Продається 2 кім. квартира 56,6 кв.м. на 9 поверсі, в Новосілках Фастівського ( в минулому Києво-Святошинському) району по вул. Олександрівська, 3А. Квартира має вдале, компактне планування , виходить вікнами на дві сторони будинку. Має роздільний санвузол. В квартирі зроблена стяжка підлоги, штукатурка стін, стоять радіатори, встановлено газовий котел. Опалення в квартирі індивідуальне газове. Будинок підключений до всіх комунікацій, в будинку живуть люди. ЖК має своє ОСББ. Ніяких витрат для Вас при купівлі!

власник
Олександрівська вул., 3

Продам 2к квартири в ЖК Нові Теремки, с Новосілки, вул. Олександріівська 3. Без ремонту, після будівельників. Загальна площа 57,5 км2., розташована на 2 поверсі. Житлова 29,3, кухня 15,1. Будинок введений у експлуатацію, право власності є. В квартирі встановлений газовий котел, металопластикові вікна. У будинку магазин Новус, аптека, інші магазини. До метро Теремнки 7 хв на маршутці, або 20 хв пішки. Ціна 55 000 дол. Можна «Є Оселя».

власник

КВАРТИРА ВІД ВЛАСНИКА! Оформлене право власності. ЖК Нові Теремки, вул. (Садова) Олександрівська 3,Будинок сдан в експлуатацію, в будинку живуть, можна заходили на ремонт. с. Новосілки, до метро Теремки, Іподром 13 хвилин на машині, Виставковий Центр 15 хвилин маршрутою. Квартира площею *42.12м², розміщена на 7/14цегляного будинку. Опалення- газова котельня на криші, плита-електрична. Індивідуальні лічильники на воду/газ/тепло на кожну квартиру. На зиму планується встановлення генератора на весь будинок. .В будинку є супермаркет Novus, аптека, в сусідньому будинку Нова Почта і багато іншого дуже розвинута інфраструктура. Біля будинку велика парковка для автівки. Поруч з будинком зупинка маршрутки на Київ до метро Іподром, Виставковий центр і навіть пряма маршрутка до метро Либідська.є. Перегляди по домовленості. Без посередників. Документам менше 3х років. Податки в суму не включені.

власник
ВЛАСНИК Квартира ЖК "Нові теремки» м.Теремки 15хв
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дуже затишну квартиру в Новосілках, ЖК Sofiya Nova (Софія Нова), Новосілки, вул. Миру, 10, поверх 6, загальна площа 38м.кв, кухня 13м! Будинок зданий в 2021р, право власності, чудове місце, панорамні вікна на південний захід, індивідуальний котел (опалення, гаряча вода, тепла підлога). Комфортна інфраструктура ЖК: охорона, відеонагляд, вїзд на територію по перепусткам, спортивний та дитячий майданчики, ставок. Поряд дитячий садок та школа. Автобусна зупинка та 10хв. до метро Теремки. Недалеко ліс та озеро. Можлива єОселя. Дзвоніть за номером телефону або пишіть Viber.

власник
ЖК Софія Нова Sofiya Nova, 38м, Новосілки, Миру, 10, 6 пов

Продається 1К квартира 34,3 кв.м., в ЖК Софія Нова від Мартинова в с. Новосілки, Києво-Святошинського району. Переуступка. Квартира розташована на 4 поверсі, по вул. Миру 10Б. Загальна площа 34,3 м2 . Кухня 10,3 м.кв., комната 15 м.кв. Квартира зроблена під чистове оздоблення. Виконана лазерна стяжка полу, чорнова штукатурка, розводка електрики. Встановленні енергезберігаючі вікна, стальні радіатори Підʼєднанні всі комунікації з лічільниками: вода, світло, газ. Панорамні вікна. Індивідуальне опалення. Тепла підлога. Введення в експлуатцію - вересень 2023 р.

власник
Продам квартиру в ЖК "СОФІЯ НОВА" вул. Миру 10Б.

Продаю СВОЮ затишну однокімнатну квартиру в ЖК Софія Нова. Квартира розташована на першому поверсі, східна сторона, не кутова. На 0 поверсі розташовані приміщення під комерцію. В квартирі встановлений газовий котел, проведена електрика, зроблена стяжка стін та підлоги. В кухні-гостинній тепла підлога. Квартира готова під чистовий ремонт. Дуже зручне планування: кухня-гостинна, окремо спальна кімната, санвузол та коридор. Житловий комплекс має розвинену інфраструктуру, зручна транспортна розвязка, поруч метро. Територія комплексу під цілодобовою охороною та відеонаглядом. Є гостьовий паркінг та 6-ти поверховий наземний паркінг. Приватний та державний дитячі садочки, школа та багато іншого. Територія комплексу включає декілька озер, зону з тренажерами, баскетбольний майданчик, тенісний корт та чотири ігрові майданчика для діток різного віку. Будинок введений в експлуатацію та присвоєна поштова адреса в травні 2024 року. Наразі йде етап оформлення права власності на квартиру та видача ключів. Місцезнаходження: вул. Миру 10б, с.Новосілки, Фастівський район, Київська область. Якщо не відповідаю на дзвінок, передзвоню як тільки звільнюсь. Дякую за увагу та запрошую на перегляд квартири! Інформація для ріелторів: - так, квартира актуальна, поки ви бачите цю обяву - так, ви можете пропонувати квартиру клієнтам (комісію додавайте до моєї ціни)

власник
ЧЕКАЄ оформлення, Софія Нова (Sofia Nova)

Продається квартира у ЖК «Одеський бульвар» Купували для себе під перепланування у повноцінну двокімнатну квартиру, за ціною однокімнатної (приблизний проект плану на 1 фото). Загальна площа квартири - 46,58 м2 При переплануванні отримуємо: - дві спальні по 12-13 м2; - кухню 14 м2 (10м2, які можна розширити до 14 за рахунок балкону) ; - санвузол 4 м2 З суттєвих плюсів: - Пішки до метро Теремки - 15 хв або 3 хв на транспорті (транспорт зупиняється відразу біля будинку); - Розміщення безпосередньо біля лісу (не біля заправки чи в степу як інші будинки), і вглиб від дороги; - Поруч Фора, АТБ, Нова лінія, СпортЛайф, Нова пошта; - 15 хв транспортом до ВДНХ, ТЦ Республіка, Метро, Епіцентр - Вікна на південну сторону (сонячна сторона); - Середина будинку - 13 поверх (за рахунок поверху і віддаленості від дороги шуму від траси не буде чути); - Планується свій багаторівневий паркінг та дитячий садок у дворі. Надійний забудовник АТЛАНТ, здача весною 2024 року. Все збудовано, очікується комісія з прийняття. Будинок здається у кращому станом , аніж у більшості забудовників економ-комфорт класу: - Цементне стягування підлоги; - Чорнова штукатурка стін; - Сучасні віконні системи з енергозберігаючим склопакетом Рехау; - Засклена та утеплена лоджія; - Мідна ел. розведення по квартирі; - Сталеві радіатори; - Лічильники води, електрики, опалення. Продаж по переуступці, без додаткових податків та ріелторів. Прохання ріелторів не турбувати. Кращий варіант у економ-класі у Києві за свої гроші, не пошкодуєте. Прохання писати, тому що на дзвінки не маю можливості відповідати

власник
2-к квартира ЖК Одеський бульвар / Одесский бульвар

Продам 1-кімнату квартиру з терассою в ЖК "Софія Нова" (с. Новосілки, Києво-Святошинський р-н) з ремонтом і всією необхідною технікою та меблями. В пішій доступності від ЖК є метро Теремки (20 хв.), зупинка маршрутного транспорту (3 хв.) та все необхідне для комфортного життя. Територія ЖК закритого типу, з власною охороною та камерами відеоспостреження. Всередині ЖК чудовий ландшафний дизайн, є власні декоративні озера, дитячі та спортивні майданчики. На території також будується 9-поверховий паркінг та дитячий садочок. Розвинена інфраструктура , хороша транспортна розв‘язка , метро теремки 10 хв на транспорті. Індивідуальний газовий котел, газова плита, ел духовка , підлога з підігрівом. Вся необхідна сучасна побутова техніка , меблі . Всі питання по телефону.

власник
продам 1 к квартиру с терассой в ЖК София Нова

ЖК Вудлайн Можливий продаж за є Оселя, так і переуступки прав власності. Чудова квартира з неймовірним виглядом на Феофанію. Будинок зданий в експлуатацію, більшість квартир вже зробили ремонт. 25 поверх. Поруч метро Теремки,ліс, заповідник Феофанія, 4 озера. Будинок зданий,можна робити ремонт. Стяжка, штукатурка, проводка, батареї, хороші вхідні двері. Будинок монолітний, утеплений мінеральною ватою, хороша звукоізоляція. Розвинена інфраструктура, 5 хвилин на машині або 25 хвилин пішки до станції метро «Теремки». На вході є три ліфти, консьєрж. Дитячий майданчик, стадіон, в будинку буде гандикап, аптека, дитячий сад. Заповідна територія.

власник
Продам квартиру 37.8 кв.м. Є оселя

ПРОДАМ по переуступці комфортну однокімнатну квартиру в ЖК Атлант на Озерній, с. Новосілки вул. Озерна, ж/б ном 1. Киево-Святошинський р-н, Київська обл. До метро Терімки 1,5 км, на машині 10 хв. Загальна площа квартири 40,79 кв.м. Квартира знаходиться на 13 поверсі 20 ти поверхового будинку. В Квартирі гарне планування. Лоджія засклена, фасадні стіни утеплені мінеральною ватою, централізоване опалення, стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, встановлені радіатори, розведена електрика. Будинок оточують декілька різних новобудов з власною інфраструктурою що дозволить отримати необхідні послуги. Зупинка приміського транспорту пішки 6 хв від комплексу. Маршрутки 729, 821, напрямок м. «Либіцька» « Виставковий центр» кінцеві. Поруч дитячий садочок, школи, супермаркети Novus, «Фора», «Мегамаркет»,»АТБ», Аптека. Тиха зелена зона, ліс, озеро, ТРЦ Республіка,

власник
Продам 1 к квартиру ЖК Атлант на Озерній, с. Новосілки, Київська обл

Житлові комплекси у Новосілки

Продається простора однокімнатна квартира в новобудові в ЖК Атлант на Озерній (с.Новосілки, гілка м.Теремки, передмістя) - від власника. Квартира з незавершеним ремонтом, що дає вам унікальну можливість створити ідеальний простір саме за вашими уподобаннями. Зараз в домі проводяться фінальні внутрішні роботи, здача будинку протягом 2-3 місяців. Є певна терміновість, бо хочеться продати до отримання майнових прав, так все буде швидко і просто. Розташована на 15 поверсі 20-поверхового будинку у затишному передмісті Києва. Тут панує спокійна атмосфера і поруч знаходиться все необхідне для комфортного життя. Я прожила багато років в цьому районі і можу довго описувати всі переваги локації. З вікна відкривається чудовий вид і ви зможете насолоджуватися красивим сходом сонця кожен ранок. Поруч з будинком розташований інститут садівництва, оточений великою зеленою територією, ідеальною для прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі. Також неподалік знаходиться невеличке озеро та мальовничі яблуневі сади, які створюють неповторну атмосферу спокою та гармонії з природою. Ви маєте можливість самостійно змінити планування, перетворивши її на повноцінне житло з двома кімнатами. Квартира має стан "від забудовника", що дає вам можливість здійснити ваші ідеї щодо ремонту та оформлення, створивши унікальний і стильний простір, що відповідає вашим потребам і бажанням. Крім того, ви зможете насолоджуватися всіма перевагами міського життя, знаходячись в зручній близькості до магазинів, ресторанів та громадського транспорту. Будинок від надійного забудовника, який має великий досвід успішної роботи на ринку нерухомості. Його проекти вже багато років здобувають популярність та довіру серед клієнтів, які цінують якість та надійність. Квартира продається по переуступці. Забудовнику сплачено повну вартість квартири. Не пропустіть свій шанс на придбання ідеального житла у затишному куточку недалеко від міста! Зателефонуйте вже зараз, щоб здійсниити свою мрію про власне житло.

власник
Продаж 1к квартири 49.04 кв. м на вул. Озерна

Продам свою 1 кім квартиру в ЖК "Софія Нова", с.Новосілки півгодини пішки до метро "Теремки". Будинок готовий. У квартирі: Стяжка підлоги Штукатурка стін Пластикові вікна Опалення: - газовий двоконтурний котел фірми Protherm, - підігрів підлоги на кухні, - радіатор в кімнаті Закрита територія під охороною. На території є дитячі та спортивні майданчики, штучні озера, магазини, аптеки, нотаріус, парк. Активно будується школа, дитячий садочок та багаторівневий паркінг.

власник
1-кім.квартира 39.6 м.кв. ЖК Софія Нова. ВЛАСНИК

Власник! ЖК Одесский бульвар Розглядаю продаж по державних програмах (єОселя, Постанови). Копіювати фото і розміщувати дане оголошення без моєї згоди не дозволяю. Власник один, ніхто не прописаний. Введений в експлуатацію в січні 2022 р. Податки навпіл. Встановлено лічильники на тепло і воду (комунальні є найменшими з можливих!) Дуже світла,сонячна квартира розміщена на найкомфортнішому для проживання 3 поверсі. Несучих стін немає, можна робити будь-які перепланування . Квартира правильної квадратної форми. Балкон засклений. Повністю зроблено якісну розводку електрики, встановлено щиток Вся підлога і більшість стін - під чистову. Вже куплено великий бойлер (80 л) і кухню. Просто віддамо як бонус. На території дитячий і спортивний майданчики, футбольне поле, липова алея,навколо сади. + В комплексі ФОРА ,через дорогу Атб і спортлайф. До метро 20 хв пішки або 5 хв.транспортом. Маршрутки в будь-який кінець Києва. Ціна 49 тис.дол.

власник
ВИГІДНО 3 поверх здана!Пішки до метро,40 кВ Одеський бульвар

Простора однокімнатна квартира у жк «Одеський бульвар» у камерному будинку на 24 поверсі. Квартира вільного планування (можливість зробити повноцінну двокімнатну квартиру) вікна виходять у внутрішній двір у напрямок садів - краєвид неймовірний! Розмір квартири 54,8 кв.м. Простора лоджія. До метро Теремки 20 хв. У самому жк присутній дитсадочок. Поруч будується новий ТРЦ. Продаж від власника! Права власності меньше трьох років. Телефонуйте або пишіть у зручні Вам месенджери.

власник
Квартира у ЖК «Одеський бульвар», м. Київ

Продаю свою світлу, теплу, однокімнатну квартиру 40 кв.м, на 19 поверсі, з прекрасним видом на сади. Вул. Приміська 26А. Метро Теремки в пішій доступності, всього 1.5 км. Квартира з внутрішнім оздобленням: оштукатурені стіни, стяжка підлоги, встановлені радіатори, метало-пластикові вікна, якісні вхідні двері, лічильники на гарячу та холодну воду, двозонний електролічильник, лічильник на тепло. Липова алея. Квартира вільного планування. Є протипожежна система. Світла затишна квартира чекає на втілення дизайнерських задумів своїх перших енергійних господарів.В кроковій доступності Мегамаркет, Фора, АТБ, Jysk, кінотеатр «Батерфляй», ринок Гатне, Sport Life з басейном та аквазоною, Sport Club Aelita, FitCurves, школи, дитячі, садочки.Поруч парки з озерами, у десяти хвилинах на авто мальовничі парки Феофанія та Голосіївський, Поруч будується великий ТРЦ Оформлено право власності, документи на руках. Я власник. При бажані потенційним покупцям, можу показати таку ж саму квартиру в дзеркальному відображені, з ремонтом. Щоб ви мали уяву як буде виглядати .

власник
Продається квартира. ЖК Одеський бульвар.

Квартира від власника!!! Продам однокімнатну квартиру з терасою в зданому будинку житлового комплексу «Софія Нова» в с.Новосілки ЖК «Sofia Nova». Забудовник Мартинов. Комплекс закритого типу з охороною та відеоспостереженням. Алея, дитячі майданчики, фонтан, паркінг, магазини, кафе. До метро Теремки 2км. Право власності та ключі отримані, можна розпочинати ремонт. Всі комунікації підключені. В квартирі вже зроблена стяжка, тепла водяна підлога, штукатурка стін, розвдена електрика, підведена сантехніка, встановлені радіатори та італійський двохконтурний газовий котел. Встановлені лічильники на світло, газ та холодну воду. Вхідні двері з МДФ-накладками, вікна хорошої якості. Квартира площею 39.7кв м. з терасою. Розташована на 2 поверсі. Кімната простора. Кухня має засклену лоджію, комору та терасу відкриту. Тераса виходить у двір на дитячий майданчик і озеро. Продаж від власника без комісії через договір куплі-продажу. . По всіх питаннях набирайте на телефон

власник
Продам 1 кімн.квартиру ЖК «Sofia Nova» с.Новосілки Чабани

Продам свою 1 кім квартиру в ЖК "Софія Нова", яка знаходиться у с.Новосілки в 5-7 хв на громадському транспорті або 25 хвилин пішки до метро "Теремки" м.Києва. Будинок зданий!!! Можна робити ремонт. Я власник (документи та ключі на руках). Квартира знаходиться на 7 поверсі, вікна виходять у двір, який під охороною (а не на центральну алею, яка доступна усім). Сонце у квартирі у першій половині дня. Квартира дуже світла та затишна. У квартирі: Стяжка підлоги Штукатурка стін Пластикові вікна Опалення: - газовий двоконтурний котел фірми Protherm, - підігрів підлоги на кухні, - радіатор в кімнаті Додаткові витрати для покупця: оплата 1% ПФ, 1.5% військовий збір, оформлення. Закрита територія під охороною. На території є дитячі та спортивні майданчики, штучні озера, магазини, аптеки, нотаріус, парк, яблуневі сади.

власник
Власник! 1-кім. квартира 37.5 м. кв. 7 поверх. ЖК "Софія Нов

Терміново, власник! Продам по переуступці повноцінну однокімнатну квартиру ЖК Атлант на Озерній. Будинок майже готовий, здача до опалювального сезону. Зручне розташування, поверх та планування. Квартира не кутова - буде тепла. З такого планування можна зробити класну євро-двушку. Податки беру на себе. Всі подробиці по телефону. Забудовник активно будує, готовність - 90%.

власник
ЖК Атлант на Озерній Новосілки

Без комісії! Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Одеський Бульвар. Розташована в середині будинку. Загальна площа квартири 28 м². У квартирі зроблено євроремонт, виконаний з якісних матеріалів. Підігрів підлоги у ванній і на балконі. З вікна можна спостерігати гарний захід сонця. На території є магазини, аптека та ін. Зупинка транспорту біля будинку, до метро Теремки пішки 10-15 хвилин, на авто - 2 хв. Один власник, прописаних нема. Ніхто не проживав. Не співпрацюю з рієлторами!

власник
Власник. Продам 1 к. 28 кв.м.  ЖК Одеський бульвар

Квартира 1к, ЖК Одеський Бульвар, м Теремки , 40.46м2, дім введено в експлуатацію, перша черга будинок 5, 20поверх, Ціна 48000$

власник
Жк Одеський бульвар, Одесский Бульвар м. теремки квартира 1к

Продам 2-х кім. кв. яку, при min переплануваннi, можна перетворити на повноцінну 3-х кiмн. або 2 однокімнатних. ЖК Одеський бульвар один із найкращих у своєму класі. У квартирi встановленi лiчильники электрики,холодн. и горяч. води, а також лiчильник тепла. Стіни з газобетону, що утеплюють мінеральною ватою, сприяють значно економити на опаленні. 3 ліфти, консьєрж і територія, що охороняється - відмінні опції. РК розташований в кроковій доступності від: лісу та парків, метро в (10-15хв. пішки), зупинка транспорту 100м., ТЦ Магеллан, Спортлайф, Нова Лінія, АТБ, Фора, школи і т.д. На території ЖК свій ТЦ, дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики, Фора, Нова пошта,багаторівневе паркування та багато інших обєктів соціальної сфери. ЖК Одеський бульвар - поєднання близькості до природи та прекрасної інфраструктури. Ідеально підійде як для сімей з дітьми так і для одинаків тих, хто любить тишу. Також відсутність рядом військових обєктів є прекрасним + у наш час. До того ж житло можна придбати за системою еОселя тим, кому доступна дана функція. Приїжджайте та оцініть усі принади даної локації. Адже це чудове місце для життя. (Від Власника) БУДИНОК ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ЙДЕ ЗАСЕЛЕННЯ.

власник
ЖК Одеський бульвар 5будинок 2кімн72кв.м,БудинокВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАЦІЮ.

Продається повноцінна 1к квартира в новому житловому комплексі на Озерній в Новосілках. 4/20 поверхового будинку .Розташована в середині будинку, не торцева. Площа 40.8 кв.метрів. Можна зробити окремо спальню і кухню -вітальню. В кожній квартирі засклена лоджія, централізоване опалення. Для автомобілів мешканців передбачений паркінг з зовнішньої сторони комплексу Житловий комплекс на Озерній — комфортні однокімнатні квартири з просторими кухнями у селі Новосілки, за 5 хвилин автомобілем від кордону Києва. Це дозволить жити в стороні від промислових підприємств та напружених транспортних потоків й при цьому залишатися у ритмі столиці. Три будинки різної поверховості утворюють закритий двір, облаштування якого передбачає висадку рослин, пішохідні алеї, місця для розваг дітей та відпочинку дорослих. Житловий комплекс на Озерній будують за 8 хвилин на авто від Одеської траси, якою в сторону Києва курсують 19 автобусних маршрутів. За 6 хвилин пішки від комплексу зупинка приміських маршруток №729 та №821 з кінцевими зупинками біля станцій столичного метро «Либідська» та «Виставковий центр». Автомобілем до найближчої станції метро «Теремки» — 10 хвилин, на громадському транспорті — 30 хвилин. Новобудова розташована в оточенні кількох нових комплексів з власною інфраструктурою, що дозволить отримувати всі необхідні послуги недалеко від будинку. За продуктами 5 хвилин пішки до супермаркету Novus та 8 хвилин пішки до «Фори». До ще одного супермаркету «Фора» — 4 хвилини на авто. Також за продуктами можна зїздити до супермаркету у ТРЦ «МегаМаркет» в Гатному, до супермаркету «АТБ» або на ринок у тому ж Гатному, до яких 10 хвилин. Ще кілька магазинів великих торгових мереж розташовані вздовж Одеської траси. Квартира продаеться по переуступці. Дім в процесі вводу в єксплуатацію !

власник
Продаж 1-к квартири в новобудові, метро Теремки

Продаж 2 кім. квартири 56,6 м2, 9 поверх в жилому будинку ЖК Нові Теремки в Новосілках Фастівського району по вул. Олександрівська 3а. До метро Теремки 5-7 хв. на машині, хвилин 15 на маршрутці, поруч зупинка. Квартира с чудовим плануванням , виходить на дві сторони, роздільний санвузол. Зроблена штукатурка стін, стяжка підлоги, встановлені радіатори, газовий котел, опалення індивідуальне газове . Є розводка електрики. В будинку живуть, всі комунікації підключені. Для вас ніяких витрат при купівлі!

власник
Продаж 2к. 56,6 м2, ЖК Нові Теремки, Новосілки, Теремки

Продам квартиру з новим ремонтом в ЖК «Вудлайн» Новосілки (до м.Теремки, м.Іподром 5хв) Площа 42.35 м2 Квартира повністю облаштована для проживання: 1 кухня якісна з мармуровою плиткою, є індукційна плита, духова шафа, місце для посудомийної машини(виведені розетки для зручності), холодильник, гранітна кухонна мийка 2 вітальня простора, розкладний диван (2м в довжину), шафа, банкетка 3 ванна кімната з теплим полом, підвісний унітаз, бойлер 80л, ванна revak 100л, підвісний умивальник-тумба, пральна машинка 4 спальня з шумоізоляцією, двухспальне ліжко, тумби приліжкові, вбудована шафа, штори блекаут 5 лоджія, підлога з підігрівом Вікна з квартири виходять на яблуневі сади. За будинком є дитячий майданчик. Вхід через домофон (працює від брилка, Face ID або через телефон). В будинку є консьєрж, камери при вході і ліфтах. У пішій доступності магазини Фора, Новус. У підʼїзд є поштомат, кава. До зупинки транспорту 5хв пішки. Ремонт робили для себе, тому на матеріалах не економили. Для більш детальної інформації звертайтеся за телефоном або Viber

власник
Продам квартиру з ремонтом ЄВРОДВУШКА
1 - 24 з 28 результатів