Продаж однокімнатної квартири в ЖК РІДНИЙ ДІМ. Розташована на четвертому поверсі в першій секції, має 40,4 метри квадратних загальної площі. Новий ремонт. Прямий продаж. Додаткові питання за телефоном.

Байди-Вишневецького вул., 101

Продаж 1к квартири Гоголя 302 Пропонуємо до продажу простору однокімнатну квартиру з ремонтом загальною площею 54,6 кв.м Квартира розташована на зручному 4 поверсі новобудови, зданої та заселеної, за адресою вул. Гоголя, 302, в самому центрі міста Черкаси, район Дружби Народів Будинок має свою територію, дитячий майданчик та паркінг. Управління здійснюється ОСББ, який забезпечує належний догляд за будинком Встановлені індивідуальні лічильники на воду, електроенергію, тепло. Два ліфти. Генератор Можливий продаж по програмах єОселя, єВідновлення та ін. програмах по забезпеченню житлом ВПО, ДСНС, військовослужбовців. Телефонуйте прямо зараз, квартира поки що є в наявності! Класний варіант для житла, інвестиції під оренду або дітям!

можливий продаж по єОселя
Гоголя, 302

Продам квартиру в жилому комплексі "Пушкіна" по вул. Праведниці Шулежко, 33. У 2й секції, де вже живуть люди. В квартирі встановлені лічильники на опалення, що значно дає економити. Також двухтарифний лічильник на електроенергію (день/ніч) та воду.

власник
можливий продаж по єОселя
Пушкіна вул., 33
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру в центральній частині міста Черкаси, 4 поверх панельної п"ятиповерхівки . Типова " хрущівка", кутова. Потребує КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ! Встановлено лічильники на воду , газ, електроенергію. Є балкон. Поруч Собор (Першотравневий парк), зупинка транспорта, супермаркети, 2 школи, дитсадочок, інша інфраструктура. Фото інтер"єру за запитом. Ціна 24900.

ексклюзив
смілянська, 80

Продам простору однокімнатну квартиру в ЖК Форест, просп.Перемоги 8/7. Гарне планування: кухня-студія і окрема спальня. Квартира знаходиться на середньому 6 поверсі. У квартирі зроблений ремонт . Продається з меблями і побутовою технікою, спальня мебльована двоспальним ліжком і шафою. На кухні залишаються всі меблі, холодильник, плита з духовою шафою, пральна машинка. Тому в квартиру можна одразу заїхати і жити. В квартирі автономне опалення, котел ви вмикаєте за власним бажанням. Гаряча вода від бойлера. Житловий комплекс з закритою територією. За кожною квартирою закріплене парко місце. Обладнаний сучасний дитячий майданчик з різними гірками та безпечним прорезиненим покриттям. Також є місцем для відпочинку та зелена зона. Через дорогу Парк Перемоги, поруч з будинком магазини АТБ та Делікат. До центру 4 зупинки або 10 хв на авто. Квартира готова до швидкого продажу. Показуємо за домовленістю. Готові розглянути пропозиції по ціні. Телефонуйте, домовимося про зручний для перегляду час.

30-річчя Перемоги вул., 8/7

Дуже крута пропозиція продажу квартири в новому ЖК "Лагуна", закритого типу. Це вишуканий комплекс з особливою архітектурою, який поєднує в собі ідеал комфортного проживання у динамічному місті з розміреним і тихим життям на березі Дніпра. Проектувальниками та будівельниками приділена велика увага технічним характеристикам комплексу. Квартира розташована на другому поверсі десятиповерхового цегляного будинку, утепленого мінватою, з панорамними вікнами та індивідуальним газовим опаленням за рахунок двуконтурного котла. Квартра має дуже вдале планування: велика кухня-вітальня, з вікна якої можна бачити Дніпро, ванна, спальня та, що дуже зручно, гардиробна кімната. Біля будинку облаштований дитячий майданчик, а також місця для парковки. Ця картира варта вашої уваги, реальноому покупцеві-торг.

Героїв Дніпра, 6

Продаю 1 кімнатну квартиру з новим сучасним та якісним ремонтом по вулиці Момота. В квартирі поміняні вікна, двері, броньовані вхідні двері, сантехніка, зроблений новий санвузол, скрізь вирівняні поли стелі поклеєні сучасні шпалери. Сама квартира тепла, приєма, затишна. Без меблів та техніки. Самі далі будете підбирати під свій смак. Поряд проживають порядні сусіди, на етажі чотири квартири. Чистий підїзд. Дуже гарний вид з вікна особливо влітку На все встановлені лічильники. Комунальні невеликі. Гарна інфраструктура поряд магазини, аптеки,кафе, базарчик, школа, дитячий садок та інше. Зупинки транспорту на всі напрямки. Будинок в якому знаходиться квартира розташован у зеленому районі поруч з лісом та парком. Де можна гуляти та дихати свіжим повітрям. Друга лінія від дороги. Хочемо продати тому слухаємо всі ваші пропозиціі Вибираємо найкращу і продаєм. Коміссія АН для покупця складає 2 %. Цю квартиру можна розглядати як варіант інвестування під оренду. Допоможу заселити порядних квартирантів. Дзвоніть, торг є, Продаю вам, є відеоогляд.

Генерала Момота вул. (Луначарського), 3

Продаж однокімнатної квартири в одному з найкращих ЖК міста Черкаси. ЖК «Олімп» сучасний житловий квартал із власною інфраструктурою. Квартира знаходиться в першій секції (вже здана) на 6 поверсі, вікна виходять у двір. По квартирі виконана розводка електроенергії та зроблена чорнова штукатурка. Загальна площа квартири 44 м2. Ціна 38000$/Торг

можливий продаж по єОселя
Сумгаїтська вул., 15

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста. Квартира розташована на 16му поверсі з видом на місто. Загальна площа квартири 62 кв.м. можливо перепланувати в двухкімнатну. Квартира вже готова до ремонту. По всім питанням та переглядам телефонуйте.

власник
Гоголя вул., 302

Продаю однокімнатну квартиру на седова. Розташована в панельному будинку. ПОВЕРХ ДРУГИЙ з можливих пяти, такий варіант непросто знайти. Велика кімната. Знаходиться у тихому, спальному районі. Є МАГАЗИНИ, близько САДОК та ШКОЛА, що дуже зручно для новоселів. Квартира з ремонтом.

Волкова вул., 95

Житлові комплекси у Черкаси

Ви давно мріяли про комфортну квартиру в центральному району міста? Тоді пропонуємо до Вашої уваги 1-кімнатну квартиру в центрі. Квартира ідеально підійде як для молодої пари, так і самотньої людини. Будинок вдало розташований у доглянутому дворі Загальна площа – 36 м². S вітальнею – 17 м², затишна кухня – 8,2 м². - класний вид на зелений двір, - вдалий 4-й поверх, - у дворі облаштовано новий дитячий майданчик, - встановлений безшумний ліфт, Залишається кухонний гарнітур з плитою, інші меблі під запит. Будинок розташований у затребуваному мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою. У хвилинній доступності: 2 дитячі садки у дворі, хороший ліцей через дорогу, весь громадський транспорт, всього в 5-ти хв. ринок, ТРК, алея для прогулянок. За документами повна готовність до угоди. Готові обговорити будь-яку форму розрахунку! Телефонуйте зараз для запису на перегляд!

Шевченка, 239

Продам 1к квартиру, загальною площею 35 кв.м в ЖК Парковий. Зручне планування: кухня 10 кв.м. з виходом на лоджію, спальня-вітальня 16,29 кв. , суміщений санвузол (3,7 кв.м.) Гарний ремонт квартири дозволяє відразу заїхати і жити, для більшого комфорту залишається меблі та частково техніка. Також квартира відмінно підійде для здачі, щоб мати стабільний грошовий потік щомісяця!

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 5

Продаю однокімнатну квартиру з новим ремонтом в центральній частині м. Черкаси Чистий двір, велика кількість паркувальних місць, дитячий та спортивний майданчик. Відеоспостереження у дворі та ліфті, відеодомофон. Квартира розташована на 5-му поверсі 11-поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 36,7 м. без урахування лоджії. Велика кімната 18 м, кухня 8,9 м, просторий коридор, суміщений санвузол і вбиральня. Квартира у відмінному стані, ремонт виконаний із високоякісних дорогих матеріалів, робили для себе. Натяжні стелі, сан. вузол оздоблений кахлем. На підлозі плитка/ламінат. У передпокої тепла підлога. Новим власникам залишається: кухонний гарнітур, вбиральня (виготовляли на замовлення).

Гоголя, 137

Продам світлу затишну квартиру 31.1 кв. з коморою, 2 поверх 4-х поверхового будинку, супер шумоізоляція, газова колонка нова, ніколи не страждали від відсутності гарячої води, суміщений санвузол, лічильники електрики та води нові, пластикові труби, в кімнаті велика чавунна батарея та радіатор опалення, два деревяні вікна, на кухні радіатор опалення та пластикове вікно, ванна нова акрилова.

Вернигори вул., 31

Продається затишна однокімнатна квартира у самому серці Черкас – на вулиці Смілянській, 2. Ідеальне розташування в центрі міста забезпечить вам зручний доступ до всіх необхідних сервісів та розваг. 🛠️ Простора кімната, світлі вікна та нейтральний дизайн створять атмосферу затишку та зручності. 🏢 Розташована на середньому поверсі девятиповерхового цегляного будинку, квартира забезпечена чудовим видом з вікон та тихим сусідством. 🔥 Особлива перевага – автономне опалення, що є справжнім рідкісним додатком на сьогоднішній день. Ви завжди будете мати повний контроль над температурою у вашому домі. Не упустіть свій шанс на комфортне життя в самому серці міста! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд цієї чудової квартири.

Смілянська, 2

Запрошуємо вас на перегляд цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на шостому поверсі дванадцятиповерхового будинку у самому центрі міста Черкаси, за адресою: вулиця Гоголя, 261/1. Загальна площа цієї квартири становить 42 квадратних метри, і в ній зроблений якісний ремонт. Користуйтеся всією інфраструктурою центру міста в зручній близькості від вашого нової домівки. Не пропустіть цю чудову можливість стати щасливим власником цієї прекрасної квартири!

Гоголя, 261/1

Ми раді запросити вас на огляд цієї чарівної однокімнатної квартири в новому житловому комплексі, розташованому на четвертому поверсі за адресою: вулиця Віталія Вергая, 7/1, в престижному ЖК "Другий Парковий". Площа цієї квартири складає 42 квадратних метри, а вже зроблений якісний ремонт. Варто відзначити, що в квартирі встановлене автономне опалення, що додає зручності і економії. Район має розвинуту інфраструктуру, що включає в себе всі необхідні установи та сервіси для комфортного життя. Не упустіть нагоди стати власником цієї чудової квартири і знайти свій власний куточок щастя!

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 7/1

Продаж 1 кімнатної квартири в районі Зелена, квартира в житловому стані, склопакети, косметичний ремонт, санвузол кахель, є газова колонка, балкон заскленний, квартира не кутова. Всі документи підготовлені до продажу, ніхто не прописаний.

Самійла Кішки, 149/2

Продається простора квартира в центральній частині міста у Житловому Комплексі "Графський"! Особливості квартири: - Площа 49 кв.м, що перепланована у зоновану кухню-студію та окрему спальну кімнату. - Велика кухня з вітражними вікнами та прекрасним видом на простір перед будинком. - Вбудовані кухонні меблі та техніка, бойлер. - Стіни оздоблені шпалерами під фарбування та декоративною штукатуркою. - Підлога покрита ламінатом та плиткою, з системою теплої підлоги по всій квартирі. - Зроблена підготовка для встановлення кондиціонера. Новий цегляний утеплений будинок з закритою територією двору, з дитячими майданчиками, зонами відпочинку Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд. Співпрацюємо за державними програмами.

Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203

Продам квартиру з ремонтом в житловому комплексі Графський. Квартира з сучасним комфортним плануванням, кухня студія та окрема спальна кімната, ванна кімната сумісна. Виконаний якісний новий ремонт, залишається лише встановити меблі за своїм смаком. Двір закритого типу, в будинку два ліфти, чудовий вигляд з вікон. Телефонуйте запрошую на перегляди.

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 68

Продаєтся 1-к квартира по вул.Сержанта Жужоми 1. Квартира розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа квартири 53.5 м.кв., житлова 22.4 м.кв. В квартирі виконаний капітальний ремонт, євродвушка. Ванна кімната обкладена плиткою, бойлер, пральна машина, Bosh ванна та унітаз. Замінені склопакети, два кондиціонери, два телевізори. Залишаються кухонні меблі, холодильник, варильна поверхність, духовка та все в дитячій кімнаті і всі меблі в спальній кімнаті, мебльована прихожа. НЕ мало важно + своя кладовка 4 м.кв. на поверсі з документами. Встановлений лічильник на опалення. Квартира дуже тепла взимку, а влітку прохолодно. Закритий комплекс, велика парковка біля будинку, поряд Долина троянд, пляж, в центр піднятись - 10 хвилин. Екологічно чистий та тихий район міста Черкаси. Телефонуйте! Менеджер Василь Іванович.

Жужоми Сержанта вул., 1

Продається однокімнатна квартира в новому будинку в центрі міста по вул. Благовісна 210. Новий будинок, нові комунікації, сучасне планування, переважно молоді сусіди. Є можливість оформити по договору переуступки та оформити первинну реєстрацію вже безпосередньо на себе. Квартира доволі простора, загальною площею 57 м.кв., розташована в середині будинку, на 5-му поверсі, вікна виходять на Схід. Вікна додатково утеплені. В квартиру заведені всі комунікації. Завдяки горизонтальній розводці опалення можна буде встановити індивідуальний лічильник тепла на квартиру. Дизайн-проект в подарунок (фото прикріплені в оголошенні). Будинок монолітно-каркасний, утеплений, обладнаний двома ліфтами (грузовий та пасажирський), гарна локація, в пішій доступності Ринок, Дружба народів, ТРЦ Піонер, кафе, школи та дитячі садки на вибір, тощо.

Благовісна вул., 210

Продається 1 кім.кв в новобудові по вул. Героїв Дніпра 53/4, район центральної Митниці. Будинок вводиться в експлуатацію в серпні 2024року. Квартира в стані після будівельників. Висота стелі 2.75м. З балкона є вид на Дніпро. У квартиру заведено 10 квт електроенергії, а це означає, що є можливість встановити індивідуальне електричне опалення. Лічильник тепла на будинок. Ціна 42000$ Після введення в експлуатацію будинку, ціна квартири буде вищою.

Героїв Дніпра вул., 53/4

Продається однокімнатна квартира на середньому 9 поверсі, сімнадцятиповерхового будинку. З дуже гарним видом з вікна на алею та Дніпро. В квартирі зроблені чорнові ремонтні роботи, що зекономить кошти на перших етапах ремонту. Встановлені якісні вікна, радіатори, лічильники на воду та опалення. В будинку горизонтальна розводка опалення. Велика гарна лоджія. Будинок зданий в експлуатацію. Працюють ліфти. Сусіди інтенсивно роблять ремонти. Знаходиться в чудовій локації нашого міста, біля самого ТРЦ Дніпроплаза. Поряд з будинком є все необхідне: садочки, школи, магазини, ТРЦ, аптеки, парковка, мальовнича набережна Дніпра. Співпрацюємо по програмі єОселя та іншим державним програмам. Запрошую на перегляди!

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 32
1 - 24 з 784 результатів