Продаж 2-ох кімнатної квартири в новобудові по вул. Братів Міхновських. Квартира розташована на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку. загальна площа 77.5 кв.м. - кована брама на пульті ( щоб заїхати і зайти в дворик) - відеоспостереження території ЖК(охорона) - Підземна парковка автомобіля - На території ЖК знаходиться супермаркет,аптека,фітнес центр - квартира: дизайнерський ремонт - індивідуальне опалення - побутова техніка вся з Німеччини - меблі з Італії - сантехніка з Італії - розкішний вид на костел - добре розташування квартири - підлога: паркетна дошка,плитка - 2 два балкони в склопакетах

Братів Міхновських вул., 23

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру, в ЖК Safe Town – сучасному житловому комплексі комфорт-класу від забудовника "Нова Оселя", розташованому на перетині вулиць Кульпарківська та Садова. Загальна площа: 68.2 м² Квартира знаходиться на 2-поверсі, 6-поверхового будинку. Квартира дуже світла та простора, хороше планування : 2 спальні, кухня-вітальня, 2 санвузли та балкон. За потреби можна зробити перепланування та зробити гардероб. Встановлені радіатори та лічильники на всі комунікації. Індивідуальне опалення з двоконтурним газовим котлом. Будинок введено в експлуатацію, частково заселений. Ціна - 90500 $ Всі деталі за номером телефону, показ по домовленості. Ключі на руках!

Кульпарківська вул., 96

3 кімнатна квартира в цегляному будинку (чешка) на 3 із 9 поверсі по вулиці Кульпарківська , місто Львів. Загальна площа 70 м.кв., житлова 40 м.кв., кухня 10 м.кв. Висота стелі 2.5 м. Центральне опалення. 3 ізольовані кімнати. Роздільний санвузол. Бойлер на гарячу воду. 2 балкони. Продається з меблями та технікою. Квартира двостороння . Код обєкту 13106.

Кульпарківська вул., 130
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2 кімн. квартири в ЖК Континент Грін Загальна площа 72 кв.м. Поверх 4/10 Залита стяжка, встановлений підігрів підлоги. Розведене опалення. Встановлений котел та батареї. Квартира в знаходиться знаходиться на 4 поверсі. Здача планується на 2 квартал 2024 року. Встановлена плитка в підїзді. Змонтований ліфт. Підлючення комункацій в квітні-травні. Гарне планування. Вікна виходять на дві сторони. Велика кухня - 23 кв.м. Балкон зі кухні та кімнати. Два санвузла. Квартиру можна оглянути в зручний час. Ціна 950$/кв.м. (69000$) Пропозиція від ріелтора. Телефонуйте!

Роксоляни вул., 111

Продаж нової 2-кім квартири в ЖК Велика Британія по вул. Шевченка 31 Квартира на 11 поверсі з неймовірною панорамою, в пішій доступності до центру міста. Поруч з комплексом одна з найрозвиненіших локацій Львова, безліч магазинів, кафе, ТЦ, Сільпо та багато іншого. Поруч курсує багато громадського транспорту, у тому числі трамвай. Створено ОСББ Спальня з власною гардеробною кімнатою та лоджією з робочою зоною. Велика простора вітальня кімната. Кухня повністю укомплектована технікою BOSH, з обіднім столом та відпочинковою зоною на ще одній лоджії. Санвузол роздільний, з ванною, дзеркала з підсвітками все виконано якісно та гарно. Коридор також містить місця для схову речей. З панорамних вікон відкривається краєвид на місто. Квартира варта вашої уваги! За детальнішою інформацію звертайтеся!

Шевченка вул., 31

Продаж 3-ох кімнатної квартири по вул.Караджича. Квартира розташована на 1-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа 55 кв.м. Житловий стан. Центральне опалення.

Караджича вул., 16

1 кімнатна квартира в цегляній новобудові ЖК Резидент Холл на 1 із 10 поверсі , по вулиці Роксоляни, місто Львів. Загальна площа 53 м.кв., житлова 13 м.кв., кухня 12 м.кв. Висота стелі 2.7 м. Будинкове опалення, лічильник на кожну квартиру. Квартира велика, простора , сонячна. Гардеробна. З кухні вихід на велику, власну терасу. ТЕРАСА 15 М.КВ., по кофіцієнту. Ремонти можна розпочинати з серпня. Продаж по переуступці. Розвинута інфраструктура, поруч школа, садочки, магазини. Код обєкту 9990.

Роксоляни вул., 2

Агентство UA.estate пропонує придбати 2кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт * автономне опаленя * кухня+ 2 кімнати * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Залізнична вул., 17

Агентство UA.estate пропонує придбати 1-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт класу * індивідуальне опалення, підігрів підлоги * кухня-студія+окрема кімната * якісний дизайнерський ремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Тип угоди: переступка Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-967-753.

Шевченка Т., 17

Продається квартира з якісним дизайнерським ремонтом, загальною площею 70,5 кв. м. за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 230а. Переваги квартири: Якісний дизайнерський ремонт, зроблений для себе Простора кухня-вітальня Спальня, розділена перегородкою на дитячу та дорослу зони Дві лоджії, на одній з яких обладнана робоча зона Гардеробна Простора ванна кімната Коридор Двері прихованого монтажу Індивідуальне опалення (котел Proterm) Кондиціонер (Neoclima) Сантехніка Hansgrohe Індукційна плита Bosch Мікрохвильова та духовка Bosch Вбудований великий холодильник Смарт телевізор LG Сушка Terma у ванній кімнаті Фільтр на воду Меблі, зроблені під замовлення Ліжко Pufetto 190*220 з ортопедичним матрацом у спальні Сигналізація Ajax Камери спостереження в квартирі та біля вхідних дверей Відеодомофон Slinex Панорамні вікна в алюмінієвій рамі Тепла підлога по всій площині з плиткою ЖК з розвиненою інфраструктурою: Огороджений великий дитячий майданчик Невеликий спортивний майданчик Велике загороджене футбольне поле Два приватних дитячих садочки Магазин продуктів "Близенько" Декілька салонів краси та косметології Цілодобова аптека Поштомат "Нової пошти" в кожному підїзді Ідеальне розташування: ЖК знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою Навпроти ЖК - ліцей ім. Пулюя з безліччю гуртків В 50-100 м від ЖК: ТРЦ "Victoria Gardens" Ринок "Південний" Автосалони Банки Ресторани Кафе Ринки Садки Спортивні та фітнес-зали Поштові послуги Нотаріальні та банківські установи Ціна 135000 доларів Код:8634 Це чудова можливість стати власником затишної та комфортної квартири в сучасному житловому комплексі з розвиненою інфраструктурою!

Кульпарківська вул., 230а

Житлові комплекси у Львів

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ Адреса - місто Львів, вулиця Сяйво. Кількість кімнат - одно-кімнатна. Поверх - 14 з 14. Тип будинку - чешка. Матеріал стін - цегла. Загальна площа - 39 м2, житлова - 31 м2, кухня - 8 м2. В квартирі зроблений євроремонт ремонт, наявні меблі та побутова техніка: телевізор, мікрохвильова піч, плита, духова піч, електричний чайник, пральна машина. Опалення - центральне. Лоджія - одна. Санвузол - суміжний. Особливості даної квартири - це те, що квартира дуже тепла, суха і світла. Хороша ціна, що робить її ідеальним варіантом як під інвестицію так і для власного проживання. Вид на передній двір, є відеоспостереження, охоронна система Ajax. Простора лоджія, вмонтовані шафи купе з великими дзеркалами.Сусіди хороші. Будинок з цегли, не панелька. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет АТБ, парк, відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, тощо. Код обєкта: 1914

Сяйво вул., 35

Без рієлторської комісії для покупця! Продаж 3 кімнатної квартири по вул. Городоцька 245. - Квартира розташована на 3 поверсі з 5. - Загальна площа квартири 58.2 м2. - Житло складається з 3 ізольованих кімнат, кухні, роздільного санвузла, балкону та комори. - Вся побутова техніка та меблі залишають в квартирі. - Опалення центральне. - Встановлено лічильники на холодну та гарячу воду, світло та газ. Пропозиція від АН Rise Together

Городоцька вул., 245

Продаж 1-к кв-ри по вул. Сяйво ( початок Левандівки) 10/10ц ( зверху тех поверх з висотою 2,20 м). 38 м/кв з ремонтом, зроблена як студія ( розділена зонально ), вигоди разом, гардеробна, балкон , вмонтовані меблі, залишається все ( крім особистих речей та журнального столика, кавомашини та чайника ), захований бак на воду 100 л , а також бойлер. Квартира готова до проживання, здачі в оренду. Зручне добирання до центру , поруч розвинена інфраструктура. Ціна: 51000$ ( показую , ключі на руках )

Сяйво вул., 17

Продаж 1-кім квартири в ЖК Шенген в зданій секції вул. Залізнична 9а Квартира знаходиться на високому 3 поверсі, вигляд з вікон у внутрішній двір на південну сторону, вона буде світла та тепла. Зовнішні та внутрішні стіни з цегли, в квартирі вже залиті стяжки та поштукатурені стіни. Опалення автономне, встановлені радіатори з терморегуляторами. В середині немає несучих стін, квартира вільного планування. Житловий комплекс знаходиться в дуже розвиненій локації, навколо багато комерційних приміщень, гарно розвинена транспортна розв’язка, поруч курсують маршрутки та трамваї. За детальнішою інформацією телефонуйте!

Залізнична вул., 9а

Продаж квартири у новобудові по вулиці Голубовича. Площа 102/29.4/36.2 кв.м. 7/8 пов. Квартира в двох рівнях. На першому рівні: дуже простора кухня-вітальня з виходом на балкон-терасу з виглядом на центр міста та гостьовий санвузол. На другому рівні дві ізольовані кімнати, ще один балкон-тераса та санвузол з ванною. Якісний сучасний ремонт (робився для власного проживання), паркетна дошка на підлозі. В коридорі, кухні-студії та санвузлах підігрів підлоги. Є кондиціонери, три телевізори, посудомийка, холодильник, пральна машинка, винний холодильник, потужна витяжка, вмонтована аудіосистема. Продається зі всім, залишаються всі меблі та побутова техніка. Квартира дуже затишна та зручна, сонячна. Закрита територія з внутрішнім двориком, дитячий майданчик. Поруч вся необхідна інфраструктура: магазини, заклади харчування, ЖК Семицвіт, ЖК Велика Британія, спортзали, ресторани, кавʼярні, Сільпо. Центр в пішій доступності. Закритий паркінг у будинку, додатково можна докупити паркомісце. Ціна: 215 000 дол.

Голубовича Сидора вул., 37

Продаж 2 кім. квартири Вул. Рудненська 8 Г Новобудова. ЖК Ріел Сіті Будинок зданий в експлуатацію, є право власності. Створено ОСББ Загальна площа 61 кв\м. Поверх 11/12. Квартира двохстороння. Панорамні вікна. Гарне облаштування двору з дитячими майданчиками та зоною відпочинку. В подарунок дизайн-проект і дизайнерські знижки на матеріали та меблі. Ціна 65 000 $

Рудненська вул., 8Г

Продаж смарт-квартири ЖК Ріел Сіті- Забудовник РІЕЛ- Вул. Рудненська 8- Площа 27 м2- Поверх 10 з 12- Автономне опалення - Секція 2- Переуступка. Квартира розташована в сучасному будинку. Великі панорамні вікна створюють додатковий простір і освітлюють квартиру. Вид з вікна у двір, який облаштовується забудовником. Хроша локація ЖК, поруч усе необхідне: школи та дитячі садки, магазини, кафе та ресторани, аптеки.Хороша транспортна розвʼязка. Реєстрація права власності запланована на літо 2024 року.Чекаємо Вас на огляд квартири! Ціна: 33500$ терміново

Рудненська вул., 1

Продаж 1-кімнатної квартири по вул. Шевченка ЖК Велика Британія. Право Власності Квартира з сучасним дизайнерським ремонтом, якісні меблі і побутова техніка. Опалення від котельні, є підігрів підлоги. Великі панорамні вікна, квартира дуже світла. В будинку вже заїхало безліч комерційних приміщень. Дана секція знаходиться найближче до вул. Шевченка, поруч Сільпо, зупинка громадського транспорту, піша доступність до центр 10хв! Чудовий варіант для здачі в оренду чи для особистого проживання. Є відеоогляд квартири За детальною інформацією телефонуйте

Шевченка вул., 31

НОВОБУДОВА право власності Є-ОСЕЛЯ безготівковий розрахунок Агенція нерухомості FERENC agency пропонує на продаж квартиру в новобудові з правом власності. Простора та світла 2-х кімнатна квартира з гарним краєвидом. Ізольовані кімнати, санвузол. Підключені усі комунікації. Створено ОСББ. Будинок збудований та зданий в експлуатацію. Оформлені документи на квартиру – право власності. Закрита територія оздоблена ландшафтом. Планування передбачає дві ізольовані кімнати та простору кухню студію з виходом на свою лоджію. Другий поверх трьох поверхового будинку. Загальна площа квартири 50,0 метрів. Встановлений двоконтурний газовий котел. Вікна встановлені нові – трьох камерні склопакети. Нульовий цикл. Квартира варта Вашої уваги. Розвинута інфраструктура в пішій доступності: зупинка громадського транспорту, супермаркет, школа та дитячий садочок. Поруч з будинком паркова зона для відпочинку. Дитячий майданчик. Парковка для власного автомобіля. Відділення Приват банку та Нової Пошти. Салон краси, кафе, ресторани з літнім майданчиком та прохолодним лимонадом. Домовитися про огляд можна в будь який час. Вартість продажу 45 000 дол. Агенція нерухомості FERENC agency Viber WhatsApp Telegram Ми працюємо для наших клієнтів 24/7

Міцкевича, 10

Продається затишна двокімнатна квартира у цегляному будинку на другому поверсі п’ятиповерхової будівлі. Розташована за адресою: вул. Яворницького 9, ця нерухомість гарантує комфортне проживання в одному з найкращих районів міста. Дві затишні кімнати, кухня, суміжний санвузол, засклений балкон, у квартирі проведені усі комунікації. Опалення – централізоване, квартира дуже тепла взимку. На все стоять лічильники: вода, світло та газ. Загальний стан квартири – косметичний ремонт в гарному стані. Усі меблі та побутова техніка залишаються. Квартира повністю укомплектована та готова до проживання. Наявні усі необхідні меблі та техніка: холодильник, газова плита, духова шафа, пральна машина, душова кабіна, ліжко, диван, шафа. Ваш новий дім розташований у добре розвиненому та затишному спальному районі, де поруч ви знайдете усі необхідні для комфортного життя зручності. У радіусі всього 50 метрів знаходяться: Школа та дитячий садок для вашої зручності та комфорту малюків. Дитячий майданчик, аптека та поліклініка. Зупинка громадського транспорту, яка забезпечує легкий доступ до будь-якої точки міста. Супермаркет АТБ, магазини, кафе, відділення банку та пошти. Телефонуйте, перегляд за домовленістю. Вартість: 45 000 дол.

Яворницького Дмитра вул., 9

ПРОДАЮ Квартиру без ремонту у новобудові, що дозволить зробити її, саме такою, якою Ви захочете! Автономне опалення в квартирі дозволить Вам регулювати температуру повітря. Є можливість поставити в квартирі акумулятор для автономного живлення квартири, що дозволить Вам безперервно користуватися усім необхідним! Будинок має свою закриту затишну територію. Водночас всі необхідні маркети та транспорт поруч. Без зайвих проблем від будинку можна добратися до центру міста та в будь-яку точку Львова! До центру Львова 5хв на авто та 15хв пішки від самого ЖК. Номер обєкта 336130 Вартість квартири 46.500$ Маю ще багато різних варіантів квартир саме для Вас! Також можу допомогти з продажем саме Вашої квартири/будинку. Телефонуйте! 0666352669 - Ігор АН Атланта

Залізнична вул., 7

Продаж 2-кімнатної квартири у зданій та заселеній новобудові по вул.Залізнична.Площа 71.8 кв.м житлова 41.6 кв.м кухня 10.5 кв.м.Квартира повністю з ремонтом та готова до проживання, дуже гарне та зручне планування, світлі та просторі кімнати з виходом на засклений балкон, роздільні вигоди. Висота стелі 2.8 м.Опалення будинкове (власна котельня), встановлено тепловий лічильник та терморегулятори на батареях.Розташована на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку.Закрита територія, одразу біля будинку супермаркет АТБ, Нова пошта, дитячий майданчик, дитячий садок, школи.Ціна 95000$

Залізнична вул., 7

Терміновий продаж квартири на вулиці Виговського Затишна однокімнатна квартира в престижному спальному районі Львова Адреса: вулиця Виговського Загальна площа: 31,5 кв.м Поверх/Поверховість: 3/5 Матеріал стін: цегла Про район та будинок: Ця затишна однокімнатна квартира розташована в цегляному будинку на третьому поверсі пятиповерхової будівлі на вулиці Виговського. Район, де розташована квартира, відомий своєю добре розвиненою інфраструктурою та затишком, що робить його одним із найкращих для проживання в місті. Близькість до зручностей: У цьому районі ви знайдете все необхідне для комфортного життя: школи, дитячий садок, дитячий майданчик, аптеку, поліклініку, зупинку громадського транспорту, супермаркет та районну адміністрацію.

Виговського Івана вул., 25

Продається простора 1-кімнатна квартира в ЖК "Ріел Сіті" Адреса: вул. Рудненська Площа квартири: 61 м2 • Простора кухня-студія: 25 м² • Спальня • Гардеробна Поверх: 7-й, зручний для проживання, вікна виходять на дві сторони. Будинок та зручності: • Опалення: Будинкова котельня, встановлені лічильники на тепло, що дозволяє самостійно регулювати подачу тепла. • Вікна: Металопластикові. • Лічильники: Встановлені на воду та електрику. • Паркінг: Наземний та гостьовий паркінг, у підземному паркінгу передбачені зарядні станції для електромобілів. • Інфраструктура: Магазини, дитячий садок, дитячі майданчики, зона для відпочинку. • Транспорт: Зручна транспортна розвязка – 3 хвилини до зупинок маршрутного таксі та тролейбусів. Інфраструктура поблизу: • Школи та дитячі садочки в пішій доступності. • 10 хвилин до ТЦ "АТБ", банку. • Неподалік ТЦ "Сільпо" та ринок. Стан будинку: • Будинок на етапі здачі, можна робити ремонт. Умови продажу: Продаж по переуступці. Переваги квартири: • Просторе планування. • Гардеробна. • Регульоване опалення. • Високий рівень безпеки та комфорту. Покази: Покази можливі по домовленості у зручний для вас час. Ця квартира ідеально підходить як для комфортного проживання, так і для інвестицій. Не пропустіть свій шанс придбати чудову квартиру в сучасному житловому комплексі з усіма необхідними зручностями! Для отримання додаткової інформації та організації показу,телефонуйте.

Рудненська вул., 8
1 - 24 з 815 результатів