Буча, центр, Нове Шосе 16. Будинок від Київміськбуд, якісне будівництво, стіни 80см. 9 поверх 12 поверхового будинку. Простора та затишна квартира з гарним та якісним ремонтом складається з двох кімнат, 22 та 17 кв.м., великої кухні-вітальні, та балкону (незасклений), а також є 2 санвузла з ванною та душовою кабіною. Квартиру можно розглядати як євротрикімнатну, тому що площа кухні дозволяє її зонувати саме як кухню і вітальню. Квартира з якісним ремонтом та меблями і технікою під ключ-"заходь та живи". Дорога італійська плитка, керамограніт, німецькі обої RASH, спальня Helvetia. Шпоновані двері. Всі меблі і техніка залишаються. Двостороння, вікна у тихий двір. Є лічильник на опалення. Двотарифний лічильник на електроенергію, що дає вагому економію. 2 бойлера. В будинку працює ОСББ. Доглянуте зеленне подвіря. Домофон. Гарна інфраструктура: центра Бучі, все поряд, прямі маршрути до Академмістечка, Святошино, Мінської. Прописана одна людина. Документам більше трьох років. Можно під програму є-оселя, чи інші. Ціна 84000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ. Перегляд по домовленності в зручний для Вас час.

возможна продажа по єОселя
Нове шосе, 16

Продається затишна 3-кімнатна квартира в м. Буча, за адресою вул. Нове шосе, 14. Загальна площа квартири складає 103 квадратних метрів. Розташована на 8-му поверсі 16-поверхового будинку. Квартира облаштована меблями, що надає затишку та зручностей. Опалення централізоване, а також присутній балкон, де можна насолоджуватися свіжим повітрям. Зручне розташування в центрі міста, всі необхідні обєкти у пішій доступності. Вартість 85000 у.о Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звертайтеся за вказаним номером телефону.

Продаж 3-х кімнатної квартири з ремонтом центр міста Буча

Буча, вул.Нове шосе, 16 Площа 85 м2 Поверх 2/10 Простора квартира в центрі міста, великі кімнати і кухня. Житловий стан квартири, два с/вузли, два бойлери, квартира двостороння Чудова локація будинку, всі обʼєкти інфраструктури поруч, у дворі є зарядка для електричних авто. Більш детальна інформація по указаному номеру телефона. Перегляди за домовленістю.

Велика двокімнатна квартира в центрі міста.
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається двокімнатна квартира в центрі Бучі, Нове шосе 14, цегляний, теплий будинок , який було побудовано в 2012 році, індивідуальний лічильник опалення, ОСББ, коли вимикається електроенергія постійно в наявності холодна вода, окремо є і комора для зберігання речей, тамбур на дві квартири, тихе місце, гостьовий паркінг. Двокімнатна квартира загальною площею 65.3 м2, житлова площа 35.4 м2, кухня 12.6 м2, санвузол площею 5.4 м2, просторий ,утеплений балкон.Квартира розташована на 7 поверсі 9 поверхового , цегляного будинку.В квартирі був зроблений ремонт в 2012 році.Квартира продається з меблями та технікою.В квартирі вбудовані шафи, вбудована кухня, кондиціонери, двоспальне ліжко, посудомийна машина, холодильник, телевізор, бойлер.В квартирі підведена сигналізація. Поруч з будинком розташовано дитячий садочок Капітошка, девята гімназія, поліклініки дитяча та доросла, Новус, торговельний центр, зупинка маршрутки.Комунальні послуги становлять 500 гривень та оплата по лічильникам за електроенергію, холодну воду, опалення. Вартість квартири 74000 доларів США.

Продається двокімнатна центр Бучі, вул.Нове шосе 14

Велика двокімнатна квартира в центрі Бучі, знаходиться всередині квартири. В дворі новий ліцей та садочок. Квартира дуже тепла, виходить на різні сторони будинку, в дворі паркінг ОСББ, гарна доглянута прибудинкова територія. Два санвузла, ванна. Простора кухня

Новое Шоссе улица, 16, Буча, Киевская 94000.0 USD

Класна 2-кімнатна квартира в центрі міста. Всі матеріали якісні, дорогі. В квартирі вже встановлені 2 шафи Поряд є ВСЯ необхіднідна інфраструктура в пішій досяжності (магазини, зупинка транспорту, школа, садочок, аптека, ТРЦ з кінотеатром. Поряд будується оновлений Епіцентр, масштаб якого вражає - на разі в Україні немає аналогів цьому проекту). В квартирі ніхто не жив, немає прописаних, документи готові до угоди. Беззаперечні переваги даної пропозиції: 1. Зроблений ремонт з якісних дорогих матеріалів, сучасний, стильний, універсальний (адже світлі кольори завжди актуальні). 2. Є можливість зробити щось «по-своєму», укомплектувавши меблями на свій вибір. 3. Вдале розташування: вся важлива інфраструктура знаходиться навколо. 4. Мінімальні витрати на оформлення квартири, так як праву власності вже є три роки. 5. Вдале планування з сучасними трендами: кухня-студія, роздільний сан. вузол, є балкон. Перегляд за домовленістю

Новое Шоссе улица, 16, Буча, Киевская 58000.0 USD

География, Буча