Продам 2-кімнатну новобудову по вул. Руській. Квартира ідеального планування, має загальну площу 77 м.кв., з яких кухня – 20 м.кв.., розташована на 6 поверсі, дев’ятиповерхового будинку. Дуже світла і тепла, а з вікон відкривається неймовірний краєвид. Квартира із справді якісним, класичним ремонтом. Усі меблі виконані на індивідуальне замовлення з масиву дерева. Вмонтована техніка підібрана високої якості та привезена з-за кордону. Новий котел на опалення та гарячу воду + тепла підлога. В будинку є відеоспостереження та працюючий по чіпах ліфт. Додатковими бонусами до квартири будуть: великий сухий підвал (9 м.кв.) та крита парковка для двох авто. В пішій доступності усі необхідні магазини, аптека, зупинки, садочок та багато іншого.

Руська вул., 219д

Новобудова в ЖК «Віденська брама». Вул. Руська - Фастівська. Тут все неймовірно, якісно, безпечно, комфортно… Квартира не дорого за кв.м та ще додатково виконано розводку електрики, опалення, стяжку, гіпсову штукатурку… це великий і «дорогий» бонус. Поверх 5-ий з 8-ми Будинок на етапі введення в експлуатацію і це не пусті балачки. Забудовник має слово та репутацію. Вартість без додаткових витрат.

Фастівська вул., 3

2 кімн. київка, Проспект ( район ТЦ "Майдан"), житловий стан, кутова, роздільні кімнати, роздільний с/в, паркет. Ремонт зроблений у двох кімнатах, поміняні вікна. Залишаються меблі. Нова газова колонка.

пр-т Незалежності, 127
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Двокімнатна квартира в сучасному ЖК ,забудовник ПМК76, по вул. Героїв Майдану, буд. 150, 10 черга (готується до введення в експлуатацію, уже підключають комунікації). Квартира знаходиться на 7 поверсі, 10 поверхового будинку. Загальна площа 70,5 кв.м. Квартира перепланована. Виконано багато додаткових робіт, чистова стяжка + тепла підлога, підведення сантехнічних мереж. Дуже світла, простора та комфортна! Неймовірно гарний краєвид на Рошу. Здача в експлуатацію до кінця 2024 року. Будинок в сучасному стилі, найкраще розташування, хороша транспортна розв‘язка. Оформлення: переуступка, що значно економить витрати на сплату податку та нотаріальних послуг! Є відеоогляд, надішлю за бажанням. Перегляд у зручний для вас час!

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 150

🏡Продається 2 км квартира в приватному будинку 📍вул Руська (в районі Фастівської лікарні) •Будинок окремий, одноповерховий, перекриття деревʼяне, дах накритий металочерепицею, 🔍Площа квартири - 64.4 кв.м •Індивідуальне опалення - газовий котел •До квартири є цегляний гараж 💵Ціна 56500$ 050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

Руська вулиця, 151

🏢Продається дворівневий пентхаус, загальною площею 78.3 кв.м. (житлова - 44.30кв.м., кухня - 11.9 кв.м.) ЖК «Kromax Bud», вул. Руська. • Квартира розташована на 9-10 поверхах. • 2 кімнати, 2 занвузли та 2 відкритих балкони. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома санвузлами на кожному поверсі. ✔️Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. ✔️На території комплексу є дитяча площадка, зони відпочинку. • Вигідне розташування - друга лінія від дороги. 💵Ціна 77000у.о. 📞050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #Продажновобудов #ПродажКвартир

Руська вулиця, 213Б

🏢Продається 2 кімнатна квартира у центрі міста 📍Вул. Горького ✔️Квартира розташована у хорошому районі, тиха та спокійна вулиця. ✔️Зручна локація, неподалік площа Філармонії, вул. Університетська, школи, магазини, все в пішій доступності. 🔍Загальна площа квартири - 63 кв.м, житлова - 40.8 кв.м, площа кухні - 12.3 кв.м, 4-й поверх з чотирьох, є горище. •Квартира у житловому стані, кімнати суміжні ✔️Опалення - пічне газове, на гарячу воду - газова колонка. •На підлозі хороший дубовий паркет, який потрібно поциклювати та полакувати. 💵Ціна квартири 45500 у.о. 050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

Горького вул., 15

Руминський будинок, роздільні кімнати, пічне опалення та газові конвектори. Підігрів води- титан, є кладова, хол. Вхід з під"їзду. Гарний стан.

Дарвіна вул., 5

Продається 2-х кімнатна квартира. В центрі міста - 83 кв.м. і плюс 60 кв.м - горище яке знаходиться на одному рівні другого поверха. Великі вікна, дуже гарний вигляд з вікна (панорама). Знаходиться в історичному будинку, "Дім-корабель" — це архітектурна памятка Чернівців, яка розташована при перетині вулиць Головної та Шолом-Алейхема. Є два санвузла, душева після ремонту. Нова електропроводка. Може бути під газ.опалення. Високі стелі. Рекомендація: Продаж може розглядатися під офіс, під стомат.клініку, і т.д. Під"їзд виходить на Церкву "Святої Параскеви Сербської".

власник
Головна, 17

ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЙНИХ! МОЖЛИВИЙ ТОРГ! Продається чудова 2 кімнатна квартира у центрі міста! Квартира з ремонтом, має особистий окремий вхід з фасаду будинку. Мебльована кухня з барною стійкою. Вітальня з каміном, що додає своєї атмосфери. Навколо розвинена інфраструктура, та зручна транспортна розвязка. Вулиця тиха, поряд парк "Шилера ", "Дендрологічний парк", та "парк імені Федьковича" та багато різноманітних закладів на будь-який смак. При необхідності квартиру можна використати під комерцію, завдяки фасадному входу. Ціна вигідна, про те для рішучого покупця - передбачений торг. Про перегляд домовляйтесь заздалегідь.

28-го Червня вул., 49

Житлові комплекси у Чернівці

Історична частина міста. вул. Доброго кут вул Кобилянськоi. Квартира з незакінченим дизайнерським ремонтом. Поміняні всі комунікаціі , електропроводка , система опалення. Відреставрована столярка , антекварні пічки.

Доброго вул., 1

здача в експлуатацію 3 квартал 2024р, одностороння, вихід на балкон з двох кімнат. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

руська, 236б

ЖК "Водограй". ремонт, меблі, техніка, є паркомісце в підземному паркінгу за 15000$

Воробкевича вул., 31

Продається 2 кімнатна новобудова по вул.Салтикова Щедріна, 1/ 5(під квартирою цокольне приміщення), 77,6/47,9/15,2 ,стан від забудовника, тепла підлога(кухня, зручності), інд.опалення.

Салтикова-Щедріна вул., 18

Двокімнатна квартира, розділена на дві частини – перепланована у ДВІ ОКРЕМІ однокімнатні квартири, з власними кухнями та санвузлами. Загальна площа – 87 м.кв. Перша частина займає площу 19 м.кв. – кухня-студія + санвузол. З сучасним ремонтом, меблями й технікою. Друга – 68 м.кв. – кухня-студія, кімната, роздільний санвузол. Незавершений ремонт, замінені двері. Можливо зробити вихід на вул. Руську (фасадний вхід), а також мансардний поверх. Ця квартира пропонує безліч можливостей для комфортного життя двох родин під одним дахом. Зручне планування дозволить кожній сім’ї мати власний простір і приватність. Даний об’єкт чудово підійде також для здачі в оренду та під комерцію. Додаткові переваги: високе горище, власний підвал; гараж; сарай. Не втрачайте можливість придбати цю унікальну квартиру!

Руська вул., 38

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 45 м2 з коміркою в цегляному будинку з відремонтованим дахом та паркінгом в тихому дворі в Шевченківському р-ні на проспекті Незалежності. Код квартири - #20297799 • 5 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • суміжне планування; • централізоване опалення; • комірка; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), колонка на воду, паркетна підлога, жилий стан. Квартира має суміжне планування – 2 окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима, компактну кухню, санвузол сумісний з ванною кімнатою, відкритий балкон. Розвинена інфраструктура поруч: аптеки, магазини, школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

проспект Незалежності, 97

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 68 м2 з утепленою лоджією на зручному 2 поверсі престижної новобудови в Першотравневому р-ні за вул. Буковинська. Код квартири - #20456379 • 2 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • лоджія. Квартира з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима, гіпсова штукатурка стін, розведена електрика, встановлений котел та радіатори для індивідуального газового опалення, засклена лоджія, передбачений кошик для встановлення кондиціонера. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окремі просторі кімнати (14 м2, 15,76 м2), кухня-студія площею 21.34 м2, санвузол роздільний. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Буковинська, 62

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 67 м2 з роздільним плануванням у монолітно-каркасній новобудові в Шевченківському р-ні за вул. Героїв Майдану. Код квартири - #12151759 • 9 поверх з 11; • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • роздільне планування; • після забудовників. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), металопластикові вікна, індивідуальне опалення. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Ремонтні роботи можна розпочинати одразу після переоформлення. Квартира має функціональне планування, яким передбачені 2 окремі кімнати та кухня площею 13 м2, санвузол з ванною кімнатою та передпокій. Поряд вся потрібна інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячі садки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 150

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 42,1 м2 з функціональним плануванням та відкритим балконом за вул. Небесної Сотні. Код квартири - #23107133 • 3 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • суміжне планування; • централізоване опалення; • балкон; • з ремонтом. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), зроблений ремонт, металопластикові вікна, керамічна плитка на кухні та в санвузлі, встановлена газова колонка. Квартира має суміжні мебльовані житлові кімнати, кухню площею 5,5 м2 з вбудованими меблями та технікою, санвузол сумісний з ванною кімнатою обладнаний душовою кабіною та кісною сантехнікою. Поряд вся потрібна інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячі садки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

ексклюзив
Небесної Сотні вул. (Стасюка), 10

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 60 м2 в ЖК від надійного забудовника в Першотравневому р-ні за вул. Будівельників. Код квартири - #12339553 • 7 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • ремонт. У квартирі спальна та дитяча кімнати з міжкімнатними дверима, кухня площею 12 м2 оздоблена кахлями та має вбудовані меблі і техніку (витяжна вентиляція, плита), сумісний санвузол оздоблений кахлями з душовою та якісною сантехнікою, індивідуальне опалення від газового котла, всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), зроблений ремонт з високоякісних сучасних матеріалів. Перегляньте квартиру на нашому сайті metr2.com.ua/2-k-kvartira-60-m2-z-remontom-io-za-vul-budivelnikiv Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Будівельників вул., 26

Продається 2-кімнатна квартира площею 65 м2 з роздільним плануванням в затишному дворі у Шевченківському р-ні за вул. Ольжича. Код квартири - #21658333 • 2 поверх з 2; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • роздільне планування; • дизайнерський ремонт. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), металопластикові вікна, кабельне ТБ та Wi-Fi, встановлений кондиціонер та витяжна вентиляція на кухні. Продається повністю готова до проживання - з меблями та побутовою технікою. Квартира має зручне роздільне планування з 2 окремих спальних кімнат мебльованих двоспальними ліжками, кухні площею 10 м2. Санвузол сумісний з ванною кімнатою обладнаний якісною сантехнікою та керамічною плиткою. Поруч школа, садочок, магазини, парк. Хороша транспортна розвязка, хороша дорога, зупинки громадського транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Ольжича, 32

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 141 м2 з відкритим балконом в австрійському будинку в історичній частині міста за вул. Лисенка (центр). Код квартири - #19634693 • 3 поверх з 3; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне газове опалення дозволяє самостійно контролювати баланс тепла у холодний період. Квартира має високі стелі, просторі кімнати, жилий стан та функціональне планування – 2 окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима, кухню-студію площею 25 м2 з кухонними меблями та технікою, що гармонійно переходить у вітальню з виходом на балкон, санвузол сумісний з ванною кімнатою оздоблений керамічною плиткою. Продається повністю готова до проживання - з меблями та побутовою технікою. Поряд розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Лисенка вул., 2

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 60 м2 з заскленим балконом в цегляному будинку з покращеним плануванням (обкомівка) у Шевченківському р-ні за вул. Полєтаєва. Код квартири - #23695901 • 5 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • балкон; • з меблями та технікою; • жилий стан; • технічний поверх. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), санвузол оздоблений керамічною плиткою та має замінену якісну сантехніку, хороший жилий стан, вбудовані кухонні меблі та техніка. Квартира має роздільне планування – 2 окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима (спальня, дитяча), кухня площею 8 м2. Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Є технічний поверх. Квартира має жилий стан, продається з меблями та технікою – повністю готова для проживання. Популярний район, розвинена інфраструктура, поруч парк, зупинки, школи, садочки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Полєтаєва вул., 14

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 43,7 м2 з заскленим балконом навпроти кінотеатру Миколайчука в Першотравневому р-ні за вул. Каденюка (Чкалова). Код квартири - #23615237 • 3 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • суміжне планування; • централізоване опалення; • балкон; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), колонка на воду, жилий стан після косметичного ремонту. Квартира має суміжне планування – 2 мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима, Окрема спальна кімната та суміжна вітальня з виходом на балкон. Компактна кухня площею 6 м2 має вбудовані кухонні меблі та техніку. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Продається повністю готова до проживання з меблями та технікою. Хороша транспортна розвязка та розвинена інфраструктура поряд: парк, аптеки, магазини, школа, лікарня. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Чкалова вул., 5
1 - 24 з 584 результатів