Продаж 2-кім. квартири ЖК Seven. Квартира знаходиться на 18 поверсі з 26. Загальна площа квартири - 68.5 кв. .м, дві кімнати (14.7 кв.м. та 13.4 кв.м.) та величезна кухня-студія площею 23.7 кв.м. Видова! З кухні шикарний краєвид на правий берег. За плануванням є два санвузли (один гостьовий, один великий). Хороша інфраструктура ЖК, де є територія, щоб погуляти. Поряд ТЦ Аркадія та Рівер Молл. До метро Осокорки - 7 хвилин пішки, поряд зупинки автобусів та маршруток. Вартість продажу: 110 тис. дол. США. Код обєкту: 21145410

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 18Б

Продам 2 кімнатну з ремонтом на вулиці Почайнинська 13/9 Квартира розташована на 1 поверсі 4 поверхового цегляного будинку. Загальна площа-56 кв.м, 2 кімнати (18 та 11), кухня -7 кв.м Просторий передпокій. Планування двостороннє, спальна кімната виходить у двір. Висота стелі 2.8, санвузол роздільний, балкон еркерний. Вбудована кухня, побутова техніка. Можна заїхати та жити. Великий двір з дитячими майданчиками та фруктовими деревами. 110000 у.о. Без комісії. Поряд станція метро Контактова Площа. 8 хвилин пішки до метро. Світлана тел.096-126-02-44

ексклюзив
Почайнинська вул., 13

Без % для покупця Розглядаємо еОселю. Унікальна квартира у ЖК Нова Англія комфорт класу з дизайнерським ремонтом Спальня + кухня-студія. Абсолютно новий ремонт, виконаний з використанням унікальних дизайнерських рішень і преміум-матеріалів. Укомплектована необхідною технікою та меблями преміум-класу, тепла підлога. ЖК Нова Англія комфорт класу з закритою територією. Поруч знаходиться метро Васильківська. Підземний паркінг, охорона. На території спортивні та дитячі ігрові майданчики, тенісний корт і велодоріжки. Дуже низькі комунальні платежі. Один із кращих районів столиці з розвиненою інфраструктурою. Близькість до парку: Можливість активного відпочинку і прогулянок на свіжому повітрі. Не упустіть можливість стати власником цієї унікальної квартири в престижному районі столиці! Звертайтеся для додаткової інформації. Ціна 110000 у.е. без комісії Телефон 093-931-26-41 Іван valion.ua/1111806

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26в

Без комісії! Виноградний провулок 1/11. Печерськ. Центр! Продається 2-кімнатна квартира, 60 кв.м. на 7 поверсі 11 поверхового відомчого цегляного будинку. Квартира дуже тепла та світла! Вікна виходять на південь. Вид на Ліцей міжнародних відносин. Стан квартири – під ремонт. Планування дуже вдале, легко тансформується в зручну євродвушку (кухня - вітальня, спальня з окремою гардеробною та великий санвузол з душем та ванною). Є повний дизайн проект з візуалізацією та кресленнями, який передамо покупцю, як приємний бонус! Поруч знаходяться 3 станції метро: Хрещатик, Арсенальна, Кловська, а також прекрасний Маріїнський парк! Очікуємо на перегляд!

ексклюзив
Виноградний пров., 1/11

Продається 1-кімнатна квартира-студія у Шевченківському районі за вул. Глибочицька • 23 поверх з 26; • право власності до 3-х років; • новобудова; • панорамні вікна; • дизайнерський ремонт; • індивідуальне електричне опалення; • усі комунікації (вода, каналізація, електрика). Елітне помешкання з панорамними вікнами та вдалим плануванням у якісному та престижному ЖК. Будинок зданий в експлуатацію. В оселі зроблено дизайнерський ремонт. Економне індивідуальне опалення дозволить встановити оптимальний температурний режим. Поруч розвинена інфраструктура – центральна частина міста, супермаркет, ринок, відділення пошти, АЗС, зелені зони, заклади для відпочинку, 5 хв. до Контрактової площі. Не зволікайте, телефонуйте зараз, щоб оглянути та дізнатися деталі. Може бути проданий як орендний бізнес, проживають орендарі, окупність 11 років або 9.09% річних The Capital #A2340

ексклюзив
Глибочицька вул., 73

Продається двокімнатна квартира Солом´янський р-н вулиця Волинська 10 квартира розташована на 16 поверсі 16 поверхового цегляного будинку є технічний поверх, будинку 20 років, загальний метраж 70,4 метрів, житловий метраж 30,2 (16,1 метрів та 14,1 метрів кімнати), кухня 12 метрів, дві лоджії, великій хол 15.7 метрів, санвузол окремий, квартира в гарному житловому стані, вбудована кухня, всі необхідні меблі, вбудована техніка, електро камін, лічильники на воду, закритий двір, охорона двору, в будинку є підземний паркінг, гостьовий паркінг. Ціна продажу 110000 у.е. БЕЗ КОМІСІЇ.

ексклюзив
Волинська вул., 10

✅БЕЗ КОМІСІЇ ✅ВІДЕО-ТУР ✅НОВА✅ 3-к квартира в ЖК Еврика, Іподром, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 83г Про квартиру: • Новий якісний ремонт. • Кухня, вітальня, дві спальні, 2 санвузли, засклена лоджія. • Вбудована кухня із побутовою технікою. • Встановлено кондиціонер. • У передпокої містка шафа. • Дуже світла та тепла. ✅Продаж квартири здійснюється по перепоступці.✅

ексклюзив
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 83г

Власник. Без комісій. Права власності. Продам 3-кімнатну квартиру в ЖК Варшавський 2, вул. Олександра Олеся 1. будинок 14.3. Додатково встановлений та оформлений тепловий лічильник . Тип планування 3С1, 5 поверх, загальна площа 95,07м кухня-вітальня 20,86м, 3 окремі спальні, 2 санвузли, стан після будівельників, охорона під’їзду. Поруч ТРЦ Ретровіль, Novus, будується станція метро.

власник
Олександра Олеся вул., 1

ЖК "UNO City House", вул. Теліги Олени, 25 Продам простору 2 кім квартиру 68.6 м2 з балконом на 14-му поверсі. Захоплюючий вид на місто, презентабельна вхідна група, великий парк поруч, через дорогу вхід у метро. Також є паркомісце в підземному паркінгу будинку за 25 000$. Без комісії!

власник
можливий продаж по єОселя
Теліги Олени вул., 25

БЕЗ КОМИСІЇ від власника!!! 1-к квартира "євродвушка" ( кухня-студія та окрема спальня) в ЖК Славутич. Етаж 16/33 , площа 41 кв.м. Продаж з меблями та вбудованою технікою. Посудомийна машина Bosch, вбудований холодильник Electrolux, індукциона плита, духовий шкаф Electrolux, 2 кондиціонера С&Н, смарт TV, бойлер Zanussi, мікрохвильова пічь Toshiba. У будинку є підземний паркінг, охорона, дитячий майданчик, магазини, аптеки, кафе. Зручна транспортна розвʼязка, метро Славутич знаходиться в хвилині від будинку.

власник
Зарічна вул., 4к1

Двокімнатна квартира з ремонтом, будинок новий, сусіди проживають! Можна під Держ.програми (Є-оселя, сертифікат) Чудовий краєвид на центр міста.

власник
Науки просп., 58в

Квартира з ремонтом під чистове оздоблення. Ремонт виконано для себе з якісних матеріалів: стіни виготовлені під покраску, поклеєні багети, стяжка на підлозі, розведена електрика та сантехніка, зроблені виходи під кондиціонери. Спальня, дитяча і велика кухня-студія з каміном. Є детальний дизайн-проект. У будинку консьєрж-охорона, підземний паркінг з ліфтом, відеонагляд.Будинок зданий в 2021 році.Заселений на 80%, ремонти майже всі зробили, що є плюсом від новобудов. ЖК Зарічний - комплекс з розвиненою інфраструктурою і виходом до Дніпра. На території комплексу є все необхідне-магазини, лікарні, спортзали, аптеки, салони краси, кафе, ресторани, дитячий садок, дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле. До м.Славутич 5хв ходьби. Перегляди у зручний для Вас час. Єдиний представник власника. Оксана 0637860595.На комісію не претендую. Ціна 110 000$.

власник
Осокорська вул., 2а

Пропонується велика 2-кімнатна квартира з чудовим ремонтом. Повністю мебльована та обладнана технікою від провідних виробників. В квартирі велика кухня-вітальня, окрема спальня, дві вбиральні кімнати , дві гардеробні . На підлозі паркетна дошка, плитка з підігрівом. Гарна локація , поруч магазин Новус, ліцей №144, лікарня, Севастопільська площа.Перегляди в любий час. При продажу залишається все.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4В

Пропонується 3 кімнатна квартира 84 м2 в Житловому комплексі "Русанівська Гавань". Микільсько-Слобідська, 8. ДИЗАЙН ПРОЕКТ В ПОДАРУНОК. Квартира простора, світла та з видом на залив. Стан після будівельників. ЖК Русанівська Гавань - це великий комплекс з закритою територією, зданими і заселеними будинками. На території відкриті магазини, кавярні, салони краси. Велика кількість різноманітних дитячих майданчиків, футбольне поле, обладнані місця для занять спортом, набережна і пляж поруч. Поруч завершується будівництво супермаркету Сільпо.

можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8

✅ Продається розкішна квартира у тихому центрі міста, знаходиться за адресою Велика Васильківська 76Б, всього 1 хвилина і 10 секунд пішки від метро Олімпійська. Це ідеальне місце для комфортного життя, де зручність і затишок поєднуються з безпосередньою близкістю до ключових обєктів інфраструктури. Царський будинок всього на 12 квартир з високими стелями та власним двориком! Ключики на руках, перегляди в будь який час! Квартира вражає євроремонтом і стилем. Простора вітальня з кухнею створює затишну атмосферу для сімейних зустрічей та вечірніх посиденьок з друзями. Окрема спальня забезпечує приватність і зручність для відпочинку після напруженого дня. Важливий плюс - квартира знаходиться у внутрішньому дворі, що гарантує тишу та спокій. Ви зможете насолоджуватися тихістю центру міста, не відчуваючи його шуму та суєти. Поруч розташовані також Мега Маркет, кінотеатр, ресторани та інші необхідні заклади, що робить це місце ідеальним для комфортного та повноцінного життя. Крім того, в квартирі встановлено кондиціонер, що додає додаткового комфорту у спекотні літні дні. Не втрачайте можливості жити в центрі, але при цьому насолоджуватися тишею та комфортом. Для серйозних покупців готові розглянути доречний гарний торг

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 76Б

Квартира з дорогим і якісним ремонтом, наповнена технікою і добротними деревяними меблями, що підкреслює статус господаря. Зручне і функціональне планування. Дві окремі кімнати, простора вітальня з еркером, готова приймати дорогих гостей і спальня з власним балконом, де можна відновити фізичний і психологічний ресурс і набратися сил на завтрашній день. Особлива деталь квартири - кухня з вікном, мрія будь-якої жінки, робить простір світлим і теплим. Вид з вікна панорамний на Мінську площу.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 13А

Продаж 1к квартири без ремонту в ЖК Подол Град у самому серці Києва за адресою вул. Дегтярна 19 Подільський р-н, Правий берег. Квартира знаходиться на 5 поверсі 8 поверхового будинку Загальна площа квартири 55 м2, житлова 23 м2, кухня 15 м2. Квартира складається з : -Спальна кімната. -Суміжна ванна кімната. -Кухня. -Лоджія. -Гардероб -Коридор. Квартира двостороння з видом у двір і зелену зону. ЖК Поділ Град – престижний комплекс комфорт класу. У будинку презентабельне парадне, консьреж, дитячий майданчик у дворі, охорона. ЖК Подол Град розташований в 10ти хвилинах пішої ходьби від метро Контрактова Площа. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

Дегтярна вул., 19

Продаж 4 кімнатної квартири з ремонтом, меблями та технікою за адресою Святошинська площа, 1, біля метро Житомирська. Будинок побудований в 2005 році, знаходиться на 4 поверсі з 21. Загальна площа квартири - 96,9 кв.м., житлова - 53,2 кв.м. Квартира світла, тепла з великою кухнею. Чотири окремих кімнати дає можливість мати приватні простори для відпочинку, роботи або використання за їхніми власними потребами. Кожна кімната має свою функцію, що забезпечує комфорт і зручність для життя. Також в квартирі є великий та місткий балкон. Вікна квартири виходять на двір. В домі є консьєрж, а також э ліфти, один з них грузовий і два пасажирські, робить пересування в будинку швидким та комфортним. Будинок знаходится в 2 хвилинах біля метро Житомирська. Інфраструктура розвинена - поряд є торговий центр Хіт-Молл, Новус, багато кофеїн, магазинів, нова пошта. Без комісії для покупця, розглядаємо 280 постанову та 600. Ціна 110 000 у.о.

Святошинська пл., 1

Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира в Шевченківському районі з пішою доступністю до історичного центру Києва! ЖК "Victory V" будинок бізнес-класу з цілодобовою охороною, закритим паркінгом та гостьовим паркінгом, дитячим закритим майданчиком, баскетбольною та спортивною площадкою. Під час відключень світла працюють генератори!! Ліфти та вода є завжди! Квартира на 22-му поверсі з шикарним видом на все місто. Загальна площа 54 кв. м. З ремонтом, без меблів, є душова та туалет. Вигідна ціна 110 000$!

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 5-В

2 окремі кімнати, вул.Пилипа Орлика 22, 5/5 цегл., 55/31/9; сталінка, будинок з ліфтом, H-3.20, перекриття залізобетон, нові вікна і батареї, закритий двір, заїзд на територію виключно для мешканців будинку, відеонагляд, шлагбаум. Великі світлі кімнати, гардеробна, кладова, висока стеля, теплий будинок з чудовим краєвидом

Орлика Пилипа вул., 22

Лабораторний пров., 24, ; Сталінка; Функціональне планування квартири: кухня-вітальня та спальня з власною гардеробною кімнатою, роздільний сан.вузол, квартира на дві сторони. Квартира після капітального ремонту, зробленого в 2022 році, замінена електрика, сантехніка, встановлені нові вікна, нові радіатори, тепла підлога, лічильники на воду, бойлер, кондиціонер, є можливість встановити газову колонку. Загальна площа - 57 кв.м.; Тихий центр. Чистий та акуратний підїзд. Відмінна інфраструктура: поруч магазини, салони краси, відділення банків, ресторани та кафе, школа, дитячий садок, метро "Печерська", "Палац Україна", "Олімпійська".

Лабораторний пров., 24

Продається двокімнатна квартира Загальною площею 49м2 розташована в с амому центрі Києва , біля метро Кловська Печерський район, пров. Маряненка, 13 Планування: - Вітальня - Кухня - Спальня - Вбиральня - Санвузол - Балкон - Гардеробна У будинку проведено газ, два ліфти. Дорога техніка Samsung: -мікрохвильова піч-духовка -посудомийна машина -телевізор -дизайнерські радіатори Квартира остаточно варта своєї уваги, виконано дорогий ремонт під себе , ще ніхто не проживав! У ціні закріплене за квартирою місце для паркування. 3.1.5.9.1.7.3.5.1.8.3.9

Маряненка Івана пров., 13

🏠 Продається дивовижна 2-кімнатна квартира в ЖК "Медовий", яка зачаровує своєю сучасністю та функціональністю. 🛏️ Квартира розрахована на дві повноцінні спальні, де власники розумно спланували кожен куток, щоб максимально задіяти простір. 🔑 Якісний ремонт вже завершений. Кухня виготовлена під замовлення з використанням топового обладнання: витяжка Elica, індукційна варочна поверхня та духовий шкаф Electrolux, металева мийка. 👗 У великій кімнаті знаходиться власна гардеробна кімната, а також ще є трійка великих вбудовних шаф, що легко вмістить усі ваші речі. 🛁 Ванна кімната обладнана інсталяцією Grohe, керамікою та ванною Koller Pool. Окрема ніша передбачена під пральну та сушильну машину. 🏢 У будинку сучасна парадна група, а комплекс має закриту територію, забезпечуючи комфорт та безпеку. 📍 Розташований в Кадестькому Гаю серед Совських прудів, цей ЖК є ідеальним місцем для комфортного та стильного життя. Не втрачайте можливість стати власником цієї чарівної квартири в сучасному ЖК "Медовий"! 🌟

Кадетський Гай вул., 10

НАЙКРАЩЕ СПІВВІДНОШЕННЯ ЦІНА - ЯКІСТЬ. Продам повноцінну двокімнатну квартиру 61 кв. м в ЖК Паркленд, Юнацька 17, поверх 5, метро Васильківська пішки 10 хвилин. В квартирі газова плита та газовий котел, вода завжди, інтернет працює без світла. Красивий новий 9-поверховий будинок з сучасним охайним підїздом та ландшафтний дизайн території. Фото будинку, двору та квартири на сьогодні. Поруч маркети, кафе, кав"ярні, паркувальний майданчик, дитячий садок, дитячий і спортивний майданчики, фітнес-центр, салон краси, аптека, ресторан. Закрита територія, охорона, заїзд по карткам. Квартира перепланована для більшої зручності, має закриту спальню, гардеробну кімнату, санвузол з ванною, простору кухню. Повністю мебльована квартира, меблі, техніка та ремонт в новому стані, все залишається. Якісний ремонт, робили для себе, підігрів підлоги на кухні та в ванній. Уся побутова техніка - три кондиціонери, пральна машинка, духовка, варочна поверхня, витяжка, двокамерний холодильник. В квартирі є орендар, може залишитись. 110000 доларів. Комісія брокера 3%.

можливий продаж по єОселя
Юнацька вул., 17
1 - 24 з 2 335 результатів