Продаж 1 кімнатна квартира вулиця Миколи Хвильового, що знаходиться у Шевченківському районі міста Львів. Тип будинку хрущівка, матеріал стін цегла. Опалення центральне також додатково встановлено бойлер для води. Поверх 5/5. Загальна площа квартири 31,7 кв.м., житлова площа 18,9 кв.м., кухня 5 кв.м. Дах не протікає, повністю відремонтований 5 років назад. Квартира світла, тепла, сонячна та комфортна для проживання. Замінена електропроводка, труби, вхідні двері та двері в санвузол. Вигляд з вікна у тихий, затишний та зелений двір із дитячим майданчиком. Також є відео квартири. Поруч із будинком дитячі майданчики, магазини, зупинка громадського транспорту, поруч ТРЦ Спартак, лікарня, поліклініка та багато іншого. Тиха та затишна вулиця. Код 12868

Хвильового Миколи вул., 15

-ЖК Квіти Львова, забудовник КреаторБуд. -велика кухня-вітальня, спальна кімната з розсувними дверима. -в коридорі велика шафа-купе, в кімнаті вмонтована шафа. -холодильник, плита, духова шафа, електрорадіатори. -вода підключена, лічильник на воду і електрику. Оформлено право власності. ДАНУ КВАРТИРУ МОЖНА КУПИТИ ПО ПРОГРАМІ ЄОСЕЛЯ або ПЕРЕАХУНКУ. 42 квадратних метри комфорту! Інвестуй і отримуй прибуток! АН Realty Group Львів.

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115

1 кімнатна квартира в панельному будинку на 1 з 5 поверсі по вулиці Петлюри , місто ЛЬвів. Загальна площа 30 м.кв., житлова 17 м.кв., кухня 6 м.кв. Висота стелі 2.5 м. Центральне опалення. Квартира з євроремонтом, продається з меблями та побутовою технікою. Інтернет. Розвинена інфраструктура, поруч магазини, садочки , парки. Гарне подвіря. Код обєкту 13111.

Петлюри Симона вул., 26
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кімнатна квартира в новобудові вулиця Глинянський Тракт, будинок зданий, введений в експлуатацію, заселений. Світло, газ, вода запущені. Матеріал стін цегла, утеплення пінополістирол. Опалення індивідуальне. У вартість квартири входить підвальне приміщення площею 2,3 кв.м. В будинку ведеться відеонагляд. Ключі на руках, огляд у зручний для вас час. Поверх 6/10. Загальна площа квартири 41,2 кв.м., житлова площа 16,6 кв.м., кухня студія 13, 2 кв.м., також в квартирі незасклений балкон 1,4 кв.м., санвузол, гардеробна, коридор. В квартирі залита стяжка. Можливий торг. Поруч із будинком знаходиться супермаркети Близенько, АТБ, аптека, зупинка громадського транспорту з якої курсують автобуси у різних напрямках міста Львова, школа, садочок, та багато іншого. Код 12927

Глинянський Тракт вул., 165

єОселя! Продаж однокімнатної квартири по вул.Городницька 47. Сучасна новобудова, заселена, квартира з правом власності. Загальна площа 43кв.м, має роздільне планування з ізольованою кімнатою, простора кухня, гардеробна і суміжний санвузол. Має балкон 11кв.м, частину якого при бажані можна доєднати до кухні або кімнати. Знаходиться на 9му поверсі, не останній. Газове індивідуальне опалення, залиті стяжки та встановлені напольні радіатори. В будинку є нова пошта, поштомат в підʼїзді, продуктові магазини, салон краси та кафе. Гарна локація близько до центральної частини міста. Звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Городницька вул., 47

Продаж 1-но кімнатної квартири в новобудові по вул. Величковського (Рясне 2). ЖК Західна Вежа. Квартира розташована на 11-му поверсі 11-ти поверхового будинку. Загальна площа 35 кв.м. Електричне опалення. Продається з меблями та побутовою технікою. Без Комісії!

Величковського вул., 61

Продаж 1 кім кв. Вул. Стрийська (район Автовокзалу). ЖК Креатор Буд. ❇️ Площа 42м2 🔹Простора кухня-студія 19 м2 та спальня 12 м2. 6 поверх ❇️ Індивідуальне опалення(Котел газовий) 🔹Зашклена лоджія з кімнати та вихід з кухні. 🔹Будинок Бізнес класу, також у будинку є підземний паркінг. Здача будинку 2024р. ❇️ У будинку буде сучасний спортзал, салони, магазини, аптеки. 🔹Забудовник збудував сучасний садочок. 🔹Власне футбольне поле. 🔹Тенісний корт, дитячі майданчики, кафешки, магазини, зупинка транспорту 1 хв. ✅Все для комфортного проживання‼️ ✅Ціна 48 тис.дол Встигніть придбати хорошу квартиру! 📲0673740500 📲0685592155 АН ХРИСТИНИ ФЕРЕНЦ

Стрийська вул., 115

ПРОДАЖ КВАРТИРИ БЕЗ РЕМОНТУ Адреса - місто Львів, вулиця Угорська, 12. Кількість кімнат - однокімнатна квартира. Поверх - 8 з 10. Тип будинку - новобудова. Загальна площа - 47 м2, житлова - 17.5 м2, кухня - 16.5 м2. Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Лоджія - одна засклена. Санвузол - один суміжний. Особливості даної квартири - це що дана квартира знаходиться в заселеній новобудові, квартира з правом власності, з гарним краєвидом з вікна, правильне планування, сонячна, закрита територія і з можливістю придбання чи орендування парко місця. Поруч з будинком - Креативна Міжнародна Дитяча Школа (КМДШ), парк "Залізні Води", школа № 80, зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування. Код обєкту: 1188.

Угорська вул., 12

Продаж 1 кімнаиної квартири, вул.Трускавецька 2В ЖК Parus Smart з дизайнерським ремонтом Гарне планування та функціонально використаний простір квартири кухня - студія з відпочинковою зоною та біокаміном, облаштована усією побут технікою та додатковою витяжкою облаштоване робоче місце акустична система у стелі, для поціновувачів музики простора ванна кімната з пралкою і сушкою та підігрівом підлоги спальня з великим ліжком, столиком краси та просторою шафою окрема гардеробна кімната Ціна-130000$. код:7584

Трускавецька вул., 2в

Пасіки Галицькі вул., 1

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Тараса Шевченка в ближньому центрі міста Квартира з ізольованою кімнатою в сучасному житловому комплексі Велика Британія в якому є все для комфортного проживання! В пішій доступності спортзали, кафе, ресторани, салони краси та сучасні коворкінги і офісні центри. Квартира правильного планування з кухнею - вітальнею та ізольованою спальнею, суміжний санвузол та гардеробна комірка. Підігрів підлоги в санвузлі, коридорі та кухні. Не високий 7 поверх з виглядом в двір, східна сторона світу. В квартирі продумано все до дрібниць, залишається все що бачите на фото, повністю укомплектована та готова для проживання. Гарна інвестиція та ідеальний варіант для власного проживання! Звертайтесь!

Шевченка вул., 27

Продаж 1 кім. квартири з ремонтом по вул. Малоголосківська Затишна квартира з якісним ремонтом в будинку клубного типу на 4-ри поверхи, з ліфтом. Квартира знаходиться на другому поверсі, правильне роздільне планування з просторою кухнею, та ізольованою спальною кімнатою, загальна площа - 43 кв.м. В квартирі залишаються усі меблі та техніка яку ви бачите на фото. Суміжний санвузол з ванною. Індивідальнне опалення - двофункційний котел з підігрівом підлоги по всій квартирі окрім спальної кімнати. Зручний балкон з двома входами. Вікна виходять на південну сторону, сонячна і світла квартира. Гарна пропозиція для інвестиції для подальшої здачі в оренду, або крутий варіант для власного проживання в малоквартирному будинку. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

Малоголосківська вул., 10

Пропонуємо гарну квартиру-студію площею 30 м.кв. Квартира з сучасним ремонтом, обладнана побутовою технікою: холодильник, плита, духова шафа, пральна машина. Однозначною перевагою квартири є сучасний світлий ремонт та розвинена локація. Чудовий попит серед орендарів, за рахунок локації Можливий мінімальний торг! Є відеоогляд! Телефонуйте, радо надам всю необхідну інформацію!

можливий продаж по єОселя
Під Голоском вул., 24

Продається приваблива квартира в елітному районі Львова, в одному з найчарівніших міст України. ЖК «Riel city». Без % для покупця. Документальний супровід в оформленні. Загальна площа складає 48.7 кв.м. Квартира розташована в тихому спальному районі, де комфорт поєднується із зручністю. Цікава вартість - 1200$/м.кв., що робить це пропозицію вигідною для інвестицій та життя. Адреса: м.Львів, вул Рудненська 8 . молодіжний район, поверх 7. Гарна транспортна розвязка. все для комфортного життя поруч . Право власності на квартиру вже отримано, дизайн-проект також готовий. Не упустіть цей шанс на придбання квартири за доступною ціною та створення свого ідеального простору. Записуйтесь на перегляд вже сьогодні!

Рудненська вул., 8

Представляємо чудову 1-кімнатну квартиру на продаж, в надійній новобудові, що знаходиться на вулиці І. Рубчака. Загальна площа квартири - 53.6 м.кв. З ремонтом у світлих тонах, квартира виглядає як справжня перлина. Індивідуальне опалення з двоконтурним котлом забезпечить комфорт та економію енергії. Роздільний санвузол додає практичність, а наявність гардеробної у спальні та підігріву підлоги в кухні, санвузлах і коридорі робить це місце ще більш привабливим. Квартира оснащена лоджією в кухні та заскленим балконом з кімнати, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та видом на чудову озеленену прибудинкову територію. Гарантована безпека завдяки подвійним вхідним броньованим дверям. Ця квартира розташована на 1 високому поверсі, що забезпечить Вам, сонячний вигляд. Вартість квартири включає всі меблі та побутову техніку, що робить ваш переїзд максимально комфортним. Із задоволенням покажемо вам це прекрасне житло та забезпечимо всю необхідну інформацію. Зателефонуйте нам для запису на перегляд.

ексклюзив
Рубчака, 7

Продаж 1-к квартири в ЖК Greenville Park Lviv по вул.Замарстинівській 170 Без рієлторської комісії для покупця! - Є відео огляд - Квартира розташована на 7 поверсі в секції Б-11 - Будинок було введено в експлуатацію в 2023 році, 50% мешканців завершли(завершують) ремонтні роботи. - Загальна площа квартири 45.2 м2. - Житло складається з кухні-вітальні, житлової кімнати та санвузла. - В житловій кімнаті залиті чистові стяжки. - Опалення в квартирі здійснюється з допомогою 2-контурного газового котла Ariston. - Встановлено лічильники на газ, воду та світло. - Будинок обслуговує управлінська компанія. - Продаж по переуступці майнового права. Також в будинку є паркінг та закритий внутрішній дворик з дитячим та спортивним майданчиком. Житловий комплекс розташовано навпроти ТРЦ Спартак, також буквально біля будинку є зупинка громадського транспорту, поруч садки та школи. Пропозиція від АН Rise Together

Замарстинівська вул., 170

Продаж 1кім. квартири по вул. Героїв Упа 73в ЖК Кінескоп, Загальна площа 45м.кв. Гарне планування. Великий гардероб. Простора кухня. Балкон Ремонт робився для себе, встановили систему "розумний будинок" для керування освітленням. Можливість керувати котлом, кондиціонером з телефону. індивідуальне газове опалення, 2х.функційний котел, підігрів підлоги, Усі меблі та побутова техніка залишаються 2 кондиціонери.. Секція заселені на 90%, тому можна не переживати за шум перфораторів і болгарок. Стіни внутрішні і зовнішні цегляні. Утеплення пінопласт. В будинку є підземний паркінг (можна використовувати як укриття), ліфт спускається прямо в нього. та в підземному паркінгу є велопарковка Вікна на вул. Антоновича (2 лінія від дороги). Внутрішній двір без машин з дитячим і спортивним майданчиком. Окрема трансформаторна і насосна в користуванні мешканців. У будинку є генератор, при можливих відключеннях світла на квартиру виділяється 3 кВт.

Героїв УПА вул., 73в

Продаж по переуступці (через місяць буде свідоцтво на право власності) 1 кім квартири в ЖК Бетховен в першій черзі, готовий будинок Вул. Городницька 47 Шевченківський район (до оперного 4 Км.) 2, 7 м висота стелі 1350$ м.кв. . також додатково можна придбати парко місце! Або розглянути ІНШІ поверхи, та площу квартир Здача 2 квартал 2024 р. Закрита територія, підземний та гостьовий паркінг. ЖК «Бетховен» - це проект комфорт класу, який будує надійний забудовник Креатор Буд на ринку більше 15 років У квартирі будуть панорамні вікна, для збереження зовнішнього вигляду фасаду для кожної квартири передбачені кошики для кондиціонерів. Інфрастуктура -хороша транспортна розвязка -2 парки, стадіони -навчальні та дошкільні заклади -магазини, кафе, ТЦ все в пішій доступності! Особливості -дизайнерські підїзди -зручне зберігання колясок та велосипедів -безпека та комфорт, охорона та відеоспостереження і пожежна сигналізація -автономне опалення -енергозберігаючі матеріали Цікавить пропозиція телефонуйте, зрадістю покажу варіанти, ТАКОЖ Є ІНШІ ПРОПОЗИЦІЇЇ В ЦЬОМУ ЖК!

Городницька вул., 47

Продаж 1 кім. квартири ЖК Аурум Аір. Будинок розташований біля ТЦ Спартак. Будинок бізнес класу! Найсучасніший проект! На перших поверхах комерційні приміщення, лаундж рум, парковка для велосипедів, місця під дитячі візочки. Все продумано до дрібниць і деталь. Підземний паркінг! - Поверх 5 - Площа 45,3 м. - Великий санвузол та лоджія. - Квартира всередині, не кутова. - Здача будинку кінець 2024. Ціна нижче ринкової. 59000 дол Розвинена інфраструктура, поруч все. Парки, садки, школи, пряме сполучення до Центру. 0673740500 або 0685592155 АН Христини Ференц

Топольна вул., 4

❗️ПРОДАЖ❗️ 1но кімнатна квартира Вул.Замарстинівська. Зроблений сучасний ремонт зі збереженням автентичних елементів. Квартира в ближньому центрі. 2хв до Форуму. 10хв до Оперного Театру. Чудово підійте як для здачі в оренду так і для особистого проживання. Вхід в коридор з закритого дворика. Роздільний санвузол. Є підвал. Заміненя вся проводка і сантехніка. МПВ. Нові меблі та побутова техніка. Нова газова колонка. Поверх: 1/3 (високий). Площа: 36.3кв/м. Житлова площа: 17.5кв/м. Кухня: 13кв/м. Висота стелі: 3.4м. Пічне опалення. Ціна 60000$. Торг. Є Відеоогляд. Андрій АН "Golden City" 0675074626

Замарстинівська, 28

Продаж 1 кім квартири в стильному ЖК WASHINGTON CITY Вул. Джорджа Вашингтона, 1 2 будинок Поверх 2 Загальна площа 46 кВ.м. Здача будинку 1 квартал 2024 р. Вигідна пропозиція 62 000 дол. Один з найгарніших житлових комплексів Львова Контраст темних та світлих тонів, різна поверховість секцій, панорамне скління фасадів, різні архітектурні рішення та парк «Погулянка» поруч -це все WASHINGTON CITY у Личаківському районі -Житлові, офісні та комерційні приміщення -закритий від автомобілів двір -гостьовий та підземний паркінг -хороша інфраструктура Комплектація зовнішні стіни з керамоблоку утеплені пінопластом та покриті декоративною штукатуркою індивідуальне опалення від двофункціонального котла власна інфраструктура: магазин, салон краси, кафе квартири здаються без ремонту Деталі Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Опалення індивідуальне - котел газовий. Загальний стан квартири - Незавершений ремонт. Торг доречний. Комісія за послуги 4 %

Пасіки Галицькі вул., 1

Продаж 1 кім квартири по вул. Героїв УПА 73в ЖК **Кінескоп** 1кім 49.5 кв.м, 2 поверх. Ремонт зроблений 2020 р. Робили для себе, дизайнерський проєкт, реалізовано концепцію smart home. Кухня. В кухні фільтр питної води (зворотній осмос), подрібнювач відходів (диспоузер), посудомийка Siemens (60см), холодильник side by side Samsung, бар, газова плита, духовка, мікрохвильовка. Зроблена природна і примусова вентиляція. Меблева фурнітура Blum на верхніх полицях. Гранітна кухонна мийка. Спальня. Фарбовані стіни + декоративні деревяні рейки на стіні, безпружинний матрац, розсувні двері з гартованого матового скла. Туалетний столик з дзеркалом. Вітальня. Є відпочинкова зона, розкладний диван і телевізор. Під телевізором вмістка тумба Jysk. Телевізор LG 55 дюймів. Якісні оксамитові штори, які налаштовані на автоматичне закривання/відкривання. Коридор. Велике дзеркало. Вішак для верхнього одягу та відкриті полиці для взуття IKEA. Відеодомофон. Туалет і ванна. Плитка кольору мармуру та дерева, меблі з водостійкої фанери. Умивальник округлої форми. Ванна Ravak, унітаз Volle, інсталяція Geberit, гігієнічний душ, тропічний душ Hansgrohe. Рушникосушка. Декоративні полички з IKEA. Встановлений редуктор тиску води на вході. Пралка і сушарка. Лоджія. Обладнана як кабінет для роботи. Стіл Jysk, полиця для книжок. Балкон. Гардероб. Полиці для одягу. Роутер Asus. Raspberry Pi для керування smart home. Кондиціонер Gree. Тепла підлога (кухня, лоджія, прихожа, ванна + туалет) + радіатори, газовий котел Protherm. WiFi оптоволокно, є декілька провайдерів (під час блекаутів працює). Безпровідна сигналізація Ajax Systems, підключеня до охоронної компанії ЕФОРТ. Серед датчиків сигналізації: детектори відкривання дверей/вікон, датчик з фотофіксацією, датчик пожежі і витоку чадного газу, детектор протікання води + автоматичний кран для перекривання води у випадку протікання. Smart home на основі датчиків Aqara. Світло вмикається на рух у ванній, гардеробі. Автоматичне відкриття/закриття штор. Датчики температури/вологості. Датчик витоку природного газу. Можливість керувати котлом, кондиціонером з телефону. Вікна на вул. Антоновича. Внутрішній двір без машин з дитячим і спортивним майданчиком. Окрема трансформаторна і насосна в користуванні мешканців. Три квартири на поверсі (всього 24 квартири + стоматологія на 1 поверсі), поруч закінчують будувати торгово-офісний центр (відкриття відбулося 01.05.24), буде ще 2 додаткових виїзди на Антоновича, зараз там роблять благоустрій. Секції заселені на 80-90%, тому можна не переживати за шум перфораторів і болгарок та за те, що по стінах підуть тріщини від усадки будинку. Стіни внутрішні і зовнішні цегляні. Утеплення пінопласт. Є підземний паркінг, ліфт спускається прямо в нього. На 1 поверсі є велика колясочна, де можна залишати речі. В підземному паркінгу велопарковка. Ремонт робили не для здачі чи продажу.

можливий продаж по єОселя
Героїв УПА вул., 73в

Продаж 1-но кімнатної квартири по вул. Б. Хмельницького в ЖК Містечко Підзамче (ЖК Вежа) Квартира загальною площею 52.8 м2, кухня-вітальня площею 19.7 м2, кімнати правильної форми. В квартирі гарний вигляд з вікна, встановлені металопластикові вікна, броньовані вхідні двері. Будинок розташований в районі з розвиненою інфраструктурою, в пішій доступності є дитячий сад, школа, кафе, магазини, парк, поліклініка, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте для додаткової інформації, показ в зручний для вас час.

Богдана Хмельницького  вул., 207

Продаж 1 кім квартири(апартамент) від надійного забудовника Галжитлобуд ЖК Apart Hall ЦІНА НИЖЧА НІЖ У ЗАБУДОВНИКА!!! МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Квартира знаходиться на 8-му поверсі. Локація – вул. Трускавецька, поблизу вулиць Наукової і Стрийської. Площа даної квартири складає 44,44кв. м. Підземний приватний паркінг. Поблизу розвинена інфраструктура. Школи, дитячі садочки, магазини, громадський транспорт і тд. Маємо декілька варіантів апартаментів в даному житловому комплексі. Телефонуйте за детальнішою інформацією!

Трускавецька вул., 43
1 - 24 з 1 844 результатів