Продаж однокімнатної кімнатна квартира Продаж по перепоступці, з можливістю отримання права власності під Є-оселю. Затишна та світла квартира на 3 му поверсі 16 поверхового будинку. В основі ремонту була ідея не просто зробити затишок і зручність, а й переробити існуюче планування від забудовника таким чином, щоб максимально розширити існуючу житлову площу і замість обмеженої кухні і напівбалкону зробити повноцінну затишну, світлу та простору кухню з якісним ремонтом. Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, душова кабіна, пральна машина, сучасна кухня з технікою та вбудованим холодильником, телевізор, двухспальне ліжко з ортопедичним матрасом. Відео огляд по запросу. ЖК Скай Авеню-сучасний комплекс з повноцінну інфраструктура з усіма необхідними зручностями та гарною розвʼязкою. Запис на перегляд по домовленості Нові параметри квартири: Загальна площа: 34 Житлова: 11 Кімната-кухня: 13 Спальня: 17.86 Ванна: 4.86

власник
можливий продаж по єОселя
Святослава Хороброго вул. (Народного Ополчення), 11Б

Олекси Тихого вул. (Виборзька), 41/23

Загальна площа квартири складає 47,62 м2, кухня 12,26 м2, кімната 18,47 м2, санвузол 4,90 м2, коридор 8,93 м2, кладова 1 м2, лоджія 2,04 м2 Стан квартири - після будівельників. 12-й поверх, 26-ти поверхового. Будинок монолітно-каркасний, має свою закриту територію, магазини, фітнес-студію, кавярні. Поруч гімназія Ерудит, НАУ, КПІ, садки, школи, ТРЦ Космополіт, ТРЦ Аркадія. Зручна транспортна розвязка, швидкісний трамвай до метро Шулявська 10 хвилин. Розглядаємо продаж за безготівковим розрахунком у грн, а також є-оселя, є-відновлення та інші програми. Продаж по переуступці, квартира повністю виплачена Введеня в експлуатацію другої черги будівництва (секції Б, Ж, М) заплановано на 3 квартал 2024 року.

власник
Новопольова вул., 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж Без комісії світлої 1К квартири з ремонтом за адресою вул. Івана Неходи, 3, Батиєва гора, Солом’янський район, Правий берег До м. Вокзальна 15хв. пішої ходи, 20хв. до м.Олімпійська. Технічні характеристики: загальна 32,4м2, житлова 16м2, кухня 6,8м2, 5 поверх 5ти поверхового будинку, проект Хрущівка. Дуже теплий будинок з червоної цегли. Квартира після капітального ремонту - абсолютно все нове: підлога, стіни, сантехніка, електрика, використовувалися якісні матеріали. Квартира готова для втілення дизайнерських рішень для комфортного життя. Поруч магазин, зупинка транспорту, Соломянський ландшафтний парк, Соломянський ринок, дитячі садки та школи. Дуже зручне та спокійне місце. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) Телефонуйте та приходьте на перегляд.

ексклюзив
Неходи Івана вул., 3

Найкраща ціна за м2 в новобудові з ремонтом! Можлива єОселя. Квартира знаходиться в новому закритому житловому комплексі клубного формату. Будинок зданий, право власності на руках. У пішій доступності до кращої інфраструктури міста: ТРЦ Республіка, Столичний ринок, Епіцентр, Метро, Магелан. Поруч АТБ, Британський квартал, зупинки громадського транспорту, чудова транспортна розвʼязка з виїздом на Кільцеву дорогу (до м. Теремки, м. Іподром, ВДНГ), так і в сторону м.Васильківська та м.Голосіївська, ЖК Нова Англія, PARKLAND, LIKO-GRAD. Планування: спальня з нішею під вбудовану шафу, кухня-вітальня, великий гардероб, ванна кімната. У квартирі виконані всі інженерні та косметичні роботи, майбутній власник зможе завершити меблювання за своїм смаком та насолоджуватись життям. Дана квартира також дуже добре підходить під орендний бізнес, здача від 12000 грн/місяць Територія житлового комплексу Club House закрита від посторонніх осіб, встановлені домофони та відеонагляд, дитячий майданчик, є велика кількість безкоштовних паркомість та можливість придбати індивідуальні місця в критому паркінгу. Поруч приватний та державний дитячі садочки, до школи хвилин 10 пішки Дзвоніть та записуйтесь на перегляд, краще все побачити вживу, пропозиція вартує вашої уваги!

власник
можливий продаж по єОселя
Грушева вул., 4

- Без комісії. Продаж 1кімнатної квартири, вул. Липковського, буд. 37-в в сучасному житловому комплексі ЖК Династія. - Квартира з сучасним плануванням: велика кухня-вітальня, спальня з гардеробною та лоджією, просторий передпокій з великою шафою-купе. Повністю укомплектована меблями та плбутовою технікою. - Доглянута закрита прибудинкова територія, парковка , а також є підземний паркінг. - ЖК з розвиненою інфраструктурою – на території комплексу є дитячі та спортивні майданчики, баскетбольне, футбольне поле, кафе, 2 мінімаркети, винний магазин Pro Вино, ресторан Барсук. - Поруч Соломянський ландшафтний парк за 7 хвилин ходьби від будинку, до центру міста 15 хвилин на автомобілі.

ексклюзив
Липківского Василя вул. (Урицького), 37-в

Мокра вул. (Кудряшова), 16

Продаж затишної 1к квартири-студії, з якісними меблями, ремонтом та технікою, за адресою: вул. Соломʼянська, 35. Характеристики: Загальна площа: 27.60 м2, 1/5 поверхового будинку. У квартирі залишається мікрохвильова піч, холодильник, духова шафа, варильна панель, сушильна машина, пральна машина. Меблі на кухні. Підїзд після ремонту. Поруч дитячий садок, школа, аптека, Фора, біля під’їзду АТБ, магазини, приватбанк, Соломʼянський ландшафтний парк та Протасів Яр, все в пішій доступності в радіусі 50-500 метрів. Зупинка поруч, до центру міста на авто всього 7 хвилин. Район дуже комфортний для проживання. Зручна транспортна розвʼязка. Ціна 53 000$ Прекрасне рішення як для оренди так і для комфортного проживання. Телефонуйте та приходьте на перегляд Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші).

Соломянська вул., 35

Встигніть купити однокімнатну квартиру, поруч з Мед Містечком, гарною інфраструктурою та транспортним сполученням в різні напрямки Києва.Будинок в якому знаходиться чудова однокімнатна квартира знаходиться вул. Вацлава Гавела 73\22.Квартира знаходиться в середині будинку ,тож дуже тепла.,Простора світла кімната з меблями,кухня ,санвузол просторий коридор з коморою. Взимку дуже тепла, влітку прохолодна.Ця квартира знаходиться поблизу відмінної інфраструктури: 5 хв. пішого ходу Медмістечко,величезна кількість супермаркетів,кав`ярень,аптек,кіосків ,школи садки,парк ВІдрадний де Ви можете відпочіти після виснажливого робочого дня. Якщо Вам знадобиться виїхати за межі свого району,то питання транспорту відпадає,адже на відстані пішої ходи, швидкісний трамвай № 14,№15 до метро Беристейська та Лук`яновка, №1 або №3,якими Ви можете доїхати без заторів до метро Політехнічна ,Вокзальна на роботу та повернутися додому. Неймовірна кількість автобусів,тролейбуси та маршрутні таксі- зупинка фактично біля будинку. Ця прекрасна квартира в такій крутій локації вже готова прийняти нових власників.Телефонуйте сьогодні, бо завтра можуть відповісти ПРОДАНО!!!

Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 73 22

ВИДОВА З Терасою квартира в сучасному комплексі бізнес класу Крістал Парк тауер. Простора кухня-вітальня, окрема спальня, суміщений санвузол, величезна тераса з видом на 180 градусів аж до небокраю. Будинок має власне подвіря закритого типу, підземний паркіенг, охорона, відеонагляд, контроль доступу. На першому поверсі презентабельна вхідна група з кімнатами для зустрічей а відпочинку. Власний вихід до парку. До ділового центру Києва 15 хвилин. Окремо в продажу місце у підземному паркінгку.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 42А

Житлові комплекси у Київ

Липківського митрополита (Урицького), 37б, Династія. Зроблено якісний ремонт, робили для себе! Зручне планування: кухня-студія, велика спальня, простора вітальня, санвузол з душем, кладова. У квартирі є вся необхідна та якісна техніка (холодильник, пральна машина, бойлер, духовка, мікрохвильова піч, посудомийна машина, потужна витяжка, кондиціонер, тепла підлога, регулятори на опалення) від надійних брендів та меблі (великий розкладний диван, ліжка з ортопедичним матрацом). В зимовий період дуже тепла. В ЖК є своя котельня і на все є лічильники. ЖК «Династія» – це ансамбль з двох будинків, складений з пяти та чотирьох секцій, висотою від 16 до 25 поверхів. Монолітний залізобетонний каркас. Стіни зовнішні - керамзитобетонні блоки товщиною 250 мм на клейовому розчині із зовнішнім ефективним утеплювачем із оздобленням, 2 пасажирські та 1 вантажопасажирський ліфти. Вигідне розташування в одному із центральних районів столиці забезпечує зручну транспортну доступність до основних магістралей міста, поруч ТЦ "Ультрамарин"

Липківского Василя вул. (Урицького), 37б

Без%. Продаж 1-кімнатної квартири на 2/14пов. цегляного будинку на вул. Клименко. Будинок розташований у тихому місці, в парадному 2 ліфти, в т.ч. вантажний, у дворі паркування без проблем. Параметри - 32/16/8м2, досить велика кухня. Квартира із вдалим зонованим плануванням та можливостями збільшення простору. Роздільний с/в, є невелика гардеробна. Проставлено склопакети, поміняно труби та батареї, бойлер на 80л, у кімнаті міцний, збережений паркет. Є можливість прибудови 7-метрового балкона (див. відео youtu.be/ZW_dzCi1pvs). Закритий тамбур на 3 квартири, гарні сусіди. У 2-3 хвилинах продовольчий магазин, аптека, 7 хв. - ринок, поряд шкільні, дошкільні, медичні установи. Транспорт 5/10 хвилин пішки, До залізничного вокзалу та центру 10/15 хвилин транспортом. Чистий продаж, 42000$ без комісії з покупця. Телефонуйте, повідомлення можу не побачити.

Преображенська вул. (Клименка Івана), 28

Пропонується у продаж невелика квартира, розташована в Соломянському районі на вулиці Вадима Гетьмана. Будинок цегляний з товстими стінами: влітку не жарко, взимку тепло. У квартирі встановлені лічильники на воду, є газова плита. Поруч знаходяться магазини, супермаркети, аптеки, пошта, а також гарна транспортна розвязка. Власниця - одна жінка, яка знаходиться в Україні. Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд квартири. Не зволікайте, дзвоніть вже сьогодні!

Гетьмана Вадима вул., 38

Продам смарт-квартиру. вулиця Білогородська, 6(Соломянський район) за 10 хвилин ходьби Соломянська та Севастопольська площа, проспект Повітрофлотський, Валерія Лобановського, вул. Соломянська. 1/5 поверхового будинку, 21,1 м2, функціональне планування, новий дизайнерський ремонт, підлога з підігрівом, вбудована кухня. Ідеальний варіант як для життя, так і під інвестицію. (Окупність при здачі в оренду до 9 років). Чистий продаж. Від власника! Без комісії! 38000 $

Миколи Куліша вул. (Білгородська), 6

Ексклюзивна квартира з дизайнерським ремонтом в ЖК "Пори Року". Окрема спальня кімната з двоспальним ліжком, велика кухня-вітальня, гардеробна та ванна кімната. На підлозі паркетна дошка. Меблі та техніка високої якості, зроблен якісний ремонт. Все залишається як на фото. Через дорогу Соломянський парк. Гарне розташування, розвинута інфраструктура. Будинок 2007 року, стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; кількість виходів: 5; гараж; ліфт; транспорт: ст.М"Вокзальна". У дворі, підїзди охайні, під охороною, підземний паркінг, противопожежна. система, 3 ліфти "Schindler", консьєрж, парковка охороняєтся, паркінг, магазини, поруч супермаркет "Велика кишеня", "Ультрамарин", Соломенский лесопарк.

можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 16

Адреса: Київ, Шевченківський, Берестейський проспект, 42А, м. Шулявська Продається простора однокімнатна квартира у житловому комплексі бізнес-класу Crystal Park Tower, розташована за адресою: Берестейський проспект 42а, секція 3. Характеристики квартири: * Загальна площа: 58,40 м² * Велика кухня-студія * Санвузол * Лоджія * Коридор Особливості: Ремонт від забудовника, що дозволяє реалізувати всі ваші дизайнерські ідеї. Підлога з лазерною стяжкою, готова під чистове оздоблення. Переваги ЖК Crystal Park Tower: Комплекс бізнес-класу, розроблений у лондонському архітектурному бюро John Seifert Architects. Просторе лобі для відпочинку або проведення зустрічей. Консьєрж сервіс. Приголомшливі види. Закрита територія з охороною та відеонаглядом. Підземний паркінг з ліфтом (паркінги продаються окремо). Інфраструктура: ЖК розташований між парком Пушкіна та кіностудією імені О. Довженка. Поруч торгові центри, магазини, навчальні та медичні заклади. Зручний доступ до громадського транспорту. До метро пішки 7 хвилин, до центру на авто 10 хвилин. Особливості розташування: Вікна квартири виходять на парк Пушкіна. Ідеальне місце для занять спортом та приємного відпочинку. Додатково: Є відеоогляд квартири. Також у нас є інші варіанти квартир в цьому будинку без комісії. Звертайтесь для додаткової інформації та огляду!

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 42а

Продам 1к квартиру вул.Ушинського,26 , Чоколівський бульвар, Севастопольська площа, Соломянський район. Загальна площа 33,5м2, велика кімната 19,2м2, кухня 5,5м2. (газова плита) 5 поверх 9 поверхового будинку 1973 р Квартира у хорошому стані. Акуратна, тепла ( в середині будинку) В парадному зроблено новий ремонт, новий ліфт. У дворі будинку є місця для паркування Поруч зелена зона, школа, дитячі садочки, стадіон. Радіоринок. Локація Чоколівський бульвар, Севастопольська площа 10 хвилин пішки . Соломянський район. Метро Шулявська, Вокзальна без комісії Цена 41500 у.е. 063 714 20 39 Світлана Продам 1к квартиру ул.Ушинского, 26, Чоколовский бульвар, Севастопольская площадь, Соломенский район. Общая площадь 33,5м2, большая комната 19,2м2, кухня 5,5м2. (газовая плита) 5 этаж 9 этажного дома 1973 г. Квартира в хорошем состоянии. Аккуратная, теплая (внутри дома) В парадном сделан новый ремонт, новый лифт. Во дворе дома есть парковочные места Рядом зеленая зона, школа, детские сады, стадион. Радиорынок. Локация Чоколовский бульвар, Севастопольская площадь 10 минут пешком.Соломенский район Метро Шулявская, Вокзальная без комиссии Цена 41500 у.е. 063 714 20 39 Светлана

ексклюзив
Ушинського вул., 26

Продам 1-2 кімнатну квартиру кухня вітальня та окремо спальня. Московська ( Григорія Гуляницького) 35 В . Орієнтир вул. Академіка Вільямса (Степана Рудницького) АТБ. ЖК " Квартал Успішний". Комплекс із 9 будинків. 4 поверх 5 поверхового будинку, Усі комунікації міські, лічильники на воду, електрику, опалення. У будинку своя котельня. Своє ОСББ. Закритий двір зі своїм паркуванням, шлагбаум. Два балкона. Ремонт, виконаний із якісних матеріалів. Вікна "Salamander". Водяна тепла підлога. Електрика виконана з усіма системами захисту. На воду стоїть фільтр та редуктор тиску води. У ванні рушникосушка, душова, водонагрівач. Плитка, керамограніт, ламінат. Вбудована кухня з вбудованою технікою.. вбудована шафа. Побутова техніка духова шафа, варильна поверхня, холодильник, витяжка, пральна машина . ТВ, смарт. Дуже тепла, затишна та раціональна. Будинок 2019 без ліфта. Поруч Сільпо, Ашан, АТБ, Спортлайф, метро Виставковий центр, Іподром 1.5 км. Загальна площа 42.7 кв.м. Продається з усіма меблями. Ціна 85000 у.о. Без комісії.

Григорія Гуляницького вул. (Московська), 35В

Продам 1 кімнатну квартиру ЖК Campus вул. Нижньоключова 14. Кухня-вітальня та окрема спальня. Є гардероб. Загальна площа квартири 45 кв.м. Спальня 17.8 , кухня 17.4 . Є сигналізація, сейф. 2 кондиціонера, 2 ТВ смарт . Продається з меблями та вбудованною побутовою техникой. Без коміссії . 18 поверх.

Нижньоключова вул., 14

❗️єОселя, єВідновлення❗️ Без комісії для покупця❗️За запитом відправлю відеотур📹 Продається простора однокімнатна квартира в дуже затишному ЖК закритого типу «Козацький», що знаходиться поруч з парком "Орлятко" з мальовничим озером, де Ви можете прогулятися та насолодитися смачною кавою чи ароматним прохолодним лимонадом в спекотний день. Також в парку є багато розважальних місць для діток. Розташоване помешкання на комфортному 2-му поверсі. Квартира з ремонтом, який господарі робили для себе і використовували якісні матеріали , оснащена абсолютно всім для комфортного безтурботного життя ( як говорять: " Заходь та живи"). Має функціональне розташування: велику затишну кімнату з зоною для відпочинку та робочим місцем , де можна комфортно попрацювати; простору і вмістку гардеробну кімнату для зберігання речей; затишну кухню з всією необхідною технікою та меблями , з якої є вихід на балкон, який також може виконувати функцію кабінета, так як підлога оснащена системою підігріву; роздільний санвузол. В квартрі встановлено новий бойлер. В кімнаті та на кухні встановлено кондиціонер. Будинок дуже теплий, цегляний, з чистими охайними підїздами, відеоспостереженням, цілодобовою охороною. В будинку є бомбосховища, які оснащені всим необхідним для комфортного перебування в тому числі і інтернетом. Вʼїзд на територію житлового комплексу через шлагбаум. Поруч з будинком є гостьовий паркінг, дитячий та спортивний майданчики. Чудова інфраструктура: дитячі садочки, школи, безліч магазинів, салонів краси, кав´ярень, ресторанів, фітнес клуб Спорт Лайф. В п’яти хвилинах - лінія швидкісного трамваю (але не варто турбуватися з приводу шуму , тому що на території комплексу дуже тихо) , безліч маршруток, автобусів в будь- який куточок Києва. Розглядаємо всі державні програми, - єОселя , єВідновлення. За запитом відправлю відеотур. Вартість квартири 94000$, без комісії для покупця. Торг доречний!

можливий продаж по єОселя
Гарматна вул., 38а

Продаж 1к квартири за адресою вулиця Гарматна 21, метро Шулявська (Шулявка) 6 поверх/9 26 м2. Будинок цегляний, 1990 року побудови. Гостінка. Є ліфт. Квартира у житловому стані, дуже світла, сонячна. Великий балкон, незасклений. Замінено вікна на металопластикові на кухні та в кімнаті, балконний блок. На підлозі паркет, добрий. Стіни рівні, під чистове оздоблення. Велика кухня з великим вікном. Газ, лічильника немає. Санвузол суміжний, туалет та ванна. Квартира залишається з меблями та пральною машинкою та холодильником. У пішій доступності від будинку ТРЦ Космополіт, супермаркет Мегамаркет, Новус, Сільпо, 2 АТБ, Спортлайф Індустріальний, Кінотеатр Батерфляй. Квартири у цьому районі мають високу ціну на оренду. Сам мікрорайон дуже спокійний та комунікабельний, багато насаджень та скверів. Покази за попередньою домовленістю. Телефонуйте. ID: 74130

ексклюзив
Гарматна вул., 21

Адреса: Київ, Шевченківський, Берестейський проспект, 42А, м. Шулявська Продається простора однокімнатна квартира у житловому комплексі бізнес-класу Crystal Park Tower, розташована за адресою: Берестейський проспект 42а, секція 2 Характеристики квартири: * Загальна площа: 58,70 м² * Велика кухня-студія * Санвузол * Лоджія * Коридор * Особливості: Стан квартири - від забудовника, що дозволяє реалізувати всі ваші дизайнерські ідеї. Підлога з лазерною стяжкою, готова під чистове оздоблення. Переваги ЖК Crystal Park Tower: Комплекс бізнес-класу, розроблений у лондонському архітектурному бюро John Seifert Architects. Просторе лобі для відпочинку або проведення зустрічей. Консьєрж сервіс. Приголомшливі види. Закрита територія з охороною та відеонаглядом. Підземний паркінг з ліфтом (паркінги продаються окремо). Інфраструктура: ЖК розташований між парком Пушкіна та кіностудією імені О. Довженка. Поруч торгові центри, магазини, навчальні та медичні заклади. Зручний доступ до громадського транспорту. До метро пішки 7 хвилин, до центру на авто 10 хвилин. Додатково: Квартира знаходиться у 2-й секції комплексу. Є відеоогляд квартири. Також у нас є інші варіанти квартир в цьому будинку без комісії. Звертайтесь для додаткової інформації та огляду!

можливий продаж по єОселя
Берестейский проспект, 42 а

БЕЗ КОМИССИИ. ЖК "Смарагдовий". Видова, затишна квартира з якісним ремонтом. Вбиральня. Розвинена інфраструктура, зручне транспортне розвязування. Оптоволокно. Лічильники на все. Консьєрж. Охорона. Відеоспостереження. Закритий ЖК. Підземний паркінг. Поруч Соломянський парк. Хороша пропозиція для життя та оренди.

Генерала Шаповала вул. (Механізаторів), 2а

До вашої уваги пропонується на продаж 1 кімнатна квартира 55.05м2, яка розташована в ЖК Сіті Хаб (City Hub), (по вулиці Кудряшова та Василя Липківського), Соломянського р-ну. Співпрацюємо з усіма програмами(єОселя, єВідновлення, і т.д.) З усіх питань дзвоніть. Характеристика Бізнес клас Функціональне планування Висота стелі h = 2.800

можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 8
1 - 24 з 642 результатів