Единственное предложение в одном из лучших отдельных комплексов 40/41 жемчужина на Таирова ( Киевский район). Своя собственная детская площадка, спортивная площадка. Все супермаркеты находятся внутри дома, можно попасть из своего лифта. Квартира находится на удобном и востребованном этаже.Южная сторона. Просторный коридор, где расположен большой встроенный шкаф ( сделанный на заказ, используется каждый уголок). Санузел с ванной. Установлена стиральная машинка, сушильная машинка. Также все шкафчики сделанные под параметры и также используетеся все пространство. Просторная кухня со встроенной мебелью и техникой, телевизор, микроволновая печь, индукционная плита, духовой шкаф. Первая Детская комната - спальня, есть вся необходимая мебель: кровать с артопедическим матрасом, стол с тумбочками, шкаф, телевизор. Вторая спальня со своей гардеробной. Лоджия раскрыта, где на заказ под свой дизайн сделано место для отдыха, чаепития, читать и получать удовольствие. Также в спальне оборудована рабочая зона, двухспальная кровать с артопедическим матрасом, две тумбочки, телевизор. Во всех помещениях есть кондиционеры. В доме паркинг . Есть возможность снимать в аренду или приобрести отдельно. Так что только не забудьте тапочки и живите в удовольствие .

Перлинна вул., 5б

Квартира в комплексі 46 Перлина від надійного забудовника Кадор Груп. Світла квартира правильного планування розташована на 16 поверсі всередині житлових комплексів Таїровські перлини. Було виконано якісний ремонт, квартира майже повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Ремонт робився для себе. У квартирі прокладена якісна проводка, встановлено індивідуальні якісні автомати фірми Шнайдер і діф-автомати фірми Шарк а також встановлено релє контроля напруги. В ванній зроблені виводи під бойлєр, але він не встановлений, так як є постачання води від будинкової котельні, яка цілком влаштовує і по якості і по ціні. В туалеті зроблені додаткові виводи для гарячої та холодної води з перспективою встановлення невеликого рукомийника, або біде. Так як труби опалення йдуть через коридор - при вході взимку підлога тепла. На квартиру встановлено індивідуальний теплолічильник, а на кожну батарею встановлена термоголовка. Так як квартира сонячна та внутрішня, а будинок утеплений пожежостійкою мінеральною ватою(не пінопластом), це дозволяє економити біля 50% на опаленні. Взимку часто батареї закриті, або поставлені на 2-й режим з 5-и. Встановлено потужний кондиціонер, якого вистачає на охолодження всієї квартири. Спальня додатково розподілена на робочу зону, яка закривається прозорими дверима та шторами. Частково не завершено меблювання ванної кімнати та кухні, але все необхідне для життя присутнє - від пральної машини, холодильника та мікрохвильовки до кухонного знаряддя. Квартира повністю готова до заселення та життя. Житловий комплекс знаходиться під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. А також, що досить зараз важливо, з власним паркінгом та генератором - при відключенні світла працює ліфт, освітлення парадних, паркінга, а також подача гарячої, холодної води та теплопостачання. Відмінна, розвинена інфраструктура мікрорайону, у кроковій доступності є все необхідне для комфортного життя - від супермаркетів до державних та приватних шкіл, садочків, фітнес-цнтрів, нотаріусів, банків та пошти. У пішій доступності шикарний парк 411-а батарея, до моря 2.5 км. Гарна транспортна розвязка з маршрутними таксі та трамваєм. Перли на Таїрово це затребуваний квартал у Київському районі. Телефонуйте! Швидко організуємо перегляд!

Перлинна вул., 7

Двукімнатна квартира масив Радужний Поверх 13. Загальна площа 60 мерів Кімнати розділені Санвузол роздільний Балкон без склопакетів

Райдужний масив вул., 10б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Перлинна вул., 9

Продам 2 комнатную квартиру в 8 Аквакрели . Ул.А.Вильямса / Эпицентр Общая площадь квартиры 53,50 кв.м, 2 раздельные комнаты, панорамные окна . Встроенная кухня Свежий современный ремонт, еще никто не жил. 17 этаж 19 этажного дома . Прекрасная возможность обустроить мебелью по своему удобству . Рядом Эпицентр, Метро, оптовый рынок. Молодой район, идеальный вариант для семейной пары

можливий продаж по єОселя
Академіка Вільямса вул., 93/4

Срочная продажа! Продается стильная и уютная 2 комнатная квартира с евроремонтом, в которой уже есть всё необходимое для комфортного проживания. 2 комнатная квартира в ЖК "Радужный" (первый ряд домов) В этой квартире вы найдете все необходимое для комфортного проживания: уютную спальню, детскую комнату и светлую, просторную кухню. Большой совмещенный санузел с ванной. Мебель и техника уже установлены и остаются для вас, что делает переезд максимально легким и комфортным. Новый дом, быстрый лифт, на первом этаже находится супермаркет. Большое количество салонов и аптек рядом. АТБ и новая почта в соседних домах. Отличная транспортная развязка и развитая инфраструктура. Звоните прямо сейчас, и мы устроим для вас просмотр этой прекрасной квартиры!

Райдужний масив вул., 1

ЖК Радужный/ Небесной сотни. Хороший вариант для молодой семьи. Квартира с раздельными комнатами, перепланирована из однокомнатной по индивидуальному проекту. Современный ремонт. Укомплектована мебелью и бытовой техникой. Посудомоечная машина, холодильник, кондиционер. Диван, двуспальная кровать, шкаф - купе. Лоджия из кухни раскрыта аркой, там сделана зона отдыха. Рядом с домом супермаркет , остановка транспорта. Квартира готова встретить новых хозяев.

Райдужний масив вул., 17/1

Ликвидное препдложение на Таирово в ЖК "Радужный". Квартира распланированна на спальню, гостиную, санузел и кухню , которую перенесли на лоджию. Квартира в хорошем жилом состоянии, ремонт делали два года назад. На полу ламинат, на стенах - обои, на кухне пол с подогревом. Совмещённый СУ (ванна) современно облицован. Вся мебель и техника остаются. В доме автономное отопление. Скоростные лифты. Благоустроенная придомовая территория с детской площадкой и зонами отдыха. В непоспедственной близости детский сад, супермаркеты, фитнессклубы, аптеки, отделения банков , кофейни и многое другое. За несколько минут ходьбы конечная 145-ой маршрутки, которая движется в центр города. В нескольких минутах ходьбы проспект Небесной Сотни, где ездит много маршрутных такси и электротранспорт в разные районы города. Звоните! Показ организуем оперативно!

Райдужний масив вул., 10в

Продаю СОВРЕМЕННУЮ КЛАССНУЮ ДВУХКОМНАТНУЮ квартиру в ЖК РАДУЖНЫЙ! Квартира общей площадью 70 м кв - заходи и живи, берите только себя и свои тапочки! Бытовая техника ведущих фирм мира, встроенная мебель, ортопедические матрасы все продуманно до мелочей для семьи с детками! Преимущества жизни в этой квартире: ✅ новый жилой комплекс ✅автономная газовая котельная ✅солнечный коллектор (всегда своя горячая вода в доме +экономия оплат по отоплению) ✅развитая инфраструктура, транспортная развязка ✅супермаркеты, аптеки, кофейни, пекарни, рестораны, салоны красоты, грумингстудии и зоомагазины все находится в этом жилом комплексе ✅центры раннего детского развития ✅ гимназия Стоимость: 57 500 💲 ☎️ +380957179099 Ключи на руках 🔑

Райдужний масив вул., 23

В продаже двухкомнатная квартира в новом жилом малоэтажном комплексе ЖК Розенталь. Секция введена в эксплуатацию. ЖК спроектирован как единственная закрытая территория с одним въездом и одним выездом. Закрытая и облагороженная территория комплекса с многочисленными зелеными насаждениями. Дома монолитно-каркасные, с заполнением пенобетоном, в каждом доме два подъезда. Полностью автономны: кровельная котельная, газогенератор на случай экстренного отключения электричества. Камеры видеонаблюдения. Круглосуточная охрана. Консьерж сервис. Закрытая охраняемая территория, с местом отдыха и детскими площадками. Подземный паркинг, зарядки для электромобилей. Если вы хотите жить на природе, дышать чистым воздухом и при этом пользоваться всеми благами городской жизни, эта квартира для Вас. Звоните!

Будівельна вул., 1

КВАРТИРА РЕАЛЬНАЯ - ОТПРАВЛЯЕМ ВИДЕООБЗОР ПО ЗАПРОСУ! В продаже уютная, компактная двухкомнатная квартира в жилом массиве "Радужный" на Таирово! Квартира продаётся с полной комплектацией мебелью и техникой. Планировочное решение - просторная прихожая, совмещённый санузел, большая кухня с выходом на балкон и 2 раздельные комнаты! Квартиру согласны продать по государственным программам! Звоните, организую показ для Вас и отвечу на дополнительные вопросы! Ожидаем предложение!

можливий продаж по єОселя
Гранітна вул., 1

Квартира в ЖК Таїровські Сади. Розташований на другому поверсі. Загальна площа 60м2. Панорамні вікна. Вид на подвіря. Квартира не кутова. Здавання будинку влітку 2024 року. На території будинку охорона, відеоспостереження, дитячі майданчики, підземний паркінг. Так само в житловому комплексі магазини, дитячий садок, зони відпочинку та багато іншого. У кроковій доступності гіпермаркет Епіцентр та супермаркет Метро, а також оптовий ринок. Зручна транспортна розвязка та гарне місце розташування з майданчиками для відпочинку, велодоріжки, озеленення прибудинкової території. ID212-948-323

Вильямса, 93

Выгодно! Продается 2 комн.квартира в новом доме ул.Ак.Вильямса уникальной планировки с большой кухней гостиной с мебелью и техникой. Две раздельные комнаты с мебелью Просторный шкаф купе. Санузел современно облицован, сантехника. Лоджия застеклена, утеплена. Квартира теплая, светлая. Теплый пол. Благоустроенная территория, в этом доме безопасно. В шаговой доступности супермаркеты, магазины, школы, детские садики. Отличный вариант для семьи. Звоните, показ по предварительной договоренности. Вам просто в этой квартире надо разложить вещи!

Вільямса Академіка вул., 95

єОселя. Предлагается к продаже 2 -х комнатная квартира в ЖК 5 Жемчужина. Расположена на 12 этаже. Общая площадь 63 метра. Просторная кухня-гостиная 36 метров и две спальни, гардеробная, два балкона, совмещенный санузел. Выполнен капитальный добротный ремонт. Квартира укомплектована мебелью и техникой. Современный жилой комплекс, закрытая охраняемая территория. Подземный паркинг, детские и спортивные площадки, магазины, супермаркеты. Рядом остановка транспорта. Подходит под эОселю и под постановы. Звоните! Отличное предложение по цене и качеству.

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 3

Предлагаю купить 2- комнатную квартиру в Жемчужном квартале / Архитекторская. Жемчужный квартал -это развитый и обжитый комплекс со своей инфраструктурой. Квартира с качественным ремонтом, перепланирована в двухспальневую квартиру. Две спальни с окнами, большая кухня столовая, совмещенный и облицованный санузел, встроенный практичный шкаф. Полная комплектация мебелью и техникой, и все остается. На территории есть все, что нужно для комфортного и безопасного проживания : - супермаркет Сельпо, АТБ, магазинчики, кафе, аптеки, салоны красоты; - закрытая, благоустроенная, охраняемая территория с детскими и спортивными площадками; - остановки общественного транспорта рядом с домом, без проблем можно добраться в любой район города; - так же в пешей доступности парк 411 Батареи и море, где Вы всегда сможете прогуляться и насладиться природой. Звоните! Организую Вам показ в удобное для вас время.

Перлинна вул., 10

В продаже евродвушка в ЖК 56 Жемчужина/Таирово Удобная планировка: две спальни, кухня гостиная, совмещенный санузел. В квартире выполнен свежий авторский ремонт из экологически чистых материалов: немецкий ламинат 33 класс, бельгийские натяжные потолки, австрийские обои, испанская плитка. Электропроводка и сантехнические трубы ведущих европейских производителей. Укомплектована мебелью и техникой (цвет мягкой мебели можно заменить). Удобный средний этаж. Из окон открывается красивый вид на город и море. Закрытая территория, круглосуточное видеонаблюдение! Подземные и наземные паркинги. На территории жилого комплекса есть абсолютно все необходимое для комфортной жизни: супермаркеты и различные магазины, кафе и рестораны, кофейни, салоны красоты, поликлиники, рядом детсад и школы, груминг для Ваших питомцев! Шикарная локация: рядом Метро и Эпицентр, оптовый рынок; остановка общ транспорта; парк 411- батарея и море! Близость к морю. Звоните, организуем показ в удобное для Вас время! 330049

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 1

2-кімнатна квартира 62 м2 в 57 Перлині. Загальна площа 62 м2, розташована на 17 поверсі 20-поверхового будинку. Будинок розташований в Перлинному Кварталі на Таїрове - новий сучасний район. За кроком дуже розвинена інфраструктура, Квартира з капітальним, якісним та дизайнерським ремонтом. Поруч з ЖК є все необхідне для комфортного життя. ID 212-927-234

Перлинна вул., 9

Двокімнатна квартира з ремонтом в ЖК Райдужний. Квартира двостороння, простора, кімнати великі, перепланування не робилося (все як у документах). Балкон великий 6,80 і тому туди поставили кухонні меблі, пральну машинку, мийку, плиту та витяжку, готувати зручно і в квартирі немає запаху, на балконі стоїть кондиціонер. Кімнати: вітальня, спальня та гостьова (можна під дитячу або кабінет). У двох кімнатах є вбудована вбиральня. Ванна разом з туалетом, душ (дорога плитка та сантехніка). Туалет інсталяція, є шафа для рушників і всіх речей. Коридор літерою Т просторий, велике дзеркало на всю стіну, кушетка/ полиця для взуття. Броньовані двері. Є розведення встановлені у кожній кімнаті під кондиціонер. У квартирі залишається практично все за винятком деяких речей. У коридорі залишилося зробити навісну стелю. Під час продажу зробимо самі або поторгуємося. Встановлено теплолічильник, що значно знижує платежі за опалення. Біля будинку супермаркети, магазини, Нова пошта, кінцева 145 маршрутки. Закритий двір від машини, підземний паркінг в будинку. Біля будинку безкоштовні паркомісця. ID 212-959-469

Райдужний масив вул., 23

2 кімнатна квартира в Київському районі, 53 Перлина. Загальна площа квартири 43 м2, кухня 17 м2. Планування квартири - кухня, передпокій, дві окремі кімнати, санвузол. В квартирі зроблено ремонт в світлих тонах з використанням якісних матеріалів. Квартира оздоблена меблями та технікою. В квартирі передбачені місця для зберігання речей. В кухні розташована кухонна зона та зона відпочинку. В квартирі розміщено дві гардеробні,що дає можливість комфортно зберігати речі. Квартира розташована на комфортному поверсі 19 поверхового будинку. Технологія будівництва монолітно каркасна з заповненням стін газобетоном. Територія комплексу знаходиться під охороною та відеонаглядом. На території комплексу є дитячі майданчики та зони відпочинку. Є підземний паркінг та наземні стоянки. Локація квартири дозволяє за 10 хвилин доїхати до моря, за 10 хвилин доїхати до меморіала 411 батареї, за 25 хвилин доїхати до центра міста. Поруч розташовані супермаркети, торгівеьні центри, школи, дитячі садки. Зручне транспортне сполучення. ID 212-944-167

Перлинна вул., 8

2-кімнатна квартира в 57 Перлині Квартира розташована на 12 поверсі 19-поверховаго будинку. Загальна площа квартири 43 м2. Дім здано в експлуатацію. Квартира з євроремонтом, меблями та технікою. з квартири є вихід на балкон. ЖК 57 Перлина зі свою інфаструктурою: продуктовий магазин; аптека; перукарня/салон краси; кафе/бар/ресторан; банк; Також з облаштованим дитячим майданчиком та зонами відпочинку . Дім має власну автономну котельню та збудований з цегли. ID 212813371

Перлинна вул., 10

2-кімнатна (євродвушка) квартира в ЖК 58 Перлина з видом на море. Розташована на 18 поверсі 19 поверхового будинку. Загальна площа 43 м2. Розплатована на дві окремі кімнати, одна з яких з виходом на балкон, кухню-студію, сумісний санвузол. Квартира з продуманим плануванням для комфортного проживання. Виконаний якісний сучасний ремонт.Укомплектована меблями та технікою: варильна панель, духова шафа, посудомийна машина, холодильник, пральна машина. Встановлена #8203; #8203;тепла підлога, сушка для рушників прихованого монтажу. Вся плитка в квартирі - керамограніт. Також встановлено реле захисту від перепадів напруги, від замикання і від ураження струмом. Квартира готова як для власного проживання, так і під орендний бізнес. ID №212806540

Перлинна вул., 9

Двокімнатна квартира в ЖК 58 Перлина від будівельної компанії Кадор. Перлини на Таїрово. Новий ремонт в квартирі,ніхто не жив. Квартира загальною площею 61 м2, розпланована на кухню-студію і дві окремі кімнати, якісний сучасний ремонт, найпопулярніше планування. мультимедіа: телевізор. У будинку встановлено автоматичну систему теплопостачання з контролем температури у квартирах. Це допоможе економити на опаленні та створить незалежність від міських мереж теплопостачання.Опалення від автономної дахової газової котельні. Є можливість встановити на свою квартиру окремий тепловий лічильник. Перлина має додаткові автономні комунікації. Є баки запасу води та генератори електрики. ID212881711

Перлинна вул., 9

2 кімнатна квартира в Київському районі. Загальна площа квартири 71 м2, кухня 15 м2, житлова 37м2. Планування квартири - передпокій, кухня, дві окремі кімнати, санвузол. В квартирі виконано ремонт в світлих тонах з використанням якісних матеріалів. Зроблено шумопоглинання стін. Якісні межкімнатні двері, вхідні двері броньовані. Встановлен лічильник на тепло, що суттево економить кошти. Ванна та санвузол роздільні, облицьовані італійською плиткою. Тамбур на дві квартири. Квартира розташована на 14 поверсі 17 поверхового будинку. Технологія будівництва монолітно каркасна з заповненням стін газобетоном. Біля комплексу є зони відпочинку та дитячі майданчики, багато зелені. Локація квартири дозволяє за 10 хвилин доїхати до моря, за 10 хвилин доїхати до меморіалу 411 батареї, за 20 хвилин доїхати до центра міста. Поруч розташовані супермаркети, торгівельні центри, школи, дитячі садки. Зручне транспортне сполучення. ID212815240

Райдужний масив вул., 6

Двокімнатна квартира на Таїрова розташована у 56 Перлина. Квартира розташована на 14 поверсі 19 поверхового будинку. Загальною площею 60 м2. Світла повноцінна двокімнатна квартира. Додаткове вирівнювання всіх стін, сумлінно встановленою проводкою та сантехнікою. Підвісна інсталяція. Якісні броньовані двері Будинок знаходиться на території, що охороняється, у дворі паркінг, дитячий майданчик. Поруч супермаркет Сільпо, Атб, Метро, оптовий ринок, Епіцентр. До моря 3 км. ID 212666146

Перлинна вул., 1б
1 - 24 з 271 результатів