БЕЗ КОМІСІЇ та зайвих витрат для покупця! ПРАВО ВЛАСНОСТІ оформлене! єОСЕЛЯ! Пропонуємо придбати простору однокімнатну (є можливість перепланування в двокімнатну) квартиру в ЖК «Новопечерська Вежа», м. Київ, Печерський район, вул. Михайла Бойчука (Кіквідзе), будинок 41-Б. Будинок зданий і введений в експлуатацію, право власності на житло оформлене, податки оплачуємо, згодні працювати по програмі «єОселя». Квартира розташована на 5 поверсі, 26 поверхового нового будинку, загальна площа 74,3 кв.м., житлова 18,5 кв.м., висота стін 3 м. Стан після будівельників: лазерна стяжка, встановлено тепловий лічильник, регулятори температури на батареях, датчики пожежної сигналізації; підведені труби до мокрих точок, у ванній кімнаті гідроізоляція підлоги; на щиток квартири заведена електрика, частково розведена проводка. Під час будівництва використовувались новітні енергозберігаючі технології, застосовувались екологічні матеріали: монолітний залізобетонний каркас, стіни з червоної цегли, система навісних вентильованих фасадів із утепленням стін мінеральною ватою, якісні вікна з функцією енергозберігаючого і рефлективного (сонцезахисного) скла.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 41Б

Продається видова , дуже простора квартира з дизайнерським ремонтом в ЖК Паркова Вежа. Мальовничий вид на нічний Київ. Квартира з дизайнерським ремонтом, використані дорогі та якісні матеріали, укомплектована необхідними меблями та технікою . Простора кухня-вітальня, вдало зонована та перепланована; окрема спальна кімната з великим ліжком 180*200 ( є підйомний механізм); кабінет з видом на Київ; просторий санвузол; гардеробна; безліч шаф та місць для зберігання, зроблених по індивідуальному замовленню. Підлога: плитка під дерево, з підігрівом ( 3 зони); Двері міжкімнатні: прихованого монтажу на магнітах; Світло LED, підсвітка кухні та інших зон, які приємно підкреслюють інтерʼєр квартири; Стіни: преміум ламінат Kaindl, плитка під цеглу ( біла) та штукатурка під бетон, що надає квартирі стильного вигляду та практичність у використанні. Будинок 2015 року. Вхідна група простора, має 5 ліфтів та виконана з сучасних якісних матеріалів/має сучасний дизайн. Закрита територія комплексу під цілодобовою охороною - доступ мають лише мешканці. Ви можете бути спокійні, поки Ваші діти граються на майданчику. Ведеться постійне відеоспостереження та цілодобово працює пункт охорони, а це запорука безпеки Вашої родини. ЖК Паркова Вежа межує з : ЖК Паркове місто, тож для Вашої зручності: дитячі ігрові і спортивні майданчики, корти; дитячий садок; підземний автопаркінг; кафе і ресторани; відділення банку; аптека; амбулаторна приймальня лікаря терапевта; стоматологічний кабінет; супермаркет Варус і магазини; сучасний фітнес-центр і багато іншого Від метро Оболонь,Мінська 20 хвилин. Поруч розташовано декілька озер та парків, де можна активно проводити час з родиною. Це зелений оазис природи. Ідеальна стильна квартира для комфортного життя. Право власності більше 3 років. Розглянемо державні програми. Запрошуємо на перегляд! Ця квартира вартує Вашої уваги! Ціна: 120000 у.о. без комісії для покупця!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Перемишльська вул. (Червонопільська), 2г

Без комісії! Продам сучасну 1 кімнатну квартиру в ЖК "Старокиївський" ( Шевченківський райно/КПІ) м.Київ, вул.Кирило-Мефодіївська, 2 Квартира із якісним ремонтом, облаштована меблями і технікою світових виробників. Простора кухня-вітальня 17 кв.м., спальня 22,1 кв.м., санвузол, гардеробна, балкон, підігрів підлоги, бойлер, кондиціонери. Панорамний вид на місто. Продається з меблями та технікою. Зроблений якісний ремонт, квартира в оренду не здавалась. Загальна площа: 59,4 м.кв. Висота стелі 3 м. Будинок бізнес класу/ОСББ Генератор+ бомбосховище ( 2рівневий паркінг з ліфтом) Закрита охороняєма територія з відеоспостереженням. Є дитячий та спортивний майданчик! Комфортне місце для життя, поруч вся необхідна інфраструктура 10 хв. пішки до станції метро "Політехнічний інститут" 20 хв.пішки до станції метро "Лукьянівська" До центру 20 хв.пішки. Поряд парк Київського політехнічного інституту, парк ім.Івана Багряного ( Пушкіна), Київський зоопарк, Национальний медичний университет ім. А. А. Богомольця, стадіон Старт, школа 102, ліцей 153, ліцей 142, дитячи садочки,, ТРЦ Смарт Плаза, кінотеатр, МакДональдс, басейн Sport Life. та інше. Документи готові до продажу/ квартира вільна та чекаю на нових власників. Перегляд в зручний для вас час! Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: - єОселя - житло для ВПО та військових (постанова 280) - сертификат на зруйноване житло

ексклюзив
Кирило-Мефодіївська вул., 2

ЖК The Lakes, пров. Ясинуватський,11. Продам 2х кімнатну квартиру у чудовому стані. Продаж з меблями та побутовою технікою. Дуже гарне планування: великій холл, дві окремі кімнати 12 та 18 кв.м., кухня 18 кв.м., дві лоджії з кухні та з маленької кімнати. Квартира у стані: заходь та живи, зараз квартиранти у стані переїзду у власне житло. Квартира купувалась у забудовника, один власник, Є оселя 3% розглядається. 120 000 у.о., торг

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ясинуватський пров., 11

⚡️ Затишна 3-кімнатна квартира у зеленому районі Києва. БЕЗ КОМІСІЇ ⚡️ 🔥 Розглянемо безготівковий розрахунок, 280 постанову! ✔️ У квартирі три роздільні кімнати. Простора кухня з заскленим балконом. Оснащена необхідними меблями та технікою. Два санвузли, є бойлери. Просторий передпокій. ✔️ Квартира в хорошому стані, можна заїхати і жити. Ⓜ️ Будинок розташований між трьома станціями метро, а саме: Дорогожичі, Берестейська, Сирець. ✔️ Також у пішій доступності 3 парки: Дубки, Сирецький парк, та парк Нивки. 📞 Телефонуйте, з радістю організую перегляд у зручний для Вас час!

ексклюзив
Руданського вул., 4-6

Продається однокімнатна видова квартира-студіо в ЖК L-Квартал по бул. Гавела 6/7-А, Соломянський р-н м. Києва. Квартира має загальну площу 41 кв.м. та розташована на 18 поверсі 21 поверхового сучасного будинку. В квартирі виконаний оригінальний дизайнерський ремонт по проекту відомої Українскої дизайн-студії. Особливістю планування є зонування частин квартири за їхнім функційним призначенням. Зона спальні відокремлена від основного простору рушійною системою з текстилю. Як елемент декору має дзеркальну стінку. Мебльована двоспальним ліжком. Із спальні вхід в гардеробну кімнату. В зоні відпочинку всатовлений кутовий диван та інстальований телевізор. З вікон відкривається панорамний вид на місто. В зоні кухні всередині острів із вбудованою варочною поверхнєю і духовою шафою та змонтованою над ним витяжкою. Технічна частина обладнана сучасною побутовою технікою, а саме: посудомийною машиною, прихованою за технічними елементами фасадів. Двокамерний холодильник. Встановлений кондиціонер. В зоні передпокою вбудована окрема шафа з дзеркальними дверцятами. Санвузол суміжний із душовою кабіною та водонагрівачем. В шафу для дрібних речей встановлена прально-сушильна машина. Дизайн та обладнання квартири дарують максимальний комфорт та ідеально підходять як для людей, що жадають оригінальності, так і для осіб з творчою натурою! Можливий продаж при залученні Покупцем Державних програм. Вартість квартири еквівалентна 120000 дол. США без комісії для покупця. Ексклюзив.

ексклюзив
Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 6/7-а

Продам 3к квартиру в Оболонському районі, пров. Балтійський 3, ЖК Навігатор. Квартира розташована на 7 поверсі, площа 102/48/18 кв.м., з ремонтом від забудовника, поміняні вхідні двері, засклено, утеплено дві лоджії. На лоджіях встановлена тепла підлога. Зроблено ремонт у сан. вузлах. У квартирі лишається нова побутова техніка: пральна машина BOSCH, сушильна машина, посудомийна машина. Частково мебльована. Вікна виходять у двір. Комплекс має свою інфраструктуру: магазини, кавярні, ресторани, укрпошта, нова пошта, аптеки. Зручна транспортна розвязка, до метро Оболонь 10 хвилин на транспорті. Квартира вільна. Документи на продаж готові. Ціна 120 000 у.о. без комісії.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Балтійський пров., 3

• Розглянемо - єОселя, Сертифікат та ін. • ЖК комфорт класу «Лебединий». • Кухня-вітальня, дві окремі спальні, гардеробна, лоджія. • Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. • Будинок виходить на набережну озера Лебедине, де знаходиться безліч дитячих та спортивних майданчиків, а також зона відпочинку. • Розвита інфраструктура, магазини, аптеки, пошта, кафе та інше. Поряд з комплексом знаходиться безліч шкіл та садків. • Метро Харківська 200 метрів.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 40В

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Manhattan City, проспект Берестейський (Перемоги) 11, корпус 1. Площа: 57,5/15,60/23 кв.м. Окрема спальня, кухня-вітальня. Квартира після будівельників із підведенням усіх комунікацій. Комплекс бізнес-класу у Шевченківському районі, з паркінгом, дитячими та спортивними майданчиками, розвинена інфраструктура. Відмінне місце розташування, центр. Поруч Ботанічний сад ім. О. Фоміна, парк політехнічного університету, парк ім. Пушкіна. Право власності оформлено, податки сплачуємо. Ціна: 120 000 у.о. Продается 1-комнатная квартира в ЖК Manhattan City, проспект Берестейский (Победы)11, корпус 1. Площадь: 57,5/15,60/23 кв.м. Отдельная спальня, кухня-гостинная. Квартира после строителей с подводом всех коммуникаций. Комплекс бизнес-класса в Шевченковском районе, с паркингом, детскими и спортивными площадками, развитая инфраструктура. Отличное месторасположение, центр.Рядом Ботанический сад им. А. Фомина, парк политехнического университета, парк им. Пушкина. Право собственности оформленно, налоги оплачиваем. Цена: 120 000 у.е.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 11

Світла простора затишна квартира з ремонтом (меблями та побутовою технікою) в ЖК "Ліпінка". Ремонт було виконано за дизайн-проектом. В кухні, коридорі та санвузлі - "тепла підлога". В квартирі є балкон-тераса з літніми меблями. Будинок має власну котельну, в квартирі є газ. Також, до квартири додається комора (5,6 м.кв.) у підвальному приміщенні. Обладнаний підвал слугує захистом під час повітряних тривог. Територія комплексу - закрита, під цілодобовою охороною. На території - дитячі майданчики, зони відпочинку, паркувальні місця. ЖК «Ліпінка» став переможцем у премії "REALT GOLDEN KEY 2017" та посів III місце у номінації «Кращий ЖК комфорт-класу». Неподалік від комплексу розташований чудовий парк. Добре розвинена інфраструктура: магазини, школи, садочки, кафе, перукарні, зоомагазини тощо - все поруч. Зручна транспортна розвязка.

ексклюзив
Івана Кавалерідзе вул., 3

Продаю двокімнатну квартиру 74 м2, з великою кухнею 14, 2 м2, двома санвузлами (ванна кімната з вікном та поєднаний санвузол); дві кімнати 17, 4 м2 та 12, 2 м2, велика лоджія - 2, 3 м2, між кімнатами коридори, в є яких є вбудовані шафи. Підлога: коридор/кухня/санвузли оздоблені плиткою; кімнати - ламінатом. Стіни: декоративна штукатурка, шпалери, плитка. Сантехніка і електрика повністю замінена на нові. Всі меблі і техніка залишаються. Без комісії.

власник
Радунська вул., 9б

Продається СУПЕР ВИДОВА 3к. Кватрира 96м2 на 24 поверсі (вікна на парк). Дом зданий, документи на квартиру на руках! 120т$ + податки.

власник
можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 12А

Ваш дім, - ваша фортеця. Це не просто крилатий вислів, це слова, які характеризують даний обєкт нерухомості. Памятайте, ви купуєте не лише квартиру, а квартиру в будинку. А те, наскільки будинок якісно збудовано та доглянути має велике значення. Тому, розкажу вам про будинок, бо квартира звичайна, як усі, просто має гарну площу, два санвузли, неймовірний вигляд з будинку, броньовані двері, велику лоджію, просторий коридор та дві кімнати, висока стеля, якісна стяжка підлоги. І топчик, низький поверх, такий бажаний під час вимкнення електрики, але й електрику тут не так часто вимикають, оскільки будинок проходить на одній лінії з критичною інфраструктурою. А от будинку такого ви не знайдете, навіть у ВІП сегменті. Побудований будинок за монолітно-каркасною технологією, обкладений добротною червоною цеглою та утеплений камяною ватою. Розведено по квартирах опалення та водопостачання трубами Рехау, безшумні каналізаційні труби, між квартирами зроблена шумоізоляція. Встановлені сучасні лічильники обліку. Почну з підземного паркінгу, під час війни його використовують як бомбосховище навіть сусідні будинки поруч, бо в ньому навіть чистіше, ніж в деяких квартирах. А ще якісні безшумні каналізаційні труби, вентиляція і все інше, варто подивитися. Є паркоміся як на продаж, так і для оренди для власників, які проживають у будинку. На поверсі лише 4 квартири і аж два тихохідні ліфти. Інфраструктура є вся і вона не перенавантажена, як в деяких районах, оскільки поруч немає високих будинків з величезною кількістю людей. поруч метро, що гарантує доступ до будь якої точки міста з мінімальними затратами по часу. Закрита територія будинку із гостьовим паркінгом при вїзді, а далі вас порадують зоновані ділянки для відпочинку як дорослих так і дітей. Це два дитячих майданчики для дітей різного віку, спортивний куточок, лавочки для ваших посиденьок в оточені красивої доглянутої зелені. Вся територія оснащена камерами відеонагляду, є власна охорона, вхід лише по індивідуальних ключах. Готові розглядати продаж під державні програми та іпотеку. Підходить під 7%, 3%. По квартирі мінімальні податки, лише 2%, решту оплачує продавець нерухомості. Згодні розглядати систему розтермінування по платежам в індивідуальному порядку. Перегляд в зручний для вас час, практично постійно знаходжусь на території. Але краще час планувати завчасно.

Краківська, 4

Вул. Верховина 35, 2 /26 поверхового. В квартирі : 2 просторі окремі кімнати, великий просторий хол, сан вузол окремий, кухня, 1 лоджія. Чиста і охайна квартира. Двір огорожею , доступ через електронну картку. Тихий , зелений мікрорайон , поруч 2 парки, магазини, школи, і т.д. В будинку 4 ліфти, підземний паркінг (бомбосховище) , поштомат Нової Пошти. Цілодобово консʼєрж. До метро Житомирська 7-10 хвилин. Чистий продаж , ніхто не зареєстрован. Перегляд по домовленістю. Відіо за посиланням: https://youtu.be/5gvUp8L30Vo?si=QHQ5VaY-US8WBjiO

Верховинна вул., 35

ВИДОВА З Терасою квартира в сучасному комплексі бізнес класу Крістал Парк тауер. Простора кухня-вітальня, окрема спальня, суміщений санвузол, величезна тераса з видом на 180 градусів аж до небокраю. Будинок має власне подвіря закритого типу, підземний паркіенг, охорона, відеонагляд, контроль доступу. На першому поверсі презентабельна вхідна група з кімнатами для зустрічей а відпочинку. Власний вихід до парку. До ділового центру Києва 15 хвилин. Окремо в продажу місце у підземному паркінгку.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 42А

Пропонується до продажу квартира в сучасному будинку (рік будівництва 2010). Будинок з підземним паркінгом. Квартира має вдале планування: кімнати окремі, велика кімната з панорамним вікном , вихід на балкон з маленької кімнати та кухні, с/в сумісний, побутове приміщення (може використовуватися як кладова або гардеробна) Розташована квартира на 9 поверсі, висота стелі 2.7 Квартира в якісному житловому стані: склопакети, підлога :паркет та кахель, на стінах -шпалери, імпортна сантехника. Поруч з будинком парк, спортивний та дитячий майданчик, поліклініка та лікарні, школа та дитячі садочки, супермаркет. Метро та зупинка громадського транспорту в пішій доступності.

Крамського Івана вул., 9

Продам затишну та світлу квартиру на вул. Антоновича (Горького) 25. Гарна добротна сталінка в бульварній частині вулиці, до ст. М "Льва Толстого" та ""Олімпійська" 5-7 хв. пішки, до "Палацу спорту" - 10-12 хв., до парку ім. Т.Г. Шевченко 3-4 хв. - дуже зручна локація в самому центрі столиці, в пішій доступності уся необхідна інфраструктура для вашого комфортного проживання. Квартира дуже тепла і світла, двостороння (велика кімната дивиться на Антоновича, спальня і кухня - у гарний зелений двір), з якісним ремонтом - можна одразу заїхати і жити. Будинок з ліфтом, є перспектива збільшення площі за рахунок приватизації горища (поки ніким не зайнятий). У дворі є місце для паркування автомобіля. Ідеальний варіант як для життя, так і для оренди. Дуже гідний варіант!

Антоновича вул. (Горького), 25

Герцена, 35. До продажу пропонується 1-к квартира. Квартира продається з меблями та технікою, є все для комфортного проживання. Централізоване опалення та гаряча вода є додатково бойлер. Встановлено лічильники опалення. Сучасний ЖК "Герцен парк" - розташований в практично парковій зоні. Будинок побудований з червоної цеглини та введений у 2017 році, товщина стін 60см. Закрита територія, що охороняється, є підземний паркінг з паркомісцями на продаж і зовнішня парковка, два великі, красиві дитячі майданчики, магазини, кавярні і тд. Телефонуйте!

Герцена вул., 35

БЕЗ %, до вашої уваги, пропонується на продаж видова 1 кімнатна квартира 48м2 з ремонтом. Також розглядаємо програму єОселю Житлова нерухомість (фонд) розташоване у ЖК Севен по вулиці Дніпровська набережна, Дарницького р-ну. З усіх питань дзвоніть. Характеристика Вбудована техніка (холодильник, індукційна варильна панель, духова шафа, посудомийна машина), кондиціонерами, бойлером, мякими та корпусними меблями. Підлога з підігрівом у с/в. Кухня та двері фарбований МДФ. Великі видові вікна 17 поверх Про комплекс: Система персональних електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. Територія під охороною Обєкт введено в експлуатацію, Близькість до станції метро "Осокорки" (5-10 хв) Розвинена інфраструктура, все в пішій доступності Близькість до ТРЦ Рівер Молл (10 хвилин) Власна служба експлуатації Дім 9000 Поруч є: ЖК Славутич, ЖК Зарічний, ЖК Рівер Стоун, ЖК Грейт, ЖК Урловський 1, а також: АЗС, Супермаркети, Бізнес-центри, ТРЦ Магазини, бутіки, ресторани та кавярні, аптеки, банківські та поштові відділення

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 18а

Продаж сучасної двокімнатної квартири в будинку 2016 року за адресою вул. Донця 2б . Раціональне планування , все окремо . Загальна площа 69 м2 , дві окремі спальні 18м2 і 15м2 , велика кухня зєднана з лоджією 15 м2., хол майже 10м2. Квартира в хорошому стані , з якісним ремонтом . Тепла підлога , кондиціонер , залишається всі вбудовані меблі та техніка. В будинку три ліфти, пожежна сигналізація, ОСББ. Територія житлового комплексу закрита. На території охорона , відео нагляд , паркінг, дитячі та спортивні майданчики , магазини, салони краси, кафе. Район з розвиненою інфраструктурою , поруч є все необхідне для комфортного міського життя - школи, дитячі садочки, магазини та супермаркети, поряд парк Відрадний, музей Мамаєва Слобода,Sport Life,ТЦ Мармелад, Космополит, НАУ Зручна транспортна розв’язка, швидкісний трамвай – 10 хв пішки

Донця Михайла вул., 2Б

БЕЗ % до вашої уваги, пропонується на продаж видова на центр міста 1 кімнатна квартира 47м2 з ремонтом. Житлова нерухомість (фонд) розташоване у ЖК Севен по вулиці Дніпровська набережна, Дарницького р-ну. З усіх питань дзвоніть. Характеристика Вбудована техніка (холодильник, індукційна варильна панель, духова шафа, посудомийна машина), кондиціонерами, бойлером, мякими та корпусними меблями. Підлога з підігрівом у с/в. Кухня та двері фарбований МДФ. Великі видові вікна 5 поверх Про комплекс: Система персональних електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. Територія під охороною Обєкт введено в експлуатацію, Близькість до станції метро "Осокорки" (5-10 хв) Розвинена інфраструктура, все в пішій доступності Близькість до ТРЦ Рівер Молл (10 хвилин) Власна служба експлуатації Дім 9000 Поруч є: ЖК Славутич, ЖК Зарічний, ЖК Рівер Стоун, ЖК Грейт, ЖК Урловський 1, а також: АЗС, Супермаркети, Бізнес-центри, ТРЦ Магазини, бутіки, ресторани та кавярні, аптеки, банківські та поштові відділення

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 18б

Ексклюзив! Розглядаємо є-Оселю та інші держпрограми. Супер місце! метро "Позняки" - 5 хв пішки, парк - 3 хв, інфраструктура поруч! Будинок 2004 року, з цегли, розташований на березі двох озер!. Віддалений від дороги. Затишно. Комфортно! Власний двір з великою парківкою. Парадне на індивідуальних ключах. Організовано ОСМД. Сучасна квартира з просторими кімнатами, великою кухнею-вітальнею, холом, двома сан. вузлами, засклений балкон із кухні (план додається). Ремонт - класика. На підлозі паркет, плитка, ламінат. Сан/вузли- іспанські кахлі. Кухонний гарнітур - деревяні фасади. В кімнатах кондиціонери! Стеля-3м. Зручний 2 поверх! Продаж БЕЗ довіреності!

Драгоманова вул., 31Б

Предлагается на продажу 2к квартира, кухня-студия и спальня. Новый ремонт, окна во двор, шума от дороги нет. Вся необходимая для жизни техника и мебель. Кондиционер, электро-плита, микроволновая печь, стиральная машина, сушилка, бойлер посудомоечная машина. На данный момент жильцами решается вопрос о электропитании лифтов во время отключений. Документам меньше трех лет, указанная цена на руки + торг. Налоги на покупателя. Без комиссии

Берестейський просп. (Перемоги), 65б

Чудова квартира з повною комплектацією в сучасному ЖК! Вигідна локація, якісний ремонт, договірна ціна! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Михайла Максимовича, 32а. Розташована на 17-му поверсі. Простора, двостороння оселя з якісним і сучасним ремонтом, ексклюзивним дизайном та раціональним плануванням: дві окремі кімнати — 17 м2 та 16 м2, вітальня-студія — 16 м2, санвузол та господарча кімната. Квартира укомплектована необхідними меблями та технікою: кондиціонери, смарт ТВ, повна готовність до заселення. Виконаний якісний ремонт з дотриманням всіх сучасних рішень. Ексклюзивні меблі виконані під замовлення, є підігрів підлоги. ЖК комфорт-класу, монолітно-каркасна технологія будівництва, автономне опалення в будинку, наявність підземного паркінгу. Стіни з газоблоків, утеплені мінеральною ватою та покриті тинькуванням. Архітектурні форми будівлі дозволяють урізноманітнити планування квартирами з приміщеннями різних форм: від простих прямокутних до багатокутних з кутовими панорамними вікнами чи скісними стінами. «LIKO-GRAD Perfect Town» — масивний багатоквартирний житловий комплекс в районі Васильківської, житловий простір з розвиненою інфраструктурою. Житловий комплекс складається з 5 будинків, які зєднані у 2 блоки по периметру ділянки забудови. Відмінною рисою будинків є виступаючі карнизи на покрівлі й колірна палітра — відтінки бежевого та салатового. Перші поверхи «LIKO-GRAD Perfect Town» призначені для розвитку інфраструктури — там відкриють: магазини, кавярні, аптеки, відділення банків або інші корисні сервіси для мешканців. Прибудинкову територію впорядкують: прокладуть пішохідні доріжки, встановлять лавочки, висадять дерева та кущі, облаштують дитячий й спортивний майданчики. На перших поверхах сусідніх житлових комплексів вже відкриті магазини, кав’ярні, аптеки, медичні кабінети, відділення банків та пошти. За продуктами можна дійти пішки за 5 хвилин до супермаркету «Ашан» або пройти далі за 15 хвилин у «Сільпо», «Біллу» або новий «Novus». У районі «Ашана» також відкриті невеликі продуктові магазини — мясні, овочеві та еколавки. У радіусі 5 хвилин їзди на авто або 15 хвилин пішки понад 10 дитячих садків, серед яких «Везунчик», «Антошка», «ЛІКО-світ», «Малюк Аристотель», «A.Kid», «Індиго», «Монтессорі на Теремках» та інші. На такій же відстані від «LIKO-GRAD Perfect Town» розташовані школи району та додаткові заняття з образотворчого мистецтва, музики, іноземних мов, технологій та спорту. Дорога до найближчих фітнес-клубів займатиме від 5 хвилин пішки до 5 хвилин їзди на авто: поруч розташовані спортивний «ММА» клуб «Легіон», «Move Sport» для дорослих та дітей, «Sportlife» з басейном, фітнес-клуб «hiitworks» на Теремках, невеликий спортивний зал «Bee Fit» та фітнес-клуби в районі станції метро Васильківська — «Експерт» та «CrossFit BANDA IV». Голосіївський район. Від станції метро «Васильківська» — 1,6 км, 20 хвилин пішки. Біля комплексу знаходиться зупинка громадського транспорту, де проходить автобус №78, тролейбуси №12 та №45, маршрутні таксі №491 та №499. Ціна 120 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32а
1 - 24 з 1 890 результатів