Купляй та заїжджай квартира готова як для маленької так і для великої родини. Ремонт та техніка в гарному та доглянутому стані. По документах 46м а по факту 92 ! Так як є другий повер для двох кімнат. 10 поверх з 10 Будинку більше 10 років Є на поверсі кладова. Спокійний район з школою та дитячими майданчиками. Без комісії На всі питання відповім по телефону!

власник
можливий продаж по єОселя
Теплична вул., 38

Продам 1-кімнатну квартиру житловому комплексі "Петрівський оновлений", вул. Теплична, буд. 48 Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-943-822 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 7-й поверх 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 34.1 кв.м: кухня 12.6 кв.м, 1 кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі газовий котел, кондиціонер, тепла підлога, посудомийка, гардеробна, холодильник. Є комора між поверхами. Вартість - $45 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Теплична вул., 48

Продаж однокімнатної квартири 34м2. ЖК Петрівський квартал с. Софіївська Борщагівка вулиця Соборна 105/2 Поверх 10/11 Квартира укомплектована технікою та меблями для комфортного проживання. На балконі додаткове спальне місце (диван) балкон утеплений. Кондиционер, холодильник, пральна машина, шафа-купе, варочна панель, духова шафа, телевізор WI-FI. Індивідуальне газове опалення - двухконтурний газовий котел. Квартира затишна та світла. В житловому комплексі розвинута інфраструктура: Школи, садочки, дитячі майданчики, ТРЦ Европарк, Сільпо, ресторан, кінотеатр, тренажерна зала, відділення пошти, банкомат, мед.Центр, зупинка громадського транспорту.

Соборний пров., 105/2

Продаж двохрівневої квартири загальною площею 50кв. Перший поверх 26.6кв, (санвузол, кухня-студія, другий трішки менший ( 2 окремих кімнати). БЕЗ РЕМОНТУ! В квартирі підключена вода, світло, поштукатурені стіни. Підлога вже готова під "теплу підлогу". В прекрасному с.Святопетрівське, Бучанського району. Будинок повністю введений в експлуатацію. Документи готові до оформлення угоди. Продаж від власника. Детальніші фото і відео надам за запитом.

власник
Квартира  в новобудові 50кв

Продам квартиру 25.6 кВ,на 1 этаже 5 этажного дома .В квартире выполнен дизайнерский ремонт .Полы по всей квартире с подогревом ,розетки в откосах .Дорогая кухонная техника:посудомойка -Bosch .холодильник -simens ,Варочнвя поверхность -aeg .Стиральная машина -lg.Не студия .Есть земельный участок ,где можно посадить цветы или фрукты .До остановки -3 мин ,на пролив есть продуктовый магазин или в 10 мин Атб .Автономное отопление.Установлены 2 метровых радиатора .Все остается в квартире(мебель и техника ).Покупкой останетесь довольны )

власник
Квартира

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК «Петрівський квартал» бул. Лесі Українки, 14 в, 7 поверх, в середині будинку. Квартира з ремонтом, меблями та технікою— заходь і живи! Вбудована кухня зі всією необхідною технікою: варочна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина, холодильник. Вмісткі шафи в коридорі. У кімнаті двоспальне ліжко, вмістка шафа, телевізор, стіл. Є пральна машина у санвузлі. На лоджії розташоване широке розкладне крісло та стіл зі стільцями, є кондиціонер. В квартирі автономне опалення. Чистий і охайний підїзд. Закрита територія, охорона. Гарно розвинена інфраструктура комплексу, все поруч: школа, садочок, аптеки, магазини, супермаркети, кафе, нова пошта, салони краси, дитячі майданчики. Гарне транспортне сполучення як на громадському транспорті, так і на власному авто. Один власник, ніхто не прописаний, право власності більше 3-х років. Комісійні.

Сучасна 1 кім кв. ЖК «Петрівський квартал» з ремонтом,меблями,технікою

Втомились від шуму великого міста, бажаєте видихнути і послухати звук тиші, але при цьому не хочете добиратись довго до Києва? Прекрасне рішення цієї проблеми - квартира в селі Святопетрівське, Київської області. Село Святопетрівське - сусід Софіївської Борщагівки, відстань до Києва 8 км. Це місце асоціюється з тишею, спокоєм, чистим повітрям та сімейним затишком! Що може дати вам ця пропозиція: - Квартира знаходиться на комфортному другому поверсі триповерхового будинку; - В квартирі індивідуальне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, утеплений балкон, водопостачання зі скважини, будинок газифіковано, тепла підлога в зоні кухні та санвузла; - Поруч школа, дитячі садочки, продуктові магазини, сквер; - В пяти хвилинах від будинку маємо зупинку громадського транспорту. де курсує маршрутне таксі 742, яке довезе вас до ст.м.Академмістечко всього за пів години. Територія, на якій знаходиться будинок огороджена парканом, тому спокійно можна паркувати своє авто не переживаючи ні про що. Квартира продається без меблів та побутової техніки, лишається вбудована кухня та санвузол в такій комплектації як на фото. Ця квартира вже чекає на вас, тому не баріться!

Приміський пров., 10

Продаж однокімнатної квартири поруч з ЖК Петрівський квартал на вул. Богдана Хмельницького, 12, Святопетрівське. Площа 37, 5/17/11, 8 м2, 2/3 поверхового будинку. Квартира в гарному стані, з якісним ремонтом. Повністю мебльована та з технікою. Окрема кімната, санвузол сумісний, гардеробна. Своє індивідуальне опалення. Є газ! Поряд знаходяться всі супермаркети(Сільпо, Атб, Фора та інші), Нова пошта, школа, спортзал, дитячі майданчики, безліч кавʼярень, ресторанів, салонів і всього іншого для комфортного життя. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-970-681-DR.

Богдана Хмельницкого улица, 12, Святопетровское, Киевская 44000.0 USD

Якісна квартира в новому комплексі з чудовою інфраструктурою під Києвом! Продається 2-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Соборній, 105в, корпус 3. Оселя двостороння, роздільне планування, окремий санвузол. Стіни товщиною — 60 см, тому в помешканні завжди тепло. Опалення індивідуальне — двоконтурний газовий котел, встановлені конвекторні батареї та лічильники. Загальний стан квартири — від будівельників (з оздобленням). 11-поверховий будинок із червоної цегли, введений в експлуатацію. Закрита територія під охороною з неймовірно гарною парковою зоною та дуже розвиненою комерцією. Є гостьовий паркінг, сквери, майданчики, школи, супермаркети. Біля будинку розташовані дитячий та спортивний майданчики Своя система охорони від шлагбаума на в’їзді до відеокамер по периметру всього комплексу. Дуже гарний та розвинений житловий комплекс «Петрівський квартал»з неймовірною інфраструктурою та транспортом. Це окреме зелене, чисте та сучасне місто зі своїми школами, садками, медичними установами тощо. Завітайте і ви закохаєтеся у нього! Це молодий перспективний район біля Києва. Тому в пішому доступі є вся необхідна інфраструктура: відділення «Приватбанку», торгівельний центр «Європарк», «Софія Мол», «АТБ», церква, школа, дитячий садок, ресторан, кавярня, кінотеатр, боулінг та багато іншого. Зупинка маршрутних таксі у напрямку Академмістечка та ВДНГ, знаходиться біля комплексу. Зручна розвязка, до станції метро «Академмістечко», «Житомирська», «ВДНГ». Кожні 5 хвилин курсують маршрутні таксі. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Квартира, 2к. Софіївська Борщагівка, ЖК «Петрівський квартал»

Ідеальна квартира для сучасного та комфортного життя! - Стильний ремонт, виконаний у сучасному стилі. В квартирі ніхто не проживав. - Новий будинок зданий у експлуатацію. - Великий балкон, який може бути використаний як робочий кабінет або зона для відпочинку. - Автономне опалення та прямі договори з облгазом забезпечують комфорт та незалежність. - Розкішний панорамний вид з вікна. - Можливий продаж за державними програмами (єОселя та ін.) Комплекс має закриту територію з охороною, що гарантує вашу безпеку та приватність. Інфраструктура району включає абсолютно все, необхідне, доя комфортного життя - аптеки, нова пошта, магазини, кафе, амбулаторія, має відмінну транспортну розв’язку - Маршрутки, які ходять регулярно та часто, авто до Києва всього 15 хвилин. Поряд з ЖК знаходяться великі супермаркети — АТБ, Novus, Сільпо, магазин ЮСК, кінотеатр, розважальні та торгівельні центри. Квартира та район ідеально підходять для молодих професіоналів або пар, які шукають комфортне, сучасне житло з легким доступом до міської інфраструктури. Не впустіть шанс стати власником цієї вишуканої квартири у перспективному, сучасному та комфортному районі!

можливий продаж по єОселя
Соборна, 105в

Житлові комплекси у Святопетрівське

Пропонуємо Вашій увазі 1 кімнатну квартиру в ЖК "Святопетрівський" по вул. Теплична. Документам більше 3р. Видова квартира з ремонтом, площею 46.10/17.9/9.2 м², розташована на 10/11 поверсі. Опалення: Індивідуальне газове, душова кабіна, госп. приміщення, комора, підігрів підлоги, меблі на кухні, гардероб. Будинку в центрі с. Святопетрівське. Інфраструктура, в пішій доступності дитячий садок, школа, амбулаторія, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Найближча ст М Академмістечко. ЦІНА: 43500$ +комісія агенства # SF-2-829-037

Продам 1к квартиру в ЖК Святопетрівський, Єоселя/постанови

«Петрівські Липки», це новий житловий квартал у с. Святопетрівське від забудовника PROGROUP. Адреса с. Святопетрівське, вул. Будівельна, будинок 2 ЖК «Петрівські Липки» знаходиться в Київській області, в селі Святопетрівське - 7км. від Києва. Всього 10 хвилин – і Ви в Києві! Семиповерховий будинок зведений з використанням найкращих матеріалів та технологій монолітно-каркасного будівництва. Кожен власник однієї з 255 квартир зможе оцінити по-справжньому комфортне життя в гарному і тихому місці. Комплектація: безшумні швидкісні ліфти, індивідуальне опалення (газовий котел), сучасні панорамні металопластикові вікна з двокамерним склопакетом та 5 камерним профілем, вхідні двері(обшиті МДФ), 0-й цикл, штукатурка, всі лічильники, балкони та тераси, підвали. Будинок цегляний з відмінною тепло та звукоізоляцією, товщина стін 38см.+15см. утеплення. Шикарний варіант за приємною ціною! Дзвоніть або пишіть в месенджери!

Продається 1 кімнатна квартира 46,82 м2 від забудовника, єОселя

Продажа 3х комнатной квартиры с Двориком в ЖК Petrivsky Residenc Дом номер - 6 сдача дома 4 квартал 2023г Этаж - 1/5 Площадь 94,44 м2 Количество комнат -3 комнаты Комната1: 17,28м2 Комната2: 14,71м2 Комната3: 18,48м2 Кухня: 11,79 м2 Санузел: 2,94м2 Ванная комната: 5,77м2 Терраса: 15,18м2 Планировка свободная Отопление индивидуальное - электрические Окна понараммные . В доме лифт Коммуникации: Центральная канализация Центральный водопровод Электричество Материалы строительства : Жилой комплекс строится по монолитно-каркасной технологии. Стены из газоблока утеплятся пенополистирол . Так же есть квартиры от 22м2 до 95м2 с двориком . Продажа от застройщика без комиссии и переплат . Локация : ЖК «Петривский Резиденс» строится в селе Святопетровское, на бульваре Леси Украинки, 28. К ближайшим станциям метро «Житомирская», «Академгородок», «Нивки» около 30-40 минут езды в зависимости от загруженности дорог . Инфраструктура: В жилом комплексе Petrivsky Residence на закрытой от авто и посторонних. Территории зоны для отдыха, пешеходные аллеи фанаты, детские и спортивные площадки, коммерческие площади. Звоните узнавайте подробности о комплексе.Записывайте на просмотр в удобное для вас время.

Продажа 3х ком Квартиры с Двориком ЖК Petrivsky Residenc

Продаж однокімнатної квартири. ЖК Святопетрівський Загальна: 34.1 м2 Ціна: 42000 у.е. Поверх 7 В квартирі виконаний дизайнерський ремонт, тепла підлога, бойлер. Готовий варіант для життя або під оренду. Територія розрахована на зручний відпочинок для мешканців, зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики. Центральна каналізація та водопостачання. Поруч розвинена інфраструктура: торгівельний центр, супермаркети Фора, Сільпо та АТБ. Державна школа та садок. Телефонуйте у будь який зручний для вас час.

Теплична, 48

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Продається однокімнатна квартира площею 45.6 кв.м. в Можливо переобладнати під євродвушку без проблем! Є проєк! ЖК Петрівські Липки(Святопетрівське, вул. Будівельна 2) Пост охорони територія під охороною! Квартира знаходиться на 5 поверсі 7 поверхового будинку. Бетонно монолітний будинок від надійного забудовника який вже здав багато обєктів! Будинок введенно в експлуатацію! Дуже вигідна інвестиція. Важливо! Будинок має підземний паркінг, до якого можна спуститись на ліфті прямо з поверху, на якому розташована квартира! Комплектація від забудовника: - індивідуальне опалення - двоконтурний газовий котел; - штукатурка; - стяжка підлоги; - металлопластикові вікна; - централізоване водопостачання і Є газ. Опалення автономне. Є всі необхідні виводи під сантехніку. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Інтернет бездротовий Поруч є торгові центри, дитсадки, парк, аптеки, зупинки маршруток 3 хв пішки.

власник
БЕЗ КОМІСІЇ Квартира в зданому будинку Петрівські Липки від власника

Вартість: 41500$ БЕЗ КОМІСІЇ Продаж однокімнатної квартири з власним подвірʼям, Київська область, с. Святопетрівське, ЖК Петрівське містечко, вул. Б.Хмельницького, 52. Поверх 1/4 Будинок зданий в експлуатацію, заселений, опалення індивідуальне газове, вихід на подвірʼя з кухні, панорамні вікна. Тихе передмістя. Комплекс закритого типу. Площа квартири - 38 квм. Кухня -15квм. Дворик: 29 квм. 09******39- Ксенія АН «ВДАЛИЙ ВИБІР»

Без% продажа 1к. С двориком ЖК Петровский квартал рядом

Стильна, однокімнатна квартира із власним двориком. Дизайнерський проект. Надзвичайно тепла квартира - тепла підлога по всій квартирі. Нові меблі та техніка. Ніжно-сіра кухня із вбудованою варильною поверхнею та духовою шафою. Затишна спальна кімната із розкладним диваном. Сучасне освітлення. Санвузол суміщений (ванна/туалет) із якісною сантехнікою, електросушкою. Власний двір (1 сотка), де можна оформити зону-барбекю, чудовий міні-сад... Прекрасний варіант для тих, хто хоче мати міський комфорт та водночас клаптик заміського життя, варіант, коли можна вийти з квартири та попити запашної кави на природі.. Зручна транспортна розвязка, розвинута інфраструктура, закритий ЖК.. Дзвоніть!) Деталі по телефону.

Богдана Хмельницького вул., 25

Однокімнатна квартира на 10 поверсі 10-поверхового будинку в центрі с. Святопетрівське. Гарна інфраструктура, в пішій доступності дитячий садок, школа, амбулаторія, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Найближча станція метро - Академмістечко. Квартира у власності більше 3 років. Всі деталі по телефону.

власник
можливий продаж по єОселя
Теплична вул., 38

Код обєкту:329911-41 Продається затишна квартира в Святопетрівському Площа: 46,5 квадратних метрів Ціна: 44 500 доларів Квартира знаходиться в прекрасному, затишному місці. Поряд розташовані паркова зона, школи, садочки, магазини, поліклініки, лабораторії, кафе, аптеки, а також різні гуртки та секції для дітей. Особливості квартири: - Гарний стан: акуратна, чистенька з чудовим ремонтом - Розташування: знаходиться в житловому комплексі, який ідеально підходить, як для молодої сімї, так і для літньої пари Люди зїжджають, у звязку з купівлею більшого житла, тому терміново продають цю квартиру. Це унікальний шанс для вас стати власником чудової нерухомості в Святопетрівському! Не втрачайте можливість! За додатковою інформацією та для організації перегляду звертайтесь, до нас.

Теплична вул., 38

Продається 1к квартира з гардеробом , з ремонтом, з меблями. Знаходиться в Святопетрівському по вулиці Прорізна. Підключені всі комунікації (Газ, світло з Обл.енерго., вода чиста і добра зі свердловини.,каналізація центральна.) Власне індивідуальне газове опалення. Дуже тепла і економна по опаленню. Нема проблем з паркомісцями!!! У кроковій доступності державні садок, школа, магазини, церква, пошта, зупинки маршруток -3 хв. Продаж від власника, без комісії. Мінімальні витрати при оформленні.

власник
Однокімнатна квартира з ремонтом і меблями. Газ.

Продається затишна, двоярусна квартира в ЖК Петрівський маєток у с. Святопетрівське. Загальна площа 34.8 м. кв. Вміщує 2 спальні, кухню-вітальню, лоджію, гардероб і суміжний туалет з ванною. Ідеально підійде для молодої пари із дітьми. У квартирі є вся необхідна побутова техніка: холодильник, пральна машина, телевізор, мікрохвильова піч. Житловий комплекс «Петрівський квартал» спроєктований за концепцією «місто в місті». На закритій для сторонніх території передбачено 122 будинки різної поверховості, але в єдиному архітектурному стилі. Територія покрита мережею проїздів та пішохідних доріжок, є власні сквери, біля будинків облаштовані невеликі обгороджені дворики. Обладнані комфортабельні зони відпочинку і добре оснащені майданчики для дітей, побудовані спортивні майданчики і наземні автопарковки. Споруджені загальноосвітня школа і дитячі садки. На території комплексу є відділення банків, аптеки, магазини, кафе і салони краси. Особливістю комплексу є насичена анімаційна програма для дітей та дорослих, спільні святкування і акційні івенти для власників квартир. Інфраструктура Житловий комплекс «Петрівський квартал» в Софіївській Борщагівці розташований по вулиці Соборній на ділянці, обмеженій вулицею Богдана Хмельницького і бульваром Лесі Українки. До Окружної дороги на машині можна доїхати за десять хвилин. У 11 км розташована станція метро «Житомирська», а до станції «Теремки» — 16 км. Із громадського транспорту повз комплекс проїжджають автобуси №374, №769, №796 і №824. Внутрішня інфраструктура ЖК може повністю закрити потреби мешканців. Проєктом передбачено понад 160 обєктів інфраструктури: медустанови і аптеки, банки, нотаріальні контори, салони краси, сауни, SPA, фітнес-клуби, ресторани і кафе, різні магазини. Для дітей побудовані державний дитячий садок на 280 місць, приватний дитсадок з ясельної групою і сучасної розвиваючою програмою, а також початкова школа з групами продовженого дня. У 600 м по вулиці Соборній розташований новий ТРЦ «Європарк» з бутиками, магазинами техніки, спортивних і дитячих товарів, фуд-кортом, супермаркетом «Сільпо» і розважальною зоною для дітей і дорослих. Там же знаходяться магазини «Будівельний Двір» і Unit B, де ви зможете придбати все необхідне для ремонту. В межах 15 хвилин пішки від ЖК працює Український тенісний центр з безліччю кортів під відкритим небом. Особливості забудовник пропонує широкий вибір планувань: одно-, дво- і трикімнатні квартири, а також варіанти з патіо безпека забезпечується закритою територією, що охороняється, з відеоспостереженням 24/7 і контрольно-пропускним режимом на вході/виході і вїзді/виїзді водопостачання здійснюється з артезіанських свердловин, кожна квартира має індивідуальний газовий двоконтурний котел, що забезпечує опалення та нагрівання води власна обслуговуюча компанія для контролю чистоти території і справності всіх систем в комплексі А4792 Є-оселя!!!

Продаж квартири.Київо-Святошинський,Святопетрівське,Амосова,55.

Код об`єкта: 336622. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єВідновленняПродається затишна квартира на 3 поверсі 46 м2, тамбур на 2 квартири окремий, дуже охайне парадне, чисте подвір*я з дитячим майданчиком. Поруч садочки, школа, магазини, а також різні гуртки та секції для дітей, зупинка громадського транспорту.Особливості квартири:- Гарний стан: акуратна, чистенька с гардеробною, засклений балкон .- Розташування: знаходиться в житловому комплексі, який ідеально підходить, як для молодої сім`ї, так і для літніх людей.Не втрачайте можливість купити квартиру за найращою ціною в Святопетрівському. Дім побудован в 2010 р. Власник готовий на продаж квартири по державним програмам , та ипотеки Еоселя, Евідновлення.За додатковою інформацією та для організації перегляду звертайтесь, угода під ключ .

Тепличная улица, 38, Святопетровское, Киевская 40000.0 USD

Продам квартиру по переуступці в новому жк Петрівські Липки. Квартира знаходиться на 6-му поверсі з північного боку будинку. Індивідуальне опалення, стяжка, штукатурка. Є більше додаткових фото

власник
1 -кімнатна квартира в ЖК Петрівські Липки

Новый, современный и стремительно развивающийся комплекс Продажа по переуступке документы почти готовы Очень хороший и дорогой ремонт с индивидуальной планировкой Заходи и живи

власник
Богдана Хмельницкого улица, 25А, Святопетровское, Киевская 39000.0 USD
123...9
1 - 24 з 201 результатів