Ексклюзивна пропозиція! Дві окремі спальні кімнати. Простора кухня з виходом на засклену лоджію. Два санвузли. При вході велика гардеробна кімната. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. На підлозі плитка. Встановлені кондиціонери. Закрита територія комплексу. Цілодобова охорона та відеонагляд. Власна інфраструктура всередині комплексу. Поруч безліч супермаркетів. Школи та дитячі садочки. Соломянський Парк. Все це в пішому доступі. Ст.М."Вокзальна" - 15 хвилин пішки

ексклюзив
Богданівська вул., 7б

БЕЗ КОМІСІЇ БЕЗ%%% Продаж 3-к квартири за адресою вул. Межигірська 43, Поділ. Контрактова Площа, Тараса Шевченка 4 поверх /7 70,2 м2 - загальна 39,9 м2 – житлова 15,0 м2 - кухня Будинок цегляний, 1991 року побудови. Дуже теплий. Квартира в хорошому житловому стані з хорошим косметичним ремонтом. Три окремі кімнати. Було замінено все - вікна на нові металопластикові, проводка нова по всій квартирі, плитка на підлозі на кухні, передпокої та коридорі, ванній кімнаті та туалеті. Квартира укомплектована вбудованими кухонними меблями, вбудованою місткою шафою в передпокої. Сонячний бік будинку. 2 лоджії, поєднані з кімнатами, додатково утеплені батареями нового зразка. Квартира розташована у самому центрі будинку. Ліфт працює. Квартира вже вільна та підготовлена до продажу. Біля будинку розташований Sport Life Поділ. Ресторан Mirali, більшість бізнес-центрів, кінотеатр Жовтень, кондитерська Намелака (Namelaka), супермаркет Сільпо, Novus. 2 станції метро - Контрактова Площа та Тараса Шевченка. Перегляди за попередньою домовленістю. Є відеоогляд. Телефонуйте. ID: 78064

ексклюзив
Межигірська вул., 43

Продам 3-кімнатну 98м2 квартиру в ЖК Галактика з гарний видом з вікон в сторону Русанівського каналу. Саме вдале та велике планування серед 3х кімнатних в комплексі. Будинок "Фенікс" Вікна квартири виходять у двір. Доглянута територія, охорона. У комплексі розвинена інфраструктура: гімназія Galaxy-School, садочок Мандрик ,клініки, аптеки, салони краси, кафе та ресторани, магазини, різні майстерні та гуртки , відділення Нової пошти, декілька спортзалів , тенісний корт, футбольний та баскетбольний майданчик , великі сучасні дитячі майданчики , спортивні зони, майданчик для дресерування собак та багато іншого для комфортного проживання. Поруч Дніпро, Русанівська набережна знаходиться в пішому доступі. супермаркет Novus, ТЦ Комод , ТЦ Лівобережний, театр, поруч багато шкільних та дошкільних закладів. Концепція ЖК - двір без машин. до ст.м. "Лівобережна" 10 хвилин пішки Прохання до ріелторів не дублювати рекламу та фото!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6Е

Без комісії для покупця! Пропонується до продажу дизайнерська евродвушка. в ЖК "Старокиївський" ( Шевченківський район /КПІ) м.Київ, вул.Кирило-Мефодіївська, 2 Загальна площа: 64,3 м. кв. Житлова: 20 м. кв. Кухня: 18 м. кв. Висота стелі 3 м. Є комора. Пожежна сигналізація. В квартирі зроблений новий авторський ремон, всі матеріали з натурального дерева, пакет з карельської берези. Продається з меблями та технікою.Чудова панорама з вікна на політехнічний університет. Світла і тепла. Будинок бізнес класу/ОСББ Генератор + бомбосховище ( 2 рівневий паркінг з ліфтом) Закрита територія, що охороняється, з відеоспостереженням. Є дитячий та спортивний майданчик! Комфортне місце для життя, поруч вся необхідна інфраструктура 10 хв. пішки до станції метро "Політехнічний інститут" 20 хв.пішки до станції метро "Лукьянівська" Поряд парк Київського політехнічного інституту, парк ім.Івана Багряного ( Пушкіна), Київський зоопарк, Національний медичний університет ім. А. А. Богомольця, стадіон Старт, школа 102, ліцей 153, ліцей 142, дитячі садочки,, ТРЦ Смарт Плаза, МакДональдс, кінотеатр, басейн Sportlife. та інше. Також продається гараж в будинку. Документи готові до продажу. Ключи на руках, перегляд в зручний для вас час!

ексклюзив
Кирило-Мефодіївська вул., 2

✅✅✅ СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ ✅✅✅ ✅БЕЗ КОМІСІЇ✅ Пропонуємо вашій увазі, привабливу трикімнатну квартиру ! ✅ Ця квартира ідеально підходить для орендного бізнесу, завдяки своєму розплануванню та функціональності. ✅Квартира розділена на дві окремі однокімнатні зони, кожна з яких має власний санвузол та душову кабіну, кухні та спальні зони. Це забезпечує найвищий рівень комфорту для гостей або орендарів, які цінують приватність та комфорт. ✅Крім того, квартира зі встановленими меблями та технікою, що робить її ідеальним варіантом для оренди. Стильні меблі, сучасна техніка - все це гарантує максимальний рівень зручності та задоволення для орендарів. ✅Ця квартира є справжньою супер пропозицією для орендного бізнесу. Завдяки своєму функціональному розплануванню та стильному дизайну, вона залучить багато клієнтів та забезпечить стабільний прибуток. ✅Не упустіть свій шанс інвестувати в цей привабливий обєкт нерухомості, який стане надійним джерелом доходу для вашого орендного бізнесу. ✅Запрошуємо вас на перегляд, щоб особисто переконатися в усіх перевагах цієї чудової пропозиції.

ексклюзив
Вишняківська вул., 4

Без комісії, Продається дворівнева відовв ексклюзивна квартира у новому ЖК Uno City House, м. Дорогожичі пішки 3 хвилини, напроти парк Бабій Яр для прогулянок. Чудове транспортне сполучення у будь якому напрямку, та 15 хв. до центра Києва. вул. Олени Теліги, 25. Поверх 24/25. Площа 136.7/58.4/30.3. Перший поверх: велика кухня-вітальня, окрема кімната та великий гостьовий санвузол і гардеробна. Другий поверх: три окремих кімнати, два санвузли, гардеробна. Велика кухня-вітальня, готовий дизайн-проект у подарунок. У дворі школи та дітячи садки. Перегляди за домовленістю у зручний для вас час. Ексклюзивна пропозиція без комісійних для покупця, 140 000 $, податки сплачуємо. Завдаток беремо. На дом.ріа є відео тур по квартирі. Відправлю посилання.

ексклюзив
Теліги Олени вул., 25

Без комісії! Пропонуємо до продажу 3 кімнатну квартиру в Жк Галактика, вул. Сверстюка 6-д. Розташована на 2 поверсі, загальна площа 91,8 метра, кухня 21,3 квадрат. Квартира двостороння, функціональне планування, підлягає переплануванню. Гарна транспортна розв’язка, метро Лівобережна 10 хв пішки, поряд супермаркети, школа, садочок.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6д

актально! Власник! Без %! Перегляди доступні! Французький квартал 1. Саперне поле. У комплексі закрита територія, що охороняється. Підземний паркінг 10 поверх. 45 квадратних метрів. Цілком заселений тихий будинок без ремонтних робіт у сусідів. З квартири відкривається найкращий вид із можливих у цьому комплексі. У цьому підїзді на поверхах по 5 квартир а не як в інших усі 15 якщо не більше. Повністю мебльована, обладнана всією необхідною технікою. Функціональне планування: окрема спальня та кухня-вітальня, вбиральня, гардеробна кімната, також великий окремий гардероб у спальні. Закрита територія з дитячими майданчиками та власною інфраструктурою ст.М"Либідська", ст.М"Палац Україна"; ЖК "Французький квартал", У безпосередній близькості від комплексу велика кількість магазинів і супермаркетів, торгово-розважальний центр "Ocean Plaza", спортивні та фітнес-клуби, кафе та ресторани, аптеки, відділення банків, салони краси, служби побуту, а також Національний палац мистецтв "Україна" Дзвоніть, краще після 15:00, якщо не можете дозвонитися краще пишіть в телеграм- нікнейм- estate12312, готові почути вашу реальну пропозицію по ціні! Филатова, саперное поле, деловая, французский квартал 2/ Central Park. Cardinal, новопечерські липки тетріс хол

власник
Саперне Поле вул., 12

Продаж двокімнатної стильної квартири в Дарницькому районі ЖК "Teleskop" від надійного забудовника "Ковальська". Квартира з дизайнерським ремонтом, простора кухня-студія з вбудованими кухонними меблями та технікою, індукційна варильна поверхня та вбудована мікрохвильова піч , духова шафа , кондиціонер C&H, затишна спальна кімната з великим ліжком та вбудованими гардеробною не великою кімнатою, друга кімната як гостинна, або під свій роздум перевтілення . У коридорі та кухонній зоні зроблена електрична тепла підлога. також у квартирі встановлено відеодомофон. Будинок зі своєю закритою територією, підземним паркінгом, цілодобове відеоспостереження та охорона. У будинку також є супермаркет "Сільпо", медичний центр "Діла", аптеки та кафе.

власник
Драгоманова вул., 10

ЖК «Кришталеві джерела». 3-тя черга. Я не представник агентств, а ВЛАСНИК КВАРТИРИ, ТОМУ ЗАЦІКАВЛЕНІ, звертайтеся на пряму за вказаним номером. Будинок цегляний (товсті зовнішні та внутрішні стіни), теплий. Великий чистий під’їзд, встановлено омофон ELTIS. Сучасний ліфт. Квартира в середині будинку. Вікна (житлові кімнати) виходять на дві сторони, вулиця та двір. Вікна кухні на вулицю. Централізоване опалення, сучасне ІТП. Тепла електро/підлога (кухня з балконом, коридор). Балкон та лоджія якісно засклені. В квартирі виконаний євроремонт. Вхідні двері замінені. Міжкімнатні двері – цільне дерево. Роздільний санвузол. Сантехніка IM PM, електробойлер Drazice. Велика/простора кухня об’єднана з великим балконом. В квартирі встановлені лічильники: газу, облік теплової енергії, холодної/гарячої води, двотарифний електролічильник. Квартира продається з меблями: кухня, шкаф-купе в коридорі тав кімнаті. Технічний паспорт на квартиру оновлений/зареєстрований. Огляд квартири в любий час. Додаткові питання при зустрічі.

власник
Метрологічна вул., 52

Чудова квартира з неперевершеним краєвидом у самому серці Києва, історична частина міста! Якісний дизайнерський ремонт, меблі і побутова техніка, газова автоматична колонка, кондиціонер, ламінат , ванна джакузі. Заїзджай і живи! "Царський будинок" з високими стелями і товстими стінами, фасадний вхід в парадне! В кроковій доступності ст.М"Хрещатик", ст.М"Театральна", ст.М"Золоті Ворота". Київ, Прорізна (Центр), 21 Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтарська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Пушкінська/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївський узвіз/Хрещатик/продажа/Большая Житомирская/Софиевская/Владимирская/Рейторская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик/Пушкинская/Прорезная

Прорізна вул., 21

Ексклюзивна квартира з дизайнерським ремонтом в ЖК "Пори Року". Окрема спальня кімната з двоспальним ліжком, велика кухня-вітальня, гардеробна та ванна кімната. На підлозі паркетна дошка. Меблі та техніка високої якості, зроблен якісний ремонт. Все залишається як на фото. Через дорогу Соломянський парк. Гарне розташування, розвинута інфраструктура. Будинок 2007 року, стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; кількість виходів: 5; гараж; ліфт; транспорт: ст.М"Вокзальна". У дворі, підїзди охайні, під охороною, підземний паркінг, противопожежна. система, 3 ліфти "Schindler", консьєрж, парковка охороняєтся, паркінг, магазини, поруч супермаркет "Велика кишеня", "Ультрамарин", Соломенский лесопарк.

можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 16

Реальному покупателю ХОРОШИЙ ТОРГ Продаж квартири з ремонтом в ЖК Оазис, простора кухня вітальня, окрема спальня з гардеробом, два сан.вузла; квартира мебльована та укомплектована технікою (варочна поверхня, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна та сушильна машини, холодильник, морозильна камера), встановлено кондиціонери, бойлер, підігрів підлоги, сигналізація, поряд все необхідне для комфортного проживання.; Реальному покупателю ХОРОШИЙ ТОРГ

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2г

Простора, світла квартира на середньому 5му поверсі. В будинку є газ та централізоване водопостачання й опалення. Дуже зручне планування - окрема кухня, велика вітальня, де комфортно буде збиратись сімєю або з друзями, дві окремі спальні, гардеробна, балкон, санвузел роздільний. Продається із меблями та технікою, все як Ви бачити на фото. Чисте парадне, охайний двір. Чудова локація - до метро 7 хвилин пішки, до центру Київа - 10 хвилин на машині. Чудова затишна квартира яка абсолютно готова для нових жильців! Дзвоніть, приходьте на перегляди!

Глібова вул., 7

Эксклюзивное бизнес предложение. Продам в 3 минутах ходьбы от м Славутич 2 комнатную квартиру общей площадью 85 кв м. Разделена на 2 равные квартиры по 42 метра и общий тамбур. Жилая площадь каждой квартиры — 18 кв.м., кухня — 20 кв.м. Высота потолка — 2,65 м. Выполнен ремонт в 2023 г, укомплектованы мебелью и бытовой техникой (есть все для сдачи в аренду), два санузла (ванная и душевая кабина). Индивидуальное отопление — двухконтурный газовый котел. Цена 140000 у.е.

Центральна вул., 21а

✅ АКТУАЛЬНО! ПЕЧЕРСЬК! 2кім=76м2! Лесі Українки, 23! ✔ Продаж ВИДОВОЇ квартири в будинку бізнес класу на Печерську. ✔ Повноцінна двокімнатна квартира, Н=3м, кухня, дві окремі кімнати, гардеробна, великий сан.вузол, дві лоджії. ✔ Стан житловий. ✔ В будинку консєрж, підземний паркінг. ✔ Метро Печерська 2 хвилини пішки.

Лесі Українки бульв., 23

Продається простора трикімнатна квартира «ЖК Liko-Grad Perfect Town» без комісії! Розташування: вул. Михайла Максимовича 32А, район Голосіївський, метро Васильківська. Поруч – магазини, школи, дитячі садки, парки та вся необхідна інфраструктура. Планування: Квартира площею 100 м² із трьома окремими кімнатами, великим холом, балконом та роздільним санвузлом. Двостороння, зручне планування для сімейного проживання. Інтерєр: Під ремонт, квартира на останньому поверсі, але фактично ще є технічний поверх, тому є проміжне приміщення між квартирою та дахом. Так як це рахується останній поверх то тут висота стелі в чорновому варіанті 3.30 м, тому приміщення виглядають набагато більшими. Переваги: Зручне розташування кімнат, роздільний санвузол, тихий двір, зелена зона, можливість паркування у дворі, висока стеля. Вся необхідна інфраструктура поруч. Ціна: 140000$ (Можливий торг). Для отримання додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте за номером 0938478786 Сергій

можливий продаж по єОселя
Михайла максимовича, 32

Пропоную квартиру в клубному будинку комфорт класу Жк Прага За адресою Лісківська 31 Будинок 2018 р Закрита територія, власна зона відпочинку,паркінг, дитячий майданчик, поряд кінцева зупинка транспорту На даху будинку облаштована тераса з озелененням та затишними зонами відпочинку для мешканців та гостей Простора комфортна квартира розташована на 6 поверсі 8 поверхового будинку 131.5/54.9/50 Три окремі кімнати кухня-вітальня, 3 с/в , гардероб, 3 балкони В квартирі зроблений євро ремонт з якісних матеріалів плитка , ламінат глянець, деревʼяна столярка, кондиціонери Залишилось вирішити питання з натяжною стелею та освітленням Можливий продаж як з меблями так і без За домовленістю Також можливо придбати 2 паркомісція та господарські приміщення в підземному паркінгу будинку Більш детально на перегляді

Лісківська вул., 31

Пропонується видова 2 кімнатна квартира в ЖК Зарічний (проспект Бажана буд. 1-А), повністю мебльована, наповнена технікою від світових виробників. Кухня з вбудованою технікою, велика засклена лоджія з потрясним видом на Дніпро. Дві гардеробні кімнати. Квартира тепла взимку, встановлені терморегулятори на всі радіатори, є лічилник на тепло, в кожній кімнаті кондиціонер. Станція метро Славутич в 5ти хвилинах пішки. Закрита територія. В будинку - пропускна система , охорона, консьєрж, підземний паркінг на територіі ЖК, дитячий майданчики. Безліч кавярень, продуктовий магазин, салони краси, спортивний зал, все наявне в Житловому комплексі. Будинок обслуговується профільною компанією, всюди встановлено протипожежну охорону. Ексклюзивний договір. нова ціна 140000$ без коміссії.

Зарічна вул., 1А

Встановлений генератор на ліфт, воду та опалення Великою перевагою цієї квартири є те що вона автономна, на стадії ремонту було зроблено виводи для резервного живлення! Ваша майбутня резиденція у престижному ЖК "Новопечерська Вежа" чекає на вас! Уявіть собі простору кухню-вітальню, де кожен ранок починається з виду на місто, що прокидається, та спальню, де кожна зірка на нічному небі здається на долоні. Ця квартира — справжній шедевр, створений з любовю та увагою до деталей, де кожен куточок відполірований до досконалості, використовуючи тільки вишукані матеріали. Розташування ЖК "Новопечерська Вежа" — це втілення зручності: дві станції метро, "Видубичі" та "Дружби Народів", знаходяться всього в кількох кроках. Район може похвалитися розвиненою інфраструктурою, включаючи торгові центри, аптеки, освітні заклади та спортивні комплекси. А для любителів природи — національний ботанічний сад імені Гришка, де можна насолоджуватися спокоєм та красою природи, знаходиться всього в 15 хвилинах прогулянки. Запрошуємо вас відкрити для себе життя у ЖК "Новопечерська Вежа" — місце, де кожен день обіцяє бути незабутнім.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 41а

Запрошуємо вас на придбання світлої та затишної 3-кімнатної квартири з новим ремонтом у найзеленішому районі міста! Характеристики квартири: Площа: 99 м² Розташування: 8-й поверх Планування: велика кухня-вітальня, дві спальні, гардеробна, два санвузли, дві лоджії. Оснащення: повна комплектація необхідною побутовою технікою, готова для комфортного проживання. Квартира розташована у будинку, який управляється ОСББ. Адреса: м. Київ, проспект Глушкова 9д. Територія обєкту обладнана системою охорони для вашого спокою та безпеки. В будинку також встановлено генератор, що живить два ліфти в кожному підїзді, освітлення МЗК, насоси опалення та водопостачання. Опалення в будинку автономне. Розташування цього житла поруч з Національним експоцентром України та Голосіївським лісом створює комфортне середовище для життя та відпочинку. Будинок знаходиться у тихому місці зі зручним доступом до станцій метро Іподром та Теремки, які знаходяться всього за 10-хвилинною ходою. Це приваблива пропозиція доступна за ціною $140 000, без додаткової комісії для покупця! Право власності більше 3-x років. Не втрачайте часу! Зателефонуйте за номером 0675380123, щоб отримати більше деталей або узгодити перегляд!

можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9д

Ексклюзивна пропозиція! Без комісії для покупця, перегляди по домовленності у будь-який час! Продам простору 2-кімнатну квартиру в неймовірній локації в 1 хвилині пішки від метро Арсенальна. Дореволюційний будинок, за адресою Інженерний провулок 4. Комфортний 2-й поверх, ж/б перекриття, в квартирі зроблений ремонт із заміною всіх комунікацій. Ремонт в хорошому стані, можна заїхати та жити. Поруч краща інфраструктура міста, парк, Києво-Печерська Лавра, Маріїнський парк, ресторани, метро Арсенальна, Печерська та багато іншого! Перегляди у зручний для Вас час.

Інженерний пров., 4

Житловий комплекс «Медовий» у Києві знаходиться на правому березі Дніпра поруч з каскадом Совських ставків і Соломянським лісопарком. Територія комлексу закритого типу. Є свій підземний паркінг. Біля новобудови багато зелені, 2 озера, тут є де відпочити з сімєю на природі, є місця для заняття спортом і прогулянок. Продається видова двокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в стилі сучасної класики. Площа 89 м2 Поверх 21/26. Квартира видова. Вартість 140 000$. Без комісії! Документам більше 3-х років. Квартира укомплектована меблями та частково побутовою технікою, тому Ви зможете придбати техніку на свій смак про яку довго мріяли! Квартира виходить на дві сторони, не кутова, світла та тепла. Планування: - окремих 2 кімнати - простора кухня-вітальня з зоною відпочинку (зроблена тепла підлога) - суміжний санвузол (зроблена тепла підлога) - гардеробна кімната - просторий передпокій До проспекту Валерія Лобановського по дорозі близько одного кілометра, якщо пройти пішки, то до зупинки можна дійти за 7-8 хвилин. Тут пролягає кілька маршрутів автобусів і тролейбусів. Дуже розвинена інфраструктура: від комплексу є виїзд по вул. Велика Васильківська, просп. Голосіївський та Академіка Глушкова, Велику кільцеву дорогу. Поряд школи та гімназії: середня школа №121, ліцей №144, гімназія №318. Дитячі садки: "Золотий ключик", №63, №146. Медичні установи – 10 хв. їзди авто: інститут кардіології ім. М.Д. Стражеська, поліклініка №4, клініка "Добробут" та пологовий будинок №5.

Кадетський Гай вул., 10

#8002 До Вашої уваши пропонується стильна квартира у житловому комплексі бізнес-класі на Печерську "Підвисоцький" - Кахи Бендукідзе, 2. Квартира х вдалим плануванням - простора кухня-вітальня та окрема спальна кімната. Повна комплектація всіма необхідними меблями та технікою. Окрема спальна кімната. У будинку закрита територія, охорона, встановлено генератор (світло не вимикають). Підземний паркінг. Вигідна інвестиція під орендний бізнес! Перегляди у будь-який зручний для Вас час!

Бендукідзе Кахи вул., 2
1 - 24 з 3 211 результатів