Пропоную гарну трикімнатну квартиру в ЖК Квадрат. Планування кухня-студія, дві окремі спальні, ванна кімната, пральна кімната. Зроблено сучасний та якісний ремонт. Квартира повністю мебльована, встановлена вся необхідна техніка. Закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням та власною охороною. Облаштовані паркомісця із дотриманням концепції «двір без машин». Велика кількість зелених насаджень, безпечні дитячі ігрові майданчики, затишна зона для відпочинку, функціональний спортивний майданчик для дорослих, спеціально відведене місце для вигулу домашніх улюбленців Продаж по переуступцi. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Волошина, 2

Пропонується на продаж гарна 1-но кімнатна квартира в передмісті м. Ужгород, в с.Минай, неподалік від басейну з термальними водами. Квартира розташована на 4-му поверсі, будинок облаштований ліфтом, під"їзд з домофоном. Поряд кафе, магазини, спортивний зал, зона відпочинку. Квартира з ремонтом, з меблями, частково з технікою. Загальна площа - 51, 5 м кв, ламінат, в кухні та коридорі - плитка, є вмонтована кухня., великий с/вузол.

Минайська вул., 111

Продається 3-кімнатна квартира з чорновим ремонтом у ЖК “Квадрат”. Комплекс зведений у Минаї, поруч з вул. 8 Березня та вул.Легоцького. Квартира площею 100 м² знаходиться на 5-му поверсі із 6-ти. Будинок з ліфтом. Є можливість придбати квартиру у розтермінування до року при сплаті 50% першого внеску. Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, дитяча кімната, 2 санвузли, гардеробна. Додатково до квартири є ще одна кладова 4 м², яка знаходиться на 1-му поверсі. Також можна купити ще одну кладовку і гараж. Електричне опалення. Панорамні вікна, міцні вхідні двері. Охайний під’їзд, гарне подвір’я, закрита територія з концепцією «двір без авто». Продається від агенції з комісією.

Волошина, 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-кімнатна квартира площею 200 м² (разом з терасою). Знаходиться на 6-му поверсі з 6-ти ЖК “Квадрат”. Це стильна новобудова у Минаї поруч Новим районом міста Ужгорода. Тому у пішому доступі класична гімназія, садочок, ТЦ “Vega”. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, 2 гардеробні, 2 санвузли, пральня, тераса. Чорнові стіни, чистова стяжка підлоги. Індивідуальне електричне опалення. Панорамні вікна, в т.ч. розсувна система на вікні при виході на терасу. Дизайнерський під’їзд, “двір без авто”. Продається від агенції з комісією. Телефонуйте, організуємо показ.

Волошина, 2

Продаж 1-кімнатної квартири у ЖК “Квадрат” у найближчому передмісті Ужгорода (Минаї), але фактично новобудова зведена на перехресті вулиць 8 Березня та Легоцького у Новому р-ні міста. Жителям доступна вся міська інфраструктура: зупинки громадського транспорту, навчальні та медичні заклади, ТЦ “VEGA” та ТЦ “Токіо”, супермаркети, ринок, кав’ярні. Здача у експлуатацію – кінець осені 2024 року! Квартира площею 43.26 м² знаходиться на 4 поверсі з 6-ти будинку з ліфтом. Планування: кухня, спальня, суміжний санвузол. Ремонт: чорнові стіни, чистова стяжка підлоги. Панорамні вікна, міцні вхідні двері. Індивідуальне електричне опалення. закрита територія з концепцією «двір без авто». Цілодобове відеоспостереження та власна охорона. Облаштовані паркомісця, велика кількість зелених насаджень, безпечні дитячі ігрові майданчики, затишна зона для відпочинку, функціональний спортивний майданчик для дорослих. Спеціально відведене місце для вигулу домашніх улюбленців. Продаж від агенції з комісією.

Волошина, 2

Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК “Квадрат” у найближчому передмісті Ужгорода (Минаї), але фактично новобудова зведена на перехресті вулиць 8 Березня та Легоцького у Новому р-ні міста. Жителям доступна вся міська інфраструктура: зупинки громадського транспорту, навчальні та медичні заклади, ТЦ “VEGA” та ТЦ “Токіо”, супермаркети, ринок, кав’ярні. Здача в експлуатацію – кінець осені 2024 року. Квартира площею 61.29 м² знаходиться на 4 поверсі з 6-ти будинку з ліфтом. Планування: кухня-вітальня, 2 кімнати, гардеробна, суміжний санвузол. Ремонт: чорнові стіни, чистова стяжка підлоги. Панорамні вікна, міцні вхідні двері. Індивідуальне електричне опалення, тепла підлога. закрита територія з концепцією «двір без авто». Цілодобове відеоспостереження та власна охорона. Облаштовані паркомісця, велика кількість зелених насаджень, безпечні дитячі ігрові майданчики, затишна зона для відпочинку, функціональний спортивний майданчик для дорослих. Спеціально відведене місце для вигулу домашніх улюбленців. Продаж від агенції з комісією.

Волошина, 2

Продається сучасна 1.5-кімнатна квартира в ЖК Карпатського (забудовник Газда), м. Ужгород, вул. Патруса Карпатського. Квартира знаходиться на третьому поверсі, площа 43.3 м.кв. Зручне та продумане планування: кухня-студіо, окремо кімната, санвузол, балкон. В квартирі зроблено якісний ремонт, встановлено меблі та техніку, залишається все як на фото. Газове опалення, тепла підлога по всій квартирі, є додатково інверторний кондиціонер. Будинок новобудова – клубного типу, цегляний та утеплений 10см. пінопластом, вікна – перфект (шестикамерні) панорамні, територія закрита під відеонаглядом, дитячий майданчик, парковка. Хороша локація: поряд зупинка, АТБ, дитячий комплекс “Імперія”, спорт комплекс “Акварель”, ринок. Переписка мінімальна. Є відеоогляд квартири. Ціна 65 тис дол. Код: 14880

Патруса Карпатського, 17

Шевченко, 3

Продаж повністю укомплектованої квартири в новобудові ЖК Квадрат. Комплектація квартири: - опалення: водяне, підлогове, котел valliant 6 кВт. Все на цифрових регуляторах з автоматизованими програмами опалення. - гаряча вода - бойлер 80л Gorenje. - підлога - клейовий вініл Quick Step - одним контуром по всій квартирі. - меблі корпусні дсп + фасади фарбований мдф. - на кухні стільниця з штучного каменю, також така стільниця на розкладному обідньому столі та у ванній кімнаті. - техніка на кухні: все Gorenje, лінійка Simply City, (подвійний холодильник, духова шафа, індукційна плита, витяжка, мікрохвильова. Пральна машина + сушильна машина на 9кг Samsung. - відкоси на вікнах з теплим монтажем на ЕППС та гранітними підвіконнями, встановлені ролети, тюлі, штори. - також є кондиціонер та рекуператор в кухні-вітальні. - величезна гардеробна шафа 3000х2700х600 в спальній кімнаті. - два великі смарт телевізори 55 та 42 дюйми з вайфаєм. - охоронна система Ajax, система фільтрації питної води - потрійний осмос. - через 3 місяці - буде готово резервне живлення через інверторні батереї. В подарунок йде комора на першому поверсі, біля вікна, площею майже 3 кв. Для огляду та за деталями - телефонуйте!!!

можливий продаж по єОселя
Волошина, 2

Продається великогабаритна квартира УЖГОРОД 2 .Провулок Парковий 2020року побудови .На дві сторони кімнати. Два санвузла .Євроремонт.Житловий спальний район.Р-н Минай.

Продається квартира 2 -х кімн Новобуд. Пров .Парковий .Минай.

Житлові комплекси у Минай

Продаж 3-х кімнатної квартири в ЖК Квадрат. Минай, вул, Августина Волошина. Зручне планування, роздільні кімнати, є гараж 17000$ . 100кв.м 5 поверх із 6-ти 2 санвузла,кухня студія, та три просторі кімнати,полове опалення,будинок на електриці,зданий в експлуатацію,маємо 2 ліфта. Озеленення територія,дитячий майданчик та волейбольне поле,гостьові паркомісця по периметру будівлі.

Продаж 3-х кімнатної квартири в ЖК Квадрат

Продаж 3 кімнатної квартири в новобудові. Минай. Поверх 4/5. Загальна площа: 116 кв.м. Газовий котел, батареї. Можна придбати по програмі єОселя.

Продаж 3 кімнатної квартири в новобудові.

Продається квартира в ближньому Минаї, поряд з зупинкою Тиса площею 132 м². Фактично це дві окремих квартири, які знаходяться на другому і третьому поверхах. У підїзді всього три квартири.Разом із квартирою продається гараж.Квартири ( 102кв.м - трикімнатна,та 30кв.м -однокімнатна) мають однакову нумерацію і адресу, але абсолютно незалежні та автономні.Продаж від власника.Усі подробиці за телефоном 05*********19 Віктор

власник
Квартира з гаражем 132 кв.м

Продається дуже затишна однокімнатна квартира в новобудові в с. Минай, Ужгород . Площа 49 м2 В будинку є газ. Можливий продаж під програму Є-ОСЕЛЯ. У власності більше 3 років. В будинку є ліфт. Вікна виходять на озеро, що робить краєвид з вікна ще більш привабливим. Знаходиться в тихому районі з дитячим майданчиком, парком, термальними басейнами. Квартира чудово підходить для проживання молодої сімʼї. В квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка для проживання. Наявний інверторний кондиціонер; електрична зонована тепла підлога, великий балкон лоджія. Ремонт квартири був зроблений із якісних будівельних матеріалів, не здавалась в оренду, постійно проживали власники. Робився ремонт для себе Телефонуйте!!!

Продається дуже затишка кварира. ЄОселя +

Боздош, по вул Климпуша, Продається стильна ,2 кімн квартира, мансардного типу,72 кв. Кімнати окремі, кухня- вітальня. Великий санвузл . зроблений косметичний свіжий ремонт. Поруч парк Квартира простора світла!! Газове отоплення! У квартирі при продажу-Залишається все практично! 63.000$-Торгуємося!!

Сучасна Мансардна 3кімн квартира

Продається пентхаус у ЖК Квадрат без ремонту. Закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням та власною охороною облаштовані паркомісця із дотриманням концепції «двір без машин» велика кількість зелених насаджень безпечні дитячі ігрові майданчики затишна зона для відпочинку функціональний спортивний майданчик для дорослих спеціально відведене місце для вигулу домашніх улюбленців Площа 200 кв.м. Поверх 7/7 У квартирі підігрів підлоги, зроблена стяжка, панорамні вікна. З кухні вітальні є вихід на простору терасу. Вул. Волошина

Продаж чорнового пентхаусу Жк Квадрат

Квартира від ВЛАСНИКА! Продається сучасна з євроремонтом 2 кімнатна квартира в новобудові, в селі Минай - на 4 поверсі, 5 поверхового цегляного будинку - загальна площа 83 м2., є можливість перепланування на 3 кімнатну. Окрема гардеробна кімната. Паркомісця у дворі, домофон, дитячий та спортивний майданчики, спортивний комплекс , басейн. Район чудовий . Добре розвинута інфраструктура. Все необхідне в пішій доступності. Сучасне планування. Документи в порядку, більше 3-х років у власності. Ніхто не прописаний. Більш детальну інформацію надам в приватні повідомлення.

власник
Продаж квартири

Продається простора квартира площею 49 м2 в ЖК Квадрат. Квартира з великими панорамними вікнами в якій багато простору всередині. Квартира знаходиться в сучасному районі, де усе необхідне є в межах пішої доступності (магазинчики, кав’ярні, садки, школи, автобусна зупинка, автомийка, заправка і т.д.) На території житлового комплексу є безпечні дитячі майданчики та спортивний майданчик для дорослих. Є велика парковка навколо комплексу (облаштовані паркомісця із дотриманням концепції «двір без машин») Територія закрита з цілодобовим відеоспостереженням та власною охороною. Велика кількість зелених насаджень. Є затишна зона для відпочинку та спеціально відведене місце для вигулу домашніх улюбленців. Продумане планування: одна спальна кімната з гардеробною, велика кухня студіо, просторий коридор, санвузол. Оформляється покупка по переуступці. Телефонуйте ціна супер 1100 за кв

Продаж двокімнатної квартири ЖК Квадрат.

Продається вишукана 2к квартира в клубному будинку ЖК Карпатського від забудовника GazdaКвартира з дизайнерським ремонтом та з усіма меблями та технікою.Підлогове опалення по всій квартиріБудинок газифікований.Є кондиціонери.Планування: 2 окремі кімнати , одна з кімнат має свою гардеробну, кухня з виходом на балкон та ванна кімната.Територія закрита, є паркомісця і дитячий майданчикБудинок знаходиться в хорошій транспортній розвʼязці.Поряд магазинчики, басейн закритий, заправки , зупинки , ринок і т.дТехніка вся бренду Samsung.В квартирі дизайнером все дуже грамотно продуманоПоверх 2/3Площа 60 м2Для деталей дзвоніть .

Продаж двокімнатної квартири ЖК Карпатський.

По вул Залізнична- Джамбула продається 2 кімн квартира 55 кв, будинок цегляний, пов 5 , є тех пов, кімнати окремі. Квартира простора, світла, охайна, вільна! Можна зразу жити! Газове отоплення. Балкон великий. У квартирі все залишається.двір тихий закритого типу. Район хороший, поруч зупинки, базар, готель Закарпаття, магазини,, садик..

Продаж 2 кімн 55 кв , цегла, вул Джамбула

Продам квартиру в районі Боздошського парку ЖК Щасливий Для бажаючих робити ремонт по своєму смаку під себе! - однокімнатна квартира - площа - 48кв. м.; - поверх - 5/8 - балкон Ліфт Газ - внутрішнє розміщення квартири (підвищена енергоефективність); - будинок зданий в експлуатацію, монолітно-каркасний, утеплений, ліфт, парковка, підземний паркінг, дитячий майданчик, зручне розташування (поруч парк, торговий центр Alma…) - в квартирі газовий котел, радіатори опалення, вчистова стяжка підлоги, в санвузлі, кухні, коридорі передбачено можливість монтажу підлоги з водяним підігрівом; - планування компактне, зручне, раціональне використання площі; Кухня - студія Кімната з балконом Поруч центр, парк, річка!

1100$ за м2!! Продаж 1 кімн-полуторка ( чорнова) є Газ! Поруч Парк

Продам квартиру в районі Боздошського парку ЖК Щасливий - однокімнатна велика квартира - площа - 48кв. м.; - поверх - 5/8 - балкон Газ Ліфт - внутрішнє розміщення квартири (підвищена енергоефективність); - будинок зданий в експлуатацію, монолітно-каркасний, утеплений, ліфт, парковка, підземний паркінг, дитячий майданчик, зручне розташування (поруч парк, торговий центр Alma…) - в квартирі газовий котел, радіатори опалення, вчистова стяжка підлоги, в санвузлі, кухні, коридорі передбачено можливість монтажу підлоги з водяним підігрівом; - планування компактне, зручне, раціональне використання площі;

Словянська Набережна! Чорнова квартира 48 кв, газ, !поруч парк

Підійде для сімї з дитиною або ж під інвестицію (оренду) Переваги: - розташування (мкрн. Минай, вул. Волошина, 2 (ЖК Квадрат), магазини, ресторан, пекарня, автомийка, зелена зона, школа, дитячий майданчик, оздоровчий комплекс) - індивідуальне електро опалення - закрита територія - ліфт - на території є спортивний та дитячий майданчик - гостьовий паркінг та гаражі - BBQ-зона - панорамні вікна - гардероб - тераса -10 років безкоштовного обслуговування ОСББ Комплектація: - стяжка - штукатурка - розведені електрика, сантехніка, водопостачання - переплановані двері на терасу - зроблено вікно у вітальні Опис: Продається 2-кімнатний пентхаус у сучасному та новому ЖК Квадрат. Квартира має дві окремі кімнати, кухню-студію та велику терасу (23 м). В квартирі змінили та оплатили планування на більш оптимізоване та функціональні. Додали окремий вхід на терасу та вікно у вітальні. Комплекс знаходиться в чудовій локації міста, оскільки район дуже затишний, але поруч доступний великий вибір інфраструктур. Будинок планово здається в експлуатацію весною 2025 року. Продаж по переуступці майнових прав. За детальною інформацією телефонуйте Також за номер є телеграм Комісія агенції від вартості об‘єкту оплачується додатково

Продаж 2-кімнатної | ЖК Квадрат | Минай

Підійде для сімї або під оренду Переваги: - розташування ( с. Минай, вул. Волошина 2, ТЦ Токіо, садки, школи, магазини, супермаркети, ресторани, кавярні, транспортна зупинка, ринок) - індивідуальне електро опалення - закритий двір (відеонагляд) - дитячий та спортивний майданчик - гостьовий паркінг та гаражі - BBQ-зона - панорамні вікна - ліфт Комплектація: - стяжка - штукатурка - розводка електрики - розводка труб на сантехніку та воду - лічильники Опис: Квартира знаходиться в с. Минай за адресою вул. Волошина, 2 (ЖК Квадрат). Має дві окремі кімнати та кухню-студію. Будинок буде здаватись в експлуатацію в кінці літа. Локація комплексу у тихому та спокійному районі,при тому з гарно розвиненою інфраструктурою. Продаж по переуступці майнових прав. За детальною інформацією телефонуйте Також за номер є телеграм Комісія агенції від вартості об‘єкту оплачується додатково

Продаж 2-кімнатної | ЖК Квадрат | Минай
1 - 24 з 35 результатів

Географія Минай