Без% продаж квартири в ЖК Paradise Avenue. ЄОселя+ Будинок зданий в експлуатацію. 65,5м2 Простора кухня-студія, 2 спальні, 2 санвузли. На тереторії кафе, дитячі майданчики. Нова почта, зупинка транспорту, АЗС В будинку активно ведуться ремонтні роботи. 5 хв до Києва. Є відео огляд.

можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2

Продаж 1к квартири площею 32 м2 в ЖК Аура. 3 поверх 5 поверхового будинку. Отримане право власності . Індивідуальне опалення. Буде виконана штукатурка стін. Готові розглянути покупця з Іпотекою.

можливий продаж по єОселя
Нова Виноградна, 14

Продається 2- х кімнатна квартира ЖК AGAM. Право власності більше 3-х років. Площа - 62.8 м., 10/10 - 2 с/у - індивідульне опалення (двоконтурний газовий котел) - меблі - електроприлади (посудомийна машина, холодильник, плита з духовкою, телевізор, пральна машина) Жітловий комплекс АГАМ розтвшований у передмісті Киева . Внутрішній простір будинків закритий від сторонних і автомобілів, встановлені дитячі майданчики і спортивні зони. Територія комплекса освітлена, для відпочинку зроблені пішоходні доріжки, лавочки. До столиці приблизно 1,5 км.,

можливий продаж по єОселя
Бакинська вул., 1

У продажу повноцінна 2 кімнатна квартира в ЖК I – Home, с. Крюківщина. Квартира загальною площею 54 м2, розташована на 6 поверсі 10 поверхового будинку. Квартира з двома окремими спальнями, просторою кухнею з зоною відпочинку, суміжним сан.вузлом та окремою прачечною. В квартирі залишаються меблі та техніка. Будинок перебуває на фінальній стадії введення в експлуатацію. Без комісії. Витрати на оформлення сплачує продавець.

Балукова вул., 1

Максимально вигідно - 857$м2 Дуже вдале планування: Простора кухня вітальня. Дві окремі спальні кімнати. Роздільний с/в. Квартира двостороння і готова для втілення Ваших фантазій. Є стяжка та штукатурка. ст.м."Виставковий центр" -10 хвилин, маршрутне таксі №812 Право власності більше 3-х років З колегами співпрацюю. Перегляди за домовленістю. Ключі на руках

можливий продаж по єОселя
Жулянська вул., 2б

Без комісії. До продажу пропонується двокімнатна квартира з авторським ремонтом у житловому комплексі Paradise Avenue, Крюківшина - найближче передмістя Києва, до Жулянського шляхопроводу всього 1,5 км. ЖК Paradise Avenue новий комплекс комфорт класу із прекрасною прибудинковою територією, власним озером, невисока забудова, презентабельні парадні, висока якість будівництва, поруч супермаркети «Фора», «Новус», «АТБ», "Сільпо", МакДональдз, безліч ресторанів, кавярень, медичні та освітні заклади, спорткомплекс Grafit, 7 хвилин їзди - Столичний ринок, ТРЦ Республіка. Квартира знаходиться у 4-му будинку на 4-му поверсі. Загальна площа: 66,0 м.кв., вікна виходять у внутрішній двір та на озеро. Загальна площа 66 кв.м, має правильне раціональне планування: кухня-вітальня, дві окремі просторі спальні, санвузол та кладове приміщення. Виконано авторський ремонт з використанням екологічних маткріалів: майже всі меблі виконані з дереба - дуб, меблі на кухні - з ясеня, підлога з масиву дуба - 20 мм. Робоча зона кухні укомплектована варильною поверхнею, витяжкою Franke, духовою шафою та посудомийкою. Є невеликий диван, який можна розкласти за необхідності. Пральна та сущильна машинки Miele, бойлер на 80 літрів. У кожній кімнаті встановлені кондиціонери Daikin, додатково виконано шумоізоляцію стелі, що додає комфорту у проживанні. Також фішкою є екологічна глиняна штукатурка стін, яка взимку сприяє підтриманню тепла на довший час, а влітку триає прохолоду. Перегляд оперативно. Ціна: 99 000 USD.

ексклюзив
Панорамна вул., 4а

Ексклюзивна пропозиція! Однокімнатна квартира 41м2 в ЖК «Молодіжне містечко» в самому серці Крюківщини Квартира на 3-му поверсі в ЦЕГЛЯНОМУ 5-ти поверховому будинку з індивідуальним опаленням, що дає можливість бути власником свого комфорту. У 15-хвилинній доступності розташовані три станції метро: «Теремки», «Іподром» і «Виставковий центр». Біля комплексу знаходиться зупинка громадського транспорту, де проїжджають маршрутні таксі №427 і №723. Проєкт реалізований згідно з концепцією «місто в місті», що говорить про розвинену внутрішню інфраструктуру. Новобудова розташована поруч з лісопарковою зоною з озером, де приємно буде прогулятися в будь-яку пору року. Територія містечка упорядкована для відпочинку та активностей кожного члена сімї: для дітей — ігрові майданчики, для спортсменів — workout-зони і стадіони, для бажаючих розслабитися — зелені зони з лавочками. Ціна 35500$ Ключі в мене! Набирайте

ексклюзив
Покровська, 6

Продаж квартири в ЖК Добре Місто, с. Крюківщина. Пропозиція від забудовника. 2к квартира 55 м2 3 поверх Cучасний проект низької забудови. 5 поверховий будинок з 4 житловими поверхами. Перший поверх передбачений під гаражні бокси. Опалення в квартирі забезпечує 2 контурний газовий котел. Забудовник надає розтермінування на 18 міс, з першим внеском від 30%. Наявні квартири на різних поверхах та будинках. Встигни обрати свою.

Паркова, 14

Продається затишна квартира у ЖК “Європейське містечко” Завітайте та закохайтеся у цю ідеальну квартиру з раціональним плануванням, яке створено з думкою про затишок та функціональність. Ваша нова домівка включає: Окремі спальні для батьків та дитини, що забезпечують приватність та спокій. Велика кухня-студія, де можна приємно проводити час разом, готуючи улюблені страви або насолоджуючись сімейними вечерями. Сучасні меблі та побутова техніка від провідних світових брендів, які додають елегантності та зручності. Простора вбиральня, що дозволяє з легкістю організувати особистий простір. Розташована у внутрішній частині комплексу, квартира має вигляд на тихе подвір’я, де можна насолоджуватися спокоєм без міського шуму. Закрита територія ЖК забезпечує безпеку та приватність. ЖК “Європейське містечко” розташований у Крюківщині на вул. Жулянська 2-Б, оточений всіма необхідними зручностями. У пішій доступності знаходяться супермаркети Novus та АТБ, BeerMarket, а також численні аптеки, медичні лабораторії, кафе та відділення нової пошти. Документам більше 3 років. Квартира вільна та готова до переглядів.

можливий продаж по єОселя
Жулянська вул., 2б

Без комісії! Новесенька, як лялечка! Нова квартира в ЖК Євромісто,вулиця Жилянська 2 Г Простора квартира 44 метри з новим та якісним ремонтом, укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою. Закрита територія комплексу під цілодобовою охороною. На території і поруч є все необхідне для комфортного проживання: Новус, Сільпо, Макдональдз, державні та приватні школи, садочки. Одразу біля комплексу зупинка громадського транспорту. Документам більше трьох років, а це значна економія при оформленні. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Європейська вул., 2

Житлові комплекси у Крюківщина

Пропонується сучасна велика однокімнатна квартира або євродвушка з якісним ремонтом. Квартира гарно перепланована і продумана кожна деталь. Всі меблі і техніка нові, на гарантії. Адреса - Крюківщіна, вулиця Панорамна 2, ЖК "Парадайз Авеню" Квартира знаходиться на 12 поверсі (всього 13 поверхів), має великий балкон-терасу (вихід з двох кімнат) Загальна площа - 46 метрів. В квартирі виконаний якісний ремонт з дорогих матеріалів. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою - В передпокої стоїть велика шафа. - Два енергоощадні інверторні кондиціонери - Вбудована витяжка, мікрохвильова піч, холодильник - Варильна поверхня, духова шафа Bosch -Повногабаритна посудомийна машина Bosch - Кухоний стіл та стільці, великий розкладний диван - Тепла підлога, що регулюється окремо. - Великий бойлер (80л), пральна машина - Велике двохсппальне ліжко, комод, стіл, стелажі - Повноцінна щафа для зберігання. - Велика кількість розеток та освітлення. В ЖК "Paradise Avenue" передбачені власне велике озеро із прогулянковими алеями і рестораном на березі, сучасна школа європейського рівня та два дитсадка, креативні дитячі майданчики, багаторівневий паркінг з боксами для технічного обслуговування, спортивний комплекс, станція прокату велосипедів і велодоріжки, кінологічний стадіон для домашніх тварин, магазини, ресторани, кав’ярні, салони краси. Ціна 67.000 $, (При оплаті готівкою - додатковий торг) Без додаткових комісій для покукпця, свої податки сплачуємо.

власник
можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2

Продам 1к квартиру в ЖК Благород. Знаходиться в с. Крюківщина вул. Богуславська, 6. Загальна площа 32 м2. В квартирі виконані штукатурні роботи, стяжка. Встановлений двухконтурний газовий котел (bosch) та радіатори опалення. Поруч з будинком є зупинка громадського транспорту. В пішої доступності магазини (NOVUS, АТБ, Фора), кафе, ліс, озеро, Нова пошта, Укрпошта, аптеки. Чудове місце для життя та творчості

Богуславська вул., 6

Продаю затишну, простору 1 кімнатну квартиру, ЖК Сакура, вул. Єдності, 6 а, Крюківщика, Бучанський р-н., Києвська обл. Правий берег Києва. Будинок 2017, комфорт класу, утеплений, з індивідуальним отопленням та закритою територією. Середній поверх. Балкон заскленний. санвузол сумістний. Просторий хол. Загальна площа 40,00 кв.м, житлова 17,20 кв.м, кухня 10,10 кв,м. Вихід на балкон з кімнати. Передпокій просторий з вмісткою, глибокою шафою-купе. Ремонт, меблі робилися для себе на довге, майбутнє проживання. Новому власнику лишається, майже, все що на фото. Територія закрита та під наглядом 24/7. Патрульна охорона. Також є закрита автостоянка та гостьові паркомісця. Дуже гарна і зручна локація. Дві державні школи і три дитячих садки, частні дитячі садки та розвиваючі дитячі центри. Спорткомплекс, стоматологія, барбер-шоп, салони краси. Супермаркети Новус, Сільпо, АТБ. Макдональдс, кафе. ЖД станція Вишневе - ЗД Вокзал 18 хвилин. Майже на території дуже чудовий березовий гай для відпочинку чи для компанії "барберкю". Зупинка громадського транспорту, до станцій метро Теремки, Виставковий центр ВДНХ, Контрактова площа. ТРЦ "Республіка", Епіцентр, Ринок "Столичний", Метро, ТЦ Магелан. Розглянемо пропозиції під державні програми: єОселя, 280 стаття, єВідновлення максимально швидко закриваю угоди. Ціна 49 500 у.о. Телефокуйте 063 712 07 86 Тетяна

можливий продаж по єОселя
Єдності вул., 6 А

Продам 2к квартиру з дизайн-проектом / 54 м² / Без комісії Після того, як змінився забудовник, ЖК iHome дійсно заграв новими фарбами: зроблена дорога, тротуари та під’їзні шляхи. Новий дитячий майданчик, швидкісні ліфти та ремонт в холі і коридорах. На відстані 200 метрів (навіть дорогу переходити не треба): ресторани «Дід Мадрид» та «KFC», «ТЦ «Наше небо», в якому відділення «Нової пошти», «Jusk», «Sinsay» продуктовий супермаркет та багато іншого. Квартира на 5 поверсі з вільним плануванням, загально площею 54 м² та дозволяє зробити як 2 окремі кімнати, так і кухню-студію. Ціна: всього $35 000 і ніяких додаткових витрат Дізнатись деталі та призначити перегляд можна за номером - 🏡073 007 6 007 (Viber | Telegram | WhatsApp) [Співпрацюємо з колегами без дублювання в рекламі]

Балукова вул., 1

Продаж 2к квартира в ЖК Orange Park у Крюківщині Києво-Святошинського району знаходиться на вулиці Одеська, 23. Площа квартири 55,51 кв.м., знаходится на 3 поверсі з 10. Гарне планування, дві окремих кімнати, простора кухня, роздільний с/в, 2 лоджії. Опалення- індивідуальне газове, територія закрита від сторонніх машин, висота стель 2,7 м. Концепція житлового комплексу "двір без машин" базується на ідеї створення простору, де автомобілі не займають центральне місце і не переважають над пішоходами та зонами відпочинку. Будинок споруджений з надійних високоякісних матеріалів. Стіни будинка збудовані з газобетонних блоків, фасад утеплений базальтовою ватою та облицьований штукатуркою. Вікна та двері балконів засклены енергоощадними склопакетами. Міцність конструкції будівлі надає монолітний каркас з армованого бетону. Продаж квартири по переуступці Без комісії для покупця

ексклюзив
Одеська вул., 23

Пропонуємо до ВашоЇ уваги власну затишну, квартиру з нещодавно зробленим ремонтом. Квартира робилась для свого комфортного проживання. Додатково встановлені зовнішні електричні металеві ролети на всі вікна. Додатково обезшумлена стіна з сусідами. В квартирі зроблений якісний ремонт. Встановлені якісні міжкімнатні двері. В квартирі в кожній кімнаті і на кухні встановлені якісні інверторні кондиціонери.

власник
можливий продаж по єОселя
Жулянська вул., 2В

Квартира зроблена під євродвушку - окремо спальня та кухня - студія. В квартирі зроблений якісний дизайнерський ремонт. Всі меблі робились під замовлення по індивідуальному дизайну. Натяжна стеля з профілями тіньового шва з лад підсвіткою. Встановлення осмос для очистки води. Скрізь де керамограніт на підлозі - тепла підлога з функцією «розумний будинок» Вс міжкімнатні двері прихованого монтажу. Декоративна штукатурка - мікро бетон. При вході в квартиру встановлена камера відеоспостереження, спостерігати можна з телефону. • Вхідна зона : - велика містка шафа з алюмінієвими рамочними фасадами та наповненням - дизайнерське графітове дзеркало з підсвіткою та поличкою • Санвузол : - тепла підлога з функцією «розумний будинок» - душова кабіна з тропічним душем та змішувачем прихованого монтажу - дзеркало з лад підсвіткою - підвісний унітаз з інсталяцією Geberit - бойлер Gorenje на 80 л • Кухня - студія : - великий зручний розкладний диван - ТВ конструкція з лед підсвіткою - кондиціонер Cooper Hunter з вай фай доступом та очисткою повітря - на кухні 2 рівні з підсвіткою - вся фурнітура системи Blum - підсвітка в шухлядах - вбудований холодильник Whirlpool - посудомийна машина Bosch - духова шафа Bosch - індукційна плита Bosch - вбудована витяжка Eleyus Integra Кімната : - стінові панелі з лед підсвіткою - підвісні приліжкові тумби - зручне ліжко з ортопедичним матрасом - містка шафа з графітовим дзеркалом - на вікнах встановлені тюлі та штори блекаут

можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2

В квартирі встановлений двухконтурний газовий котел та газова плита. В коридорі є : • велика містка шафа • банкетка • роутер В першій кімнаті є : • телевізор • кондиціонер • розкладний диван • велика шафа купе з дзеркалами • крісло Також з цієї кімнати є вихід на балкон, балкон засклений. В ванній кімнаті є : • пральна машинка • велика ванна з душем • рушникосушка • рукомийник з дзеркалом • унітаз На кухні є : • газова плита • двухконтурний газовий котел • холодильник • духова шафа • телевізор • мікрохвильова піч • мийка Затишна обідня зона - стіл зі стільцями. Друга кімната обладнана під кабінет, та її можна переобладнати під спальну кімнату чи дитячу. В кімнаті є : • кондиціонер • телевізор • диван • стіл В цій кімнаті є лоджія , її можна облаштувати зону відпочинку чи ігрову. З цієї кімнати є вихід на кухню.

можливий продаж по єОселя
Одеська вул., 28

ВИГІДНА ЦІНА! БЕЗ КОМІСІЇ ! Продається простора 4х кімнатна ,дворівнева квартира в ЖК « Европейське місто » Дуже затишна квартира зі зручним плануванням. В квартирі встановлений двухконтурний газовий котел та газова плита. На першому поверсі Ви заходите на простору кухню - вітальню з лоджією. Тут є великий розкладний диван, телевізор , обідній стіл зі стільцями. На кухні є : • газова плита • холодильник • духова шафа • мікрохвильова піч • витяжка Санвузол : • душова кабіна • пральна машина • умивальник • унітаз Простора кімната з диваном. Може бути обладнана під кабінет. На другому поверсі є: 3 просторі кімнати. Санвузол. Вбудована гардеробна. Кімната #1 , тут є: • велике двоспальне ліжко • телевізор • містка шафа • приліжкові тумби • комод Кімната #2 ,дитяча, з лоджією, тут є: • велике ліжко • поличка для книжок • makeup столик • стіл зі стільцем Кімната #3 , дитяча, тут є: • ліжко • шафа • спортивна стінка Санвузол : • велика ванна • рукомийник з дзеркалом • унітаз БЕЗ КОМІСІЇ 0.9.7…..9.5…..3.8…..7.7.7….ВІРА

можливий продаж по єОселя
Жулянська вул., 2а

З документами! Без комісії! Видова, велика та з найкращим плануванням квартира з документами в ЖК Європейське місто в заселеному будинку. 36 м2 на 8 поверсі 11 поверхового будинку в ЖК «Европейське місто». вул. Щастя 7 Квартира з легкістю переплановується під «євродвушку». Виконані всі чорнові роботи, встановлений двухконтурний газовий котел, радіатори, лічильники на світло, газ та воду, заведена електрика в квартиру та мокрі точки, гарні вхідні двері з МДФ накладкою.

Щастя, 7

З документами! Без комісії! Видова, велика та з найкращим плануванням квартира з документами в ЖК Європейське місто в заселеному будинку. 44 м2 на 8 поверсі 11 поверхового будинку в ЖК «Европейське місто». Супер планування: велика кімната 16 м2 , кухня- вітальня 16 м2, гардеробна кімната, санвузол та функціональний коридор. З легкістю переплановується під «євродвушку». Виконані всі чорнові роботи, встановлений двухконтурний газовий котел, радіатори, лічильники на світло, газ та воду, заведена електрика в квартиру та мокрі точки, гарні вхідні двері з МДФ накладкою.

Щастя, 7

Продам власну 2-кімнатну квартиру, в середині будинку, тепла, 2-й поверх, в найкращій локації в селі в 2 хв до лісу, в пішій доступності до парку «Характер». Планування: дві великі спальні кімнати, відокремлена вбиральня і ванна кімната, простора кухня, коридор. В одній з кімнат вікна в підлогу. Квартира має загальну площу 66 кв.м, з яких 38 кв. м з теплою підлогою. Тепла підлога виконана на системі Rehau під опресовку, труби шитий поліетилен з утепленням із стіродура. Виконано сантехнічні роботи, розключено каналізаційні труби, встановлено двухконтурний котел Bosch та великі радіатори. Вартість всіх цих робіт вийшла більше 3тис $. Виконана стяжка підлоги та штукатурка стін, встановлені якісні вікна. Квартира розташована на 2-му поверсі і єдина, яка не є кутовою та має з трьох сторін несучі стіни товщиною 70 см, що створює додаткову шумоізоляцію та безпеку під час тривоги. В будинку лише один підʼїзд та всього 20 квартир, паркомісць вистачає всім. В будинку є підвал з кладовими. Заключені прямі договора з ДТЕК, газовою службою та ЖЕКом (щомісячний платіж за обслуговування будинку 660 грн). Квартиру купували для себе і навіть почали ремонт, але змінились обставини. великим плюсом є розташування комплексу біля парку Характер, з великою зоною відпочинку, басейнами, мотузковим парком, рестораном, де щомісяця проходять виступи зірок. Є можливість покататись на сапах та позайматись йогою на природі. За проханням- надішлю відеоогляд квартири.

власник
Краєвидна, 4

Пропоную до продажу однокімнатну квартиру 42м2 в ЖК Агам - Крюківщина, вул. Бакінська 1 Праву власності більше 3х років - мінімальне оформлення. 42м2, 8/10 поверх. Квартира не кутова, тепла. Новий сучасний ремонт з продуманим практичним плануванням. Якісні меблі та побутова техніка іноземних виробників. Все залишається. Простора кухня-гостьова та спальна кімната з гардеробною. ВІДЕОогляд відправлю в любий месенжер по запиту. Автономне опалення - встановлений двухконтурний газовий котел. В пішій доступності маршрутні зупинки, супермаркет Сільпо, Фора, АТБ, МакДональдз. Поруч ЖК Піонерський квартал, Сакура, Евромісто, Баварія, Акварелі 2. Виїзд до Жулянського мосту в 2хв. Запрошую на перегляд в любий зручний час за домовленістю!

Бакинська вул., 1

У продаж пропонується однокімнатна квартира за адресою вул. Панорамна, ЖК PARADISE AVENUE в Крюківщині. Квартира світла та простора загальною площею 43 м² повністю мебльована та укомплектована всією необхідною побутовою технікою. У квартирі виконано якісний ремонт.Вдале планування квартири - всі приміщення роздільні ( кімнати, кухня, санвузол). Навколо будинку доглянута територія з дитячими та спортивними майданчиками, парадні чисті з відеоспостереженням та кодовим замком. Відмінно розвинена інфраструктура в пішій доступності є все необхідне для вашого комфортного життя парки, супермаркети, салони краси аптеки, ринок, кавярні, ТРЦ, школа та дитячий садок. Територія комплекса, що охороняється, з красивим ландшафтом, облагородженим велике озером з фонтаном, дитячими майданчиками, безліч стильних лавок і столів. Є столи для настільного тенісу. Окремий майданчик для вигулу собак. Добре розвинена транспортна розвязка поблизу будинку зупинка міського транспорту – до ст. Вднх на громадському транспорті 10-25 хвилин їзди. Телефонуйте, пишіть! Підемо на перегляди!

Панорамна вул., 2д
1 - 24 з 437 результатів