Сучасний заміський котедж з відмінним новим ремонтом. На ділянці розташовано основний будинок, гостьовий і літня кухня. В основній будівлі 1-й поверх - вітальня з каміном і кухня, кабінет; 2-й поверх - 3 спальні, цоколь. Гостьовий будинок з лазнею, літня кухня 100 м2, барбекю, плодоносний сад і город, зона відпочинку. Через дорогу від будинку пляж на затоці Дніпра.

центральна

Продаем свой дом с ремонтом без мебели в очень развитом котеджном городке «Межречье»,Вышгородский район. Это шикарный тихое и вместе с тем развитое место для загородной жизни. Строили для себя ,используя добротные материалы. Современный коттеджный городок "Межречье" расположился на берегу реки Десна, недалеко от села Хотяновка Вышгородского района. Территория городка активно застраивается новыми и современными коттеджами, развитая инфраструктура и необходимые коммуникации (детские площадки, магазины, пляжи, асфальтные дороги, электричество, высокоскоростной интернет, освещение городка, газ) не дадут вам тут заскучать. Городок охраняется серьезной охраной. Дом: Ленточный монолитный фундамент. Стены:газоблок+минвата. Комбинированый фасад с керамогранитным клинкером. Плиты перекрытия. Скважина-65 метров. Сертик с переливом.Во дворе керамогранит 2см. Теплый пол разведен по всему дому , Электрокотел Bosch, керамогранитная плитка на полу и в санузлах. Дом имеет современный дизайн-два света. Огромный камин .Первый этаж :большая студия с камином и санузел(керамогранит). Второй этаж: 4 спальни и второй санузел (керамогранит). В доме две террасы отделаны натуральным деревом. Есть огромный гараж на два авто с автоматическими воротами. ВАЖНО:Своя котельня с погребом,которую можно использовать как бомбоубежище.☝️ Есть некоторые мелкие недоделки,которые новые жильцы могут сделать под себя:ландшафт, лестница в доме и мебель.

власник
шафранова, 1

Ласкаво просимо в ексклюзивний світ сучасного комфорту і розкоші в закритому елітному котеджному містечку Межиріччя в селі Осещина, Вишгородського району. Розташоване на мальовничому березі річки Десна, це дивовижне котеджне містечко пропонує виняткове поєднання розкоші, комфорту і прекрасної природи. З більш ніж 1000 побудованими котеджами, Межиріччя являє собою ідеальне місце для життя, де кожна деталь дбайливо продумана. Пропонований дуплекс загальною площею 148 квадратних метрів являє собою чудове поєднання раціонального планування, яке дає можливість реалізувати будь-яку задум дизайну. На першому поверсі ви знайдете простору кухню-вітальню з виходом на терасу, затишну гостьову спальню або кабінет, санвузол, а також підсобне приміщення. На другому поверсі розташовані три окремі спальні, санвузол і гардеробна. Будинок побудований з урахуванням найвищих стандартів якості, з використанням червоної цегли і стель висотою 3 метри. Ділянка площею 0.38 соток доглянута і упорядкована, із залитим майданчиком для автомобілів. До будинку підведено електрику, газ, а також є два септики, свердловина. Поруч із будинком розташовані дитячий садок і школа, що робить його ідеальним вибором для сімей із дітьми. Всього за 5 хвилин ходьби від будинку знаходиться зона відпочинку з дитячими майданчиками, зонами для загального відпочинку і пляжем, де ви зможете насолоджуватися відпочинком і красою природи. Не пропустіть можливість стати щасливим володарем цього прекрасного будинку в унікальному котеджному містечку Межиріччя. Звяжіться з нами сьогодні, щоб дізнатися більше про можливості придбання цього дивовижного дуплексу.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Фісташкова, 53
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається без комісії від власника! Ціна за квадратний метр становить лише 630 доларів! Якість і переваги цього сучасного двоповерхового котеджу - найкраща пропозиція на ринку! Котедж стилізований під заможну сільську хату ззовні, але зсередини він має неперевершене зручне планування. Є велика вітальня (близько 53 кв. метрів) з кухнею та затишним місцем під обідній стіл. У прихожій та сходинковій залі є "друге світло" і унікальні "легкі" литі бетонні сходи. Також є величезна кімната (40 кв. метрів) над гаражем, яка може бути використана як спортзал, кінотеатр або окрема житлова зона з власним санвузлом. Котедж має дві великі спальні (по 20 кв. метрів), які мають вихід на балкон та чудовий вид на лан та озеро. Озеро з пляжем та риболовлею знаходиться на відстані 80 метрів від ділянки. Місце тихе і не проїзне, тому ви будете насолоджуватися природою, а не асфальтом та парканами. До річки Десна всього 600 метрів, де розташований парк для мешканців містечка. Якість матеріалів та робіт у будівництві непересічна, оскільки будівництво було здійснене як для власного користування. Кращі конкурентні пропозиції в цьому районі знайти важко! Кожен етап будівництва має фото- та відеофіксацію. Телефонуйте та пишіть, щоб дізнатися подробиці про переваги цього будинку!

власник
КМ Міжріччя, Осещина, Хотянівка, Вишгородський 245м² гараж2авто, озеро

Прекрасный дом, отличный сад, замечательный газон. Сауна, гараж, гардероб. Отопление - газ, резерв - электрокотел. Кондиционеры - 3. Полноценная скважина, водоочистка. 3 септика. Полив участка автоматический. Проводной интернет. Отдельный деревянный домик. Пляж : Днепр - 100м, р. Десна - 10 мин. В общем полуостров в 12 -ти км от Киева.

власник
Продажа коттеджа Оcещина "Троянда - 2"

Пропонуємо житловий комплекс з 3-х будинків, який розташований в першій лінії від р. Десна, на території котедж ного містечка « Синевір», в с. Осещина. Житлові будинки в стилі « Hitech» на загальній території 12 соток. Побудований із передових матеріалах: фундамент- залізобетонний моноліт, стіни- цегла, криша- залізобетоне монолітне перекриття і багато шаровий кровлений руберойд із спеціальним утепленням, вікно енергозберігаючий ( в деяких кімнатах віражні) , утеплення мін. Вата 100 мм. В середині розведені електор комунікації , каналізація та вода, майже всі стіни поштукатурені машинною штукатуркою. На подвір’ї все підготовлено для кладки бруківки. Сплановані тераси. Одним словом надійна та якісна « Фортеця». На територій облаштований басейн, також почали планувати берег біля води. Територія закрита забором, із роздвижними воротами, є навіс під декілька автомобілів. Комунікації : світло, своя свердловина, система септик. Більш детальна інформація за ном. 06******33

Житловий комплекс біля Води.

Котедж, побудований із застосуванням енергозберігаючих технологій з каміном за індивідуальним проектом. Сучасне функціональне планування. Світлий, затишний та комфортний для помешкання 4-5 чоловік, літня тераса. Поряд два озера з пляжною зоною всього в 100 метрах від будинку. Будинок знаходиться в екологічно чистій зоні в сучасному котеджному містечку Міжріччя, на березі р. Десна, з новою забудовою, розвиненою інфраструктурою ( спортивні і дитячі майданчики, магазини ) і повним обслуговуванням на масиві (охорона та відеонагляд по всій території містечка, освітлення та чистка доріг, вивіз сміття, 250 метрів зупинка маршрутки до метро Г.Дніпра та Почайна ). Річка Десна в 300-400 метрах, можливість відпочинку та рибалки. Велосипедні і піші прогулянки по мальовничим околицям містечка. Поряд міська інфраструктура м. Вишгород - супермаркети, садочки, школи та ін. Асфальт, хороша транспортна розвязка. До Києва 15 км. * Ділянка 7 соток, свердловина 57 метрів, смачна, чиста вода заведена в будинок. * Электрика 5 кВт 3 фази " день-ніч " (можливість збільшити потужність до 15 кВт ) * Двокамерний септик 6,5 м3 + дренажний колодязь з полем фільтрації. * Монолітний залізобетонний стрічковий фундамент, утеплений 100 мм., з монолітною плитою перекриття по цоколю. * Матеріал стін газоблок, фасад утеплений EPS-60 Graphite - 100мм + декоративна штукатурка. * Перекриття першого поверху утеплено комбіновано 250мм. базальтовою ватою. * Дах, металочерепиця Німеччина Venera Ultramat 0,5. * Вікна GLASSO 7 S, профіль 6 камерний з ламінацією ззовні, заповнений аргоном енергозберігаючий двокамерний склопакет "Теплове дзеркало" 40 мм. * Якісна мідна розводка електрики, сигналізації, інтернет, TV. * Контур заземлення змонтований та підключений. * Опалення (теплі підлоги) і водопостачання по всьому будинку. * Штукатурка внутрішня стін армована сіткою + шпаклівка під чистове оздоблення (шпалери, фарба). * Камін "Kratki" (Польща) з панорамним кутовим склом. * Паркан по периметру та фасадний паркан з автоматичними воротами. * Відмостка залита бетоном, бруківка (ФЕМ) старе місто, дощова каналізація з дренажними колодязями. ** !!! КОТЕДЖ знаходиться на етапі під чистове оздоблення. Вартість на етапах будівництва : * коробка, фасад, комунікації, паркан - 107000 $ * під чистове оздоблення - 122000 $ * з ремонтом "під ключ " - 147000 $ Можливе безвідсоткове розтермінування. Перший поверх : прихожа 5,4 м2, коридор 8,7 м2, вітальня-кухня-студія 43,0 м2, санвузол 3,0 м2, котельня 3,0 м2., спальні 16,6 м2 + 13,4 м2 + 13,4 м2, ванна 5,1 м2, Тераса 20 м2 та ганок 5 м2. Горище 50 м2.

власник
Продам котедж 135 м2, КМ "Міжрічя", Осещина

Популярні запити

Географія Осещина