Продаж однокімнатної квартири ( 1/5/5) біля парку Олександрія ,бульвар Олександрійський Площа - 30,8 м2 Кухня- 6 м2 М/п балкон,жилий стан Всі питання по телефону 097 487 58 58 Наталія Агенція нерухомості МОНОЛІТ

Олександрійський бульв. (50-річчя Перемоги), 173

Продається гарна двокімнатна квартира. 7/8 частин З ПОВНИМ ДОСТУПОМ ТА ГОТОВИМ ОРЕНДНИМ БІЗНЕСОМ. Стан житловий, при необхідності можна відразу заїхати і жити спочатку Масив піщаний. Будинок цегляний, теплий холодний взимку влітку. Дві окремі кімнати Гарний, тихий, спальний район. Поруч є вся необхідна інфраструктура для життя, супермаркет АТБ, магазини, школа, садок. Маршрутний, муніципальний транспорт у будь-яку частину міста.

Ставищанська вул., 128

Пропоную придбати однокімнатну квартиру з хорошим косметичним ремонтом, мебльовану, з побутовою технікою. Вікна в квартирі металопластикові, балкон утеплений та засклений. Ванна і туалет сумісні, замінено сантехніку, встановлено душову кабіну. Будинок цегляний, девятиповерховий. Розташований поруч з парком, біля будинку супермаркет та зупинка міського транспорту. Показ квартири у зручний для вас час. Звертайтесь, запрошую на перегляд.

Сквирське шосе, 223

Продаж 1 кімнатної квартири малосімнйного типу за адресою вул. Декабристів, 5 Квартира кутова, суха, чиста, акуратна, в хорошому жилому стані Замінене вікно на кухні і балкон Лишається кондиціонер, і все, що є в квартирі Поруч ринок, школа, садочок, річка, гарне транспортне сполучення Ціна 31000$ АН Злагода

Декабристів вул., 5

Продам однокімнатну квартиру в цегляному, девятиповерховому будинку, район Вокзальна. Квартира світла, з косметичним ремонтом. Вікна металопластикові, балкон зсередини утеплений, засклений. Ванна з туалетом сумісні, нова сан.техніка, залишається бойлер. При продажі квартири залишаються меблі та побутова техніка. Квартира розташована на зручному, третьому поверсі. Вигідний варіант придбання для подальшої оренди- завжди є попит. Будинок утеплений, в хвилині ходьби школа, в дворі дитячий садочок, супермаркет. В кількох хвилинах ходьби річка, до центру міста 5 хвилин їзди. Продаж квартири без пошуку зустрічних варіантів. Агентство нерухомості "Пріоритет"

бульвар Олександрійський, 44

Пропонується до продажу одно кімнатну квартиру в м. Біла Церква (Піонерська, біля дитячої стоматологічної поліклініки ) в цегляному будинку. Квартира не кутова, загальглю площею 31кв. м. кімната 17.кв. м. кухня 6кв. м. МПВ . сан вузол суміжний. Прекрасне місце для життя, поруч в пішої доступності школа, садок, АТБ, Сільпо, Базар, Торговий центр. річка, парк "Олександрія", зупинка громадського транспорту. Телефонуйте цікава пропозицію! Остаточна ціна буде обговорюватися з реальним покупцем. Офіційно зареєстроване підприємство з постійною адресою, кваліфікованим персоналом та досвідом роботи, надає повний перелік послуг з питань, повязаних з нерухомістю. Безкоштовно приймаємо заявки від продавців і орендарів. Гарантуємо обєктивну оцінку, якісну рекламну компанію та юридичну підтримку. Юридичний супровід угод до моменту вручення правовстановлюючих документів, перевірка нерухомості на наявність арештів, обтяжень, і.т.п. З повагою агенство нерухомості "ЄвроДім"

Сквирське шосе, 49

Продам 2-Х кімнатну квартиру на Залізничному Селищі по вул.Карбишева (Люльки). Не кутова. Панельний будинок 1973 року побудови. Індивідуальне газове опалювання. Великий добудований і узаконений балкон через кімнату і кухню. Під будинком великий підвал. На задньому дворі навпроти вікна капітальний гараж. Квартира в житловому стані. Металопластикові вікна і балкон. Газова колонка на гарячу воду. Тихий затишний двір і доброзичливі сусіди. Ціна: 35.000 у.о. з Торгом.

Карбишева вул., 3

Терміновий продаж! м.Біла Церква Пропоную до продажу однокімнатну квартиру по вул.Калініна 4 Квартира розташована в будинку 2012 року на 8-му поверсі з 9-ти Загальна площа 36м2 Площа кухні 8.8м2 Лоджія МП обшита деревянною вагонкою Встановлено МПВ, підлога лінолеум, на стінах шпалери в світлих тонах, є бойлер, кондиціонер, при продажу залишають майже всі меблі. Квартира затишна, тепла та охайна в косметичному ремонті. Також зверніть увагу на будинок, є своя котельня, економні комунальні послуги, ліфт в гарному стані, чистий підїзд, великий дитячий майданчик, є магазин. В кроковій досяжності зупинка транспорту, поруч центр міста. Розглядаємо продаж по державним програмамам. Ціна - 34 999 $ Пропозиція варта Вашої уваги Всі питання по телефону 097 487 58 58 Наталія Агенція нерухомості МОНОЛІТ

Василя Симоненка вул., 4

Продаж 1 кімнатної квартири на Томилівській 50/2 Ціна 27000$ Пропонуємо вашій увазі 1 кімнатну квартиру що розташована на 9 поверсі 9 поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири 34,8 м ;житлова -17,3 м. Квартира в жилому стані. Санвузол роздільний. Вікна та балкон дерев’яні. Будинок 1985 року побудови. Малосімейка Перед будинком є місце для парковки авто ,поряд магазини,зупинка транспорту,перед будинком сучасний дитячий майданчик. Цікаво телефонуйте 09*********29 Алла АН Дім Мрій

Томилівська  50/2. Продаж 1 кім квартири

Продам квартиру без рієлтора (Я ВЛАСНИК) з косметичним ремонтом(кухня і кімната) туалет і ванна окремо в 5-ти поверховому будинку (4-ий поверх) Квартира не углова . Бойлер є , вай-Фай , вікна металопластикові , під’їзд охайний , великий балкон лоджіє , своя котельня (зимою дуже тепло в квартирі), квартира знаходиться по вулиці: Полковника Коновальцева 27. З документами порядок . Телефонувати по суті будь-ласка , реальному покупцю торг.

владелец
ПРОДАМ 1-кімнатну квартиру

ЖК в городе Белая Церковь

Світла та тепла 1-кімнатна квартира, малосімейного типу, вул. Східна 28, на 7-му поверсі 9-поверхового будинку, загальною площею 35 м2, кімната 18 м2 з виходом на балкон, кухня 9 м2, роздільний санвузол, просторий коридор. В квартирі встановлено: нові 2-камерні металопластикові вікна, нові сучасні радіатори опалення, нова ванна, новий бойлер, нова газова плита, нова витяжка, нові вхідні металеві двері. В кімнаті ремонт зроблено. Залишається нова шафа-купе. Інша частина квартири підготовлена під чистове оздоблення. На поверсі закритий коридор. Чистий під’їзд. Тихий двір з дитячим майданчиком. Зручне розташування, поруч ринок, три супермаркета, школа, дитсадок, МакДональдс, зона відпочинку, громадський транспорт, маршрутки до Києва. Вартість- 33600уо. Ексклюзивний продавець- Агентство нерухомості -КвартЛандія- Фото відповідають дійсності. Показуємо щодня.

1-кімнатна квартира вул. Східна 28. Частково ремонт!

Пропонується до продажу однокімнатна квартира у місті Біла Церква. Загальна площа складає 36 кв.м. Квартира знаходиться на 5 поверсі 9-поверхового будинку. У приміщенні зроблений косметичний ремонт. Ця вторинна нерухомість ідеально підійде для одного або двох мешканців. Неподалік знаходяться магазини, школи та парки, що робить це місце зручним для життя. Не витрачайте час, купіть цю затишну квартиру в самому серці міста!

Продам 1к Леваневського 3 мкрн

Продам світлу , теплу , затишну 1 кімнатну квартиру по вул. Бульвар Олександрійський 121. Будинок розташований за магазином Траш . Балкон , вікна поміняні. Гарний косметичний ремонт . Бонус до квартири кладова в підвалі . Квартира Вам обов’язково сподобається, тому запрошуємо на перегляд .

Продам 1 кімнатну квартиру по вул.Бульвар Олександрійський

Продам однокімнатну квартиру на Критому ринку по вул.Івана Мазепи 45 Квартира знаходиться на 8 поверсі 9 ти поверхового панельного будинка в самому затребуваному районі міста. Квартира не кутова,з косметичним ремонтом.Світла тепла і затишна. Все що є на фото залишається,всі меблі і техніка(пральна машина,холодильник,бойлер) В квартирі -Мп вікна,Мп балкон -Санвузол в кахелі -Міжкімнатні двері-дерево Загальна площа 35 кв.м,кухня 8.5 кв.м,кімната 17.5 кв.м Чистий підїзд.Привітні сусіди.Поруч вся інфраструктура містаШколи,садочки,ринок,зупинки,маркети,парк Олександрія.... Торг умісний.Ключі в агентстві нерухомості.Телефонуйте покажем квартиру в зручний час

ДНС Мазепи 45 однокімнатна кімнатну квартиру

ТЕРМІНОВО ‼️ Якщо Ви шукаєте квартиру в цегляному будинку по вигідні ціні то ця пропозиція саме для Вас! 2 кімнатна квартира в 10 хв від центру міста по вулиці Київська 25. Квартира не кутова 2 окремі кімнати, кухня. Квартира не кутова з косметичним ремонтом, мпв, без балкона. Поруч є магазини, кафе, зупинка! Телефонуйте!! Торг для реальних покупців!

ТЕРМІНОВО 2 кімнатна квартира по найнижчі ціні

Продається однокімнатна квартира в хорошому спальному районі ,Сквирське шосе 256, рядом є зупинка транспорту ,також неподалік зупинка маршруток на Київ ,неподалік парк Александрія ,,річка,магазини Атб,Сільпо,Червоний маркет,аврора ,Копійочка,Єва,Банки,Аптеки,мед,коледж,строїтільний коледж,школи,Больниця Сімашко рядом,також до жд.вокзалу 10 хв їзди ,до центру 15,є базар ,садочок,коледж і все необхідне для життя.В квартирі є всі необхідні меблі,а також техніка:холодильник LG ,стіральна машинка Bosch ,боллер ARISTON,пилосос Philips,телевізор плазма Samsung мікроволновка ,чайник ,в спальні ламінат ,пластикові двері і вікно при виході на балкон і все що потрібно для життя. При вході двоє дверей одні броньовані двері ,також в квартирі є балкон ,також присутній WI FI , також є підвальне приміщення і таке інше всі питання по тел. За окрему плату можу запропонувати Гараж. Рієлторам не турбувати!!!

владелец
Продажа квартири

Продається 1к квартира в хорошому районі міста, поруч школа ,парк Олександрія, супермаркети, базар, зупинка громадського транспорту. Квартира не кутова, в житловому стані, вікна пластикові, без балкона але є місце добудувати великий балкон.Квартира продається з меблями та технікою, хороша інвестиція під оренду. Телефонуйте покажим в зручний для вас час, ключі в агентстві Нерухомості Маєток

Продам 1к вулиця Дачна 37

Нове 2/8/9 Леваневського 61 Двокімнатна квартира по ціні однокімнатної Пропоную до продажу двох кімнатну квартиру на середньому поверсі девятиповерхового будинку. Квартира не кутова , під свій ремонт. Будинок цегляний Зручне розташування Поруч ДК, школа , садок, базар, магазини, зупинка

Продам 2-х.кім.квартиру на Леваневського

Рідкість в продажу Продам квартиру в престижному районі міста. вул. Дачна,37 Панельний будинок, не малосімейка. ОСБб. Чистий та доглянутий під*їзд. Гарні сусіди Квартира в косметичному ремонті, чиста та суха. Без сторонніх запахів МП вікна та балкон. Піденна сторона При продажу залишаються: всі меблі, холодильник та бойлер. Поруч дендропарк, річка, школи/садочки, маркети , ринок та медичні установи різних напрямків. Зупинки громадського транспорту в усі куточки міста без пересадок Чудова пропозиція, як для проживання так і під здачу в оренду. В даному будинку квартири продаються РІДКО Зацікавило? Телефонуйте (смс, можу вчасно, не прочити)

Рідкість в продажу. Не малосімейка

Продаж 1 кімнатної квартири р-н Леваневського .Митрофанова 12/18. Ціна 27000$ Пропонуємо вашій увазі 1 кімнатну квартиру що розташована на 1 поверсі 5 поверхового житлового будинку. Це малосімейка,малогабаритна квартира . Загальна площа 24м Квартира в сучасному ремонті. Поміняна проводка,сантехніка. Вана в сучасному кафелі. Воду гріє бойлер . В ваній тепла підлога . Будинок цегляний . Квартира без балкону.Є дозвіл на добудову ,тому при бажані ви зможете добудувати балкон через всю кухню та кімнату розміром 10 м. Будинок розташований в кроковій доступності від зупинки транспорту(22маршрут) ,поряд стометрівка ,школа,садочок ,лікарня. Це район з найкраще розвиненою інфраструктурою. Цікаво? Телефонуйте Ольга АН Дім Мрій

Продаж 1-кімнатна на Незалежності

Продам 1 кімнатну квартиру ( не малосімейного типу ), розташована по вулиці Княгині Ольги , 3 мкр Леваневського . Продається з меблями та технікою . Розглядаємо під Є оселю .

Продам 1 кімнатну квартиру по вул. Княгині Ольги Леваневського

Продаж 1 кімнатної квартири Днс.Бульвар Олександрійський 133. Ціна 31000$ Пропонуємо вашій увазі 1 кімнатну квартиру що розташована на 3 поверсі 5 поверхового цегляного будинку. Будинок ОСББ . Загальна на площа квартири 31,7 м ,кухня 5,9 м ;кімната 16,5 м Квартира в жилому стані. Санвузол сумісний в кафелі 90-х років. Вікна та балкон деревʼяні . До квартирі іде кладовочка в підвалі ,де можна зберігати різні речі. Будинок має дуже зручне розташування.Поряд школа,садочок,базар,банки,аптеки,магазини,до набережної 5 хвилин.Поряд з будинком зупинка громадського транспорту. Це просто топова локація. Днс має одну з найкращих інфраструктур в місті. Попит на квартири в цьому районі найкращий в місті.Це ліквідний район який завжди можна вигідно продати і також цей район має попит серед орендного бізнесу) Якщо ви шукаєте квартиру для власного комфортного проживання ,чи можливо ви шукаєте квартиру щоб купити та вигідно потім здавати то дана пропозиція саме для вас! Цікаво? Телефонуйте 09*********29 Алла АН Дім Мрій

Днс. Продаж 1 кім квартири. Бульвар Олександрійський 133

Продам 1 кімнатну квартиру на Піщаному масиві по вулиці Академіка Кримського 6. Квартира не кутова під свій індивідуальний ремонт. Зручне місце розташування розміщення поруч супер маркет АТБ, магазини, ринок, кавʼярні, нова пошта, зупинка.

ТЕРМІНОВО 1 кімнатна квартира на Піщаному масиві

Продам квартиру в тихому , спальному районі масива Леваневського . Розташована квартира по вулиці Молодіжна 6. Квартира під свій індивідуальний ремонт . Продається без меблів . Але дуже чиста , охайна. Поряд з будинком водойм , озеленення. Садочок, школа - видно з вікна квартири . У дворі будинка є колонка - водичка там питна та смачна . Магазини , супермаркети, транспортна зупинка - в пішохідній доступності. Локація будинка супер - тому телефонуйте та записуйтесь на перегляд квартири.

Продам 1 кімнатну квартиру по вул. Молодіжна 6
123...9
1 - 24 из 198 результатов