкінська вул., 59б

Квартира на вул. Тарасівська продається з усіма меблями і технікою, все повністю залишається. Продам двокімнатну квартиру 50,5 м.кв. 3/9 поверх . 1 балкон і 1 лоджія Квартира простора, тепла і світла. Стоїть система професійної очистки води, бойлер на 100 л., електро підігрів полу. Кондеціонер, додаткові електро батареї на кухні та в кімнаті. Вся техніка, сантехніка, меблі, все нове. Дуже зручне розташування, Квартира знаходиться в 5 хвилинах пішки від станції Лісова Буча, 1 хвилина до кінцевої зупинки маршруток до Києва та Ірпеня. Інфраструктура поряд: багато дитячих майданчиків, садочок, ліс, багато магазинів, відділення пошт. Власник, Пишіть, якщо цікаво, дзвінки не приймаю.

власник
Двокімнатна квартира з ремонтом і меблями в Лісовій Бучі, 50,5 м2

Чудова квартира неподалік центрального парку, в пішій доступності: школа, садок, магазини. Окремі дві кімнати, шикарні панорамні вікна в великій кімнаті

власник
2-х кімнатна квартира

ЖК Пурпурові вітрила Буча 2к квартира 5 поверх площа:60,4м будинок з червоної цегли, що робить квартиру достатньо теплою взимку і прохолодною влітку встановлений двухконтурний котел,житлові тарифи квартира двухстороння, вікна виходять в двір і на зовнішню сторону будинку 2балкони: на кухні засклений і в спальні відкритий меблі залишаються, деяку техніку заберуть (обговорюють при перегляді) Програми — ТАК Без комісії для Покупця Сертифікований Рієлтор АФНУ Телефонуйте зі всіх питань

2кімнатна квартира з ремонтом та меблями в Бучі до києва 10хв

Продаж квартири з можливістю відстрочення платежу з можливістю безкоштовного проживання в квартирі!!! (Оплата до моменту розрахунку за квартиру здійснюється виключно за комунальні послуги). Можливий обмін. Выгодное предложение! Центр Бучи! Кирпичный дом 2008 года постройки. Высота потолков - 2,75 м. Продажа 3-х комнатной квартиры бульвар Богдана Хмельницкого, 2. Общая площадь квартиры 99,0 кв.м Большой коридор, все комнаты раздельные, два санузла раздельных, две просторные лоджии с новыми стеклопакетами. Квартира двухсторонняя с шикарным видом на Собор. Отличное месторасположение: в пешей доступности школы, садики, несколько крупных супермаркетов, отделение почты, больница, поликлиника, горсовет, кафе и рестораны, отделение Приватбанка, Почтомат, продовольственные магазины, около дома большая парковка. 7-й этаж 10-ти этажного кирпичного теплого дома. Чистый уютный дом и парадное, большой грузовой лифт. Документы готовы, чистая продажа от собственника. В квартире никто не прописан.

РОЗСТРОЧКА!!ОБМЕН!Продажа 3-ки 99кв.м б-р Б. Хмельницкого 2 Буча

м. Буча, вул. Л. Качинського, 4В, розташована на 2/9 цегляного будинку, квартира 65 кв.м , житлова площа 34,4 кв. м., кухня -10 кв.м. + два балкони, висота стелі 2,7м. Квартира з ремонтом.

Продаж 2-х кімнатної квартири в м. Буча

Продається 2х кімнатна квартира з ремонтом меблями і технікою, знаходиться в жк закритого типу Континент, опалення індивідуальне газове, 2й поверх, територія закрита, підʼїзди чисті і сучасні, будинок повністю заселений! Школа і дитячий садок через дорогу, всі магазини, а також зупинка транспорту біля жк! Перегляд за попередньою домовленістю, деталі по телефону! Оформлення мінімальне 2%

Олексы Тихого улица, 4, Буча, Буча, Киевская 65000.0 USD

З документами в зданому будинку. Двокімнатна квартира в комплексі бізнес класу ЖК Гранд Бурже. ЖК має свій власний ТРЦ Avenir Plaza (спортзал EnerGym, Сильпо, кінотеатр Filmax) Та підземний паркінг й бомбосховище, з можливістю купівлі або оренди паркомісця. Поруч будується найбільший та найсучасніший Епіцентр в Київській області) Продаж квартири можливий під усі державні програми, так як квартира з документами: Іпотека, Постанова, Сертифікат - Так! Квартира дуже видова, з виглядом на приватний сектор та центр Бучі, Ірпінь та Київ. Не вікна в вікна) Купували та вибирали квартиру для себе в період будівництва ЖК. Фото всі реальні, саме цієї квартири. Подивитись та вигідно купити цю чудову квартиру телефонуйте по номеру в оголошенні.

Леонида Бирюкова бульвар, 2А, Буча, Киевская 65000.0 USD

Вигідна пропозиція! Продам 2х кімнатну квартиру 65м2 з ремонтом, меблями та технікою в Лісовій Буча по вул.Шота Руставелі.Клубний затишний комплекс серед сосен. Будинок цегляний, утеплений. Поверх 3/4. Індивідуальне газове опалення. Мінімальне Оф. Практичне планування: 2 сан.вузли, балкон, простора кухня та дві роздільні кімнати. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

Шота Руставели улица, 4, Буча, Киевская 65000.0 USD

Продам 2-х кімнатну квартиру з ремонтом, меблями та технікою!ЖК Буча Квартал вул. Бориса Гмирі, біля ТК Варшавський та МРЕО. Якісний, теплий цегляний будинок (товщина стіни - 2 керамічні цегли), індивідуальне газове опалення - двухконтурний котел Італія. Середній поверх 3/5 поверх. В квартирі роздільне планування, окремо дві кімнати, кухня та роздільний санвузол. Є балкон для сушіння одягу та зберігання речей (велосипеди, коляски, тощо) Мінімальні податки при продажі. Право власності більше 3-х років. Оформлення - 2%. Продаж від власника. Без комісії для покупця. Посередникам не турбувати.

Продам 2к Буча Квартал! Оформлення 2%

Житлові комплекси у Буча

Продам 2к квартиру 60 м2 з ремонтом, та частково з меблями. Роздільне планування: дві кімнати, кухня , два с/у, балкон. Квартира двостороння. Поверх 16/16 ( ліфт). Опалення : власна котельня. Мінімальне оформлення 2% Інфраструктура: якісне будівництво( цегла), центр міста, на території дитячий садок та школа. Наявність продуктових магазинів та супермаркетів, аптек.

2к квартира 60м2 з ремонтом в центрі Бучі.

Продається величезна 3х кімнатна квартира, центр Бучі вул Богдана Хмельницького, якісний будинок вся інфраструктура поряд! 3 окремі великі кімнати, вхідна група, 2 санвузла, велика кухня, балкон! Деякі меблі забирають, в квартирі є моменти по ремонту, загалом квартира в нормальному стані, ціна нижче ринка так як потрібно дуже терміново продати!

Велика 3х кімнатна в центрі Бучі!

Простора трикімнатна квартира, з частковим ремонтом. Планування: два санвузла, три окремі кімнати, два балкони ( один з яких засклений). Цегляний будинок з доглянутим парадним, два ліфти. Хороше місцерозташування в центрі міста Буча, поруч все необхідне для життя: магазини, салони, кавярні, садочки, школи, прямі маршрути до Академмістечка, Святошино, Мінської - поруч з будинком одразу зупинка громадського трансорту. Розвинена інфраструктура району.

Продам 3к квартиру в самому центрі Бучі!

2-кімнатна квартира в ЖК "Континен" у Бучі - це затишне житло, яке пропонує комфорт та зручність на кожному кроці. Розташована в гарній локації, вона дозволяє швидко і зручно діставатися всіх необхідних місць: магазинів, шкіл, зупинок громадського транспорту. Особливістю цієї квартири є індивідуальне газове опалення, що забезпечує не лише комфортну температуру у приміщенні, а й економію на комунальних платежах. Покупцеві не доведеться турбуватися про купівлю меблів та побутової техніки, оскільки всі вони залишаються у квартирі. Це значно спрощує процес переїзду та дозволяє відразу ж насолоджуватися новим житлом. Додатковою перевагою є наявність закритої території, що охороняється, що створює відчуття безпеки і спокою для мешканців.

Продам 2 комнатную в Буче, ЖК Континент

Простора 2х к квартира з ремонтом 60м2 Поверх 3/9 п, будинок з ліфтом. Квартира з новим ремонтом (ніхто не проживав).Частково меблі. Встановлена система протизатоплення, якісна розводка електрики з автоматами, якісні міжкімнатні двері, засклена лоджия.Індивідуальне опалення (газовий котел) Оформлення 2%

2к квартира з ремонтом в ЖК Буча квартал

Продам 3 ком квартиру в центре Бучи, район детского садика Капитошка, все инфраструктура в пешей доступности: сад, школа, магазины, салоны, остановки. Закрытая территория, индивидуальное газовое отопление. Есть вся мебель и техника для жизни. Более детальная информация по телефону.

Продам 3 комнатную в центри Бучи

Квартира знаходиться в чудовій локації міста Буча. Поруч вся необхідна інфраструктура для життя. Поблизу дитячі садочки, ліцеї , школи, магазини, зупинки громадського транспорту. В квартирі зроблений свіжий ремонт в світлих тонах. Мінімальне оформлення. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону вказаним в оголошенні.

Гарна квартира з достойний ремонтом

Лісова Буча вул.Шота Руставелі. Малоповерховий затишний комплекс. Будинок цегляний, утеплений. Квартира 2х кімнатна 65м2 розташована на 3/4 поверсі. Автономне газове опалення. Гарне планування, 2 сан.вузли, балкон! Повністю облаштована: ремонт, меблі, техніка. Купуй- занось речі. Є свій дитячий майданчик, парковка. Вартість квартири 65000$. Дзвоніть 09******76 Таня

Продам 2х кімнатну квартиру з ремонтом!

У центрі міста продається велика квартира для родини. Поруч є абсолютно все, що необхідне для комфортного життя. Мережеві маркети та нішеві крамниці, школи та садочки, стадіони та спортивні секції, кавярні та доставки їжі, пошта та ринок, зупинки громадського транспорту та поліклініки - словом, усе під боком. Будинок цегляний, добротний. Квартира простора. На першому поверсі кухня студія, санвузол з душовою, балкон. На другому - три окремі спальні та санвузол із ванною. За опалення відповідає котельня (є теплолічильник і регулятори на батареях). Державні програми так. Перегляди у зручний час.

Центр Бучі. Дворівнева квартира. Три кімнати. Безготівка - так

однокімнатна квартира (євродвушка) з ремонтом. Жвавий район, де все поруч: школа, садочок, ринок, маркети від Новуса до АТБ, кавярні, доставки, спортзал, пошта, зупинка транспорту поруч. До Києва можна дістатися за 20 хвилин (неподалік залізиця). Є парковка на комплекс. Тут є все. Територія закрита від сторонніх людей; двір охайний, доглянутий, під відеонаглядом, не проїзний - можна безпечно випускати дітей. Квартира на десятому поверсі (кімната, санвузол і кухня) та на одинадцятому (санвузол і дві спальні). Хороше планування, просторі кімнати. Стан на фото. Перегляди у будь-який час. Без комісії.

Тихого переулок, 2, Буча, Киевская 64000.0 USD

Комплекс нагадує Турецький готель ЖК На прорізній Індивідуальне газове опалення 1к. 43м2. 2 поверх. Ремонт, меблі, нова техніка для кухні Залишилось замовити саму кухню Любі програми 64.000уо. 8.5%

Продам Світлу квартиру з ремонтом ,ЖК На Прорізній саме для тебе

Відмінна 2-кімнатна 2-х сторона квартира, площею 70 м2 на високому 1 поверсі в ЖК комфорт класу "На Прорізній". Квартира під чистове оздоблення, виконана стяжка, штукатурка, обладнана ефективним двоконтурним газовим котлом Bosh для обігріву приміщення та нагрівання води. Вітражні вікна, сучасне планування, світла зручна квартира розташована у ЖК на початку Бучі у лісовій зоні, у комплексі дитячі майданчики, спортивні майданчики, магазини, аптека, школа, фонтан, паркова зона, бігові доріжки, поряд озера, парки Бучі та Ірпеня. Зручна транспортна розвязка, до м. Мінська 30 хв. до м. Академмістечко 20хв. на маршрутному автобусі. Можливо по Є-Оселя. В цыну входять сплата податків. Продаж без комісії!

Відмінна 2-кім. к-ра 70 м2  в ЖК комфорт класу На Прорізній Гостомель

Продаж 2к квартири в м.Буча ЖК Буча квартал . Квартира з ремонтом . Все залишається . Дві просторі кімнати , ванна кімната , ніша для речей , кухня , комфортний балкон з видом на двір . Будинок цегляний , теплий . При відключені світла є вода . Свій газовий котел . Податки мінімальні . Продаж без комісії . Є відеоогляд ID 79066

Бориса Гмирі вул., 10

Продам свою двокімнатну квартиру з ремонтом в прекрасному місці ЖК Континент. Комплекс закритого типу. Має велику територію, дитячий та спортивний майданчики. Велична парковка. Прекрасна інфраструктура: Магазини, супермаркети, аптеки, кафе, спортивні клуби, нова пошта, ринки, будинок побуту, загальноосвітня школа, дитячі садочки, парки, зупинки громадського транспорту та багато всього іншого. В квартирі автономне опалення. Загальна площа квартири 48 м2. В квартирі є простора кухня 15м2 Спальна кімната та вітальня. Ванна-туалет та коридор. В квартирі все роблено з якісних матеріалів, Проведенена тепла підлога, повністю мебльована та готова для заїзду нових власників. Додаткова інформація за телефоном.

власник
Тихого переулок, 4/2, Буча, Буча, Киевская 63000.0 USD
1 - 24 з 361 результатів