здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, одностороння, вихід на балкон з двох кімнат. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

руська, 236б

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 70 м2 з високими стелями та панорамними вікнами в частині 1 поверхового особняка румунської доби з присадибною ділянкою в центрі міста за вул. Маяковського у Першотравневому р-ні. Код будинку - #23578809 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • закрита територія; • жилий стан; • з меблями та технікою. Простора та затишна квартира має мебльовані кімнати, сумісний санвузол з якісною сантехнікою та душовою кабіною. У квартирі наявні комунікації (електрика, газ, вода, каналізація), а також є камін у спальній кімнаті, усі необхідні меблі та надійна побутова техніка. Крім того, є горище та підвал. Територія доглянута та огороджена парканом. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Івана Дзюби вул. (Маяковського), 4

Продається 2-х кімнатна квартира р-н Ентузіастів! Квартира потребує ремонту, знаходиться на суперовому 2-му поверсі. Кімнати роздільні , поруч вся необхідна інфраструктура: школа, дит.садок , дит.майданчики, ринок, зупинка транспорту, супермаркети , відділення банку, комерційні приміщення , та багато ін. За всіма деталями телефонуйте за номером вказаним в оголошені!

Ентузіастів вул., 9а

Терміновий продаж. 2кімнатна, тепла квартира, в 1-поверховому будинку. На сонячній стороні тихої вулиці. Старий фонд. Булинок на 4 квавртири. Двір, город, є заїзд та місце для гаражу. Велике горище, з можливістю 2 поверху. Без ремонту! Нові вікна! Не жилий стан

власник
Квартира

Продам 3-х комнатную квартиру цоколь в центре. на Ольжича . Печное отопление, в ванной титан. Везде металопластиковые окна, сделана гидроизоляция. Есть отдельная кладовая, сарай с подвалом ( недавно отстроили его заново), есть гараж возле дома, (сейчас его полностью переделывают, будет новенький) въезд с ул. Лукьяно- Кобылиции. Есть закрытый двор. Состояние квартиры видно на фото. Возможно под комерцию.

власник
3-х комн. Квартира- центр. Цоколь

Продається 1-кімнатна квартира НОВОБУДОВА! - сучасний ЖК «Буковинський» - будинок еліт-класу на вул. Герцена, 91 - якісне та сучасне будівництво, підземний паркінг - панорамні вікна, гарний краєвид - індивідуальне опалення (двухконтурний газовий котел) - засклений балкон - загальна площа: 51 м² - поверх 7/10 - підключені всі комунікації (світло, газ, вода) - стан від забудовника, здача - 3 квартал 2024 р. - переуступка (безкоштовне переоформлення!) - дитячий майданчик та озеленена територія - поруч дитячий садочок, школа, ліцей, парк - ціна 50000 $. Посередник. За додатковою інформацією дзвоніть за вказаним номером телефону. Переглядайте інші оголошення автора на даній сторінці OLX.

Продається 1-кімнатна новобудова на вул. Герцена, ЖК «Буковинський»

Продається 1 кімнатна простора чешка в кращому районі міста, по вул.Щербенюка з двома балконами, на середньому поверсі, всі комунікації замінені, залишаються меблі та побутова техніка, перегляд в зручний час Телефонуйте

Щербанюк Александра Героя Украины улица, 43, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 50000.0 USD

Однокімнатна новобудова, вулиця Миколаївська 39, євроремонт

Николаевская улица, 39, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 50000.0 USD

Продається 2 кімнатна квартира по вул Головній. Не кутова. Косметичний ремонт. Металопластикові вікна. При потребі залишаються меблі та побутова техніка. Зручне розташування, поруч зупинка транспорту, школа, садок, ринок, ТЦ.

2 кімнатна квартира в районі ТЦ Depot

Будинок розташований по вул. Ентузіастів. Велика лоджия. Кімнати окремі. Житловий стан. Ніхто не прописаний. Опалення централізоване. Не кутова. Розвинена інфраструктура.

3-х кімн. квартира перший поверх 68,0 м кв. Ентузіастів вулиця.

Житлові комплекси у Чернівці

Продається двокімнатна квартира, по вулиці Південно-Кільцевій. Гарний житловий стан,металопластикові вікна.Чудове планування, простора кухня. При продажі частково залишаються меблі та техніка. Тихий, спокійний район, внутрішній двір. Поруч парк, зупинки транспорту, ринок та магазини. За деталями телефонуйте.

Двокімнатна квартира на другому поверсі

Будинок розташований в мікрорайоні Сонячне містечко по вул. Руська. Ремонт. Будинки заселені. Не дороге оформлення (Переуступка.). Розвинена інфраструктура.

1-кімн. кварт. 50,0 м кв 3/5 Сонячне містечко Руська вулиця

Пропонуємо 2 кімнатну квартиру в районі вулиць Південно-Кільцева - Комарова. Розвинена інфраструктура та велика кількість зелених насаджень. - Тип: "чешка" - Поверх: 2-й (середній) - Кімнати: роздільні - Санвузол: роздільний - Квартира тепла, не кутова - Будинок: цегляний - Лічильники на воду, світло, газ та опалення - Житловий стан - Прекрасне місце для життя з гарною транспортною розвязкою - Прийнятна ціна, можливий торг для реальних покупців Телефонуйте для перегляду!

2 кім. не кутова, середній поверх, цегляний будинок!

Продаж гарної просторої з переплануванням квартири на ДРУгому прверсі, вул.Фізкультурна.Квартира з заскленим балконом, мет/ пласт.вікнами, в жилому стані Меблі та техніка залишаються.Поруч школа, садок, автовокзал, парк Жовтневий, мед.клініки, суперМаркети, кінотеатр, транспорт.Ціна 50.000 доларів.Податок 50/50 тел.05******99

Продаж квартири Чернівці

У продажі 1-кімнатна, 9/11 поверх велика, (переуступка) квартира еліт-класу від забудовника у центрі міста по вул. О. Щербанюка (Чапаєва) 79 • загальною площею 56 м2; • із сучасним плануванням: простора кухня-Щербанюка вітальня, компактна гардеробна, лоджія багатофункціонального призначення (як додаткове приміщення під зону відпочинку/робочу зону, для вашого власного зимового саду тощо); • із підземним двоповерховим паркінгом; • із власною інфраструктурою: приватним дитячим садком, кав’ярнею для мешканців комплексу табагато іншого; • новобудова розташована у самому центрі міста: у пішій доступності всі необхідні соціально-побутові об’єкти, поряд зупинки громадського траспорту. Сергій Михайлович

СМ 1-кімнатна новобуд 56м2. вул. Щербанюка, 79 в м. Чернівці

1-кімнатна квартира в сучасній новобудові Клубного типу Знаходиться по вулиці Шухевича (неподалік сторожинецької) Площа загальна - 41,6 м Кухня - 14,6м + балкон Кімната - 18,2 м Санвузол - 4,2 м Знаходиться на 2 поверсі 4-поверхового будинку. Не кутова! Двостороння. Будинок на 2 під’їзди. Здача в експлуатацію - до кінця 2024 року Комплектація на момент здачі в експлуатацію: • Встановленням внутрішніх перегородок; • Розгалужена електромережа (в кожному з приміщень є достатня кількість розеток) • Штукатурка стін; • Двухконтурний газовий котел; • З встановленням вхідних броньованих дверей з МДФ накладками; • Встановлення металопластикових п’ятикамерних вікон з потрійним склопакетом згідно вимог ДБН • З комплектацією лічильниками обліку води, електроенергії, газу та заведенням комунікацій в квартиру • З монтажем стояків водопроводу, каналізації, газу; • З Облаштуванням заїзду та благоустроєм прилеглої прибудинкової території; Житловий комплекс бізнес-класу, який створюється відповідно до усіх сучасних вимог. Вартість індивідуального гаражу під будинком: 15000$ Унікальний архітектурний проєкт, що створювався з урахуванням сучасних тенденцій, а нашими перевагами є: - ВДАЛЕ РОЗТАШУВАННЯ, зручна розвязка, 5-10хв до центру - ПОКРАЩЕНЕ ПЛАНУВАННЯ - СУЧАСНА АРХІТЕКТУРА. Сучасний проєкт втілений дизайнерами та архітекторами - БЕЗПЕЧНИЙ КОМПЛЕКС. Цілодобова охорона та відеоспостереження - ЕКОЛОГІЧНІ МАТЕРІАЛИ. Оздоблення із дорогих та якісних будівельних матеріалів Звертайтесь, є можливість на власні очі побачити якість будівництва та прогулятися у майбутньому житлі ! Код обєкта: k108 313851 5. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/313851

1-кім. Новобуд по вул. Шухевича

Код об`єкта: 290575. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою ДМЖ, єВідновленняТрикімнатна чешка на Комарова (р-н озера та парку Жовтневого)Оплата: готівка або безготівка(можна під єВідновлення, постанову 280)Оселя потребує ремонтних робіт, де ви зможете втілити всі свої дизайнерські побажання)Квартира розташована по вулиці Комарова, у топовій локації міста, вікна квартири виходять на садочок, до школи 2 хв пішки, до парку Жовтневого і озера - 3 хв пішки, все поруч зупинка громадського транспорту, магазини, ринок, салони краси тощо.Основні характеристики:- цегляний будинок- 3 окремі кімнати (чешка)- загальна площа 70.6 кв м- 5 поверх з 5 (є техповерх)- двостороння- величезна засклена лоджія + засклений балкон- роздільний санвузол- є коміркаДах покритий руберойдом, що забезпечує надійність гідроізоляції.Квартира суха, світла, не кутова, сонячна.Якщо вам сподобалася наша квартира - телефонуйте, відповімо на всі ваші запитання і організуємо перегляд.

Комарова Владимира улица, 1, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 49900.0 USD

Продається ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА в новобудові Новий Проспект: пр-т. Незалежності 137А 7 поверх з 9-ти, з чудовим сонячним краєвидом Загальна площа 39,79 м2 Продумане функціональне планування Переуступка У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ НАСТУПНА КОМПЛЕКТАЦІЯ: -перестінки з цегли, цементна штукатурка технологія по маяках -розведення електрики -напівсуха стяжка підлоги в кімнатах -двоконтурний газовий котел та лічильники обліку -вхідні броньовані двері з двома замками -металопластикові вікна профіль Rehau з 5-ми камерним профілем, з енергозберігаючим двокамерним склопакетом та закачкою газу аргону. -інтернет/телебачення оптоволокно Це ідеальна нагода для тих, хто хоче придбати житло за вигідною ціною і самостійно облаштувати його за своїм смаком. Будівництво проводиться за сучасними технологіями з використанням якісних матеріалів. В будинку передбачений підземний паркінг та комори, куди спускатиметься ліфт, відеоспостереження, дизайнерське облаштування підїздів та прибудинкової території. БУДІВНИЦТВО АКТИВНО ТРИВАЄ! КВАРТИРУ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ НАЖИВО! Здача кінець 2024 року. Для запису на перегляд телефонуйте: 06*********50 09*********50

ОДНОКІМНАТНА квартира в НОВОБУДОВІ Новий Проспект

Новий житловий комплекс комфорт-класу, від компанії «Кromax Bud» на вул. Сторожинецькій 70А. Будівництво комплексу розпочато з двох підїздів по девять поверхів, які стануть надійним житлом для побудови вашого майбутнього щасливого життя. Купуючи квартиру в цьому комплексі, ви стаєте мешканцем одного з найперспективніших районів міста. До найближчого парку відпочинку Жовтневий або ім. Т.Шевченка, від будинку, можна дістатися всього за 5 хв на авто. Якщо ви не уявляєте себе без шопінгу, то за 4 хв їзди ви зможете дістатися до ТЦ Майдан. Для зручності батьків та діток за 4 хв. можна дістатися до школи та дит. садка. Зручна локація будинку також дозволить вам без проблем дістатися до лікарні або центру міста за 5 хв. Даний комплекс — це практичний та продуманий вибір від надійного забудовника. Прибудинкова територія комплексу буде обладнана сучасним дитячим майданчиком. Для тих, хто полюбляє займатися спортом, буде створено спортивний майданчик. Крім того, комплекс буде обладнано системою безпеки та відеоспостереження. Для зручності мешканців та їх авто передбачений підземний паркінг, куди спускатиметься ліфт. Обирайте найкращу версію життя для себе, а Kromax Bud в цьому допоможе! БУДІВНИЦТВО АКТИВНО ТРИВАЄ! ЦІКАВИТЬ ДЕТАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ? ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Двокімнатна квартира  на вул. Сторожинецькій (вул. Каспрука)

Продаж 2 к.квартири ( чешки ) по вул.Комарова 29а. Будинок розташований гарному р- ні, все в доступності. Квартира знаходиться на 5/9 поверсі, не кутова. Стан квартири- житловий, чистий,охайний.Паркет не скрипить. 56 кВ/ м Прямий продаж!

Продаж 2 к.чешки- Комарова 29а. 5/9.

3кіммнатна квартира суміжно роздільні, в центрі міста ,другий поверх , газ,світло, вода ,поміняли металопластикові вікна. Балкон, без ремонту. Гарне місце розташування, зручності. Вул. Сагайдачного,

Квартира в центрі Чернівців

Продається 2-кімнатна квартира на вул. Узбецька, Білоруська (район Калічанка). Загальна площа: 55 м². Площа кухні: 9 м². Поверх 8/9. Євроремонт. 2 окремі роздільні кімнати! 2 окремих роздільних санвузла (туалет і ванна). Простора і затишна квартира. Залишаються всі меблі та частково побутова техніка. Засклений балкон. Вікна металопластикові. Будинок цегляний, квартира дуже тепла. Чистий та охайний під’їзд. Хороші сусіди. До центру міста 5 хв на авто або 15 хв пішки. Поряд знаходиться дитячий садочок, школа, зупинка транспорту, магазини, аптека, поліклініка, громадський простір та ін. Оформлення 2%. Вартість: 49500 $. Посередник. За додатковою інформацією дзвоніть за вказаним номером телефону. Переглядайте інші оголошення автора на даній сторінці OLX.

Продається 2-кімнатна квартира на вул. Узбецька (район Калічанка)

ЖК "Prestige Palace" - одне із найелітніших новобудов в м. Чернівці, а саме: - розташування в Топовому районі міста, який не потребує реклами - вул. Мініна - Героїв Майдану. - Малоповерховий та малоквартирний будинок. - Максимальна комплектація від забудовника. - Елегатний та дорогий фасад, фойє, благоустрій території. Квартира компактної площі - 38 м2: простора кухня-студія 27 м2, велика ванна з вікном, гардероб, балкон. Розташування - вул. Мініна: 25 м до вул. Героїв Майдану, 150 м. до вул. Щербанюка, 250 м. до Проспекту Незалежності. Малоповерховий та малоквартирний будинок - всього 5 поверхів, на поверсі не більше 4 квартир. Максимальна комплектація від забудовника з використанням якісних та дорогих виробників - 70% ремонту: - готове опалення: 2-х контурний газовий котел + тепла підлога + радіаторні батереї. - готова розведена електрика за Вашим проектом. - готова сантехніка: виведені всі водяні та каналізаційні точки. - готові стіни під фарбування: кінцева шпаклівка. - готова підлога: залита суха, рівна стяжка. - вхідні броньовані двері та металопластикові вікна. Наявність Підземного на наземного паркінгу. Сучасний та елегатний фасад та фойє, облагороджена та затишна прилегла територія. Розтермінування на період будівництва. Здача в експлуатацію - 2024 рік. Всі деталі за телефоном.

Готова Новобудова Героїв Майдану - Щербанюка - здача 2024 рік

Елітна малоповерхова новобудова «Парковий Дім» знаходиться в унікальній локації вул. Авіаційна 2Г (р—н вул.Головна). На території ЖК будуть розміщені дитячий та спортивний майданчики. А також облаштований сквер, де можна спокійно прогулятися з дитиною, вийти на пробіжку, чи просто присісти відпочити на свіжому повітрі. Новобудова розташована у віддаленні від шумних доріг, проте всього 5 хв. до проспекту Незалежності. Ми твердо можемо сказати, що наш будинок кращий в даному сегменті: - сучасний сквер; - колясочна з відеонаглядом; - квартири з виглядом в парк; - дизайнерський ремонт в під‘їзді; - мінімальна кількість сусідів, всього 40 квартир; - будинок 4—х поверховий на 2 під‘їзди; - фасад з клінкерної цегли, що гарантує його довговічність та капіталізацію вашого житла в майбутньому; - зовнішні стіни товщиною 50 см; - міжкімнатні перегородки 25 см; - відеоспостереження по всій території; - широкі холи в під‘здах; - індивідуальне газове опалення; - пандуси для маломобільних груп населення; - перші поверха на рівні 2 м від землі; - стелі висотою 3,10 м. Планування наших квартир тільки з корисною площею: Панорамні лоджії та тераси з виглядом на парк. Kromax Bud — будуємо комфорт! Здача 3 квартал 2024 року

Однокімнатна квартира 49м2 кухня-студія та спальня в ЖК "Парковий Дім"
1 - 24 з 354 результатів