ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

Руська, 236б

Продам однокімнатну квартиру по вул.Ентузіастів,жилий стан, 5 поверх.Гарна інфраструктура: дитячий садок,школа,ринок та зупинка знаходиться близько.Можливий невеликий торг.Без посередників!

власник
Продам однокімнатну квартиру

Продаж 1-но кімнатної квартири в центрі міста по вул. Л. Українки 10 (р-н вул. Міцкевича, Київської, Театральної площі) 1/4 поверх, 37,5 м2 (кухня 18 м2), окремий вхід, просторий хол, кладова; Охайний стан, ремонт; Індивідуальне газове опалення, частково тепла підлога; Поряд вся можлива інфраструктура, самий центр міста!

Центр, вул. Л. Українки, 1-но кімнатна, Ремонт, Котел

Код об`єкта: 302582. АН "Атланта".Простора дворівнева квартира, що розташована по вулиці Прутській.Загальна площа - 93м2. Планування - вільне.Перший рівень :Вхідна зона - 5 м2Санвузол - 6 м2Кухня - 8м2Студія - 37 м2Другий рівень -openspace.На другому поверсі можна розташувати дві спальні або кімнату та робочу зону.Квартира повністю готова до ремонтних робіт.Вікна квартири виходить у двір . Вигляд на дитячий майданчик.До квартири підведене вода та електрика (лічильник є).На території ЖК є достатня кількість паркомісць.Залишились питання? Телефонуйте! З радістю відповімо на них та організуємо перегляд у зручний для вас час.

Прутская улица, 1, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 40000.0 USD

Квартира під ремонт. Все збилося до цегли і почали гіпсокартоном вирівнювати стіни. На цьому етапі роботи припинилися. Квартира не кутова. Кімнати виходять на різні сторони будинку. Між кімнатами кладовка. Продається в звзку із переїздом в інше місто.

ул. Полетаева Федора, 21, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 40000.0 USD

Продається 1к. квартира в новобудові по вул. Міжнародна, (район Кварцу) Площа - 40м2 Будинок бізнес класу: - якісні матеріали, сучасний дизайн, практичне планування - висота стелі 3м, великі панорамні вікна в пол - гаражі у будинку на -1 поверсі, наземний паркінг - закрита територія, якісне наповнення ЖК для дозвілля - стіни - теплі цегляні керамоблоки, міжквартирна перегородка 40см, зовнішня стіна утеплена пінопластом - дитячі та спортивний майданчики, алея для прогулянок з дітьми - супер бонус власникам квартири на 4 поверсі - мансардний поверх в подарунок - комірки у підвалі, балкони - індивідуальне газове опалення, міські каналізація, вода, електрика - якісні броньовані двері та металопластикові вікна, штукатурені стіни, стяжка з теплою підлогою, газовий котел. Здача будинку - серпень 2024 року, вже можна заходити на ремонт Запрошую на перегляд у зручний для Вас час)) Також маю хороші варіанти квартир з ремонтом та без, готові та на етапі будівництва, дивіться мої оголошення!

Продаж 1к.кв новобудова в готовому будинку

Продається ОДНО кімнатна новобудова в престижному районі, вул.Міжнародна ( Чагор, "Царське село") 1/4 поверх 40 кв.м. Кухня-10.7 кв.м. Кімната 15.5 кв.м Стан від забудовника. Будинок на етапі з дачі в експлуатацію. Біля будинку розташований дитячий майданчик, зона BBQ. Ціна 40000 у о ( можливий торг)

Одно кімнатна новобудова в престижному районі.

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 36 м2 в одноповерховому будинку австрійської забудови в центральному р-ні за вул. О. Кобилянської. Код квартири - #12804857 Відео тут: youtu.be/ms-8yN2UQoA • 1 поверх з 1; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • частково з меблями; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення від газового котла, виконаний якісний ремонт. Компактна квартира має мебльовану житлову кімнату, кухню площею 7 м2 з вбудованими меблями та кухонною технікою. Сумісний санвузол з ванною та якісною сантехнікою. Продається готовою до меблювання та проживання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-36-m2-z-remontom-io-v-centri-za-vul-o-kobilyanskoyi Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира 36 м2 з ремонтом, і/о в центрі за вул. О. Кобилянської

Продається 2-х кімнатна чешка Поверх 5/9 Площа 59м.кв Кімнати роздільні Велика лоджія та балкон на кухні Опалення централізоване Ліфт працює Гарно облаштовано прибудинкову територію Квартира під ремонт Для перегляду телефонуйте за номером телефону 05******12Альона

Квартира під ремонт. Все збилося до цегли і почали гіпсокартоном вирівнювати стіни. На цьому етапі роботи припинилися. Квартира не кутова. Кімнати виходять на різні сторони будинку. Між кімнатами кладовка. Продається в звзку із переїздом в інше місто.

2-київка на Полєтаєва

Житлові комплекси у Чернівці

Простора дворівнева квартира, що розташована по вулиці Прутській. Загальна площа - 93м2. Планування - вільне. Перший рівень : Вхідна зона - 5 м2 Санвузол - 6 м2 Кухня - 8м2 Студія - 37 м2 Другий рівень -openspace. На другому поверсі можна розташувати дві спальні або кімнату та робочу зону. Квартира повністю готова до ремонтних робіт. Вікна квартири виходить у двір . Вигляд на дитячий майданчик. До квартири підведене вода та електрика (лічильник є). На території ЖК є достатня кількість паркомісць. Залишились питання? Телефонуйте! З радістю відповімо на них та організуємо перегляд у зручний для вас час. Код обєкта: k108 302582 9. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/2komnatnye/302582

2-рівнева квартира 93м2 вул.Прутська

2-х кімн. хрущовка, вул. Салтикова-Щедріна, 44 м. кв. перший поверх Квартира потребує ремонту. До квартири є підвал.

2-х кімн. квартира, р-н вул. Кармелюка, 44 м. кв.

Продаж 2 х. кімн.квартири, поверх 3/5, площа 65 кв.м.по вул.Вокзальній . В квартирі дві гарні кімнати, м/ п вікна, опалення індивідуальне, батареї, 2 х конт котел.До квартири належить ще підвал, гараж та присутній великий двір, де є можливість паркування.Ціна 40.000 тис доларів.тел.05******99

Продаж квартири Чернівці

Продається двохкімнатна квартира Проспект Незалежності,в р-ні Спорттоварів. Квартира без ремонту,але в чистому стані. Є балкон.,підвал.Квартира дуже тепла.Дах двохскатний,не протікає.Будинок знаходиться у дворі,тому не відчувається шум транспорту.Розвинута інфраструктура, поряд все,що потрібно для зручності проживання.

Продається квартира

Продається 2-кімн. квартира по вул. Південно-Кільцевій. Будинок розташований в другій лінії від дороги. Поряд зупинка громадського транспорту. Неподалік зноходяться дитячий садок та школа. Квартира на середньому поверсі, не кутова та з утепленим фасадом. У будинку працює ліфт. Кімнати роздільні. Квартира в житловому стані, частково потребує ремонту.

Продається 1 кім затишна квартира з євроремонтом, частково меблями та побутовою технікою, вікна металопластикові, є засклений балкон, замінена електрика, є кладовка. Квартира не кутова на середньому поверсі. зайти і жити або здавати в оренду. Телефонуйте

Продається 1 кім чешка з якісним євроремонтом

Продається 2-х кімнатна квартира (чешка) на Білоруській, жилий стан, 56 м², 8 поверх, балкон та лоджия з гарним виглядом, доглянутий двір. Поруч школа, садочок, магазини та все необхідне. Ціна: 41900$ 0508390323 Посередник

Білоруська вул., 30

Продається 1-кім квартира вул.Пилипа Орлика,не кутова,будинок цегляний, живуть орендарі, вигідний варіант під пасивний дохід,при потребі орендарів переселемо.

Продається 1-кім парк Жовтневий

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 33,1 м2 з високими стелями в 1 поверсі румунського будинку в центральному р-ні за вул. Кобилянська. Код квартири - #17558865 • 1 поверх з 4; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • потребує ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне газове опалення, є твердопаливний камін. Квартира має роздільне планування – окрему мебльовану житлову кімнату, кухню площею 7,2 м2 з меблями та кухонною технікою, санвузол сумісний з ванною кімнатою. Розвинена інфраструктура поряд: зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячі садки. Квартира гарно підійде під бізнес. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-331-m2-z-io-u-centri-za-vul-kobilyanska Відеоогляд тут youtube.com/shorts/CnzHDKMtW2Y?feature=share Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира з і/о та роздільним плануванням за вул. Кобилянська

Продаж 64,45 кімнатної квартири, по вигідній ціні! По 24000грн. за м2, залишились 2 останні квартири. В комплектацію входить: - Чорнова штукатурка по несучих стінах; - Вхідні металеві двері; - Металопластикові панорамні вікна з пятикамерним профілем та потрійним склопакетом (Шумоізоляційні та енергозбеігаючі); - Двоконтурний газовий котел (на гарячу та холодну воду); - Підведення електроенергії; - Підведення системи внутрішнього газопостачання, електроенергії, води до квартирних лічильників; - Встановленні лічильники обліку газу, електроенергії та води - це менше буде витрат вам в майбутньому для підключення; - Монтаж каналізаційних стояків; - Підведенний інтернет; - Облаштування підїзду; Запрошую на огляд будівництва, попередньо телефонуйте за номером, який вказаний в оголошенні та домовимось про зустріч. З повагою менеджер Ірина.

Продаж 2 кім.кв.

Код об`єкта: 331548. АН "Атланта".Гарна, затишна одно кімнатна квартира, в окремому будинку на 4 квартири.Знаходиться на спокійній вулиці Белінського, це старе місто. Зручне розташування в пішому доступі до парку Шевченко та вул. Кобилянської.Максимально розвинена інфраструктура, все поруч в пішій доступності: садочки та школи на вибір, магазини, салони краси, фітнес зали, супермаркети, парк, ресторани, кафе, аптеки, лікарні та поліклініки.1 кімнатна квартира площа 32 м2, житлова 23м2, кухня 5.4м2.Перший поверх, закритий дворик спільного користування. Є невеличка ділянка яка належати до квартири, під забудову підсобного приміщення. Також є погріб (зручний вхід з квартири).Зроблений гарний ремонт, встановленні металопластикові вікна, металеві вхідні двері, поміняні труби, нова сантехніка, бойлер. Після ремонту ніхто не проживав. Опалення газове, пічне та електричні конвектори.Цікаво. Телефонуйте відповімо на питання та забезпечимо перегляд в зручний для вас час.

Белинского, 1, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 39000.0 USD

Продається 1 кімн. квартира вул. Заводська(р-н Дріждзаводу) - Поверх: 1/5, - 43 кв.м, - Індивідуальне газове опалення, - Вікна металопластикові, - Хороші вхідні та міжкімнатні двері, - Сан.вузол суміжний, - Жилий стан( частково під ремонт), - Меблі та техніка частково залишаються, - Зроблений окремий вхід в квартиру з добудовою, - Хороша інфраструктура. Ціна: 39000$ переоформлення 2% 50/50 За додатковою інформацією звертайтесь по номеру телефону!

Продається 1 кімн. квартира вул. Заводська(р-н Дріждзаводу)

Ви поціновувачі краси та розкоші?Ранкова кава на Кобилянській - атрибут вашого життя? Або ви шукаєте вдале розташування вашого офісу з щоденною високою прохідністю людей? Тоді це помешкання саме для вас! Простора квартира знаходиться на вулиці Ольги Кобилянської, вікна квартири виходять на Панську Гуральню, можна годинами любуватися красою легендарної вулиці міста, а вечорами прогулюватися бруківкою, якою ходили історичні вельможі міста, адже довгий період часу ця вулиця була для обраних. Квартира знаходиться на 3 поверсі австрійської історичної цегляної будівлі міста, загальна площа складає 39 кв м, вражає висота стель - 3.50 см, з легкістю можна зробити дворівневу квартиру або студію, тим самим збільшивши ефективне використання жилої площі. Квартира потребує ремонту і тут ви зможете втілити всі свої дизайнерські побажання на свій смак. Захід з вулиці О.Кобилянської, через охайний чистий підїзд, кругові сходи споруди - захоплюють подих своєю красою та величчю. Цікаво?якщо у вас залишилися питання чи бажаєте оглянути квартиру - телефонуйте, з радістю розкажу і покажу помешкання. Код обєкта: k108 306936 5. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/306936

1 кім на Кобилянській

ПРОДАЖ квартири по вул. Прутська Простора дворівнева квартира. Загальна площа - 55 кв.+ 38 кв.м Поверх 1/7. Планування - вільне. Перший рівень :Вхідна зона - 5 м2, Санвузол - 6 м2 Кухня - 8м2 Студія - 37 м2. Другий рівень -openspace. На другому поверсі можна розташувати дві спальні або кімнату та робочу зону. Квартира повністю готова до ремонтних робіт. Вікна квартири виходить у двір . На дитячий майданчик. До квартири підведене вода та електрика (лічильник є). Здана в експлуатацію. На території є достатня кількість паркомісць. Ціна 39500$ Торг присутній

ПРОДАЖ квартири по вул. Прутська
1 - 24 з 218 результатів