Продам 3-х кімнатну квартиру з авторським ремонтом! Квартира перепланована!!! Нова електрика, нова сантехніка! Тепла підлога! Вітражні вікна з гарними краєвидами!!! Встановлено систему автономного живлення!!! Встановлено охоронну систему! Квартира продається з меблями та побутовою технікою! Все як на фото! Є комора !!! Документи готові!!! Ціна 55000$ Торг!!!

Продам 3-х кімнатну квартиру з автономним опаленням

Продам 4-х кімнатну квартиру з індивідуальним газовим опаленням ( 2-х контурний котел) на 5-му мікрорайоні!2 поверх в цегляному будинку! Частково Мп вікна! Косметичний ремонт! Два балкони( 3 м, 10м) , тепла підлога на кухні! Кухня залишається! Ціна 26000$ 09******43

Продам 4-х кімнатну квартиру з індивідуальним опаленням

Продается большая с удобной планировкой квартира в тихом спокойном месте. Уютная квартира для большой семьи! ЗАХОДИ И ЖИВИ!

продажа    квартир
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира розташована в самому класному дворі у центрі- новий асфальт, новий дитячий майданчик, напроти двох ринків, ж/д вокзал, всі магазини . Без ремонту, але стан у двох кім. житловий . Є ще додаток до квартири-можна його засклити і зробити спортзал або житлове приміщення. На фото видно. Дах не тече, сусіди дружні і гарні. Є борг у розмірі 70 000грн( сімдесят), іде плюсом до ціни. Реструктуризація -можна не платити одразу. Документи в порядку.

Продам гарну 4-кім. кв. «чешку» коло ринку з боргом.

Продам 4-х кімнатну квартиру з автономним опаленням на 3 мікрорайоні , Квартира з євроремонтом! Мп вікна, нова електрика, нова сантехніка! Продається з меблями та побутовою технікою все як на фото! Є два кондиціонери, лоджія! Квартира не кутова! Поряд продаємо гараж ! Документи готові! Ціна 36000$ Розглядається продаж по Є сертифікату!

Продам 4-х кімнатну квартиру на 3-му мікрорайоні

ТІЛЬКИ ПРОДАЖ ! По вулиці Південної до Вашої уваги чотирьох кімнатна квартира економ ,в пяти поверховому панельному будинку, другий поверх другий підїзд. З індивідуальним опаленням. Не затратна по комунальним платежам.Кімнати не великі.Металопластикові вікна, лоджії та балкон зі шафами для речей та інструментів.Разом з квартирою також в продажу гарний гараж з підвалом, який розташований напроти вікон квартири , що дуже зручно. Будинок розташований неподалік центрального ринку та авторинку.Тихий район міста , є майданчик для дітей.Поруч магазин та оптові бази. В квартирі залишається нові меблі. Документи в порядку, без боргів. Телефонуйте! Всим Миру та добра! Торг можливий!І

власник
Чотирьох кімнатна квартира в пяти поверховому будинку

Дослідити місцевість