Власник! Дворівнева, 3 кімнати, додаткова кладова, дуже якісній та дорогий ремонт ЖК «Петрівській Квартал», бульвар Лесі Українки, 3-кімнатна квартира з якіснім дорогим ремонтом. Ціна 105 000$, єОселя, без комісії для покупця Площа 86 м2. Поверх 9-10/11 - Індивідуальне газове опалення, тепла підлога в санвузлах - Якісна електрика, реле напруги, захист від перепадів - Надійні замки з кодуванням, відео – спостереження - Подвійні звуко поглинаючі вхідні двері - Італійська кухня з антивандальним покриттям - Газова плита з 5 конфорками, включно з турбо-конфоркою - Піролітична система очищення духової шафи - Осмосне очищення води - Надійний металевий каркас сходів обшитий ясенем, під сходами велика комора - Всі меблі робилися виключно за замовленням у найкращих виробників - Квартира дуже тиха, оскільки зроблена повна звукоізоляція стін та стелі - Німецька сантехніка - 3 кондиціонери, які працюють як теплові насоси на охолодження і обігрів, навіть при -25 - Великий диван в вітальні з покриттям «антикіготь», розкладається в повноцінне спальне місце на двох з ортопедичним матрацом, реклайнер - Окрема робоча зона з дубовим столом з цільного масиву дерева Планування: 1 поверх: кухня, дитяча (кабінет), гостьовий сан-вузол 2 поверх: вітальня, спальня, санвузол з ванною та тропічним душем В сусідньому під’їзді – окрема комора, площею 3 м2. Територія комплексу з концепцією «місто в місті», розвинена інфраструктура, в пішій доступності ТРЦ «Європарк», Сільпо, АТБ, аптеки, дитячі садки, ліцей, різноманітні магазини, кінотеатр. Водночас ви зможете насолодитися тишею передмістя. Чудові інтелігентні сусіди. Квартира варта вашої уваги та приємно вас вразить.

власник
можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 10

Продам свою квартиру 70 м2. на вулиці Теплична, 42. Над квартирою є свое технічне приміщення близько 50 м2. (можливо зьеднання приміщень) В помешканні зроблено якісний ремонт. Комфортне планування: окрема спальня та велика кухня. Якісна проводка та сантехніка, велика ванна, раковина, душева кабіна, туалет. Індивідуальне опалення — двоконтурний котел. 10-поверховий новий будинок з ліфтом. Відкрита територія з дитячими майданчиками. «Теремки» — 30 хвилин. Комфортне місце для життя, де є все необхідне! Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

власник
Теплична вул., 42

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Село. Святопетровское, ул Тепличная, 42 Переуступка!!! Квартира с ремонтом, частично меблирована. Две лоджии застеклены, двойная дверь! Все необходимое рядом школа, садик , магазины , рынок и т.д.

власник
Продажа  квартира  3 комнаты 112 кв м
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж власника. Велика простора 3-кімнатна квартира з холом (9,22 кв.м.), просторою світлою кухнею-їдальнею (23,33 кв.м.), трьома спальнями (14,12; 13,74; 17,11 кв. м). У кухні та двох спальнях передбачені великі панорамні вікна з видом на двір. Квартира знаходиться на 7-му поверсі у 8-поверховому будинку. Здача будинку: 1-й квартал 2025 року. Комплектація квартири: 1. Двоконтурний газовий котел 2. Енергозберігаючі металопластикові вікна 3. Металеві вхідні двері 4. Лічильник на газ 5. Лічильник на воду Комплекс має розвинену інфраструктуру: внутрішня охорона з відеоспостереженням, дитячий садок і школа, дитячі та спортивні майданчики у кожному дворі, продуктові магазини, аптеки, ресторани, спа та салони краси, поліклініка, відділення Приват Банку, Нової Пошти та Укрпошти, по центральному проспекту розташовується прогулянкова зона з фонтаном. Відстань до Києва складає 5 км.

власник
3к квартира (89 кв.м.) з панорамними вікнами ЖК Петрівський квартал

Продаю 3х кімнатну двох рівневу квартиру в ЖК Затишний Квартал Без % для покупця. Індивідуальне газове опалення, розведена електрика, тепла підлога. У дворі спортивні та дитячі майданчики, фонтан і сквери, територія, що охороняється. ЖК знаходиться під охороною та відеоспостереженням 24/7 У комплексі красиві спортивні, дитячі майданчики, алеї та ін. Дитячий садок, поряд державна школа, Розвинена інфраструктура, поряд два ТРЦ, супермаркети Сільпо, Фора, АТБ, Новус, аптеки, спортклуби, ресторани, кафе. У пішій доступності зупинка маршруток, інтервал 3-4 хвилини. До найближчого метро 15 хвилин (Академмістечко, Житомирська, Святошин, Нивки, Теремки, Іпподром, ВНДХ).

власник
Продам двох рівневу квартиру