Приєднуйтесь до огляду цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на пятому поверсі у серці престижного району "центр", у ЖК "Симфонія", за адресою: бульвар Шевченка, 150/1. Загальна площа цієї квартири - 60 квадратних метрів, а її якісний ремонт прикрашає кожен куток. Повноцінна спальня та кухня-студія забезпечують максимальний комфорт та зручність. Поблизу розташована вся міська інфраструктура, що робить життя ще зручнішим і приємнішим. Не пропустіть можливість стати власником цієї надзвичайної квартири та насолоджуватися життям у самому серціі міста!

Шевченка, 150/1

Якщо Ви хочете жити в самому серці міста, в НОВОБУДОВІ- то ця квартира саме для ВАС. Центр поза конкуренцією-тут найкраща інфраструктура. Темп, ритм, все вирує...це про ВАС? Тоді Вам потрібно поспішити, доки ця квартира у продажу! Знаходиться за адресою-Гоголя 261/2 (3 секція). Просторі кімнати дають можливість втілити всі дизайнерські задуми. Загальна площа - 73м2. Комфортний 4 поверх, з гарним видом на місто. Панорамні вікна дають максимальне природнє освітлення, виділяючи при цьому лаунж зону та балкон 3 м2, який можна зробити як окремий робочий кабінет. При бажанні можна зробити кухню-студію та окрему спальну кімнату. Висота стелі-2,75м. Комунікації заведені. Автономне електроопалення (15 кВт-дозволена потужність). Лічильники на світло та воду встановлені. Зроблена тепла підлога. Перевагою цього ЖК є закрита територія з охороною та відеоспотереження. Є можливіть купити або орендувати паркомісце. Із класним дизайн-проектом Ви зможете раціонально використати кожен м2 в цій квартирі. Сусіди на поверсі вже живуть, можна доробити ремонт та заселитися вже в цьому році. Ціна 75000$ Слухаємо всі пропозиції! Ключі в АН, телефонуйте 0973951293

Гоголя, 261/2

Пропоную до продажу 2-кімнатну квартиру в сучасній новобудові в центрі міста по вул.Михайла Грушевського, 110. З вікон видкривається панорамний, мальовничий вид на річку Дніпро та місто. Квартира розташована на 11 поверсі 17-ти поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа квартири складає 80 м2. Стан після будівельників. Квартира має сучасне планування, великі кімнати, що дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські рішення. Будинок введено в експлуатацію, всі комунікації підключено! Опалення централізоване з горизонтальним розведенням системи теплопостачання. що дозволяє встановити лічильник тепла на квартиру. Встановлено лічильники на воду, лічильник тепла на квартиру, та лічильник на електроенергію, встановлені радіатори, металопластикові вікна, зроблена чорнова стяжка підлоги. В будинку є два ліфти (пасажирський та вантажний). Будинок утеплений 10-ти мм мінеральними плитами. Поруч з будинком збудовано сучасний багатоповерховий паркінг. Придбання нерухомості еліт класу – це вигідна інвестиція в майбутнє!!! Телефонуйте, відповім на всі додаткові питання та покажу квартиру в зручний для Вас час!

вул. Грушевського, 110

Пропонуємо до продажу трикімнатну квартиру в центрі міста Черкаси по вул.Шевченка. Будинок цегляний, нестандартного планування. Трикімнатна квартира розташована на 10 поверсі, має прекрасний вид з вікна на три сторони. (високий тех поверх). Виконан капітальний ремонт в пастельних, теплих відтінках. Замінені всі комунікаційні ситеми, встановлені лічільники. Кухня повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою (варочна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, боллер, пральна машинка) Квартира готова до проживання.

бульвар Шевченка, 220

Продаж 3-кімнатної квартири в районі центрального ринку по вул. Гоголя, 290 , косметичний ремонт, мебльована, є побутова техніка (пральна машина, холодильник, кондиціонер, бойлер, СВЧ, кондиціонер, телевізор, двоспальний диван, лічильники на воду, газ. Продаж з технікою і меблями.

Гоголя, 290

За інформацією щодо квартири прошу звертатись за даним номером телефону: 09********28 Якщо номер телефону не відображається, напишіть в особисте повідомлення Трикімнатна квартира, третій поверх девятиповерхового будинку. Заміна труб, електропроводки, є регулятор напруги, окрема лінія на кондиціонер, стяжка полів під ламінат. Кухня, кладова, лоджія - підлога плитка. В кладові підводка під пральну машину. Міжкімнатні двері - дерево. Санвузол - суміжний. Залишаються частково меблі.

власник
Трикімнатна квартира, вул. Генерала Момота

Продається простора квартира в зданому та заселеному будинку !!! Будинок в центрі міста, вже заселений , є ГЕНЕРАТОР! , два ліфти , ОСББ. З 12-го поверху відкривається шикарний вид на місто . Гарне планування , встановлені лічильники, є комора! , також майже по всьому периметру йде великий балкон - це і додаткова площа і цікаве поле для ідей! Такої ціни за 1кв.м немає в жодному новому і заселеному будинку в центрі! Чекаємо на перегляд! Також є пропозиції в інших новобудовах , звертайтесь !

2-кім в центрі, заселена новобудова, з ГЕНЕРАТОРОМ ! , Гоголя 302

Продам 2кім.кв. в центрі міста по вулиці Грушевського 110. Квартира з видом на Дніпро індивідуальний лічильник на опалення, два санвузли після будівельників хороше планування. Прямий продаж. Всі деталі за телефоном.

Продам видову 2кім.кв. в центрі міста

До продажу пропонується сучасна, надзвичайно світла і простора трикімнатна квартира в районі 2 поліклініки по вул. Нижня Горова, 4. В квартирі залишається повне облаштування меблями та побутовою технікою, також залишається кондиціонер "Dekker". Індивідуальне газове опалення всієї квартири - 2-х контурний газовий котел "Veissmann". На підлозі покладено ламінат та плитка. Повністю замінена електропроводка на мідний кабель. По всій квартирі 2-х рівневі натяжні стелі. Санвузол та ванна кімната викладені плиткою фісташкового кольору, що заспокоює. Повна заміна сантехніки. Вид з балкону зачаровує та надихає. За 300м від будинку є платна автостоянка. В будинку утворено ОСББ. Дуже гарно розвинена інфраструктура. Заходь, живи та насолоджуйся. Запрошуємо на перегляд. Ключі в агентстві.

3-х кімнатна квартира, вул. Нижня Горова, 4. Автономне газове опалення

Пропонуємо Вашій увазі квартиру у гарному будинку у Центрі міста Б. Вишневецького 97 (будинок закритого типу) 11 поверх 17 поверхового цегляного будинку квартира загальною площею 55м2 (кухня 16м2, кімната 20м2) *Зроблений дуже класний ремонт з якісних матеріалів *Кімната розділена на 2 зони деревьяною перегородкою на якій весить телевізор з поворотним механізмом, є можливість переглядати як з дивану так і з ліжка. (якщо непотрібно зонування його можна з легкістью демонтувати) *По всій квартирі кахель на підлозі *Стіни венеціанська штукатурка *внутрішні якісні двері *2 кондиціонери інверторні працюють до -15 градусів *Якісна побутова техніка *Посудомийка вмонтована *Зеркальна шафа - купе *Ремонт робився для себе (при огляді квартири Вам стане все зрозуміло) *Прямий продаж *У квартирі ніхто не проживає. *Лічильник тепла на квартиру Додаткові питання за телефоном з Повагою АН ГОЛОВАЧ

Центр Б. Вишневецького,  55м2  Ремонт.

Житлові комплекси у Черкаси

Якщо Ви хочете жити в самому серці міста, в НОВОБУДОВІ- то ця квартира саме для ВАС. Центр поза конкуренцією-тут найкраща інфраструктура. Темп, ритм, все вирує...це про ВАС? Тоді Вам потрібно поспішити, доки ця квартира у продажу! Знаходиться за адресою-Гоголя 261/2 (3 секція). Просторі кімнати дають можливість втілити всі дизайнерські задуми. Загальна площа - 73м2. Комфортний 4 поверх, з гарним видом на місто. Панорамні вікна дають максимальне природнє освітлення, виділяючи при цьому лаунж зону та балкон 3 м2, який можна зробити як окремий робочий кабінет. При бажанні можна зробити кухню-студію та окрему спальну кімнату. Висота стелі-2, 75м. Комунікації заведені. Автономне електроопалення (15 кВт-дозволена потужність). Лічильники на світло та воду встановлені. Зроблена тепла підлога. Перевагою цього ЖК є закрита територія з охороною та відеоспотереження. Є можливіть купити або орендувати паркомісце. Із класним дизайн-проектом Ви зможете раціонально використати кожен м2 в цій квартирі. Сусіди на поверсі вже живуть, можна доробити ремонт та заселитися вже в цьому році. Ціна 75000$ Слухаємо всі пропозиції! Ключі в АН, телефонуйте

Гоголя улица, 261/2, Центр, Черкассы, Черкасская 75000.0 USD

Пропонуємо до продажу Видову 2-х кімнатну квартиру в новобудові яка розташована в самому центрі міста по вулиці "Грушевського". Технологія будівництва будинку - монолітно-каркасна, будинок утепленний мінеральною ватою. Зроблена чорнова стяжка підлоги, встановлений свій лічильник на тепло. Поруч є вся необхідна інфраструктура така як: магазини, трц, зупинки, школа, ринок, кафе, дитячий майданчик, банки та багато іншого. Оформлене право власності. Можливий продаж по програмі "єОселя". Запрошуємо на перегляди!

Пропонуємо до продажу  Видову 2-х кімнатну квартиру в новобудові

Продається 3х кімнатна квартира по вул Смірнова поряд пляж Живчик .Квартира розташована на 13 поверсі монолітного будинку 14 поверхів.Загальна площа 76м.кв..В квартирі сучасний ремонт Стекло пакети на підлозі сучасна плитка та ламінат в кімнатах санвузол окремо велика гардеробна .Дві великі лоджії .Вбудовані меблі всі залишаються техніка теж залишається.Вільний продаж.Можу показувати в зручний для вас час.Телефонуйте .яв будинку є консьерж та два ліфта.

Продається 3кім квартира Митниця

Продаж неймовірної видовоі трикімнатної квартира на 16 поверсі 17 - го будинку. Квартира має приголомшивий вид на Дніпро та має чудове планування. Квартира знаходиться в одному з найкращому та затишному районі Черкас. 5-7 хв. пішки до центру міста, набережної з найкращим міським пляжем «Казбецький», дитячий садок, «Дитячий парк», ТЦ «Плазма» та «Любава». Саме у цю квартиру дуже легко закохатися і неможливо розлюбити!!! В будинку вже проживають люди та робляться ремонти в квартирах. Комунікації заведенні.

Неймовірна трикімнатна квартира в центрі міста !

Продам квартиру вільного планування в новобудові. Будинок введений в експлуатацію, підключені всі комунікації та 2 ліфти: грузовий та пасажирський. Квартира вільного планування загальною площею 98 кв.м., висота стелі 3,8 м. Вже є готовий проєкт на планування. Встановлені лічильники на воду, електроенергію та опалення. В будинку встановлені камери відеоспостереження та генератор. З приводу переглядів - телефонуйте або пишіть. Ця квартира точно варта уваги.

Квартира вільного планування в центрі

Продається простора квартира в зданому та заселеному будинку ! Будинок в центрі міста, вже заселений , є ГЕНЕРАТОР! , два ліфти , ОСББ. З 12-го поверху відкривається шикарний вид на місто . Гарне планування , встановлені лічильники, є комора! , також майже по всьому периметру йде великий балкон - це і додаткова площа і цікаве поле для ідей! Такої ціни за 1кв.м немає в жодному новому і заселеному будинку в центрі! Чекаємо!

Продаж 2-кім квартири, центр, будинок заселений, з ГЕНЕРАТОРОМ

Продам 3кім.кв р-н м-н Депот. Квартира з капітальним ремонтом замінена мідна проводка, вікна, двері, батареї, встановлені лічильника на воду, газ, також бойлер. Квартира продається з всіма меблями та побутовою технікою, поруч супермаркети, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту. Всі деталі за телефоном, показ в любий зручний час.

Продам 3кім.кв. р-н  м-н Депот

Продається 3-кімнатна квартира в цегляному будинку за адресою б . Шевченко 218. Ремонт у квартирі робився з душею та зі смаком "для себе", практично не експлуатувався. Житловий простір розподілено на зони, в кожній з яких продумувалось все для комфорту та зручності. Меблі та техніка хорошої якості залишається і входить у вартість, тому новим покупцям можна завозити свої особисті речі і нічим не перейматися. Броньовані металеві вхідні двері, добротні міжкімнатні двері з натурального дерева. Підлога з ламінату та керамічної плитки. Є дві великі засклені лоджії з цікавим краєвидом . Така квартира порадує нових жильців, адже в ній панує приємна аура. Можливий продаж по державній програмі. Деталі та огляд за телефоном.

Терміновий продаж 3-ї квартири з новим ремонтом в ценрі  міста

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК "City Park" 7 секція, 7 поверх. Вікна виходять на місто та на Дніпро. Індивідуальне опалення. Комплекс з закритою територією, завершується будівництво та благоустрій ЖК. Планується створення ресторану, дитячі майданчики, спортивні майданчики, басейн та зона відпочинку. Працюємо по продажу через державну програму Є-Оселя. Комісія АН. Запрошуємо на перегляд!

Продаж великої квартири в "City Park" Є-Оселя.

Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК Симфонія, вул. Франка - бул. Шевченка. Закритий двір. Середній поверх. Стан - після будівельників. Автономне газове опалення. Площа - 70 м2. Є можливість придбати комору.

Продам 1-кімнатну в ЖК Симфонія

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру ВАШОЇ МРІЇ на 14-поверсі 16-поверхового нового цегляного будинку, утепленого та облицьованого декоративною цеглою в ЖК "Графський". В квартирі зроблена мідна провідка,індивідуальний тепловий лічильник,можливе перепланування. Закритий двір,охорона,відеонагляд,ліфт та дитячий майданчик. Запрошуємо на перегляд!

Продаж 2-кімнатної квартири в новобудові в центрі міста "Жк Графський"

https://dom.ria.com/uk/realty-prodaja-kvartira-cherkassy-grushevskogo-mihaila-ulitsa-30420772.htmlШукаєте простору сучасну квартиру в центральній частині міста, що усе було поряд? Пропонуємо вашій увазі простору 3-кімнатну квартиру для дружньої родини, за адресом Грушевського, 97/2 - Будинок був побудований у 2004 році за більш цікавим проектом, ніж основна маса схожих будинків, що дало можливість мати більш простору площу та інше планування квартири. - Місце розташування будинку знаходиться біля житлового комплексу «Графський» та «Рідний Дім», де буде побудована сучасна інфраструктура, що дасть можливість мати всі переваги цивілізації прямо під рукою. - Квартира має оздоблення та частковий свіжий ремонт, вам тільки завести меблі та речі, щоб вже почати жити на повні легені, а не чекати ремонтів. Доповненням до всього встановлені лічильники на газ та воду, а 2 балкони засклені. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд і нехай наша пропозиція стане вашим кращим вибором.

Грушевського вул. (Котовського), 97/2

Продається видова простора 2-кімнатна квартира в центрі міста, в новобудові ЖК "Тихий центр" по вул.Гоголя. Будинок введений в експлуатацію, частково обжитий, зовнішньо утеплений, функціонують всі комунікації, вантажний та пасажирський ліфти, горизонтальна розводка централізованого опалення, двір закритого типу. Квартира вдалого планування: з двома окремими кімнатами, великим суміщеним с/вузлом, просторими коридором та кухнею, балконами по всьому зовнішньому периметру площею 28м2. Стан квартири після будівельників. Це дозволяє перепланувати квартиру в 3-кімнатну, збільшити житлову площу за рахунок балконів, та зробити панорамні вікна з видом на Дніпро та місто. В квартирі зроблена стяжка підлоги, встановлено лічильники на гарячу та холодну воду, електроенегрію, індивідуальний квартирний лічильник тепла. Вигідне розташування будинку - поряд з усією необхідною інфраструктурою. Покупець сплачує комісію АН. Також за окрему вартість можна придбати комірку 3,4м2 на поверсі поряд з квартирою.

Гоголя вул., 302

Бажаєте жити в новому сучасному будинку в найкращому районі Черкас та кожного дня любуватися Дніпром? Тоді ця квартира для Вас!!! Продається 2-кімнатна квартира в новому цегляному будинку по вулиці Гоголя,320 в ЕЛІТНОМУ ЖК "Diamond Hall" ЦЕНТР. Будинок вдало розташований в центрі з усією його насиченою інфраструктурою, а це завжди зручно та комфортно. Один з найкращих планів в будинку, затишна та тиха сторона. Функціональне планування ідеально підходить для сімейної пари з дітьми і включає в себе кухню та 2 окремі кімнати. Гарне та зручне планування. Стан квартири після будівельників, можливе перепланування. Зручний 11 поверх. Заворожуючий вид на Дніпро!!! Найкраще планування 2кімн. квартири в будинку!!! Горизонтальне розведення опалення, склопакети, стяжка підлоги, штукатурка стін, зовнішнє утеплення, радіатори опалення, базова розводка електрики! В будинку 2 ліфта, встановлені лічильники на світло та воду, а горизонтальна розводка дає можливість встановити індивідуальний тепловий лічильник та контролювати витрати на тепло! Будинок уже зданий!!! Права власності оформлене! Квартира після будівельників - що дозволить втілити всі Ваші мрії в оздоблені власної квартири. Можливий продаж по державній програмі "єОселя"!!! Двір закритого типу! Відмінне місце розташування будинку поблизу всієї необхідної інфраструктури. Будинок в самому центрі міста, є дитячий садок, школи, автостоянки, аптеки, супермаркет та кафе поблизу. (156) Можу багато і довго перераховувати плюси цієї квартири, але моя Вам порада, приходьте, дивіться та купуйте затишне сімейне вогнище!!! Компанія: Експерт з нерухомості

Продам 2кімн. в ЦЕНТРІ з видом на Дніпро ЖК "Diamond Hall" новобудова
1 - 24 з 484 результатів