Квартира в Києві поряд метро, всього за 22000$! Чи це не мрія? Ні, це вдала інвестиція, яка швидко окупиться! Продам квартиру-студіо, в новому ЖК Liberty Park, що знаходиться по вул. Вишнева, буд. 6-Х, всього в 15 хвилинах від м.Теремки/Іподром. Квартира в ЗДАНОМУ будинку класу - комфорт. Сусіди вже проживають. Має вдале планування, площа складає - 21,6 м. кв. Розташована на зручному 4-му поверсі з 5-ти. Комплекс з закритою територією, фасади будинків виконані в англійському стилі. Великою перевагою є розташування: зручна транспортна розвʼязка, піша доступність до метро, та зупинок громадського транспорту. А також розвинена інфраструктура поруч з ЖК: садочки, школи, ТРЦ Республіка та багато магазинів. Якщо ви ще досі сумніваєтесь чи потрібно зараз щось купляти, впевнені цей варіант розвіє ваші сумніви. Чекаємо на перегляд!

ексклюзив
Вишнева вул., 6-х

Продається 1к однокімнатна квартира у Солом’янському районі столиці по вулиці Шепелева 9А - поруч Відрадний проспект та бульвар Вацлава Гавела - сквер (по вул. Суздальська) 10 хвилин транспортом до зупинки швидкісного трамваю, та до великої кільцевої дороги 20 хвилин пішки до зупинки Київської міської електрички (зупинка Київ- Волинський) Параметри квартири: Загальна площа: 21,4 кв.м. Житлова кімната: 13 кв.м. Розташування: 4-й поверх Кількість поверхів: 9 Газ, холодна та гаряча вода централізована, світло. Ліфт є, один підїзд в будинку. Квартира була в оренді раніше, стан задовільний. Продаж частково з меблями, без побутової техніки. Переваги розташування будинку: - поруч сучасний зелений сквер, ідеальне місце для прогулянок та відпочинку - зупинки громадського транспорту та магазини в пішій доступності - спокійний та затишний район Документи в порядку, право власності більше 3х років. Один власник квартири, без боргів!

Шепелєва Миколи вул., 9а

Продаж 1 комнатної квартири студіо на Осокорках, Масловка, Підлипка. Клубний будинок. Квартира знаходиться на 3 поверсі 4 поверхового будинка. В квартирі виконано ремонт. Житловий стан, потребує косметичного ремонту. Є всі необхідні меблі та техніка. Ліжко, кухонні меблі, варильна поверхня, пральна машинка, холодильник. . Закрита территорія. Гарні сусіди. Поряд зупинка транспорту. До річка Дніпро та магазин 3 хвилини пішки До метро Славутич 5 хвилин машиною, 10 хвилин транспортом.

Підлипка вул., 2

Затишна невелика квартира з ремонтом, студія 22 кв м в будинку готельного типу . В квартирі є все необхідне для проживання : диван, шафа-купе, бойлер, пральна машина. Будинок розташований у дворі , віддалено від дороги, Поруч зупинка транспорту в різні напрямки , метро Нивки, Сирець -10-15 хв транспортом. супермаркет, школа, аптеки - 3хв

Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 24

Продам кімнату у чудовому стані в гуртожитку, за адресою вул. Стальського, 26, Дніпровського району. Кімната загальною площею - 28,5 м2 знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Житлова площа кімнати - 19 м2 укомплектована необхідними меблями для комфортного життя, є кухонна стінка та водопідводка для пральної машинки, вікно з двокамерним склопакетом. Спільна кухня в нормальному стані зі своєю газовою плитою, тумбою з навісними шафами. Санвузол в задовільному стані, балконний блок, на спільній кухні металопластик. Рядом з будинком знаходяться дитячи садочки, школи, будівельний комплекс «Епіцентр», ТМ «Сільпо» та «АТБ-Маркет», лісопарк "Берізка", парк "Аврора" та ТЦ «Квадрат». Відмінна інфраструктура та транспортна розв’язка, до метро Чернігівська та Лівобережна 10-15 хвилин транспортом. Чистий продаж! 14 500$. 0936585344, 0676585344.

Стальського Сулеймана вул., 26

Продам 1-но кімнатну квартиру по переуступці в ЖК "Шевченківський квартал". Вода та електроенергія заведені, можна робити ремонт. Новобудова, гарний краєвид, поряд метро Сирець.

Новоукраїнська вул., 24а

Продається квартира-студія за адресою: м. Київ, вул. Вінстона Черчилля (Червоноткацька), 24А. Це ідеальна інвестиційна можливість для тих, хто шукає пасивний дохід від оренди! •Площа: 10 м² •Ціна: $23,500 Переваги інвестиції: •Висока річна дохідність: $3200 від подобової оренди. •Вигідні умови: 14% річних. Умови угоди: •1000 $ комісія з покупця, податки навпіл. Ця квартира-студія знаходиться у чудовому районі з розвиненою інфраструктурою та транспортною розвязкою. Зручне розташування та компактний формат ідеально підходять як для короткострокової, так і для довгострокової оренди, що забезпечить стабільний дохід. Чому варто інвестувати: •Швидка окупність інвестицій. •Стабільний пасивний дохід. •Зростаючий попит на подобову та довгострокову оренду в Києві. Не пропустіть шанс стати власником цієї перспективної нерухомості та забезпечити собі стабільний дохід на роки вперед! Для додаткової інформації та перегляду телефонуйте

Вінстона Черчилля вул. (Червоноткацька), 24 а

Продаж смарт квартири в Святопетрівському, ЖК "Доброволець",вул.Білогородська,26 23,2 кв.м 1/4 поверх Квартира з ремонтом та технікою.Готова для проживання. Можна внести деякі зміни в переплануванні. Залишається пральна машина та холодильник. Власна скважина та котельня.Під час відключення електроенергії працює генератор. Гарний варіант інвестиції для оренди. Підійде також для проживання однієї людини або молодої сімʼї. Зручна транспортна розвʼязка до Києва ,поруч зупинка громадського транспорту, до метро 20-25 хвилин. Поруч ТРЦ, кінотеатр, супермаркети, магазини, пошта, школа, дитячий садок, дитячі та спортивні майданчики.

ексклюзив
Білогородська, 26

Продам окрему кімнату в трикімнатній «сталінці», за адресою: пр-т Науки, буд. 59, Голосіївського району. Кімната з усією загальною площею в квартирі складає - 17 м2, висота стелі - 3 м, знаходиться кімната на 3 поверсі 3 поверхового цегляного будинку. Житлова площа кімнати – 11,4 м2 укомплектована необхідними меблями для комфортного життя, є панорамне вікно з трикамерним склопакетом з виходом на балкон. Спільна кухня в нормальному стані зі своєю газовою плитою, тумбою з навісними шафами. Санвузол та ванна кімната в задовільному стані, ванна кімната з газовою колонкою. Рядом з будинком знаходяться дитячи садочки, школи, «АТБ-Маркет», «маркет – Фора», рядом для відпочинку національний природний парк "Голосіївський". Відмінна інфраструктура та транспортна розв’язка, до метро «Либідська» 10-15 хвилин транспортом. Чистий продаж! Торг від 16 500$, 0936585344, 0676585344.

Науки просп., 59

Продам свою однокімнатну квартиру -студію в ЖК Wood Park , провулок радистів ,18 Деснянський район.Загальна площа квартири 33,1 кв.м., цокольний поверх. Будинок розташований у лісовій котеджній зоні м.Києва 10 хвилин транспортом від м.»Лісова».Будинок цегляний ,квартира після будівельників,комунікації підключені,тарифи міські, індивідуальне електро опалення,в будинку вже створено і працює ОСББ, домофон,біля будинку критий паркінг. Будинок зданий в експлуатацію ,право власності на руках. Інфраструктура: місце для життя з дітьми, школа ,дитячий садок ,майданчик,магазин,укрпочта ,нотаріус ,кафе ,піцерія ,супермаркет ,озеро з пляжем,парк ,чисте повітря.Комунікації: Електрика, Центральна каналізація, Центральний водопровід, Вивіз відходів, Асфальтована дорога

власник
Радистів вул., 18

Без %. Терміново. Сталіна, висока стеля. Продаж кімнати в гуртожитку, правильної форми, склопакети, 2 блоки, душ, бойлер, кахель, лічильники води, і тепла, 2 с/в, житловий стан, етаж закривається, на кухні і в постірочній у кожного своє місце. Броньовані двері, тамбур, домофон. ОСББ. Продається з меблями і технікою, як на фото, готовий бізнес, під оренду. Розвинена інфраструктура, поруч магазини, садочки, школи, дитячі майданчики, Дарницька площа, ЖД вокзал Дарниця, метро 10 хвилин, розвязка в будь-який куточок міста Києва. Вільна. Ключі у нотаріуса.

Гашека Ярослава бульв., 15

Затишна, тепла квартира під ремонт в цегляному будинку, середній поверх, функціональне планування, кухня правильної геометричної форми, кімната окремо, замінені крани, проводка, розетки, освітлення, замок, є меблі і техніка: холодильник, пральна машина, газова піч, шафи для зберігання речей, комод, розкладний диван, чистий підїзд, доглянутий, зелений двір, дитячий майданчик, розвинена інфраструктура: дитсадок, школа, магазини, зручна транспортна розвязка: зупинки громадського транспорту, трамвай неподалік, міська електричка як метро, до центру 12 хвилин. Можливий розрахунок у гривні. Оперативний показ, безпечна угода, телефонуйте вже зараз!

ексклюзив
Пост-Волинська вул., 2/103

Розташування: вул. Зодчих 56А. Затишна однокімнатна квартира, яка потребує ремонту. Всі меблі та техніка, які ви бачите на фото, залишаються в квартирі. Переваги квартири: Відмінне розташування. Ідеальна можливість зробити ремонт за власним бажанням та створити квартиру своєї мрії. Інфраструктура: Поруч знаходяться магазини, супермаркети, аптеки, школи та дитячі садки. Зручна транспортна розвязка забезпечує швидкий доступ до різних районів міста. Спокійний та безпечний район, ідеальний для самостійного проживання або здачі в оренду. Ця квартира стане відмінним вибором для тих, хто хоче зробити ремонт на свій смак та створити затишне житло для себе або інвестицію. Не пропустіть можливість придбати цю квартиру за вигідною ціною! ID 78979

Зодчих вул., 56А

Продаж 1к квартири 22,7 кв.м житлова 12,5 кв.м. без ремонту по провул. Радистів 24. 5/5 поверх(масардний) Квартира у новому будинку,в якому вже активно роблять ремонти. Поруч зупинка громадського транспорту 5 хв., до метро Лісова пішки 20 хв. Гарно розвинена інфраструктура Будинок розташований біля лісу, тому тиша та свіже лісове повітря гарантовано. Всі комунікації підведені в квартиру. Київська реєстрація. Ціна 18000 у.о. +Комісія АН

Радистів, 24

вул. Кубанської України 29а, (Жукова), Лісовий масив, 5/5 поверх, 25.8/16.7/4 кв.м., цегляний будинок, кутова, жилий стан, металлопластикові вікна, без балкона, сан.вузол суміжний в кахлі. Пропонується з меблями та технікою. (Ідеальний варіан під здачу в оренду). Один власник, ніхто не зареєстрований. Поруч дитячий майданчик, магазини, школи, дитячий садочок, бювет, через дорогу ліс (чисте повітря) і т.д. м. Лісова, парк Кіото, Державний торговельно-економічний університет, футбольна школа ЦСКА -- 15 - 20 хвилин пішки. Перегляди за домовленністю. Ріелтор, 5% комісійних.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 29а

Продається смарт-квартира в ЖК Східна брама за адресою: вул. Світла, 3д, у секції 5 на 3-му поверсі 25-поверхового будинку. Загальна площа квартири 23,5 м.кв. Квартира дуже світла, затишна, з правом власності. Житловий комплекс розташований у сосновому лісі, 5 хвилин пішки до метро Бориспільська. На території ЖК є СТО, спортивний клуб, дитячий майданчик, місце для барбекю, супермаркет Бджілка, ресторани, кав`ярня, салони краси. Поряд з ЖК є 3 озера. Біля житлового комплексу знаходиться зупинка міського транспорту, що дозволяє зручно дістатися будь-якої частини Києва. Дуже вигідна пропозиція для покупців під інвестиції!

Світла вул., 3д

Продам 2 суміжні кімнати 21 метр житлової (10,2 та 10,9 метрів) м. Київ, вул. Будівельників 19, 5/5 гуртожиток, блок на 3 сусідів, зараз вільний, зроблений косметичний ремонт кімнат, місць загального користування, з балкону гарний краєвид на церкву. Поряд вся інфраструктура, метро пішки 15 хвилин.

Будівельників вул., 19

Продаж ПАРКОМІСЦЯ в багаторівневому паркінгу, який знаходиться біля 4-го КПП зі сторони вул. Каунаська, жовтий. Паркінг на 1 поверсі, 14м2. Максимально зручно та близько. Є декілька варіантів. Пропозиція актуальна до 31 липня. Документи на руках. Податки пополам.

Регенераторна вул., 4

Дарницький р-н, вул. Євгенія Харченка 27, 1/5, 21.4/11.8/5 Пропонується до продажу 1-кімнатна смарт-квартира. До станції М Бориспільська 3 км, або 15 хвилин прямим транспортом. Квартира з косметичним ремонтом. Вбудована кухня, посудомийна машина. В квартирі звичні для повсякденного життя меблі та побутова техніка. Сумісний санвузол. Встановлений бойлер. Душова кабіна. Металопластикові вікна. Охайний стан підїзду. До магазину АТБ 500 метрів. Чудова транспортна розвязка. Ціна 23900$. Без комісійних для покупця. Є питання чи пропозиції - телефонуйте за номерами, вказаними в оголошенні. Запрошуємо ріелторів до співпраці

Євгенія Харченка вул. (Леніна), 27

Продаж 1-к квартири студії в ЖК ВудПарк 2, провулок Радистів, Биківня, Деснянський р-н. Квартира знаходиться на 3 поверху з 5. Загальна площа 17,8 кв.м. Будинок цегляний, Квартира з чорновою обробкою ( штукатурка стін). Комунікації підключено, тарифи місцеві. Опалення індивідуальне електро, центральна каналізація, в будинку ОСББ. Будинок майже повністю обжитий, зараз активно роблять ремонти. Wood park - це затишний клубний будинок з видами на природу. Комфортне житло прямо посеред лісу. Комплекс належить сегменту житлової нерухомості класу «комфорт». Житловий комплекс «Вуд Парк» спроектований в сучасному архітектурному стилі, який гармонійно поєднується з навколишнім простором. Якісні матеріали, технологія будівництва та приємна архітектура будинку, піша доступність до магазину Фора, пошти, кавярні, школи, дитячого садка, аптек та зупинки транспорту є перевагою цього комплексу. До найближчої станції метро «Лісова»- 10 хвилин транспортом. Будинок ЗДАНИЙ! Квартира з документами. Запрошуємо на перегляд.

Радистів вул., 24

Продаю 1 кімнатну квартиру в Солом’янському районі, ЖК Шулявський, Машинобудівний провулок, 26. Квартира розташована на середньому поверсі, загальна площа 22,5м.кв. Великий балкон 4 м.кв. В ЖК передбачена своя інфраструктура, багаторівневий паркінг. Будинок монолітно-каркасний, документи на ввід в експлуатацію подані, будуть затверджені в цьому році. Стан квартири – після будівельників. Двокамерні склопакети, лазерна стяжка підлоги. Будинок зназодиться біля ТЦ Космополіт та 3-х вузів. Гарний варіант для студентів. До метро Шулявська 15 хвилин пішки. Поруч парк. Продаж по переуступці. Без комісії для покупця

Машинобудівний пров., 26

Без комиссии для покупателя!!! смарт квартиры в Голосеевском р-не, по ул. Набережно- Корчеватская 56/66, 19/12,5/4,5, 4/5эт., хрущевка. Жилое состояние. Чистый подъезд, тихий двор, зеленый массив, хорошие соседи. Рядом (1 минута) Галерный залив и самый чистый пляж в г. Киеве. Развита инфраструктура: супермаркет «Фора», магазины, школы, садики. Удобная транспортная развязка до метро Выдубичи - 5 минут на маршрутке. Первичные документы, чистая и быстрая продажа. Цена 24000$. Тел. (067)289-20-37, (063)362-25-40. Всегда рада Вашему звонку.

Набережно-Корчуватська вул., 56/66

Без комісіі.ЖК LIBERTI Київ, Соломянськийр-н, вул. Вишнева 12. Переуступка навпил.23м2, 3 поверх, 2 панорамних вікна. Монолітно-каркасний, є цокольний поверх для укриття. Будинок здається у серпні місяці в експлуатацію. Тиха вулиця, закрита територія, поряд дитячий садочок, 100 метрів АТБ, ринок Столичний, Епіцентр.

Вишнева вул., 12

Святошинський р-н, Вернадського академіка бульвар, буд. 65, цегляний будинок комунального типу «малосімейка», 2/5 пов., блочна система із загальною кухнею та душовою, кімната площею 13 кв.м., у кімнаті є свій сан. вузол, комора, умивальник, є можливість зробити душ, стан житловий, поруч обладнаний дитячий майданчик, парк, магазини АТБ та ФОРА, школа, дитячі садки, базар, автобусна зупинка біля будинку, до метро Академмістечко 15 хвилин пішки, 19500 дол. США +% агентства. 067-913-48-28, 066-614-87-14

Вернадського академіка бульв., 65
1 - 24 з 230 результатів