Історичний центр Києва ст.м. "Золоті ворота”. Будинок має резервне електроживлення завжди є світло ! вул. Бульварно-Кудрявська 21 Клубний будинок «Арт Холл», де дуже рідко зʼявляються пропозиції на продаж Трьохкімнатна квартира з захоплюючими видами на історичний центр міста! 14/24 поверх. будинок 2017 року 121/ 49 /33 кВ м Висота стелі h = 3 m , Великі вікна від стелі до підлоги . Мебльована з новим сучасним дизайнерським ремонтом . Видова кухня - вітальня , відкритий балкон . 2 спальні 2 ванні кімнати Видова майстер-спальня з ванною кімнатою та гардеробом Видова дитяча с гардеробом Презентабельна вхідна група . Є паркомісце 40000 $ Трирівневий паркінг на 88 паркомісць.

эксклюзив
Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 21

✅ АКТУАЛЬНО! ЖК Art Hall! РЕМОНТ! 3кімн=90м2! Бульварно-Кудрявська, 21! ✔ Продаж ексклюзивних апартаментів в історичній частині Києва, в клубному будинку преміум-класу на 74 квартири. ✔ Підземний паркінг на три рівні на 82 машиномісця. Презентабельна вхідна група. Міні-парк, дитячий майданчик на 6-му поверсі. ✔ Квартира з раціональним плануванням, дві спальні , кухня-студія, два окремих санвузла та пральна кімната, великий балкон. Гарний вид на місто. ✔ Сучасний ремонт з використанням дорогих матеріалів та сантехніки, підігрів підлоги, кондиціонери та обладнана всією побутовою технікою. ✔ В пішій досяжності знаходяться іноземні представництва, відділення банків, БЦРенессанс», готель «City Park Hotel»

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 21

ЖК Арт Холл, ул. Бульварно- Кудрявская, 21 Продажа видовой 4-комнатной квартиры под чистовую отделку со свободной планировкой. Огромные панорамные окна с прекрасным видом на город. СТОИМОСТЬ: 2 515 $ за м² Площадь - 165 м2 Клубный дом с паркингом в тихом центре города. В доме круглосуточная охрана, видеонаблюдение. Презентабельная входная группа. Фирменные лифты. Удобная развязка на основные транспортные магистрали города. Шевченковский район. Рядом метро Золотые Ворота, Университет. Львовская площадь, Площадь Победы. Есть возможность покупки машиномест в паркинге - 30 000 - 35 000 $

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 21
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 3 кім. квартира в Клубному будинку "Арт Холл". Будинок преміум-класу введено в експлуатацію у 2017 р., розташований у центрі Києва у Шевченківському районі за адресою вул. Бульварно-Кудрявська, 21 за чотириста метрів від Львівської площі. Квартира розташована на 6-поверхі/24-поверховому будинку загальною площею 138,3 м2. Планування квартири: три спальні, кухня-вітальня, три санвузли і три балкони з прекрасним видом на старий Київ. Відповідно до проекту зроблено: - стяжка підлоги, штукатурка стін - розведення електрики - зроблено висновки під кондиціонери - розведення сантехніки - встановлені лічильники на воду та опалення. Будинок монолітно-каркасний з армованого бетону, утеплений мінеральною ватою та фанерований керамогранітом фасад. Панорамне скління вікон та прозорі огорожі балконів. Оригінальне освітлення фасаду. У прибудованій будівлі знаходяться обєкти власної інфраструктури, у тому числі трирівневий наземний паркінг, на даху якого обладнана тераса для прогулянок із зоною відпочинку та дитячим майданчиком, на якому висаджені декоративні чагарники та квітники. Презентабельне парадне, консьєрж, охорона, відеоспостереження. Біля КД "Арт Холл" розташований Центр ортопедії та Інститут урології. Поблизу школа, коледж та вищі навчальні заклади, кілька банків, дитячі садки, кафе та бізнес-центри, два невеликі парки, кінотеатр, магазини та супермаркети. До метро Золоті Ворота, Театральна та Університет 15 хвилин пішки. ID: 69841

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 21

Какой адрес у Клубный дом «Арт Холл»?

ЖК находится по адресу ул. Бульварно-Кудрявская (Воровского), 21.

О Жилом Комплексе

Новостройка премиум класса. В строительстве которой используется монолитно-каркасная технология строительства. В качестве утеплителя: минеральная вата . Стены - кирпич. В доме автономное (в доме) отопление. Квартиры продаются с черновой отделкой.

Новостройку еще ищут как:

Art Hall.

Сколько домов и квартир в ЖК?

Домов: 1. Квартир в новостройке: 72.