1к квартира на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку, загальна площа 23,5 м2., житлова 12.45 м2., кухня 5.53 м2, за адресою : вул. І.Виговського ( М. Гречко ), 24. Квартира під ремонт, підведено світло, газ, гаряча, холодна вода, опалення централізоване, санвузол суміжний. Встановлені лічильники на електро та водопостачання. Протиударні металеві двері з двома якісними замками, металопластикові вікна. Іде монтаж нового ліфту. Чисте повітря, поруч ліс, озера. Розвинена інфраструктура, поруч Нова пошта, АТБ, ТРЦ RETROVILLE, супермарект NOVUS, школи, садки, поліклініки, стоматологія, салони краси, сучасні дитячі та спортивні майданчики, закрита територія, зупинка транспорту на всі напрями. До метро Нивки, 15 хв. на транспорті. Можливий безготівковий розрахунок. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат ; 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) .

ексклюзив
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 24

Продається 1-кімнатна квартира на проспекті Червоної Калини 55А, Київ! 7 поверх 9-поверхового будинку з пасажирським ліфтом. Загальна площа: 34.5 м². Ідеально для тих, хто хоче створити ідеальний простір для життя за власним смаком! Відмінне розташування: неподалік від декількох шкіл та дитячих садочків, ринок «Фестивальний», багато магазинів. Ціна: $15,000 або найкраща пропозиція. Продаж без комісії! Звертайтесь: Михайло, телефон: 0932179684 Не пропустіть шанс придбати квартиру у затишному районі Києва за доступною ціною!

власник
Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 55А

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам смарт квартиру в комун. квартире. на ул. Семашка 8( 7 Метро Житомерская, 6 минут Академгородок) В комунальной квартире сделан полностью капитальный ремонт. В комнате также сделан капитальный ремонт, мебель,( 2 встроенных шкафа) бытовая техника вся новая ( стиральная машинка, холодильник, телевизор ,бойлер свч печь, газовая печь, электропечь) Есть своя небольшая встроенная кухня, так же есть туалет, и душ свои изолированые от соседей. Заходи и живи!!

Мирослава Поповича вул. (Семашка), 8

1-кімнатна квартира в Соломянському районі, на вулиці Вишнева 10,сучасний житловий комплекс Liberty Park.Розташована на 3-му поверсі 4поверхового будинку. Загальна площа 20 м2. Будинок монолітно-каркасна конструкція, матеріал стін - газоблок з утепленням, залізобетонні перекриття. Будинок зданий, право власності на руках. Двір закритого типу. До найближчого метро «Теремки» 15 хвилин пішки. На протилежній стороні знаходяться: Metro, Епіцентр, Столичний ринок, ТРЦ «Республіка» та ін.

можливий продаж по єОселя
Добробутна вул., 10

Продажа 1-но ком квартиры по ул. Космонавта Волкова,24, Лесной массив. Общая площадь 22 кВ.м, 9/9 эт. Уютная и очень светлая квартира (большое окно и балконная дверь, окна на восток) Окна выходят на лес. Балкон вдоль всей квартиры. Сделана черновая штукатурка, поменяна электрическая проводка. В квартире новые металлопластиковые окна (в пленке), трехслойный стеклопакет, зимой очень тепло. Соседи хорошие, тихие, взрослые люди, как часто бывает в таких домах. Идеально подойдет студентам или молодой семейной паре в качестве первого жилья. Район тихий и уютный, рядом есть детские сады и школы. Настоящий уголок тишины в шумном Киеве. До метро пешком - 30 минут, рядом остановка маршруток, которые ходят каждые 5-10 минут. Рядом с домом есть Сильпо, на райончике уютные кофейни, есть пиццерии и рынок.

Поповича космонавта вул. (Волкова космонавта), 24

Без % Продаж кімнати в гуртожитку. Сталіна, висока стеля, продається з усім що на фото і стіралка, гарно здається, поверх закривається, є склопакети, кахель, є бойлер, подвійні броньовані двері, є у кожного своє місце на кухні і в с/ в для стіралки, місце для сушки білизни. Ремон в підїзді, ОСББ. Гарна розвязка в будь-який куточок міста. Поруч школи, садочки, торгові точки, аптеки, зупинка транспорту, Дарницька площа, ЖД вокзал Дарниця, метро 5-10 хвилин. Вільна, ключи відразу.

Гашека Ярослава бульв., 15

Продається квартира. Частково зроблено ремонт (заміна проводки, в кімнаті вирівняні стіни, зроблено стелю) Ванна сидяча. Балкон із кімнати. Санвузол суміщений. Зелений двір. Метро мінська 15 хвилин транспортом

Рокоссовського маршала просп., 3а

Генератор в будинку - світло є завжди! Квартира з панорамними вікнами. Опалення автономне (в будинку власна котельня). Вікна двокамерні, двері - броньовані, не від забудовника. Будинок монолітно-каркасний, стіни між квартирами з газоблоку. Ззовні стіни будинку утеплені мінеральною ватою. Недолік - півповерху треба йти пішки від ліфта (деталі за телефоном). Триває оздоблення поверху. Є консьєржка, будинок повністю закінчено , цілодобова охорона. Територія ЖК закрита, вхід лише за магнітним ключем. Зупинка транспорту біля будинку, в ЖК власне маршрутне таксі. До станцій метро Голосіївська, Деміївська, Видубичі - 10 хвилин на авто або ж 15-30 хвилин на громадському транспорті. Є автопарковка у дворі, та ззовні, заплановано також закінчення будівництва паркінгу. На території є продуктові магазини, кафе, стоматологія, аптека, салони краси, будівельний магазин, в пішому доступі АЗК, Нова пошта, державні дитячі садочки та школи. В підїзді є поштомат, автомат води та IBox. Вигідний варіант для життя, так і під оренду, також підійде під комерцію. Продаж за правом власності, прописка можлива, техпаспорт передаємо на угоді. Чекаємо на перегляди та питання. Також надаємо відео-огляд квартири та інфраструктури ЖК за запитом.

Ракетна вул., 24

Продаж 1 кім. смарт-квартири, вул. Вишнева 6/8 (Жуляни). Без комісії. Загальна площа 18,1 кв.м., житлова 11,4. Будинок збудований за індивідуальним проектом у 2021 році. Квартира з ремонтом, меблями, технікою. Вікно виходить у двір будинку. Будинок знаходиться в тихому місці, приватного сектора, неподалік окружної дороги, прямо навпроти ринку "Столичний". поряд з будинком дитячий садок, АТБ, Фора, авторинок. "Епіцентр", трц "Республік", "Метро" знаходяться за 15 хвилин пішої прогулянки. Окружною дорогою ходить маса громадського транспорту, що дозволить з легкістю доїхати практично до будь-якої точки Києва - 15 хвилин до метро. Житомирська, 10 хвилин до метро Теремки. Ціна 24000 у.о. Без комісії для покупця (097) 411-15-16; 05034157770 – Євген. Продажа 1 ком. смарт-квартиры, ул. Вишнева 6/8 (Жуляны). Без комиссии. Общая площадь 18,1квм., жилая 11,4. Дом построен по индивидуальному проекту в 2021 году. Квартира с ремонтом, мебелью, техникой. Окно выходит во двор дома. Дом находится в тихом месте, частного сектора, недалеко от окружной дороги, прямо напротив ринка "Столичный". рядом с домом детский сад, АТБ, Фора, авто-рынок. "Эпицентр", трц "Республик", "Метро" находятся в 15 минутах пешей прогулки. По окружной дороге ходит масса общественного транспорта, что позволит с легкостью доехать практически в любую точку Киева - 15 минут к метро. Житомирская, 10 минут до метро Теремки. Цена 24000 у.е. Без комиссии для покупателя. (097)411-15-16; 05034157770 - Евгений.

Вишнева вул., 6/8

Продається двоповерховий, цегляний будинок в селі Заворичи, Броварського району в дачному кооперативі " Ватутінець" в 55 км від Києва. Загальна площа будинку 106,7 кв.м. Простора веранда. Спальня 9 кв.м, коридор, кухня, сходи. Також в будинку є гараж. На другому поверсі дві кімнати по 15 кв. м. та великий балкон. Земельна ділянка 12 соток. Власна свердловина, туалет на вулиці. На території фруктові дерева, кущі смородини та виноград, ліс навпроти будинку. До жд станції " Заворичі" і магазинів 10 хв пішки. Телефонуйте!

Дачна, 266

Без комісії для покупця! Продається смарт-квартира за адресою вул. Світла, 3д у секції 5 на 18-му поверсі 25-поверхового будинку. Загальна площа квартири 24,5 м.кв. Квартира світла, затишна, з правом власності. З вікон відкривається чудовий краєвид на ліс. Житловий комплекс розташований у сосновому лісі за кілька хвилин пешої ходи від станції метро Бориспільська. На території ЖК є СТО, спортивний клуб, дитячий майданчик, місце для барбекю, супермаркет Пчілка, ресторани, кав`ярня, салони краси. Поряд з ЖК є 3 озера. Біля житлового комплексу знаходиться зупинка міського транспорту, що дозволяє зручно дістатися будь-якої частини Києва.Також до вашої уваги пропонується ще декілька смартів у 5 секції на різних поверхах по переуступці. За бажання, перед оформленням договору купівлі-продажу, є можливість оформити право власності. Дуже вигідна пропозиція для покупців під інвестиції!

Світла вул., 3Д

Смарт квартира 24.5 кв.м. в клубному будинку «Liberty Park» по вул. Вишнева, 10-12, Соломянський район. Будинок повністю готовий, введений в експлуатацію, всі комунікації підключені. Видача ключів запланована на весну 2024 року. Продаж по документам. ЖК «Liberty Park» знаходиться на перехресті Соломʼянського та Голосіївського району. Житло класу «комфорт», стіни з цегли, утеплений мінеральною ватою, панорамні вікна, закрита територія з постійним відеонаглядом. Зручна транспортна розвʼязка та інфраструктура. До метро Теремки/Іподром 20 хв пішки, 5 хв до зупинки громадського транспорту. В пішій доступності АТБ, Епіцентр, ТРЦ Республіка, ринок «Столичний», дитячі садочки, школи, парк, озеро. Хорошо подойдет под бизнес (салон красоты) Возможен обмен на Автомобиль

можливий продаж по єОселя
Вишнева вул., 10

Продается смарт квартира площадью 20м на 3 этаже 4-х этажного дома. Недалеко от метро Славутич, Осокорки. Теплый дом с двухкамерными стеклопакетами. Улица Подлипка 2 Квартира с техникой - стиральная машина, холодильник, вытяжка, бойлер, газовая плита, встроенная кухня, двуспальная кровать с новым матрасом. На участке - зона отдыха с беседкой. Возле дома –парковка для машин. Рядом становки автобуса и маршрутки до Славутича и Осокорков. Пешком до метро 20 минут, на транспорте - 5 минут. Для активного отдыха – рядом Днепр 100 метров.

Підлипко, 2

Світла, затишна квартира, в ЖК комфорт-класу LIBERTY PARK, високий перший поверх (є повноцінний цокольний поверх), зручна геометрична форма квартири дозволить функціонально використати простір, стан після будівельників, можна зробити все на свій смак і за власним дизайн-проектом, чистий підїзд, плануються дитячі майданчики, гостьовий паркинг, розвинута інфрастуктура району: в пішому доступі супермаркети, гипермаркети, ринок Столичний, ТРЦ Respublika, зручне транспортне сполучення, поряд зупинки громадського транспорту.

Вишнева вул., 10

Продам свою однокімнатну квартиру -студію в ЖК Wood Park , провулок радистів ,18 Деснянський район.Загальна площа квартири 33,1 кв.м., цокольний поверх. Будинок розташований у лісовій котеджній зоні м.Києва 10 хвилин транспортом від м.»Лісова».Будинок цегляний ,квартира після будівельників,комунікації підключені,тарифи міські, індивідуальне електро опалення,в будинку вже створено і працює ОСББ, домофон,біля будинку критий паркінг. Будинок зданий в експлуатацію ,право власності на руках. Інфраструктура: місце для життя з дітьми, школа ,дитячий садок ,майданчик,магазин,укрпочта ,нотаріус ,кафе ,піцерія ,супермаркет ,озеро з пляжем,парк ,чисте повітря.Комунікації: Електрика, Центральна каналізація, Центральний водопровід, Вивіз відходів, Асфальтована дорога

власник
Радистів вул., 18

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Зодчих, 10. Гарний стан помешкання, з окремою кімнатою, після капітального ремонту, кухнею, вітальнею та санвузлом. Повна комплектація — усі меблі та техніка залишаються новим власникам, а саме: телевізор з приставкою Т2, пральна машина, холодильник новий, плита газова нова, мікрохвильова піч нова, усі меблі ,двух ярусная кровать, нові батареї, полотенце сушитеть, новый кафель кухня, ванная. Затишна квартира. Будинок цегляний, дуже теплий. Зелений та доглянутий двір. Добре розвинена інфраструктура, в пішій доступності супермаркети «Фора» та «АТБ», школа, дитячий садочок, амбулаторія. Неподалік найдешевший в місті базар — «Дніпро». Поряд з будинком зупинка швидкісного трамвая, звідки ви за 15 хвилин можете дістатися центру міста. Також неподалік зупинка громадського транспорту. Дуже вдала локація, оскільки у пішому доступі є все необхідне. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. ріелтор .25000уе Світлана 0962282327,0937054133

Зодчих вул., 10

Киев, Сырец, Продам 1-кімнату квартиру в Шевченківському районі В ПЕРШІЙ СЕКЦІЇ вул. Українська, Поверх - 19-й / 26 Загальна площа -39 м2 Житлова - 18 м2. кухня 11 м2. Прекрасне планування, з балконом. При здачі на підлозі стяжка будутхороші металопластикові вікна, радіатори, лічильники на тепло, воду і електрику. Комплекс розташований в оточенні 3-х парків: (Сирець, Нивки і Дубки), Дитяча залізниця, ставки, поруч: дитяча школа мистецтв, дет сади, коледж, університети Американське посольство, супермаркети, магазини, в 5 хв. ходьби районна поліклініка, екологічна зелена зона. Хороша транспортна розв"язка: поруч м. Дорогожичі 15 мін.ходьби, Нивки 20 хв. хотьбисі Сирець 10 хв. ходьби, виїзд на Дегтярівську, Теліги, Мельникова, пр. Перемоги, і т. д. Будинок монолітно-каркасний, утеплений мінватою (100-150 мм) (термодом) 2х-камерні метало-пластикові, енергозберігаючі склопакети, металеві вхідні двері, підводи комунікацій, на підлозі стяжка, окремий теплосчетчик на квартиру. Прямо біля будинку кінцева 432 маршруту. В 5-10 хвилинах тролейбуси 16, 19, 27 і т. Д., Трамваї 14, 15, безліч інших маршруток Прекрасне місце для проживання, відпочинку та здачі в оренду, відмінний вид з вікон. Будинок побудований.

Українська вул., 6

Продаж 1-к квартири студії в ЖК ВудПарк 2, провулок Радистів, Биківня, Деснянський р-н. Квартира знаходиться на 3 поверху з 5. Загальна площа 17,8 кв.м. Будинок цегляний, Квартира з чорновою обробкою ( штукатурка стін). Комунікації підключено, тарифи місцеві. Опалення індивідуальне електро, центральна каналізація, в будинку ОСББ. Будинок майже повністю обжитий, зараз активно роблять ремонти. Wood park - це затишний клубний будинок з видами на природу. Комфортне житло прямо посеред лісу. Комплекс належить сегменту житлової нерухомості класу «комфорт». Житловий комплекс «Вуд Парк» спроектований в сучасному архітектурному стилі, який гармонійно поєднується з навколишнім простором. Якісні матеріали, технологія будівництва та приємна архітектура будинку, піша доступність до магазину Фора, пошти, кавярні, школи, дитячого садка, аптек та зупинки транспорту є перевагою цього комплексу. До найближчої станції метро «Лісова»- 10 хвилин транспортом. Будинок ЗДАНИЙ! Квартира з документами. Запрошуємо на перегляд.

Радистів вул., 24

В Оболоньскому районі за гарну ціну продається квартира в жилому стані ,але під ремонт вашої мрії. Будинок цегляний, будинок стоїть у дворі, а не біля дороги, КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ДАХУ робили у 2021році. Поруч є АТБ., Сільпо, аптеки, банки, школи, спортмайданчик.Транспортна розвязка ДУЖЕ ГАРНА - до метро Оболонь 10 хв. маршруткою , а також 30-40 хв до центра міста. Квартира вільна для заселення.ТЕЛЕФОНУЙТЕ З ЗАДОВОЛЕННЯМ ВІДПОВІМ НА ВСІ ВАШІ ПИТАННЯ ОРГАНІЗУЮ ПЕРЕГЛЯД ТА БЕЗПЕЧНУ УГОДУ.

Мукачівська вул., 5А

Вкладання грошей на перспективу! Пропозиція без комісії для покупця! Продається крупногабаритна 1-но кім. квартира з великою кухнею м. Червоний Хутір вул. Бориспільська 18-26 Дарницький р-н Площа квартири 42,06/15,25/14,25 кв.м. розташована на 15 поверсі 23 поверхового, монолітно-каркасного будинку. ЖК Чарівне мисто, будинок № 4, 1-я секція. Тип- 1.13. Заявлена дата введення будинку в експлуатацію на сайті забудовника- 2-й квартал 2025 року. Переуступка включена. Виплачено 100%. Поруч Парк Партизанської Слави. Розвинена транспортна інфраструктура, м. Червоний хутір - 3 хв. пішки. Телефонуйте !

Бориспільська вул., 18-26

Продам квартиру-студіо в новому будинку біля метро Вирлиця. ЖК "Метро Парк" , Харківський масив, Дарницький район, вул. Камянська, 127. Будинок у 2022 році. Квартира розташована на 6 поверсі. Стан – після будівельників, без оздоблення. Загальна площа 17 кв.м, санвузол суміщений. Прекрасна інфраструктура, поруч багато супермаркетів, ринок, зупинки транспорту, лікарня Червоний Хутір. Для любителів природи в пішій доступності знаходиться сосновий лісопарк «Партизанської Слави» з озерами, велодоріжками, мотузковим парком, атракціонами, кафешками, ресторанами – відмінне місце для відпочинку та занять спортом. Метро Вирлиця 3 хвилини пішки, Харківська, Бориспільська 10-15 хвилин пішки. Чудова пропозиція під орендний бізнес. Ціна 25000 у.о. Комісія агенства 5%.

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127

Продажа 1к квартиры смарт (тип Малосемейка), по адресу бульвар Академика Вернадского 67. Академгородок Площадь комнаты - 18,6 м2 3 этаж /5 Дом - Кирпичный. Квартира в очень хорошем жилом состоянии. Заменены трубы сантехники. Очень светлая. Готова для сдачи в аренду. Можно для себя сделать хороший современный ремонт по дизайн проекту Смарт-квартиры (смотрите в фото). Хорошее расположение дома, до метро Академгородок и Житомирская пешком до 10 минут. Рядом детская площадка новая, Новая Почта, Аврора, супермаркеты АТБ, Велика Кишеня, Новус, Макдональдс. Коммунальные низкие, установлены счетчики. Документы чистые. Никто не прописан. Показы по предварительно договоренности. Есть видеообзор квартиры. Звоните.

Вернадського академіка бульв., 67

Без комісії Однокімнатна в новому будинку на вул. Холодноярська 7/9 Голосіївський район ЖК Голосіївська Долина, будинок 1, секція 4, комфорт клас Цегла, моноліт-каркас, Н-2.70 Площа: 44/19.5/12.5 18-й поверх 22-х поверхового будинку Окрема кімната Кухня + лоджія Санвузол сумісний Переуступку 1500$ оплачує продавець Адреса переуступки: вул. Протасів Яр 2Д

ексклюзив
Холодноярська вул. (Кайсарова), 7/9

Продаж 1 кімнатної смарт квартири в готовому будинку, мікрорайон Бортничі. Будинок зданий в експлуатацію. ЖК своя закрита територія, парковка, місце для відпочинку, магазин. Можна заходити на ремонт, та отримувати документи. Опалення - електричне індивідуальне. Водопостачання, каналізація - автономне ( септик, свердловина), у майбутньому підключать до центральної каналізації. Метро Бориспільська 5 хвилин на транспорті. Поряд АТБ, Фора, автобусна зупинка, школа, садочок.

Лугова вул., 56а
1 - 24 з 231 результатів