бульв. Украинки, 24

Без комісії!Чудова квартира в самому центрі столиці,Лесі Українки 24,Печерськ. Теплий цегляний будинок з ліфтом. Нові кондиціонер та бойлер,поміняна електрика та сантехніка. Квартира повністю облаштована меблями та побутовою технікою. Гарна інфраструктура поруч:сквер,метро Печерська, Кловська в пʼяти хвилинах ходьби. Хрещатик , Бесарабка , ресторани , магазини , кращі гімназії та ліцеї столиці поруч.Підходить під державні програми.Телефонуйте.

Лесі Українки бульв., 24

Мрієте жити в просторій квартирі в центрі столиці? Розглядаєте варіанти в доступній ціні? Саме для вас є хороша пропозиція! Пропонуємо купити світлу, трикімнатну, двосторонню квартиру зі зручним плануванням - 2 роздільними кімнатами, кухнею-гостьовою та роздільним санвузлом, загальною площею 71 м2, розташовану на 2 поверсі 9 поверхового цегляного будинку 1972 року забудови,розташованого в самому центрі Печерська на бульварі Лесі Українки 24. Квартира, в стані під ремонт, має засклений балкон з видом на зелений двір. Охайний під’їзд, та зручну транспортну розв’язка, вся інфраструктура в пішій доступності, безліч шкіл та дитячих садків поруч. МетроПечерська – всього в 3 хвилинах пішки. Квартира добре підійде як для сім’ї так і в перспективі інвестування під орендний бізнес. Не втрачайте можливість створити комфорт для свого життя! Телефонуйте зараз і узгодьте перегляд, адже квартира вашої мрії чекає саме на вас.

эксклюзив
Лесі Українки бульв., 24

Продам 1-кімнатну квартиру бульвар Лесі Українки 24 Квартира розташована в центрі столиці. Охайний під’їзд, та зручну транспортну розв’язка, вся інфраструктура в пішій доступності, безліч шкіл та дитячих садків поруч. МетроПечерська – всього в 3 хвилинах пішки.

Продам квартир 1-кімнатну квартиру б. Лесі Українки 24, м. Печерська
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 3-кімнатної квартири з новим свіжим ремонтом 2023 року на Печерську! Квартира двостороння. Повністю мебльована та оснащена побутовою технікою. Три окремі спальні. Окрема кухня. Простора ванна кімната. Великий охайний двір. Є місця для паркування. 2 хвилини пішки ст.м." Печерська".

Продаж 3-к 89 м2 з ремонтом на Печерську, Лесі Українки бул., 24 !

Квартира - заходь і живи! Продається з усіма меблями та побутовою технікою. Будинок 9-ти поверховий, цегляний. Квартира двостороння на 9-му поверсі з неповторними краєвидами на історичну частину старого міста. В квартирі проведено капітальний ремонт, хороші сантехніка і гідрокумунікації, мідна проводка, якісна електрофурнітура, простора ергономічна кухня-студія, лічильники, кондиціонер, система сигналізації, металопластикові вікна, засклений балкон, чистий і акуратний підїзд, затишний двір, дружні сусіди. Будинок знаходиться в самому центрі Печерська (бульвар Лесі Українки, 24) - історико-архітектурного зеленого місця з розвиненою інфраструктурою. Поруч — дитячі майданчики, садочки, школи, ліцеї, гімназії, інститути, університети, лікарні. У пішохідній доступності магазини та супермаркети, фітнес клуби і тренажерні зали, басейни, кафе і ресторани, салони краси, торгово-розважальні центри, музеї, храми, театри, відділення банків та поштового звязку, аптеки, державні установи, сквери, парки, ботанічний сад. До метро Печерська всього 3 хвилини пішки. Наша квартира — це ідеальний варіант для інвестора під орендний бізнес або для комфортного проживання молодої сімї. Вартість квартири - 97 999 $. Телефонуйте прямо зараз -06*********29, щоб домовитися на перегляд! Станьте новим щасливим власником прекрасної квартири в одному з найдавніших історико-культурних районів нашої столиці! Ключі на руках, покажемо квартиру в будь-який зручний для Вас час!

Продаж 2 к кв Печерськ - б-р Лесі Українки, 24 м Печерська - 3 хв!

ЖК в городе Киев