Пропоную Вашій увазі чудовий будинок в мальовничому селі Стайки Обухівського району Київської області . Будинок цегляний, з капітальним ремонтом , підходить для проживання увесь рік. Є газ, вода, електрика, усі зручності. Велика ділянка 24 сотки . Асфальтований заїзд, обжита вулиця. Чудове розташування - до Києва 45 на авто, 50 км, по зручній трасі. На місцевості є уся необхідна інфраструктура для комфортного життя. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Ранкова, 17б

с. Стайки (Обухівський район - колишній Кагарлицький). Дачний кооператив «Дніпровські кручі». Будинок 75 кв.м. Ділянка 8 соток + 35 соток оформлено під оренду на 50 років з правом подовження. Вихід до Дніпра. Потрясаюча лісова зона, пляж. Прекрасні сусіди, котрі проживають постійно. Закрита територія. 60 кв від Києва. Ціна 39 000 у.о.

Садова

Продам недобудований готель в селі Стайки. Площа будинку 500м2, три поверхи, 7 кімнат, ділянка 17 соток. Дизайн-проект віддамо безкоштовно. В будинок заведено усі комунікації: світло, газ. Споруда стоїть на свайному полі. Зроблена опорна стіна під горою. Проведено відвід дощової і талої води. Маємо під’їзд по гарній асфальтованій дорозі. Всього 50км від Києва. 50 метрів від будинку чудовий пляж біля Дніпра. Готель був розрахований для людей, які катаються по Дніпру. Є проект причалу на пляжі. Неймовірно мальовниче місце. Будинок також підійде для добудови приватної садиби. Телефонуйте, з задоволенням покажу Вам місце для життя або для бізнесу. 0955697969 Алла

Наддніпрянська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю будинок площею 69.3 кв.м., житлова площа - 47.4 кв.м. з гаражем, 2 прибудовами, погребом і т.д. Розташований на земельній ділянці площею 0.1866 га в с. Стайки, Кагарлицького р-ну, Київської обл. Додаткова інформація по тел. 09******81, 06******59.

власник
Продаж житлового будинку

Київська область Обухівський район с.Стайки,50км .від міста Києва Продається будинок газифікований ,без меблів,з косметичним ремонтом На території ділянки є колодязь,погреб побутові приміщення,літня кухня,гараж. Земельна ділянка 24сотки

власник
Продам будинок с.Стайки

Продам дом, 46 км от Киева, кирпичный ,80м. кв. , с участком 31 сот. Электричество, газ, сад, огород, погреб кирпичный, 1935 года, колодец не глубокий, 8м, без воды, до общественной скважины в центре села 400 м. В селе есть школа, больница, детсад, магазины, базар, много проходящих маршруток. Село расположено на берегу Днепра, очень красивые виды с днепровских круч, есть рыбалка, родник с целебной синей глиной. Дом пригоден то для жилья но требует ремонта , с водяным отоплением, газовый (старый но рабочий ) и твердотопливный в кирпичной плите с грубой котлы, 3 комнаты, большая кухня, ванна, веранда, погребок, чердак, сарай и старая глиняная хата. На участке много деревьев : вишни,шелковицы,кизил,яблони, сливы и много орехов, есть малина и если захотите спасти было много клубники, хороших сортов, был виноград , было много цветов пионы,ландыши. Для хозяек есть где развиваться,можно поставить теплички, завести кур, уток. Хозяин.

власник
Продам дом с участком 31сот

• Якщо вам набридла міська метушня і хочеться спокою та гармонії з собою та природою. Пропонуємо придбати наш чудовий будиночок на березі Дніпра в селі Стайки. • Велика ділянка розташувалася в середині зеленого гаю в оточені великих дерев. До берега Дніпра 5 хвилин пішки, що дозволяє швидко закинути вудки до річки, а великий улов не змусить довго чекати. • На ділянці є літня кухня з гаражем, окремо розташована сауна з котельною, тенісний корт (потребує відновлення). • Будинок побудован з якісних матеріалів, повністю обладнаний меблями і технікою • На першому поверсі гостинна кімната з каміном, велика кухня з виходом на терасу, ванна кімната. • На другому поверсі три спальні, санвузол, у господарській спальні розташован кабінет. • В цокольному поверсі спортзал з більярдом, центральний пилосос. • Комунікації: газ, світло, свердловина, велика яма. • Дзвонить і домовимось на перегляд.

Будинок в затишному місці на березі Дніпра!

ділянка з будинком, котедж, дача, приватний будинок 65км від Києва. одразу за с. Стайки, в дачному кооперативі "Дніпровські Кручі". на ділянці є сам будинок (3 поверхи) з документами (все зареєстровано) та гараж із сауною. є своя свердловина та електрика. газу намає. близько 157м.кв. всіх приміщень. на кожному поверсі є повноцінні санвузли, а на першому котельня із бойлером та єлекрокотлом, а також котлом для твердого палива. на території кооперативу є виходи до річки та для човнів і риболовлі. кого зацікавило, дзвоніть або пишіть, детально все розповім та в приватні фотоподробиці.

власник
ділянка з будинком, котедж, дача, приватний будинок

Популярні запити

Географія Стайки