Ідеальна квартира для вашої родини. вул. Мишуги, 12. Всього 3 хвилини до метро Позняки. 3 кімнати. Поверх: 10/30. Площа: 107 м2. Монолітно-каркасний будинок. Забудовник: «Ковальська». В будинку є консьєрж, відеонагляд, система пожежогасіння, 4 ліфти. 2 окремі кімнати, об’єднала кухня та вітальня. 2 санвузли та балкон. Повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. В санвузлах та коридорі тепла підлога. Квартира супер тепла, а дитяча кімната ще й додатково утеплена. В квартирі є 2 кондиціонери і прокладена основа під третій. Всюди поклеєні шпалери під фарбування. Тож ви можете швидко змінити все на свій смак. Як опція - власник продає свій підземний паркінг прямо біля будинку за окрему суму. Поруч є: дитячий садочок, школа, супермаркети, торгівельні центри, аптеки, кафе, ресторани, зупинки громадського транспорту. Найкращий варіант серед конкурентів. Ціна 60 000$ або найкраща пропозиція. Записуйтесь на перегляд прямо зараз. Всі подробиці тільки по телефону: 096-796-57-00 Руслан

ексклюзив
Мишуги Олександра вул., 12

Продаж 1к. квартира по вул. Чавдар, 38, Дарницький р-н. Площа 38 м2, 16 поверх/24 поверхового будинку. Кондиціонер, вся побутова техніка, пральна машина, бойлер, великий двоспальний диван. Метро Осокорки - 10 хв.пішки, магазини, "Епіцентр".

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 38

Продаж 2-к квартири в Шевченківському районі, на вул. Щусєва, 19/11. Розташована на 1-му поверсі 2-поверхового будинку. Фактична загальна площа 66 кв.м. з терасою. Веранда повністю підготовлена для комфортного життя. Окрема кімната, та вітальня об’єднана з кухнею-студією. Санвузол з теплою підлогою. Зроблений капітальний і сучасний ремонт у 2021 році. Замінено: сантехніка, каналізація із зворотнім клапаном, опалення, електрика, перегородки, підлога, стеля. Проведена кабельна комп’ютерна мережа, встановлена охоронна сигналізація, відеоспостереження. Два входи з під’їзду, та окремий з веранди. Під терасою є простір для господарського зберігання. Вздовж тераси розташований огороджений квітник з різноманітними рослинами, туди ж виведено воду для поливу та миття. Є можливість паркувати авто біля будинку під камерою відеоспостереження. Доглянутий двір, дитячий майданчик. Будинок знаходиться в зеленій зоні, поряд парки, дитяча залізниця, школа та дитсадки, лікарня, пошта, супермаркети, 2 станції метро, зручна транспортна розвязка. До метро Дорогожичи 650 м. (7 хв.), до метро Сирець 800 м. (8 хв.) Ціна 60 000 у.о. Без комісії для покупця. Розглянемо програми кредитування та відновлення житла. Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
Щусєва академіка вул., 19/11

Зниження ціни! Продаж сучасної 1к. квартири-студії 31,3 кв.м. на 14 пов/26 по вул. Камянська, нова адреса - 130 в ЖК комфорт-класу Метрополія, в 5 хвилинах від метро Вирлиця, Дарницький р-н. Будинок 2018 року, монолітно-каркасний, стіни цегла, утеплення мінеральна вата. З панорамних вікон відкривається неперевершений вид на озеро та місто! У квартирі зроблено капітальний якісний сучасний ремонт. Обладнана необхідними меблями та побутовою технікою. Все залишається новим власникам! Квартира дуже тепла, взимку опалення можна включати мінімально, мінімальні комунальні. Територія комплексу закрита та охороняється. Є парковка, укриття, дитячий та спортивний майданчики, зона відпочинку. На першому поверсі продуктові магазини, салони краси, почтомат, банкомат та ін. Будинок дуже зручно розташований у пішій доступності до трьох станцій метро: Вирлиця – 5 хвилин, Харківська та Бориспільська – 10 хвилин. Відмінний варіант під орендний бізнес (дохід від помісячного здавання в оренду від 12 -15тис грн /міс.), так і для комфортного життя однієї людини або сімейної пари. Документи в повному порядку. Власник розглядає варіант продажу під державні програми. Без комісії! Квартира точно варта вашої уваги! Телефонуйте, пишіть, запрошуємо на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6

Продається 3-кімнатна квартира; За адресою: бульв. Гавела (Івана Лєпсе), 79; Загальна площа 55,73 м2; Житлова площа 41 м2, кухня 5,6 м2; Висота стель 2,5 м; 5-й поверх, 5 поверховий будинок; Можливий продаж по єВідновлення; Квартира в хорошому стані, виконаний косметичний ремонт; Квартира продається з меблями та всією необхідною побутовою технікою: ліжко, два дивани, дві шафи-купе, пральна машина, холодильник, Духова шафа + варильна поверхня газова, кондиціонер, телевізор, мікрохвильовка; Планування: дві роздільні кімнати 10,2 та 12.6 м2, вітальня 18,2 м2 із заскленим балконом, кухня 5,6 м2, роздільний санвузол та коридор; Квартира не кутова; Будинок цегляний; Розвинена інфраструктура все необхідне розташоване в пішій доступності: школа, дитячий садочок, супермаркети (АТБ знаходиться на першому поверсі будинку), відділенні НП, аптека, кафе, НАУ, мальовничий парк Відрадний, один із найкращих парків Києва; Хороша транспортна розвязка яка дозволяє на автомобілі або на громадському трансорті дістатись до всіх районів Києва, трамвай, швидкісний трамвай, маршрутки, метро Берестейська та Шулявська 15 хв на транспорті; Телефонуйте домовимось на перегляд.

ексклюзив
Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 79

Чудова квартира з дизайнерським ремонтом! Поруч з домом озеро! Гарний варіант для інвестиції! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Бориса Гмирі, 20. Виконано новий дизайнерський євроремонт у скандинавському стилі, ніхто ще не проживав. Планування по типу студії, спальна кімната гарно відокремлена. Підлога встелена ламінатом, на балконі — плитка. На стінах поклеєні шпалери під фарбування. У кімнаті є розкладний диван з повноцінним спальним місцем, велике ліжко 160 х 200 та новий кондиціонер. У ванній — душова система. Повністю замінені труби, вся електрика прокладена заново. Заведений в щитку інтернет. Меблі та техніка, що видно на фото — залишається та входить у вартість. Будинок 2021-го року будинок. Закрита територія, шлагбаум, охайний, доглянутий. У домі є укриття, через дорогу — бомбосховище. Поруч знаходяться ТРЦ «Аладдін» та «Піраміда», гіпермаркети «Епіцентр» та «Метро». Неподалік розташовані супермаркети «Новус», «Сільпо», «АТБ», банки, поліклініки, аптеки, ресторани, кав’ярні, салони, школи Київська Русь та Скандинавська гімназія, дитячі садочки, спортзали. Є чудове місце для активного відпочинку — озера поруч з будинком. До станції метро «Позняки» — 10 хвилин пішого ходу, автобусна зупинка під домом. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Бориса Гмирі вул., 20

Помешкання з функціональним плануванням! Додаткове приміщення під гардеробну! Продається 3-кімнатна квартира на проспекті Маршала Рокосовського, 2. Загальна площа — 70 м2. Найкраще планування, великі окремі кімнати правильної форми. Роздільний санвузол, простора комора, яку можна облаштувати під гардеробну. Житловий стан помешкання, потребує косметичного ремонту. Меблі та техніка залишаються. Будинок серії БПС 1973-го року. В підїзді замінені ліфти, все чисте та доглянуте. Охайний двір, є місце для паркування авто. Біля будинку все необхідне для комфортного проживання. Також біля будинку є своя інфраструктура: магазини, аптеки, кав’ярні, школа, садок, ринок, «АТБ», «Сільпо», садовий центр, «Епіцентр». Поруч бювет з питною водою. До метро «Мінська» — 10 хвилин на транспорті, до станції метро «Оболонь» — 25 хвилин. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Рокоссовського маршала просп., 2

ПРОДАЖ! Велика 1к квартира з меблями у ЖК "МЕГА СІТІ" Харківське шосе 19А в Дніпровському районі: • Не кутове планування з гарним краєвидом на 20/26 поверхового будинку. Монолітно-каркасний 2008р. • Площа 60 м2. 60,1/25/13. • Світла, тепла квартира, укомплектована повністю меблями та необхідною побутовою технікою. • Кімната 25,3 м2 зонована на 2 частини: спальню з місткою шафою та зону вітальні з великим вікном. Є кондиціонер. • Кухня 13.4м2 із виходом на засклений балкон, укомплектована необхідною побутовою технікою та меблями з деревяними фасадами. • Санвузол роздільний оздоблений плиткою, ванна, бойлер, електрична рушникосушарка. У туалеті є невеличка комора. • Вбиральня 4м2. • Загальний стан квартири охайний та готовий для проживання сімї або орендного бізнесу. • Низькі комунальні платежі. Стандартні тарифи. • У підїзді чисто. Домофон. 3 Ліфта. Поруч невеликий паркінг з мийками та шиномонтажем. • Поряд з будинком багато невеликої комерції та супермаркет "Велика Кишеня", "BOX", кавярні, аптеки. У пішохідній доступності школа №42 з басейном. • Дуже зручна транспортна та автомобільна розвязка. Метро "Дарниця", "Лівобережна" "Чернігівська" або "Позняки", "Бориспільська", "Харківська" 10-20 хвилин транспортом. • Готова до продажу. Без зареєстрованих. • Перегляньте відеоогляд квартири за посиланням і записуйтесь на перегляд. • Ціна 60 000 у.о. Без комісії +38 063 974 67 31 КОЛЕГАМ БЕЗ ДУБЛЯЖУ РЕКЛАМИ.

ексклюзив
Харківське шосе, 19А

власник
Бориспільська вул., 3

Продається затишна 1-кімнатна квартира з меблями та технікою від ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЇ!!! Теплий будинок 2010 року забудови, в будинку ОСББ, гарна прибудинкова територія, ремонт по всіх поверхах, відеонагляд. Встановлюється ГЕНЕРАТОР під ліфт, воду та опалення!!! У квартирі залишаються меблі та техніка. Два телевізора, пральна машина, холодильник, СВЧ піч, мультіварка, бойлер Tesy, сантехніка Nobili. Є велика утеплена лоджія з ремонтом. Поруч є: - магазини - кафе - дитячі садочки - школи - розвиваючі кружки - спортивні клуби - басейн - ТРЦ «River mall», де є все для розваг.

власник
Урлівська вул., 38

єОселя , БЕЗ КОМІСЇЇ , всі документи готові до угоди, власник в Україні . БУДИНОК МАЄ ГЕНЕРАТОР. Продається 1-но кімнатна квартира в будинку за адресою вулиця Здолбунівська 13. Будинок у гарному стані під керуванням ОСББ з адекватною вартістю комунальних послуг, працюють усі без виключення технічні системи будинку. Відеонагляд ,консьерж, магазин, стоматологія, перукарня, заклад швидкого харчування та інше . Квартира у гарному стані з вдалим плануванням, має РОЗДІЛЬНИЙ сан. вузол, двоспальне ліжко, диван, кухонні меблі, робочий стіл з кріслом, невелика гардеробна при вході у квартиру. Пральна машина, бойлер чи централізоване водопосточання на Ваш вибір , лічильники на всі коммунікації включаючи опалення. Документам більше 3-х років, технічний паспорт внесений у ЄДЕССБ, прописаних не має, боргів, обмежень не має, повністтю готові до угоди. Перегляд у будь який час, Власник. єОселя , без комиссии , все документы готовы. Собственник в Украине Продается 1-комнатная квартира в доме по адресу Здолбуновская улица 13. Дом в хорошем состоянии под управлением ОСМД с адекватной стоимостью коммунальных услуг, работают все без исключения технические системы дома. Видеонаблюдение, консьерж, магазин, стоматология, парикмахерская, заведение быстрого питания и другое. Квартира в хорошем состоянии с удачной планировкой имеет раздельный сан. узел, двуспальную кровать, диван, кухонную мебель, рабочий стол с креслом, небольшая гардеробная при входе в квартиру. Стиральная машина, бойлер или централизованное водоснабжение по Вашему выбору, счетчики на все коммуникации включая отопление. Документам более 3-х лет, технический паспорт внесен в ЕГЭСБ, прописанных не имеет, долгов, ограничений не имеет, полностью готовы к сделке. Просмотр в любое время. Собственник.

власник
можливий продаж по єОселя
Здолбунівська вул., 13

Продається 2-кімнатна квартира з роздільними кімнатами. В 10-15 хвилинної доступності до метро Сирецька або Нивки. 5 поверх 9-ти поверхового будинку. Квартира утеплена, балкон засклений, укомплектована необхідними меблями та технікою. Магазини, нова пошта, поліклініка поруч. Вікна виходять у двір.

Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 59

Продам 2-кімнатну квартиру з Євроремонтом , Деснянський район, Троєщина, Бальзака 55. Хороший будинок серії АППС 1996 року будівництва. Загальна площа квартири 55м2, житлова 29м2, кухня 8м2. Розташована на 13 поверсі 15 поверхівки. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Квартира вкладень не потребує, просто перевозите речі і все. Спальний район із розвиненою інфраструктурою, поруч школи і садочок прямо у дворі. Важливо, що квартира утеплена ззовні, має теплий пол у великій кімнаті. У квартирні залишається вся вбудована мебель ( великі шкафи купе, ліжко- шкаф, кухня) і техніка ( кондиціонер, бойлер, плита і духовка, можливо пральна і сушильна машина), інше за домовленістю. За більш детальною інформацією - Телефонуйте.

Бальзака Оноре вул., 55

Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру в ЖК «Great», Причальна 1\5, буд. 12, здача в експлуатацію серпень 2024 року. Квартира знаходиться на 10 поверсі , загальна площа – 41,6 кв.м., житлова – 12,69 кв.м., кухня – 17,42 кв.м.. Квартира з панорамними вікнами на вулицю Здолбунівська, після будівельників. Має функціональне планування, що дає вам можливість зробити все за своїм смаком та бажанням. Внутрішні роботи – від забудовника: Стіни – без додаткового оздоблення, Підлога – чистова цементна стяжка, під стяжкою виконано розведення води, Санвузол - гідроізоляція, встановлено систему опалення з регульованими радіаторами, Встановлені лічильники: гаряча, холодна вода, електрика, опалення. ЖК «Great», – це сучасний проект, який пропонує високий рівень комфорту та безпеки своїм мешканцям. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни - з керамічної цегли, внутрішні - керамобетонний блок із шумоізоляцією. На території комплексу спортивні та дитячи майданчики, прогулянкові алеЇ, магазини. кафе, ресторани, салони краси, перукарні, аптеки, паркінг (наземний та підземний). Поруч вся необхідна інфраструктура: в пішій доступності метро Осокорки – 20 хвилин, ТРЦ “River Mall”– 5 хвилин, Яхт-клуб “Рів’єра”, поруч автобусні і маршрутні зупинки, магазини: “Novus”, “Сільпо”, “Білла”, дитячі садки, школи. Покупка цієї квартири стане вашим найкращим інвестиційним рішенням.

Причальна вул., 12

Продається 3 кім. квартира з роздільними кімнатами загальною площею 68,6 м.кв. що розташована на 6 поверсі 9-ти поверхового будинку по пр. Свободи 1 А. Будинок - керамо-бетонна панель 1984 року утеплена зовні. Квартира придатна до проживання та потребує, за необхідності, ремонт. В квартирі поміняні труби, є лічильники на воду, газ, встановлене металопластикове вікно на кухні. Висота стелі 2.6 м. Є застеклені балкон та лоджія. Розмір кухні можна розширити на 1 м. за рахунок кладовки. Право власності- держакт на приватизацію. Будинок знаходиться в тихому дворі поряд з дитячим садочком Дивоцвіт, школою № 242. Зручна локація, в пішій доступності ТЦ Орнамент, Сільпо, зупинки транспорту, ринок, медичні заклади, банки. До проєктованої станції метро Варшавська – 10 хв пішки. Сусідні вулиці: Правди (Європейського Союзу). Фото актуальні. Перегляд у зручний для вас час. Вартість 60000 у.е. Телефонуйте, пишіть в Telegram, за номером, що вказаний в об’яві!

Свободи просп., 1 А

Продаж 1 кімн.квартири ЖК Лебединий, м.Харківська. «Лебединий» – житловий комплекс на вул. Ревуцького, 40в, поруч з метро «Харківська»,Дарницький район. Три будинки комфорт-класу. Будинки утворюють закритий з трьох сторін двір. Наземна парковка та підземний паркінг. Чудовий краєвид із квартири - на озеро. Квартира розташована на 16 п./25 поверхового будинку. Загальна площа квартири- 40 кв.м. Є місце під велику гардеробну, балкон-за рахунок котрого можливо збільшити кухню, або залишити як є. По сусідству велике озеро, поблизу розташовується зручна розвязка, відділення банку, McDonalds, продуктовий ринок, супермаркети, лікарня і кінотеатр. Неподалік знаходяться кілька кафе, поруч є школи, басейн, спортивний центр і дитячі садочки. Власник в місті, швидкий вихід на угоду, гарна ціна, дзвоніть перегляд квартири в будь який зручний час для вас.

Ревуцького вул., 40в

Продается уютная квартира на Печерске, всего в 5 минутах ходьбы от станции метро "Печерская". Площадь - 30м2. Идеальный вариант для одного человека или пары. В квартире есть все необходимое для комфортного проживания. На 1 этаже суши-бар "Евразия". Звоните по номеру +38 (068) 787-90-26 для дополнительной информации и записи на просмотр.

Лесі Українки бульв., 19

Відомчий будинок, доглянутий підїзд, домофон, чистий ліфт, своя бойлерна (на два будинки). Квартира в гарному житловому стані. Встановлені склопакети, лоджія та балкон засклені, імпортні багатосекційні радіатори - чеські, в зимовий час дуже тепло. Газифыкована! Кухня та савузол в кахлі, встановлені лічильники води, в кімнатах паркет, з безпеки - подвійні бронедвері з фінськими замками. З техніки: холодильник, плита з духовкою, мікрохвильова піч, пральна машина, кондиціонер. Середній зручний поверх. Сонце вранці в спальні, квартира світла, влітку прохолодно, взимку тепло. Найкращий варіант! Телефонуйте, з повагою, Дмитро Олександрович.

Митрополита Андрея Шептицького вул. (Луначарського Анатолія), 24Г

Продается 3 х комнатная квартира на Троещине, Сержа Лифаря 1, квартира расположена на 7 этаже, в квартире пол года назад сделан ремонт, приятный бонус кладовка на этаже 5 кв

Сержа Лифаря вул. (Сабурова), 1 в

Квартира з якісним ремонтом,вбудована кухня з сучасною побутовою технікою,кімната мебльована,кондиціонування в квартирі,панорамний балкон,нові склопакети,броньовані двері.Ванна кімната сумісна з якісною інсталяцією.В коридорі будована шафа.Поруч гімназія біотехнологій №177 та заклад дошкільної освіти №17. Поруч великий парк "Юність" зі спортивним комплексом.Поруч магазини,кафе ресторани.Зручна транспортна розвязка. В будинку газ, воду та світло не вимикають. Квартира для комфортного проживання!

Ніщинського Петра вул., 6

продається 2 кімнатна квартира Дніпровський район, Північно-Броварський масив, вул. Миропільська 13, Будинок серії Т-4 1993 року будівництва, біля метро Чернігівська Загальна площа 57 кв.м Житлова площа 31 кв.м Площа кухні 9 кв.м Поверх 13/16 Санвузол роздільний В квартирі залишається вся техніка та меблі, Квартира має 2 лоджії, вихід з кухні та з кімнати, Стан житловий, в будинку два ліфти, вантажний та пасажирський. нові лічильники на світло та воду, вода централізована, гаряча вода є завжди. Поруч є абсолютно все для комфортного та щасливого життя: магазини, кафе, спортзал, ринок, парк, трамвайна зупинка, школи, заклади, дитячі садки, аптека, лікарня, паркінг. Ціна 60000 доларів, без% Дзвоніть, пишіть, З повагою Захар

Миропільська вул., 13

Без додаткових витрат для покупця. Однокімнатна квартира в ЖК OkLand на Соломянці, Севастопольська площа. просп. Повітрофлотський 56. 3-й будинок, 1-ша секція. Поверх 16 з 24. Загальна площа - 44,1 м2, житлова - 16,23 м2, кухня-вітальня - 16,84 м2. Вид із вікон у двір. У даному ЖК до продажу є різні варіанти планувань на різних поверхах. Будинок побудований і введений в експлуатацію. Стан від забудовника: на підлозі лазерна стяжка, встановлені панорамні вікна, радіатори, вхідні двері, лічильники на все, пожежна сигналізація. Встановлено систему енергозберігаючих квартир. Перша черга. Можна одразу отримувати право власності та заходити на ремонт. Доступ до квартири є. Показуємо за домовленістю. ЖК OKLAND, ЖК Окленд, ЖК Окланд, Повітрофлотський, Повітряних Сил України

Повітрофлотський просп., 56

Пропонується затишна квартира в цегляному будинку на вул. Сосницька 10 . В квартирі якісний ремонт. Продається з меблями і технікою Будинок дуже теплий , Чисте та охайне парадне , 2 ліфти , просторе подвірʼя. Дитячий та спортивний майданчик. Багато місця для паркування авто, поруч автостоянка, зупинки громадського транспорту . Ідеальний варіант для життя або під орендний бізнес. Пропонується без комісійних.

Сосницька вул., 10

Без комісії. Продаж 2 кв Валерія Лобановського 39Б. 12/14 пов. Цегла, газ, 54/31/9 кв.м., засклена лоджія зі спальні. Двостороння квартира із шикарною панорамою Києва. Квадратна кухня з меблями, окремий санвузол у кахлі обладнаний бойлером. Затишний передпокій із зручною нішою для зберігання речей. В парадному нові швидкістні ліфти , вхід з домофоном. Зелений двір, поруч школа, садочок, супермаркети, ринок. В пішому доступе парк .До метро Вокзальна 15 хв транспортом, відмінна транспортна розвязка. Ціна 60000 у.е.без комісії для покупця. Ключи в ріелтора. перегляди за домовленістью.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 39Б
1 - 24 з 4 120 результатів