Продаж великої квартири в районі парку Миру по вул. В. Пугачова. Є відеоогляд. Загальна площа 105 кв. м. Планування: кухня 9 кв. м, 4 роздільні кімнати, лоджія приєднана до кімнати плюс два балкони, санвузол сумісний, є власний тамбур. Квартира дуже тепла, простора. Не має привязки к ліфту. Квартира в нормальному жилому стані, ремонт початку 2000-х. Поруч розвинута вся інфраструктура. Проживати в цьому районі дуже комфортно. Записуйтесь на перегляд.

Пугачова вул., 18

Кременчуг, б-р Пушкина 10; тихий дом; стены кирпич; перекрытие железобетон; этажность 5; подъезд Металлопластиковые окна; рядом подземная парковка для авто; отличная инфраструктура (всё в пешей доступности); удобное транспортное сообщение

Пушкіна бульв., 10

Продам 4-х комнатную квартиру центр, ул.Первомайская. Кирпичный дом, 6 этаж, домофон, не угловая, тёплая, комнаты раздельные, с/у совмещен, небольшая кладовка, кондиционер, бронированная входная дверь, все окна пластиковые, большая лоджия. Порядочные и тихие соседи. Окна во двор. Детский сад, школа рядом, хорошо развита инфраструктура.

власник
Продам центр 4-х комнатную квартиру

Пропонується на продаж 3 кімн квартира у центрі міста по вул. Небесної Сотні. Загальна площа 85,8 кв м . Висота стелі 2.9 м. Чистий підʼїзд. Домофон. Пластикові вікна, кондиціонер. Комісію агентству сплачує покупець

Продам 3 кімн кв сталінка центр

Продам квартиру з прекрасном видом на парк Миру. Три кімнати. Капітальний ремонт . Стіни , стеля , підлога -стяжка. Проводка вся нова. Вікна, вхідні і міжкімнатні двері. Квартира -заходь і живи ) Вбудовані меблі у подарунок. Можливий продаж через державні програми: єОселя, сертифікати, постанови. За більш детальною інформацією по телефону .

Продам квартиру , парк Миру.

Продам 3х ( можливо зробити 4х ) кімн СТАЛІНКУ в ЦЕНТРІ міста по вул.Коцюбинського розташовану на КОМФОРТНОМУ 3 ПОВЕРСІ ЦЕГЛЯНОГО будинку 244м2,жила 196м2,кухня 16м2 Будинок- історична памятка міста Кременчука, закрытый двір,високі стелі, окремі комнаты,залізобетонні перекриття. Квартира під авторський ремонт Площа 244 м2,кухня 16м2 Поруч парк Придніпровський,готель" Кремінь", зона відпочинку,супермаркети,центр міста Перегляд в любий зручний для Вас час

Продам 3х кімн квартиру ЦЕНТР (244м2) район готеля " К

До Вашої уваги класна 3-кімнатна квартира в Центрі Кременчука. Район «Жовтого Аероплану». Загальна площа: 67м2. 6 поверх 9-поверхівки. Покращене планування, чешський проект. Ремонту 8 років. Стан ідеальний. Залишається майже все. Всі перепланування узаконені. Має лоджію та балкон. Чиста, охайна та дуже затишна! Деталі за телефоном.

Продаж 3-кімнатної Центр, ремонт, 67м2, покращений план

Продам трикімнатну квартиру студію в центрі по вулиці Коцюбинського, 4 Квартира знаходиться навпроти парка Придніпровський, повністю готова до продажу. Ця квартира багаторазово перевищить ваші очікування! Залишається все, разом із технікою, стоїть новий кондиціонер до -25, бойлер, нові вхідні високоякісні двері , духова шафа нова - навіть не користувалися. Квартира дуже тепла і не кутова, є балкон застекдений, металопластикові вікна. Ціна: 50000 $

Продам трикімнатну квартиру студію парк Придніпровський

Продається затишна та простора 4 кімнатна квартира з видом на парк Миру! Можливий продаж по програмі Є оселя! Всі кімнати великі, окремі. Кухня велика правильної квадратної форми. Є кладова. Великий тамбур лише на дану квартиру. В квартирі частково замінні вікна на пластикові. На підлозі лінолеум та ковролін. Квартира має три лоджії, одна з яких обєднана з вітальнею (всі зміни внесені у технічний паспорт). Квартира розташована на високому 1 поверсі. Власники квартири є пршими і єдиними власниками, при будівництві даного будинку вже знали яка квартира буде в їх власності, тому додатково ще в процесі будівництва утеплили підлогу. Квартира тепла! Дуже хороша інфраструктура. Поруч є все необхідне для комфортного життя: супермаркет, зупинка міського транспорту, аптека, дитячі садки, школи, професійні навчальні заклади, кафе, чудовий парк, тренажери, дитячий майданчик, гаражний кооператив. Послуги агенції нерухомості оплачуються окремо. Отримати більш детальну інформацію можна по телефону 0687040101 Втілимо Ваші мрії в квадратні метри!

Пугачова вул., 18

Продажа 4 комнатной квартиры в 9 этажном блочном доме. Квартира расположена на 1 этаже на две стороны. Все комнаты раздельные Коридор большой Тёплая квартира Окна частично пластиковые Комнаты раздельные Санузел совмещенный Транспортная развязка в шаговой доступности Работаем по Е-Осели и сертификату На дополнительные вопросы отвечу по телефону на смс НЕ ОТВЕЧАЮ. Услуги агентства оплачиваются отдельно.

Продажа 4 ком  Парк Мира

Житлові комплекси у Кременчук

власник
Гагріна, 22

Продам 3 кім кв на Пугачьова ! 2 пов не кутова, в тихому районі. З ремонтом технікою .та меблями, Поруч 25 школа,дит сад, ринок, зупика,магазини,Пропонуйте обмін, Можна під Є оселю! Подробіці по телефону. Коротке відео квартири скиніу в лічку.

Продам 3 кім кв 2/9 на Пугачьова!

Вітаємо, Друзі! Комісія для покупців по нашім обєктам - 0%! Пропонуємо Вашій увазі 2-во кімнатну квартиру в центральній частині міста. Це дійсно самий центр - перехрестя вулиць Софіївської та Левка Лукяненка (в минулому Горького). Вулиця Соборна - в 3-х хвилинах пішки. Усе необхідне для Вашого комфортного життя знаходиться поруч - від торгівельних центрів чи кавярень до магазинів сантехніки чи нижньої білизни :) Закритий двір з паркуванням для своїх. У дворі дитячий майданчик для маленьких жителів та альтанка з мангалом для їх батьків ;) Верхній поверх девяти поверхового цегляного утепленного нового будинку. Рік побудови - 2013. Обираючи квартиру завжди звертаєш увагу на змінні та незмінні характеристики. Не можна змінити район розташування будинку, вид з вікон, матеріал стін, площу квартири.. Та з цими параметрами в даній квартирі все відмінно) А змінним залишається її стан. На сьогоднішній день квартира максимально підготовлена для проведення чистових робіт саме по вашому проекту. З квартири відкривається неймовірний вид на місто! Це треба побачити на власні очі. Потрапляючи в квартиру відразу відчуваєш простір. На 76-ти квадратних метрах комфортно розмістилися дві окремі кімнати (вітальня та спальня), простора кухня та доволі великий санвузол. Велика лоджія, де можна облаштувати місце проведення часу - не стане вам на заваді. Також у спальні є комора, яка може бути використана як гардеробна. Автономне газове опалення на сьогоднішній день - це безперечний плюс! Тепло та гаряча вода у вас будуть в будь-яку пору року. По всій квартирі змонтована тепла підлога. Лічильники на газ, воду, електроенергію. І ще один приємний сюрприз.. Власники готові залишити вам в подарунок власну комору в підвальному поверсі за умови, що квартиру буде продано до кінця серпня! Є сенс поквапитися ) Отож знаходьте час, телефонуйте та приходьте приміряти цю гідну квартиру на себе. Перегляд квартири можливий за попереднім записом. Олег, ЦН "Проспект"

0% комісії! Двокімнатна в новобудові в Центрі по Софіївській, 72.

Продається від власника простора,світла квартира з меблями і технікою. Три окремі кімнати, велика кухня та санвузол. Два балкони 3м і 6м. Дуже тепла зимою і прохолодна літом, будинок цегляний, стіни в 2цегли. На все лічильники, на будинку лічильник опалення. Ліфт новий. Проводка і труби мінялися. Якісні вікна і двері, натяжні стелі, підлога ламінат. Місцерозташування шикарне, вся необхідна інфраструктура і парки в пешій доступності.

власник
3х Водоканал пр-т Свободы

Затишна, соняшна двокімнатна квартира у новобудові в центрі міста на вулиці Небесної сотні 53 ,( ЖК "Центральний"). 5 поверх, загальна площа 62 м., індивідуальне опалення, консьерж, закритий двір.

власник
2-кімнатна  квартира  в новобудові ( ЖК " Центральний ") 5 поверх.

Продам свою однокомнатную квартиру в ХАРЬКОВЕ шикарном новострое Павловский квартал. Застройщик Жилстрой 2. В строительном состоянии, дом сдан. Не агенство.

Продам свою квартиру

Эта квартира не похожа на другие, потому что в сталинках планировки все разные и практически не повторяются. В этих квартирах много простора из-за больших комнат и высоты потолков. Кухня-столовая, где можно ужинать за большим столом всей семье. Квартира находиться в удобном месте, магазины, кафе, парк, школы, д/садики. Прекрасная транспортная развязка, всегда можно добраться в любую точку города. Звоните 09*********44.

3-х комнатная квартира / Центральная часть/ с ремонтом

Є-ОСЕЛЯ!! Продається шикарна 3-х кімната квартира, покращеного планування -72 кВ.м. Можливо продаж з усім -50000 у.е. Гарна планіровка всі кімнати роздільно,балкон, лоджа , комора. Все для комфортного життя: тихий спальний район, вся інфраструктура рядом : зупинка, маркетопт, лікарня, аптека, стоянка, інше. Капітальний дорогий та якісний ремонт, робилось для себе : змінено всі вікна , двері, фігурні та натяжні стелі, батареї, перепланування: збільшена і утеплена лоджія, кухня -їдальня, світло - все економ, уся проводка -мідь, 2кондиціонери,бойлер,посудомийка,нова кухня ,балкон двері мансарди, балкон та ложка утепленні , шафа у коридорі на всю стіну, підлоги: плитка / лінолеум, невеликий вбудований сейф, дах надійно перекритий у 2 шари, домофон,технічний поверх. Якщо номер не у мережі пишіть на (Вайбер, Телеграм) +80*******50

власник
Продаж 3-х квартири  на Керченській

Продам 3 кім кв на Молодіжному! Готові продати по Єоселі та Євідновленню. Квартира продаєтьмя з великою кладовою -3 кв. Та приватизавоною землею коло будинку під гараж -3 сот. У квартирі установлений безперебійний стабілізатор електроенергії тривалістю до 5 діб. Дві лоджії, м/п вікна, тільки установленна дорога броньована вхідна дверь. Вся техніка та меблі залишаються.

Продам 3 кім кв під  Єоселю!

Продам 4-кімнатну квартиру в центрі Кременчука, по Перемоги. Квартира у хорошому стані. Велика кухня, великий роздільний санвузол, 4 окремі кімнати - три спальні та зала. 3 поверх, не кутова, дуже тепла і комфортна. Залишається усе, що на фото - меблі, техніка. Заходь і живи. Підлога у коридорі та кухні - натуральний граніт. Уся сантехніка справна, без жодних проблем. Вікна виходять по обидві сторони будинку. Є сонячні кімнати, є тіньові. У одній з кімнат встановлено кондиціонер. Два балкони, обидва засклені, усі вікна і балкони пластикові. У квартирі дві обємні кладовки. Площа 88 кв.м., дуже зручне планування для великої сімї. Дуже гарне місце - поряд парки, річка, усе необхідне під боком. Продаж від власника, жодних комісій і переплат. Документи готові для продажу.

власник
Продам 4к квартиру в центрі

Продам квартиру в центре по ул.Победа д.13 ,30-м. от центральной площади и парка .кап.ремонт 80%,деньги на окончания ремонта уступаю +мое оформление .

власник
Продам 2-х комнатную квартиру  улуч. планировки в центре

Простора та затишна квартира в тихому районі міста вул.проспект Свободи 134/1 (р-н Гвардійська) перша лінія , пн будинок . Капітальний ремонт робили для себе :повністю поміняна електропроводка вировняна підлога , стіни, пластикові вікна скрізь , бойлер , кондиціонер …. Квартира перепланована з 4к в 3к зробили велику кухню . Комунальні послуги не великі взимку 2600 грн а у не опалювальний сезон 1200 грн Квартира в дуже гарному стані - заходь і живи ! Продаж від власника, агенства прошу не турбувати . Для перегляду телефонуйте 09******79. Вишлю додаткові фото та відео - огляд квартири . Розглядаємо варіанти обміну на дім .

власник
Продож 4-х кімнатної кв від власника

Продам затишну 4 кімнатну квартиру на Молодіжному, по проспекту Лесі Українки Загальна площа 81 кВ м На 6 поверсі 9 поверхового цегляного будинку Квартира в хорошому житловому стані, зроблено капітальний ремонт В квартирі залишається вбудована кухня, шафи-купе, кондиціонер, бойлер, посудомийна машина, також є сигналізація, утеплена Зручне розташування, поряд вся інфраструктура, зупинки транспорту, магазини, дитячий садок, школа, парк, Аквапарк

Затишна 4 кімнатна квартира Є-оселя

Квартира в доброму охайному стані, не кутова, тепла взимку, прохолодна влітку, ролети на вікнах, кухня-гостьова і 2 спальні, частково меблі, лічильники на воду, газ, світло, закритий двір, поряд Придністровський парк

Продам 3-кімн.кв., сталінку по Перемоги, центр
123...9
1 - 24 з 205 результатів