Велика Житомирська, 10, ; Дореволюційні; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 4; кількість виходів: 1; ліфт; 4-й поверх, площа: 45/17,8/9,5; пропонуємо на продаж квартиру в царскому будинку по вул. Велика Житомиська. Простора однокімнатна квартира з високою стелею 3,5 м. В центральній та історичній частині міста. Поряд знаходяться Пейзажна алея та усі історичні памятки. Квартира в жилому стані

Велика Житомирська вул., 10

Квартира-студія поряд з парком і метро Берестейська. Будинок розташований в мальовничому місці безпосередньо поруч з парком та посольством США. Тихе і затишне місце. Піша доступність до метро Берестейська - 15 хв. Цегляні стіни. Планування в форматі студії додає відчуття простору, незважаючи на невелику загальну площу. Стан квартири, щойно після ремонту (замінена проводка і сантехніка, плитка, ламінат, душова кабіна) придатний до проживання. Документам більше 3-х років. Обява від власника (без комісії).

власник
Руданського вул., 1Б

Терміновий продаж, найвигідніша ціна на ринку! Продається простора однокімнатна квартира з дизайнерським, якісним ремонтом ЖК Cosmopolitan (Космополітан) Загальна площа 55 метрів В будинку завжди є світло! Є все необхідне для проживання, все що є на фото - залишається в квартирі. Житловий комплекс бізнес класу, будівництво монолітно-каркасне. Є підземний паркінг. Телефонуйте, перегляди по домовленості

можливий продаж по єОселя
Дегтярівська вул., 25А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

єОселя! Терміновий продаж! Пропоную 1к. квартиру в ЖК "Старт", біля станції метро Лукянівська! м.Київ, вул.Шолуденко,30 ( Шевченківський район ) Право влсаності. Будинок 2, зщште 2,2 (введено в експлуатацію) Загальна площа : 31,1 м.кв. Поверх/поверховість 11/17 На території комплексу будується ТЦ та дитячий садок, поряд є супермаркети Фора, АТБ, Сільпо, Білла ресторани, кафе, піцерії та інші заклади зарчуваня. В пішій доступності дитячі садочочки "Умка" та "Пізнайко", школи №101, №61 та №102, а також гімназія №153, ліцей №142 та ліцей "Універсум". На території буде обладнаний спортивний майданчик з тренажерами. стадіоні "Старт" через дорогу від комплексу. У 5 хвилинах їзди на авто фітнес-центр «Sportlife» з басейном, тренажерною залою, студією для групових занять, дитячою фітнес-програмою та SPA процедурами. Особливості зручна транспортна розвязка — до центру 10 хвилин на авто відпочинок біля будинку — комфортний внутрішній двір ізольований від шуму проїжджої частини ліфтом до авто — до підземного паркінгу можна потрапити з ліфту Документи готові до продажу! Перегляд в зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 30

«Ліберті Естейт» − житловий комплекс преміум-класу, що складається з будинку клубного типу, який виконаний за монолітно-каркасною технологією. «Liberty Estate» об’єднаний з ЖК Liberty Residence спільною територією. Пропозиція для тих, хто мріє жити у старовинній частині столиці. Це будинок клубної форми, де кожен зможе знайти комфорт, затишок, безпеку та невичерпні можливості. Будинок зведений у сучасному стилі, фасад оздоблений элегантным травертином та фасадним декором. За рахунок височини, на якій стої beть будинок, з панорамних вікон квартири відкривається неймовірний вид на місто. Крім того, завдяки енергозберігаючим технологіям жильці зможуть значно зменшити вартість утримання житла. У ході будівництва використовувалися матеріали найкращої якості. Панорамне скління вікон виконано алюмінієвими трикамерними склопакетами з аргоновим наповненням, встановлена система відтаювання підлоги на видових терасах. Парадні оформлені гранітом і мармуром. На ліфті марки Schindler можна за допомогою особистого ключа потрапити в підземний паркінг. Квартира, загальною площею 205 м2, Хол, кухня, вітальня має единий простір більше 100 м2, що має переваги для втілення свого власного планування, а різниця у рівнях і висота стелі (від 3,2 до 4,8) роблять цю квартиру унікальною в даному ЖК, також є можливість поділити площу квартири на 2 окремих приміщення, одне з яких можна використовувати як комерційну нерухомість з окремим виходом на вулицю, та висотою стелі 4,8 м. Також є готові концепції по дизайн проєкту даної квартири. Додатково пропонуємо два парко-місця (окремо) Які в ЖК є зручності і характеристики: Безпека-територія огорожі парканом, КПП, шлагбаум, домофон, відеодомофон, охорона, відеоспостереження на дому та на території. Озеленення- газон, автополив, ландшафтний дизайн, клумби, альпійська гірка, рослини всередині будівлі. Благоустрій- альтанки, відпочинкові зони, місця для барбекю, та мощення території піщаник, приватний тихий двір з бесідкою. Тип паркування для мешканців – Підземна і наземна паркова, охорона паркування, відеоспостереження, автоматичні ворота, шлагбаум, для гостей наземна паркова. Відмінна локація – до Подолу 5 хв., до Хрещатика , Майдана Незалежності 15 хв. на авто.

власник
Лукянівський пров., 2

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1к квартири з ремонтом і меблями по вул. Казарменна 4Б (колишня Андрющенка) 15 хвилин пішої ходи до метро Політехнічний інститут та Лукянівська. Загальні характеристики: площа 33,5/17,1/6,7 кв.м., 1 поверх 9 поверхового цегляного будинку 90х років побудови. Окрема кімната, не студія, з кімнати вихід на засклений балкон. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Суміжний санвузол з ремонтом. Квартира готова до продажу і заселення. Зручна локація по розташуванню, поряд декілька вузлів транспортних розв’язок, школи, садочки, дитяча лікарня Охмадит, велика парковка у дворі. Світло і опалення підключені до критичної інфраструктури! Ціна 49 500 $ Телефонуйте та приходьте на перегляд. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
Казармена вул. (Андрющенка Григорія), 4Б

Продаж видової 1к квартири в сучасному ЖК Cosmopolitan бізнес класу з ремонтом, меблями та технікою по вул. Дегтярівська 25 А. Загальні характеристики: 46,4/11,8/18,2, 21 поверх 25 поверхового будинку побудованого у 2009 році. Квартира з окремою спальнею та балконом, який можна переобладнати в окремий кабінет. Вся техніка для комфортного життя в наявності: - кондиціонер; - душова кабіна; - пральна машина; - телевізор; - варильна поверхня; - холодильник. Біля будинку доглянута прибудинкова територія. Дуже вдала інфраструктура. У пішій доступності парк ім. Івана Багряного, Станції метро Лукянівська та Шулявська. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
Дегтярівська вул., 25А

Без комісії. Продаж 1 кімнатної квартири в Шевченківському районе, вулиця Платона Майбороди 21. Будинок 1975 р, цегляний, квартира не кутова, вікна виходять у двір. Розташована на 2 поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 38 кв.м, кухня 7 кв.м. Стан квартири житловий, продаж з меблями та побутовою технікою. Чистий та охайний під’їзд, лічильник на опалення на будинку. Розвинена інфраструктура, поруч супермаркет «Сільпо», «Новус», «АТБ», відділення банку, лікарня, школа, дитячий садочок, парк «Котляревського». Станція метро «Лук’янівська» 15 хвилин пішки ( 1000 км ) Ціна 51500 у.о. без комісії

Майбороди Платона вул. (Мануїльського), 21

Продаж 1-кімнатної квартири в центрі міста ЖК Елегант, вул. Жилянська 118. Метро Вокзальна, метро Університет у пішій доступності. Видова квартира – студія комфорту класу розташована на 17 поверсі 32 поверхового будинку Загальна площа 53 кв. зручно спланований простір. Квартира дуже світла з панорамними вікнами. Видова квартира – студія з якісним та сучасним ремонтом, розташована в районі з добре розвиненою інфраструктурою. Неподалік знаходиться чудова паркова зона – Ботанічний сад Київського університету. Сам комплекс знаходиться між станціями метро "Університет" та "Вокзальна". Обидві станції розташовані у зоні пішої доступності. Крім близькості метро та зручної транспортної розвязки район має розвинену інфраструктуру. Тут знаходяться школи, дитячі садки, медичні заклади, магазини, вищі навчальні заклади, різні курси, офісні центри, салони краси, кафе та ресторани. Також у пішій доступності знаходиться центральна вулиця столиці – Хрещатик Готовий орендний бізнес, квартири в цьому будинку завжди мають попит. Документи на продаж готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Жилянська вул., 118

Без комісії для покупця! Продаж 1 кімнатної 42,1 кв.м з відмінним ремонтом у новому комплексі закритого типу ЖК Львівський квартал вулиця Глубочицька 13, центр, Шевченківський район, правий берег Києва. Квартира розташована на комфортному 7 поверсі, всередині будинку та всередині самого жк. Планування роздільне – відокремлена спальня з виходом на балкон, кухня-вітальня, містка гардеробна та суміщенний санвузол. Квартира з якісним стильним ремонтом, який робився для себе, повністю укомплектована сучасними меблями та технікою відомих брендів. Підлогове покриття – керамограніт, суміщенний санвузол плитка. Встановлено індивідуальне газове опалення, тож Ви самі можете регулювати температурний режим в своій квартирі. Встановлено лічильники води, газу та електрики. ЖК Львівський квартал – це комплекс із цілодобовою охороною, підземним паркінгом, дитячим садком і майданчиками, сквером, супермаркетом, магазинами та салонами. Район завжди залишається престижним завдяки своєму місцерозташуванню та зеленій зоні. Відмінна транспортна розв’язка, зупинки громадського транспорту; 15 хв до центру, 7 хв.до ст. м. Лук’янівська у пішій доступності. Один власник. Квартира готова до швидкого продажу. Також розглядаємо продаж по безготівковому розрахунку та за державними програмами : 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) Дзвоніть, із задоволенням організую перегляд! Маю великий досвід допомоги при купівлі квартир за державними програмами та безготівковому розрахунку. Ціна 105.000 у.о., без комісіі для покупця, з повагою Ольга Без комиссии для покупателя! Продажа однокомнатной квартиры 42,1 кв.м с отличным ремонтом в новом комплексе закрытого типа ЖК Львовский квартал улица Глубочицкая 13, центр, Шевченковский район, правый берег Киева. Квартира расположена на комфортном 7 этаже, внутри дома и внутри самого жк. Также рассматриваем продажу по безналичному расчету и государственным программам : 1) e-oselia (eOselya), eRecovery, Сертификат, 2) Жилье для внутренне перемещенных лиц и военных (резолюция 280 и другие) . Один владелец. Готова к быстрой продаже. Также рассмотрим расчет в гривне, программу Е-дом. Звоните, с удовольствием организую просмотр! Большой опыт помощи в покупке квартир по государственным программам, безналичному расчету Цена 95.000у.е., без комиссии для покупателя, с уважением Ольга, 067-781-47-77, 095-124-58-84

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Глибочицька вул., 13

Продам євродвушку ЖК Златоустівський вул. Чорновола 27 Діловий центр Києва. Закрита територія комплексу. Підземний паркінг. Загальна площа 41м2 Кухня-вітальня 25.5м2. Спальня 11м2. В ремонті використані якісні та довговічні матеріали: столешня з натурального мармуру, підлога з масиву дубу. Якісна техніка: варочна поверхня Smeg, витяжка Franke, духова шафа та холодильник Samsung, посудомийна машина Siemens. Сантехніка Antonio Lypi виробник Італія змішувачі Blanco виновник Німеччина. Двері прихованого монтажу з зеркальними фасадами. Діловій людині-якісний ремонт! Телефонуйте варіант вартий уваги! Метро Вокзальна та метро Лукʼянівська в піші доступності. Зручна транспорта розв »язка. Ексклюзив. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Чорновола Вячеслава вул., 27

Без %.Шевченківський район, вул.Назарівська 7б Центр. Вартість квадратного метра дешевша, ніж у забудовників по центру. Ціна знижена до 01.09.2024р. Продаю 3-х рівневий пентхаус з нестандартним плануванням. Висота до 6 метрів місцями. Можливість поділити на два приміщення з окремим входом. Можливо два власники. Два окремі входи на 8 та 9/10 пов. із внутрішніми сходовими переходами. Величезний потенціал приміщення для збільшення площі. Приміщення під ремонт можуть бути використані під житло та офіс та існувати окремо з двома входами. Будинок збудований за спецпроектом у 2000 році, стіни- цегла українська, у будинку підземний паркінг, шлагбаум, відеоспостереження, на першому поверсі вхідна група будинку : великий вестибюль, консєрж, ліфт. Поблизу будинку Ботанічний сад. Поруч офісні, адміністративні будівлі, а також житловий фонд нової та старої забудови. Близьке розташування станцій метрополітену може полегшити пересування містом у години пік, метро Університет, Вокзальна, Героїв Майдану, Золоті ворота. У будинку є підземний паркінг. ліфт. Будинок розташований у дворі, друга лінія. Ключі є, перегляд у світлий час дня. Приходьте на пергляд разом з дизайнером. Вкладені кошти дадуть вам великий прибуток, гарну квартиру та офіс. За 1258дол/м2 ви не купите у забудовника таку площу у центрі міста, яку можливо збільшити на 100-200 м2 . Цей потенціал всередині квартири. Ексклюзивний договір з власником.

ексклюзив
Назарівська вул. (Вєтрова), 7б

Шевченківський центр, історична частина міста, Гончара 90/92. Царський будинок , перекриття: залізобетон; капітальна реконструкція 2000 р. Простора однокімнатна 50 кв.м з великими вікнами, кімната 26 кв.м, кухня 8,5. великий хол, санвузол роздільний. Балкон та вікна у двір. Дуже зручна локація, транспорт: ст.М"Вокзальна", "Університет". Центральна інфраструктура - усе необхідне в кількох кроках від вашого порогу. Також є свій закритий дворик, тільки для мешканців, де ви можете зручно залишити своє авто. Квартира розрахована на комфортне проживання. Ідеально під бізнес. Тамбур на 2 квартири. Квартира підготовлена до ремонт.

Гончара Олеся вул., 90/92

Без% Продається видова 1-кімнатна квартира в ЖК «Старт» Пропонуємо простору 1-кімнатну квартиру площею 48,3 м². Квартира знаходиться за адресою вул. Щолуденка, 30 в Шевченківському районі. Розташовану на 16 поверсі 25-поверхового монолітно-каркасного будинку (керамічна цегла). Новобудова: Сучасний житловий комплекс «Старт», введений в експлуатацію у 2023 році.Незабаром заселення, вже присвоєна поштова адреса: Котарбінського Вільгельма,24 • Загальна площа 48,3 м², житлова 14,5 м², простора кухня – 16 м². • Квартира без ремонту, після будівельників. Вже зроблена стяжка підлоги, що дозволяє вам зробити ремонт за власним смаком. • Високі стелі 2,8м - Відчуття простору та свободи. • Панорамна засклена лоджія з чудовим видом на місто. • В будинку працює консьєрж, що забезпечує додатковий рівень безпеки та комфорту. • Три ліфти забезпечують швидкий і зручний доступ до вашої квартири. • Наявність як гостьової парковки, так і підземного паркінгу. • Поряд знаходяться торгівельні центри, супермаркети, Лукянівський ринок, кінотеатр «Київська Русь» та багато інших закладів. • До центру міста можна дістатися за 15 хвилин, а найближча станція метро «Лук’янівська» розташована всього за 5 хвилин пішки. Це ідеальна можливість для тих, хто шукає комфортне житло у новому будинку з розвиненою інфраструктурою та зручним розташуванням. Не пропустіть шанс стати власником цієї чудової квартири! Звяжіться зі мною для отримання додаткової інформації та організації перегляду.

можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 30

Квартира з окремою спальнею та кухнею-студією у ЖК Варшавський Плюс, 22 поверх (в будинку є генератор) по вул. Всеволода Змієнка, 19. Загальна площа 37 кв.м., площа кухні 8 кв.м. За рахунок вдалого планування досить простора. Отримане право власності, можлива покупка з єОселя та єВідновлення. Вбудована техніка Whirlpool: холодильник, пральна машина, духова шафа, варильна поверхня, посудомийна машина, витяжка, водонагрівач, кондиціонер. В квартирі дуже багато місця для зберігання речей (велика шафа в коридорі та спальні). Двоспальне ліжко з підйомним механізмом та ортопедичним матрацом. Розкладний диван у вітальні. Будинок з охороною, закрита прибудинкова територія, поруч ТРЦ Ретровіль.

можливий продаж по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 19

Ексклювно. Вигідна пропозиція в Шевченківському р-ні Києва. ЖК ЛІДЕР , поруч метро ПОЛІТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ. Парк ПУШКІНА, парк КПІ. Квартира з якісним ремонтом, вдалим плануванням, гарними сусідами, панорамним видом на місто, зі СВІТЛОМ ТА ТЕПЛОМ. Сьогодні ринок багатий на 1к квартири з ремонтом, але от квартир виконаних якісно та з душою- МАЛО. Вашій увазі пропоную класну квартиру з якісним ремонтом; з просторою кухнею вітальнею, де можна насолоджуватися НЕЙМОВІРНИМ ЗАХОДОМ СОНЦЯ; велика спальня ( мебльована); санвузол з душ кабіною, великим дзеркалом та гарним світлом. Кухня виготовлена на замовлення; техніка ( Whirlpool,Franke,Bosch). Меблі від українського виробника. На підлозі ламінат, робоча зона кухні, коридор та санвузол- плитка. Опис і фото завжди можна відшліфувати та підготувати , але раджу,хоч раз побачити квартиру в реальності- ВИ НЕ ПОШКОДУЄТЕ.

Казармена вул. (Андрющенка Григорія), 6Г

Продам 1к квартиру з Дизайнерським ремонтом в одному з найкращих та найсучасніших ЖК Києва «Файна Таун» Київ Шевченківський район Салютна., 2 (18 будинок) 4/7-поверх., * загальна площа - 45,5 м2 * кімната - 16,5 м2 * кухня-студія - 16,1 м2 Сучасна концепція ЖК Неймовірна якість будинків На території комплексу є (футбольні, волейбольні, баскетбольні та спортивні) майданчики, дитячі майданчики, зони барбекю, басейн під відкритим небом, кафе, ресторани та багато чого іншого Новий будинок в ЖК «Файна Таун», простора квартира з дизайнерським ремонтом - встановлені нові радіатори, 2 кондиціонера, бойлер - посудомийна машина - пральна та сушильна машина (скритого монтажу) - є окрема гардеробна кімната - стіни вирівняні, на підлозі керамограніт - в квартирі підігрів підлоги (на кухні, та по всій площині прихожої) - санвузол оздоблений кахлем - якісна сантехніка від найкращих світових виробніків - в квартирі встановлена система фільтрації води - функціональне планування - власна тераса - презентабельний під’їзд, консьєрж, охорона, благоустрій прибудинкової території - гостьовий, критий наземний та підземний паркінг - розвинена інфраструктура, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Нивки" - 10 хвилин. - оцінити цю неймовірну якість та професійний підхід до найменших деталей самого ремонту можна на перегляді квартири! * гарний настрій, каву, чай та солодощі на перегляді гарантую особисто!

можливий продаж по єОселя
Салютна вул., 2

Шевченківський район Вул. Саксаганського 129в Продаж однокімнатної квартири загальною площею 30 кв.м. на 4 поверсі 5 поверхового цегляного будинку 1915 року. Параметри квартири: 30/14,5/5.1. Суміжний санвузол і великий балкон на два вікна з видом у закритий двір. Висота стелі - 3.70 м. Будинок в нормальному стані, ліфт до пʼятого поверху, в будинку 15 квартир. Окрема кімната 14,5 кв.м. з вбудованою шафою і кутовим диваном. Квартира з косметичним ремонтом, вбудована кухня з газовою плитою, бойлер в суміжному санвузлі і незасклений балкон. Паркування у закритому тихому дворі. Ідеально і під оренду, і під житло. Перший продаж.

Саксаганського вул., 129в

Ідеальна квартира з Новим стильним Ремонтом в самому розкішному ЖК бізнес-класу Creator City. Дегтярівська 17-19 Квартира вражає з першого кроку після бездоганного дизайнерського ремонту. Ви можете насолоджуватися кожним моментом, перебуваючи в неймовірно затишному просторі. висота стелі в квартирі 3 метри . Алюмінієві склопакети Функціональне планування. Передпокій з окремою гардеробною та вбудованою шафою , функціональна кухня вітальня де є багато місяць для зберігання, спальня також з місткою шафою на всю довжину стіни , просторий санвузол. Квартира повністю укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями., на підлозі іспанська плитка та паркетна дошка ТВ Samsung 50 діагональ нового покоління зі всіма функціями, техніка Bosch, бойлер Atlantic 80 літрів , прально-сушильна машина , тепла підлога, індукційна плита, духова шафа, система центрального кондиціонування , електрофурнітура Німеччина, розроблений сценарій світла, потужна витяжка на кухні, в санвузлі змішувачі GROHE з термостатом Система очищення води всієї квартри + зворотній осмос гарантує, що ви завжди будете мати доступ до чистої та здорової води прямо з-під крана. Ваше здоровя - наша турбота! Creator City (вул. Дегтярівська 17-19, Дегтярівська 15-17) — це багатофункціональний житловий комплекс бізнес-класу з 8-ми будинків в Шевченківському районі. Будинки обєднані спільною прибудинковою територією — житловим простором для відпочинку, прогулянок і спорту, з ландшафтним парком площею 2 га та власною водоймою, дитячими ігровими зонами, прогулянковими алеями, спортивними майданчиками та зонами вигулу домашніх улюбленців. Прохання до ріелторів не дублювати рекламу та фото!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Дегтярівська вул., 17 к.1

Будинок зданий в експлуатацію, є право власності. Можна заходити на ремонт. В ЖК вже є заселені квартири. 1 кімнатна квартира 48 м2 в ЖК Багговутівський, 1 секція, 11 поверх. Просторна, з панорамними вікнами. Будинок побудований з червоної цегли, фасади утеплені, є своя котельня, двопакетні якісні металопластикові вікна, металеві протиударні двері. Квартира не бокова, не кутова, тепла,зроблена штукатурка. Є гардероб. Закритий балкон, між кухнею і балконом стіна не несуча, можна обєднати. Площа кімнати 17,4 м2, площа кухні 14,4 м2. Квартира світла. Під час відключення електроенергії ВОДА Є. Створено ОСББ. Зручна транспортна розвязка: до зупинки маршруток 5 хв ходьби, до метро 15 хв. В трьох хвилинах ходьби - Сільпо, ТЦ Променада, парковка. Поряд є садочок і школа.На ліфті можна спуститись в підземний паркінг

ексклюзив
Загорівська вул. (Багговутівська), 25

В комплексі встановлено ГЕНЕРАТОР!Пропонується на продажу квартира в ЖК бізнес класу Manhattan city.Виконаний сучасний, дизайнерський ремонт в світлих,теплих тонах з використанням якісних матеріалів,квартира повністю мебльована за індивідуальним замовленням та обладнана всією необхідною побутовою технікою відомих виробників (кондиціонер, пральна машина,телевізор,вбудований холодильник,посудомийна машина,вбудована витяжка,духова шафа,індукційна варильна поверхня,бойлер,домофон,велика гардеробна),кухня-вітальня,робоча зона.Тепла підлога.Поруч вся необхідна інфраструктура в пішій доступності.ст.м. Політехнічний інститут-7 хвилин пішки.

Берестейський просп. (Перемоги), 11

До продажу абслютно нова 2 кімнатна квартира в ЖК Файна Таун Площа 38 кв/м Планування: кухня/вітальня+спальня+санвузол+балкон Унікальний авторський дизайн від L.A.Studio Вбудована уся побутова техніка. Унікальність цієї квартири це величезна дзеркальна стіна яка додає цій квартрі необмежених можливостей як у сприйнятті простору так і у його використинні. Житловий комплекс «Файна Таун» у Києві є одним з найбільших проєктів поквартальної забудови. Новобудова знаходиться на ділянці площею 40 га, яка утворена вулицями Естонська, Салютна, Щербаківського та Туполєва. Неподалік три станції метро – «Нивки», «Берестейська» та «Святошин». Велика кількість маршрутів наземного і підземного транспорту забезпечує вільний доступ практично в будь-яку точку міста. «Файна Таун» – житловий комплекс, що споруджується за проєктом, метою якого є створення заповненого простором і сонячним світлом відкритого кварталу з комфортним середовищем для проживання. Різна поверховість будинків і ретельно прораховані відстані між будівлями дозволяють освітити двори сонячним світлом, а також дають можливість насолоджуватися мальовничими пейзажами мешканцям максимальної кількості квартир. Монолітний залізобетонний каркас, який є основою конструкції кожної будівлі комплексу, забезпечує високу міцність і дає можливість урізноманітнити планування квартир. Покупець, який прийняв рішення купити квартиру в ЖК «Файна Таун» отримує в подарунок добре розвинену інфраструктуру новобудови. Тут передбачено спорудження: торгового комплексу і супермаркету; фітнес-центру та трьох басейнів; початкової та музичної школи; двох дитячих садочків; двадцяти чотирьох ігрових майданчиків для дітей різного віку. Передбачено відкриття магазинів, пошти, відділення банку, ресторанів, кафе, аптек і багато чого іншого. Будується спортивна база з тенісними кортами, майданчиками для гри в баскетбол, волейбол і футбол, роздягальні для спортсменів та зони відпочинку для вболівальників. На території комплексу в кожному кварталі є пішохідна зона з ділянками для дозвілля. Забудовник зберіг тінисту алею з високими дорослими ялинами, що переходить в трикілометрові кільцеві велодоріжки. Споруджується два сухих фонтани, яким так радіють діти в спекотний літній день. Для проведення пікніків спеціально обладнується окрема ділянка.

Салютна вул., 2Б

БЕЗ КОМІСІЇ Продається 1 кімн. квартира в новому клубному будинку, закрита територія в Боярці, хороша локація і транспортна розвязка, до електрички 350 м (станція Тарасівка), кінцева маршруток на Київ. У квартирі зроблений якісний ремонт, індивідуальне електро опалення, лічильник день-ніч, встановлений фільтр на воду, центральна каналізація, стабілізатор напруги, бойлер на 80 літрів. Кухня обладнана всією необхідною технікою (індукційна плита, духовка, посудомийна машина) вбудована шафа купе, в спальні зручне двоспальне ліжко. ID: 79884

ексклюзив
Незалежності вул., 15А
1 - 24 з 636 результатів