Продаж просторої 2к квартири від власника з готовим ремонтом. Двостороння, 2 поверх. Центр села Щасливе.

власник
Продаж квартири,  2к,  90,4 кв.м,  с.Щасливе,  вул. Героїв Майдану 11.

Квартира в житловому комплексі Сіті - Стейт вул Лесі Українки, 14 3/6 повноцінна комплектація ,якісний ремонт,італійська кухня,(натуральних матеріалів) скандинавська сантехніка, інвенторні кондиціонери, двосторонній вид з вікон, тихий двір. Ліфт,кодовий вхід, чудова поверховість квартири. Паркувальні зона.,пульт шлагбаума. В будинку є індивідуальні комори,є бомбосховище. Повністю готова для проживання Все поряд: Парк,селищна рада,всі магазини,аптека, кавярні. Продаж від ВЛАСНИКА , без комісії .% Відповім на всі запитання пишіть будь ласка в olx. , якщо телефон тимчасово не в доступі. Не зволікайте , щоб впустити цей шансн

власник
Комфортна 2к квартира в ТОП комплексі Сіті Стейт Щасливе

Незвичайна квартира з терасою в новобудові ЖК 7я в с. Щасливе (Київської області). Альтернатива приватному будинку. Вільне планування, міжкімнатні стіни відсутні. Розумний дизайнер зможе придумати варіанти і з 2-ма кімнатами і з 3-ма. Житлової площі 95 кв.м. Площа тераси - 69 кв.м. Разом 164 кв.м. Є газовий котел. Ліфт працює, будинок заселений. Пишіть або дзвоніть ТІЛЬКИ у Вотсап або Сигнал. Я (власник) захищаю країну на Сході, тому на мобільному звязку буваю рідко. Квартира доступна для перегляду. Показувати її може мій сусід. Ріелтори, сміливо пропонуйте квартиру своїм клієнтам.

власник
Велика 2-поверхова квартира з терасою в ЖК 7Я (164 кв.м.)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1к квартира. с. Щасливе, Бориспільський р-н Загальна площа 39,3кв.м. Двухконтурний газ котел. Встановлена тепла підлога. Перегородки шумоізольовані. Двері вхідні шумоізоляційні. Ремонтні роботи проводяться згідно дизайн-проекту.

власник
Квартира 1к с. Щасливе

Продаю однокімнатні апартаменти 39 квадратних метрів в ЖК Сімя, в комфортному селі Щасливе. Село знаходиться в 7 км від міста Київ, метро Бориспільська. Приміщення на цокольному поверсі, кут будинку. Чудовий варіант під комерційні потреби або апартаменти під здачу в оренду. Це останній, 5 будинок у житловому комплексі, введений в експлуатацію, можна заходити на ремонт, є ключі, оформлені документи на право власності. В наявності вхідні двері, вікна, лічильники на воду та електрику. Поряд школа, дитячий садок, магазини, зупинка транпорту, лікарня. В селі і трасі в Київ якісна автомобільна дорога.

власник
Продаж апартаментів в жк 7я с. Щасливе в зданому будинку. Власник

Продается однокiмнатна квартира. 5-10 хвилин вiд станції метро Бориспільська. В центрi с. Щасливе. Вторичний ринок. Вiд господарiв, без посредників. Телефон 06******26 09******11

власник
Квартира однокiмнатна Киев

Продається !!! Лучшая цена - 1200y.e/m2 Можно приступать к ремонту. 1 кімн.квартира(36.6м.кв). Жк7я в с.Щасливе, Бориспільського р-ну (8км.до метро). Новий житловий комплекс. Хороша дорога та розвинена інфраструктура. Поряд дитячий садок. Будинок монолітно-каркасного типу з підземним поверхом. Огороджувальні конструкції цегляні, утеплені мінеральною ватою. Опалення газове індивідуальне.. Продаж від власника. +38********46, Вайбер +38********76, открыт к сотрудничеству с агенством.

власник
Квартира 37м2 ЖК 7-Я готова к ремонту.